3370
  • lalakov
    Eladtam az utolsó SS kártyát, mostantól kraftolok belőle párat. A kieső itemek 30. után is eladhatóak, ugye?
  • ratgab
    Jaja!
  • SzirmosSzisza
    Ezen külön adó van?

Summer Adventure Card 8
    0.08 EUR

Subtotal
    0.08 EUR
    Steam Summer Adventure 2014 fee
    0.01 EUR
    Steam transaction fee
    0.01 EUR (fee charged by Valve S.à r.l.)
  • ratgab
    Hallod kolléga! Fóliás kártya 5 itemet ad ám! Az is kihozható lesz szerintem hamarosan bagóért!
  • ratgab
    Már most van 1-2 4 centes kártya.
  • ratgab
    Visszavonom. 21 órára fürdünk a 3 centes kártyákban.
    Sőt egy óra múlva is XD
    Nekem már most dobálja az STH a piacot :D
    Jó lesz az még ma este is. Én tippelek, hogy este 22-re már meglesz a 0,03€-os álomhatár :)
  • ratgab
    Szerintem sok érte. Reggelre röhögve lesz 3 centért kártya!

Ki is mondta, hogy emelkedni fognak az árak? Muhaha...
  • ratgab
    Hát holnapi napon már 3 centért nyerheted a kártyákat...XD
    Hát ha így haladunk, akkor 1 órán belül. Szerintem estére meglesz a 4 kitűzőm, meg a 20-as szint :D
  • Fabio Capello
    én most 0.07-ért raktam fel buy ordert, kíváncsi vagyok mikorra lesz meg.
    Úgy esnek az árak, már most csak 0.14 az a kártya amit 0.16-ért adtam el kb fél órája. Lesz itt holnap reggelre 0,03€ a kártya
    Inkább átjövök ide kártyázni. :)
    Szóval átléptem az Urban triallal a 10$-os határt, ezért kaptam 1 kártyát. Meg 1-et arra, hogy szavaztam ma. De nem tudom hogy máshogy lehetne kártyát kinyerni. Eddig vagy kitűzőre vagy szavazásra vagy 10$-os határátlépésre dobott kártyát a steam. Na most jelenleg a szavazás kiesett. Kitűzőt már nem tudtam csinálni, maradt a vásárlás.
    0,17-ért volt kint. Eladtam 0,16-ért kb 1 sec alatt elkeltek. Remélem elindítanak valami lavinát, most hogy én is alább adtam 1 centtel
  • ratgab
    Ma még lesz valamilyen leárazás elvileg. Legvalószínűbb, hogy legnépszerűbb tételek térnek vissza újra leárazott állapotba.
  • Gerdzso
    Még 1 nagy leárazás és vége? Vagy ennek vége és vége? :D
  • Dzsini
    Lehet, hogy először a pontos egyezéseket figyeli, és utána indul el más irányba (?)
  • ratgab
    Szerintem se a legjobb. Ha azon az áron veszel, amit legalacsonyabbként feltüntetnek, akkor azonnal vesz. Más esetben kcisit megzavarodik a rendszer. Lehet a túlterheltség miatt is lehet, de én ezt nem gondolnám.
  • FZoleee
    Ez az új piac csak szerintem nem működik jól? Csak nekem van a legmagasabb áron kint vételi ajánlatom, erre az olcsóbban kirakott cuccot az vette meg, aki nálam kevesebbet ajánlott érte...
  • ratgab
    Így van. Szar meló, kevés pénzért. Ráadásul mocskos megalázónak éreztem akkor amikor muszáj volt csinálni. Imádkoztam mindig, hogy csak ne azt a részt kapjam ahol lakunk, nehogy lássák a szomszédok. Szégyelltem na!
  • Dzsini
    Nem, Mark of the Ninja foil kitűzőt raktam össze magamnak (a normál is megvan 5 szintig), SS-t csak eladtam.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetem alatt (reggeli előadások előtt is) csináltam. Még talán az ellenségeimnek sem kívánnám... na jó, nekik talán...
  • ratgab
    Ha jól tudom napi 2000-2500 Ft-ot fizetnek érte. De az mocsok kemény munka ám. Lábad lerohad estére. Csináltam párszor.

Kártyákkal csere-berélni könnyebb meló sokkal.
  • ratgab
    SS-ből?

Akkor még mindig én vezetek a 40 centért bemákolt summer adventure pack-ommal, ami amúgy 2,5 eurót ér.

Igazad van, ezek csak időleges és véletlen dolgok. Tartós profitot várni tőle balgaság. De kellemes tud lenni, mikor ezen nyersz pár ft-ot. Még ha ez virtuális wallet forint is :-).
  • SzirmosSzisza
    Szerintem, ha leugrik az ember szóró lapozni 1 órát, akkor többet keres :D
  • Dzsini
    STH-val 32-35 cent alapárú foil kártyákat szedtem össze 20 centért.

Ki lehet fogni ilyesmiket, de erre gazdaságot alapozni nem hiszem, hogy érdemes :)
  • ratgab
    Ez tök ugyanaz, mintha olcsón bemákolod a kártyákat. Olcsón ha szerencséd van tudsz boostert venni és akkor megéri.
  • ratgab
    Általában úgy vannak az áraik belőve, hogy nemigen éri meg jobban, mintha 3 kártyát vennél. Fóliást meg vagy tartalmaz vagy nem, de erre tapasztalatok alapján nem nagy az esély.
  • ratgab
    Erre minden esély meg is van egyébként. 1 pontot én is bedobtam már a közösbe, de csak azért mert Medieval Total War 2-es kitűzője a Magyar Címer!
  • TBTPumpa
    Nem vettem. Kitűzőért és szavazásért kaptam. Summer Sale kártyákról van szó.
    De most nagyon ingadozik az áruk.
  • FZoleee
    Igen, de ritkán találni lehet olyan ajánlatot, ahol a tranzakciós költségekkel is visszajön, ezért mondtam, hogy lassú :D
  • Dzsini
    Az a baj, hogy minden tranzakció költséggel jár, tehát ha te 30 centért veszel boostert és 3x10 centért teszed fel, akkor 24-et kapsz vissza.

Boostert bontani csak akkor éri meg, ha kitűzőt akarsz csinálni, mert van rá esélyed, hogy olcsóbban megúszod.
  • SzirmosSzisza
    Awww, 1 szavazás kellett volna még :(
  • FZoleee
    Még egy lehetőség pénzkeresésre, ami legális, viszont kevesebb pénz jöhet be belőle és lassabb is: végig kell nézegetni a booster packokat, ahol a 3 sima kártya árából visszajön az ára, érdemes megvenni és kibontani, mert dobhat foilt is.
  • Dzsini
    Abban reménykednek, hogy hátha az utolsó napon több / nagyobb / akármilyen nyeremény lesz.

Én is 11 pontot adtam bele a szokásos 1 helyett :D
  • ratgab
    Utolsó nap több lesz az a töredéknyi esély a nyerésre mint az előzőeken?
  • ratgab
    Akkor nem hiba, hanem készültek rá.
  • MoRT2195
    Szerintem sokan az utolsó napra készültek, hogy majd akkor akarnak nyerni. Bár valóban akkor is elég fura, hogy ennyire fej-fej mellett haladnak. :D
  • ratgab
    Nekem is. Szerintem kihoznak egy fej-fej melletti befutót és szétosztanak 150 győztes között 3-3 wishlistes játékot.
  • Dzsini
    "Szavazz a Közösség Választása villámakción
    Ha 8. vagy magasabb Steam-szintű vagy, kapsz egy kártyát, valahányszor harmadjára szavazol a Közösség Választása akción. 29 szavazási lehetőség van! (Ha a vásár vége előtt eléred a 8. Steam-szintet, megkapod a szavazással kiérdemelt kártyákat.)"

Steam FAQ-ban le volt írva, még amikor kezdődött számolgattuk is, hogy hogy jön ki a 29 alkalom.