Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt vettem észre WA-n hogy azért lett könnyebb a lázadóknak mert mintha sokkal gyorsabban töltődnek az Y-bombázók, szinte minden körben majdnem az összes elérhető volt, olyan legalábbis ritkán fordult elő eddig legalább is nálam de sokat nem toltam, hogy csak 1 Y-bombázó volt egy körben. Ezért aztán elég sokáig sebezhető az AT-AT. Ion torpedő nagyon odabasz nekik, nekem is sikerült 1-et lekapni vele 3-4 et simán rá lehet küldeni egy egy körben. Endoron meg ugye csak 1 lépegető van így még neccesebb, sőt Hoth-on már azt is láttam hogy kirohantak a lázadók a nyilt terepre és rohantak alá hogy a gyenge pontokat lőjék. Béta alatt kitapasztalták az emberek rendesen, most a Birodalmiaknak kell megtanulni nyerní 😄.
Lehet hogy én vagyok a láma, de ha a gépemre (PC) rá van dugva kontroller, akkor nem elérhető a billentyűzet konfigurálásának lehetősége? Érdekes, hogy játék közben mindkettő aktív...
Asszem megpróbálom kihúzni a kontrollert, talán úgy már fogok tudni állítgatni a billentyűzeten.
Azért ezt ennyi pénzért igazán megoldhatták volna...

Eddig csak videón láttad a játék végleges verzióját szóval nem nagyon tudhatod mennyire kell ész hozzá :-).

Agyatlan Cod-ként kezeled Suppremacy-ban bucira vernek csak mondom, de WA-ban is. A többi módot egyelőre nem próbáltam, de amúgy is ez a kettő ami igazán érdekel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Amennyi WA-t én mentem mindig az a csapat nyert amiben benne voltam (lehet csak véletlen).

Amikor birodalmi oldalon sebezhető az AT-AT akkor pofátlanul rusholni kell, hogy ne legyen a felkelőknek idejük az AT-re fókuszálni. Holtan ugye nem lehet lőni. :-)

Amúgy meg Boba Fett is nagyon jó lett. Durván lehet vele aprítani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

???????? <#wow1>
A Walker Assault pályákon nem esélye van a lázadóknak nyerni, hanem most gyakorlatilag náluk van az előny. Nem csak Hothon, hanem minden más pályán is a végén jönnek és szépen körbetekerik a lépegetőket és vége.

Már nem tudom a hányadik olyan meccset játszottam, hogy elérnek a lépegetők a végére, de aztán szépen megfektetik őket.

Amúgy sokszor nem is jutnak el a második vagy a 3. ponthoz mert már előtte szétlövik őket. Engem ez idegesít a legjobban, mert ezt a modot szeretem.

Repülésnél is is rebel előny van sztem, mert szegény TIE fighternek nincs pajzsa, ugye, viszont így pajszos ellenfelek simán beléd szállnak, te szétmész, ők meg mennek tovább vígan.

Sztem Solo is messze többet tud mint Vader vagy Palpatine.

Remélem azért javítanak pár dolgot hamarosan.
IQ 70 alá...Majd ha kipróbáltad akkor beszélgessünk erről :-P

Nem ajánlom teljes mellszélességgel a vételét 15k-val.

Tikal
nem erre gondoltam 😊 Béta után kurvára meg akartam venni, de most a review-k alapján már kérdéses a dolog...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Üdv a klubban ! 😊
( rohamosztagos Leia arcával, mi jöhet még ? <#taps>)
Egyébként lehet élvezni a gémet, csak le kell menni IQ 70 alá. Erőltesd meg magad egy kicsit 😄
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.20. 09:52:50
A kettő közt semmi összefüggés nincs. Te kipróbáltad és tudtad, hogy neked nem ér meg 15 000-et...Ez a normális hozzáállás.

Nyilván nem egy Game of the Year játék lett a Battlefront, de aki a bétát próbálta az nagyjából tudta mire számítson..Amúgy meg az előző részek se voltak éppen a bonyolultság és a csapatmunka netovábbjai. Mellesleg csapatmunka nélkül egy Walker Assaultot meg egy Supremacy-t bizony nem nyersz meg (tegnap sok olyan kör volt, amikor magasan jobb volt a K/D arányunk és mégis a másik csapat nyert supremacy módban). Szóval azért agyatlan henteldének nem nevezném.

Nyilván némiképp butítottak a dolgon, mert nincs galactic conquest (második részben se volt ha emlékeim nem csalnak egyébként...ráadásul egymás után pakolt skirmish pályákról szólt az egész ), nincs űrharc (na ez kicsit fáj nekem is).Kasztok sincsenek, ami érdekes döntés, de cserébe van épp elég felszerelés amiből válogatni lehetne.

De ezeken kívül totál ugyanaz a battlefront játék, mint amilyen az előző is volt...

Tikal
öö én kipróbáltam... de most mégis kivárok vele 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

<#eljen> Játék közben is írogatta ezt egy srác...De kérdem én hol jártak ezek az emberek amikor Béta időszakban ki lehetett volna próbálni a játékt?

Minden tisztelettel , ha ezt a bétából és a rengetek videóból nem tudtad leszürni akkor csak magadra vess 😊. Elég egyértelmü volt hogy nem egy Batlefieldet fogsz kapni Star Wars skin-packal, akkor meg ugye az lett volan hogy egy SW modért kiadni egy teljes játék árát stb stb....
Atyaúristen! Micsoda fos ez a játék. Agyatlan hentelős baromság. Azt hittem, hogy BF alapjaira épülve fogják újraalkotni. Hát nem. Taktikai elemek teljese hiánya, csapatelemek teljes hiánya, hardcore teljes hiánya... Utólag sajnálom, hogy kiadtam pénzt rá. Már BF4-nél megfogadtam, hogy soha többet nem támogatom az Dice/EA-t. Remélem, h ezek után többet nem esem kisértésbe.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.11.20. 09:19:30
Én személyszerint nagyon kedvelem a Lázadók alap fegyverét, külsőre is nagyon tetszik, jól sebez jó tűzgyorsasága is van. Én töbnyire ezt használom. Legalább is még , Boba fegyverét egy mission módban már kipróbáltam 😊
Birodalmi oldalon sajnos az alap fegyver kicsit gyengébb, lassu a tűzgyorsasága, és úgy tünik ez az ami a legfontosabb jelenleg hogy a fegyver menyire gyors . De a DLT és testvére tényleg vicc azért mert még távolra is nagyon pontos. És ha majd társítják ezt a robbanó töltényekkel is, hát .....
Én most főleg Blast-et tolok így fejlődgetem, de volt egy nagyon jó hero vs villains menetem is. Han nagyon jó kis karakter, önmagában a pisztolya nem olyan kiválló de azzal a képességgel amit kap rendkivül jól lehet vele ölni.
Originen amugy chiplecsap vagyok ha valaki akar az nyogottan vegyen fel aztán majd összefutunk a harc mezőn 😉

Na igen a fegyvernerf: Amit már most megfigyeltem és ami már a bétában is feltűnt, hogy sokan a gyorstüzelésű, de gyengébb fegyvereket preferálják (egyébként én is miután jó párszor megöltek ezzel a fajtával).

DLT-19 a fegyver neve, ami szerény véleményem szerint túlságosan erős. Egyik legjobb a tűzgyorsasága a játékban és emellett még elég pontos is. Vagy csökkenteni kéne a tűzgyorsaságot vagy ami szerintem jobb megoldás lenne a szórását kéne növelni. Vicc azért, hogy távolról sniperkedésre is alkalmas többé-kevésbé. Sokan ezt használják jelenleg.
Ennek a nagytesója az RT-97C, ami ugyanezekkel az ismérvekkel rendelkezik ráadásul még van rá szerelve egy távcső is, valamint a sebzése is magasabb. Ez a fegyver is nagyon kedvelt a játékosok közt és ez is eléggé op...Szintén kéne valamit kezdeni a szórásával ha rátenyerel a játékos a lövésgombra.

Pár szint után az alap fegyverekkel szinte senki nem játszik, holott azok se lennének éppen rosszak.

Sulluston és Tattoine-on én is furának érzem a WA módot, viszont Endoron én nagyon éreztem az SW hangulatot, amikor felkelőként az Ewokok fákra épített házai közt szaladgált a csapat a hatalmas fák közti függőhidakon.

Jó kis játék lessz ez, főleg amikor majd megtörténnek az első Nerfelések a fegyverek terén.
a "repuloknel" nekem az jott be hogy visszavettem az egeren a dpi-bol es ugy mar normalisabban ment az iranyitas.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

PC-re, de felőlem mehet az egész fiók is mellé. Voltam most már Endoron is. Jól néz ki, de valahogy nem igazán dobtam hátast tőle.
Ha megállok nézelődni, akkor persze látszik, hogy jól kivannak dolgozva az apró részletek, de csata közben erre nincs idő.

Ezek a Walker Assault-ok számomra életidegenek, ha nem a Hoth bolygón játszódnak. Néhány pálya pedig eléggé semmilyen. Nincs SW hangulata, talán csak annyira, hogy néhány dolgot lehelyeztek (roncsok, filmből ismert egyéb dolgok) a készítők és így visszaköszön valami ismerősebb dolog. A repülős csatának meg egyszerűen értelmét nem látom. Amúgy így a végére már valamivel jobban elkapott, de szerintem ez is inkább a Drop Zone-nak volt köszönhető. Pályákat meg ki kell ismernem. Radart egyelőre gyakrabban figyeltem, hogy merre van az ellenfél, de jobb azért ha már az útvonalakat betéve tudom és úgy várom őket.

Walker Assaultról áttértem a Supremacy-ra...Itt már azért voltak érdekességek. Azért buktuk be a kört, mert hülye helyre spawnoltam és nem tudtam védeni az utolsó pontot.

Viszont az imént volt egy hatalmas vesztes meccsünk. Legalább 5 percig ostromolták a birodalmiak sulluston az utolsó pontot....többnyire egyedül védtem, persze a pálya többi részén ment a harc ezerrel (sokkal jobb volt az ellenfél egyébként). Végül csak befoglalták, de nem olyan volt mint korábban az előtte lévő 3 supremacy pálya, hogy rusholva befoglalták a pontokat aztán győzött is az ellen.

Gránát már most kezd nagyon röpködni...Ellenséges területre tévedve az okosabb játékosok már ezzel indítanak...Így ha nem tudsz elszaladni, akkor kapásból halál. Összefutottam már impact grenade használókkal is. NA ott esélyed nincs mert azonnal robban
max ha rászaladsz ellenfélre...más út nincs.

Repülők irányítása (nincs kedvem pontosan leírni az elnevezésüket szóval ezért bocsi) nagyon fura, ott valamit tényleg állítani kell.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.19. 22:46:10

Endoron azért eldobod az agyad...Az brutál jól néz ki.

Nem pc-re vetted, hogy el akarod adni? HA meg igen akkor adod mellé a fiókot is vagy hogy gondoltad?

Szomorú vagyok. Ez eléggé nagy csalódás. Lehet persze fáradt vagyok, de nekem ez most nagyon nem tetszett. Jó pár játékmódot kipróbáltam, de az egészből az jött le, csak egy teljesen leegyszerűsített darálás az egész. Lehet ez volt az utolsó, hogy AAA játékra kiadtam nem kevés pénzt. Nem érik meg az árukat.

Grafika sem valami nagy szám, talán a havas pályák amik jobban néznek ki. (Endor bolygón még nem voltam.) Hangok, zenék (már ami időnként felcsendül) az teljesen jó, de ez a játékmenet... Persze az is lehet már kinőttem ebből, de a béta az teljesen odaragasztott a képernyő elé, itt meg már kínosan léptem ki a meccsek felénél, mert untam az egészet.

Igazság szerint ez eléggé középszerű lett, így első nekifutásra. Majd hétvégén még teszek egy kört, pihentebb állapotban, de ha akkor sem sikerül meggyőznie, akkor eladom.
Értem. Munkához jól jön a több, játékra még nem volt példa (legalábbis amikkel én játszom), hogy több kelljen, ezért is kérdeztem.
Nálam egy picit nagyobb a felbontás 2560*1080 (21:9 arányú monitor). Remélem ki tudom hozni ott is a 60 frame/sec stabil értéket.
Nekem jó a High beállítás is. Béta is úgy ment a legjobban, igaz 2 dolog ultrára volt rakva, egyik a textúra minőség volt, a másikra már nem emlékszem. Lassan leér, aztán meglátom mi a helyzet, de az leírásod alapján bizakodó vagyok.
Bandicoot
Ultrán tolom 1080p-ben Vsync fix 60 fps-el 8gb rammal. A legnagyobb csatákban sincs röccenés sem. Nem valós,esetleg 4k-ban.
A mai napig elég a legtöbb játéknak a 4gb, a 8gb-t ki se használják teljesen (maximum a COD-hoz hasonló "csúcsoptimalizációk"...). A pénzkidobás netovábbja a 16gb ram játékos szempontból.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Nekem egy olyan kérdésem lenne: Valós a 16GB ajánlott memória?

Gondolom nem viccből írták oda. A béta 8GB memóriával szépen futott, de itt több játékmód és pálya van.
Lehet valamelyiknél nem árt, ha több van? Egyébként töltöm, még 28% van hátra, igaz már el lehet kezdeni játszani vele.
Lehet bele is nézek valamelyik nem multis pályába, gyakorlásképpen.
Bandicoot
Végül tegnap csak beruháztunk rá mi is,bár mintha a fogamat húzták volna....
Éjjel letoltunk pár Walkert meg Fighter Squadron-t 2-3 órán át. Az élmény és a Star Wars hangulat frankó,tetszik,bár kicsit mintha a BETA-ban többször csendültek volna fel a SW dallamok,itt volt hogy 5-10 percig semmi zene nem ment, pedig azzal nagyon jóféle a hangulat. Végülis nem rossz az egész,de azt meg kell jegyezni már este is azon röhögtünk miután lement a 4 pálya,hogy a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni melyik a kedvenc....Meg óó micsoda változatosság ezen nem voltunk ma még..... Ez a kiherélés továbbra is atomgáz részemről. Remélem a Yakku jó lesz.
Mindenesetre a játék bejön annyira hogy ha lesz majd valami nagy seasonpass leárazás (legalább feleár) akkor beruházunk rá.

Kipróbáltam a játékot. Toltam pár Walker Assaultot... Ami feltűnt, hogy most már valós esélye van a felkelőknek győzni Hoth-on. Érdekes még hogy eddig minden meccset nyertünk amiben benne voltam, habár az utolsóban Sulust-on, ha magam ellen játszom már az első körben lenyomtunk volna 1 Walker-t...Első pár percben eléggé szépen feltartottak a felkelők. Hothon játszottam felkelőként, ahol már az első körben megfeküdt az első Walker...Második körben meg simán lenyomtuk a másikat is. Endoron 1 Walker volt, amit szintén a 2. körben nyomtunk le.

Suluston és Tattoine-on birodalmi voltam. Nagyon nyögvenyelősen indult mindkettő, aztán belerázódott a csapat. Tattoine-on nem vesztettünk AT-AT-t, sőt alig sebezték azokat (utolsó rohamnál már spawnál lőttük a felkelőket, esélyük nem volt. Sulluston az elején szenvedtünk nagyon, aztán sikerült áttörni a védelmet egy jól kivitelezett megkerülő támadással és néhány gránáttal. Innentől sima volt az út a 3. védelmi pontig. Ott viszont szépen beásták magukat a felkelők és majdnem kikaptunk a végére.

Ion rakéta nagyon durva járművek ellen, talán kicsit túl durva is.

Azt látom egyelőre mint a bétában. Játékosok nem igazán tudják mit és hogyan kéne csinálni. Persze a veteránok épp ezért igen jól szerepelnek. Nem nagyon látom az ionrakéta használatot és nagyon keveset dobálnak még gránátot is holott nagyon hasznos beásott ellenfelek puhítására. Nem nagyon rohangálnak még magas szintű cuccokkal a népek. A leggenyóbb amit láttam az a pulse rifle (cycle rifle kistesója, amit egyébként 28-as szintű eszközzé tettek, ahogy a jetpacket is csak 13-as szinttől kezdve lehet elérni).

Egyelőre amit láttam az nem rossz (csak Walker Assaultot toltam). tényleg ahogy lentebb a kolléga írta egy nehéz nap utáni lődözésre éppen ideális lesz. Megszakadni nem kell a killekért, de azért annyira nem is sétagalopp a dolog. Majd még folytatom később a tesztelést.

Ui.: Aki komolyabb játékra vagy komolyabb shooterre készült az hagyja egyelőre a Battlefrontot, ahhoz túl drága. Elsősorban funnolásra és szórakozásra ajánlom.

bakkerman
Ha PS-re veszem meg a gammát akkor kell hozzá ps+ előfizu,hogy tudjam tolni online? Mert ha jól tudom nincs single kampány benne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Írj a Dice-nak, hogy reálisabb lenne a játék, ha a rohamosztagosok AK-63D-vel a kezükben, RS 4/4-el a hátukon szálnának be a birodalmi siklókba... A laktanyájuk meg lehetne a Dagobán a Zagyvarékasi úton... ott főznék a levest a gyíkhús konzervükből... <#banplz>
Van ebben is HC mód?
A játék éjfél óta játszható. Nekem nincs bajom a játékkal.....iszonyú hangulatos és grafikailag is megállja a helyét. Minden beállítás highra rakva 100-120 fps megvan. (i7 proci, GTX970, 8 GB Ram). És ami külön jó, hogy multiba éjfélkor amikor hivatalosan elindult a játék, nem voltak gondok a szerverekkel, Egyből találtam partyt, nem volt lagg, nem volt kidobás, stb.
Nekem megérte azt a pár ezer forintot mert élvezem minden percét és számomra egy játék akkor ér valamit ha szórakoztat. Munka után este fáradtan simán vállalható jó pár menet. Ha lesz olcsóbb season pass tuti beszerzek egyet.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Az a kiegészítőre vonatkozik az ingyenes Jaku DLC-re egy uj bolygót tesz bele. Akik előrendelték vagy olyan típusu változatot vettek azoknak, Dec.1.-től már elérhető lessz a DLC, mindenki másnak Dec.8.-tól lessz majd elérhető. De az alap játék az már megjelent egész pontosan Ma, legalább is európában, mert USA-ban már 2 napja elérhető.
Asperot
Már lehet használni? Nem csak dec 1 a start? Átaludtam valamit?

Ahány ház, annyi baj legyen.

lac coo
En is kiprobaltam egy oracskat, csak single modban, ami remek az a sebesseg, becsulettel ossze van rakva meg az en kozepes gepemen is szepen szalad high plusz nehany ultra beallitassal.
Nehany fegyver valoban cirkuszi parade, az eletero toltodes meg vicc, mar akkor jobb lenne ha csak otvenig toltodne vissza .
A repjlo jar uvek iranyitasa egerrel ritkadzar lett viszont, igaz nem allitottam semmit ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"A Mélységi felderítőknél szolgáltam a Magyar Honvédségben. " ..... feldobtad a napomat... 😊
Sziasztok!Van benne single playeres játékmód ebben a játékban?Vagy csak multisra van kiélezve?
Van ilyen is erre van a TV rakéta 😄 Ki mit szeret egy játékban, én a realitást. Terméseztessen a videojátékok fényévekre vannak a valódi harcászattól,de azért nem kell a fejetettjére állítani mindent. ( 20lövés beszedhetsz majd felépülsz..., Minden ellenfél virít a harctéren, semmilyen lopakodási esélyt se hagyva.) Lehet, hogy én vagyok a troll mert idegesít a végtelenségig leegyszerűsített gémek, de nekem évekig a harcászat volt a kenyerem. (A Mélységi felderítőknél szolgáltam a Magyar Honvédségben. )

https://www.youtube.com/watch?v=K9FFbkunkXI
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.19. 10:07:07
AnuluWork
Munkába menet előtt csak belenézem ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Bandicoot
Nagy gémerek azok akik bemennek HC modba és a pálya lehető legeldugottab legszélsőbb pontjáról egymás mellől csipáznak mert 1 lövéssel bárkit leszedhetnek és még csak fejre sem kell lőni...

giornalista
a HC teljesen értelmetlen, nem 60, hanem 100 HP-re lett kitalálva a játék, a weapon balance. a Classic mód a legjobb. abban egyetértek, hogy a 3D spoting tönkreteszi a játékot.
Pont a spot miatt szinte csak azon játszottam eddig is. Normal mod a nyomiknak, HC mod a gémereknek.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.18. 22:49:03
NA megvettem a játékot emberek! Csorog lefelé előtöltés keretein belül. Holnaptól jól leteszteljük.

giornalista
nem tudom, hányas szinten vagy, de a starcardok csak a magasabb szinteken lesznek OP-k, legalábbis az eddigi review-k szerint.
giornalista
én is megnéztem ezt az értékelést. na most, ha LevelCap, aki ugyan még kilóg az EA zsebéből, de azért elég mélyen benne van, ennyire lehúzza, akkor vajon milyen lehet valójában a játék?

az audio és a grafika fantasztikus, de ha ő is csak ennyi pozitívumot tud elmondani a játékról, akkor ott nagy a baj.

hozzáteszem, a Hardline-t úgy felszopta megjelenés előtt, aztán utána nehéz dolga volt, mert senki nem nézte a HL-es videóit, végül csinált is pár videót arról, hogy mennyire meghalt az a játék is...
Tibre
szóval még működik a mexikói vpn-es trükk, köszi 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

szomferi
én a mexikói Originben rendeltem elő 40$-ért (bő 11k)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB