Star Wars: Battlefront I - II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Hát az még soha nem darált le ilyen gyorsan 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ez kérlek egy infantry turret volt...korábban bemért már és csak bemérés után kezd el tüzelni, de utána ilyen gyorsan.

Lehet közben kilőtték és azért nem mutatta, hogy mi ölt meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lac coo
Ilyenkor mivel lőnek le ??? top player volt, végig a hosszú "géppuskával " nyomult ....

JaSoN HuNTeR

Csináltam még egy videót. x) Hát még eléggé az elején vagyok 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Hát ja. Funnolásra jó, semmi komolykodás. x) Tea mellé elfér.

Nem egy BF4 sajna 😞. Habár ott se nagyon megy a esport része... kevesen vannak. Ilyen fos lol meg a barátai bezzeg befutottak...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

A hangulata nagyon ott van, csak a sok idegesítő árkád cucc. <#vigyor2>
(Ordít a játékmenetről, hogy gyerekeknek és SW funoknak készült.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.26. 21:26:48
lac coo
Háááát...jól mérlegeld, BF-hez képest ez egyértelmű árkád cucc, szóval ha a játékmenet a fontos, és a kicsit komolyabb játékmenet az akkor BF-et vedd .

JaSoN HuNTeR
Nekem mindkettő megvan. Szerintem Mind a kettő király habár ez még picit bugos de kell neki még egy kis idő amíg kiforr. Ennek a látványa nagyon állat!

BF4 az meg az örök király marad. 😊
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.11.26. 19:50:21

Nyers
20 EUR a BF4 Premium Edition most Originen.

My Life for Freedom!

Úgy látom már sosem dől el számomra a dilemma, hogy ezzel, vagy egy fullos, DLC-s BF4-gyel lepjem meg magam karácsonyra. Ez mégiscsak Star Wars, és hónapok óta dörzsölöm a tenyerem, hogy majd hogy lecsapok rá, de ez az EA szokás szerint végletekig butított játékmenet, kevés map, no űrcsaták, és hogy nem lehet AT-AT-ot vezetni... Plusz a várható DLC-eső, amitől herótom van. Az ember megvesz egy fél játékot 13 rugóért, amit aztán még 10-ért egészíthet ki teljessé... Ejj, ejj. Nehéz ügy. Valószínűleg jobban járnék a Battlefield-el, de azért fájna a szívem az SW-s témáért.
Come to the dark side, We have many bugs 😄
JaSoN HuNTeR
MOst adtam ki érte egy csomó pénzt. Jól kezdődik <#mf2><#mf2><#mf1><#boxer><#violent><#falbav><#help><#help>

Ilyen még nem volt nálam. De olyan már igen, hogy elkezdett recsegni ropogni a hang. No meg szokásos joinoláskor lost coccention.
Ma van ,hogy 1 hete jelent meg, sajna a dice-tól 0 válasz jött a bugok miatt.
JaSoN HuNTeR

6:30tól

JaSoN HuNTeR
Sziasztok. Ti tapasztaltatok olyant hogy belépték és nincs hang? Csak néha megszólal a zene... Ez mi ez?

szomferi
hát az szerintem rush módban lenne megoldható, de biztos nem fogják kihagyni a srácok a film egyik monumentális, ikonikus építményét

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

lac coo
Jaja sokan elveznek az extra szuk helyeket kanyarokkal ami a hatban volt ....

Azért egy Death Star felrobbantós játékmód a 4. Vagy a 6. rész mintájára nem lenne rossz 😊

i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.

<#eljen> Lesz content akkor nem lesz ezzel a játékkal baj.... Nyilván a játékmenet vagy bejön valakinek vagy nem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MoRT2195
"Of course, we are also planning to support Star Wars Battlefront with new content well into the future. We will be adding more of what you love about the game, like new maps and Star Cards, for free in the coming months, in addition to all of the content we have coming with Season Pass. We’ll have more to share soon."

Röviden magyarul: Lesznek még ingyenes DLC-k a jövőben is.
szomferi
de benne sem lehet repülni, a felszínén meg hát...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Tikal
szerintem nem arra gondolt, hogy a háttérben lenne a Halálcsillag....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szomferi
és az mivel lenne jobb, ha ugyanúgy a levegőben repkednétek, csak a háttérben nem Sullust vagy, hanem a Deathstar?

lac coo
Jo, hat van itt eleg vicces dolog... 😊
Most eppen esz az ideg a dedo miatt, olyan fegyverekkel plusz olyan upgradekkel tamadnak, higy kb eselyem nincs tulelni 😊)
Ez mire jo, soha nem ertettem.

Hát ezt majd meglátjuk legkésőbb dec 8-án. Amúgy csodálkoznék, ha csak 1 pályán lenne elérhető. Ha belegondolsz eléggé vicces volna.

lac coo
De ez mindegyik helyszínen lesz, vagy csak az újon ?

Itt végre lehet értelmes védelmet kialakítani....TAlán még csapatmunka is lesz ki tudja.

Én egy Halálcsillag DLC-re tuti befizetnék, nagy kár, hogy eddig kimaradt a fighter squadron -ból 😞(
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.25. 20:56:21
lac coo
Igen, ez az új bázisfoglalós cucc nagyon hiányzott már, nem csak innen, minden fps-ből manapság...
Legbutább dolog, hogy van három bázis, és foglalni illetve visszafoglalni is lehet, ennek a vége mindig céltalan rohangálás egyiktől a másikig, oda és vissza ..

Remélem nem csak így a kezdetekkor hanem később is lesz még a játékhoz ingyenes tartalom is a fizetős mellett. Azért ha fel lenne tuningolva még a Yakku bolygón kívül a játék vagy 3-4 bolygóval kevésbé sírna a szánk a tartalomhiány miatt.

Szerintem csak digitálisan lesz elérhető.

http://www.gamekapocs.hu/hir/47630/star_wars_battlefront_uj_40_fos_jatekmod_jon
( jónak ígérkezik)
Season pass lesz forgalmazva itthoni boltokban a későbbiekben? erről tud valaki valamit?

WoT: Nishizumi77

lac coo
De ha jol ertem az uj palyak lesznek kulon dlc be is, ebben sok vacak van, nem er egy fillerrel sem tobbet mint a sima dlc...

A játék másik fele. <#eplus2>
http://www.gamestar.hu/star-wars-battlefront-ezt-tartalmazza-majd-a-season-pass.html

Más: Csakis FPS nézet, egyértelmű. Főleg a Fighter modban.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.11.25. 19:54:40
lac coo
Ez a seasson pass tulajdonkeppen mi a tokom...?

Tikal
Én is... csak elég szar olyanok ellen játszani akik nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Én speciel jobban preferálom az FPS nézetet.

Tikal
3rd personban nyomjátok? Csak mert ahogy nézem, ez elég nagy előny.... reméljük ezt orvosolni fogják.

Adam Jonas
Ez még valamikor egy kb. 1-1,5 évvel ezelőtti kép, amikor bejelentésre került a Battlefront, s kiszivárogtak részletek, akkor készült ez a kép.

U.i.: butaságot beszélek, idén ez a kép már megjelent ezen a fórumon is. 😄 #122
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.11.25. 16:54:18

Ezzel én is elszórakoztam annó rengeteg időt.

Nem erről szól már a játék. Ha erre vágysz azt a Battlefront nem tudja (van egy survival mód, de ott is annyira béna az AI legalábbis normálon, hogy említésre se méltó).

Mr_no_NaMe
Mentek és lőttek 😄 Elég volt az...ha olyan kedvem volt akkor 2 órán keresztül csak "hőssel" rohangáltam, ha meg olyan kedvem volt akkor halomra lövöldöztem az ellen táborát 😄
<#taps><#taps><#taps>
Master91
"egész jó kis csatákat lehetett összehozni az első és a második résszel"

Háát, én úgy emlékszem hogy az első 2 részben az AI borzalmas volt 😄
Mr_no_NaMe
A botok legalább jók a játékban? Úgy értem egész jó kis csatákat lehetett összehozni az első és a második résszel, kérdés, hogy van-e egy minimális AI írva egyáltalán single playerre (multi teljesen kizárva)
Mr_no_NaMe
Igen igen pont erre gondoltam én is 😄 Tökéletes összehasonlítás. Telefonálni egy kétezer forintos törhetetlen telefonnal is lehet...
adam46
Körül-belül ilyen volt:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: adam46, 2015.11.25. 11:44:58
tegnap durvan 30 percem volt jatszani! lement egy fighter squadron es egy walker assault ennyi ido alatt. jo volt, pont😄
viszont iszonyat szar a k/d aranyom😄 muhaha

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Tartalmilag faék, de szarnak nem lehet nevezni. A helyén kell kezelni annak tökéletes aki arra vágyik hogy 30-40 percet észnélkül lövöldözzön SW környezetben.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Hagyjad, felesleges..szar a játék ne vegyétek....<#idiota>