Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
(SWQuake) Köszönjük Emese!<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.22. 17:34:46
Most már mindenki repked, fenn kempel valami magaslaton ,tolják ezerre la homingshotokat, netkód kukába való, gránátok ezrével robbannak ....
Játékmenet supermario szint.
A unlimited gránátok valóban megviccelik a dolgot, de a fegyver balance is megér 1 misét. Elég sok ember látok RT-C heavy blasterrel rohangálni. Minden kezdett nehéz.
Ha ugy latom rossz, akkor kilepek azonnal, ha vis u ont adja akkor megyek folyamatosan azon a szerveren.
De ez a vegtelen granat meg a sok vacak inkabb idegesit . Gyikmenyorszag ! 😊
Ugyanez az eset, ha mögé kerülök és onnan lövöm. Marad neki életereje, megfordul és leszed. Holott én kezdtem el lőni először és minden találat ült, de nem hal meg. K/D arányom az valami szégyenletesen rossz emiatt. Azt is megfigyeltem, hogy ez nem csak engem súlyt. Néztem a csapatom K/D arányát és még az első helyezettnek sincs meg sokszor a 1.0, míg az ellenfél csapatában az utolsó kettő kivételével mindenkinek 1.0 feletti. Mintha nekik a pingjük jobb lenne.
Emiatt gyakorlatilag szinte játszhatatlan a játék. Próbálok persze "okosabban" játszani. Oldalról, hátulról próbálom megközelíteni az ellenfelet, megyek a többiekkel, nem mászkálok el egyedül és használom az ellenfél felderítő kártyát, ami időnként megmutatja a pozíciójukat, de sokszor még így is úgy érzem, mintha fegyver nélkül mászkálnék a pályákon.
Olvastam korábban, hogy a DICE játékaiban (BF3,BF4) ez már korábban is probléma volt (hitreg), de mivel azokkal minimálisat játszottam csak, fel sem tűnt. És a legérdekesebb a dologban az, hogy a nemrég lezajlott BÉTA alatt én ebből nem is vettem észre semmit. Ott is néha voltak érdekes dolgok, de ennyire nem volt szembetűnő.
Most csak az a mázlim, hogy megvan már a Rocketjump kártyám, amivel ideiglenesen ki tudom magam vinni a szorult helyzetekből. Picit olyan, mintha nyernék +1 életet magamnak, de ezt leszámítva így ez a játék (ha nem javítják ezt a hibát) egy fabatkát nem ér.
Tartalommal nekem nincs bajom egyébként. Sok játéktípus van, pályából is van bőven. Mindenki megtalálhatja magának azt ahol jobb tud lenni és az optimalizálás is jó lett. Ultra beállításokkal, 2560*1080 felbontással sincs problémája egy GTX970-nek, ami jó. Például a Warhammer: Vermintide az felejtős maximális grafikán, mivel akad, mint a fene. Kinézetben meg azért nem egy SW:BF, persze nem is csúnya, csak mégis.
Jelen pillanatban a hitreg egy rakás sz*r, teljesen random, hogy én jövök-e ki győztesen az 1v1 helyzetekből. Múltkor gyerek fejébe beleküldtem fél centiméterről egy sorozatot (háttal állt, nem látott), amiből 1 golyót regelt... Szánalom...
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Magasabb pingnél kb esély nincs hogy győztesen jövök ki egy 1vs 1 -ből .
Gyanítom itt látok majd érdekes dolgokat . 😊 Nem a legjobb ez az automata szerver dolog szerintem ....
networkperfoverlay.enable 1
LOL .
https://www.youtube.com/watch?v=04iZQaUAo-M
"NO"
Ennek egyrészt az az előnye, hogy rá tudsz spawnolni a csapattársa, másrészt értelmes emberekkel tudsz menni, ami megnöveli a hatékonyságot (asszem 1 kört buktunk Chippel Supremacy-ban). Sajnos azt nem hiszem, hogy tudna egymás ellen 2 csapat is menni, de ki tudja lehet megoldható.
A lényeg, hogy aki aktívan játszik a játékkal az jelezze és privátban megírom az origin nevem...Vegyetek fel aztán aprítsuk az ellent közösen!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezek a játékok vannak még a fiókomon:
-Battlefield 3
-Mirror's Edge
-Burnout Paradise Ultimate Box
-Tiger Woods PGA Tour 12
-Titanfall
-SimCity
-Red Alert 2
Ezek meg a SW:BF 20k.
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
En a betaban allandoan akadtam, a menuben egyfolytaban, valamint adott palya betolteset kovetoen kb. 1 percig es hasonloan egy adott meccs vegen is amikor a pontokat szamolta. Palyabetoltest kovetoen, miutan kihuncutkodta magat, maga a mecs mar teljesen jol futott, nem volt akadas.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Valszeg nem másra mennek, minthogy egy év alatt mindenki atombombával futkos, onnantól kuka az egész lehet venn ia következőt 😊
Én meg azért játszom hogy jatszak nem plusz nerf cuccokért.....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.21. 17:42:24
Itt van egy oldal: http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Ez ad majd 1 kis iránymutatót, hogy mely gamek mennek melyek nem.
Közben a lost conecction-ben azt tapasztaltam, hogy droid runra rögtön talál gamet. Más modenál már jön az ismert szöveg. Grat a dice-nak, hogy full game ami szarabbúl megy mint a pár hónapja levő 100% működő béta.
egyre inkább érzem, hogy az én alap fegyveremmel szart se érek ...a shotgun, meg két pisztolyszerű valami két pillanat alatt ledarál ....
(Nálam is játék közben kifagyott a béta, a HD 6670 1 GB nem bírta el. Az R9 270x már szépen viszi)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.21. 17:32:01
Megvettem ezt a szepnek igérkezö jatekot. Elindul a Jatek, bejon az EA logo utana jönne be a jatekmenu valoszinuleg de ez esetben nekem mindig kiakad , megall a jatek es elkezdi a Windows a hibat keresni...
Vane esetleg tanácsotok hogyan lehetne elinditani `?
Én közben mar itt gondolkodtam es talan lehet hogy a gepigenyem nem felel meg az elvárásnak es uj gepet kellene vennem ?
Leirom a gepemet:
Operating System: Windows 8.1 Pro 64-bit (6.3, Build 9600)
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU 530 @ 2.93GHz (4 CPUs), ~2.9GHz
Memory: 4096MB RAM
Available OS Memory: 4088MB RAM
Page File: 2584MB used, 4190MB available
DirectX Version: DirectX 11
DX Setup Parameters: Not found
User DPI Setting: Using System DPI
System DPI Setting: 96 DPI (100 percent)
DWM DPI Scaling: Disabled
DxDiag Version: 6.03.9600.17415 64bit Unicode
Display Devices:
Card name: AMD Radeon HD 5700 Series
Display Memory: 2806 MB
Current Mode: 1360 x 768 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: LG TV
Monitor Id: GSM0001
Native Mode: 1920 x 1080(p) (60.000Hz)
----
Tehat nagyjabol ennyi, most itt a kerdes hogy akkor meglehet valahogy csinalni hogy elinduljon a jatek ? vagy targytalan es uj gepezet kell?
- Elöre köszönöm a segitsegeteket.
Üdv
Pénteken játszottam, azóta lehet megtnaultak játszani az emberek <#idiota>#idiota>
A thermal granade egy jó cucc, azt nem is kéne elvenni/redukálni az erejét. Sokszor hasznos és iszonyíat jó hangja van 😄
Összességében tetszik a játék nekem is, de jó lenne egy kis fegyver korrigálás.
És akkor a shotgun-okról még nem is beszéltünk, mert sajnos itt is van belőle, plusz kicsit op-nak érzem a nehéz géppuskákat.
De hát most jelent meg...Rome wasn't built in a day 😊
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.11.21. 15:52:04
Impact grenade-t sokan fogják használni, mert nem tudsz elmenekülni ellene. Ami viszont most még nagyon röpköd az a thermal gránát, de hát ez kell is ahhoz, hogy be tudjunk védett helyekre rontani. Egy jó helyre beállított fix "géppuska" vagy egy ügyes lövész nagyon sok ellenfelet fel tud tartani, ellenben ha kap a szájába pár gránátot már nem olyan egyszerű a dolga.
Viszont ma azt kell mondjam már jobb volt a csapatmunka. Jöttek védeni a pontokat is nem csak a rush ment előre. És a 3 körből 2x tudtunk fordítani a csata kimenetelén (értsd az elején befoglalták a semleges pontot...innentől pedig tegnap szinte mindig bukó volt a kör). Sőt olyan kör is volt, amikor az ellenfél 2 top játékos összesen 100 killel végzett mégis mivel miénk volt a 3. pont ezért nyertünk (persze az utolsó 1 percben még ádáz csata dúlt a birtoklásáért...egyébként Hoth-on zajlottak az események).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem lenne ez baj, ilyen is kell, de kellene valami olyan mod ahol nincs ez a sok vacak...
Betanál nem volt ilyen gondom :'(.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.20. 12:22:54
Őszintén sajnálom azokat akik még ebben a gyermeteg játékban is képesek a csalásra.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.20. 12:11:15
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.20. 11:05:39
Jó hogy említed a gyenge pontot, mert most csinált egy "puhább" részt az AT-AT alján, ahol még talán sima fegyverrel is sebződik Y-wing támadás alatt.
Jól mondod az új felállás miatt a birodalmiaknak most már nem elég csak tartani a pontokat, hanem amikor a felkelők tudják támadni az AT-AT-ket akkor nagyon csúnyán oda kell csapni a felkelőknek, hogy ne legyen idejük komoly károkat okozni. Én elsősorban ebben látom a kulcsot, illetve nagyon fontos a légifölény...ugyanis a másik nagy sebzésforrások a vadászgépek a játékban WA módban.
Endor: NA igen az ott egy érdekes csata. Ott ugye a felkelők sem tudnak vadászokat használni, így minden a gyalogságon múlik.....El kell foglalni a fák közti várost, hogy egyáltalán esély legyen ott a birodalmi győzelemre. Ott talán kiemelten fontos tartani a pontokat különben ion torpedók 1 AT-t darabokra szaggathatnak akár 1 kör alatt is.
Összességében tényleg újra kell tanulni birodalmi oldalon ezt a játékmódot.