2846
-
ratgab #1874 Hátha valakit érdekel dupla xp event van a játékban a hétvégén. -
#1873 OFF: a BF1-ben a legtöbb tank tornya nem forgatható 360 fokban, ez talán segít majd ezen egy kicsi, de amúgy "jah".) -
#1872 "a tankok lövegtornyát sem rángathatod jobbra-balra az egerednek köszönhetően"
ezt sose értettem, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni PC-n ...
persze a sok pro rögtön veri a földhöz magát, hogy ettől jó ...
vicc -
#1871 nekem a BF4-ben tűnt úgy, hogy a konzol gameplay a nehézkesebb célzás miatt lassabb, valamivel talán taktikusabb. a tankok lövegtornyát sem rángathatod jobbra-balra az egerednek köszönhetően, hanem lassan forognak (ez pl. nagyon jó feature).
tapasztalatom persze nincs. -
#1870 "ugyan azok a szemetek jelennek meg konzolra mint pc-re + még az exkluzivok (halo,killzone)"
ezen nagyon jót mosolyogtam :) egy rakás játék nem jelenik meg konzolra. a nagy címek persze igen, de azért azokon túl is van élet. -
#1869 ugyan azok a szemetek jelennek meg konzolra mint pc-re + még az exkluzivok (halo,killzone)
XB0 meg Ps4 kapsz 70000ezerért a star wars battlefront is egy ezressel drágább mint a pc-s változat , hogy mi drágább vagy olcsóbb egy dolog ,igaz kell még live vagy plus előfizetés(és kapsz ingyenes játékokat minden hónapban).
Konzolt a kényelem miatt válasszák nem kell baromkodni a sok szar programmal (Steam, Origin, Uplay meg Winfos) berakom a lemezt és már mehet a buli , egyszerű de nagyszerű .
És igen nehezebb Fps-t játszani kontrollerrel sokat kell gyakorolni , ha béna vagy ott is ledarálnak ... -
#1868 van sok akció konzolon
nem, nem maradsz tovább életben csak mert kontrollerrel játszol :) -
#1867 PC-n nem csak, hogy "lehet, hogy több" az FPS, többszöröse az elérhető játékok száma a konzolokénak. éppen ezért, ha egy játék nem valami tartós, az PC-n látványosan és hamar bukik meg, hiszen van helyette más, olcsóbban.
ha valaki kifizet 150 ezret egy konzolért, meg még 20 ezret egy játékért, nyilván játszani is fog vele, nincsenek ingyenes (nem torrentre gondolok) vagy fillérekért játszható lövöldék, nem akciózzák úgy a tartalmakat, mint PC-re (Steam Summer Sale, Origin sale-ek).
plusz konzolokon teljesen más is a játék, ott még az is lehet, hogy jó/jobb, mint PC-n. egérrel és billentyűzettel nagyon magától értetődő és gyors a játékmenet. ha konzolokon a béna kontrolereknek köszönhetően hosszabb ideig maradsz életben, lassabb a játékmenet, az azért jó lehet. -
Betyar070 #1866 Természetesen foglalkoznak a játékkal, csiszolják, balanszírozzák...foglalkoznak vele ebben maximálisan igazad van. Nem tehetik meg hogy a kezdeti állapotban hagyják a játékot mivel elkel adni majd a SWB2,3 is. A tartalmakat is csepegtetik folyamatosan. Talán t érzik ők maguk is, hogy nem volt kellő tartalom a játékban, emiatt is ment a rinya áradat a hivatalos fórumon.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.02. 20:15:52 -
Betyar070 #1865 A primitívség határa az a saját véleményem!!!!!!!!! Értem ezt az irányításra, a szerver keresőre, a játékmenetre.
Az idézet pedig a mondat első felére vonatkozott, mivel úgy értelmeztem arra reagáltál.
"Gondolod ha az SG egy kis porbafingó topikjában te ez ellen ilyen nyíltan fellépsz akkor valami változik (költői kérdés)? Ráadásul a játék megjelenése óta ezt nyomod"
(Csak megjegyezném hogy talán a sok rinya miatt ami ment a hivatalos fórumon döntött úgy az EA hogy mégis kapni fog egy offline módot a játék, elgondolkodtató nem ?)
Igen sajnos ezt nyomom ,remélhetőleg a SWB2-nél már nem kell.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.02. 19:53:38 -
ratgab #1864 Primítívség határa nem egyenlő a " nincs meg az a mélysége" mondatokkal.
Előző részek se voltak egy baromi realisztikus multiplayer játékok..Ez még mindig az SW kitalált univerzuma.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.02. 19:42:51 -
ratgab #1863 A 8-99 éves korra szóló célcsoportot még elhiszem...Nekem a mondat második felével van gondom. Ilyet egy marketinges nemigen fog lenyilatkozni. Primitívségről meg annyit (feltöltődő életerőt hagyjuk, mert manapság már minden fps így jön, kivélt a doom....lőszer hiánya...Hát azért bőszen nyomkodja az ember az újratöltés gombot, mellyel gyorsabban hül le a Blaster....Gyakolatilag a hagyományos mechanizmus kicsit másképpen), hogy meglehetősen komolyan kell taktikázni 20v20 meccsekben és a kártyák, fegyverek és cuccok (na ezek viszont erősen korlátozottan használhatóak...sok kártya powerup felvételét igényli....a képességeknek meg cooldownja van) kő-papír-olló elven működnek (még mielőtt belekötnél nem az egyszerűségről van szó, hanem, hogy mindennek van ellenszere).
De nagyon egyszerű a megoldás, ha nem tetszik a trend nem játszol. Nem atomfizika.
Gondolod ha az SG egy kis porbafingó topikjában te ez ellen ilyen nyíltan fellépsz akkor valami változik (költői kérdés)? Ráadásul a játék megjelenése óta ezt nyomod.
A Battlefront lehetett volna jobb is, sokkal jobb, de hogy nincs benne kihívás, primitív és nem lehet vele elszórakozni az egyébként totál nem igaz. Megjelenés óta bekerültek új dolgok: új pályák, új tárgyak, új fegyverek...szóval a változatosság is alakul, de nyilván még mindig kéne bele 1-2 dolog. Immár 70-es szintig lehet fejlődni...Igaz 50 fölött max kozmetikai eszközöket lehet feloldani és vannak már challengehez kötött fegyver és kártyafeloldások..Persze ezekről a dolgokról sosem szól a fáma, csak hogy így szar, úgy szar. Sok minden nerfeltek, ami korábban túl erős volt...Például manapság már nem szórják kétmarékkal a gránátot, sőt már a sniperkedés sem annyira nyerő mint régen (nerfhammer lecsapott), Volt egy úgynevezett Berzerker kártya is, amit szintén lebutítottak, mert túl erős volt. Homing shotot se sűrűn használatos képesség. Ami nagyobb gond, hogy sok a cheater (autóaimmel játszanak és bárhova lő gyakorlatilag talál...láttam olyan meccset aminek a végén 500 killje volt az illetőnek 1 db halál nélkül...Ment is a report érte természetesen).
Annak ellenére, hogy pc-n nem játszott a játék továbbra is jönnek a javítások pc-re szerencsére és a következő dlc ha minden igaz a Deathstar lesz (talán űrcsata talán nem). A játékkal foglalkoznak, a balanszon dolgoznak, a tartalmak jövögetnek..Szerintem egyébként ez lesz az alapja a Battlefront 2-nek ami már sokkal széleskörűbb tartalmat fog adni a játékosoknak...A motor szerintem ugyanez lesz, de a Battlefront 2 már minden földi jóval el lesz látva reményeim szerint.
Valamiért a pc-sek nem vevők annyira a Battlefrontra...Konzolon meg annál inkább, pedig mindkét platformon azért van fps multilövölde bőven....Lehet pc-n talán több és ezért hanyatlik a játék játékostábora (érdekes módon amikor kijön egy-egy új tartalom mindig több a játékos pc-n is....reméljük ebből azért tanul a Dice vagy az EA...Vagy az aki jónak vélte kevés tartalommal kiadni a játékot). -
Betyar070 #1862 3. Sajnos nem nettó marhaság. Blake Jorgenson a következőket nyilatkozta:
lnk
A mai üzleti trend, igen itt van a kutya elásva. Követői pedig az elbutított, a végtelenségig befolyásolhat, megalkuvó emberek halmaza.
(lásd. EU napjainkban.) Evvel a mait trenddel csak az a gond, hogy fordítva ülünk a lovon.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.02. 19:37:58 -
ratgab #1861 3. Ez még mindig nettó marhaság
Az a bak ezzel a szemlélettel, hogy olyan dolgokat vársz el, ami a mai trendek alapján már nem fog megvalósulni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.02. 19:00:01 -
#1860 nem tudom, hogy hányan voltak hozzám hasonlóan úgy, hogy amikor megláttam az első trailert, tudtam, hogy ez lesz a játékom és örökké ezzel fogok játszani.
aztán néhány órányi gameplay videó megtekintés, majd a béta után meg sem vettem az egészet, annyira átverve éreztem magam.
a másik ilyen játék egyébként a Fallout 4 volt, a Fallout 3 az egyik legnagyobb játékélményem (fogalmam sem volt, hogy ilyen mély is lehet egy játék), úgy vártam a 4-et, mint a messiást (a New Vegas túl könnyű és kicsit komolytalan lett nekem), ehhez képest a videók ott is elborzasztottak, egy rövid "próba" után pedig eldőlt, hogy ez sem lesz megvéve, mert teljesen más a stílusa már, mint volt. -
Betyar070 #1859 1. Volt róla szó, hogy kap egy kampányt is az SWB,de a fejlesztés során lefújták. Állítólag a tervezett megjelenés miatt.
2. Minek erőltették volna meg magukat ennél jobban? Az SW név alatt ellehet adni mindent, evvel maximálisan tisztában voltak.
A marketing,reklám működött.Vették mint a cukrot, a beetetés sikerült csak arra nem számítottak, hogy ennyire hamar kifullad. (lásd. DLC fogyás) A látványra és az SW világra volt alapozva az egész marketing. ( az utóbbi azért hagy némi kívánni valót maga után. Legalább is én "sokkot" kaptam amikor először a rohamosztagos Barbie babákkal találkoztam....)
3. 8-99éves korig összefogni a játékosokat, lebutítani mindent a primitívség határáig. (Véleményem szerint leginkább ez a szemlélet nyírta ki a játékot.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.02. 18:23:38 -
ratgab #1858 Ha mindenki csak puskával menne olyan állóháborúk alakulnának ki ami nem lenne élvezetes (mondom ezt így majd 70 óra játékidővel a hátammögött). Baromi kemény módon be tudja az ember ásni magát....Na ezek ellen kellenek a robbanószerek, a robotok meg a jetpack. -
#1857 Nekem valami HC mod fele hianyzik, vagy only blaster, valami :)
A millio kutyutol, granattol, minienergiapajzstol labrazast kapok :) -
ratgab #1856 Tény, hogy kevés a pc-s játékos....Talán a 2. részben ügyelnek majd a rajongók kívánságaira....
1. Remélem kampány lesz, mert azt én is igényelném.
2. játékmódból eleve 13 db van szóval ez nem hinném, hogy változik, viszont a Battlefront 1-hez hasonló szálljunk be a saját bázisunkon a saját járművünkbe azért nagyon jó volna ha bekerülne, ahogy az űrcsaták is.
3. Skillgap szerintem megoldhatatlan...Legalábbis ahhoz kéne egy tisztesség játékosmennyiség.
Fizetős DLC...Egyelőre csak a Bespin az amit sajnálok hogy nincs meg, a másik dlc felejtős számomra mert nincs benne 20 vs 20 módú pálya....Fegyverek szintén nem olyan op-k. Egyébként a dlc-ből néhány dolgot mindenki megkapott.
Szummázva: Jobban jártak volna, ha ráhúzzák ezt a motort a Battlefront 1 és a Battlefront 2 tartalmára....Mert bőven elég volt az a tartalom (aztán még hozzá lehetett volna csapni egy fejlődési rendszert is ha feltétlen bele akarják erőszakolni az SW témába).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.02. 15:54:09 -
#1855 milyen kevesebb? alig van conent a játékban. minden fegyver pjuu-pjuu, volt talán 4 pálya, hozzácsaptak ingyen egy ötödiket, meg volt valami, hogy ugyanazokon a bolygókon más helyszíneken is játszhatsz, aztán ennyi. ez így elég komolytalan :)
1. kellett volna egy jó kampány - óriási ziccer, nem értem, hogy miért nem csinálták meg úgy, hogy ez a játék töltse be a 6. és a 7. rész közti hatalmas űrt;
2. több játékmód, több pálya kellett volna, valamint
3. normális skill gap. persze elmondták, hogy ennél a játéknál cél volt, hogy minél többen hamar jónak érezzék benne magukat, de ez az újrjátszhatóság rovására ment nagyon.
és a szokásos EA-faszság: pénzt kérnek a DLC-kért, a mapokért, amikor alig van content az alapjátékban, nagyon gáz. -
Betyar070 #1854 A bukástól már nem, viszont ,ha offline módban botok ellen is lehet játszani akkor legalább lesz kivel. Már régóta katasztrofális a helyzet játékos téren, főleg a délelőtti órákban. Ez sajnos tény és nem hit kérdése. Szerintem a Death Star DLC újra lendületbe fogja hozza a játékosokat pár hét erejéig, és evvel kifújt. The End.
Ui: Szép volt EA marketing osztály csal így tovább. Remélem a következő részben már játszható karakter lesz az idétlen Jar Jar Binks is glottgatyában, biztos siker lesz és ez a lényeg . A zsozsó!!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.01. 23:53:02 -
#1853 En nagyon sajnalom, nagyon vartam es szerettem volna ha jo lesz. Tipikus az a jatek amiben a kevesebb tobb lett volna !' -
#1852 ezt a játékot semmi sem menti meg a kurva nagy bukástól.
persze nem anyagilag, de PC-n már alig játsszák, 4500 a napi csúcs, komolytalan :) konzolokon fut, oda is való körülbelül. -
Betyar070 #1851 Lehet hogy mégis kap egy új offline módot az SWB ? ( a végén tényleg összeraknak egy teljes értékű játékot )
link
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.24. 09:35:03 -
cyber #1850 Sziasztok!
Az alábbi problémám lenne a játékkal hátha tudna valaki segíteni!
Feltelepítettem játszottam vele de most frissíteni akarja és azt írja hogy sikertelen mert a windows nem a 6.1 verzió ezért frissítsem erre a verzióra!
Mi lehet a gond?
Választ előre is köszönöm!
-
Betyar070 #1849 Bespin DLC gameplay -
#1848 Pedig nagyon annak néz ki. -
Betyar070 #1847 Arra utaltam hogy az UE4 is egy jó motor, ezért annak ellenére hogy nem a csili-villi grafikára helyezik a hangsúlyt nem lesz csúnya. -
#1846 Te írtad, hogy az UE4 is ott van. :D Ez a motor nagyon nincs ott. -
Betyar070 #1845 Ha elkerülte volna a figyelmedet a project erősen fejlesztés alatt áll. Még alfa állapotról se lehet beszélni , csupán a szerkesztőprogram által készített vázlatokról adtak ki néhány jelenetet. (bocsi majd máskor összejön.)
További jó esti agykikapcsolást. Esetleg tudom ajánlani hozzá a PS4-es VR változatot : VR
Mort : Valószínűleg elkaszálják, vagy pénz hiány miatt bedől.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.17. 15:23:01 -
#1844 Ez mekkora szar. Baromira ocsmányul néz ki, kb 2010-es szint. :D -
#1843 Mennyibe, hogy semmi nem lesz belőle? -
Betyar070 #1842 Talán mégis kapunk egy igazi Battlefrontot, bár kétlem, hogy ezt a Disney lenyelné.
A fejlesztők elmondása szerint nem a parasztvakításon lesz a hangsúly hanem igyekeznek mimnél jobban visszaadni a régi Battlefrontok hangulatát. ( azért az Unreal4 motor is ott van. )
SW Battlefront 3
SW Battlefront 3
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.17. 14:54:03 -
#1841 Valami normális mod van már, only blaster vagy valami, vagy csak a cirkuszi ugribugri maradt ? -
#1840 -
#1839 ha meg sem vetted a játékot akkor mégis mi a bánatos francnak irogatsz ide? Csak hogy vitát gerjessz? Rengeteg fos játékot nem vettem meg életem során, nem is látsz a topikjukban. HA pedig megvettem és még sem tetszik, akkor pár sort írok mérgemben aztán jó napot, el van felejtve. -
ratgab #1838 Nagyon nagy trauma lehet, hogy ennyi idő után is megvisel...Nyugodtan beszéld ki magadból. -
#1837 az a rinya, hogy kurva jó alapanyagból dolgoztak. amikor megláttam az első trailert, azt hittem, néhány évre megint megvan a shooterem, ehhez képest már a bétát is untam, meg sem vettem.
(plusz aggasztó a trend is, hogy ilyen szarokat adnak ki "játék" címszó alatt, elemi hibákkal, előre megjósolható gyengeségekkel) -
#1836 Nem értem még mindig ezt a sok rinyát, nem kell játszani vele és kész. Nekem egy esti agykikapcsolós lövöldének megfelelő. -
#1835 Battlefront
PC: 5.100
X1: 15.300
PS4: 22.800
Battlefield 4
PC: 35.000
X1: 36.000
PS4: 51.000
a játékosok beárazták ezt a szart is.