Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dl44 engem már többször kiszedtek vele EGY lövéssel! ( lehet hogy cheater volt? ) Max. kettőből véged.
Pulse rifle egy lövés és annyi. (ez valami mesterlövész fegyver akar lenni. Javítsatok ki ha tévednék,még nem használtam.)
Hőn szeretett homoing rakéta. Nos ha van rá idő akkor valóban ellehet bújni előle,de ha rossz helyen vagy rossz időben véged.
Hősök. Tudom hogy volt a BF2-ben is, de meg lehetett volna oldani, hogy csak az adott Heros módban lehessen használni. Egyedül semmit nem tehetsz ellene, csak futás. Véleményem szerint a heros kivételével egyik se garantálja 100%ig a győzelmet de mindenesetre nagy előnyhöz juttatja a játékost. Rájuk férne a balanszírozás.
A wing ez nem OP ,de nagyon erős a többi vadászhoz képest.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 21:08:58
jaja. aimbot mindenkinél 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy valaki írta, hogy tele van OP fegyverekkel? Mégis melyik? Én még nem talalkoztam vele. Bár csak valami 14-es vagyok.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Előszűr is nem vagyok egyedül aki bírálni meri a szent tehenet. Másodszor, ha a játék tartalmilag, minőségileg változni fog akkor az én véleményem, értékelésem is módosul. Addig meg azt kapja amit véleményem szerint megérdemel. (egyszerű a képlet.)
Harmadszor én legalább bedobok témákat is a fórumba, illetve konkrétan megfogalmazom az ellenvéleményeimet nem beszólogatok annak aki más véleményen van. ( ez lenne a trollkodás) Azért ez szerintem nagy különbség.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 20:39:57
A pro, kontra vélemények azért fontosak mert így eltudnak igazodni akik azon gondolkodnak hogy megvegyék
(Egyedül a kellemes kikapcsolódást vitatnám,de ez csak az általam már többször leírt hibák miatt van.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 19:50:51
-Kivételesen szép grafika
-Hangok, zenék pazarok (bár ez már adott volt)
-Remek hangulat
-Kellemes kikapcsolódás
-Jó meccsek, ha a csapatban is vannak akik a célért játszanak
-Van benne kihívás, főleg ha azonos képességű játékosok jönnek össze és mindkét oldalon működik a csapatmunka
Negatív lista hosszabb lenne, de most az nem volt kérdés, meg mindenki leírta már elég sokszor. Egyébként én hetente 1 vagy 2 alkalommal ülök le elé és ha rövidebbre fogom, akkor 1 órát játszom, ha nincs más dolgom akkor belefeledkezem és akár 5-6 órát is egyhuzamban. Még a játék megjelenésekor és a béta alatt voltak olyan napok, mikor 10 órát is lenyomtam egybe. Igaz akkor még új volt az élmény.
"nézz már be a topicba, hogy tele trollkodtam-e, légyszíves." Én ilyet nem állítottam. Ha pedig ezzel rám utaltál, én sem tollkodok. A bírálat, kritizálás ,ha jogos nem tollkodás. Csak az erre érzékeny emberek számára.
(Azért jó lenne már tőletek olyat is olvasni, hogy miért is jó ( grafikán kívül) és éri meg ez a játék!)
Most komolyan következnek a játék erényei, várjuk!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 19:03:36
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.16. 18:29:22
(Ha kell még link jöhet még. <#nevetes1>#nevetes1> )
A DICE példaértékű munkát rakott le az SWB-vel. Minden benne van amitől egy játék rossz lehet . Tanítani kellene játékfejlesztési szakon 😊
op fegyverek, idétlenkedés, rossz újraéledési rendszer, bosszantóan rossz jármú felvétel....stb ( Nem kívántam tételesen kirészletezni mert már számtalanszor leírtam én is és mások is.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.16. 17:38:17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ÜDV!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.14. 15:14:48
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2016.01.14. 14:45:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PrintScreen-re nem reagál, illetve próbáltam már képlopó programmal is, de csak fekete képernyő lett az eredmény. ( Tegnap is volt egy szép 29:1 Sulluson X,A wingel és jó lett volna elmenteni )
Segítséget előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.14. 12:39:55
(egy Death Star DLC-nek hogy lehetne ellenállni ?)
Az előbb csupán arra utaltam, hogy hamar kifullad a játék csak az olyan HC barmok mint én vesézik ki ezt is teljesen.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.13. 19:20:35
Köszi a gratulációt...
😄
"ha netán bejön a fizetős stuff is, megveszem." Gratulálok! <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.13. 18:54:29
én 2-3 naponta játszok 1-2 meccset, nekem tetszik, élvezetes, hozza a feelinget. Várom a többi ingyenes cuccot, és ha netán bejön a fizetős stuff is, megveszem.
de köszi, hogy megosztottad, mert így most +1 fővel többen fognak játszani Battlefront-tal 😄 (szigorúan max. 30 perc) 😄
Utoljára szerkesztette: Bucsek, 2016.01.13. 18:47:37
és az egy két és fél éves játék 😊
- Hány HC játékost fogott meg az SW. Hétvégi fotel harcosokkal sose lehetett szervereket sokáig megtölteni.
- Mennyire fogja megosztani a seson pass a játékosokat
- Az alapjátékhoz lesz e elegendő free DLC, hogy fenntartsa az érdeklődést
- leárazás
Gratulálok az 50. ranghoz!!!
( Egyetértek Árnyvadász, 100-150órát bele lehet tolni ebbe is,mivel a hangulata nagyon ott van )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.11. 10:27:18
Nekem megérte valahol. 50. szint meglett tegnap és 85 óra játékidőt ír az Origin. Feltehetőleg ehhez még jön egy 20-30 óra biztosan, mivel nem untam meg ennyi idő alatt.
Egyéb: jelenleg a legjobban idegesítő dolog az íjjal felugrik és magasról lő típusú ellenfél, amit lac coo is írt. Régebben a homing shoot volt anyázós részemről, mostanság ez váltotta ki. Amúgy már kezdek rászokni időnként a DL-44 adta előnyhöz. Sokat dob a K/D arányon és ha a pálya a közelharcra van kihegyezve, akkor ideális választás.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 23:28:30
Lesz ingyenes DLC még. A kérdés hogy meddig fogják ezek életben tartani, főleg a seson pass után.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 23:19:38
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Ettől még felbosszant ha elkapnak vele, mert mi a szarásnak ebbe a játékba ilyen? Te örülsz ha támadnál egy uplink-et vagy bármit és félre kell húzódnod, hogy ne kapjon el egy követő rakéta? Gondolom, mikor fedezékbe bújsz és akkor valaki ledarál akkor még örülsz is neki. Na ez a baj. Hogy fölösleges bele és az idióták játékszere. Mert ha nem is halsz meg, vesztegeted az időd és közben simán rádtalálhatnak. Engem zavar na... bocsánat 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.10. 15:08:34
Az idiota granat ami idegesit, foleg ,hogy azonnal robban ha hizzaer az emberhez, sokszor ket meterrol egyszeruen pofandobnak vele (sicc...), es higy vegtelen darab van belole. Illetve a sok agyatlan kiegeszito...
Kedvencem az egbol tamado, de mar energiapjzsos, robbanonyilazo ember 😊)))
Fene tudja , jol ismerem az ss vilagot, de ilyenekre nem emlekszem 😊)))
Szintén csak emlékezetből, de a személyi pajzson nem megy át a gránát mint a többi pajzson? Mert a csapatpajzson bizony simán át lehetett dobni....Lehet rosszul emlékszem.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.01.10. 13:43:29
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dl44...Azért ott nem csak a gombot kell nyomkodni...ahhoz el is kell találjon és ha emlékeim nem csalnak csak a fejlövés öl azonnal, azon kívül 2 kell egy full hp-s játékosba...Shotgunnal közelről sokkal jobban lehet bárkit szopatni.
Mondom ezt úgy, hogy én voltam jópárszor top játékos....Nem mondanám, hogy sétagalopp (homing shotot nem használtam és nem is lépegetőztem általában).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem azt mondom hogy a (2.07) hű de nagy, de a szartól messze van. Az eddigi legjobb eredmény 33:1 volt. ( sullus walkeren )
Szerintem ez se rossz, ennyit erről. Az előbbi panaszkodás meg azért volt mert egy ilyen fasz ellen nem tudsz tenni semmit,ahogyan ha belefutsz egy hősbe azzal se sok mindent ( egyedül) Ha játszol a játékkal tudhatod !
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 13:12:15
Ennyire Verpistik mar csak nem vagyunk , hogy azert rossz mert utolsok vagyunk.
En mondjuk 27 nel hagytam abba, egyszeruen meguntam, semmi, nulla,sw hez sok koze nincs .
Ennyi. Ha lenne valami mod, ahil nem lenne vegtelen granat, nem lenne mindenkin a szicske hatizsak akkor azt lehet elveznem. Ez igy nekem nem jon be .
Blast módban jópárszor top kill. Na és? Attól még bosszantóan szar, ha a pálya másik végéről homing shottal leölnek. Mi abban a jó? A kihívás? Az értelem? 😊 Vagy ha dl 44-el oldalról 1 lövésből meghalok? Sok 1v1 csatám kialakult már. Vesztettem is jópárat, de azt sosem fogom érteni miért kell ilyenkor rakétával pofánlőni. 2 hete nem toltam. A bf4 legalább jó játék lett 😊
Utoljára szerkesztette: manacz, 2016.01.10. 12:48:42
Az nagggyon rossz szöveg, hogy "Bétáztatok, tudtátok mit kaptok!"
NEM! A bétában nem volt idétlen homing shot, barrage, impact granade, Dl 44 (Pláne instant ha eleget fizettél érte) satöbbi. Már a Cycle rifle is aránylag idegesítő volt.
A béta kimondottan aranyos állapotokat mutatott be a végső állapothoz képest... Ott nagyjából lehetett játszani.
Én jól szórakoztam vele ennek ellenére 2 hete hozzá se nyúltam...mondjuk nagyon más játékhoz sem, de ez más tészta.