Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asszem megpróbálom kihúzni a kontrollert, talán úgy már fogok tudni állítgatni a billentyűzeten.
Azért ezt ennyi pénzért igazán megoldhatták volna...
Agyatlan Cod-ként kezeled Suppremacy-ban bucira vernek csak mondom, de WA-ban is. A többi módot egyelőre nem próbáltam, de amúgy is ez a kettő ami igazán érdekel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amikor birodalmi oldalon sebezhető az AT-AT akkor pofátlanul rusholni kell, hogy ne legyen a felkelőknek idejük az AT-re fókuszálni. Holtan ugye nem lehet lőni. :-)
Amúgy meg Boba Fett is nagyon jó lett. Durván lehet vele aprítani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már nem tudom a hányadik olyan meccset játszottam, hogy elérnek a lépegetők a végére, de aztán szépen megfektetik őket.
Amúgy sokszor nem is jutnak el a második vagy a 3. ponthoz mert már előtte szétlövik őket. Engem ez idegesít a legjobban, mert ezt a modot szeretem.
Repülésnél is is rebel előny van sztem, mert szegény TIE fighternek nincs pajzsa, ugye, viszont így pajszos ellenfelek simán beléd szállnak, te szétmész, ők meg mennek tovább vígan.
Sztem Solo is messze többet tud mint Vader vagy Palpatine.
Remélem azért javítanak pár dolgot hamarosan.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
( rohamosztagos Leia arcával, mi jöhet még ? <#taps>#taps>)
Egyébként lehet élvezni a gémet, csak le kell menni IQ 70 alá. Erőltesd meg magad egy kicsit 😄
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.20. 09:52:50
Nyilván némiképp butítottak a dolgon, mert nincs galactic conquest (második részben se volt ha emlékeim nem csalnak egyébként...ráadásul egymás után pakolt skirmish pályákról szólt az egész ), nincs űrharc (na ez kicsit fáj nekem is).Kasztok sincsenek, ami érdekes döntés, de cserébe van épp elég felszerelés amiből válogatni lehetne.
De ezeken kívül totál ugyanaz a battlefront játék, mint amilyen az előző is volt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.11.20. 09:19:30
Birodalmi oldalon sajnos az alap fegyver kicsit gyengébb, lassu a tűzgyorsasága, és úgy tünik ez az ami a legfontosabb jelenleg hogy a fegyver menyire gyors . De a DLT és testvére tényleg vicc azért mert még távolra is nagyon pontos. És ha majd társítják ezt a robbanó töltényekkel is, hát .....
Én most főleg Blast-et tolok így fejlődgetem, de volt egy nagyon jó hero vs villains menetem is. Han nagyon jó kis karakter, önmagában a pisztolya nem olyan kiválló de azzal a képességgel amit kap rendkivül jól lehet vele ölni.
Originen amugy chiplecsap vagyok ha valaki akar az nyogottan vegyen fel aztán majd összefutunk a harc mezőn 😉
DLT-19 a fegyver neve, ami szerény véleményem szerint túlságosan erős. Egyik legjobb a tűzgyorsasága a játékban és emellett még elég pontos is. Vagy csökkenteni kéne a tűzgyorsaságot vagy ami szerintem jobb megoldás lenne a szórását kéne növelni. Vicc azért, hogy távolról sniperkedésre is alkalmas többé-kevésbé. Sokan ezt használják jelenleg.
Ennek a nagytesója az RT-97C, ami ugyanezekkel az ismérvekkel rendelkezik ráadásul még van rá szerelve egy távcső is, valamint a sebzése is magasabb. Ez a fegyver is nagyon kedvelt a játékosok közt és ez is eléggé op...Szintén kéne valamit kezdeni a szórásával ha rátenyerel a játékos a lövésgombra.
Pár szint után az alap fegyverekkel szinte senki nem játszik, holott azok se lennének éppen rosszak.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Ha megállok nézelődni, akkor persze látszik, hogy jól kivannak dolgozva az apró részletek, de csata közben erre nincs idő.
Ezek a Walker Assault-ok számomra életidegenek, ha nem a Hoth bolygón játszódnak. Néhány pálya pedig eléggé semmilyen. Nincs SW hangulata, talán csak annyira, hogy néhány dolgot lehelyeztek (roncsok, filmből ismert egyéb dolgok) a készítők és így visszaköszön valami ismerősebb dolog. A repülős csatának meg egyszerűen értelmét nem látom. Amúgy így a végére már valamivel jobban elkapott, de szerintem ez is inkább a Drop Zone-nak volt köszönhető. Pályákat meg ki kell ismernem. Radart egyelőre gyakrabban figyeltem, hogy merre van az ellenfél, de jobb azért ha már az útvonalakat betéve tudom és úgy várom őket.
Viszont az imént volt egy hatalmas vesztes meccsünk. Legalább 5 percig ostromolták a birodalmiak sulluston az utolsó pontot....többnyire egyedül védtem, persze a pálya többi részén ment a harc ezerrel (sokkal jobb volt az ellenfél egyébként). Végül csak befoglalták, de nem olyan volt mint korábban az előtte lévő 3 supremacy pálya, hogy rusholva befoglalták a pontokat aztán győzött is az ellen.
Gránát már most kezd nagyon röpködni...Ellenséges területre tévedve az okosabb játékosok már ezzel indítanak...Így ha nem tudsz elszaladni, akkor kapásból halál. Összefutottam már impact grenade használókkal is. NA ott esélyed nincs mert azonnal robban
max ha rászaladsz ellenfélre...más út nincs.
Repülők irányítása (nincs kedvem pontosan leírni az elnevezésüket szóval ezért bocsi) nagyon fura, ott valamit tényleg állítani kell.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.19. 22:46:10
Nem pc-re vetted, hogy el akarod adni? HA meg igen akkor adod mellé a fiókot is vagy hogy gondoltad?
Grafika sem valami nagy szám, talán a havas pályák amik jobban néznek ki. (Endor bolygón még nem voltam.) Hangok, zenék (már ami időnként felcsendül) az teljesen jó, de ez a játékmenet... Persze az is lehet már kinőttem ebből, de a béta az teljesen odaragasztott a képernyő elé, itt meg már kínosan léptem ki a meccsek felénél, mert untam az egészet.
Igazság szerint ez eléggé középszerű lett, így első nekifutásra. Majd hétvégén még teszek egy kört, pihentebb állapotban, de ha akkor sem sikerül meggyőznie, akkor eladom.
Nálam egy picit nagyobb a felbontás 2560*1080 (21:9 arányú monitor). Remélem ki tudom hozni ott is a 60 frame/sec stabil értéket.
Nekem jó a High beállítás is. Béta is úgy ment a legjobban, igaz 2 dolog ultrára volt rakva, egyik a textúra minőség volt, a másikra már nem emlékszem. Lassan leér, aztán meglátom mi a helyzet, de az leírásod alapján bizakodó vagyok.
A mai napig elég a legtöbb játéknak a 4gb, a 8gb-t ki se használják teljesen (maximum a COD-hoz hasonló "csúcsoptimalizációk"...). A pénzkidobás netovábbja a 16gb ram játékos szempontból.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Gondolom nem viccből írták oda. A béta 8GB memóriával szépen futott, de itt több játékmód és pálya van.
Lehet valamelyiknél nem árt, ha több van? Egyébként töltöm, még 28% van hátra, igaz már el lehet kezdeni játszani vele.
Lehet bele is nézek valamelyik nem multis pályába, gyakorlásképpen.
Éjjel letoltunk pár Walkert meg Fighter Squadron-t 2-3 órán át. Az élmény és a Star Wars hangulat frankó,tetszik,bár kicsit mintha a BETA-ban többször csendültek volna fel a SW dallamok,itt volt hogy 5-10 percig semmi zene nem ment, pedig azzal nagyon jóféle a hangulat. Végülis nem rossz az egész,de azt meg kell jegyezni már este is azon röhögtünk miután lement a 4 pálya,hogy a bőség zavarában nem tudjuk eldönteni melyik a kedvenc....Meg óó micsoda változatosság ezen nem voltunk ma még..... Ez a kiherélés továbbra is atomgáz részemről. Remélem a Yakku jó lesz.
Mindenesetre a játék bejön annyira hogy ha lesz majd valami nagy seasonpass leárazás (legalább feleár) akkor beruházunk rá.
Suluston és Tattoine-on birodalmi voltam. Nagyon nyögvenyelősen indult mindkettő, aztán belerázódott a csapat. Tattoine-on nem vesztettünk AT-AT-t, sőt alig sebezték azokat (utolsó rohamnál már spawnál lőttük a felkelőket, esélyük nem volt. Sulluston az elején szenvedtünk nagyon, aztán sikerült áttörni a védelmet egy jól kivitelezett megkerülő támadással és néhány gránáttal. Innentől sima volt az út a 3. védelmi pontig. Ott viszont szépen beásták magukat a felkelők és majdnem kikaptunk a végére.
Ion rakéta nagyon durva járművek ellen, talán kicsit túl durva is.
Azt látom egyelőre mint a bétában. Játékosok nem igazán tudják mit és hogyan kéne csinálni. Persze a veteránok épp ezért igen jól szerepelnek. Nem nagyon látom az ionrakéta használatot és nagyon keveset dobálnak még gránátot is holott nagyon hasznos beásott ellenfelek puhítására. Nem nagyon rohangálnak még magas szintű cuccokkal a népek. A leggenyóbb amit láttam az a pulse rifle (cycle rifle kistesója, amit egyébként 28-as szintű eszközzé tettek, ahogy a jetpacket is csak 13-as szinttől kezdve lehet elérni).
Egyelőre amit láttam az nem rossz (csak Walker Assaultot toltam). tényleg ahogy lentebb a kolléga írta egy nehéz nap utáni lődözésre éppen ideális lesz. Megszakadni nem kell a killekért, de azért annyira nem is sétagalopp a dolog. Majd még folytatom később a tesztelést.
Ui.: Aki komolyabb játékra vagy komolyabb shooterre készült az hagyja egyelőre a Battlefrontot, ahhoz túl drága. Elsősorban funnolásra és szórakozásra ajánlom.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nekem megérte azt a pár ezer forintot mert élvezem minden percét és számomra egy játék akkor ér valamit ha szórakoztat. Munka után este fáradtan simán vállalható jó pár menet. Ha lesz olcsóbb season pass tuti beszerzek egyet.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Nehany fegyver valoban cirkuszi parade, az eletero toltodes meg vicc, mar akkor jobb lenne ha csak otvenig toltodne vissza .
A repjlo jar uvek iranyitasa egerrel ritkadzar lett viszont, igaz nem allitottam semmit ..
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
https://www.youtube.com/watch?v=K9FFbkunkXI
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.19. 10:07:07
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.18. 22:49:03
az audio és a grafika fantasztikus, de ha ő is csak ennyi pozitívumot tud elmondani a játékról, akkor ott nagy a baj.
hozzáteszem, a Hardline-t úgy felszopta megjelenés előtt, aztán utána nehéz dolga volt, mert senki nem nézte a HL-es videóit, végül csinált is pár videót arról, hogy mennyire meghalt az a játék is...
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping