52
  • Tetsuo
    #52
    Prestonban 4-5-szor voltam moziban. Na itt, mind a 4-5-szor a rohogés, telefon, evés-ivás, beszélgetés hangjai majdnem az egesz film alatt jellemzo volt. Meg az angolok még ki-be járkáltak a bufébe, folyamatosan.
    Amikor vége lett a filmnek, a fényben látszott, hogy mindenfelé csokispapír, kólásdoboz a foldon, székeken... egyszeruen undorító.

    A másik pedig, hogy a választék nagyon gyér, sokkal gyérebb, mint otthon, szerintem. http://www.odeon.co.uk/fanatic/film_times/s28/ Szóval, én ilyen filmeket nem nézek. :)
  • kryst
    #51
    En mostanaban kezdtem el jarni Moziba, egy videki kis varosban, de itt soha nincs olyan, hogy büfögnének, vagy dumálnak! Nem tudom milyen hely az ahol állandóan ilyen problémák vannak! Pedig már kb Áprilistól járkálok, és egyszer sem volt probléma ilyen szinten. Aki meg ugy gondolja, hogy már a Mozi elavult, mert nem a nagy képernyő miatt élvezetes, akkor kérdem én, hogy akkor miért vesz mindenki egyre nagyobb Tv-ét? Eleg lenne akkor egy 19" -os is nem? Én is foglalkozom házi mozival, de nekem közel sem olyan egy otthoni Tv-es mint egy mozi. Moziba meg mindig úgy megyek, hogy az utolsó vetítési napon, mert addigra már alig vannak. Nem kell mindjart a peremier napon elmenni. Aki meg azt mondja, hogy kifog halni a mozi, az meg tenyleg nem nagyon jar. A Halos Iramban új reszen is, utolsó vetítésinap előtt teltház volt. Szóval nem tudom milyen halálról beszél itt egyes ember.
  • mad mind
    #50
    Talán nem kéne minden színésznek 20 millás gázsit adni. Nevetségesen elszálltak a gázsik. Ezeket kéne a producereknek letörni. Ha mondjuk, a 4 főszereplő gázsijára elmegy a költségvetés fele, akkor mindenképpen gond lesz a filmmel.
  • xido
    #49
    Gyerekkoromat keményen végig kísérte a mozizás,apám filmőrült volt,aztán a barátaimat is sikerült úgy kifogni..és nem azok az "élmény a mozi,mert társaság és popcorn és kóla",hanem mert A FILM..és akkor aznap,mert nem volt még másnap fent a neten 720p-ben...A havi 2-3 alkalom simán megvolt,mert nem voltak a jegyárak sem eldurvulva ennyire,meg azokat a filmekért meg is érte...Manapság meg le vagyok annyira maradva,hogy vígan ki tudom várni a hivatalos megjelenést és kényelmesen itthon,olyan nyelven,ahogy én akarom...
  • MsUser
    #48
    Egy fél nap nekem elmenni moziba, pénzben 15000.-Ft ha csak a havi NET-hez képest viszonyítom vagy ha megveszem a DVD.-t a turkálóban :) akkor sem reális sehogy!
    Ki fog halni a MOZI hacsak nem rukkolnak elő korszak alkotó technológiával ami olcsó is egy mozi üzemeltetőnek, és így a vendégeknek is!
    Nem voltam 9 éve moziban talán egyszer, mert erre telik időben és pénzben!
  • Zoliz
    #47
    Amiota a bunozoStol Andrasokat halljuk mindenhol, mar kezdem unni a szinkront.. es neha olaszul nezem a filmeket es nem osdi magyarul. Ugyse a jelentes a lenyeg hanem ahogy mondjak..
  • Tetsuo
    #46
    Megy az ajvékolás, mert kevés a milliárd. A holobiznisz sem hozza az elvárt bevételt... jajj!
  • ostoros
    #45
    Sajnos a szinkronnal nagyon kiszúrtak az utóbbi tíz évben. Régebbi filmeken lehet lemérni amit újra szinkronizáltak. Pl. negyvennyolc óra A jó kis káromkodásokat lecserélték ilyen béna töltelékszövegre. Pedig gyakran attól volt hiteles egy karakter, és egy kicsit "életszagú" a szituáció hogy ha valaki kiborul, akkor igen is káromkodik, nem pedig ilyen barátok köztös "húha, a mindenit" stílusú párbeszédeket nyomatni. A barátok közt speciel részben pont emiatt is élvezhetetlen, mint egy műanyag bráner.
  • sanyicks
    #44
    hát igen ma már a mozi nem élmény. Belepofáznak, röhögnek, 20 percen keresztül reklám és "ne lopj köcsög, mert az fbi análisan magáévá tesz", a film rossz minőségű pecsétes, karcos, a hang recseg (10 éve már arra verték magukat hogy mostmár nem filmszalagról megy, hanem digitális, de én még 5 éve is(akkor voltam utoljára) a legnagyobb budapesti pláza mozijában is simán szalagról ment.
    Emellett a leg zavaróbb: kurva hangos! Cseng a fülem mire vége van a filmnek.

    Aztán drága is, és még el is kell menni érte. Na meg nagyon ritka a jó film.
  • notarius1234
    #43
    De még így is 1,7 milliárd plusz kell? Nekem baromi soknak tűnik, de biztos így van...
  • WoodrowWilson
    #42
    Úgy, hogy a mozijegynek csak 50-60%-át kapja meg a stúdió.
  • notarius1234
    #41
    Valaki magyarázza már el nekem, egy 300 millióba kerülő filmhez hogy a büdös picsába kell 1-1 milliárd ahhoz, hogy sikeres legyen?
  • Ender Wiggin #40
    @laca:"miért azok akarják a hasonló dolgokat megmagyarázni, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs a dologban? "

    azt hiszem el vagy tájolva. van tapasztalata. le is írta. ő sem szereti a fingó, büfögő, kajával zörgő, mobilózó, röhögő idiótákkal elrontani az "élményt".

    és, hogy a mozi mitől is nagyobb élmény, mint a tévé? mert hangosabb és nagyobb a kép? ne röhögtess.
  • nlght
    #39
    1. Egyetértek azokkal, akik azt mondják h sok a seggfej körülötted, nagyon zavaró a moziban... Amikor a Kill Bill-en voltunk mögöttünk ült két 40-es picsa, akik végig csacsogták a filmet, mintha épp egy kávézóban futottak volna össze... egy kicsi hiányzott hogy ne kúrjam a fejükhöz a sprite-om, én azért járok moziba, hogy jó minőségben nézzek filmet, nem pletykálni...

    2. Minden szart szinkronosan adnak (kb. 90%-ban), gyerekkoromban még elment, amikor nem tudtam angolul, de most már zavar, hogy mindenhez ugyanaz a 20 fős gárda adja a hangját, ráadásul rengeteg poén elveszik... egy trágár mondatnak is szerepe van a filmben, érzelmet fejez ki, ami néha vicces egy szituban és amikor ovis szintre szinkronizálnak egy vígjátékot (fing = puki, FU = a csudába, stb...) akkor elmegy a kedvem a filmtől

    3. Minden film előtt 15-20 perc reklám (!) túlzás nélkül... Azért van adblock a gépemen és azért nem nézek tv-t sem, mert rühellem a reklámokat...

    4. A sok folytatást már említették előttem, nyúzzuk le azt a rókabőrt mégegyszer, ezek hülyének néznek... Alig van eredeti alkotás egy évben...

    5. Azt is említette már vki, hogy sok igényesebb sorozat fut, mint film, ezzel is egyetértek és tovább is köt le egy jó sorozat, mint film.

    6. Majd pont 2 öreg milliárdos zsidó ajvékolása fog változást hozni? Ezeknek sosem fog leesni, hogy már mindenkinek elege van abból, hogy reggel, délben, este ajvékolnak... Pont Spielbergnek kéne észrevennie, aki megcsinálta a Schindler listáját, hogy a zsidók már úgy bánnak a palesztinokkal és a nekik küldött segélyszállítmányokkal, mint a 2. vh-ban a németek a zsidókkal
  • Molnibalage
    #38
    Barney Stinson pl ma ismert karakter

    Egyetlen sorozatban játszott sokat, egyébként meg videojáték szinkronhang és futottak még kategóriás TV színész volt a bizonyos sorozat előtt...

    A kiképző szintént mellékszereplő, az egyetlen emlékeztes filmszerepe a Remény Rabjai börtönőreként volt és kb. ennyi.

    Vesd összes azokkal a ma ismertebb színészekkel, akik a '90-es évek közepén végén kezdtek felkúszni. Denise Richards is eltűnt a süllyesztőben... Mondjak párat arra, hogy kik akik nagyon lettek? Matt Damon, Ben Affleck, Di Caprio, stb. Ők a '90-es években nem túl nagy nevű mozikban játszottak, ma a nevük elad egy filmet. Ezekkel összvetve a ST összes színésze B és ZS listás színészekből állt, vagy olyanokból, akik profik, de csak mint mellékszereplők.
  • Szefmester
    #37
    Barney Stinson pl ma ismert karakter és mintha az a színész játszott volna benne. Meg a se keze se lába kiképző sem egy nevesincs senki. Persze nem egy Alkonyatos vámpírcsóka hírességű, de legalább elismert, és nem csak híres.

    Az a film kifejezetten élvezhető még mai szemmel is, persze a folytatásokat kerüljük messzire főleg a tower defense-es borzalmat.
  • Molnibalage
    #36
    A film általános értékelése ezt mutatja. A film látványilag sem volt túl nagy szám, a színészek kifejezetten zskat színészek voltak, akik nem vitték túl sokra. Értem én, hogy a könyv más, de a film akkor is egy merő szarkupac szerintem.
  • Sajátvéleményem
    #35
    Én valamikor nagyon sokat jártam moziba, minden filmet megnéztem a mozikban.
    -De, az elmúlt 1-2 évben nem nagyon jelent meg normális nézhető film, a történetek bárgyúbbnál bárgyúbbak Pl: pókember transzformer, stb. A hülye amerikai nemlétező, életstílust és a zsidók mentalitását akarják az emberekre tukmálni.Ami érthető hiszen a színészek rendezők, forgatókönyvírók, a stúdiók szinte mind zsidók, vagy azoknak a kézben vannak. A mozijegy szinte megfizethetetlen.
  • kissssss
    #34
    nem
  • ostoros
    #33
    A starship troopers egy elég jó kis film, de könyvben sokkal inkább átjön a társadalomkritika és még sok más is, mint filmen. Aki látja mondjuk antikváriumban, annak mindenképpen ajánlom.
  • Molnibalage
    #32
    ST? Zskat film volt a javából.
  • NEXUS6
    #31
    Ahogy te is, sokan szeretik ezt a kocsimárkát, de ők ennek általában olyan helyen adnak hangot, ami kapcsolódik az autókhoz.
    Bár igaz, ha megnézed a főrumon én is a kedvenc kocsimat tettem meg avatarnak, ajánlom ezt neked is, ha ennyire oda vagy érte.


    1. Múltkor megvettem DVD-n, sajna otthon csak sztereo van, igaz majd nem high end minőség, még ha régi is. De nem tudtam végig nézni. Más filmet ugyan ebből az időszakból, pl a Starship Troopers-t bárhányszor meg tudom nézni. Igaz abban a kibaxott nagy heroizmus mellett vannak olyan értékek, mint rejtett humor, irónia. A látvány meg legalább annyira döbbenetes volt a kor színvonalán.

    2. Multiplexekben is vannak kis termek, de semmi hangulat, meg az ember nem tudja, hogy akkor most melyikbe is kap jegyet. Gondolom a forgalom szerint döntik el. Az ár minden esetre ua, a minőség, értsd sterilitás is.

    3. Ja régen is voltak, csak nem szezononként 15. Ráadásul hogy akkor mennyit keresett egy megasztár meg most, abban lehetnek kis különbségek. Aztán Pl pár száz milkós produkció főszereplője kap maga 30 milliót!!!
    Hány szerencsétlen bangladesi szőnyegkészítő gyermekmunkásnak kell moziba ülnie, hogy összedobják neki azt a részt amit az amcsi premier nem tudott!?
    Persze a világ változik, mondjuk a hetvenes évek óta, csak az a gond, hogy a szegények igaz hogy szintén mondjuk 10X annyit keresnek mint akkor, de az még mindíg heti 15 $. A gazdagabbak is 10X annyit mai szerint ugye vilmenkénti pár milló egyet, pár 10 millót jelent.
    Jó ez elég demagóg lett, de kb tükrözi a film ipar és a világ demográfiai helyzetének viszonyát. Szal majd ha én is annyival többet keresek, mint amennyivel többe kerülnek ezek a produkciók, akkor elhihetik, heogy nekik se fog a fejük fájni, hogy hogy izzadják ki Kienu Reevesnek a köv 30 milkót a köv Mátriksz részre.

    4. Sok kedvencem van, A Solarist is szeretem, (szigorúan az eredetit), csak az ma már horror kategória.;) Aki ma meg tudja nézni, főleg az első részét azt meghívom egy mozira.
  • gulyasandras
    #30
    Az álmairól ír, mert ilyen közönségbe csak a délelőtti vetítéseken lehet belefutni: ahol csak mi vagyunk, esetleg még 4-5 ember.
  • gulyasandras
    #29
    Lexus, Lexus,

    1. mi az Európában néztük (SPR), oszt csak jó vót.

    2. A Kossuth volt magasan a legjobb, de nem kellett a népnek (a kistermek fantasztikusak voltak).

    3. Megaprodukciók régen is voltak, multi is több évtizede van, de a probléma ez: már nem lehet újat kitalálni.

    4. Moon: lehet, hogy a kedvenced, de akkor ezeket (Solaris, Sztalker, BR stb.) hogyan minősíted?
  • Vogel
    #28
    Sokan nem biztos, hogy szerdánként el tudnak menni moziba családostul. Így marad a hétvége, ahol több a csámcsogós-röhögős tag.
  • Molnibalage
    #27
    Kiskoromban fura módon és megértettem, hogy nem telik rá vagy csak simán azt mondták, hogy nem. Ma sem kajálok fim alatt, mert filmet nézni és nem kajálni megyek moziba. Hosszú filmhez veszek egy ásványvizet és annyi. A Felhőatlasz meg annyira jó volt, hogy még kinyitni is elfelejtettem a vizet. A hobbit felénél meg elfogyott, mert annyira unalmas volt...
  • Molnibalage
    #26
    Na igen, én is voltam már úgy, hogy majdnem fejberúgtam ez előttem levő idiótákat...
  • NEXUS6
    #25
    Részben egyetértek, de a családi mozidélután, papa, mama, gyerekek már azért húzós. A kicsiknek meg mondhatod hogy ne igyanak kólát, meg zabáljanak popkorntot, ha egyik rákezdi a többinek is kell.

    Ha egy hónapban 3-4X elmennek az már 20 ezer alsóhangon.
    Khmmm a letöltés, meg kirándulás a Normafára azért lehet, hogy olcsóbb.
  • Dynamic
    #24
    Tavaly kb. 30 filmet néztünk meg. Nem azért mert kőgazdagok vagyunk, csak ésszel kell mozizni. Nem kell egyből premier napon menni. Kedvezményes napokon, általában szerdánként 990 Ft a jegy a multiplexekben. Nem kell zabálni mozi alatt, én legalábbis egyetlen jegyen sem láttam, hogy kötelező lenne popcornt meg üdítőt venni. Ha meg igényled, akkor vegyed, de ne állítsd be úgy, mintha ez is a kötelező kiadás része lenne. Ennyi, tehát nem igaz, hogy olyan drága lenne! Az meg, hogy folyamatosan pofáznak, röhögnek, zörögnek, biztosan állíthatom, hogy teljességgel megalapozatlan ezer éves ütőkártya, aminek semmi létjogosultsága nincsen. Rengeteg helyre járunk mozizni, de film alatt szinte soha nem találkozom ezzel a jelenséggel, szóval ezt a fajta averziót is ideje lenne már elfelejteni.
  • NEXUS6
    #23
    Ja és a rendezvényen ott volt a M$ részéről Don Mattrick, aki a videojátékok oldaláról képviselt ugyan azt a filozófiát, amit a nagy öregek. A M$ új "HBO" konzoljánál bevezeti a használt játékok adás-vételének korlátozását, vagy is abból is pénzt próbálnak csinálni, mert eccerűen túl drágák a fejlesztések. szerintük.

    Érdekes, hogy ezzel szemben a Sony ilyet nem tervez, hanem emellett ráadásul továbbra is teljes mellszélességgel támogatja a kis független játékfejlesztő studiókat, csak mert pl az ipar megújulása, új IP címek, amelyek vége nem az, hogy XY 6-7-8-9-.... onnan várhatók.

    Mond valakinek valamit pl a Grand Theft Auto első-második része????
  • NEXUS6
    #22
    Ja és ezen a rendezvényen a két kivénhedt rendező előadták a látomásukat, hogy milyen lesz majd a jövő videojátéka. Nos nem tudom mivel játszottak utoljára, de az kb 10 éve lehetett, mert hogy most pont olyan játékokat csinálnak, amilyeneket megálmodtak ők itt a rendezvényen.

    http://www.dualshockers.com/2013/06/13/microsofts-don-mattrick-stands-silent-as-george-lucas-and-steven-spielberg-diss-video-games-but-praise-kinect/
  • NEXUS6
    #21
    A mozizást pont a megaprodukciókkal és a multiplexekkel verték szét. Egy igazán jó filmhez ugyan is nem kell megahang, meg 3D.

    Pl anno az első surrondos élményem volt a Ryan közlegény, ami nagyon odabaxott. Amikor kijöttem a teremből azt nézem a plázában, hogy honnan lőnek, annyira a hatása alatt voltam. Aztán megnéztem a vidéki kanizsai moziban és iszonyat lapos volt. Megnéztem otthon is, detto.

    De pl megnéztem akkoriban, amikor még volt Kanizsán hagyományos mozi az Event Horizon-t és annak nem kellett a szuperhangos, gatyaszár lobogtatós 3D hang! Pedig az is egy látványos sci-fi.

    Azonban a plázák szép lassan kinyírták a kismozikat, majd a viszonylag drága jegyárakkal leszoktaták az embereket a moziba járásról. ezt már csak erősítette a DVD, meg a letöltés előretörése.

    Szal hiányoznak az olcsó és igényes produkciók és az olcsó mozik. Aki a luxusra hajt az viszont ne csodálkozzon, hogy az üzleti modell harmatgyenge lábakon áll, nézzük csak meg hány luxusautógyár vészelte át önerőből az elmúlt 100 évet, kb egy sem.

    Ott volt pl a Moon c. film, ami az egyik kedvencem, és kb 5 millió $-ból csinálták!!!
    Pesten, az egész országban 1 az az egy moziban játszották, pedig én moziban akartam megnézni, de valahogy xar időpontban adták, meg nem túl sokáig. Hát ennyi. A Zivatar abban az időben viszont mindenhol ment, Cameron szerencséjére nagy siker is volt. De ez nem lehet minden hasonló költségvetésű filmnél.
  • Macropus Rufus
    #20
    szerintem itt a fórumon mindenkinek csak szubjektív véleménye lehet, ui. többnyire magyar mozikba járunk és ott többnyire sok a köcsög, kevés ember mondhatja el, hogy van komoly összehasonlítási alapja. Márpedig a film élményén a környezet nagyon sokat tud rontani. Természetesen nem minden esetben igaz a dolog, de sajnos a nagytöbbségében igaz. Elég végigolvasni az idevágó fórumokat. Rengeteg hsz arról tanuskodik, hogy nagyon sok suttyó jár moziba, akit igazából nem a film, hanem a "balhé" érdekli. Az ökörködés és a többiek. Gondolom ugyan ezt csinálnák otthon is, csak az nem buli.

    Ezért - akár csak a lejjebb hozzá szólók - én is saját házimozit készítek. Igazság szerint minden meg van ami kell, kivéve a legfontosabbat: a vászon. 200"-os lenne a kép és nem igazán lehet csak úgy ilyen méretet venni. De rajta vagyok ;)
  • Narxis
    #19
    2 dolog miatt nem szeretek moziba járni

    1. elavultnak tartom, a mozizás még akkor került bevezetésre amikor TV-k se voltak, az volt a célja, hogy elérhető áron minél több ember nézhessen meg egy mozgóképes alkotást

    2. az emberek miatt, amit már itt más is említett HIHETETLENÜL zavaró, hogy össze-vissza röhögcsélnek, hangoskodnak, telefonálnak emberek a film alatt és akkor még a wc-re járkáló előttem botladozó kis pisisekről nem is beszéltem

    Inkább áldozok pénzt külön hangrendszerre és egy nagy és jó minőségű TV-re minthogy elmenjek moziba.

    Ez még nem jelenti azt, hogy ha nekem nem tetszik akkor másnak sem szabad, pusztán leírtam, hogy nekem miért nem tetszik a mozizás.

    Miért is lenne nagy BR/DVD gyűjteményem? Azt még egy jó nagy baromságnak tartom, BR-t vagy DVD-t a többször nézhető filmeknél veszek, sajnos az ilyen ritka mint a fehér holló. Főleg régebbi filmekből van nekem.
  • Narxis
    #18
    kurva sok, egész életemben nem voltam ennyit moziban és nem azért mert letorrenteztem a kamerás verziókat
  • Szefmester
    #17
    Ne párszor menjünk el moziba? Nos.... ehhez az is kellene hogy normális filmek menjenek a mozikban. Idén szerintem filmet még le sem töltöttem mert nem volt olyan ami lekötött volna.

    Az hogy sokba kerül és ha egy baráti társaság összedobja a pénzt a komoly házimozira és kikölcsönzik a filmet már jobban járnak. utolsó komoly mozis élményem alatt alig lehetett hallani a másodlagos poénokat mert a retardáltak azokon röhögtek amiket a képükbe toltak de a háttérben lejátszódóakat vagy a szóvicceket emiatt már nem lehetett érteni. De ha nem is a röhögés akkor a csámcsogás, böfögés, fingás, zacskócsörgés, szürcsölés az ami elvonja a remek filmről a figyelmed.. ohh lehet hogy a remeket idézőjelbe kellett volna tennem, mert manapság már nem igen áll ez az állítás.

    És hogy ha meg azt nézzük hogy a film kerül 300millióba ebből csak a főszereplők fizetése elvisz talán 50-100at is, ne csodálkozzanak hogy sokba kerül. Ha meg 300millió a marketing+300 a film akkor ne kelljen már 1milliárdot termelnie ahhoz hogy siker legyen, és majd bónuszként jöjjön a DVD meg a tévés eladás. Szerintem ha valami visszahozza az árát és nyereséget termel már siker. Nem hiszem hogy a következő két film költségét kellene kitermelnie egy filmnek!
  • Amergin
    #16
    Ki a faszt érdekel, hogy a hólivúdi sztárok tudnak-e az idén még egy yachtot venni a gázsijukból, vagy egy évet még "kuporgatniuk" kell rá a csórikáknak?
    Hagyjuk má' ezt! Ha nem lesz nyereséges majd lehúzzák a rolót, oszt heló. Leszarja mindenki. Magasról méghozzá.
    Afrikába' meg éheznek...
  • Laza
    #15
    Ide is csak azt tudom mondani ... miért azok akarják a hasonló dolgokat megmagyarázni, akiknek semmiféle tapasztalatuk nincs a dologban? Mert ugye aki 13 év alatt 2x volt moziba, annak a véleménye nem lehet más, csak borzalmasan szubjektív, nem éppen tényszerű és felületes.

    Nem hiszem, hogy pár havonta egy JÓ mozifilmért/élményért sok lenne a kb 1500Ft ... de persze mindig vannak, akiknek ez is drága, ezért sem készítenek felmérést a moziba járási szokásokról pl az afrikai éhezők között (tiszt, nem bántásból).

    Ezek szubjektív vélemények, saját döntések ... megint nem Rólatok beszélnek ott fent!

    Mondjuk ezek után nem hiszem, hogy otthon hatalmas BR/DVD gyűjteményed lehet az elmúlt évek filmjeiből :)
  • Macropus Rufus
    #14
    moziban utoljára az Avatart néztem. Elötte meg sztem az 22 évente sötétséget.
    Elötte meg semmit. Nem vagyok egy moziba járos. Sztem az ár:élmény arány nagyon rossz. Igaz, hogy a látvány remek, de a többi nem, és összességében számomra a többi a döntő. Miért? Mert hiába jó egy film, ha köcsögökkel vagyok körbe véve a nézőtéren, akik hangosan dumálnak, zajonganak, esetleg folyamatosan kommentelik a filmet. Ezért én fizetek alsó hangok kb. 2000Ft/fő jegyet + az egyébb kiegészítőket (rágcsa-üccsi kompó 2x). Ezért a pénzért elvárom, hogy a moziból úgybasszák ki az oda nem való arcokat, hogy csak úgy nyekkenek. Nem teszik.
    Akkor én nem megyek oda.

    A mozi egyáltalán nem éri már meg. 1-2 hetet max. 1-2 hónapot kell várni és ott van DVD/BL lemezen a film, (ez utóbiból is jönnek a 3000HUF verziók) szóval nem éri meg. Egy jegy áráért otthon nézem, kényelmesen.
  • Laza
    #13
    Valószínűleg eddig sem tudtad és most sem tudod mi a valódi jóféle moziélmény :D