Star Wars: Battlefront I - II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyám hány éves lehet az ilyen maki? Páncélbugyi nem kellene még hozzá ? Ez a játék nem érdemel mást csak kőkemény bírálatot, és köpködést, ennyi.
( igaz itt is a mondás : Ízlések és pofonok. Igények és nők különbözőek. )
Szigorúan csak fanboyoknak, 16 év alatti srácoknak és luzereknek ajánlott!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.10. 11:57:53
i5 6600, HyperX Fury 2x8gb ddr4, Gigabyte GTX 1070 G1.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Jatszanek en vele, de nekem nagyon kellene valami onli blaster, vagy infranty mod , valami ilyesmi .
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.09. 11:20:26
PL. Kitárgyalni az adott módban illetve pályán szerintetek nyerő taktikákat vagy a kártyákat... stb.
Igaz agyatlan szocskeszimulator lesz belole, de ez ilyen .
Szar lett, akkor ne játszatok vele, de attól, hogy itt rinyáltok semmi nem oldódik meg. Én se nyúltam hozzá 2 hete, de nem jöttem fel szidni...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Verik magukat hogy 13mill eladtak. Mi van ? Szaros 13milló össz eladás, közben meg sokszor pangnak a szerverek pc.
( Még a réteg játéknak számító Fallout 4-ből is eladtak már 12 milliót.)
Lac ooo: Mondjuk Battlefield 4 nem bukott meg.
Én nem csak rinyálok, le is írom a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatosan Sőt ha valaki olvasni és értelmezni is tud egyszerre kihámozhat belőle hasznos tippeket is. (Megnyugtatlak más fórumokon is kb. ez az arány. Pont azért mert nagy volt az elvárás és kevés lett a teljesítmény.)
Értem, hogy csalódás, meg, hogy többet vártatok, de tök ugyanarról beszéltek hetek óta....Nem túl izgalmas. Engem annyira nem zavar, mert nem nézek be napi szinten ellenben meglehetősen unalmas.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Igazabol nem is tudom , hogy BF3 ota van e olyan aaa fps ami nem bukott volna meg .
Remelem hamar rajonnek, hogy ez az ugrabugra nem nyero, es keszul vegre valami utos .
Írásaidat olvasva gondolom ez volt a cél, hogy leírhasd : "tehát benyeltétek, sprite! "
ÜDV!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.09. 00:00:27
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.01.08. 23:49:35
Ráadásul még az árkád kategóriában is elvérzik a megvalósítás miatt. (lásd. lentebb)
Akkor miért vettem meg ? MERT NINCS MÁSIK A PIACON és szeretem az SW világot. Kénytelen vagyok vele is beérni. Pontosan ez az amire a marketing alapozott.Ha ez a lövölde nem egy SW, (vagy alien) világban játszódna a kutya is kiköpné annyira tré.
A konzolon elmegy ez a fajta dedó marketing,de több tiszteletet a PC tábor felé! A pc egy olyan platform ami nem tűri már meg a legatyásított, dedó árkádokat. Volt időszak amikor a PC játékok nagy része az volt,de mára már bőven kinőtte a vásári lövöldözés szintjét. A konzolt a gyerekhadnak találták ki, a PC ( mára ) egy komolyabb közönséget tudd vonzani. Ezt kellett volna szem előtt tartani és nem vissza menni 1994-es szintre!!!! Természetesen ez nem a DICE hibája, ők azt teszik amiért megfizetik őket.Számomra az év csalódása lett ez az ízzé.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.08. 22:05:08
angelus1991ster.blogspot.hu
Vannak pályák ahol igencsak kellene az újragondolt balanszírozás. pl. iszonyatosan erős az A-wing, míg aTIE nevetségesem gyenge. A Sulluson, Hoton sima ügy a nyerés rebel oldalon, ha van 2-3 jó vadászpilóta. A birodalomnak ekkor nem sok esélye van csak ha ellensúlyozni tudják a légi fölényt az AT-ST-vel.
( A DICE-t ismerve a szarvashibákat ugyan kijavítják (grafikai bugok... ). de a kisebb vackokkal mindig is tele voltak a játékaik. Vannak bugok amiket még a mai napig nem javítottak ki a BF3ban. 3év nem volt rá elég. No ennyire tisztelik a nagyérdeműt a munkájukkal.)
Ui:Tudom megint bennem van a hiba, de számomra a DICE nem szent tehén. Inkább egy középszerű csapat kimagasló grafikusokkal megspékelve. Most viszont irány a Hot mivel olyan könnyű rajta nyerni ( walker assault ) )))))))))))
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.08. 18:07:34
Van aki még játszik? Ha igen vegyen fel!
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Amiket te említesz itt, az már olyan szint felé kacsintgat, amit meg se próbálnak itt elérni sztem
amit nem tudok megbocsájtani az a tartalom hiánya... hogy egy tíz éves játék is több tartalommal jött ki fele ennyi pénzért.
Véleményem szerint ez a DICE szégyen munkája eddig. Olyan az egész mintha csak grafikusok és marketingesek tervezték volna.Sajnos meglett a 13mill eladás, így a jövőre nézve várható ez a fajta "minőség"
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.03. 17:18:55
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A haver szerint ide jött át az összes loser gyerek verni magát, akik sikertelenek voltak a BF3 BF4-be. A BF3-ban már a bénaság szinonimája lett a SWB. Ha valaki béna már el is küldik, hogy játsszon inkább az SWB-vel 😄 )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.01.03. 11:42:49
live
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
angelus1991ster.blogspot.hu
Nevességes...<#gonosz3>#gonosz3>
UPDATE:
Pl. az AutohotKey progival ki lehet kapcsolni a "0" billt egy gonbnyomással:
end::Suspend
0::return
A két sort a notepadba, és mentés
És aztán pedig megnyitjátok a fájlt.
Amikor indul a script akkor már le lesz tiltva, az End gombot megnyomva ujra be lehet kapcsolni! 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.01.01. 01:17:05
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
u need to double click '' ^ ''
Az angol billentyűzet kiosztás alapján a "6" billentyűzetnél van úgy tudom, de nem reagál...
Valaki tudja, hogyan értelmezendő?
(Amugy megnéztem, nem lehet átállítani a beállításokban. legalábbis nem találom...)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ki lehet kapcsolni a konzolt? Ha igen, hogyan? Idegesít (nagyon), ha véletlenül megnyomom a nulla billentyűt, ha a card-ok valamelyikéhez nyúlnék!
Ki lehet kapcsolni úgy hogy a nulla billentyű megnyomására (se) ne jöjjön be a console??
BUÉK minden Star Wars fannak. 😊
Remélem a kiegészítőkkel jön minden finomság!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.12.28. 21:21:37
Gyanítom nem így tervezte ezt az EA ....
link
Mi van,és a Jakku pályák ?
Na, jó most kezdjetek el egy BF2 csinálni, ezt meg hatjátok a picsába elvégre már megvettük, pénz a zseben.
Remélem azért egy normális, tartalmas DLC-t még hozzá tolnak az EREDETI trilógiából.
( Tudom, már megint negatív vagyok. Ígérem ha lesz pozitív hír is a játékról akkor pozitívan fogok hozzá állni. Egyenlőre az eddig megjelent EA magyarázatok nem bombáztak pozitív hullámokkal. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2015.12.28. 09:49:30
Arra nem jöttem rá közben mi alapján oszt be a nagyok közé de a kártyáknak nem sok köze van hozzá. Találkoztunk fullosan kifejlesztett ellenféllel és találkoztunk olyannal is akinek semmilyen kártya vagy plusz fegyvere lett volna., Viszont egyre több a nagyobb 50 szint feletti ellenfél...
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.12.28. 00:29:37