2846
-
MaRee #793 Sisak-nem sisak vitára vissza utalva
-
#792 szinte az egész játék a régi filmekről szól, szerintem most az újakból is fognak jönni, talán a mostani filmből, nem hiszem, hogy elhúzzák a Season Pass-t a következő, 8. filmig, hogy onnan is legyenek emberek -
zenoka #791 haat ha ez eredeti trilogiat veszik akkor chewbacca lesz szerintem az egyik masik meg az oreg obi-van..a masik oldalrol passz.. Greedo talan:DDD -
#790 hú, a jó öreg tüdőrákos Grevious... eléggé baszó lenne, hogy úgy mondjam :D
de nem tudom, hogy kit lehetne választani a hősök oldalára, pláne 2-t is -
Angelus1991ster #789 Hát nem randa a kicsike.
-
ratgab #788 Reméljük Rey vezetékneve nem Solo lesz, mert a szinkronszínészek nem tudják majd röhögés nélkül kimondani az biztos. -
Angelus1991ster #787 Kérdés , hogy lesznek-e új Csillagromboló típusok, vagy Új Köztársaság űrcsatahajók. Kylo Ren ( svájci lézerkardal), Snoke, Feka-Finn, Phasma kapitány ( ez de röhejes név XD, ennél még a Jar-Jar Binks is eredetibb volt ) és Rey szerepelhetnek benne.
De igazad van. Battlefront II (IV)-ben szerepelhetnek majd a Klónok háborújának egységei. -
ratgab #786 Nem egészen egyértelmű a játék honlapján a közlemény, de igazad lehet. -
#785 Összesen 4 új karakter lesz, nem 4-4, ezért is írtam, hogy gondolom 2-2 arányban lesz. Tehát 2 hős és 2 gonosz. -
ratgab #784 Ha berakják akármelyik "új" trilógiából származó hőst vagy gonoszt akkor kell (!), hogy berakjanak droidokat is. Nem működik egy lázadó-birodalom konfliktus bemutatásakor, hogy Darth Maul, Grievous vagy akár Obi van harcol egyik vagy másik oldalon. Sehogy sem jönne ki jól a lépés.
Szerintem az új filmből biztosan raknak be szereplőket. Az lenne a logikus lépés. Ha belekeverik a Klónháborús időszakot akkor kellenek a droidcsapatok is mindenképp. Nem hinném, hogy ebben a részben ezt megvalósítják. TAlán egy Battlefront 2-ben rebootban esetleg, de itt nagyon csodálkoznék. Szerintem Yoda jöhet még, illetve Obi van a jók oldalán....Csakhogy abból az érából nem nagyon tudok hirtelen gonoszokat felsorolni. Darth Vader és Sidious voltak a szálak mozgató. Igazából ők ketten alkották a gonosz brigádot és ennyi. Szóval a most debütáló filmből lesz még pár gonosz (de létezik, hogy 4 gonosz karaktert vonultatnak fel az új részben? Kötve hiszem!) -
#783 Szerintem Darth Maul biztos benne lesz, és én szívesen látnám is őt. Illetve Grievous tábornok ütne. :) De még van ott pár, akiket lehetne, én ennek a kettőnek örülnék. De szerintem Kylo Ren is esélyes lehet. -
ratgab #782 4 hős/ 4 gonosz....na erre kíváncsi leszek nagyon. Mármint, hogy mely hősök lesznek ezek és főleg (!) milyen gonosz karakterek....Lehet rossz a memóriám, de ha tényleg az eredeti trilógiából dolgoznak ott nincs túl sok gonosz karakter.
Pályákból olyan választék van, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.
4 játékmód még érdekes számomra
20 kütyü: Ezek felének járműnek kéne lenni, mert ami van eddig az elég soványka....Fegyver szerintem lesz elegendő. -
#781 tizenharmadika óta előtölthető :DDD (majdnem 28GB)
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.11.15. 00:45:24 -
#780 Season Pass tartalma:
- 16 pálya
- 4 játékmód
- 4 hős/gonosz (gondolom 2-2 arányban)
- 1 emote
- 20 kütyü (jármű, fegyver, "perk" kártyák)
- 2 hét korai hozzáférés a DLC-khez -
#779 Természetesen le tudod tölteni a játékot. Lépések hozzá:
1. Kinyitod a tokot
2. Beírod Origin-be a CD kulcsot
3. Kettétöröd a DVD-(ke)t
4. Letöltöd
(A 3. lépés nem feltétlen szükséges. :D)
Minden játékot le tudsz tölteni, amit valahova aktiválni kell. Ez Origin-re kell aktiválni, így ha egyszer beírod a kódot a profilodhoz, bármikor le tudod tölteni a játékot, a DVD teljesen szükségtelen. -
zenoka #778 nalunk ugy lesz hogy szepen asszony atveszi a futartol napkozben es mire hazaerek remelem fel is telepiti hogy este csak jatszani kelljen :) -
Piko888 #777 Kár, akkor sajna marad a jó öreg lemezes telepítés :-) -
#776 Nem, letölteni csak akkor tudod majd, ha a játékod kódját beírod Origin-re (kvázi mintha digitálisan vennéd meg).
Előtöltés csak digitális vásárlás esetén van, lemezes verziónál a megjelenés napjától telepítheted/töltheted le a játékot.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.14. 20:46:22 -
Piko888 #775 Aki a lemezes verziót veszi meg az is le tudja tölteni? -
#774 Tutibiztos, hogy lesz! -
Piko888 #773 Szerintetek lesz előtöltés? -
#772 Ezért lettek ezek kultfilmek! -
Bandicoot #771 1:18 után nem csoda hogy inkább sisak nélkül rohannának a rohamosztagosok...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.11.14. 20:06:40 -
Betyar070 #770 Ott a pont ! -
#769 Reméljük annyi előnye lesz a sisak nélküli játékosoknak, hogy a kevesebb armor miatt hamarabb halnak... aztán majd elmegy a kedvük tőle
-
Angelus1991ster #768 Régi Köztársaság eleve elbukta a harcot. A háborút már a Palpatine hatalomra kerülésével és a klónok megtalásával elvesztették. Klónok háborúja egy értelmetlen időszak. De viszont új csatahajókkal, egységekkel gyarapította a Star Wars világát.
66-os parancs jelzi, hogy a jediknek mennyi erejük volt.
Megérte az a sok színpomás templomban eltöltött idő, ahol politikusokkal vitázgattak az adóvitákkal kapcsolatban.
Lázadók, na azoknak van erejük. MonCalamari űrcsatahajók.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.14. 16:42:19 -
#767 Klónok sem maradtak örökké fiatalok ! :))
Nekem a cserélhető fejekkel nincs bajom, inkább az idétlen életerő visszatöltéssel, idétlen karakter mozgásokkal stb ....Ovizsúr . -
ChipHazard #766 A kezdeti Rohamosztagosok talán, de a Battlefront a régi trilógia idejében játszódik ami kb 20 évvel a klónháború után van. És mivel a klónok modosítot génjeit egy fejlődés gyorsításnak is alá vetették, ugy 5-10 év alat teljesen felnőt emberekké váltak igy 20 évvel késöbb már kiöregedtek és meghaltak.
-
Betyar070 #765 Az egész kezd hasonlítani egy bábszínházra. Minden alá van rendelve az eladási mutatóknak. Ez a trend sajnos oda vezet majd , hogy tényleg csak a dedósok fogják élvezni a multi játékokat, mindenki más meg le van sza...va. Egyébként meg a klónokból alakultak a kezdeti rohamosztagosok. Persze lehet hogy a sötét nagyúr volt olyan hülye hogy veszni hagyta a több százezres hadseregét, akik ráadásul győztek is az előző háborúban. Tényleg teljesen ésszerű.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.14. 15:47:49 -
ratgab #764 Zárt a sisak, meleg van benne, bepárásodik, hát nem le kell venni néha? -
#763 Elég túl drága a játék de szép és pörgős az akció -
#762 Nem is azt vonta kétségbe senki, hogy van e arcuk, miért ne lenne :) -
ratgab #761 Ebbe szerintem ne menjünk mélyebben bele. Itt lehetne elkezdeni boncolgatni, hogy mi számít hivatalos történetnek és mi nem (melyik könyv, sorozat akármi). De mivel sehová nem vezetne így hagyjuk is.
Star Wars Battlefront játékban van a rohamosztagosoknak arca...End of Story..Deal with it :-) -
#760 A lényeg, hogy arra az időre amikor a játék meg az első trilógia játszódik, már nem sok klón maradt...ezért is lehet nekünk most 30 féle arc közül választani. -
#759 Átírhatja valóban, csak jelöli is a forrást (könyv-sorozat akármi) -
Angelus1991ster #758 Klónok háborúja éra is remélem benne lesz a Battlefront II (IV )-be. Azért nem egy eldobandó éra az.
Venator osztályú csillagrombolók és hasonlók.
KoToR világa is rengeteg egységet hozhatna a játékba. Leviatán scillaghajó és hasonlók. -
ratgab #757 Wikia-t??? Azt tudod, hogy ezt bárki átírhatja....
Amúgy meg itt totál ugyanazt írják, mint amit én is. -
#756 http://starwars.wikia.com/wiki/Stormtrooper
Ezt mondanám "hivatalosnak" -
ratgab #755 Igazatok is van meg nem is. Star Wars.com-ról: Eleinte csak klónok voltak, akiket klón katonákból rohamosztagosnak neveztek át, majd később soraikat felduzzasztották fanatikus önkéntesekkel is.
Amúgy meg a játékmenetet a legkevésbé sem befolyásolja. Ez is olyan apróság, amit a 10. csatától kezdve már észre sem veszel. -
#754 Bocs, de a rohamosztagosok nem klónok, ugye ezért is lehet nekik most 30 féle fejet választani :)
UI: hogy csatán kivül mit csinál egy rohamosztagos az nem érdekel, itt csak csata van... nyilván szarni is járnak, de az engem nem érdekel :)