2846
-
simonl #1914 Sziasztok, a Death Star DLC -t hol lehet megvásárolni? Origin -en nem találom ennek lehetőségét.
Talán meg kell vennem a Season Pass -t ?
Köszi
-
ratgab #1913 Ez rém fontos volt eddig is játékmenet szempontból... -
#1912 gondolom a Battlefieldekhez hasonlóan ez is mindent letölt, csak nem aktiválja, amíg nem veszel SP-t hozzá.
plusz össze szokták csomagolni a peccsekkel is. -
yossarianHUN #1911 És fizetős? Mert ha igen, akkor miért tölt nálam 9 gigát az origin? -
Dagohun74 #1910 Akkor ezt a death star dlc-t nem lehet single-ben nyomni botok ellen? -
Betyar070 #1909 Végre eljutottak odáig, hogy mostantól minden rohamosztagoson van sisak, így eltűntek a harcból a Birodalom oldalán a sisak nélküli idétlen katonák. Gratula a ráismerésre, micsoda éleslátás. -
#1908 Hat nem tudom, eddig se a tartalommal volt baj.
Ok, urcsata nem volt....De mindegyik map minosegi volt, inkabb a jatekmenettel akadt gondja sok usernek, az meg itt sem lesz mas. -
Betyar070 #1907 Végre egy normális DLC, talán elég lesz hogy az állóvizet felkavarja egy-két hónapig. (Sajnos a DLC-k nem tartalmaznak skirmish offline módot így csak reménykedhetünk ,hogy egy-két hónap után is lesz lehetőség játszani a szervereken és nem veszik kárba a zsozsó. )
Death Star
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.17. 09:23:31 -
#1906 Ha valakit érdekel, mostantól "ORIGIN50" promo kóddal féláron lehet az SW Battlefrontot (is) megvenni pár napig. -
#1905 okés, köszi :) -
ratgab #1904 Én is azzal toltam. El lehet lenni alappal is bőven. -
Zozzancs #1903 -
Betyar070 #1902 Csak az alap játék van meg, az eddig megjelent DLC engem nem érdekelt. -
#1901 van köztetek olyan, aki az alapjátékkal játszik, Season Pass nélkül?
egy ismerősöm szeretné megvenni mindkettőt, de próbálom lebeszélni a Passról, mondván, nincs értelme. ez így van, vagy az a 3000 játékos, aki még játszik vele, inkább Passal játszik, és több a DLC-szerver, mint az alap? -
#1900 Jah, közben letöltöttem ,megnéztem ... -
Betyar070 #1899 Ingyenes. ( Az már a pofátlanság csúcsa lett volna, ha még manit is kérnének az offline részért. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.08.31. 00:10:07 -
#1898 Ez az offline mod ez amugy vasarlos vagy jar mindenkinek ? -
#1897 ezt egy multi FPS-ben azért elég nehéz ennél jobban megcsinálni. én annak örülnék, ha a következő Battlefront a SP részre fókuszálna, akár sandbox jelleggel, akár egy konkrét kampányt prezentálva, rengeteg hely és történet van ebben az univerzumban, lehetne mit alkotni. -
Betyar070 #1896 hangulat=SW. (hangulatról akkor beszélünk, ha átjön az adott világ.)
Megvan benne minden ami a nagybetűs SW világot jelenti, ennyi és nem több. Hétvégi bang-bang játéknak megfelel. Talán, ha más lett volna a címe kisebb lett volna az elvárás is. Majd a második részben biztos leraknak egy klasszikus Battlefrontot mivel most már van tapasztalatuk hogy mit is várnak el a rajongók egy Battlefront-tól. Amennyire tudták kipofozták, ez már ilyen marad. Talán a második résznél több szabad kezet kap majd a DICE, nem marketingesek fogják csinálni akiknek sokszor fingjuk nincs arról mitől jó és időtálló egy játék. (Őket csak az eladási index érdekli.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.27. 20:49:56 -
ratgab #1895 Nincs semmi elitizmus ebben. Leírtam szerintem játékmenet szempontjából mi miért kell. Meg volt egy kérdésem amire nem kaptam választ.
A te véleményed meg megint csak egyéni magánvélemény (és nem kell egyetemleges örök igazságnak beállítani, mert nem az!), mint az enyém...Semmivel se több és semmivel se kevesebb.
Mellesleg az SW meg a hangulat az már két dolog amiben jó ezek szerint a játék... :-D Ki tudja lehet találnánk még többet is ha keresnénk...Most viccen kívül aki le akar ülni egy fárasztó nap után lőni egy SW világban annak pont megfelel így is (lehetne természetesen ezt komolyabbra is megcsinálni nyilván).
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.07.27. 19:39:56 -
#1894 bírom az ilyen elitistákat :)) az egyetlen, amiben jó ez a játék, hogy Star Wars, sok más jót nem lehet róla elmondani, de a hangulatot igenis adja (a herók nélkül, mondjuk, ők nem kellenének). -
#1893 -
#1892 Akkor jo jatekot ! -
ratgab #1891 Pont leírtam ismét, hogy miért vannak azok a dolgok, amiket kifogásolták....90 órám van a játékban...láttam már pár dolgot....Hidd el, hogy a Hősök, lépegetők és vadászgépek ellenszer nélkül totálisan el tudnák szarni a játékmenetet. Így meg legalább van ellenszerűk.
Lehet nem SW friendly (de egyébként az, mert ezek mind a filmekben is megjelenő eszközök csak nem tolják folyamatosan az arcodba ezeket az eszközöket), de szükségesek (!) az egyensúly kialakításának szempontjából
Persze ha kihagyod a hősöket, lépegetőket meg vadászgépeket akkor nem kell a gránát sem, a homing missle sem és jetpack sem....Egyébként rém unalmas lenne rövid idő után is.
"És ez nem SW ....csak úgy néz ki": Csak úgy néz ki, úgy hangzik, megugyanolyan a hangulata is, de tényleg nem SW (jó isten az égben már!) Hát akkor mi neked az SW??? -
#1890 Hangulattal nincs bajom...
Mindegy ezerszer kitárgyaltuk már ezt ...:)
És ez nem SW ....csak úgy néz ki :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.23. 10:24:05 -
ratgab #1889 Star Wars...Főleg a multija...Az nagyon jól átadja a hangulatot...Feszült csaták vannak. -
#1888 Pedig már majdnem megnéztem én is, de akkor megspóroltam a telepítést :)
Lehet velem van a baj, de nekem ovi továbbra is .... -
ratgab #1887 Én is belenéztem...Fighter Squadronben hardon is darálás van (részemről) szóval nem voltam tőle elájulva.
Walker Assaultban hardon nem használnak szinte semmit (rakéta és ion torpedó elvétve jön..fix telepített ágyukkal egyszer se lőttek, pedig ez az egyik legjobb ellenszere a lépegetőnek), így pl. egy lépegetővel vagy hero-val mészárlást lehet rendezni (beálltam a védendő pont elé és oldalról csak jött az ellen eszetlenül én meg öltem őket számolatlanul....multiban ilyenkor már repül be a gránát így nem lehet annyira mészárolni herokkal...Ami egyébként balance szempontból teljesen normális dolog).
Gyalogosan is mentem, vadászgépben is mentem, heroval is mentem és lépegetővel is mentem (gyalogosan egész jól játszik a gép hardon, de semmi kiemelkedő...ha sunyulós játékmenetet folytat az ember akkor esélye nincs a gépnek....azért hardon már előjön, hogy ez egy csapatjáték, tehát egyedül nem tudod lehozni a kört, mert 20 oldalról lőnek). Vadászgépben...Megint csak aratás volt (multiban ennyi idő alatt 3x lőnek szarrá),,,,hero-val szintén (mint említettem előbb-utóbb rámennek a hősre és bedarálják multiban sok lúd, disznót győz alapon), AT-ST-ben nem tudtam volna 40 killt elérni ilyen pofátlanul (már jöttek volna a rakéták, ion torpedók, hogy countereljenek).
Végül vereség lett a vége körömnek, de 93:4-es K/D aránnyal ami nevetséges. A végén 3-4 repülővel szétlőtték a walkereket, de mivel én a földön aprítottam a jónépet ezért nem tudtam ezt ellensúlyozni (ebből megint látszik, hogy egy jól koórdinált csapattal gyerekjáték a walkereket kiszedni még kevés Y-winggel is). Ha a levegőben vagyok akkor valószínűleg másképp alakul, de ez megint arra vezethető vissza, hogy ez mégiscsak egy csapatjáték..Azért 1v20-ban nehéz győzni (csapattársak hullottak mint a legyek, túl sok mindent nem tudtak tenni támogatás nélkül).
És ezek megint csak azt erősítették meg bennem, hogy szükség van azokra az eszközökre amiket aktívan használnak is a játékosok (bármennyire is tűnik SW idegennek a dolog)...A gránátokra, a jetpackre, a sniper cuccokra... Ha ezek nem lennének akkor a hősöket, lépegetőke, repülőket egyszerűen lehetetlen volna ellensúlyozni....Túlságosan nagy pusztítást hajtanának végre (egyébként multiban is ha nincsenek olyan képességek bekészítve az ellenfélnek, akkor ezek a dolgok baromira meg tudják keseríteni az ember életét....Brutális mészárlást lehet rendezni velük...Azért mindig van pár játékos aki felkészül az ilyesmire.
Szóval engem az offline mód egy pillanatra se győzött meg...Sőt ez így ebben a formában rém unalmas...Mindenféle feszült csatafeelinget nélkülöz. Számomra.
-
#1886 Belenéztem az offline módba. Semmi gond nincs a botok elleni csatával, én elvoltam vele. Alakul a játék. -
Betyar070 #1885 Az eredeti koncepció: link
A nyilatkozat ellenére azonban sejthető volt, hogy a Detah Star DLC mégis feldolgozza majd az űrcsatát. (kérdés hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?) Lehet hogy eleve DLC-re szánták? Akkor viszont érdekes egy indoklás volt részükről miért is maradt ki a játékból az űrcsata. Szerintem hallgattak a rajongók panaszaira valamint jó üzleti fogást láttak abban, hogy fizetős formában beletegyék végül az űrcsatát és a Halálcsillagot. Így mind két tábor happy. (Állítólag a DLC-vel egy időben jönni fog egy ingyenes space map is. Úgy legyen.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.22. 07:02:46 -
#1884 ez meg a másik, ez már tuti az elejétől DLC-nek volt kitalálva -
#1883 én komolyan nem értem ezt az offline mod mizériát... -
#1882 szerintem az űrcsatára sosem mondták, hogy nem lesz. csak idő kérdése volt, hogy legyen. -
ratgab #1881 Majd a 2. részre tényleg minden igényt kielégítően össze fog ez állni remélhetőleg. -
Betyar070 #1880 Végre itt van, megérkezett az offline mod is.
Pár órányi offline játék után is már állíthatom jól eltalálták az AL-t. Míg normál szinten kellemes agyaggalamb lövöldözést nyújt,addig hardon már igencsak oda kell figyelni pl a vadászokkal mert nem hülye az enemy. (Az igazi kihívás terméseztessen a Master szint.) Mintha erősödött volna a TIE fighterek sebzése is (bár lehet hogy ez csak placebo)
Aminek viszont nagyon örültem, hogy eddig nem találkoztam rohamosztagos Barbie babákkal, sem ugrói-bugrizó birodalmi rohamosztagosokkal.
Nos szeptemberen a Death Star DLC-vel együtt az ígéretek szerint érkezik egy space map is és akkor kijelenthetjük, hogy elkészült a játék.
Talán a sok rinya miatt,talán a készítők maguk is érezték, hogy nem volt korrekt tartalom a játékban ezért a korábbi nyilatkozataik ellenére (miszerint nem lesz botok elleni offline rész,sem űrcsata) mégis csak föltöltetik ezen tartalmakkal. Magam részéről köszönöm, hogy odafigyeltek a rajongók "rinyálásaira", nem vették félvállról,de halkan megjegyzem illett volna egyből így kiadni!!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.21. 11:29:17 -
Betyar070 #1879 Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov.
Engem nagyon régóta csak a fighter mod érdekel, illúzió romboló ami tapasztalható a walker,supremacy, hero hunt...játékmódokban.
Talán a második rész már nem lesz egy szöcskeszimulátor.
Az offline rész érkeztével legalább újra előveszem az eddig hanyagolt részeket is.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.17. 01:29:02 -
#1878 Majd nem lesz epikus mikor szoke lanyok, energiapajzsban repkednek feled ezer darab granattal :) -
Betyar070 #1877 1. Délelőtti órákban nagyon nehéz olyan játékmódot,pályát,csapatot találni amilyent pont szeretne a játékos. (pl Fighter Squadron, Hot, Birodalom. ) Lehet hogy csak én vagyok peches másoknál ez nem gond )Terméseztessen, ha az ember csak beesik a játékba és teljesen mindegy neki milyen módban, melyik pályán és oldalon játszik akkor nem sok értelmét lája a botok elleni küzdelemnek. Rövidre zárva, így legalább akkor is a kívánt játékmóddal lehet játszani, ha pont pangás van a szervereken. Ami nem sűrűn fordul elő mint tudjuk . :D
2.Ha az embernek már elege van az idétlenkedő kölykökből akik szöcskeszimulátornak nézik a játékot hidd el felüdülést tudd hozni a botok elleni harc. Gondolom a botok nem fognak a z AT-AT hátán lovagolni és arról sniperkodni, valamint nem lesz köztük Barbie kisasszony sem...stb. Lám lám akár még az SW hangulatot is fokozhatja egy jó offlinemod. ( nagy igazság : hülye gyerekekből legalább annyi van mint normális játékosból. Ez sajnos nagyon jól lemérhető a multijátékokon.)
Hirtelen most ennyi jutott eszembe.
MÁS: Ha ez tényleg egy gameplay akkor ez valami brutális lesz! Személy szerint bíztam benne hogy a Death Star DLC-re összeszedik magukat és leraknak egy epikus tartalmú kiegészítőt. Death Star DLC
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.17. 00:25:08 -
#1876 és ez az offline mode mire is jó? Mert ez nem sztori mód, igaz? -
Betyar070 #1875 Bár egy kicsit megkésve ,de mégis csak megszületett egy offline mod, mely július 20.án érkezik! (A végén csak meghallotta a Nagyúr az alattvalói hangját)
link
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.15. 00:16:14