3370
  • Gerdzso
    Jobb később mint soha, amúgy eléggé manipuláltnak tűnik nekem ez a szoros verseny a csapatok között.. :/
  • ratgab
    Közben leesett...
  • Gerdzso
    Mármint a tiédre értettem, hogy én is 16-17 között látom őket :D
  • ratgab
    Marketen ha szűrünk a kártyákra ott a listában is 15-17 centes árakat látok....
  • ratgab
    Hol nézitek?

Ha ilyen árakat láttok, akkor belövöm már STH-t vásárlásra, mert nekem 17-eseket mutat...
  • IMYke2.0.0.0
    Így nézett ki a Summer Sale 2014 kártyák zuhanása, nálam:

• Gerdzso
    Én is ilyen árakat látok. :)
  • ratgab
    Te tuti nem SS kártyát nézel, mert nálam konstans 17-18 centeket mutat. Reggel óta semmi változás ezen a fronton.
  • ratgab
    SS kártyát vettél? Mert én egyelőre nem látok árváltozást.

De nem maradhat így semmiképp. Mert ezek mind elvesznek hétfő este 8-tól. Szóval vagy lemennek árban vagy őrült költekezésbe kezd mindenki, hogy kikraftolja a maradék kártyáját.

Utóbbit nem tartom valószínűnek. Megvárják az esti eredményhirdetést a csapatos játékban és elkezd zuhanni az árfolyam mint a fene. Én legalábbis ezt prognosztizálom.
  • RatBaG #2962
    na nekem már úgyis mindegy, a SS kezdete óta két szavazásomat nyelte be a rendszer, a délelőtti kártya hajnalra csúszott.
  • TBTPumpa
    0,28! Mi az isten van itt?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és minden kártyámat kiszedtem a játékaimból a vásár alatt :)))
    Egyetlen megszerezhető kártyám sincs.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, így marad :(

• TBTPumpa
    Szerintem inkább felmennek az árak. Tegnap szereztem 2 kártyát és 0,17-et írt mindkettőnél.
    Ma 0,23 az egyik és 0,25 a másik. WTF
  • Fabio Capello
    én lecsúsztam az előzőről, elfelejtettem hogy fél órával előtte lezárják a szavazást...
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, csak bealudt az egyik admin...
  • IMYke2.0.0.0
    Egy szavazás még akkor is hátra lett volna!
    Így csak 29 szavazás volt.
  • ratgab
    És nincs több szavazás emberek... Érdekes. Mit tartogatnak ezek a Valve-sok mára?
  • ratgab
    Egy kitűzőt mindenképp gyártok. Ha lemennek az árak többet is.
  • ratgab
    Próféta szóljon belőled.
  • SzirmosSzisza
    Én most utolsó nap arra várok, hogy vagy lemegy az ára és csinálok kitűzőt vagy felmegy és eladom őket :D
    Ha ezt tudom, előre legyártom az SS kártyákhoz a kitűzőket és első napokban kikraftolom az SS kártyákat, mert még 1 euróért ment el egy ss kártya az elején. Mikor még mysteri volt. Legközelebb azz lesz, hogy tudatosan készülünk. Meg lesz a sok sok kitűző. Első napokban hagyunk párat a szavazásos játékokhoz. Bár sok értelme annak sem volt ha csak a pénzügyi oldalát nézzük. Mert a Mysteri kártyákkal 5-7szer több pénz be lehetett szedni. Ergó elején el kell passzolni az összeset ami lehet. Aztán meg amit még dob a rendszer, azt jóval alacsonyabb áron kiszórni. Aztán marad a nap vége 0,3 centes felvásárlás. Am lesz itt áresés, ha más nem azok között akik kreatívak meg tudnak szövegérteni. Az a pár százezer meg majd bebukja. De lesz itt szar ára a kártyáknak :)
  • lalakov
    Persze. :)
  • ratgab
    Hát igen el lehetett volna adni ma reggel duplájáért. De ha belegondolsz eléggé zsákbamacska. Nem tudhattuk előre, hogy marad 3 centes ár csak egyre több lesz belőle vagy ez csak egy időleges állapot. Úgy néz ki utóbbi volt.

De még mindig jobban jártunk, mintha reggelre ellepi a 3 centes kártya marketet.
  • ratgab
    Igazad van. Szerintem ezért bann-t nem hinném, hogy kiosztanak, legalábbis fiók bannolást semmiképp. Kereskedés felfüggesztést eredményezhet mondjuk.
  • lalakov
    Már ha tudatában vannak annak, hogy el fog tűnni a kártyájuk. Egyenlőre nem úgy tűnik. Nem gondoltam volna, hogy a tegnap megvett kártyákat csak ma reggel kellett volna eladni.

mulli86: Szerintem abba belenyúltak és azt akarják mutatni, hogy utoljára még mindenkinek van esélye és vásároljanak.
  • Dzsini
    Nem mondtam, hogy ne csináld (én is futtattam, összeraktam belőle a Mark of the Ninja foil kitűzőt, diszkont áron, úgyhogy ma 11 ponttal támogatom az utolsó nekibuzdulást :) )

Csak arra reagáltam, hogy hivatalosan ez a tiltott segédeszközök kategóriájában van, és vita nélküli kizárás járhat érte, ezzel mindenki legyen tisztában - persze, nem a legnagyobb gond forrása, és olyan kicsiben, mint ahogy mi használtuk igazából észrevehetetlen a hatása (és ahogy régebben írtam is, néhány vásárlást futtatva szinte észrevehetetlen a működése is).

De ettől még nem szabad használni :) (és amúgy ez pontosan egy bot - automata program, ami oldalletöltéseket produkál a háttérben, és a megfelelő gombot meg tudja nyomni úgy is, hogy te nem vagy jelen :) )
  • ratgab
    Amúgy ma estig tart a Valve-s nyereményjáték és holnap este ha minden igaz 8-ig lesznek SS kártyák. Tehát aki kraftolni akar SS badge-t annak az ideális idő ma este 7 és holnap est 8 között lesz. Valószínűleg mélyrepülésbe kezd az árfolyam. Vagy amit nem tartok valószínűnek, hogy mindenki kraftolni fog és ezáltal felmegy.
    Hát na ez a furcsa, hogy az 5 csapat fej fej mellett halad 1-2 ezres pontkülönbséggel!
  • ratgab
    By the Way régiók közti kereskedés se engedélyezett mégis mindenki műveli. Az egy picit nagyobb problémakör.
  • ratgab
    Utó utóirat: Régi rendszerben is ha mákod volt tudtál olcsó cuccot venni, ez ugyanilyen.
  • ratgab
    Nem cheat, nem bot, nem mod, nem hack. Külső alkalmazás az mondjuk igaz.

Marketen ugyanez a buy order megy. Tökmindegy hol állítod be, hogy 3 centért vegyen. Viszont, amit észrevettem, hogy érdemes időnkét törölni és újra beállítani. Lehet ezért nem vett mulli-nak sem és ezért nem vett marketen sem.

Ui.: Egyébként se nagyon foglalkozik Valve ilyesmivel. Kerestem rajta kemény 2 eurót...

Mellesleg nálam nagyobb STH-sok is vannak akár itt is (köztük ugye Mr. Piros, jó így a játék, mert +2 kártyát kapok mulli86... Nehogy megsértődj, csak szívom a véred kicsit...)
    űhmm, nekem ment egész délután a böngésző, mégse szívott be egy kártyát se, pedig 3 centre van állítva... Shit happens...
  • Dzsini
    "You may not use Cheats, automation software (bots), mods, hacks, or any other unauthorized third-party software, to modify or automate any Subscription Marketplace process."

A Steam előfizetési szerződés egyértelműen leírja, hogy semmiféle külső automatizálás nem engedélyezett a Marketen.
  • ratgab
    Sima market adok-veszek volt. Mivel is ütném meg a bokám?
  • FZoleee
    Csak nehogy megüsd a bokád... :D
  • lalakov
    Köszönöm.
  • ratgab
    Nem fut. Be kell hogy legyél lépve a kliensbe, különben nem tudja mennyi pénzed van és melyik fiókra kell venni. Elvégre ez csak egy apró addonocska.
  • ratgab
    De kell bekapcsolt gép. Szerintem holnap még várható egy roham majd. Ha más nem este, amikor a következő adag kártyát kiosztják.
  • genndy
    Ha nem megy a gép, hogy futna az STH? (nem használom, nem tudom, de furcsállnám)