101
Tartós utcai cipők mindennapi viseletre
-
CdelG #101 nagyon csúnyák -
#100 általában deszkás cipőt hordok. most épp ő van soron ->
de ő is nagyon kényelmes volt ->
illetve ex-munkahelyemen vennünk kellett munkavédelmi üzletben cipőt.
egy Lee Cooper-re esett a választás. igaz több volt, mint amennyit a munkáltató kiszabott rá. /15 volt, úgyhogy 2500-at saját zsebből vállaltam./
de strapabíró, kényelmes és egyáltalán nem néz ki munkavédelmicipőnek (Converse style)->
-
Narusco #99 +1 hatalmas :DDD a világitós cipősön és utána az igaz+1-en szakadtam -
#98 :))) -
#97 emlékszem, már akkor is ronda volt mikor 15 éve először láttam :DD -
CdelG #96 szép -
#95 ez jól néz ki -
#94 2,5 éve teljesít szolgálatot jóban-rosszban! :D
-
#93 húsz éve gyártják ezt a YC bakancsot olyan klasszikus forma mint az első air max nem hiába az is a polcokon van már több mint 20 éve -
#92 a tartós utcai cipőt topikból undorító lábbelik topik lett :DD -
#91 Yellow Cab. -
CdelG #90 ez micsoda? -
Cat #89 hülyére röhögtem magam a topic olvasása közben, köszönöm. Nálad nagyobb trollt ritkán látok :D -
#88 the best ...
-
#87 persze ha lapostalpú a cipő érdemes bele egy merev ívelt betét .
ha meg a funkcionális cipők tetszenek mint amit linkeltél (itt akkor a Nike a te márkád :) -
#86 Lacoste , Hilfiger , Ralph Lauren ezel divatcipők válogatni kell köztük van ami tartós
Levis cipők 80%ban nagyon jól bírják
Caterpillar 90%ban minőségi cipő , sűrű használatra remekül megfelel
Én ezt néztem ki magamnak ha legközelebb cipőt veszek : márkás , bőr , varrva van és még elegáns is. itt :) -
#85 Nekem tetszenek :D -
#84 Szerintem kopik is könnyen meg lejön ahogy te mondod. -
CdelG #83 könnyen leválik? -
#82 Talpa nem valami bizalomgerjesztő .. -
CdelG #81 http://webshop.playersroom.hu/air_toukol_iii-5257260001.html/hun/
ezen a cipőn gondolkozok most
vélemény? -
CdelG #80 fejezd be légyszíves a trollkodást
köszönöm
-
#79 nekem nincs putrim,ne magadból indulj ki :/ -
#78 Lehet jönni a putriddal együtt csomóra -
#77 lefejezlek -
#76 Helyedre a kúrva anyádat :DDD -
CdelG #75 nagyon csúnya -
CdelG #74 köszönöm -
#73 Itt meg tudod nézni a választékot a lábujjas cipőkből!!
Egyébként tényleg hiány van a normális hagyományos futó cipőkből.Mindenhol ezt a buzi cipöket lehet látni a magasszárú dorgókat meg a hiphopp szarokat. a normális ember meg nem tud felöltözni a divatmajmok miatt :( -
#72 Nekem a valaha volt legtartósabb cipőm 2010-ből egy pár ilyen:
Gyakorlatilag éjjel-nappal ezt hordtam kb. 2 és fél éven át, még most is cipő formája van, bár már kicsit ütött-kopott szegény. Meglepődtem, hogy milyen strapabíró cucc :)
Utódja:
Ezt elég ritkán hordom, hogy ne retkezzem össze, de az már most látszik, hogy a talpában lévő zöld habszivacs jellegű anyag nem napi használatra van kitalálva...Bár nem is sétáló cipőnek vettem :D -
#71 azt már nagyon régen nem gyártják,mi lehet most a tuti választás?pegasus 29 shield? -
Mirk #70 Puma sportcipő, 10 ezer HUf, télen-nyáron, munkába, kirándulásra, mindenhova, 3 évig bírta, és csak azért kellett lecserélnem, mert kiszakítottam rajta a gyöngyvásznat valamivel. -
#69 ez geciundorító -
#68 Al Bundytól: 555-cipők -
CdelG #67 ilyen cipőt hol tudnék venni?
tök vicces meg minden
-
skateboarder21 #66 muszaj -
CdelG #65 az igen
és télen is azt hordod? -
skateboarder21 #64 5 eve vettem 999HUF-ert egy fekete-feher tornacsukt kinai piacon azota azt hordom -
CdelG #63 én stoplisba nyomom
télen nyáron,öltönyhöz tárgyalásra stb...
nike vapor -
#62 kosaras cipő télire utcára?