2846
-
Betyar070 #1434 Igazad van az eleje nem sétagalopp. Most viszont megyek BF3-ra mert alig vannak jelenleg,de ezt már lentebb leírtam.
Sok sikert a játékhoz! -
Gabhess #1433 Csak tisztázni szerettem volna , aki most kezdi a játékot, és el nem ér egy bizonyos szintet, és pályaismeretet addig, ne számítson sétagaloppra. Ezért kértem a szinted, hogy ezt látni lehessen. -
Betyar070 #1432 Nos mivel megint nem tudok csatlakozni egy walker vagy fighter pályára sem Ismételten leírom : Nem leszek meglepődve ha pc-n bebukik a játék. Ránéztem kíváncsiságból a Bf3-ra még mindig mennek az alap pályák de. 10órakor ( ha nem is mindegyik ) Nos fanok ez a gond. A játék pár hetes, de már most nem lehet rajta játszani. Valószínűleg azért mert a HC játékosok akik több 100 esetleg 1000 órákat beletolnak egy multigémbe elmaradoznak.A hétvégi fotelharcosokkal meg nem lehet megtölteni a szervereket egész napra. Ennyit erről, megyek hátha már lesz legalább egy teli szerver :(
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.14. 10:02:06 -
Betyar070 #1431 35-ös rangú, de ha csak 10 lennék akkor is jók lennének már az eredmények, legfeljebb nem lenne 0 halálozás. Látom nehéz elfogadni, hogy itt is számít az érettség, de ez van. Aki meg rohangál össze-vissza utána ne sírjon hogy kilövik. Természetesen kell idő ahoz, hogy az ember kiismerje a pályákat, az ott lévő játék stílusokat. ( hol van a kempeleó noob mesterlövészek kedvenc helyei, mit érdemes vinni, ... stb.)
Egyébként aki a K/D-re megy rá kerülje a fighter modot mivel ott lehet talán a legjobban elszúrni az arányt. Én rengeteget játszottam evvel a móddal sőt még a mai napig is. A walkeren csinálok egy 14:0 majd megyek és a fighteren pár kör alatt elfogy az előny, pedig szinte mindig több gépet lövök le mint ahányszor engem szednek ki. Hogy lehet ez? Úgy hogy a fasz EA& DICE így tervezte meg. Kilövök 10 gépet és lehet hogy csak 2 kill lesz belőle mert kiteleportálnak az ovisok a gépből. Na így csináljon az ember ott jó arányt. No comment. Én már nem bosszankodom ezen, beletörődtem hogy ez a gém egy gumihalacsa, gyíkmennyország, parasztvakítás. Lehet a fanok részéről a véktelenségig megvédeni ezt az elhibázott koncepsziót de nem éredemes. Néhány nap alatt mindenki úgyis rájöhet mi rejlik az aranyozott dobozkában. Csak ismételni tudom magamat: Az EA sem véletlenül kezdet el magyarázkodni a PC-s eladások elmaradása miatt. Ami működik a konzolon az nem biztos hogy vonzani fogja a PC-s tábort is. Talán megtanulták.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.14. 09:37:10 -
#1430 Sajnos alig van időm játszani. Ameddig nem tettem be semmi pluszt, se gránát, semmi, egész értelmes ellenfelekkel futottam össze. Mostanában minden meccs úgy indul, hogy az ellennél van egy team, akik ledarálnak mindenkit. (Csak annyi történt, hogy betettem egy gránátot ...) :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.14. 09:14:22 -
Gabhess #1429 "Ez csak két pályára igaz, ezeket gyakoroltam be eddig" ez a lényeg !Bár kíváncsi lennék hányas osztályú vagy.. fogadni mernék nagyobb mint 25..... -
#1428 huha, van baj... :DDDDD -
Rhonin7 #1427 restart után megy a pálya :P :) -
manacz #1426 Meg is vártad amíg feltelepíti? -
Rhonin7 #1425 "megvettem" letöltöttem,de játszani nem enged..... -
#1424 gondolom azért nyávog, mert külön meg kell vennie a shopban 0€-ért :D -
#1423 -
#1422 ??? :) -
Rhonin7 #1421 aha nagy átverés! letöltheted FREE! aztán ha játszani akarsz akkor vedd meg.....jó köcsög az EA -
Rhonin7 #1420 Battle of jaku! Free dlc? WHAT? -
Rhonin7 #1419 szép amit írsz ,de én most 25 -ön érzem azt,hogy van esélyem-fejlesztett pajzs,regen,barrage,DL44
amúgy az észjátékot tökéletesen tönkreveri,hogy össze vissza spawnolhat az ellen.
most már nekem is csorognak a 15-25 KILL-es körök -
Betyar070 #1418 Lehet hogy nem lesz népszerű amit a következőkben írok. Most se a villogás a cél hanem, hogy egy kicsit elgondolkodjanak azok akik esetleg nem eredményesek.
Nos, elismerem hogy vannak csákók, idegesítő amikor a hülye gyerekek homing rakétával kiszednek , kempelő csipás ( mesterlövésznek nevezett NOOB kátékos )de ettől fügetótlenül is lehet jó arányokat csinálni. ( legalább is a walker modban ). Mi a titok ? Egy kicsit ismétlem egy kicsit használni kell a fejecskét még itt is és nem mindent a szerencsére, reflexekre bízni. Mit értek ezalatt ? Számtalanszor láttam már hogy eszetlenül előre rohannak bele a kérésztűzbe. Nem azt mondom hogy kempeleni kell csupán, nem . Ésszerűen figyelni kell a körülütünk lévő harcteret, még itt is jó ha átgondolja az ember a következő lépést. Tegnap nem volt olyan kötöm ami rosszabb lett volna 11:2-nél, de elég gyakran 0 halállal zárom a kört. ( Ez csak két pályára igaz, ezeket gyakoroltam be eddig). Bf sorozatban is azok a sikeres (becsületes) gémerek akik átlátják a harcteret és nem bele mennek az adok-kapok ,rohangáló stílusba !. Az észerű játék is csak egy faktor ami kell ahhoz hogy jó legyen az eredmény, de egy fontos faktor. ( jelenleg 1.18 az arányom és körről-körre pozitívan zárok már, mióta nem hülye gyereknét CODozok vele. Legfeljebb az eredmény nem annyira fényes pl 10:5...stb.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.13. 15:13:57 -
Rhonin7 #1417 1 vs 8........... no komment
ez 2015? -
Rhonin7 #1416 az Androidos játékkal mennyi Creditet lehet szerezni? megéri leszedni? -
Piko888 #1415 Kár hogy nem lehet külön eladni :-) -
HUNmychy #1414 8k forintert atveszem az accod, ha ugyse gamelsz mar vele ;D -
Betyar070 #1413 Ne bosszankodj az ilyeneken mivel ez egy gumihalacs, nem több -
Piko888 #1412 Ma megint adtam neki egy esélyt, de nem kellett volna, csak felidegesítettem magam.
Ellenfélnél csak HERO-k. 6-7 játékos 30/2 K/D aránnyal.
A spawn rendszer idióta, a játék játszhatatlan.
Megy a kukába, nagyon elbaszta a Dice. -
#1411 Én még fejlődtem, alap cuccal, semmi gránát mentem. Egész jó kis meccseket lehetett vívni, mert nem a szintet nézte, hanem, hogy mi van nálad. Aztán mintha bekavartak volna ebbe is.
Volna két fun játék, egyik az SW feeling, a másik meg a téma miatt lehetNE az, erre a cheaterekre szarik mint a két cég. -
Rhonin7 #1410 az még "oké" de az,hogy 40-50es emberekkel rak össze nevetséges..........fejlesztett self pajzs,heal trait....aztán öld meg -
Piko888 #1409 Lassan nekem is elmegy a kedvem az egésztől. Minden pályán cheater hegyek 40-50-0 k/d aránnyal. Már kurva anyázom a dice jelentés küldéskor, remélem banolnak, mert ez a játék egy cheater paradise. -
Rhonin7 #1408 komolyan mi ez,hogy üresek a szerverek??? ráadásul 3vs 7 meccseket nyomok :( -
Rhonin7 #1407 mikor lesz letölthető? -
#1406 Mondjuk real life nélkül is jól néz ki. Nem ezzel van baj ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1405 Le is lehet tölteni? -
Betyar070 #1404 Na kérem szépen ma sikerült végre elérnem az 1000 birodalmi creditet!
( Walker assault. 800-900 között már volt többször is de most összejött minden. 2x AT-AT-val 18 kills ráadásul Luke-t is leszedáltam + az apró AT-ST-vel, 3x sikerült kilőni Y szárnyút mielőtt az torpedózott volna az AT-AT-re. Pontot is sikerül foglalnom Ja és mindez összesen csak 1 elhalálozásba került Nem villogni akartam csak már régóta szeretem volna elérni a bűvös 1000 manit. Ja és nyert a csapat, ami a lényeg!!!!!!)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.11. 20:57:19 -
Betyar070 #1403 Egy kis látvány update:
Sweet FX mod
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.11. 17:55:49 -
#1402 Valószínűleg a célzás rásegítő miatt volt jó bétában az emberre célozni, az már nincsen. -
Gabhess #1401 Oké vettem. -
#1400 Tévedés, annak ellenére, hogy sugárfegyverekkel lövöldözünk, van torkolati sebesség. Mozgó ellenfélnek elé kell lőni. -
#1399 Hogy a fenébe ne kéne elé lőni... -
Rhonin7 #1398 Van sebessége a lövedéknek messzire kell ráhagyni -
Gabhess #1397 Megvan a problémám. Nem figyeltem, hogy fel kell töltődnie és hamar tüzeltem. Na este megnézem mire jutok vele..:) -
Gabhess #1396 Köszi de sajnos vagy késleltetik azóta vagy még arra gondolok, hogy nagyobb a pingem mint kellene bár ezt kétlem. Ha konkrétan a fickóra lövök, akkor kb 1 méterrel mögötte húz el a lövedék. Volt már, hogy a célkereszt külső kör széléhez igazítottam és úgy sem volt találatom. Mindenképpen ránézek majd a youtube-ra is. Még egyszer köszi az infot ... :) -
#1395 Bár én utoljára a bétában sniperoztam, de ott úgy rémlik, hogy nem kellett a játékos elé lőni. Ahova lősz, ott ér találatot. Tehát ha egy rohanó játékost akarsz lelőni, akkor a játékosra lőj, mert rögtön oda ér a golyó, nincsen késleltetés, mint néhány játékba. Legalább is én ezt tapasztaltam... a bétában... de biztos vannak erről videók youtube-on, nézz ott szét.