2846
-
#1314 Mindegy , en nem foglalkozok ezzel, azt irok amit eppen akarok, azt jovan ;) -
#1313 PH-n semmi sem fér el, ott minden egyes szavadra figyelni kell, és mielőtt elküldi az ember a kommentjét, legalább 10x át kell olvasni, hogy tényleg nincs-e benne semmi olyan, amiért tilthatnak. (Azon se lepődnék meg, ha legközelebb a helyesírásért bannolnának valakit onnan...)
Mindenesetre számomra is kicsit unalmas már, hogy minden 2. vagy 3. komment ugyan attól a személytől van, és mindig csak a fikázás megy benne. -
Bandicoot #1312 Azért az jópofa hogy pont te írsz a károgásról.
Egyébiránt több mint 10 éve tag vagyok a ph-n és igen a két VÉLEMÉNY elfér egymás mellett. Csak akiknek nem jön be valami,nem mennek be nap mint nap leírni ugyan azt és bármiféle hír vagy cucc érkezik a játékhoz nem jelennek meg hogy annak is adjanak egy nagy adag fikát. Tudod ezt nem VÉLEMÉNY-nek hívják hanem SZEMETELÉSNEK, ami bizony a ph-n sem fér el.
-
Betyar070 #1311 Ja! -
Bandras DaSilva #1310 Szerinzem a fun és fan szavak jelentése közti különbségre gondolt:)
-
Betyar070 #1309 Minden szavaddal egyetértek. Én is a béta alapján egy sima TPS árkád játékkal számoltam, engem ez a része nem lepett meg nagyon. (Bár árkád mércével is túl kiherélt és ez nem csak az én véleményem )
Már a bemutató videókból is kilehetett venni ez nem battlefield lesz, hanem TPS árkád.
Egyébként a béta után még könnyítettek a játékon pl Walker assault mod, irányítás fighter mod...
Személy szerint én abban bízom hogy kapni fog egy normális simgle player részt, vagy havonta egy free dlc-vel erősítik a multit.
A játékmenetbe nem fognak belenyúlni csakis a Pc eladások kedvéért, ez biztos.
(Most viszont irány a jakku pálya, nagyon bejött nekem. Ma már talán többen lesznek a szervereken)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 13:08:36 -
Betyar070 #1308 Why ? My friend = barátom, everything clear? minden vlágos ? ( dolgoztam angol nyelv területen, mind a két kifejezéssel naponta találkoztam.Nehogy leírd nekem, hogy a clear = tiszta. Persze lehet hogy ezeket a kifejezéseket csak az utca embere használja és nem az Oxfordi egyetem hallgatói )
(További jó játékot inkább mielőtt elmérgesedne a dolog.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 12:37:35 -
#1307 inkább ne használj angolt, nagyon nem akar sikerülni megint... -
yossarianHUN #1306 Ez az EA elmebeteg "kazuárosítsunk mindent tökig" politikájának köszönhető. Az oké, hogy baromi játszhatóak a játékaik még 6 éves Pistikének is, csak ugyanezzel három másik, kicsit több komolyságot igénylő játékost riasztanak el.
Viszont itt jön képbe az, hogy tessék tájékozódni, mielőtt az ember pénzt ad ki egy játékra, és ha tájékozódott és megvette, akkor ne legyen meglepve, ha olyan a játék, amilyennek a tesztekben leírták. Én speciel meglepem vele magam karácsonyra. Lightos lövöldözésre és Star Wars hangulatra számítok, komoly összetettség és taktikai mélységek nélkül. Persze jobb lenne, ha ezek is meglennének benne, de tudom hogy ezt nyújtja a játék, ez van, számomra a téma miatt még így is megéri. Ha taktikázni meg fegyvert modolni akarok, ott van a BF4. -
#1305 En valami 4%-ot olvastam valahol PC re, PS re pedig 80 korul, nem tudom igaz e....
Igazabol varhato, hogy megtorpan, fimonan szolva se kapott olyan jo kritikat, higy mindenki rohanjon megvenni.
Valamit illene csinalniuk, en csak valami hc modban latom a megoldast, mert SW jatekkal csunya lenne beegniuk....
Amugy nem vagy negativ, igazabol van itt olyan karogo, aki amiota idejarok meg semmit nem szolt hozza a jatekhoz, se jot se rosszat, csak karog...
SG szokas, PH n erdekes megfer egymas mellett a ket fajta velemeny .... -
Betyar070 #1304 Csak a száraz tények : Az eddigi eladások szerint nagyon úgy áll a helyzet, hogy a konzolos játékosok veszik a játékot. Pc-re csupán tized annyit adtak el mint bármely konzolra. Eddig 4.66 millió eladott példánnyal dicsekedhet a játék, de a megjelenést követő 2.hét után megtorpant.
Ezért is jöttek az EA magyarázatok, mivel leesett a 3. helyre a népszerűségi listán. Az EA keresi a megoldást, hogy lehetne a Pc-s tábort is még jobban megfogni. ( szerintetek mi hiányzik a játékból Pc-s szemmel ? )
Remélem azért PC-re is venni fogják, mert nagy bajban leszünk ha nem lesz elég játékos.
( remélem nem voltam túl negatív. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.08. 10:00:42 -
Bandras DaSilva #1303 Nekem tetszik, elvagyok vele, jól szórakozom.
Egy bajom van csak, PS4en tolom és jó volna ha lenne beépített voicechat, de csak ennyi.
Jó, még mondjuk egy kicsit lehetne jobban testre szabhatóbb (fegyverek modolása, páncélok színezése), de ezek nem ölik meg a játékot számomra.
Az is igaz, hogy nem töltök el vele napi 10 órákat, de arra a napi pár óra lövöldözésre nekem megfelel. -
#1302 Vagyis folyamatosan flémelni fogod a topikot? Mert nincs mese, akkor keresni kell egy modit, aki kibannol innen. :-) -
#1301 Kell rinyálni, ha már balfaszok voltak és megvették úgy, hogy tudták mire számítsanak. -
ratgab #1300 Hagyjad, felesleges..Majd megunják, ha nincs partner aki válaszolgatna. -
Bandicoot #1299 Ki beszélt itt arról hogy csak jókat kéne mondani róla? Csak egyszerűen unalmas az a fikatenger amit a játék itt 2-3 embertől kap állandó jelleggel minden nap. Ahogy mondtam ha nem tetszik nem kell vele játszani. Nem igaz hogy állandóan ilyen fikagépeknek tele kell szemetelni topikokat. Beteges....
Napok óta mást sem lehet olvasni,ha pedig valaki beír bármi pozitívumot rögtön beindul a fröcsögőgépezet és újra leírják ugyan azok az emberek ugyan azokat a problémáikat 983891246139846.-jére is.....
-
#1298 Én mondjuk nem értem miért jön fel ennél a fazonnál állandóan hogy a Battlefront 2 akkora király volt. Szerintem az első Battlefront volt lebutítva, egy gagyi űrcsatás résszel megspékelve. Összecsapott munka volt, igaz még így egy év alatt tudtak olyan alap dolgokra figyelni amiket lentebb már leírtam és ebben 15K-s játékban nincs meg. Személyes emlékem, hogy 2006-ban amikor megvettem úgy 12K lehetett az ára és tele volt írva a doboz, hogy ez mekkora multi lesz meg az év játéka stb... aztán én fejben már a 64-fős Hoth-on meg Geonosison agyaltam, persze nem volt szerver amin 20-nál többen játszottak volna, az is az a Mos Eisleys hero bohóckodás volt. -
Gauge #1297 Miért kellene csak jókat mondani róla? Pont ez a fórum lényege: elmondod a véleményed. A véleményem pedig az, hogy ez a játék egy fos (nyilván ennél több, de a linkelt videó annyira jól elmagyarázza...). S le is próbálok beszélni mindenkit arról, hogy megvegye, mert felesleges pénzkidobás.
Utoljára szerkesztette: Gauge, 2015.12.07. 23:54:33 -
Betyar070 #1296 Az EA részéről ez csak duma, ők is érzik hogy kicsit elbaltázták. Ezért magyarázkodnak most.
Pl: A GTA 5 felnőtt játék ? igen Eladtak belőle 12 millió példányt ? igen. Akkor meg miről zagyválnak?
Gondolom ismered :Jó kifogás sose árt.
MÁS:( funoknak ez így megfelel ? )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 23:17:42 -
Bandicoot #1295 Nem hiszem el hogy a játékról egy másodpercet nem lehet érdemben beszélni mert állandóan ugyan attól a 2-3 embertől ömlik állandóan ugyan az a rinya. NE játszatok vele,és el lehet felejteni a topikot. Baromi unalmas!!!
Nem az a gond hogy leírja valaki a véleményét,hanem az hogy 2-3 ember megszáll egy topikot és állandó jelleggel leírják ugyan azt,kijön bármiféle plusz a játékhoz és arra is rögtön megy a fika. Mindenre csak a fika a fika. Ez minden csak nem vélemény hanem a topik teleszemetelése. -
Betyar070 #1294 Látom szó szerint vetted az ott leírtakat. Nyugodj meg részemről ez csak úgymond "költői túlzás" volt, de köszönöm a pszichológusi szakvéleményt is. Nos öntsünk tiszta vizet a pohárba my friend :
Szerintem egy kicsit félreértettél, én nem a sikertelenség miatt idegeskedem (illetve a HC játékosok) , nincs is rá okom. ( K/D 0.98 sima egérrel és csakis FPS nézet, és nem ugrálok ki a vadászgépből mint az ovisok , mert így kihívás a játék számomra. A Bf3 eredményeket meg le se merem írni mert egyből lecsalóznátok )
Egyrészt mindig leszartam a K/D-t már csak azért is mert sok a csaló a multis játékoknál, számomra fontosabb az hogy szórakozzak. egy szép taktika megvalósítása során ... stb Azonban megértem a kill mániásokat is elvégre a multinak a verseny is a részét képezi Én a játék bugyuta, gyermeteg dolgaira gondoltam. + a nyavalyás bugokra.
everything clear ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 23:02:19 -
Gauge #1293 "THEY FUCKED UP"
https://www.youtube.com/watch?v=Malmvi6GwDA
...annyira igaza van mindenben. Fos az egész. -
Gabhess #1292 Itt egy rakás "profi" pofázik arról hogyan ne rinyálj. Ugyanakkor a legjobb tanácsuk az .. ne játssz ha nem tetszik. Szerintem ezek a "profik" odavalók ahová szarni megyek. :) Ez a fórum arra való, hogy leírjuk mi gondunk van és aki tud segítsen NEM?
Mindig is utáltam a "profikat" mert sosem segítenek. A lényeg a játék MM je, NEM EGYÉNILEG MŰKÖDIK!!!( sok játéktól eltérően !!). Ha ide oda ugrálsz csapatok közt mert az épp adott csapatod nem nyer , jó esélyed van arra, hogy ne nyerj a többi meccsben sem mert nem tudhatod az adott csapat nyert-e avagy éppen vesztenie kell ( a játék a vesztened kell dolgot úgy oldja meg , hogy betesz ellened akár 40x nagyobb rangú játékosokat mint Te vagy! és itt jöhetnek a "profi" pofázások, hogy nincs különbség a nagyobb rangú emberek és fegyverek közt. DE VAN!!! ) . De a játék nem a nyerésre van optimalizálva. Minél több találatod van annál többet keresel. Ha nyer a csapatod akkor persze van kb 10 % plussz. És ennyi! Ha nincs találatod és egyéb épp opcionális teljesítményed nem fogsz haladni!! Szóval egyszerűen ki kell húzni addig amíg 35 ös szintű leszel. Akkor minden fegyver megnyitva és kiválaszthatod a neked legjobbat! Persze ehhez a legfontosabb sok találat, és még több gyilkolás mert az hoz a legtöbbet! A meccs nyerése csak hab a tortán. Most jöhetnek a wc akarom mondani a "mélyen tisztelt" "profik" , hogy nincs igazam...... :) -
#1291 Azert azt nem erte , egy igy kinezo Star Wars jatek eladasahoz minek trukkozni, agyalni akar a nagymamanak is jatszhatova tenni ? :)
Ha valamit el lehet adni ezek nelkul is akkor az a Star Wars :) -
#1290 Nincs baj azzal, ha egy jatek olyan, hogy kezdok, fiatalabbak, apukak is leuljenek el, sot nagyon helyes ! Foleg egy SW.
De valoban kicsit a tapasztaltabb , regebbi jatekosoknak ez mar keves.
Nem tudom jo otlet volt-e csak az ujak fele nyitni....
Valahogy valami be kerulhetett volna azoknak is akiknek nem ez eletuk elso lovoldeje .
Remelem EA eszbekap, es valami jatekmodkent beraknak valami normalisabb cuccot is . -
zenoka #1289 komolyan.. egy jatek miatt eldurrani elmeletileg felnott fejjel? erzed hogy mennyire van elrugaszkodva a valosagtol? pont olyan baromsag mint ordibalni a tv-vel foci alatt..:)
noh mindegy en jol szorakozom ezzel a -jatekkal-:) (0,50 koruli K/D arannyal noobkent)
-
Betyar070 #1288 Húha! -
zenoka #1287 amelyik 20-30 eves idegbeteg lesz egy jatek miatt akkor annal valami defekt van.. -
#1286 Ha nem tetszik, ne játszd. Done. -
Betyar070 #1285 "Így egy 8 éves is játszhat az apjával a kanapén" Ennek nagyon őrölünk, de a 20-30 évesek (egy része) meg idegbajt kap e közben.
Tetszetős kis idézet az EA -től, ebben benne van minden.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 11:13:05 -
Betyar070 #1284 "AZ EA mindent megtett annak érdekében, hogy a lehető legtöbb emberhez juttassa el a Star Wars Battlefrontot, de emiatt az FPS rajongóknak csalódást okozott a játék."
link
Lehet hogy sok kezdő játékoshoz eljut az SWdedófront,de a másik oldalon meg elmaradnak a Bf kedvelők, FPS tábor.
(Na, most mi lesz az eladásokkal rózsaszín nyakkendős menedzser urak ? Érdemes volt ennyire lebútítani?)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 11:00:36 -
Betyar070 #1283 Y-vadászt egy lövésből szétkap a kézifegyver, gyönyörű. 3.13 - 3.20ig ( tudom, ha nem tetszik ne játsszak vele Csak sajnos nincs másik !!!!)
Továbbra is tartom a 3/10 értékelést, de csak a remek grafika miatt. ( Lehet megkövezni érte )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.07. 10:15:20 -
ez a harmadik rész, érdemes megnézni az első kettőt is, szerintem hasznos tanácsokat ad a játékosoknak. -
Bandicoot #1281 Gyerekek a BF4-nél is ha bepipálod hogy XY DLC-vel rendelkező mappokat dobjon a szerverkereső és mást ne akkor azt dobja.
Bfrontban ha kiválasztod hogy legyen Yakku DLC akkor értelemszerűen úgy kezelik hogy te azt is akarod ergo csak olyat "listáz" ahol van Yakku, vagyis csak ilyen helyre dob be.
Az megint más kérdés hogy a Yakku DLC-t szó szerint hajigálták a játékhoz az előrendelőknek,így elég gyászos hogy alig van "szerver". -
simonl #1280 Na végre valaki az asztalra csap B+
Minden szavad szent igaz.... -
#1279 Ezt mondom, ha nem igy lenne, hogy kulon van valasztva, akkor a palya valtasnal egyszercsak gameover ...:) -
ratgab #1278 Külön szerverre rak ha van dlc-d és ha nincs függetlenül attól, hogy éppen az alapjáték pályái közt keresel vagy a dlc pályát is beleveszed a keresésbe. Legalábbis redditen ezt írják...
Eleve nem is tudja kivágni, mert a Yakku pályára rá sem keres ha nincs meg neki a dlc (eleve 1,5 Gb-t tölt a játék, ha letöltöd a dlc-t, mert alapból nem fogja leszedni a játék neked).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.12.06. 17:22:46 -
#1277 "A szaggatás még a menüben is jelentkezik állandóan, illetve a kör végén az eredmény, pontok kiírásakor"
Nálam is van. BUG -
Betyar070 #1276 Kis segítséget kérnék!
Egy haver is megvette a játékot,de gond vannak a játék futtatásával. A min. konfig van meg, és csak 1024x768 felbontásban játszik.
probléma a következő: Minden játék kezdésekor kb. 1 percig rettenetesen szaggat (1-2fps!), utána viszont 40-50fps megy simán.
A szaggatás még a menüben is jelentkezik állandóan, illetve a kör végén az eredmény, pontok kiírásakor. Szerintetek mi lehet a gond ???
AMD Phenon II X4 965, 8GB RAM, Gigabyte R9 270 2GB net 20MB
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.06. 17:11:49 -