2085
Titanfall - A Respawn Entertainment első játéka
-
#1683 Nem. Vedd meg, 10k bőven jó érte, élvezetes, nem holmi vacak -
Smokk #1682 Udv!
Ki lehet ezt vhogy probalni(ingyen)?
Multkor jelentkeztem betara de basztak irni barmit is.
A jatek tulzottan draga ahhoz h csak ugy megvegyem,a videok alapjan eleg ugrabugrinak tunnik,amit pl. annyira nem szeretek. -
#1681 fegyverbe! Fegyverbe! :D -
#1680 Na srácok... írtam a cégnek, meglátjuk mi lesz, hogy ha rábólintanak akkor elkezdem lefordítani a játékot, persze nyilván holmi jöttmentnek nem adják meg a jogot, de egy próbát megért... írtam nekik egy jó hosszú, kb 7-8 soros levelet és majd kiderül, hogy mit válaszolnak, ha válaszolnak, ha nem akkor még próbálkozom egy kicsit :) -
#1679 Nem is kicsit! :D Mekkora marha vagyok. :) De akkor meg pláne. -
#1678 Elvagy tévedve időutazó -
#1677 Az bizony! 2012-ben ennyi pénzért egy multi only FPS-ben ennek tök alapnak kellene lennie, pont mert olyan apróság. -
#1676 Átnevezni..? Mégis, minek? Fütyi Class #1231? Nem látom értelmét .. -
#1675 Hatalmas nagy eget rengető probléma.... -
#1674 Egy ready gomb nagyon kellene, tele van vele a hivatalos fórum. Az meg, hogy nem nevezheted át az egyedi összeállításaidat már szánalmas is kicsit... -
#1673 Kotszka...! :D -
hugopareiros #1672 Ami amúgy dúrva számomra, hogy 12 óra 4 percet játszottam tisztán (gondolom a tiszta játékidőt mutatja a játék) és origin szerint 16 órát töltöttem a titanfallban.
Tehát ennyi idő alatt is volt 4 órányi üresjárat. Tényleg lecsökkenthetnék a 90 másodpercet 30ra vagy ready/ready-s módszerre. -
#1671 Az OK, de a csellendzsek is megvannak? -
#1670 Nekem is 1 szint híján. -
#1669 Nekem megvan már a harmadik gen. Is... :) -
hugopareiros #1668 3 pilóta fegyver challange-jeit nyomtam ki maxra így a végén jöttek a 10 ezres XP-k :) Emellé egy titan fegyver és az egyik gránát kihívásait is kimaxoltam. Illetve természetesen a maradék ami nem függ ilyenektől.
Ha rajtam múlna csak az R-101C-t használnám végig, de nem szabad :( -
#1667 Bakter, hogy? nekem nagyon lassan megy :( -
hugopareiros #1666 Végre megvan a gen 2
Gen1 statjai képekben:
overview
kill records
time -
#1665 Tudom de én forgatom a szavaid, nekem se volt ilyen még ezelőtt. viszont az FPS kiíratására ott a cl_showfps 1 (mint egyéb source motoros gameknél) -
#1664 Bakter egy szóval nem mondtam, hogy a vram evés smooth :D , a játék nem produkál semmilyen grafikai problémát 2gb rammal arra írtam :/ nem tudom mi volt félreérthető :D -
#1663 FRAPS-et telepítsd fel -
empie #1662 Köszönöm szépen -
#1661 Itt le van írva hogyan lehet:
Link -
empie #1660 FPS-t ki lehet valahogy íratni? -
#1659 Hát nekem se. Csak a VRAM evés hogy lehet smooth? -
#1658 mert gondolom nem FHD-n játszol -
#1657 Nekem is teljesen jó, pedig csak 2GB VRAM van :D még a ventik se pörögnek fel a kártyán :D :D -
#1656 Micsoda smooth? a VRAM evés? -
#1655 Érdekes nekem szarabb a vidikarim r9 270 2gb ram és semmit nem tapasztalok Insane-en :) teljesem smooth -
#1654 Akkor viszont nothing.
Másik, remélem még nem volt; Amikor be-be nézek BF4 be olykor.
-
#1653 Akkor viszont nothing. -
hugopareiros #1652 Insane fokozaton írták is, hogy lenyel ennyit a cucc. -
#1651 Az vicces, 3027 MB ből 3002 MB-t elfogyaszt a Titánmatyi amikor fut. Bár lehet a driver miatt -
#1650 nope, csak béta van egyenlőre ezért nem -
#1649 drivert cseréltél amióta megvan a játék? -
#1648 ASUS R9 280X DC2T 3GB, Tavaly nyár végén vettem kb, vagy amikor bejött az R9, és nincs tuning csak alap. Driver 13.12 -
#1647 rossz driver -
#1646 döglődik a VRAM-od szerintem (milyen kártyád van, és mikori? tuning?) -
#1645 Így egy kicsit nehéz volt 'sniper'ezni. Lehet fos a VGA-m? Vagy wat iz disz?
-
#1644 Végül is, legalább melegben van :D