2846
swbw.jpg
  • Bandras DaSilva #1834
    Nem tudom 100%-ig biztosra mondani, de én úgy gondolom, hogy az csak május 4-re vonatkozott.
  • oneal1
    leszedtem ezt a 4 órás próbaverziót, indítom a játékot, fekete képernyő, jobb alul sárga töltő ikon és nem történik semmi... :S

win10 64 bit
    i5 4670
    amd r9 390
    8gb ram
  • Gabhess
    Köszi.. 10 az nem lesz semmi ezzel a stukival
  • yossarianHUN
    Azokkal a fegyverekkel kell streakeket lőnöd (asszem azt veszi annak, ha 10 killt csinálsz vele egy meccs alatt), amelyek típusukat tekintve targeting rifle-k (de szép magyar mondat). A fegyverválasztó felületen ha a fegyverek fölé viszed a kurzort, kiírja a fegyver típusát a statjai mellett (alatt, felett, nem emlékszem már pontosan). Nem tudom most így fejből, hogy melyik fegyverek tartoznak ebbe a csoportba, de a T-21B például biztosan.
  • Gabhess
    Ha valaki van akinek megvannak jabbától megszerezhető fegyverek, akkor kérem jelezzen. Nem tudom őket megszerezni. a feladat ez lenne. a dlt-19x fegyverhez : ( nem tudok angolul )
    get 3 targeting rifle streaks
    céloztam már az összes nyüves rifle nevű stukival de csak nem adja meg.
    Kérem aki játszik ezzel még az jelezzen ha sikerült neki. Előre is köszi.
  • Bogdogege
    Ez jó:)
  • Krisztiam #1828
    sok a 4 óra, 20 perc után meguntam a lövöldözést :D
  • Krisztiam #1827
    amire elérhető lesz, addig május 5 lesz :D
  • Krisztiam #1826
    mikortól lehet tölteni a 4 órás próbaverziót?
  • Krisztiam #1825
    nem ér annyit :D
  • giornalista
    https://www.origin.com/en-ie/store/buy/star-wars-battlefront/pc-download/base-game/standard-edition

originen 23 euró a játék, ha érdekel valakit.
  • Krisztiam #1823
    mennyi hely kell majd a játéknak? 40 giga?
  • adam46
    4 óra játék időt kapsz, nem 4 óráig lesz összesen aktív.
  • Krisztiam #1821
    4 óra elég kevés
  • JaSoN HuNTeR #1820
    Csatlakozzatok facen a magyar játékosokhoz.!
  • adam46
    Szerencséd van, lesz alkalmad kipróbálni. :)
  • Amiga
    Hogy áll most a Glitchvision játékosbázisa, nem tudod véletlenül?
  • Betyar070
    Köszi! Sajnos az ott leírtak igazak,( a hibás falcon DLC kinyírta az egészet ) de ez nem változtat azon hogy ez a játék meg dedofront.
    UI: azért az endgame-ig élvezhető a játék !!!!! Utána jönnek csak a gondok, de talán ki kellet volna próbálnod és akkor tudhatnád te is! ( Kb. 90-100 órát gond nélkül belelehet rakni! ) Sorry!
    További szép napot !
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.27. 20:50:28
  • adam46
    Volt.
  • Angelus1991ster
    Van ennek a Battlefront résznek egy demó verziója?
  • hawkie22
    Sztem elfut. Ugyanez a lapim van, különbségek: 16GB Ram, 1000GB SSD, R9 M375 2Gb grafkartya. Probléma es akadas nelkul fut.
  • adam46
    Ez neked küldöm sok szeretettel: a mindent verő játékod
    Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.04.19. 09:49:58
  • Betyar070
    Szerintem az R7-es videokártya már kevés hozzá, és ajánlot a 7200rmp-s HDD is.
    (minimum R9 270 2GB medium beállításhoz)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.22. 22:08:38
  • vixo
    Sziasztok!

Szerintetek ezen a gépen elfutna a játék?
    Processzor Intel Core i5-5200U, 2,2/2,7GHz, 2C/4T
    Háttértár 1000 GB, 5400 rpm, HDD
    Memória 8 GB DDR3, 1600 MHz
    Kijelző 15,6” LED Full HD kijelző (1920 × 1080 px)
    Grafikus vezérlő AMD Radeon R7 M360 2 GB

Lenovo z51-70 vasról lenne szó.

Előre is köszönöm a választ!
  • szomferi
    szerintem nem tudod használni a szerverkeresőt rendesen, millió szerver van millió emberrel a DLC-s mapokon...
  • yossarianHUN
    De mivel itt nincs szerverválasztó, ugyanolyan gyakorisággal fogja bedobálni rá a rendszer az embereket, mint a vanilla szerverekre:)
  • JaSoN HuNTeR #1808
    Félek megvenni, olyannak tűnik mint a BF4 DLC-i, azokat mind megvettem és alig vannak szerverek és játékosok... Szinte ott mindenki az alapjátékkal játszik és a free pályákkal.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.22. 10:10:42
  • JaSoN HuNTeR #1807
    Nálam mai napig csinálja, szerintem nincs rá megoldás, vagyis eddig én nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.03.22. 10:05:19
  • wittman
    Sziasztok!

Megvettem ezt a remek játékot, de van kis problémám. Multiplayerben nincs hang, de single módban van.Olvastam pár megoldást külföldi oldalakon.

Kíváncsiságból kérdezem, hogy a fórumozók közül kinek volt ilyen hibája és hogy sikerült megoldani, mert több módszert láttam, de még próbáltam meg egyet sem.

A válaszokat előre is köszönöm!

Utoljára szerkesztette: wittman, 2016.03.18. 20:16:20
  • lac coo
    Igazából engem nem érdekel mennyien játszák, ha találok szervert, mit érdekel engem...
    Csak ugye a játék :)))

Most az escape from tarkovra vagyok rákattanva, igazából az való nekem nem ez a dedó ...
  • tomo05
    Végre! :)
  • Tikal #1803
    1.2m játékos összesen, nem PC-n, és egy hétvégén... majd ez is lecsillapodik, mert tartalom ott se sok van, konkrétan PvP része nincs is a játéknak, mert ami van az nem az amit ígértek...
  • Betyar070
    Valóban alma és körte esete, nem vitatom, de a körte jobban ízlik a népnek. (bár minden csoda 3napig tart)
    Új tartalommal rá lehetne venni a játékosokat hogy játszanak is vele. Egyébként állítólag dolgoznak egy single player kampányon is. Nagyon remélem, hogy nem csak blöff a hír.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.17. 09:57:41
  • ratgab
    Kell még tartalom és árleszállítás és lesz itt játékos is.
  • lac coo
    Kutyafule lesz itt nem jatekos....
    Mar elejen vettek mint a cukrot, de mindenki kiszallt belole.
    Ha esetleg arazas miatt venne meg valaki, azok jo resze ugyanigy menekul majd tole.
    Nem trollkodas ,csak engem bosszant, higy egy valag penzt adtam egyrakas szarert :)))
  • ratgab
    Jó a division, de még mindig almát és körtét hasonlítasz össze. Battlefront multi only játék a divison meg egy pvp területtel ellátott mmo rpg. Hatalmas a kettő közt a különbség játékmenetben is és minden másban is. Nem lehet a kettőt összehasonlítani.

Figyeld meg ha kap egy szép kövér leárazást lesz itt játékos. Jelenlegi árához képest kevés a tartalom, akik vették már rég maxos szintűek és mivel nem valami acélos a tartalom ezért valószínűleg el is unták. Jönnek itt majd a DLC-k az majd megkavarja az állóvizet, illetve ha kicsit csökkentenék a játék árát, illetve kapna egy 50%-os leárazást akkor lenne itt azért új játékos dögivel.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.03.17. 08:16:03
  • Betyar070
    Dedofront mert ovisokra szabták. Ez köztudott, vagy nem ?
    (A lényege az üzenetnek nem ez volt, hanem az adatok.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.17. 01:20:03
  • szomferi
    pontosan ezt akartam írni én is, úgyhogy felesleges komolyan venni egy szavát is
  • yossarianHUN
    Baráti mestertipp: ha el akarod hitetni az emberekkel, hogy nem trollkodsz (pedig de), akkor nem árt, ha nem "dedófront"-ként hivatkozol a játékra. Na majd legközelebb.
  • giornalista
    na nem mintha a Division bármit is érne... egy újabb eye candy játék, amit 15 óra után feltehetsz a polcra, és addig is rém nevetséges a bullet sponge humanokkal.

lesújtó, hogy ilyen komolytalan, sekély, képregény-szintű játékok születnek ma már csak. egy ideig lehetett a "quality over quantity" dumával burkolózni, de hát ma már egyik sincs meg...