3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
Gerdzso #2971 Jobb később mint soha, amúgy eléggé manipuláltnak tűnik nekem ez a szoros verseny a csapatok között.. :/ -
ratgab #2970 Közben leesett... -
Gerdzso #2969 Mármint a tiédre értettem, hogy én is 16-17 között látom őket :D -
ratgab #2968 Marketen ha szűrünk a kártyákra ott a listában is 15-17 centes árakat látok.... -
ratgab #2967 Hol nézitek?
Ha ilyen árakat láttok, akkor belövöm már STH-t vásárlásra, mert nekem 17-eseket mutat... -
#2966 Így nézett ki a Summer Sale 2014 kártyák zuhanása, nálam:
-
Gerdzso #2965 Én is ilyen árakat látok. :) -
ratgab #2964 Te tuti nem SS kártyát nézel, mert nálam konstans 17-18 centeket mutat. Reggel óta semmi változás ezen a fronton. -
ratgab #2963 SS kártyát vettél? Mert én egyelőre nem látok árváltozást.
De nem maradhat így semmiképp. Mert ezek mind elvesznek hétfő este 8-tól. Szóval vagy lemennek árban vagy őrült költekezésbe kezd mindenki, hogy kikraftolja a maradék kártyáját.
Utóbbit nem tartom valószínűnek. Megvárják az esti eredményhirdetést a csapatos játékban és elkezd zuhanni az árfolyam mint a fene. Én legalábbis ezt prognosztizálom. -
#2962 na nekem már úgyis mindegy, a SS kezdete óta két szavazásomat nyelte be a rendszer, a délelőtti kártya hajnalra csúszott. -
#2961 0,28! Mi az isten van itt? -
#2960 Ja, és minden kártyámat kiszedtem a játékaimból a vásár alatt :)))
Egyetlen megszerezhető kártyám sincs. -
#2959 Ezek szerint, így marad :(
-
#2958 Szerintem inkább felmennek az árak. Tegnap szereztem 2 kártyát és 0,17-et írt mindkettőnél.
Ma 0,23 az egyik és 0,25 a másik. WTF -
#2957 én lecsúsztam az előzőről, elfelejtettem hogy fél órával előtte lezárják a szavazást... -
#2956 Remélem, csak bealudt az egyik admin... -
#2955 Egy szavazás még akkor is hátra lett volna!
Így csak 29 szavazás volt. -
ratgab #2954 És nincs több szavazás emberek... Érdekes. Mit tartogatnak ezek a Valve-sok mára? -
ratgab #2953 Egy kitűzőt mindenképp gyártok. Ha lemennek az árak többet is. -
ratgab #2952 Próféta szóljon belőled. -
#2951 Én most utolsó nap arra várok, hogy vagy lemegy az ára és csinálok kitűzőt vagy felmegy és eladom őket :D -
#2950 Ha ezt tudom, előre legyártom az SS kártyákhoz a kitűzőket és első napokban kikraftolom az SS kártyákat, mert még 1 euróért ment el egy ss kártya az elején. Mikor még mysteri volt. Legközelebb azz lesz, hogy tudatosan készülünk. Meg lesz a sok sok kitűző. Első napokban hagyunk párat a szavazásos játékokhoz. Bár sok értelme annak sem volt ha csak a pénzügyi oldalát nézzük. Mert a Mysteri kártyákkal 5-7szer több pénz be lehetett szedni. Ergó elején el kell passzolni az összeset ami lehet. Aztán meg amit még dob a rendszer, azt jóval alacsonyabb áron kiszórni. Aztán marad a nap vége 0,3 centes felvásárlás. Am lesz itt áresés, ha más nem azok között akik kreatívak meg tudnak szövegérteni. Az a pár százezer meg majd bebukja. De lesz itt szar ára a kártyáknak :) -
#2949 Persze. :) -
ratgab #2948 Hát igen el lehetett volna adni ma reggel duplájáért. De ha belegondolsz eléggé zsákbamacska. Nem tudhattuk előre, hogy marad 3 centes ár csak egyre több lesz belőle vagy ez csak egy időleges állapot. Úgy néz ki utóbbi volt.
De még mindig jobban jártunk, mintha reggelre ellepi a 3 centes kártya marketet. -
ratgab #2947 Igazad van. Szerintem ezért bann-t nem hinném, hogy kiosztanak, legalábbis fiók bannolást semmiképp. Kereskedés felfüggesztést eredményezhet mondjuk. -
#2946 Már ha tudatában vannak annak, hogy el fog tűnni a kártyájuk. Egyenlőre nem úgy tűnik. Nem gondoltam volna, hogy a tegnap megvett kártyákat csak ma reggel kellett volna eladni.
mulli86: Szerintem abba belenyúltak és azt akarják mutatni, hogy utoljára még mindenkinek van esélye és vásároljanak. -
#2945 Nem mondtam, hogy ne csináld (én is futtattam, összeraktam belőle a Mark of the Ninja foil kitűzőt, diszkont áron, úgyhogy ma 11 ponttal támogatom az utolsó nekibuzdulást :) )
Csak arra reagáltam, hogy hivatalosan ez a tiltott segédeszközök kategóriájában van, és vita nélküli kizárás járhat érte, ezzel mindenki legyen tisztában - persze, nem a legnagyobb gond forrása, és olyan kicsiben, mint ahogy mi használtuk igazából észrevehetetlen a hatása (és ahogy régebben írtam is, néhány vásárlást futtatva szinte észrevehetetlen a működése is).
De ettől még nem szabad használni :) (és amúgy ez pontosan egy bot - automata program, ami oldalletöltéseket produkál a háttérben, és a megfelelő gombot meg tudja nyomni úgy is, hogy te nem vagy jelen :) ) -
ratgab #2944 Amúgy ma estig tart a Valve-s nyereményjáték és holnap este ha minden igaz 8-ig lesznek SS kártyák. Tehát aki kraftolni akar SS badge-t annak az ideális idő ma este 7 és holnap est 8 között lesz. Valószínűleg mélyrepülésbe kezd az árfolyam. Vagy amit nem tartok valószínűnek, hogy mindenki kraftolni fog és ezáltal felmegy. -
#2943 Hát na ez a furcsa, hogy az 5 csapat fej fej mellett halad 1-2 ezres pontkülönbséggel! -
ratgab #2942 By the Way régiók közti kereskedés se engedélyezett mégis mindenki műveli. Az egy picit nagyobb problémakör. -
ratgab #2941 Utó utóirat: Régi rendszerben is ha mákod volt tudtál olcsó cuccot venni, ez ugyanilyen. -
ratgab #2940 Nem cheat, nem bot, nem mod, nem hack. Külső alkalmazás az mondjuk igaz.
Marketen ugyanez a buy order megy. Tökmindegy hol állítod be, hogy 3 centért vegyen. Viszont, amit észrevettem, hogy érdemes időnkét törölni és újra beállítani. Lehet ezért nem vett mulli-nak sem és ezért nem vett marketen sem.
Ui.: Egyébként se nagyon foglalkozik Valve ilyesmivel. Kerestem rajta kemény 2 eurót...
Mellesleg nálam nagyobb STH-sok is vannak akár itt is (köztük ugye Mr. Piros, jó így a játék, mert +2 kártyát kapok mulli86... Nehogy megsértődj, csak szívom a véred kicsit...) -
#2939 űhmm, nekem ment egész délután a böngésző, mégse szívott be egy kártyát se, pedig 3 centre van állítva... Shit happens... -
#2938 "You may not use Cheats, automation software (bots), mods, hacks, or any other unauthorized third-party software, to modify or automate any Subscription Marketplace process."
A Steam előfizetési szerződés egyértelműen leírja, hogy semmiféle külső automatizálás nem engedélyezett a Marketen. -
ratgab #2937 Sima market adok-veszek volt. Mivel is ütném meg a bokám? -
#2936 Csak nehogy megüsd a bokád... :D -
#2935 Köszönöm. -
ratgab #2934 Nem fut. Be kell hogy legyél lépve a kliensbe, különben nem tudja mennyi pénzed van és melyik fiókra kell venni. Elvégre ez csak egy apró addonocska. -
ratgab #2933 De kell bekapcsolt gép. Szerintem holnap még várható egy roham majd. Ha más nem este, amikor a következő adag kártyát kiosztják. -
#2932 Ha nem megy a gép, hogy futna az STH? (nem használom, nem tudom, de furcsállnám)