101
Tartós utcai cipők mindennapi viseletre
  • Palinko
    nekem a kosaras cipők váltak be utcára, télire. de hát kinek hogy.
  • Coral Springs
    Az előző két-három cipőm egyazon méretű volt, gondoltam most ez miért lenne másképp. De amúgy se volt necces a dolog, a cég akitől rendeltem vállalta a cserét arra az esetre, ha nem jó a méret. De talált a méret.
  • desigo
    Skechersből meg ilyenek vannak:
    Talpa kicsit kopik már a sok kuplungolástól xD

Ilyen is van ezt is szeretem.

• desigo
    Igaz ez masszív munkavédelmi de télen farmerral utcán is hordtam.
    15 ezerért nem volt drága és ez min 10 évig bírni fogja akár az előző Betám.

• Borg
    Jól néz ki? Susogóshoz, vagy mihez?
    Ez gondolom nem egy nőnemű egyed véleménye :D
  • desigo
    Nekem is szétment az összes Nike-om.
    Pedig szerettem régen de többet nem veszek az tuti...
  • Zoli007
    Méretet hogy lőtted be?
  • Szabi84
    Én superstart hordtam 2 és fél évig melóba(futár)! A gumi rész az elejéről levált. A legstrapabíróbb utcai cipő!!!
  • Szabi84
    Na ez kapóra jött pont ma vettem 15 ezerért egy ilyet:

Timberland
  • Coral Springs
    Én pesti vagyok, a cipőmet viszont anno neten rendeltem. Nem volt kedvem bejárni a fél várost a keresett cipőért, Szombathelyről hozta ki a futár.
  • nearo
    Hát... az én mostanim nem pont ilyen, de hasonló. Főleg ez a fekete-barnásszürke jellemzi, meg egy-két varrás pirossal-fehérrel. Nekem pont tetszik.
  • sublimaze
    3 pár court star-om is van, egyet mondjuk kinőttem, a másik 2 aktuális méret... :) Az egyik sima, a másik court star II.
  • tugyiti
    Na igen én is tegnap Hervis-ben salamon meg kilimanjaro túra cipőket néztem (tartósság szempontjából erről hallok a legtöbb jót) viszont nem nagyon láttam olyat ami ne lett volna tiritarka :///
  • tugyiti
    Okés jedi ,de te mihez hordod ezeket ? Mert farmerhoz talán még el is tudom képzelni ,de egy pasztell színű nyári szövet gatyához ezt hogy veszed fel , nekem valahogy nem passzol.
  • Zoli007
    Puma, Reebok: fél év után a talpuk belül megsüllyedt. Persze csak az egyik párnak, hogy még viccesebb legyen.
  • nearo
    Én dekatlonba vettem eddig két nagyon jó túracipőt, amik nem néznek ki annyira túracipőnek (szerintem). Az elsőt 2-3 évig hordtam, a másodikat is most két éve kb. A mostaninak annyi baja van, hogy a talpa a sarkánál kezd kicsit szétkopni, mintázat már alig van rajta, de ezen kívül semmi más.
    Az első egy quechua volt (és azt se azért cseréltem, mert tönkrement), a mostani egy salomon.
  • Sir Quno Jedi
    Nike Airstorm Pegasus-ok voltak nekem eddig és mivel terepfutó cipők, még rajtam sem mennek szét egykönnyen.
  • HTS s3rg1nh00
    én arról tudok nyilatkozni,hogy mit ne:
    -nike t77,tán egy éve sem hordom de szakad szét az orra(bár ezt legalább megfogta a ragasztó)
    -meg volt két pár beckham féle adidas csukám is,6 és 9 hónapot bírtak...no comment
    úgy döntöttem,a következő mindenképp futócipő lesz,talán az bírja a tempómat,pl.valami ilyen:

• STREEX
    Én jó ideje a reebok híve vagyok az összes cipőm tovább bírta 3 évnél. Jelenleg ezt hordom ami nemcsak jól néz ki de kényelmes és remek állapotban van
  • tugyiti
    A skechers cipőket is megnézem köszi ^^ már csak az az egy kérdés maradt ,hogy Debrecenbe egy helyen meg tudom e nézni az itt felsorolt cipőket D: vagy be kell járnom vajon az egész várost ,remélem fórumba lesz mindegyikből :DDDD
  • báttyó02
    ha tetszik a superstar, csak a gumi orra nem, akkor ami az előttem lévő hsz-ban is van a képen campus ugyanaz mint a superstar csak gumiorr nélkül,ugyanolyan tartós ezis
  • Waczkor
    Nekem második éve van meg ez:

Gépben is mostam,semmi baja nem lett.Asszem kb 16-ért vettem.

• Coral Springs
    Én mindig is Nike párti voltam, az előző bírta úgy 4 évig, bár azt munkára is befogtam. Most egy Nike Air Toukol II Premium -ot használok.

• SötétBarom
    Adidas +1

Leszámítva a nyári teljesen szövet cipőimet, csak adidasom van, és kibaszott jól bírják. Tavaly golfpályán melóztam felszolgálóként, és két ilyen simán bírta, a mai napig hordom őket, pedig napi 10+ órát talpaltam bennük heti 5x, ami nem kispályás kiképzés egy sima utcai cipőnek.

Superstarral nekem az a bajom, hogy nem tetszik, hogy gumiból van az orra. Amúgy az a beszt.
  • desigo
    +1

A Skecherst én is strapabírónak találom.Most is abban járok nap mint nap.
    Télen meg Beta munkavédelmi,igaz vezetni azok nem kényelmesek .
    Tommy Hilfiger cipőmet nem érzem túl tartósnak,ha napi rendszerességgel hordanám tuti szétmenne gyorsan.
  • Calver
    az eleje egyáltalán nem, kétszer is elférnének benne a lábujjaid, inkább az oldala ami keskenyebb, azért mondtam h vékony lábfejű kétlábúakra nyerő - bár elvileg ha valakinek nagy trampli lába van, arra is gond nélkül rámegy, max fel kell ugrani 1 méretet.
  • Monoton
    Én a Skechers cipőket ajánlom :)
  • tugyiti
    Hmm sztem bepróbálok egy ilyet ,mennyire keskeny az eleje ?
    köszönöm az infokat
  • Calver
    semmi nem válik le róla, legrosszabb dolog ami 4+ év után történt enyémmel, h a belsejének a hátulja a saroknál elkezdett szétkopni, de ez inkább abból ered, h baszommód csontos a lábam és nem szokásom "rendesen" kifűzni, simán felrántom. szóval nagyon jól bírja.

viszont arra számíts, hogy vékony lábfejű emberekre van alapból az a cipő kitalálva.
  • tugyiti
    Az lehet ,de 90kg alatt rengeteg gyaloglás után sztem. 1 év alatt leválna a talpa
  • CdelG
  • SergioAmigo
    attól még ezek prémium minőségű cipők és vannak amik jól néznek ki
  • tugyiti
    Ezek elég jól néznek ki ,de mind ragasztott talpú :(
  • SergioAmigo
    http://www.lifestyleshop.hu/markak/bugatti
  • SergioAmigo
    Bugattik között néz szét.
  • CdelG
    azok jók
  • tugyiti
    Mindig bőr cipőt vettem (josef seibel,lloyd) nem csak a cipő anyagától függ a tartósság (talp kialakitás ,sarok betét etc.) pl. a josef siebel talpa tört ketté.Esetleg valami más okos tanács vagy konkrét példa?
  • CdelG
    igaz+1
  • SergioAmigo
    vegyél bőrcipőt ne ilyen gagyi műbor márkás chinában gyártott szarokat... és akkor tartós lesz
  • CdelG
    nekem olyan cipő kéne ami világít hátul ha lépek egyet