Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A minap az egyik mappon haverommal például a levegőben csináltam iszonyatos K/D-t mert állandóan befedeztük egymást, ha jött egy ellenfél amíg el volt foglalva egyikünkkkel és körözgettek addig a másik ledarálta... /Itt jegyezném meg, a Tie Fighterek valami ultragyengék a játékban, se pajzs se korrekt lézer...Egy A-wing vagy X-wing ellen gyakorlatilag szart sem ér/
A gyanús az az amikor valaki az élbolyban rohangál állandóan szembetalálkozol vele de mindent túlél hiába lövöld telibe miközben te állandóan 1-2 lövésétől elterülsz...Nem egy ilyenbe futottam már bele, volt akire többen írták is hogy cheater, gyorsan ki is lépett... Az a baj hogy adminok ugye nincsenek, jelenteni és bizonyítani nehéz. Lehet videót kimenteni, de ha valaki nem agyatlanul ilyen godmode szerű szart használ és ne sebezhetetlen hanem csak simán aimbot vagy wh, azt hogy a viharba bizonyítod be 1-2 videóval hitelt érdemlően - sehogy.
Ráadásul a játék pontrendszere és "dicsőségfala" nevetséges. Egy walker assaultban például miért nem az kapja a sok pontot aki bevéd/letámadja a pontokat illetve lövi/felbillenti a walkereket? A Hothon két walkert borítottam fel egymás után az utolsó szektorban, addig végig a pontokat védtem. Második helyen végeztem egy gyökér mögött aki végig hátul mesterlövészkedett. A játék utáni dicsőségfalon meg 3 vérpistit raktak ki merthogy MOST KILLS......
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
<#nezze>#nezze> #457
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A sok agyatlant nem érdekli más csak a K/D, leszarják a feladatokat, a győzelmet. (rengeteg a vérpistike)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 07:46:32
A másik killtermelő meg a lépegető (kicsi is meg a nagy is), esetleg még jók tudnak lenni a turretek és a turbólézer is. Ilyen K/D-t sima katonával nem gyűjt össze még aimbottal sem.
Amúgy meg láttam én már olyan meccset, ahol hasonló "tehetség" 60/4-es stattal bukta a kört a hülye csapata miatt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.29. 07:12:34
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az hogy már 10 szerverből 7-en volt ilyen 40/2 K/D arányos f*szarcú, kissé elvette a kedvem.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.29. 05:22:30
http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-toddyhancer-mod-pc.html
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 00:08:19

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.11.28. 23:10:41
Pl.: gránát...4 Értem é na koncepciót, de pont visszafelé sült el. a sima gránát ahogy hozzáér valamihez robban, viszont kicsit a hatósugara .
De így legalább teljesen jó arra, hogy 1 vs 1-ben simán hozzád vágják 3 méterről, te meghalsz neki semmi baja !hát ez mi már ???😊)
És eleve iszonyatosan gyorsan töltődik újra.
Vagy a jetpack. kilövi az embert 25 g-vel, valszeg azonnal belehalna ...De legalább jó arra, ha baj van mert lövöm mint a barom ,fellövi magát és a gránátvetővel nagyjából odalő ahová vagyok és ennyi .....
Lehetne ez jó is, nagyon kellene valami pro, vagy only infranty mod, mert ez így a COD meg a titanfall alatt van kb .
Még itt is csalnak, pedig ez a játék egy noobmenyország !!!!
(egyetértek a grafikán és SW filingen kívül minden gagyi arcade.Max fél év és a játék kifullad)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.28. 23:04:07
A dedó alatt van már ahogy mindenki felold mindent ...az explosiveshot bugos, végtelenre beragad, mindenki azt tolja, mindenki ugrál repked, gránát a főfegyver, rengeteg a csaló...sorolhatnám holnapig, alig van valami a grafikán kívül ami sikerült 😊)))
Ilyenkor este már csak a profik tolják ,szinte nincs értelmes meccs sehol, délután még jó mert sok az újabb játékos, nem Disney mesefilm van, hanme SW 😊)
majdnem minden nap játszom vele, de egyre több az olyan játék, amiben totál bukás az egész... 😞
vagy csalók, vagy ennyire pr0-k lettek? 😄
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
( sajnos még hiszek a mesékben 😊 ) Ha meg nem, akkor marad a lassú előrehaladás... Marad a grafikában való gyönyörködés..😊
A Hero-k lőfegyverei pl. Han Solo DL 44-ese vagy Boba Fett EE 3-as fegyvere nagyobb sebzést csinálnak mint ugyanezek a fegyverek normál katona kezében?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
En is megrendeltem konzolektol.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De nem törvényszerű, van amikor magas pinggel is adja...de én kerülöm azért ...