Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Amúgy első Hoth meccsemen sikerült kikapni Imperialként :D
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a hangulat nem rossz, tetszik, de a térképen nagyon picik :D
"Nulla tenaci invia est via"
angelus1991ster.blogspot.hu
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
angelus1991ster.blogspot.hu
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jah és belőttem magát full hd-be és minden high beállításra, így tökéletesen fut.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Eddig csak az Escape-Pod pályán játszottam, de marha jó. Legelőször azt se tudtam mi a franc van, honnan lőnek, jönnek, mit kell pontosan csinálni, de pár meccs után már minden ment, mint a karikacsapás. Van már 3 kártyám és bőszen használom is őket.
Itt egyszer lázadó, egyszer birodalmi vagyok. Mindkét oldal tetszik, de a birodalmiaknak az alapfegyvere az nekem szimpatikusabb.
Na irány vissza a csatamezőre.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2015.10.08. 18:09:33
meddig tart a béta? most nézem hivatalos oldalon, de nem böki ki a szemem :/
francért van túlárazva :)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
eddig nem nyűgözött le nagyon.később megveszem de nem 0dayben
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
(autó erre rakta, nem volt kedvem babrálni vele)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én Ausztriában játszom vele és tökéletesen működik. Alul láthatjátok a konfigomat és ezen röccenésmentesen fut ultra beállításokon 1980/1024-ben.
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Én majd 6-7 óra körül újra megpróbálom. Hátha addigra oké a dolog. Egyelőre zárolás alatt nálam is.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
Néhány frag az első pár körömből:
Amugy elég "üres", Hardline béta jobban magával ragadott anno.. Nemgyőzött meg, megér-e annyi pénzt.. :/
Utoljára szerkesztette: gumiki0, 2015.10.08. 14:28:49
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit