Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Én mondtam hogy szar. De legalább néha becsúszik egy extrém olcsó, ha sikerül elhappolni, akkor megy vissza a piacra drágábban :)
lalakov
Basszus ezzel az új eladási rendszerrel pillanatok alatt lenyomják az árakat. Egy új játéknál az elsõ nap még jó áron lehetett eladni a kártyákat, de most pár órával a megjelenés után már a béka feneke alatt vannak az árak. 27 db van belõle összesen a piacon és már az alsó ára 0,13. :((
Törölt felhasználó
Amit Dzsini a másik topikban írt le. Azt hiszem pont neked. De lehet hogy nem :D Csak mondta hogy már nem sok értelme van használni. Pedig de :D
Szóval azóta el is ment a kártya. Nyertem rajta 0,11€-ot
Am Steam Trading Helper és igen Chrome bõvítmény. A THX meg= Köszi :D
genndy
Chrome trade bot Market script.
(ha már egyszer magyar fórumban vagyunk <#idiota>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
hogymi?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Na most vettem egy SS1 kártyát 0,03-ért. THX STH és ki is raktam 0,16-ért mert most annyiért megy. Még mindig használható az STH! :)
Renjike
Tomb Raider kártyáért adok steam summer kártyát ( 1,2,4 lapok kellenének)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Maak
Kellene 1,3,4,5,7,9
Cserebe van 2,6,8,10

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Meglett az összes kártya Botondnak hála. :)
Botond
Helyesbítek, 5öst adok 4esért.
Botond
6-ost adok 4-esért.
FEARka
2db 1-es kártyát cserélnék 2,9 kivételével bármelyikre. 1:1

http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=33473699&token=XwYsxQeg

Amúgy valaki nyert ingyen játékot vagy ismer olyat aki nyert?

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

Dzsini
Mivel valószínûleg százezrekben mérhetõ minden csapat mérete, így kb. ugyanannyi értelme van ezen is töprengeni :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
200 vs 20000nél gyõzelemre vinni a 200ast opciónál olcsóbb zsebbe nyúlni és megvenni a komplett steam katalógust, de amúgy jó ötlet. :D
Dzsini
És akkor a 20000 nyertes csapattag még annyira se esélyes, mintha átállna egy "kicsi" csapatba és azt vinné gyõzelemre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Én nem engedélyeztem volna a csapatváltást, így az egésznek nem sok értelme van... hiszen lehet hogy az egyik csapatban vannak 200-an a másikban meg 20000-en...

Már csak a 6-os hiányzik a Summer Sale kártyák közül.
5-öst vagy 10-est tudok felajánlani cserébe.
IMYke2.0.0.0
"Spectraball" fóliást dobott :)
Kíváncsi vagyok, sikerül-e eladnom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Errol lemaradtam, igy mar ertem mirol beszeltek... <#wilting>

Dzsini
A Reddites topic az egész pontgyûjtés kezdete után pár órával nyílt, tehát valószínûleg az elsõ napot is már õk vezették le.
Persze itt a fórumon csak késõbb ment szét a hír. Hogy most mi van, azt már nem követem, ha este 7 elõtt nem sokkal az elsõ 3-ban vannak a lilák, akkor elsütök egy jelvényt és kész :)

Törölt felhasználó
Én hûséges vagyok a Pirosakhoz, nem állok sehova. Azt nem értem hogy elsõ nap a lilák úgy voltak nagyon toppon hogy az már megbeszélt volt, vagy csak simán így jött ki a lépés. Mert akkor még senki nem beszélt arról, hogy ki mikor nyer. csa ka következõ pár napban derült ki a turpisság.
Am ha a pirosak nyertek tegnap, ma meg más nyer, akkor csak a következõ körre változott meg sorrend és kész. De am redditen nem találtam meg azt a fórumot ahol errõl lenne szó...
IMYke2.0.0.0
Vélhetõen, még nagyobb katyvasz lenne, mint most :)

Engem is érdekelne a csapatok hullámzó létszáma, de nem ok nélkül nem publikus - szerintem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Mondjuk megnéztem volna, hogy mit lép (fog lépni?) a Valve arra, ha a piros csapat olyan szinten túlsúlyba kerül, hogy mindenki átáll hozzájuk :)

Ami azért hátrányos (lesz?) a mostani pirosaknak, mert egyre kevesebb esélyük van bármit is nyerni, és a 30 sorsolás sokkal kevesebbet fog érni, mint a 10 vagy 20 ért volna, ha maradnak a megbeszélt rendnél.

Jó lenne látni a számokat, érdekes pszichológiája van ennek a dolognak.

IMYke2.0.0.0
A csapatok nem zártak - bárki be tudja vásárolni magát bárhová. Ez (is) indokolja a többesszámot.

MoRT2195
Nem vadultak meg a csapatok, csak a piros csapat vadult meg. Tegnap is õk húztak el, és ma is.
Dzsini
Ezt írtam, #2791-ben is.
Arra írtam, hogy nem a Steam "húzta keresztül" ezt, mert az, hogy a második és a harmadik is kap valamit, az lényegében csupán annyit jelentett volna, hogy írnak plusz két sort a táblázathoz, hogy melyik nap ki a második és harmadik. Ennyivel több nyerési lehetõség a pirosak részére is, hiszen a 30 mellé kapnak egy 20 és egy 10 játékos esetet is, ahogy mindegyik szín.

Persze minden piros jobban örül annak, ha kap 5x30-at 30+20+10 helyett. A többieknek meg coki, oldják meg egymás között, vagy álljanak át a pirosakhoz.

IMYke2.0.0.0
Ez már Dzsinis túlpörgetés.
A lényeg, hogy a csapatok "megvadultak", és tojnak a korábbi paktumra.

Dzsini
Ugyanúgy el lehetett volna osztani a második körre a második és a harmadik helyeket is - minden csapat lesz elsõ, második és harmadik egyszer.

Ugyanúgy megtehette volna az elsõ (második) nap után a magát jobbnnak tartó csapat, hogy tesz az egész összefogásra és elkezd pörögni.

MoRT2195
Mert redditen az egész szavazást megbeszélték. Nem fura, hogy mindegyik napon más nyert hatalmas elõnnyel? :) Ez így lett megbeszélve, és tegnap a "papírforma" szerint a lilák következtek volna ismét, szóval ezért lett volna logikus. Igen, igazából ez egy verseny, csak hát meglett beszélve, csak a pirosak (nem véletlen a piros a gonosz szín :)) bekavartak.
IMYke2.0.0.0
Tekintettel arra, hogy a STEAM keresztül húzta a cheat-et, nem is szabad csodálkozni azon, hogy borul a "papírforma" - így, hogy három csapatból is nyerhetnek játékosok ajándékokat a Wishlist-jükrõl, még szép, hogy belehúz a kártyákkal jobban álló csapat.

Dzsini
Mert így lett "megbeszélve". Aztán a pirosak nem igazán tartották magukat hozzá miután az elsõ kör lefutott.

Maak
Miert lenne logikus? Pontszerzesrol szol az egesz tortenet, a csapattagok kraftolgatnak es abbol kapja a pontot a csapat...elmeletileg...

Szal miert is kellene a 6. napon annak lennie az elso helyen aki az elso napon elso volt?

MoRT2195
Én nem is figyeltem a dátumot, sõt a listát sem, logikus, hogy ha elõször a lilák voltak az elsõk, akkor a második körben is õk kezdenek. :)
Törölt felhasználó
Ááá, most végiglapoztam a napokat és néztem a sorrendet. És igen, hiába szerda volt itt tegnap, ma kéne a pirosaknak nyerni és tegnap a liláknak. Na mind1, így lesz még egy esélyem :) Viszont Reddditen biztos írnak róla, hogy mi történt. Vagy legalábbis gondolom
Hát 24-én nem igazán a lila nyert.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Törölt felhasználó
Purple - 6/19 Thursday & 6/24 Tuesday
Red - 6/20 Friday & 6/25 Wednesday
Green - 6/21 Saturday & 6/26 Thursday
Pink - 6/22 Sunday & 6/27 Friday
Blue - 6/23 Monday & 6/28 Saturday
Ergó Ma szerdán Pirosnak kellett nyernie. Mondjuk elvileg idõeltolódás miatt, ott most van szerda?
Mondjuk ezt most pont bemákoltam, hogy az Én csapatom nyer :)
genndy
Nem, redditesek tényleg a lilákban egyeztek meg, de a pirosak valamiért szépen fölrúgták az egészet.
Nem baj, végülis a Valve is versenyt akart.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Törölt felhasználó
Azt írtad, hogy ma a lilának kellett volna nyernie. Szerintem ma a pirosaknak kellett nyerni, csak azt nem értem, hogy most, miért a pirosak vezetnek.
MoRT2195
Miért, én nem azt írtam, hogy a pirosak nyertek? :)
Törölt felhasználó
Ja meg most Én is minden napra hagyok egy kitûzõt :)
Törölt felhasználó
Tudtommal ma (szerda) nyert a piros. Azt nem értem most miért vezetünk ennyivel.
Scooter
Jah, azt olvastam. Egye kutya megcsinálom. Úgyse tudok sose várni, hogy vajon milyen hátteret ad <#vigyor>
Törölt felhasználó
Úgy látszik megvadult a Piros csapat, velem az élen, mert megint mi vezetünk :D
MoRT2195
Nem, a lilának ma kellett volna gyõznie a "papírforma" szerint, de a pirosak sunyi módon tojtak bele, és õk nyertek. És úgy látszik, hogy most is a pirosak fognak nyerni... Amúgy érdemes minden nap csinálni kitûzõt, mert már az elsõ 3 csapat kap ajándékot. Az elsõ helyezettbõl 30 (3-at), a második helyezettbõl 20 (2-t), a harmadik helyezettbõl pedig 10 ember (1-et) játékot kap.
Scooter
Mégse csinálok ma kitûzõt, mert a papírforma, kiírás alapján a lilának kéne gyõzni, de nagyon nem úgy tûnik, hogy az fog. Amióta kiderült, hogy mindenki tudja melyik fog gyõzni, nagyon máshogy alakul, steam szerint a dolog <#idiota>
MoRT2195
Szintén minden reggel telóról nyomom a szavazást, és én is eddig mindig megkaptam a kártyákat. :)
Törölt felhasználó
Kaptam most egy 7-est. Cserélek veled egy 1-esért! :) Steam cseten írj rám ,mert nem tudom mi a menete ennek :)
Még mindig 6 és 7 érdekel.
5-öt és 1-et tudok felajánlani.
totyak
Én a reggeli szavazásokat mindig mobilról nyomom, mielõtt elmegyek melóba és eddig mindig adta a kártyát (Android).

Scooter
Kéne nekem Nightmares from the Deep: The Cursed kártyából a Guardian
Tudok adni érte Summer kártyát: 2,7,8,9
1:1-ben.
Profilom.