3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2931 Nálam is. Ennyi is jó volt. Talán éjszaka még jön pár(nem kell bekapcsolt gép hozzá, ugye?), úgyis akarok belőlük kitűzőt is csinálni. -
ratgab #2930 Azt hiszem ennyi volt. Nálam megállt. Elfogytak az olcsó kártyák. 6,3 eurómból lett 9,08 + a tf2 hátizsák még megvan, ami ugye 2,5 eurót ér, ergó kaphatok érte még 2,17 eurót. Ez az 1 órás kis biznic tehát hozott 4,95 eurót. Nem rossz. -
#2929 Olyan 0,7 pluszban. -
ratgab #2928 Amíg megy a biznisz addig nem zavarsz....XD Hogy állsz amúgy? -
#2927 Bocsánat :(, úgy érzem egyre kevésbé kedvelsz. :) -
ratgab #2926 Nagyon szívesen konkurencia! :-)
Én meg bemákoltam egy nyári kalandcsomag-ot kemény 40 centért....XD
2 euró tiszta profit a papának...XD -
#2925 Feltettem és minő csoda egyből tudtam venni. Köszönöm. -
ratgab #2924 Előbb láttam marketen, hogy 48 db 3 centes kártya volt. kb. 3-at vagy 4-et tudtam belőle megcsípni. Tehát ez se bombabiztos cucc. De azért csak 6,3 euróról kezdtem és már 8 euró körül járok ezalatt a cirka 20 perc alatt. -
#2923 Akkor ez a különbség, a normál mód használhatatlan. -
ratgab #2922 STH-val.
Úgy néz ki STH nem áll sorba a vételi ajánlatnál. Mondjuk nem azt mondom, hogy azonnal veszi, hanem azért várni kell nekem is. De párat sikerült behúzni és bizony az összes már el is ment, pedig olyan 20-at már vettem összesen a 2-ből.
Eladást meg raktárból csinálom. -
#2921 Automatán veszel vagy kattintasz és tudsz venni? -
#2920 Ügyes. :) -
ratgab #2919 Hát ez nagyon komoly. Már euró fölöt járok... -
ratgab #2918 1-esek is elmentek. Eddig 70 cent profitnál járok.
-
Lokker #2917 1-es kártyát cserélnék bármelyik másikra. -
ratgab #2916 Marketen annyi! -
#2915 Hol ennyi? :o 8 centen van ajánlatom mindegyikre és így se tudok venni. -
ratgab #2914 2-eseket el is adtam. 6 cent darabonként azaz 30 centet kerestem most 2 perc alatt...XD -
ratgab #2913 1-es és 2-es SS kártya 3-3 cent. Be is húztam belőle párat hátha még elfogynak. Ha más nem akkor kraft lesz belőle. -
#2912 Nekem csak pár napja van kint egy fóliás - és tojnak rá - pedig 40 eurocenttel olcsóbban adom, mint bárki. -
ricsa008 #2911 Lenne egy foil lapom a piacon és nem kell a kutyának se pedig ha elvinnék be tudnám húzni a Batman AO-t :( -
#2910 Ezt is megéltem: már csak 8 [nyolc] kártya van, amit a játékaimból ki tudok szedni. -
ratgab #2909 Redditen megvolt biztos beszélve, de erről a redditen kívülieket nem biztos, hogy értesítették.
Lényeg a lényeg. Én csak annyit mondok, ha kicsit többet adott volna a Valve a nyereményjáték során a résztvevőknek, akkor még többet kereshetett volna ezen az egészen (így is biztos szép summát raknak zsebre). És akkor még a résztvevők is szívesebben játszanak.
Nem tudom engem valahogy az, hogy több millió emberből talán nyerek 3 db 15000 Ft-os játékot (ha ugye újat rakok be) nem motivál annyira. Ellenben ha több játékot kiosztanak lehet én is szívesebben kraftolok többet. Motivációval volt bajom semmi mással.
De úgy érzem bőven túltárgyaltuk. -
#2908 Elég sok ilyet találhatsz elég régi könyvekben :)
A másik felére: ha meg volt beszélve a győzelem, akkor párszázezer pont elég - van néhány 1000 pontos tolvajzseton, de minden színre elosztva, és azokból rengeteg kellett volna, hogy bármi jelentős hatása legyen egy néhány százezres differencia eltüntetéséhez.
Persze csak tippelgetünk mi is, és sok mindent nem látunk a háttérben. -
ratgab #2907 De jelenlegi világunkra is tökéletesen helytálló az idézet. -
ratgab #2906 Kártyaárak csökkentek, így többet kraftolnak SS kártyákból. Az ugye rögtön 10 pont.
Van még elképzelésem.
"Miért nyertek az első napokban a 2-300 ezer pontosokhoz képest több, mint 1 millió ponttal az elsők".
Mert van rablózseton is a játékban. Ha elkezdik ellenük dobálni ezeket nem biztos, hogy elég lett volna a győzelemhez a pont. Biztosra mentek. -
#2905 azért írtam oda az igehelyet -
#2904 Arra nem tudsz következtetni, hogy hányan játszanak, de arra igen, hogy a játékkedv (és az ezzel valamelyest arányosítható pénzköltés -> bevétel Valve részről) folyamatosan emelkedett.
Miért nyertek az első napokban a 2-300 ezer pontosokhoz képest több, mint 1 millió ponttal az elsők? Elég lett volna néhány százezer előny nem? -
ratgab #2903 Ezt nem a kapitalizmus nagykönyvéből idézted inkább? -
ratgab #2902 Ezekből nem tudsz arra következtetni, hogy hányan játszanak. Pénzes vesz 10 db 1000 pontot adó zsetont rögtön 10 000 pontnál járunk.
Attól még a játék édeskevés. És többet lehetett volna belőle kihozni véleményem szerint. -
#2901 Amúgy ha belegondolsz abszurd dolog, hogy annak adsz, akinek amúgy is van.
"Mert a kinek van, annak adatik; és a kinek nincs, attól az is elvétetik, a mije van." (Márk Evangéliuma 4:25) -
ratgab #2900 "Egyrészt sok a ha és egyéb felételezést tartalmazó elméleted. Ami nem baj, csak nem szilárd alapokra épül."
Amúgy ez nem egy tudományos fórum, meg nem végzek kutatásokat, hogy pontosan hogy is zajlik a Valve játéka.
Semmilyen ha nem volt. Tömegpszichológia. Emberi természet része, hogy megyünk a tömeg után. Ahol többen vannak, jobban megy nekik oda csapódunk (lásd piros csapathoz átállás "teóriám"). A többi meg simán józan paraszti ésszel levezethető logikus következtetés. Egy darab ha nincs benne. Így működnek az emberek.
Piros csapat nyer? Nyer! Átállnak hozzájuk emiatt? Ebben biztos lehetsz. Ezzel még jobban megtolják a szekerüket? Igen. A többi csapat morgolódik amiatt, hogy nem fair a verseny? Még szép.
"Másrészt én még életemben nem láttam olyan nyereményjátékot, ahol nem az volt a cél hogy legyen egy fellendülés az eladásokban és ezért csak egy pár ember nyerjen valamit. Az egész nem arról szól hogy bárki is élvezze ezt a szart, hanem hogy folyjon befelé a lóvé. Nem véletlenül készült az a sok videó és gif sale előtt. És igen az fog nagyobb eséllyel nyerni aki halálra költekezi magát."
Ha nem csak a győztes kap valamit, hanem a többi is, akkor még több eladás van. Ehhez se kell diplomát szerezni, hogy ezt megállapítsuk.
Amúgy ha belegondolsz abszurd dolog, hogy annak adsz, akinek amúgy is van. Egyébként igazad van minden nyereményjáték így működik. Csakhogy ez nem a szokásos nyereményjáték, mint a lottó, hanem ez egy promóciós vásárlásösztönző eszköz. És mint ilyennek minél nagyobb tömeget kéne bevonzani. Az alapötlet zseniális csak nem elég kiforrot a dolog jelen játékunk esetében. Ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni úgy, hogy a kecske is megmaradjon és a káposzta is jóllakjon (nem véletlenül cseréltem fel a két dolgot).
Nem akartam ilyen nagy feneket keríteni a dolognak egyébként, de most már ezt is kibeszéltük. -
#2899 Én úgy látom nem úgy néz ki, hogy a többségnek elment a kedve - az össz pontszámok naponta:
2069740
2152598
2074651
2351616
2332704
-- (ez volt az első hét vége, és jött a "vörös" uralom)
2772766
2447843
3029670
3276xxx - ez a mai, mostani érték, este hétig fog ez még feljebb is menni, persze hétvége van, ami sokat hozzátesz.
Az látszik, hogy nem volt lényeges visszaesés az első pár nap alatt se, amikor be volt szervezve a győztes, a második körben pedig volt egy visszaesés 2,7-ről 2,4 millióra, de utána komolyan felszaladt, és közel egy millióval több pont gyűlt össze naponta, mint az első öt körben.
A következtetéseket mindenki maga vonja le :) -
ratgab #2898 Hát pont ezaz. Ha mindenki kap valamit,akkor mindenki költ :-).
Így meg két nap alatt elmegy a kedved az egésztől. Érdeklődés fenntartásával sokkal több pénz nyerhető a Valve részére is. -
#2897 Bocs, az ablak bejön, kiválasztom és akkor kiírja. Mégse megy. -
#2896 2 és 6-osból van kártyám. Kéne 1,3,4,9,10.
A profilom, ha cserélne valaki. -
#2895 Érdekes ez a steam. Új helyen 3-dik napja vagyok és most meg minden trade ablak megnyílik F*sz se érti ezt -
#2894 "A Nyári Kaland kitűző készítésével 1 játékbeli tárgyat kaphatsz (a fóliás kitűző készítésével 5 tárgyat kapsz). E tárgyak mind cserélhetőek, mind eladhatóak." (Steam) -
#2893 A Summer Sale kitűző ad valami különlegeset? Vagy semmit?
Már csak egy hiányzik. Nem tudom eladjam-e vagy kirakjam. -
#2892 Nem félre értem, tudom hogy nem sajnálod, csak arra akartam célozni hogy tudatosan ebből is ki lehetett hozni csapattól függetlenül egy "csomó" pénzt ha mást nem is. Én már annak is örülök, hogy lett egy csomó kitűzőm, vettem pár fasza játékot jóval olcsóbban, mint ahogy lehetett volna és nőtt a steam szintem egy csomót. Plusz ugye kerestem is egy kicsit a dolgon :)