2846
-
yossarianHUN #1354 De bizony, hogy kidobták. Mostantól minden Zahn cucc non-canon, azaz fanfiction. Kösz, Disney. -
Betyar070 #1353 Nekem a kedvencem az előzmény-trilógiában szereplő harci droiok ( vettem, vettem )
Annyira gyermeteg a kinézetük, viselkedésük, hogy az már röhejes. Ezekkel harcolni, vagy megnyerni egy háborút ? (Ajaj Lucsanál is tetten érhető a leépülés.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 20:47:20 -
Angelus1991ster #1352 Amit a Thraw admirálisról olvasgattam, remélem nem dobták ki a kukába. -
yossarianHUN #1351 Ja, röhögtem is rajta, hogy a Rebels új részében úgy bukkan fel az Interdictor osztályú csillagromboló, mint valami vadiúj, kísérleti prototípus, miközben a Zahn könyvekben visszatérő elem volt a Thrawn által állított, ravasz, Interdictoros csapdák elkerülése. -
Angelus1991ster #1350 Nagyon szerettem azt a sorozatot. Jó kis Köztársasági Venator-osztályú rombolók.
Rebels is nézhető, de érezni rajta a disney bűzt. Szerencsénk van , hisz nem violettát kaptunk a helyébe.
Bár igaz , ami igaz rohadt lassú.
Talán 2-3 évad múlva beindulnak a Mon Calamari gyártósorai is.
B vadászt már megkaptuk, Nebulon B fregatt is elkészülhet az évad végére.
Következő sorozat lehetett volna a Régi Köztársaság 3-4 ezer évvel ezelőtt.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.12.08. 20:22:21 -
yossarianHUN #1349 Az őszinteség jegyében bevallom, hogy mindig megnézem a Rebels aktuális új részét, de csak mert a könyvek kivesézése után jelenleg ez az egyetlen, elérhető SW-s matéria. De mindig megbánom, mert többnyire rángatózó arcizmokkal ülöm végig azt a 20 percet. -
yossarianHUN #1348 Oké, kijavítom magam, nem teljesen okádék, csak totálisan komolytalan, és egyértelműen a 12 év alatti korosztályt célozza. A CW-nak pont az volt a legnagyobb fegyverténye, hogy gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt fogyasztható volt, a klónokról szóló részeknél konkrétan néha úgy éreztem magam, mintha egy komoly háborús filmet néznék. Ehhez képest itt a Rebels, ahol megint ez a "hülye rohamosztagosok" vonal, "odaugrik fénykarddal a kezében és leüti", meg a szánalmasan gyermeteg humorú egysorosok vannak erőltetve. Akármennyire is igyekszem, nem tudom komolyan venni.
Arról nem is beszélve, hogy ez az "egy rész, egy sztori" mentalitás közelébe nem ér a CW olyan, több részen átívelő történetszálainak, mint mikor a Jedi Templom elleni merénylet ügyében nyomoznak, vagy mikor Yoda egy klón osztag oldalán harcol, ahol fokozatosan megismerjük az összes klón személyiségét, tulajdonságait. A Rebels sokkal kétdimenziósabb, faék egyszerűségű mese, gyakorlatilag egy rajzfilm, animált grafikával.
Ami nem feltétlenül baj, csak sajnálom, hogy megint sikerült kiherélni az idősebb fanokat, arról nem is beszélve, hogy simán vihették volna tovább a CW-t az eredeti, LucasArts-os gárdával, és mellett külön indulhatott volna a Rebels. Szerintem nem rokkant volna bele anyagilag a Disney, de nem, muszáj volt az előbbit ledózerolni. -
#1347 Szerintem annyira nem lett rossz, vagy inkább mondjuk úgy hogy vannak jó részek meg vannak nagyon gagyik, de minden részt más ember rendez illetve ír. Igaz ott is van egy olyan párhuzam, hogy ferde orrú hős, és gonosz szőke birodalmi. : D -
yossarianHUN #1346 A Disney és a Star Wars egy mondatban emlegetésére azóta szorul ökölbe a kezem, mióta elkaszálták a kiváló Clone Wars animációs sorozatot, és megcsinálták helyette az okádék Rebelst. Nehezen bocsátom meg nekik, és csak remélni tudom, hogy a filmet nem szarják el ennyire. -
yossarianHUN #1345 +1 -
Bandicoot #1344 Hát nem tudom,engem abszolút nem emlékeztetett arra. Attól hogy sereg meg elnyomás még semmilyen formában sem emlékeztetett rá.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.08. 19:54:14 -
Betyar070 #1343 Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, jó gondolatokat fogalmaztál meg.( Az hogy neked megfelel a játék egyáltalán nem baj, el kell ismerni a hangulata nagyon ott van. Egyébként én is kezdek hozzáedződni ])
Jó szórakozást és sok sikert!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 19:54:35 -
Bandicoot #1342 Nem éppen erről van szó, D. Washington például az egyik kedvenc színészem. -
#1341 Egen, mondottam is volt, hogy nem tetszik az uj palya :)) Bar abbol a sivatagbol sokat nem lehet kihozni, csak ugye kotelezo tartalom igy a film elott...... -
ratgab #1340 Turning pointban is roncsokat foglalsz szóval miért ne lehetne hóbuckát is foglalni? :-D -
#1339 Megse nezd ! Fekete a fohos....ott fogsz labrangast kapni...... -
#1338 Minden palyan lehet, de bele kell igazitani rendesen. Hoth on pl mit foglalsz valami hobuckat ?:)
Kellenek modellek, bazisok, anyamkinja..... -
ratgab #1337 Azért az szerintem letagadhatatlan, hogy a Galaktikus Birodalom, a rohamosztagos csapatok meg úgy az egész birodalmi felépítés eléggé emlékeztet az általad is említett német birodalmi törekvésekre. Szóval én ilyen jeleneteken egyáltalán nem fogok meglepődni.
Mint említettem szinte elvárások nélkül fogok beülni a moziba, aztán max pozitívan csalódok majd.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.08. 19:21:38 -
Bandicoot #1336 Ó, persze hogy írtak egy újat, amolyan tipikus manapság divatos Disney szabvány szerint...
Színesbőrű hősök, náci birodalomra emlékeztető jelenetek (úgy örülök hogy ebbe is be kellett erőltetni amikor áll a szónok a háttérben nagy piros fekete zászlókkal és elötte állnak a rohamosztagosok...broaf...)....Alig várom hogy még haláltáboros jelenet is legyen vagy valami rassz kiirtásra utalás, na abban a pillanatban fogok kisétálni köpködve a moziból....
Csak remélni tudom hogy nem vitték túlzásba a Disney féle liberálszemetet....
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.08. 19:18:27 -
ratgab #1335 Timothy Zahn...Ezt felírtam....Kösz a tippet! -
ratgab #1334 Nagyon várom a filmet,de őszintén szólva baromira aggódom miatta, hogy elrontják nagy igyekezetükben. De ha nem.....Hát akkor az elkövetkezendő években el leszünk látva Star Wars témával csak győzzük megvenni, megnézni, játszani....De jó is volna!!!! -
ratgab #1333 Ezért javasoltam én is a kicsit magából kikelő kollégának, hogy hagyja, mert semmi értelme az egésznek. Úgyse jutunk egymással dűlőre, akkor meg minek koptatjuk a billentyűzetet. -
ratgab #1332 Mondjuk Hoth-on ezt simán ki lehetne alakítani a lázadok védekezésére igazítva. Ott a film is arról szólt, hogy a lázadók csak az időt tudták húzni....
De tény, hogy a Turning pointnak egészen jól működik a gyakorlatban a koncepciója és kéne több pálya erre a módra kihegyezve. Egyetértünk most! -
ratgab #1331 Srácok egyébként néha összeverődhetnénk és játszhatnánk csapatban....8 főt engedélyez a játék összeverődni (egyelőre 2 fővel próbáltuk már chiphazzard kollégával...lehet nem jól írom a neved, ezért előre is elnézést). Így sikerült is az említett kollégával egy csapatba kerülni. Nyilván sokat dobna a csapatmunkán ha összeszokott teammel mennénk. -
#1330 En is irtam, higy a turningpoint mod jo otlet, ez a futkarozas mindeniranyba mert minden foglalhato es visszafoglalhato ez nem a legjobb.
Csak hat jo lenne ha lenne ez a mod tobb mapon is ....
De vegignezve a tobbi palya szerkezetet szerintem az se nagyon lesz.... -
ratgab #1329 Ez korrekt! -
ratgab #1328 Amilyen bojkott indult a játék ellen én nem is csodálkozok, hogy megtorpantak az eladások.
Én ugye azok táborát erősítem, akiknek megfelel a játék néhanapján elkövetett funnolós puffogtatásra szóval én azt mondanám alapvetően a játékmenettel nincs baj (jobban örültem volna ha simán ráhuzzák ezt a motort a Battlefront 2 játékmenetére, de hát ez van). Kéne még bőven tartalom mert az nagyon szegényes. Kéne még a játékban legalább 3-4 bolygó eltérő környezettel, kéne még legalább ugyanennyi fegyver, skill miegymás....Ha esetleg beleraknának valami értelmes módon megoldott egyjátékos tartalmat, esetleg galactic conquest módot, esetleg még űrcsatát is akkor szerintem a fanyalgás nagyrészt megszűnne.
De erre vajmi kevés esélyt látok...Ez még egy igen komoly munka volna, amennyi energiát már nem hinném, hogy a játékba fektetne az EA.....Arra látok valami esélyt, hogy a 3 főbb elemből valami megvalósuljon. Űrcsata talán nem lenne akkora meló, arra látok némi esélyt, meg esetle valami egyjátékos módot összerittyenthetnek (ordít egyébként a motor egy 6-8 órás egyjátékos kampányért....De persze normálisan kéne ezt megcsinálni).
Én ennyiben látnám a fejlődés lehetőségét. Arra van a legkevesebb esély, hogy a jelenlegi játékmenetet gyökeresen átalakítják. A kártyarendszert nem tudják kukázni, mert az az egész játék alapja, viszont némi balansz ráférne a játékra is, de főként a játékmódokra. Gondolok itt a Walker Assaultban tapasztalható felkelő dominanciára (túl könnyű kilőni az AT-kat ....emelni kéne a hitpointot és vagy hosszabbítani a y-wing "hívási" időt, Supremacy-ban az őrültmódra rohangálós foglalást kéne megfékezni, mert van hogy 1 percig tart a játék, mivel az ellenfél végigrusholja a pályát: Talán a legjobb mód a pontok foglalhatóságának növelése lenne....Pl.: Elfoglalsz egy pontot és lenne például 30-40 másodperc késleletetés mielőtt a következőt foglalhatod....Vagy valahogy kizárni onnan az ellenfelet.....Jelen állapotában ha rushol az ellenfél élvezhetetlen ez a mód!)
A turning point játékmódban nagyon nagy potenciál van! Igazi csapatjátékot igényel, összedolgozást mindkét csapat részéről és hihetetlen izgalmas végjátékok vannak. Egy kicsit jobb pozícióban vannak a birodalmiak, de ez csupán az utolsó foglalási pontnál derül ki...Ott ritkán látni felkelő győzelmet, de azért előfordul (Walker Assault béta időszak rémlik valakinek?).
Na most hirtelen ennyi a meglátásom.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.08. 19:05:25 -
Gyuszopapa #1327 Mert te félsz jó játékosok ellen játszani?Én nem,jobbtól nem szégyen kikapni.Az viszont számomra jó érzés ha le tudok jobb játékosokat nyomni. -
yossarianHUN #1326 Azám, a trilógia és a trilógia két utódkönyve abszolút kötelező, de úgy általában minden Star Wars témájú Timothy Zahn könyvet érdemes elolvasni, mert rosszal még nem találkoztam. Az Allegiance például renegát rohamosztagosokról szól, nem kell ecsetelnem, mekkora poén :D -
#1325 Napokban gondolkodtam rajta megint, hogy meg kéne venni a Heir of the Empire-t, mert eddig sok jót hallottam róla, de akkor egy újabb strigula behúzva a 'muszáj-megvenni' rovatba. -
yossarianHUN #1324 Megnézzük, bár sosem bocsátom meg nekik, hogy a Timothy Zahn-féle könyvsorozatot kisemmizve egy teljesen új folytatást írtak. Annál jobb biztos nem lesz, és nem hiszem, hogy nem lett volna pénzük megvenni a jogokat a szerzőtől. Így eldobni a zseniális Thrawn-trilógiát, hogy Mara Jade egyéni sztorijairól már ne is beszéljek... Eretnekség.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 17:36:43 -
#1323 Soha nem volt hc a bf .... -
Betyar070 #1322 Már csak néhány nap és itt az új SW film! Lucas már látta és nagyon elismerő szavakkal illette.
(Lehet hogy végre kapunk egy igazi SW filmet a kissé félresikeredett előzmény-trilógia után ?)
SW VII
Várjuk
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 17:17:31 -
yossarianHUN #1321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amennyivel kevesebb agyhalott lenne a csapatodban, annyival kevesebb az ellenfélnél is, úgyhogy amit nyernél, azt egyből el is vesztenéd. -
#1320 Amúgy a BF mikor volt hardcore game? 2002-ben amikor kijött én 9 évesen játszottam vele, és nem esett nehezemre az egeret tologatni. -
Gyuszopapa #1319 OFF:Az AW-ről inkább ne is beszéljünk.Sikerült még a WOT-ot is alulmúlniuk ami igazán nevetséges ahelyett hogy tanultak volna a hibájából.De nyílván egyszer lesz valaki aki meg meri lépni az agyhalottak külön játszásának megoldását.
A WOT-ban már ha az MM-et ráncbaszednék egy kicsit és nem kellene agyhalottakkal játszanom állandóan egy csapatban akkor már sokat nyomna a játékélményen.
-
yossarianHUN #1318 Ez sajnos magyar virtus. Ha benézel a WoT vagy Armored Warfare fórumra, ugyanez megy. Az évek során párszor én is megpróbáltam már megfogni ezt, leírva azzal, amit te most, de erre mindig jön a mártírkodás, hogy itt nem lehet leírni amit az ember gondol, köcsög fanboy, satöbbi.
Ez van, úgy tűnik egyesek ebben lelnek valami perverz örömöt, én már egyes hozzászólók kommentjei fölött rutinosan siklok át. Reagálni rájuk nem érdemes, másnap már úgyis ugyanúgy ontják magukból a baromságot a hisztimesterek.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.08. 16:45:26 -
Bandicoot #1317 Félreértés ne essék,nem az a gond ha valaki leírja a negatív véleményét ahogyan most te tetted, hanem az ha betegesen napiszinten megteszi ugyan annál a játéknál ugyan az az ember.
Nem vagyok elégedett a játékkal,messze nem, bőven van ok a szájhúzásra, de most írjam le minden nap hogy:
Húúúbakker megint cheaterbe futottam...
Húúbakker a Squadron mód megint dögvészbe ment át mert megint valami hülye a map közepén forgolódott állóhelyzetben a millenium falconnal....
Húúúúbakker dekevés a pálya...
Húúúúbakker már megint gránáttol haltam....
Sok értelme lenne. Arra jó a játék hogy alkalmanként belecsattanunk haverral és lenyomunk benne 1-2 órát, közben meg röhögcsélünk,és nyomjuk egymásnak a star warsos hülyeségeket...
De az hogy itt tényleg a megjelenés óta ugyan az a 2-3 ember fanyalog minden álló nap és akármilyen kis hír érkezik vagy kiegészítő arra is a fika megy, és minden áldott nap leírják ugyan azt a szöveget átfogalmazgatva arra a franc se kíváncsi.
Ahogy többször is írtam,ha ennyire nem fekszik az egész akkor nem kell vele játszani és a topikot is meg lehet kímélni az állandó unalmas siránkozástól. Az különösen vicces amikor a mindennapos siránkozás mellett miután ki lett elemezve hogy a játék nooboknak való meg idiótáknak,és az egész egy szar akárcsak a megjelent kiegészítő is, olyan kamudumák jönnek a lekles fikagépektől, miszerint erre meg arra várnak a játékban..Hagyjuk már...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.08. 16:32:44 -
Gyuszopapa #1316 Én még nem voltam itt egyszer sem.Szeretem a Star Wars univerzumot,az 4-5-6-ot közel 40 éve láttam,azóta vagy több 100-szor is.
De ettől a gagyi játéktól hányigert kapok.Ugyanazt tették a SW univerzummal mint a BF játékokkal annyira gagyivá tették hogy az amőbák is tudjanak vele játszani.Olyan mint Hortobágyon a tárogató szó,este szép oszt messziről. -
#1315 Hát ha te azt élvezed, hogy állandóan fikázol valamit, akkor egészségedre...