Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Azt, hogy kapsz egy kártyát. A "bónusz" itt csak annyit jelent hogy "ingyen".

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ami ugye a gyakorlatban csak 12 cent a fee miatt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát 15 cent nem nagy valami. Végülis ingyen wallet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

"Mindenki más, aki aznap pontot adott, 1 bónuszkártyát kap."

És ez akkor mit jelent?

Feles 9-es SS kártya keresi gazdáját 3,4,7,8,10-es kártyák egyikéért.

genndy
Pluszt nem, csak egyet.

"Minden nap a legtöbb ponttal rendelkezõ csapat gyõz. A gyõztes csapat 30 olyan tagja, akik aznap ponttal járultak hozzá, megnyerik Kívánságlistájuk (jelenleg megvásárolható) legfelsõ 3 játékát. További 20 csapattag a második helyezett csapatból 2 játékot, 10 csapattag a harmadik helyezett csapatból pedig 1 játékot nyer. Gondoskodj Kívánságlistád frissítésérõl. Mindenki, aki ponttal járult hozzá ahhoz a gyõzelemhez, 2 bónusz Nyári Kaland játékkártyát kap. Mindenki más, aki aznap pontot adott, 1 bónuszkártyát kap."

Törölt felhasználó
Már rég kikraftoltam a kártyákat 1 héttel ezelõtt. ráment 3 napom. Szóval innentõl minden SS-kártya csak pluszba hoz. Csak nem lövöm el az összes kitûzõt egyszerre hanem naponta.
Én vagyok a te embered Grebbi!

De csak ha nyersz akkor tudsz biznicelni. Már SS-ért kraftolni nem éri meg.

MoRT2195
A 3. szavazatért nekem abban a másodpercben megérkezik a kártya, ahogy rányomok a szavazásra. 😊
De leírás szerint kapniuk kéne!

grebber
Summer Sale 5-ös kártyát cserélnék 2-es-re és akkor végre meglesz a teljes!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Mivel az utóbbi idõben csak piros nyert, ezért naponta +2 kártyát kaptam. Játékot nem. Ha minden jól megy és második helyen végzünk, talán esik majd egy kártya. Ha nem akkor csak azt az egyet kapom meg amit az 3 szavazásért kapok, nem nagy ügy. 😊 Már 5 €-nál járok. Kb ott vagyok, ahol elkeztem az ss-t. Illetve nem mert 2-rõl kezdtem, felnyomtam 6-ra, akkor elkezdtem kikraftolni a játékokból a kártyákat, majd szépen megvettem a hiányzókat. Most meg csak a kitûzõkészítésért, a piros gyõzelméért és a napi 3 szavazásért napi 4 SS-t passzolok el minden nap zsinórban a 4. napja. Szóval szépen lehet itt biznicelni 😊
genndy
A második-harmadik csapat tagjai között csak játékokat sorsolnak, ha craftoltak, plusz kártyát nem kapnak.

Lila vagyok én is. De én nem kaptam meg. Mondjuk nem tudom, hogy 3. szavazásért mikor kapjuk. Lehet akkor csak késett a kártya kiosztás.

MoRT2195
Én eddig mindig kaptam. 19:00 után 1-2 perccel mindig megérkezett az 1 kártya (kivéve az elsõ nap, amikor a lila nyert, akkor 2-t kaptam 😄).
Utolsó napon én is akarok kraftolni SS-t (még egyet se kraftoltam), de nem a gyõzelem miatt.

El kell keserítselek mert én nem kaptam + kártyát nap végén azért mert ponttal járultam hozzá a csapatom eredményéhez. Úgy néz ki csak a gyõztes kap cuccot.

Törölt felhasználó
Az 141 pont utolsó napra ha jól számolom 😊
Törölt felhasználó
Vagy az utolsó kettõre inkább 😄 De nekem mind1. Elvileg minden napra van egy kitûzõm. Sõt utolsó nap bedobok majd 1 fóliás SS meg 4 sima SS szettet a közösbe 😊
Lehet a piros csapat most táraz be az utolsó napra 😊
Törölt felhasználó
Ideje volt más csapatnak is kicsit összeszedni magát 😊 Így lehet csak plusz 1 SS kártyám lesz, de ha megint átjelentkezések voltak, akkor a 2. helyen több esélyem lesz nyerni gammát 😊
genndy
Helyes, helyes <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Ma, úgy tûnik, a Pink Csapat nyer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Summer Sale 3-as kártyát cserélnék 2-es vagy 10-es-re!

Dzsini
Magyarországon ha neked adóéven belül 600 ezer forintnál nagyobb bevételed van ilyen eladásokból (online piacok, pl. Vatera és társai), akkor vagy bevallásköteles.
DE a Steam hangsúlyozza, hogy a Steam Walleten levõ szám az nem számít igazi pénznek, nem lehet onnan semmilyen módon eltávolítani, csak egy belsõ elszámolási izé. Tehát nálunk se, ahogy sok más országban se tartozik a Steam Marketplace az adózás hatásköre alá. Viszont van, ahol igen: az Egyesült Államok polgáraként több, mint 20 ezer dollár forgalom után nekik is jelenteniük kell a felhasználót egy hivatal irányába.

Nyugodtan legyél velük õszinte. Megadod nekik, hogy milyen állampolgár vagy, és többet nem zargatnak.

forrás - Community Market FAQ

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
Mivel elértem a 200-as eladási limitet piacon, ezért a steam követel ugye néhány adatot. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy a steam csak elkéri a lakcímet, beírom, és nem kell vele foglalkoznom, vagy akár valami célja is van?
genndy
Mert ha hozzáfértek valahogy az accodhoz+jelszóhoz, akkor már nem te jelentkezel be. Ezért van a védelem, hogy legyen idõd intézkedni, meg a supportnak is, és közben ne lopják szét az accodat. Ilyenkor szar ügy ha belefutsz, de egyébként csak a felhasználót védi.
Egyébként egyszerû, vidd az egész Steam könyvtárat gép újrarakáskor. Én ezt csinálom 5-6 éve, és egyszer se tiltottak.

ratgab: SG kapcsolgatásnál asszem 15 napra tilt. De nem csak amiatt, hanem #2839.

mulli86: yep, rosszra kattintottam, Scooternek akartam.

Panzeradler
Úgy emlékszem ha kikapcsolod steamguardot akkor is kapsz valamennyi nap letiltást. SS után megnézzem, addig nem szívesen tiltanám le magam.
Ha steamguardot kikapcsoljuk újratelepítés elõtt, akkor is letilt ha friss win-re rakjuk a steamet. Nem csak steamguard miatt tilt le?

Panzeradler
Mondjuk nem értem mért nem opcionális ez a "védelem". Vagy legalább lehetne opció arra ha gép újrarakás van/máshol ÉN jelentkezem be. Nem 1x kaptam már 7napot és volt amikor épp a legrosszabbkor..
Törölt felhasználó
Én tudom, egyszer már majdnem leszopattam magam, csak szerencsére akkor is otthon volt a lapos és be tudtam lépni arról 😊 Csak reflektáltam Mort üzijére 😊
genndy
IJ kártya. Új géprõl bejelentkezésnél mindig ez van, vagy fizetési mód váltásnál, szándékosan, account lopás esetére. Nem tudsz csinálni semmit, ki kell várnod.

Törölt felhasználó
Nem engedi használni a piacot és a csere is ott van.
Törölt felhasználó
EJ topikos kérdésre: Nyertünk-e játékot hogy a piros csapatban vagyunk mint burzsuárok 😊
Nem játék még nem sült, de:
Én eddig minden nap plusz 2 Sumér kártyát nyertem azzal hogy a pirosban vok, de mindig eladom. Lassan megint visszadolgozom magam 6 euróra ahonnan indultam, mielõtt elkezdtem kirakni a kitûzõket. Most van 4,5 euróm meg még van 1,8 kártyákban a piacon. És ha így haladok, minden nap jön még 3 SS kártya +2 a szavazás miatt. Az legalább 0,5€ naponta, úgy hogy semmit nem csinálok 😊
MoRT2195
Az elõbb nekem is kidobta, pedig én otthonról jelentkeztem be... Szitkozódtam is egy sort, de újraindítottam a gépet és jó lett. <#wink> Bár gondolom ez nálad nem fog bejönni, ha valóban nem otthon vagy. Tudtommal nincs semmi lehetõséged ilyenkor átadni másnak dolgot. Max eladni próbálhatod meg, de lehet azt sem engedi.
Scooter
Fantsztikus. Nem otthon vagyok és 7 napig nem engedi a trade-elést. Sehogy se lehet átadni senkinek semmit?
Törölt felhasználó
Erre a hozzászólásra Darksectortól vártam valami reakciót, mivel neki szólt, de Te reagáltál rá. Ha nincs üldözési mánia, akkor ok, csak abból kiindulva, hogy elég sok mindent magadra veszel, gondoltam azt amit 😊 De no offens! 😊
IMYke2.0.0.0
Semmiféle üldözési mánia nincs. Nézd meg jobban, sehol nem látsz felkiáltójelet a hozzászólásomban!
Ebben is azért, mert a magyar nyelv a felszólító módhoz megköveteli.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Ne légy már ilyen üldözésmániás. Nem te cinkelésedrõl szólt ez a poszt 😊
Csak meg lettél benne említve 😊 Jogosan törölted, egy szóval se mondtam, hogy nem 😊
sziasztok. Miért van az, hogy nem tudom megszerezni az utolso lapot a abdge-hez, hibaüzenettel mindig megál? "There was an error getting listings for this item. Please try again later."

iracing the 'real' race.

IMYke2.0.0.0
S nem teszi jól?

Ott a bannerben, ezerszer le lett írva a topikban is, hogy kártyás témát itt.

Törölt felhasználó
Darksector kapott egy Fóliás SS5 kártyát!
Csak mert Imi törli majd az üzenetét EJ-ben<#hehe>
Hali.

1,4,6,8, SS kártya érdekelne.

2,3,7,10,-bõl van plusszom.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lalakov
Szép is lett volna ilyen ár. 😊
grebber
3-as kártyát cserélnék 2-es vagy 10-es-re!

IMYke2.0.0.0
És még annak az ára is esett.

wedge31
Én most bloodrayne kártyáknál néztem nagyot, darabját 0.65€-ért tudtam eladni, ilyen boltot kártyából már rég csináltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
4-es és 5-ös kártyát tudok adni. Ebbõl van néhány, napok óta ezeket dobja állandóan a szavazásra.
Nekem a 2-es és 8-as hiányzik még.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Anélkül is gyorsan lenyomták.