Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandicoot
Az hogy leszarozol minden létező momentumot a játékban, és minden egyes hozzászòlásodbòl árad a játék iránti utálat. Felfogtuk nem tetszik, szar, nooboknak valò! Ne játsz vele akkor minket meg kímélj meg a napi ajvékolástòl.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

Nekem tetszik. Elég jókat lehet rajta lövöldözni és a népet szopatni. Nekem bejött eddig bár csak két meccset toltam impekkel rajta ma reggel (egyelőre ennyi időm volt).

Úgy tűnik rebel oldalon nehezebb lehet győzni, szal hamarosan jön majd a sírás😊
lac coo
Abban mi a flem ha azt mondom hitvany ez a palya ? 😊
Vagy szerintetek jo ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hagyd szegenyt, O ebben talalja meg a boldogsagat... oruljunk topictarsunk oromenek..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

lac coo
nincs ebben semmi flém ...

Bandicoot
Te most komolyan csak azért jársz ide hogy minden egyes kommenteddel òcsárold a játékot?? Felfogtuk hogy nem tetszik, nem kell még 100-szor leírni. Nem kell vele játszani, ilyen egyszerű, viszlát! Marha unalmas minden nap arra belépni ebbe a topikba hogy éppen teleflémeled.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

lac coo
jó hogy ingyenes volt ez a dlc, két fillért nem ér ez a pálya 😊))

Frissítés volt, most már tényleg lehet mind két oldallal játszani egymás után.<#awink>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 20:00:32
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

+1 walker,+1 fighter,+1 supremacy,+ az új mod ( turning point )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 17:59:27
1126 Én picsongtam. Pályát tudsz választani csak azt nem, hogy melyik oldalon harcolj ,illetve nincs benne olyan server keresés mint a Bf-nél. Nem tudod meghatározni, hogy melyik serveren játssz. Erre céloztam.
"Az viszont akkor uj hogy 2 kört kell letolni egy pályán mire vált ugye?! " NEM !!!! ( legalábbis a fighter és assaultnál egy kör után vált.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.01. 17:53:00
giornalista
hány új Walker Assault van benne?
JaSoN HuNTeR

Nah mindjárt megnézem én is ezt a jakkut

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Upssz, tényleg? <#fejvakaras> <#nevetes1> megmondom őszintén sosem figyeltem, csak itt olvastam egy panaszkodást róla. Az viszont akkor uj hogy 2 kört kell letolni egy pályán mire vált ugye?!
MoRT2195
Eddig is volt pályaválasztási lehetőség.
Jakku egész jó lett, de csak a fighter, turning pont modot próbáltam. Legalább ezt a színvonalat tartani kellene az ingyenes DLC-el. Akkor talán egy fél évet elbabrálok vele.
Nah, hát sajnos az uj játékmód csak a Jakku bolygon lehetséges, viszont tettek a játékba pálya választási lehetőséget szóval eggyel kevesebb ok miatt lehet vinyákolni mint a kurvák.
Adam Jonas
Miert nem szerveztek itt valami közös mókát? Szerintem a forumot akik látogatják itt, normálisan szoktak játszanak. 😊 😉

Tikal
LOL, te nagyon komolyra vetted a témát 😄D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

lac coo
Megette a fene ezt a szart... Ez tenyleg alkalmatlan normalis fps multira. PB nincs annyi a csalo mint a fene, higy a wallhack megy ezerrel az tuti !!!
Higy a Pistike, 86_ os szuletesu, meg a vele egy szinten allo majmok is elvezzek tele van noob fegyverekkel.
Az en idomben meg ban jart ha valaki granatvetozott valahol, most meg egy kor alatt tonnaszamra szorja mindenki.Total random, elvezhetlen .
En a Cod -ot majomparadenak tartom, foleg az ujat, de ez joval ala ment....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.11.30. 22:49:28

lac coo
Szerintem kód csak a holnapi kezdéshez kell, egyébként ingyenes, mindenkinek jár, de csak egy hét múlva ...

Sziasztok! A dlc-hez mindenképpen kell kód, vagy le tudom tölteni anélkül ps-en? Most akarom megvenni használtan a játékot, de sajnos a dlc kódot már felhasználták. Köszönöm előre a választ.
Komolyan el kell magyaráznom, hogy mi a különösség a kettő között ???
Tudod mit, inkább minden fehér, feladom

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 20:56:41
lac coo
Az lenne a legkissebb bajom ! 😊)

Tikal
😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Akkor meg mit vered a fejed a falba hogy teleportálnak a TIE figtherbol? 😊

<#papakacsint>
OMG !!! <#falbav>

Ha még nem jöttél volna rá ez a DICE védjegye. Szerinted miért ilyen népszerű a Bf sorozat? ( mert lehet benne majomkodni )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 20:36:35
szomferi
fan lesz az...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tikal
Akkor te meg nem lattal olyat Battlefieldben hogy kiugrik a repulobol majd miközben zuhan egy rpg-vel kilő egy masik repülőt meg egy tankot is, majd belerepul egy helikopterbe amit a társa vezet es mennek tovább?? 😉

TBTPumpa
Szerződésünk van igen. <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Angry Joe bár nagy hévvel mondja el a mondókáját, de általában benne van a lényeg, az igazság.
Csak hát vannak a funok, akik igyekszenek meggyőzni arról,hogy a fekete az szürke és az már majdnem fehér is. Vagyis minden rendben van.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 19:21:40
Jim Morrison
még csak első 17 percet néztem meg, de normálisakat mond, igaza van. Bár ezek a dolgok itt is ki lettek beszélve 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Haver neked ez a csávó fizet hogy mindenhova posztolod a hülye videóit?
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

szomferi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondhatni az az üzemi hőmérsékletük
miért, mi van most rajta amúgy? ha gyári, bajod nem lehet belőle, hogy rápakolsz egy komolyabb tornyot, legalább a meleg nem bent kering majd a házadban, hanem kirántja a hűtődről 1-2 venti, attól függ, hogy milyet akarsz venni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A minap elgondolkodtam lehet vennem kellene új proci hűtőt, egy Inten Core i7-4770-es 3,4-es procim van és a Battlefrontot ultra beállításon játszom és a procim felmelegszik játék közben 75-78 C°-ra ebben az esetben indokolt új hűtő vásárlása vagy ez elfogadható?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

köszönöm <#eljen>
Lehet jó arányt csinálni, ha a kis pöcs állandóan kigrik ( teleportál ) a fighterből, mielőtt az berobbanna.<#falbav>.
Ebből is látszik ezt a remekművet nem lehet, és nem is szabad komolyan venni. Itt az is menő tud lenni aki egy BF3ban még normálisan vezetni se tud . <#eplus2>
KÖSZÖNJÜK EA, ÍGY TOVÁBB !

( remélem a Bf5 azért a majmok szintjét megfogja ütni! )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.30. 15:01:09
Amiga
Azért nem mindenki csaló egy jó aránnyal. Én a héten PS4-en BO3-ban csináltam egy 17/1-es K/D-t team deathmatch-en egyszerűen azzal, hogy jókor voltam jó helyen és minden összejött.
Ki is léptem a lobby-ból meccs után, hadd higyjék, hogy egy ásszal volt dolguk, mert innen már csak bukni lehet. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Banane15
Elfuthat lowon, az kérdés hogyan, de a Diceos srácok optimalizálni nagyon tudnak. Viszonyításként az én lenovo y580-om mediumon 30FPS-t átlagolt, még a bétában a Hoth-on.
Utoljára szerkesztette: Banane15, 2015.11.30. 01:02:50

lac coo
Rossz ping plusz szokásos dice netkód: fedezéken átlövés 😊)9

lac coo
elém repül az égből egy rohamosztagos, majd ahogy földet ér energiapajzs veszi körül ....
ezek jó sokat szívtak ! 😊))

srácok...egy barátom megvenné a játékot,de a " can i run it ?" progi szerint nem elég a minimuhoz..meg tudnátok mondani hogy egy
ilyen konfiggal laptopon tudná e játszani, nehogy feleslegesen vegye meg ? cpu: I5 4200 M, gpu: Nvidia gt 740 M 2 GB , 8 GB ram, Win 7 64 bit ultimate

köszönöm
RatBaG
"-a kör vége után még sérülhet a fighter. (becsapódhat)"

lol, a battlefield-betegség <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

én most hagyom abba mára alapfegyóval 1 lövéseznek...no comment
Nem csak a csalás az idegesítő.
- az intro alatt is sebezhető már a tighter
- nem lehet kiválasztani a servert, sem azt,hogy melyik oldalon harcoljak
-a járművek behívásakor is sebezhető a játékos (tudom keresek fedezéket, vagy shield)
-a kör vége után még sérülhet a fighter. (becsapódhat)
.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.29. 15:49:57
és sajnos nem lehet arra számítani , hogy ezen javítanak majd valamit. általában az új pecsek' sosem hoznak érdemi változást..