Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb késõbb mint soha, amúgy eléggé manipuláltnak tûnik nekem ez a szoros verseny a csapatok között.. :/

Közben leesett...<#idiota>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mármint a tiédre értettem, hogy én is 16-17 között látom õket 😄

Marketen ha szûrünk a kártyákra ott a listában is 15-17 centes árakat látok....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hol nézitek?

Ha ilyen árakat láttok, akkor belövöm már STH-t vásárlásra, mert nekem 17-eseket mutat...<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Így nézett ki a Summer Sale 2014 kártyák zuhanása, nálam:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is ilyen árakat látok. 😊

Te tuti nem SS kártyát nézel, mert nálam konstans 17-18 centeket mutat. Reggel óta semmi változás ezen a fronton.

SS kártyát vettél? Mert én egyelõre nem látok árváltozást.

De nem maradhat így semmiképp. Mert ezek mind elvesznek hétfõ este 8-tól. Szóval vagy lemennek árban vagy õrült költekezésbe kezd mindenki, hogy kikraftolja a maradék kártyáját.

Utóbbit nem tartom valószínûnek. Megvárják az esti eredményhirdetést a csapatos játékban és elkezd zuhanni az árfolyam mint a fene. Én legalábbis ezt prognosztizálom.

RatBaG
na nekem már úgyis mindegy, a SS kezdete óta két szavazásomat nyelte be a rendszer, a délelõtti kártya hajnalra csúszott.

Per Aspera Ad Inferi.

TBTPumpa
0,28! Mi az isten van itt?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Ja, és minden kártyámat kiszedtem a játékaimból a vásár alatt 😊))
Egyetlen megszerezhetõ kártyám sincs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, így marad 😞

TBTPumpa
Szerintem inkább felmennek az árak. Tegnap szereztem 2 kártyát és 0,17-et írt mindkettõnél.
Ma 0,23 az egyik és 0,25 a másik. WTF

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
én lecsúsztam az elõzõrõl, elfelejtettem hogy fél órával elõtte lezárják a szavazást...

IMYke2.0.0.0
Remélem, csak bealudt az egyik admin...

IMYke2.0.0.0
Egy szavazás még akkor is hátra lett volna!
Így csak 29 szavazás volt.

És nincs több szavazás emberek... Érdekes. Mit tartogatnak ezek a Valve-sok mára?

Egy kitûzõt mindenképp gyártok. Ha lemennek az árak többet is.

Próféta szóljon belõled.

SzirmosSzisza
Én most utolsó nap arra várok, hogy vagy lemegy az ára és csinálok kitûzõt vagy felmegy és eladom õket 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Törölt felhasználó
Ha ezt tudom, elõre legyártom az SS kártyákhoz a kitûzõket és elsõ napokban kikraftolom az SS kártyákat, mert még 1 euróért ment el egy ss kártya az elején. Mikor még mysteri volt. Legközelebb azz lesz, hogy tudatosan készülünk. Meg lesz a sok sok kitûzõ. Elsõ napokban hagyunk párat a szavazásos játékokhoz. Bár sok értelme annak sem volt ha csak a pénzügyi oldalát nézzük. Mert a Mysteri kártyákkal 5-7szer több pénz be lehetett szedni. Ergó elején el kell passzolni az összeset ami lehet. Aztán meg amit még dob a rendszer, azt jóval alacsonyabb áron kiszórni. Aztán marad a nap vége 0,3 centes felvásárlás. Am lesz itt áresés, ha más nem azok között akik kreatívak meg tudnak szövegérteni. Az a pár százezer meg majd bebukja. De lesz itt szar ára a kártyáknak 😊
lalakov
Persze. 😊
Hát igen el lehetett volna adni ma reggel duplájáért. De ha belegondolsz eléggé zsákbamacska. Nem tudhattuk elõre, hogy marad 3 centes ár csak egyre több lesz belõle vagy ez csak egy idõleges állapot. Úgy néz ki utóbbi volt.

De még mindig jobban jártunk, mintha reggelre ellepi a 3 centes kártya marketet.

Igazad van. Szerintem ezért bann-t nem hinném, hogy kiosztanak, legalábbis fiók bannolást semmiképp. Kereskedés felfüggesztést eredményezhet mondjuk.

lalakov
Már ha tudatában vannak annak, hogy el fog tûnni a kártyájuk. Egyenlõre nem úgy tûnik. Nem gondoltam volna, hogy a tegnap megvett kártyákat csak ma reggel kellett volna eladni.

mulli86: Szerintem abba belenyúltak és azt akarják mutatni, hogy utoljára még mindenkinek van esélye és vásároljanak.
Dzsini
Nem mondtam, hogy ne csináld (én is futtattam, összeraktam belõle a Mark of the Ninja foil kitûzõt, diszkont áron, úgyhogy ma 11 ponttal támogatom az utolsó nekibuzdulást 😊 )

Csak arra reagáltam, hogy hivatalosan ez a tiltott segédeszközök kategóriájában van, és vita nélküli kizárás járhat érte, ezzel mindenki legyen tisztában - persze, nem a legnagyobb gond forrása, és olyan kicsiben, mint ahogy mi használtuk igazából észrevehetetlen a hatása (és ahogy régebben írtam is, néhány vásárlást futtatva szinte észrevehetetlen a mûködése is).

De ettõl még nem szabad használni 😊 (és amúgy ez pontosan egy bot - automata program, ami oldalletöltéseket produkál a háttérben, és a megfelelõ gombot meg tudja nyomni úgy is, hogy te nem vagy jelen 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Amúgy ma estig tart a Valve-s nyereményjáték és holnap este ha minden igaz 8-ig lesznek SS kártyák. Tehát aki kraftolni akar SS badge-t annak az ideális idõ ma este 7 és holnap est 8 között lesz. Valószínûleg mélyrepülésbe kezd az árfolyam. Vagy amit nem tartok valószínûnek, hogy mindenki kraftolni fog és ezáltal felmegy.

Törölt felhasználó
Hát na ez a furcsa, hogy az 5 csapat fej fej mellett halad 1-2 ezres pontkülönbséggel!
By the Way régiók közti kereskedés se engedélyezett mégis mindenki mûveli. Az egy picit nagyobb problémakör.

Utó utóirat: Régi rendszerben is ha mákod volt tudtál olcsó cuccot venni, ez ugyanilyen.

Nem cheat, nem bot, nem mod, nem hack. Külsõ alkalmazás az mondjuk igaz.

Marketen ugyanez a buy order megy. Tökmindegy hol állítod be, hogy 3 centért vegyen. Viszont, amit észrevettem, hogy érdemes idõnkét törölni és újra beállítani. Lehet ezért nem vett mulli-nak sem és ezért nem vett marketen sem.

Ui.: Egyébként se nagyon foglalkozik Valve ilyesmivel. Kerestem rajta kemény 2 eurót...

Mellesleg nálam nagyobb STH-sok is vannak akár itt is (köztük ugye Mr. Piros, jó így a játék, mert +2 kártyát kapok mulli86... Nehogy megsértõdj, csak szívom a véred kicsit...<#nevetes1>)

Törölt felhasználó
ûhmm, nekem ment egész délután a böngészõ, mégse szívott be egy kártyát se, pedig 3 centre van állítva... Shit happens...
Dzsini
"You may not use Cheats, automation software (bots), mods, hacks, or any other unauthorized third-party software, to modify or automate any Subscription Marketplace process."

A Steam elõfizetési szerzõdés egyértelmûen leírja, hogy semmiféle külsõ automatizálás nem engedélyezett a Marketen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sima market adok-veszek volt. Mivel is ütném meg a bokám?

FZoleee
Csak nehogy megüsd a bokád... 😄
lalakov
Köszönöm.
Nem fut. Be kell hogy legyél lépve a kliensbe, különben nem tudja mennyi pénzed van és melyik fiókra kell venni. Elvégre ez csak egy apró addonocska.

De kell bekapcsolt gép. Szerintem holnap még várható egy roham majd. Ha más nem este, amikor a következõ adag kártyát kiosztják.

genndy
Ha nem megy a gép, hogy futna az STH? <#nemtudom> (nem használom, nem tudom, de furcsállnám)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
Nálam is. Ennyi is jó volt.<#worship> Talán éjszaka még jön pár(nem kell bekapcsolt gép hozzá, ugye?), úgyis akarok belõlük kitûzõt is csinálni.
Azt hiszem ennyi volt. Nálam megállt. Elfogytak az olcsó kártyák. 6,3 eurómból lett 9,08 + a tf2 hátizsák még megvan, ami ugye 2,5 eurót ér, ergó kaphatok érte még 2,17 eurót. Ez az 1 órás kis biznic tehát hozott 4,95 eurót. Nem rossz.

lalakov
Olyan 0,7 pluszban.
Amíg megy a biznisz addig nem zavarsz....XD Hogy állsz amúgy?

lalakov
Bocsánat 😞, úgy érzem egyre kevésbé kedvelsz. 😊
Nagyon szívesen konkurencia! :-)

Én meg bemákoltam egy nyári kalandcsomag-ot kemény 40 centért....XD

2 euró tiszta profit a papának...XD

lalakov
Feltettem és minõ csoda egybõl tudtam venni. Köszönöm.<#worship>
Elõbb láttam marketen, hogy 48 db 3 centes kártya volt. kb. 3-at vagy 4-et tudtam belõle megcsípni. Tehát ez se bombabiztos cucc. De azért csak 6,3 euróról kezdtem és már 8 euró körül járok ezalatt a cirka 20 perc alatt.

lalakov
Akkor ez a különbség, a normál mód használhatatlan.
STH-val.

Úgy néz ki STH nem áll sorba a vételi ajánlatnál. Mondjuk nem azt mondom, hogy azonnal veszi, hanem azért várni kell nekem is. De párat sikerült behúzni és bizony az összes már el is ment, pedig olyan 20-at már vettem összesen a 2-bõl.

Eladást meg raktárból csinálom.