3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
ratgab #3051 Egyetértek minden szóval. Na mindegy csak érdekes. Azt gondoltam, majd pánik szerűen szabadulnának tőle, erre meg sztóikus nyugalommal kidobják az ablakon.
Nekem mindegy én kikraftolom mindjárt a két kitűzöm és adios. -
#3050 Miért nem adod el? -
ToMy_ #3049 Van egy "Summer Adventure Card 2"-m, ingyé' viheti, akinek kell.
"tomz71" a Steam nick-em, ott csilingelj. -
#3048 Az biztos, hogy komoly háborgás lesz pl. redditen, hogy "hova tűntek a kártyáim" :)
Ez egy ilyen sport, a szemfülesek olcsón szereznek dolgokat / jól keresnek azokon, akik kevésbé figyelnek oda, vagy nem foglalkoznak annyira a dolgokkal.
Én az SS kártyáknál ha 1 óra alatt nem ment el, már vettem ki, és raktam vissza 1 centtel olcsóbban, mert ha többet várok vele, még lejjebb megy. Egy-egy este hét órás váltásnál 2-3 centet is lehetett "veszteni" ezzel eladóként. És sok kicsi... -
ratgab #3047 Az tiszta sor, hogy nem törődik vele. De a többi mit csinál? Alszik?
Én azt gondolom, hogy nagy része annyira skót, hogy ha 10 centért nem megy el inkább vesszen el álláspontra helyezkedik. Biztos sok van egyébként olyan is, akinek halvány lila ibolyája sincs, hogy ma este fújhatja a kártyáit. -
ratgab #3046 Még egy gondolat. Azzal foglalkozik, hogy ingyen játékért kraftoljon (azért a minimális esélyért) vagy hogy ingyen kártyáért szavazgasson, de azzal nem, hogy elveszlik amit kapott.
Nincs ezzel baj, ha leszarja, de akkor nem értem annyira miért érdekli, hogy felrakja marketre....
Kell valami, hogy aztán elherdáljam... Ez számomra furcsa hozzáállás. -
#3045 Én arról a tízszer kb. 60 ezerről beszélek, akik a "vagy több" részben ülnek. -
ratgab #3044 Ha azzal zümmögött, hogy feldobta 10 centért (ami ugye bagó összeg), azzal is zümmöghetett volna, hogy ma este elveszlik az a nagyon fontos 10 centje. -
#3043 Azért kúszott fel, mert alatta már felvásárolták. Ami most is bent áll 30+ centért, azt anno betette valaki, és kb. ennyit foglalkozik a dologgal.
Nem mindenki zümmög a piacon és foglalkozik azzal, hogy most 5 10 vagy 30 centet nem kap meg. -
#3042 Nem - Spectraball. -
ratgab #3041 SS fóliás? -
#3040 Foil-os kártyámat bezzeg nem viszik el... -
ratgab #3039 Úgy látom SS kártya tulajdonosok vagy hülyék mint a főd (direkt így), vagy nem tudják, hogy ma bukják a kártyáikat vagy csak annyira mocskos skótok, hogy akkor sem mennek a többi ára alá, ha rájuk rohad a kártya.
Ugyanis nem hogy olcsóbb lenne, de szépen visszakúszott 14 centre a kártyák árfolyama.
2 setemet kikraftolom a többi meg akkor rohadjon rájuk ha ilyen smucigok. -
#3038 En is piros voltam, mint oly sokan :/ :) -
#3037 Ahhoz a jatekhoz egy jatekbeli targy amit kaptal...hasznald ingame, vagy nezegesd inventoryban. Masra nem nagyon jo. Errol is szol a summer kartyak kraftolasa...ofc nem a legdragabban meno cuccokat fogja dobalni. :s
Nekem iden ilyenek estek :
Underpants - Közönséges The Mighty Quest For Epic Loot tárgy (0,03)
Engraved Skull - Path of Exile helmet skin (leggagyibb 0,03-as)
Scuba Steve - BattleBlock Theater-hez valami akarmi 0,03
Rubedo Plated Rhino Skin and Helmet - Warframe 0,03-as
ezektol vackabb nem eshetett volna :/ ja es hiaba voltam piros csapatban, szart sem nyertem...persze tavaly detto ilyen low cuccok potyogtak. -
#3036 most craftoltam summer kártyákat, és kaptam valami nyakláncot O.o
Ha jól látom The Mighty Quest For Epic Loot hoz van. Ezzel mit kezdjek? 0,03-at ér. -
#3035 Nem summer sale-ra gondoltam, hanem általánosságban az összesre :) -
#3034 Előző végén megmaradtak a kártyák. -
ratgab #3033 Maradt 6 kártyám nekem is. 2-ből 2 példány is van. Ha nem változik a helyzet holnap délutánig, akkor 2 set-et kikraftolok és ennyi. -
ratgab #3032 Hát a skótzsidó akkor se adja 10 alatt, ha rárohad este 7-re az egész készlet...XD
Lesz itt még anyázás szerintem a fórumokon. -
#3031 Tudtommal egyik sale végén se ment be 0,03-ra az árfolyam, és több tízezer darab rohadt rá az emberekre és tűnt el :D -
#3030 Egyébként ha én nem tudtam volna eladni a kártyákat és még meg akarnék szabadulni tőlük, minél hamarabb megpróbálnék bemenni a mostani árfolyam alá kicsivel. Most még szerintem azok kivárnak, akik skótzsidók, de majd a végén beadják a derekukat. Tudják hogy kb semmi értelme mostmár kártyát venni. Ők meg úgy se nyernek semmit azzal, ha náluk marad és eltűnik. Szal szerintem 2-3 órával 7 előtt már csak 3 centes kártyák lesznek.
De ez csak spekulcáió :) -
#3029 Hallom, itt vagyok. Úgy látszik kimentek az olcsó kártyák és most áll a piac 0,12 környékén. Szerintem előbb utóbb elindul ezeknek is lefele az ára. -
#3028 Meg is állt a kártyák árának drasztikus csökkenése, nagyobb csökkenés már nem nagyon várható, max holnap 19.00 előtt sztem. -
#3027 Most megijedtem, nagyot csökkent a tárcám. Kiderült beesett 1,2-ért egy TF2 kulcs. :) -
#3026 Köszönöm. -
ratgab #3025 Első kérdésre: Pontosan!
Második: Árfrissítés gyakoriságát tudod vele beállítani. Értelem szerint a fast a leggyakoribb frissítés. -
#3024 Azt állítod vele, hogy milyen agresszívan (gyakran) nézegesse az árakat. Nyilván több sávszélességet foglal, és esetleg feltűnőbb lehet a működése, ha figyelik és sok kártyára dolgozik. -
ratgab #3023 Jelentem fóliás kártyák ára 90 cent alatt! -
#3022 Vagyis inkább várni kell az eladásukkal, mert egyre kevesebb/ egyre magasabb ára lesz?
STH-n fenn mi az a Rate? -
ratgab #3021 Van még 6 db kártyám. Szerintetek szórjam még be a piacra? -
#3020 Köszi, akkor elvileg fut és keresi nekem a jóságot. Jelez valahogy ha sikerült elcsípni valamit, vagy csak a szokásos community purchase mail jön a steamtől? -
#3019 én még nyolcért eladtam gyorsan :) -
ratgab #3018 Szerintem itt már nem kell kapkodni. Csak idő kérdése és lemászunk szépen 3 centre. -
#3017 Ha a böngészőben be vagy jelentkezve, az adott sornál zöld a pötty és felül is elindítottad a play gombbal, akkor igen. Ha a -.-- helyett kiírja az aktuális árakat, akkor már fut, amíg megy a böngésző. -
ratgab #3016 Csak előbb lépj be böngészőben a steam fiókodba különben semmit nem csinál. Ha jól van beállítva minden jobb oldalon megjelenik szépen a steam walleted mennyisége és a bejelölt cuccoknál elkezdi figyelni az árakat! -
ratgab #3015 Ez az egész kraftolásnak a lényege. Ráadásul nem fog esni több ilyen item. Ezek csak SS exluzív cuccok. -
#3014 egy kis segítséget kérnék sth-val kapcsolatban - bejelölöm mit szeretnék, mennyit, mennyiért, bekapcsolom a kapcsolót, majd elindítom az egész programot, és ennyi, várok? -
#3013 Már hármat tudtam venni. Valószínűleg később cserére lesz szükségem. Remélem különbözőeket tudunk venni. -
#3012 Előbb volt már 0.03 is :)