2846
-
Gabhess #1394 Én azt értem, hogy a fejlövés az halál. Én azt kérdezem félpályán átívelő lövésnél egy rohanó, ember elé menyivel kell lőni , hogy az tuti találat legyen. Mielőtt bárki nekem esne nem camper akarok lenni csak a 25 killes küldetést szeretném letudni. nem az én világom a pálya sarkának egyik árnyékából osztani az áldást. -
Rhonin7 #1393 Oké még csak 7 óra,de alig 2 hete jelent meg a világ legjobban várt játéka és konkrétan NEM JÁTSZIK VELE SENKI..........10 perce nem talál játékot.......se Blast se Droid Run,se Supremacy semmi.............
-
#1392 headshot az insta kill, nem? -
Gabhess #1391 Ha valaki tudja hogyan kell célozni a mesterlövészpuskával elárulhatná, engem mindig 1 (futás, ugrás közben is! )lövéseznek de nekem min 2 kell hogy valakit leterítsen. -
Bandicoot #1390 Nincsmit! :)
Egyébként a "single player" részben a trainingek között van kifejezetten ezzel kapcsolatos miniküldetés,ott frankón be lehet gyakorolni.:) -
Betyar070 #1389 köszi az infót! A játszható szerverek jönnek már nálam is
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.10. 13:36:46 -
Rhonin7 #1388 nekem is szaggat -
gumiki0 #1387 Lement az update, de nemtapasztalok ilyesmi hibát.
Fighter squadron-t meglestem, 2x próbáltam, 5perc eltéréssel, mindkétszer 4-5 másodperc alatt talált szervert.
Peches vagy. :D (Y) -
Betyar070 #1386 Ma 10 órakor megint nincs elég játékos a fighter, assoult szervereken. ( vagy csak én vagyok a peches )
Volt ma egy 200 MB frissítés azóta úgy szaggat a menü hogy már 2x kidobott időtúllépés miatt Aliig tudok a menüben dolgozni. Mi van itt megint kérem szépen?
Másnál is ez a helyzet ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.10. 09:59:36 -
#1385 Koszi. :) -
Angelus1991ster #1384 Azt hittem a Z-95 Headhunter-ből lett a T-65 X-szárnyű :D De ugyanaz az Incom cég fejlesztette mindhármat.
Hogy tudjuk ezeket:D
Imádtam olvasni annó a Star Wars.hu Az Uralkodó ajánlásával 1999 óta - azóta is vérzik érte a szívem, hogy megszűnt. A régi oldalak egyik legkiválóbbika volt. Egy oldal srennshot de jó lenne:) csak , hogy hogy nézett ki. -
Bandicoot #1383 Snowspeederrel amikor leválik a lépegető pajzsa és lövik,odarepülsz ki is írja a játék a gombot amit meg kell nyomni. Kábel kimegy és beindul egy ilyen fel le mozdítható gombóc egy skálán belül a lényeg hogy ahogy szűkül a skála tartsd benne a gömböcöt. -
yossarianHUN #1382 Az ARC-170-ből lett az X-szárnyú, a V-szárnyú meg szerintem a TIE fighter ősapja, ez azt is megmagyarázná, hogy miért van az X-szárnyúnak pajzsa, míg a TIE-nak nem. Hogy az ARC-t miért nem fejlesztette tovább a Birodalom? Erről Lucast kell kérdezni :D -
Betyar070 #1381 1833 gép lelövése után a véleményem: A legjobb az A-wing. majd X-wing. Van TIE interceptor valamivel gyorsabbnak tűnik a sima TIE-nél. Az a hátrányuk hogy nincs pajzsuk és erősebbet sebeznek a rebel gépek . A TIE-nek egy esélye van ha hirtelen hátra fordul és a kigyorsítással elpucol. Nem érdemes cik-cak manőverbe kezdeni, mert ez egy árkád játék és ezért a célbefogás pofon egyszerű
Az X-wingnél szerintem jobb a fordulékonysága a TIE vadászoknak, de ha leveszed a sebességet nullára és úgy fordulsz a rebelgépekkel akkor máris elveszik ez az előny. A noobok kedvence hogy a pálya közepén egy helyben forognak a Millimikronnal, de ez egy ilyen játék.
A Falcont és a Slave 1 meg nehéz levadászni,de nem lehetetlen. Ennyi a géppark.
( talán ennél a modnál érezhető a legjobban hogy ez egy árkád TPS, konzolra fejlesztve )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.09. 21:36:14 -
Angelus1991ster #1380 Érdekes, hogy az ARC-170-est és a V-winget kidobta a Birodalom. -
yossarianHUN #1379 Egyébként milyen gépek vannak a játékban? Eddig csak TIE Fighterről, X meg A szárnyúról hallottam. Legalább van a birodalmiaknak valami szerencsétlen TIE Interceptoruk? Mert tudtommal a sima fájter még az X szárnyúaknak sem ellenfél, az A szárnyúakról nem is beszélve. -
#1378 Hogy lehet megakasztani a lepegetoket repulovel? :) -
Bandicoot #1377 Na igen a Tie fighterek nevetségesen gyengék,arra jók hogy leszedjék a snowspeedereket aztán megdögöljenek.
Nincs energiapajzsuk, a kigyorsítás nem ér semmit, a mozgékonyságuk sem a legjobb,és a célzásuk körülményes,egy nem egyenesen haladó gépen kívül mást szinte el sem lehet találni csak mellélőni, ráadásul rettenetesen kicsit sebeznek.
Mi főleg walker assaultot tolunk,de már ott tartanak a játékosok a birodalmi oldalon hogy inkább kikerülik a felszedhető tie fightereket... -
Betyar070 #1376 Adóviták. -
Angelus1991ster #1375 Első 21 percig a Baljós árnyakról van szó.
-
Betyar070 #1374 Tökéletesen igazad van.
A helyzet kísértetiesen hasonlít a jelenlegi SWB-hez. Gyerekek leülnek, felnőttek felhálnak. Több gyerek játszik apuka ölében ülve, a HC gémerek, FPS rajongók meg köszönik szépen. Micsoda egybeesés. Ott is a nézettség , bevétel miatt történtek a dolgok, és a SWB-nél is.
Hiába nincs új a nap alatt. Money, money,money, ha meg nem tetszik mível nincs más kénytelen vagy megbarátkozni vele. Jó marketing!
( szerintem ez megint sok lesz a fanoknak )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.09. 19:34:19 -
simonl #1373 Bocsi ha kéretlenül beleszólok: igaz amit írtál, olyannyira, hogy a baljós árnyakba is ezért került Jar-Jar figurája.
Szintén Lucas nyilatkozta akkoriban, hogy egy új generációt kell megfognia a filmnek.
(mellékesen jegyzem meg, hogy jó a marketing: két gyermekem van, 5 és 10 évesek pont az ewokok és a jar jar figura miatt ülnek le a filmhez) -
Betyar070 #1372 Köszi az infót ezt nem tudtam. ( Próbáltam rákeresni az interjúra amit annak idején láttam, de eddig nem sikerült. Ott sok kulisszatitkot elmondott .)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.09. 18:47:53 -
#1371 Valojaban alig sikerult osszedni a penzt a Jedi Visszater-re, Lucas kenytelen volt valtoztatni, muszaly volt jol eladhato, gyak gyerekjateknak szant dologgal a filnet, erre mar haraptak a befektetok.
Ezert szulettek meg pl az ewokok ! :) -
Betyar070 #1370 + még 1 pont !
Sajnos Lucas a Birodalom Visszavág után megváltoztatta az SW irányvonalát és a gyerek közönség felé fordította a kezdetben felnőtt sci-fi mese történetét. Erről ő maga is beszámolt egy interjúban. A jedi már átmenet a kezdeti és az előzmény trilógiában kiteljesedett gyerekes stílusa között. A feljavított változatba is azért rakták bele utólag a gyerekes részeket, hogy ne legyen akkora a kontraszt a régi és az új részek között. Lucas szülte meg és ő is temette el azt a hangulatot amit számomra az SW jelentet. Amikor kijöttem az Episode 1-ről komolyan nem akartam elhinni, hogy egy Star Wars-t láttam. Borzalom egy látvány díszdobozban. Talán most Disney kezekben újra éled hamvaiból az űreposz. -
Betyar070 #1369 Egy kis statisztika:
link
(X wing vs TIE fighter arány magáért beszél ! Én elsősorban a Fighter modot tolom ( 1801 gépet lőttem ki eddig, csak megerősíteni tudom az itt leírt arányt. a TIE túl gyenge, lehet vele jó eredmény elérni, de sokkal nehezebb mint egy X, A-wingel. Természetesen nagyon nem mindegy mivel irányítjuk a madárkát. Kontrolleresek hatalmas előnyt élveznek, igazi kihívás egérrel leszedni őket)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.09. 17:43:59 -
Bandicoot #1368 Arròl nem is beszélve hogy a filmes történelem egyik legnagyobb negatív ikonját, Darth Vadert gyakorlatilag az előzménytrilògiában porig gyalázta azzal a nyáltengerrel egybefont fiatalkori Anakin szerepeltetéssel.
"Szellemként kísért a csók, amit meggondolatlanul adtál, és félek a csók helyén nem marad semmi, csak egy fájó sebhely."
Ki a f*szom beszél így??? Ettől még Shakespeare is behányna, Lucas meg rábòlintott. Majd bemutatják a "gonosz" immár Vader nagyurat azzal nyomatékosítva hogy gyerekeket mészárol le....Csodás...
Lucas gyakorlatilag megszülte a filmes történelem egyik legnagyobb trilògiáját, majd lassanként az "újragondolásaival" és az előzménytrilògiával szépen sárba is döngölte, úgyhogy abszolút nem érdekel Lucas mit mond az új SW részekről, és csak örülök hogy már nincs ennek az elmeháborodottnak a kezében....
Gyakorlatilag a Bluray díszdobozos gyüjtői cucc is csak azért nincs a polcomon, mert arra is már az elmeháborodott kis ötletei kerültek.... -
Betyar070 #1367 +1 pont! -
Bandicoot #1366 Maradjunk annyiban hogy ő teremtette...Majd ő maga is pusztította majdnem el....A harmatgyenge előzménytrilógia még csakcsak,de amit azeredeti trilógiával leművelt "újításnak" nevezve.....Nooooooooooo...... -
#1365 ja.. jók. Hagyjuk meg mindenkinek a vélemény szabadságot, szerintem maradjunk ennyiben. A burkolt hülyézésből pedig visszavehetnél, ha jól emlékszem nem ez az első..
-
ChipHazard #1364 És jók is voltak a prequels részek is. Amugy Lucas véleménye az egyetlen ami ugy istenesen számíthatna, elvégre ez az egész szar az Ő agyszüleménye, ő teremtette, kicsit több tisztelet nem ártana most már a buzeráns gerinctelen , ünmagukat rajongónak nevező faszkalapoktol, még akkor is ha követett el hibákat. -
yossarianHUN #1363 Merne is mást mondani :P -
#1362 Mondjuk pont Lucas véleménye nem érdekes... szerinte a prequels is jó volt.. -
Árnyvadász #1361 Tegnap este megnéztem az új ingyenes kiegészítőt és azt kell mondjam a Turning Point nagyon jó lett. Mindkét oldallal izgalmas csatákat hoz és bár lázadóként az utolsó pontot nem egyszerű megszerezni, de akadt rá példa, hogy sikerült. A két új pálya is remek, igaz a nagyobb az jobban átadja a harctéri hangulatot. A kisebb pályával Drop Zone játékmódban volt alkalmam találkozni, de jól felépített az is. Vannak egészen jól bevédhető pontok rajta.
Így 40 óra játékidő után egyébként a játék is elkezdett jobban tetszeni, bár a homing shot időnként nagyon fel tud bosszantani. Ha olyan a szituáció, meg a terepviszony esély sincs elmenekülni előle és a védőpajzs sem segít, mert azt is szétrobbantja, velem együtt. Elég gyakran használják is a delikvensek.
Amióta kijött az első javítás, azóta tetszik egyébként egyre jobban, mert onnantól kezdve már egyenlőbbnek érzem a lövés/találati arányt, vagyis az eddig volt szemtől szembe nem tudtam lelőni szinte senkit, gyakorlatilag megszűnt. Most már csak akkor nem tudom, ha elbénázom.
TPS nézetet azt hanyagolom. Nekem az egyszerűen nem jön be, FPS nézetben az igazi számomra ez a cucc, így ha némi előnyt is kapnék cserébe, inkább lemondok róla. A 35. szinten járok, szóval ezt jól eltalálták a DICE munkatársai, hogy a 50. elérhető maximális szint az még odébb legyen. Tegnap egyébként sikerült begyűjtenem a legtöbb 1 kör/pénz jutalmat. 785 kreditet kaptam, eddig ugyanis a legmagasabb a 775 volt egy meccs alatt. Rajta voltam az ügyön rendesen, a feladatra koncentráltam és sikerült felvenni egy hőst is Luke személyében, akivel legalább 3 percig tartottam egy állást (Walker Assault volt Jakkun) és kinyírtam vagy 13 birodalmi katonát.
Szóval amennyire nem tetszett az elején, valahogy egyre jobban kezdem megszokni, kiismerni a pályákat, fegyvereket és a kártyákat és megfelelő játéktípushoz a megfelelő leosztást kiválasztva egész jól el lehet szórakozni. Ha a csapat többi tagja is teszi a dolgát, akkor meg külön öröm a végén a győzelem. -
zenoka #1360 altalaban este 8 tol jatszom 10-11 ig Domperke_apukaja nicken Originsben.. bar szarul hozzateszem:D -
#1359 Kedvenc SW karakterem a Főadmirális -
Predaking666 #1358 A kommadmdó droidok valóban erősek volt de Manga droidok sem voltak gyengék.
A Tartakovsky féle CW szvsz jobb lett mint az animációs sorozat. Sőt Grievous tábornok itt olyan volt amilyennek eredetileg megálmodták. Majd azt szépen az animációs sorozatban és filmben ki is herélték, emiatt máig pipa vagyok Lucasra. -
ratgab #1357 Ciki nem ciki a Clone Wars-t még én is néztem vén 30 éves fejjel. Egész jó kis sorozat volt. -
#1356 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajaj, kezdődik. Amúgy a BF4 szerény véleményem szerint a valaha volt legjobb BF. Aki pedig nem képes a múltból a jelenbe csöppenni, annak még mindig ott a BF2, ami semmivel sem volt több. Ha pedig hardcore szimulátorra vágysz, akkor ------> ide
Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.12.08. 21:14:29 -
yossarianHUN #1355 Aztán azért a Clone Wars-ban felbukkantak a felspécizett változataik, a kommandódroidok, azok azért már elég durvák voltak, a klónokat is masszívan megizzasztották :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!