Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazából a látvány és a feeling miatt játszom,de még ezt is degradálja mikor 1 HIT-elnek
teljesen felesleges komolyan próbálkozni, most vettem észre 14 szinten vagyok olyas valaki szedett ki akinek 30 feletti fegyvere van, tényleg agyatlan hentelős cucc és kész. amint udgradeltem az első cuccom onnantól kezdve csak olyanok jöttek szembe akinek minden cucca fullos... ez teljesen megöli a játékélményt. és ha igaz amit írtok, hogy tele van csalókkal akkor meg akadémikus kérdés az egész, hogy van-e értelme komolyan venni az egészet.
Bandicoot
Sajnos vannak csalók dögivel de nem mindenki az.... Járművekkel és hősökkel korrekt statokat össze lehet kalapálni, főleg ha még csapatmunka is van, illetve sokaknak a hátulkempelős mesterlövészkedés is hoz aranyat....
A minap az egyik mappon haverommal például a levegőben csináltam iszonyatos K/D-t mert állandóan befedeztük egymást, ha jött egy ellenfél amíg el volt foglalva egyikünkkkel és körözgettek addig a másik ledarálta... /Itt jegyezném meg, a Tie Fighterek valami ultragyengék a játékban, se pajzs se korrekt lézer...Egy A-wing vagy X-wing ellen gyakorlatilag szart sem ér/

A gyanús az az amikor valaki az élbolyban rohangál állandóan szembetalálkozol vele de mindent túlél hiába lövöld telibe miközben te állandóan 1-2 lövésétől elterülsz...Nem egy ilyenbe futottam már bele, volt akire többen írták is hogy cheater, gyorsan ki is lépett... Az a baj hogy adminok ugye nincsenek, jelenteni és bizonyítani nehéz. Lehet videót kimenteni, de ha valaki nem agyatlanul ilyen godmode szerű szart használ és ne sebezhetetlen hanem csak simán aimbot vagy wh, azt hogy a viharba bizonyítod be 1-2 videóval hitelt érdemlően - sehogy.

Ráadásul a játék pontrendszere és "dicsőségfala" nevetséges. Egy walker assaultban például miért nem az kapja a sok pontot aki bevéd/letámadja a pontokat illetve lövi/felbillenti a walkereket? A Hothon két walkert borítottam fel egymás után az utolsó szektorban, addig végig a pontokat védtem. Második helyen végeztem egy gyökér mögött aki végig hátul mesterlövészkedett. A játék utáni dicsőségfalon meg 3 vérpistit raktak ki merthogy MOST KILLS......

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

hááát az nem ilyen lépegetős pályán volt....sima 10 v10
Jim Morrison
az nem csaló stat
<#nezze> #457

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

lac coo
Hat mert szokasosan alig ad pontot a jatek a feladatokra 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"Amúgy meg láttam én már olyan meccset, ahol hasonló "tehetség" 60/4-es stattal bukta a kört a hülye csapata miatt." <#eplus2>

A sok agyatlant nem érdekli más csak a K/D, leszarják a feladatokat, a győzelmet. (rengeteg a vérpistike)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 07:46:32
Láttam olyat, aki azt csinálta egész meccs alatt, hogy kiválasztotta Bobba Fettet Tattoine-on Walker Assaultban és bujkált a hegyek közt... Amíg ki nem lőttük (nem volt egyszerű, mert ahogy kapott egy lövést már ment is fedezékbe) addig olyan 30-40 killt simán összeszedett 0 halállal.

A másik killtermelő meg a lépegető (kicsi is meg a nagy is), esetleg még jók tudnak lenni a turretek és a turbólézer is. Ilyen K/D-t sima katonával nem gyűjt össze még aimbottal sem.

Amúgy meg láttam én már olyan meccset, ahol hasonló "tehetség" 60/4-es stattal bukta a kört a hülye csapata miatt.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.29. 07:12:34

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maxtreme
ezért hagytam abba a bf4-et én is (csalók..)
Az hogy már 10 szerverből 7-en volt ilyen 40/2 K/D arányos f*szarcú, kissé elvette a kedvem.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2015.11.29. 05:22:30

Adam Jonas
Leginkább azért, mert nem tudnak veszíteni az ilyenek.

<#nezze> Star Wars Battlefront - máris van egy mod, ami még szebbé teszi a játékot <#guluszem1>

http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-toddyhancer-mod-pc.html
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 00:08:19
lac coo
Blast modban amúgy nem lehet használni a sok kütyüt, vagy ott egyszerűen csak tényleg az jó aki, lövöldözni akar? Mert ott tök jó meccsek vannak !!!

adam46
Sose értettem, hogy ha valaki megvesz egy játékot, az miért csal? Mi értelme van? Ettől van merevedése, vagy mi?
lac coo
Láttam én már 250 frag-eset is 😊))

ő nem csalt...nagyon 😄

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2015.11.28. 23:10:41
lac coo
Nem lenne ez rossz ,de nagyon le kellene butitani a hülye cuccokat.
Pl.: gránát...4 Értem é na koncepciót, de pont visszafelé sült el. a sima gránát ahogy hozzáér valamihez robban, viszont kicsit a hatósugara .
De így legalább teljesen jó arra, hogy 1 vs 1-ben simán hozzád vágják 3 méterről, te meghalsz neki semmi baja !hát ez mi már ???😊)

És eleve iszonyatosan gyorsan töltődik újra.
Vagy a jetpack. kilövi az embert 25 g-vel, valszeg azonnal belehalna ...De legalább jó arra, ha baj van mert lövöm mint a barom ,fellövi magát és a gránátvetővel nagyjából odalő ahová vagyok és ennyi .....

Lehetne ez jó is, nagyon kellene valami pro, vagy only infranty mod, mert ez így a COD meg a titanfall alatt van kb .

most mi voltunk 10-en 3 ellen 😞
Csaló az van, a játék megjelenésének 2. napján már fent volt a neten az aimbot.
Még itt is csalnak, pedig ez a játék egy noobmenyország !!!!
(egyetértek a grafikán és SW filingen kívül minden gagyi arcade.Max fél év és a játék kifullad)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.28. 23:04:07
lac coo
?

cheat?
lac coo
Minden el van itt cseszve 😊)

A dedó alatt van már ahogy mindenki felold mindent ...az explosiveshot bugos, végtelenre beragad, mindenki azt tolja, mindenki ugrál repked, gránát a főfegyver, rengeteg a csaló...sorolhatnám holnapig, alig van valami a grafikán kívül ami sikerült 😊)))
Ilyenkor este már csak a profik tolják ,szinte nincs értelmes meccs sehol, délután még jó mert sok az újabb játékos, nem Disney mesefilm van, hanme SW 😊)

2 vs 10.....és a 10 ember az mind jet pack+ level 20-30-as itemek 😄 a balance mintha el lenne cseszve 😄
lac coo
Ma találtam egy kis R2 féle robotot, kipróbáltam, az valóban ilyen gyorsan ledarál, valami ionágyú lehet rajta, szóval valszeg az volt a videón is ! 😄

mire gondolsz? 😄
majdnem minden nap játszom vele, de egyre több az olyan játék, amiben totál bukás az egész... 😞
vagy csalók, vagy ennyire pr0-k lettek? 😄
lac coo
<#banplz>

ÉS MÉG SOK MEGLEPI VÁR RÁD..😊))))))
remélem javítanak majd valamit ezen a walkeres assault modon... ez hogy végre repülhetek, aztán már suttyomban mögöttem jön az ellen és lelő... tiszta szégyen. fél perces introja van a repülésnek bakker, mire végre irányíthatom már lockolnak és lelőnek.
menüben lehet így most fejből nemtudom de valahol a gamplaynél
ezt hol lehet beállítani? baromi szép a játék, csinálnék pár háttérképet 😄D
egy kis gameplay
adam46
Sajnos ez egy errefelé orientálódó ipar kezd lenni. Ha tényleges tartalommal töltik meg, amiért érdemes fizetni, akkor nem bánom. Ilyen a BF4 is, ha lenne még egy prémium csomag, biztos megvenni, mert annyira jó.
Ami hagyján, csak ha a teljes játékot akarod, nem csak egy csonkolt verziót, akkor még egyszer ennyit rá kell költened a DLC-kre, prémium/kollektor/preorder/anyámkínja csomagokra, digitális letöltési kódokra, stb. stb. Számomra ez a legellenszenvesebb a mai játékiparban. Pofátlan lehúzás.
adam46
Régebben az volt, most már a PC-s játékok is 14-15 ezer környékén kezdenek.
én is épp odaértem zárás előtt 5 perccel és megvettem az utolsó előttit 😊
Sejtettem. Bár az EE 3-ra rá vagyok pörögve. Várom, hogy megnyíljon. Eddig nem sok használható fegyverrel találkoztam... A DL 44 meg a hangulat miatt jó lenne 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

szomferi
elvileg igen, erősebbek a herok fegyverei, mint a bárki által használható verziói

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

De arról volt szó. Csak sajnos nem úgy sikerült. Most Én is arra várok hátha valamelyik pöts után jobb lesz .
( sajnos még hiszek a mesékben 😊 ) Ha meg nem, akkor marad a lassú előrehaladás... Marad a grafikában való gyönyörködés..😊
Srácok!

A Hero-k lőfegyverei pl. Han Solo DL 44-ese vagy Boba Fett EE 3-as fegyvere nagyobb sebzést csinálnak mint ugyanezek a fegyverek normál katona kezében?

Banane15
Ez valami irónia tőletek? : )) Ez egy teljesen átlagos ár AAA címekért.

MrStokes
Az erdekes. Nem arrol volt szo, hogy lesz vmi belso ranking, ami alapjan hasonlo szinten levo jatekosokat tesz majd ossze? Vagy csak almodtam? :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Egyáltalán nem veszi figyelembe. Összesorsol a legkeményebb, legrégebbi, legjobb ellenfelekkel.. kb 70% veszteségi táta várható kezdőknél, amíg el nem éred a 25 szintet.
MrStokes
A matchmaking-rol mi a tapasztalat, figyelembe veszi az addigi eredmenyeit az embernek, probal azonos skill szinten levo jatekosokat osszevalogatni?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Ennyiert mar en sem tudtam megalljt parancsolni magamnak, mar regota szemezek vele.
En is megrendeltem konzolektol.

pont most kérdeztem tud-e valaki BF et BF akcióval! köszönöm ez baráti ár
adam46
Végignézve újra a videót szerintem valami mással is eltaláltak közben.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ez jól hangzik, akkor akár még mindkettő beleférhet. Esetleg tudni valamit arról, hogy meddig tart ez az akció?
Köszönöm! Figyelni fogom ezentúl! Engem is sokszor leszednek 2 lövésből, nekem meg túlmelegedik a fegyver és még él a delkvens 😊

lac coo
A ping, a világoskék, 50-60 az még jó , 80-90 felett már elég gázos 10-ből 9-szer. 100 felett már alig tudok lelőni valakit még hátulról is 😊
De nem törvényszerű, van amikor magas pinggel is adja...de én kerülöm azért ...

Látom nézegeted a network minőséget a szerveren. Segíts nekem, hogy melyik értéket kell nézni? Gondolom a ping miatt figyeled de nekem lövésem sincs melyik az és hogy milyen érték a max ami használható 😊 (50-60?)