3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#3011 Eladtam az utolsó SS kártyát, mostantól kraftolok belőle párat. A kieső itemek 30. után is eladhatóak, ugye? -
ratgab #3010 Jaja! -
#3009 Ezen külön adó van?
Summer Adventure Card 8
0.08 EUR
Subtotal
0.08 EUR
Steam Summer Adventure 2014 fee
0.01 EUR
Steam transaction fee
0.01 EUR (fee charged by Valve S.à r.l.) -
ratgab #3008 Hallod kolléga! Fóliás kártya 5 itemet ad ám! Az is kihozható lesz szerintem hamarosan bagóért! -
ratgab #3007 Már most van 1-2 4 centes kártya. -
ratgab #3006 Visszavonom. 21 órára fürdünk a 3 centes kártyákban. -
#3005 Sőt egy óra múlva is XD
Nekem már most dobálja az STH a piacot :D -
#3004 Jó lesz az még ma este is. Én tippelek, hogy este 22-re már meglesz a 0,03€-os álomhatár :) -
ratgab #3003 Szerintem sok érte. Reggelre röhögve lesz 3 centért kártya!
Ki is mondta, hogy emelkedni fognak az árak? Muhaha... -
ratgab #3002 Hát holnapi napon már 3 centért nyerheted a kártyákat...XD -
#3001 Hát ha így haladunk, akkor 1 órán belül. Szerintem estére meglesz a 4 kitűzőm, meg a 20-as szint :D -
#3000 én most 0.07-ért raktam fel buy ordert, kíváncsi vagyok mikorra lesz meg. -
#2999 Úgy esnek az árak, már most csak 0.14 az a kártya amit 0.16-ért adtam el kb fél órája. Lesz itt holnap reggelre 0,03€ a kártya -
#2998 Inkább átjövök ide kártyázni. :)
Szóval átléptem az Urban triallal a 10$-os határt, ezért kaptam 1 kártyát. Meg 1-et arra, hogy szavaztam ma. De nem tudom hogy máshogy lehetne kártyát kinyerni. Eddig vagy kitűzőre vagy szavazásra vagy 10$-os határátlépésre dobott kártyát a steam. Na most jelenleg a szavazás kiesett. Kitűzőt már nem tudtam csinálni, maradt a vásárlás.
0,17-ért volt kint. Eladtam 0,16-ért kb 1 sec alatt elkeltek. Remélem elindítanak valami lavinát, most hogy én is alább adtam 1 centtel -
ratgab #2997 Ma még lesz valamilyen leárazás elvileg. Legvalószínűbb, hogy legnépszerűbb tételek térnek vissza újra leárazott állapotba. -
Gerdzso #2996 Még 1 nagy leárazás és vége? Vagy ennek vége és vége? :D -
#2995 Lehet, hogy először a pontos egyezéseket figyeli, és utána indul el más irányba (?) -
ratgab #2994 Szerintem se a legjobb. Ha azon az áron veszel, amit legalacsonyabbként feltüntetnek, akkor azonnal vesz. Más esetben kcisit megzavarodik a rendszer. Lehet a túlterheltség miatt is lehet, de én ezt nem gondolnám. -
#2993 Ez az új piac csak szerintem nem működik jól? Csak nekem van a legmagasabb áron kint vételi ajánlatom, erre az olcsóbban kirakott cuccot az vette meg, aki nálam kevesebbet ajánlott érte... -
ratgab #2992 Így van. Szar meló, kevés pénzért. Ráadásul mocskos megalázónak éreztem akkor amikor muszáj volt csinálni. Imádkoztam mindig, hogy csak ne azt a részt kapjam ahol lakunk, nehogy lássák a szomszédok. Szégyelltem na! -
#2991 Nem, Mark of the Ninja foil kitűzőt raktam össze magamnak (a normál is megvan 5 szintig), SS-t csak eladtam. -
#2990 Egyetem alatt (reggeli előadások előtt is) csináltam. Még talán az ellenségeimnek sem kívánnám... na jó, nekik talán... -
ratgab #2989 Ha jól tudom napi 2000-2500 Ft-ot fizetnek érte. De az mocsok kemény munka ám. Lábad lerohad estére. Csináltam párszor.
Kártyákkal csere-berélni könnyebb meló sokkal. -
ratgab #2988 SS-ből?
Akkor még mindig én vezetek a 40 centért bemákolt summer adventure pack-ommal, ami amúgy 2,5 eurót ér.
Igazad van, ezek csak időleges és véletlen dolgok. Tartós profitot várni tőle balgaság. De kellemes tud lenni, mikor ezen nyersz pár ft-ot. Még ha ez virtuális wallet forint is :-). -
#2987 Szerintem, ha leugrik az ember szóró lapozni 1 órát, akkor többet keres :D -
#2986 STH-val 32-35 cent alapárú foil kártyákat szedtem össze 20 centért.
Ki lehet fogni ilyesmiket, de erre gazdaságot alapozni nem hiszem, hogy érdemes :) -
ratgab #2985 Ez tök ugyanaz, mintha olcsón bemákolod a kártyákat. Olcsón ha szerencséd van tudsz boostert venni és akkor megéri. -
ratgab #2984 Általában úgy vannak az áraik belőve, hogy nemigen éri meg jobban, mintha 3 kártyát vennél. Fóliást meg vagy tartalmaz vagy nem, de erre tapasztalatok alapján nem nagy az esély.
-
ratgab #2983 Erre minden esély meg is van egyébként. 1 pontot én is bedobtam már a közösbe, de csak azért mert Medieval Total War 2-es kitűzője a Magyar Címer! -
#2982 Nem vettem. Kitűzőért és szavazásért kaptam. Summer Sale kártyákról van szó.
De most nagyon ingadozik az áruk. -
#2981 Igen, de ritkán találni lehet olyan ajánlatot, ahol a tranzakciós költségekkel is visszajön, ezért mondtam, hogy lassú :D -
#2980 Az a baj, hogy minden tranzakció költséggel jár, tehát ha te 30 centért veszel boostert és 3x10 centért teszed fel, akkor 24-et kapsz vissza.
Boostert bontani csak akkor éri meg, ha kitűzőt akarsz csinálni, mert van rá esélyed, hogy olcsóbban megúszod. -
#2979 Awww, 1 szavazás kellett volna még :( -
#2978 Még egy lehetőség pénzkeresésre, ami legális, viszont kevesebb pénz jöhet be belőle és lassabb is: végig kell nézegetni a booster packokat, ahol a 3 sima kártya árából visszajön az ára, érdemes megvenni és kibontani, mert dobhat foilt is. -
#2977 Abban reménykednek, hogy hátha az utolsó napon több / nagyobb / akármilyen nyeremény lesz.
Én is 11 pontot adtam bele a szokásos 1 helyett :D -
ratgab #2976 Utolsó nap több lesz az a töredéknyi esély a nyerésre mint az előzőeken? -
ratgab #2975 Akkor nem hiba, hanem készültek rá. -
#2974 Szerintem sokan az utolsó napra készültek, hogy majd akkor akarnak nyerni. Bár valóban akkor is elég fura, hogy ennyire fej-fej mellett haladnak. :D -
ratgab #2973 Nekem is. Szerintem kihoznak egy fej-fej melletti befutót és szétosztanak 150 győztes között 3-3 wishlistes játékot. -
#2972 "Szavazz a Közösség Választása villámakción
Ha 8. vagy magasabb Steam-szintű vagy, kapsz egy kártyát, valahányszor harmadjára szavazol a Közösség Választása akción. 29 szavazási lehetőség van! (Ha a vásár vége előtt eléred a 8. Steam-szintet, megkapod a szavazással kiérdemelt kártyákat.)"
Steam FAQ-ban le volt írva, még amikor kezdődött számolgattuk is, hogy hogy jön ki a 29 alkalom.