7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3956 Az egyik gond a játék végén, hogy igazából nem sok tényleges választásod van ha erősödni akarsz. SMG alap, durván OP lett minden máshoz képest, DPS messze a legfontosabb stat mert ha nem vagy képes challenging -en pillanatok alatt ledarálni az ellenfelet vagy PvP -ben akkor teljesen mindegy mi van a másik két statoddal, második legfontosabb a health, főleg a PvP miatt a 34. szintű ellenfelek úgyis lenyelnek keresztbe! :) Electronics messze a legkevésbé hasznos dolog a három közül jó ugyan, de egy brutális darálógép messze jobban működik ebben a játékban mint egy electronics build. Skillek közül pulse és a first aid fényévekkel jobb mindennél, mobile cover és a pajzs közel használhatatlan. Tehát előbb-utóbb leesik mindenkinek a játék végén, hogy nincsenek igazi opciók, eleve nem sikerült elég változatosságot belevinni a játékba ahhoz, hogy hosszú távon lekösse majd az embereket szerintem. Diablo 3 eleve 5 meglehetősen különböző class -al indított de már 6 van ha minden igaz, Destiny -ben is van 3 választható class, itt EGY van, minden karakter 100% -ban egyforma a gear -t leszámítva. Amit én mondok, hogy a játék kiváló, az árát bőven megéri, de hosszú távú potenciál sajnos nincs benne hacsak a Massive észhez nem tér és "csodát" nem tesz!
Betyar070: Nem tudom mi lehet a gond ekkora borzasztó lag csak akkor van nálam ha veletek játszom. Valami hálózattal kapcsolatos probléma lehet valamelyikünknél, nálam az van, hogy két másodperce is beakad a játék, úgy meg játszhatatlan... -
Betyar070 #3955 Engem jobban bosszant az, hogy jelenleg játszhatatlanok a küldetések a bug-ok, lag-ok miatt. Egyszerűen nem lehet most játszani. 3-4mp lag-ok ! -
Árnyvadász #3954 Teljesen igazad van. De én már azon is meglepődtem, hogy a játék "befejezése" után, még 100+ órát tudok úgymond a játékkal eltölteni és valamivel, igaz csak pici lépésekkel, de mindig tudtam előre haladni a fejlesztésben. Néha volt amikor vissza, de nézegettem melyik karakter az amelyik igazán fekszik és amelyikkel a leginkább élvezem az aprítást.
Mivel nem tudtam milyen ez a játék, mit is várhatok tőle, emiatt jó érzés volt az, hogy 30 óra után nincs vége. Ha vége lett volna, akkor is azt mondom megérte, mert ma ennyi vagy ennyi se egy AAA kategóriás lövölde. Neked már rengeteg órád benne van és nem csodálom, hogy még szeretnél többet és többet, de biztosra veszem, idővel meglesz az is, csak ki kell várni a kiegészítőket.
Diablo 3 az 670 óra után dobta be nálam a törülközőt, mert már hajam égnek állt a a végtelen farmolástól és beleuntam ebbe. Ebbe a játékba én nem látok ennyit, szerintem értelmetlen is lenne, még a kiegészítőkkel sem hiszem, hogy kitart addig. Szerintem 300 óra alatt ez ki fog fulladni, de addig még még egyszer annyi hátravan, mint eddig. Nekem ez untig elég.
Persze várjuk ki a végét. Előre ezt nem lehet bizonyosan tudni, inkább csak egy megérzés részemről. -
#3953 Ezt teljesen elfogadható amit írsz! Viszont pontosan erről van szó, hogy ahányan vagyunk annyi szempont alapján ítéljük meg a játékot. Szóval ami neked bejön az másnak lehet, hogy nem, ami téged nem zavar attól más lehet, hogy a falnak megy, stb... Nekem 58 órám van a bétában és 301 a végleges játékban. És abszolúte élveztem de nagyon sokan azért vettük meg mert, hogy hosszú távon folyamatosan leköt majd, de ez egyre kevésbé tűnik valószínűnek. Szóval az egyik oldalon ott van az, hogy ha egy "szimpla" TPS shooterként kezelem akkor tök jó volt és rég szórakoztam ennyit, de az érme másik oldalán ott van az is, hogy hosszabb távon a jelenlegi rendszerben nem fog tudni működni a játék. A loot rendszer nem jutalmaz eléggé hogy bent tartson, az open world 30. szint után megy a kukába, a DZ totál unfair (lehet, hogy neked mákod volt, de borzasztó néha mi megy odabent) és még lehetne sorolni sajnos. Persze ezek téged lehet, hogy totál nem zavarnak és én is összességében jó érzésekkel tenném le a játékot ha úgy adódna, de ennél sokkal több lehetne benne ha a fejlesztők nem csesznének el szinte mindent ami az élvezetes endgame -hez vezetne.
A másik félreértés, hogy nem arról van szó, hogy folyamatosan annyi tartalmat várok el a játéktól amennyit az első mondjuk 50 órában. Ez nyilván irreális elvárás lenne, de azt, hogy érdemes legyen naponta pár órát visszajönni és élvezni a játékot azt mindenképp. Egy példa arra, hogy mennyire nem tudja a Massive az endgame -et menedzselni. Az utolsó kb 100 órában (lehet, hogy több) képtelen voltam jobb fegyvert találni mint amiket most használok! Egy loot alapú játékban... Egy idő után így elfogy az ember türelme mert valamit nagy néha azért csak adhatna talán és nekem ennyi játékidővel senki ne mondja hogy türelmetlen vagyok. :)
Szóval a játék kb. a 30. szint eléréséig fantasztikusan jó akinek ez elég volt annak semmi baja a játékkal, viszont aki egy ütős endgame -re vágyott annak van oka az elégedetlenségre. -
Árnyvadász #3952 Meglehet, hogy unalmassá válik a játék egy idő után, de mennyi idő is az?
Csak pár példát hoznék a 2016-os felhozatalból, ami nekem így alakult:
- Rise of the Tomb Raider 31 óra (100%-os végigjátszás), nem hiszem, hogy játszanék már vele többet.
- Far Cry: Primal 42 óra (100%-os végigjátszás), erre még biztosan szakítok időt, mert lettek 4k textúrák és survival mód.
- The Witness kb. 30 óra és megcsináltam a végét, de persze egy csomó opcionális logikai dolog megmaradt benne. De elég volt.
- Unravel kb. 7 óra, de meguntam, unalmas és frusztráló játék.
- Pár indie alkotás, mondjuk 15 órával számolva.
Megjegyzésként: A tavalyi Star Wars: Battlefront-al is játszottam idén, abban így 121 órám van.
Na most jöjjön a The Division. Ebbe jelenleg 142 órám van és egyáltalán nem unom. Folytatom és fejlesztem a karakterem, meg idővel elkezdek egy újat is. Igaz 100%-ot ír a játék, de egy csomó dolog még kimaradt, amit a másik karakterrel akarok idővel megcsinálni. Ha az összes 2016-ban játszott játékaimat veszem, az sem éri el a The Division-ban töltött időt. Ez itt a lényeg. Ha a SW:BF-hez hasonlítom, ami egy kifejezetten multi orientált játék, amiben nem lenne sok a 200 óra sem, még azt is lepipálta a The Division.
Hibák, csalók egyebek. Találkoztam ilyenekkel? Utóbbival nem, előbbivel párszor. Ismétlem párszor. A glitch-ek meg nem érdekelnek, én nem használom, ha mások igen, Ő dolguk. DZ-ben (lvl40) pedig nem futottam össze olyannal, aki problémás volt, tehát az én játékomat nem cseszte el ilyen ember/emberek.
A játékhoz majd idővel jön plusz tartalom. Ha addig megunom, maximum félrerakom és folytatom, de jelenleg úgy néz ki a napi 2-3 óra vagy időnként több idő, amit eltöltök a játékkal az részemről nem igen fog megváltozni egy darabig. Én egyébként nem vártam, nem is foglalkoztam vele, azt se tudtam mi ez. Március 22 óta van meg, és azóta jóformán egy normálisat nem tudtam aludni, mert szinte mindig hajnalban fekszem le miatta. Ritka, nagyon ritka az ilyen játék ami ezt kiváltja nálam és nyilván nem csak nálam.
Ha most abbahagynám, vagy bármi okból kifolyólag nem tudnám folytatni csak azt tudnám mondani: megérte. Ennyit és nem többet. Nekem ez egy olyan, mint egykor a Hellgate: London vagy a Diablo 2, 3 volt. Ráfüggtem, aztán hónapok alatt jöttem le róla.
MMO-nak meg nem nevezném. Olyan tartalmakat nem is várok el, ez maximum egy Co-Op, semmi több. -
Nicco #3951 Igen, mindig ezt hajtogatják, hogy nem MMO. De rengeteg elem van benne, ami miatt az is lehetne. Ugyanúgy rengeteg elem nincs benne, ami pl. egy Diablo hack&slash játékban van (pl. random map generator). Jelen állás szerint nem túl jó a keverési arány.
Ha mindenképpen egy Diablo/Poe hasonló játékot akarnak kihozni belőle, akkor rohadt sok munkájuk lesz még benne, szerintem inkább kezdjék elölről. Az, hogy a random cuccokat dobál egy játék, alapjában elég sovány, ez miatt nem lehet egy lapon említeni a fenti játékokkal.
Ha viszont inkább MMORPG vonalon kezdenének el tovább haladni, szerintem van benne lehetőség. -
KicsiKacsa1 #3950 Nem értem miért beszéli mindenki azt hogy kevés a tartalom a játékban. Minden MMO tipusú játékban először kevés a tartalom, az hogy valakik elvárják azt hogy egy ilyen gyerekcipőben járó, még szárnyait próbálgató játék lekösse őket 1000 órára azok lehetetlent kérnek. Ez a stílus még nem eléggé kiforrott ahhoz hogy ilyen elvárásoknak eleget tegyen. Azt meg már meg sem említem hogy bugok nélkül jelenleg is kevesen is tudják kihíváson teljesíteni a Falcont. Mi lenne több boss lenne és többet kéne taktikázni? Szerintem akkor meg mindenki azt mondaná hogy egy olyan frissítés ami felesleges mert nem lehet teljesíteni, akkor az lenne a gond. Tipikus ha van rajta sapka akkor azért, ha meg nincs akkor azért. -
Daermon #3949 Ez nem MMO. Ez egy Online TPS-RPG.
Ne is várd, hogy raidek lesznek, meg resetek és hasonlók.
Alapjait tekintve egy Diablohoz van közelebb, mint egy MMO-hoz. -
Nicco #3948 "Falcon Lost
The APC will now only take damage from C4"
Ba*** meg, nem hiszem el, hogy ezt nem lehetett volna már az insta megjelenésekor megcsinálni :D
A gond szerintem a játéknál inkább azzal lesz, hogyha egyszer a bugokat/glitcheket ki is javítják, akkor is kevés lesz a tartalom. Milliónyi játékosnak van már most brutál felszerelése. Megjelenik valamikor 3 hét múlva az új insta, végigtolják 10-15 alkalommal... és utána?
Azért komoly mmo-kban 8-16 bossból álló raidek jönnek, amik jóval összetettebb taktikát kívánnak meg, mint a mostani "fuss be az alagútba, aztán néha rakd rá a c4-et az apc-re". Én túltettem magamat a hibákon, a sok "sírás" után, letoltam párszor az instát, de már most nagyon unom. DZ játszhatatlan a cheaterek miatt, ha meg éppen nincs egy sem, akkor szintén brutál unalmassá válik, nincs benne kihívás, aztán csak futjuk a köröket, hátha egyszer dob valami értelmeset is... -
#3947 Sehogy csak DZben meg a virusos helyeken veszi fel a karakter. -
lacinkacinka #3946 Üdv!
Olyan kérdésem van, hogy a maszkokat, hogy lehet megjeleníteni, hogy látszódjon a karakteremen? Amikor bemegyek az inventoryba és megnyomom a G betűt felteszi, de ha kilépek, le is veszi és nem látszik?
Köszönöm! -
Raulblanco7 #3945 nekem az jutott eszembe, hogy a csak c4 sebzi alatt azt értik, hogy oké ügyesen megoldottuk hogy sticky nem, de a többit esetleg elfelejtették, gránát, robbanó lövedék.
esetleg kintről ugye (létrás helyszín, létra nélkül is odamegyek 1 perc alatt) ezzel az itt mutatott millió dmg buggal felerősíted a fegyveredet nagyon nagyon erősre, aztán robbanó lövedékkel belelősz így, kérdés a robbanó lövedék továbbra is sebzi-e, és azt befolyásolja-e hogy a fegyvert felbuggoltad milliós dmg-re.
egyébként voltunk egy chates csapattal challangingen, 8. körig elmentünk, annyira nem is volt vészes, csak kicsit erősíteni kell magunkon, jobb csapatjáték, jobb összhang, és a végén valami taktika, egyszerre futás, ki milyen sorrendben sing. skill. ott annál a résznél volt kis fejetlenség mindig nálunk. -
#3944 Amikor majd jön az új incursion valószínűleg könnyebb lesz megszerezni a mostani GS240 tárgyakat! Craft, drop biztosan jobb lesz majd, csak az új még erősebb cuccokat lesz megint megszerezni, eddig legalábbis ez történt. -
#3943 Azért majd leteszteljük :D Hard-on már simán ment. Viszont nem tudom mikortól akarják betenni az új instát de a 220 kicsit nagy lépésnek tűnik így. Be kellene tenniük több 200 feletti fegyvert is, Illetve több fajtát is.. -
Raulblanco7 #3942 FL úgy néz ki meg lett oldva. Innetől csak Hard-ban vesszük ki a hetit, challenging elég brutál, oda csak páran tudnak majd menni. -
#3941 Ez a beszéd! :) Hát nem sokat...
Here is the list of changes implemented during the maintenance of April 21:
Falcon Lost
The APC will now only take damage from C4
Characters will now be killed when going inside the spawn closet
Gameplay
Weapon mods added automatically to a newly crafted weapon can now be deconstructed properly
UI
Fixed an issue where items from the Reward Claim Vendor would be granted abnormally
PC: Fixed an issue where using ASCII code in in-game chat could lead to client crash
The servers will shut down for maintenance on Thursday, April 21 at 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 2 hours.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.21. 11:29:39 -
Betyar070 #3940 Egyetértek térjünk vissza a játékhoz. Van infó arról, hogy mit javítottak a mai 20MB-os frissítésben? -
#3939 Tök jó, hogy egy ideje egyáltalán nem a játékról beszélünk... De akkor már kiegészíteném a véleményedet annyival, hogy széles körben elérhető internet elterjedése előtt amit egy fejlesztő csapat kiadott az végleges és nagyrészt hiba mentes kellett legyen mert alig volt lehetőség a javításra! Szóval amit elkúrtál az el volt kúrva és esélytelen volt, hogy egyszerűen teszel ellene valamit. Most elkényelmesedtek a fejlesztők, szinte minden játék komoly day1 patch -el jelenik meg és egyáltalán nem gondolják annyira fontosnak a hibák kiszűrését elvégre majd kijavítjuk egy patch -ben. Mókás módon a közel mindenkinek elérhető net tette részben ilyen hanyaggá a fejlesztőket és sok hiba van amit hiába javítanak relatíve gyorsan ha közben már komoly károkat okoz a játéknak.
Szintén elnézést az OFF -ért... -
Betyar070 #3938 Igazad van abban hogy a régi játékok nem voltak ennyire összetettek, egy 3-5fós csapat könnyebben bug mentesen eltudta készíteni. ( Azokban az időkben ez ALAP volt, egy komolyabb kiadó szóba se állt olyan csapattal akik nem tudtak normálisan kódolni. ) Most jóval összetettebbek a játékok ez igaz, de hány fős csapatok készítik ??? ( nem ritkán a külsősökkel együtt 100fő! ) Nem azért bugosak ma a játékok zöme mert bonyolultabb elkészíteni, hanem mert nincs igény a minőségre se a kiadóknál és sajnos a játékos táradalomnál.
UI: Én így látom a kialakult helyzetet, a tévedés jogát fenntartom!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.21. 11:02:16 -
#3937 Te meg azt nem fogod fel, hogy őszintén megértelek, de ha nem tetszik ami egy fórumon megy akkor nem olvasod és kész. Nem a mi hibánk ha teljesen önként ide jössz és az éppen aktuális téma nem tetszik és mégis olvasod. Nem kötelező itt lenned nekem sem és neked sem, ennyi.
Ezt a dumát meg, hogy aki kritikát fogalmaz meg az "sír" olyan mértékben gyűlölöm, hogy el sem hinnéd. Primitív, ostoba kifejezés amivel másokat degradálsz le csak mert nem értesz egyet velük. Az meg, hogy valaminek a kritizálása SG -s sajátosság lenne színtiszta marhaság. Az ennél fényévekkel komolyabb Ubisoft -os fórum és a Reddit -es fórum is tele van a játék elemeit kritizáló thread -okkal. Szóval csak arról, hogy menyire el van kúrva a loot rendszer minimum vagy 10-20 külön-külön is komolyabb fórum pörög folyamatosan az ubi rendszerében. Ez ami itt van még pityergésnek sem mondható ahhoz a bömböléshez képest ami ott megy! XD -
#3936 Ha két éve játszol vele, akkor biztosan feltűnt, hogy minden frissítés után minimálisra csökken a hackerek száma, akik nyilván egy idő után találnak megoldást, de a következő patch megint visszaveti őket. Tény, voltak játszhatatlan időszakok, de nem azért mert bugtenger volt a játék. Bocs az offért. -
Raulblanco7 #3935 Látom nem sikerült felfognod, nem sírok miatta, csupán jeleztem, hogy a mások szerint példának tekinthető Rockstar akitől nyugodtan lehet venni játékot mert ők az a kiadó akik rendesen megcsinálják, még rosszabbak mint ami a Division jelenleg. Szimpla ellenérv ellenpélda, ennyi.
Sajnálom hogy nem sikerült felfognod harmadjára sem.
A fórumot teljes egészében majd ignorálom ha úgy gondolom, azért a sok negatívum ellenére van pozitívum is szerencsére, egy két normális játékossal sikerült itt találkozni akikkel azóta is szinte minden nap együtt játsszuk a Divisiont.
Ez a sírás rívás SG-s sajátosság, ez a 4. játék amit követek itt SG-n és Prohardveren is, és véletlen mind a 4-re elmondható, hogy SG 90%-ban sírás rívás, prohardveren is van persze, de arányaiban jóval kevesebb. -
#3934 na jó, de PC-re csak egy éve jelent meg a játék ;) -
#3933 Sokkal jobban tennéd, ha ignorálnád az egész fórumot ugyanis a játék jelenlegi állapotában amúgy minden fórumon ilyen sőt keményebb anyázás megy! (Reddit, Ubisoft) Szívességet tennél magadnak is meg nekünk is, win-win szituáció! :) -
#3932 Szóval unod a sok sírást a The Divison -el kapcsolatban a The Division fórumán AZTÁN meg itt sírsz a GTA miatt EPIC FAIL? -
Raulblanco7 #3931 Nem olvasom, ignorálom egyes emberek írásait akikről név alapján emlékszem hogy ez úgyis csak oá oá lesz. -
Raulblanco7 #3930 Én az online verzióval játszom, a single részét végig sem vittem, annyira nem érdekel.
Az online pc pedig így 2 év után is tele van hackerekkel, magán instát kell csinálni a pár haveroddal ha rendesen akarsz játszani "online" különben rádteleportál egy hacker és megöl vagy átváltoztat fává, elteleportál téged a tengerbe, felrobbantja az egész instát, telerakja hatalmas tárgyakkal amitől laggol az egész, pénzesőt rak rád ami miatt a rockstar elveszi a pénzedet. Szóval remek, megértem hogy azt tartják egyesek követendő példának a játékiparban. -
#3929 Nincs elég fórum a neten, hogy itt kínzod magad vagy mi van? Esetleg meglep, hogy emberek képesek tőmondatokon kívül is gondolkodni? Amennyiben zavar ami itt megy tökéletesen megértem hiszen mindannyiunkat más és más bosszant fel, csak ha ezek után is itt vagy és olvasod a sok felesleges sírást akkor nem velünk van a baj már ne is haragudj. Amennyire én tudom egyik böngészőnek sem kötelező kezdőlapja az sg.hu Division fóruma szóval ne nyisd meg és kész, a problémát te magad tudod egyszerűen megoldani nem mi.
És még egyszer, attól mert más játékok IS követnek el komoly hibákat attól még ez nem lesz jobb.
Hoppá bocsánat már megint nem sikerült a kor "átlag" internet felhasználójának értelmi szintjén két tőmondatban kommunikálnom. Shame on me... XD -
#3928 A GTA online-nak volt egy rossz időszaka, na de nem két évig.. a PC-s verzio meg sose lesz jó sajnos, szarik bele a R :( -
Raulblanco7 #3927 ennyi felesleges rizsát írni komoly teljesítmény. nem védem a játék, tele van buggal, tény. csak unalmas ugyan azoktól az emberektől ugyan azt a sírást olvasni hétfőtől péntekig minden nap.
itt érveltek azzal, hogy bezzeg a rockstar játéka az mennyire profi. igen, a gta online 2 éve folyamatosan tele van hackerrel, akik halhatatlanul gyilkolnak le és jön az új kieg, minden drága cuccot azonnal vehetnek meg mert hacker pénzt is szór be, míg én hónapot farmolok érte. -
#3926 Bocsi, de az érvelésednek az a része alapvetően hibás, hogy ha a sok bug és glitch úgyis minden játékban ott van akkor ez felmenti ezt a játékot (vagy bármelyiket) ennek a vádja alól. Egyrészt ennyi pénzből, idő alatt készített AAA játéknál ez igenis durva ami történik, ennyi game breaking glitch messze nincs más játékban mint ebben. Ez eleve nagyon nem mindegy, más játékokban inkább olyan hibák maradnak benne amik maximum bosszantóak, viccesek, meglepőek. Ebben meg sorra jönnek az olyanok amik értelmetlenné teszik a játék PvP részét és a tisztességes játékot úgy általában. Glitch és glitch között hatalmas lehet a különbség igazából...
Másrészt meg még ha igazad is lenne ez akkor a teljes játékipar kritikája, hogy mindenki szart gyárt és nem igazán állja meg a helyét ennek a játéknak a védelmében! Érdekes mennyire könnyen keveredünk ilyen logikai bukfencekbe amikor érvelünk valami mellett. Érted mi van? Azon az alapon próbálsz megvédeni egy hibás terméket, hogy a többi is hibás. Ezzel valójában nem hozol fel valós érvet az adott termék védelmében hanem kritikát mondasz a teljes ipar felett.
Nagyon nagy baj van ott ahol a hibás termék ELFOGADOTT SZTENDERDDÉ válik és a fogyasztó már nem is várja el az ígéretek betartását és a nagy részt jól működő termék piacra küldését. -
simonl #3925 Visszaolvastam pár hozzászólást, és néha - talán a koromnál fogva is - megengedem magamnak, hogy kritikát fogalmazzak meg egy-egy témában.
Többször szoktam a kiadók pártján állni, mit a mindig elégedetlenkedőkén.
DE , nehogy már az legyen a válasz/megoldás a játékban felmerült problémákra, hogy "játssz vele kevesebbet" !! "Majd megszokod" !!
Sajnos Magyarország ezért tart ott, ahol tart, mindenki beletörődik abba a langyosfos -ba amiben éldegél.
-
Raulblanco7 #3924 húúú, régen egy singleplayer 2D pálcikaember játékban balról jobbra haladva nem volt tele buggal a játék? micsoda züllés megy azóta, hogy most meg tele van buggal ugyan az.
Hoztátok itt a Rockstart mint példa, a GTA online játszhatatlan szar a sima térképen mert minden insta tele van hackerrel akit hiába lősz halhatatlan, és az a játék nem 1 hónapja van kint hanem 2 éve kb. -
Conqvistador #3923 Mindent elmond a fejlesztőkről, hogy létezhetnek olyan bugok, amik segítségével tárgyak/ karakterek képesek átmenni a falon. Vicc
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.21. 08:44:24 -
Betyar070 #3922 Egyetértek maximálisan veled. Emberek ne tegyünk már úgy mintha a fejlesztők szívességet tennének nekünk. Ez egy termék amiért komoly fizetést kapnak a készítők. Nem tudnék most hirtelen olyan területet mondani ahol ennyire elfogadott a silány minőség mint a számítógépes játékiparban. Gondolom jogos elvárás az, hogy egy termék a megvételekor hibátlan legyen.( autó, bútor,...stb) Pontosan ahogyan te is írtad, mi vásárlók járultunk és járulónk hozzá, hogy sokszor félkész játékokkal kiszúrják a szemünket. Mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nem volt azért ez mindig így. A játékipar hajnalán ( C64, Amiga korszak) komoly presztízs vesztés volt, ha a fejlesztők bugos játékokat készítettek. (kisebb bugok akkor is voltak nem vitatom, de a mostani állapotok fényévekre vannak attól) A játékmagazinok ( CoV, GURU... ) komolyan lehúzták az ilyen játékokat, bírálták a fejlesztőket. Mára már teljesen megváltozott a helyzet, és gyakran maguk a kiadók engedik meg a silány munkát. Sajnos mára már természetessé vált a játékosok számára, hogy egy játék tele van bug-al, glitch-el, majd kijavítják, hangoztatják. A gondom nekem evvel csak az, hogy én nem fél év múlva szeretném élvezni a terméket hanem a megvásárlás napjától. Olyan nagy elvárás ez ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.21. 07:53:20 -
Ackronikon #3921 Teljesen jogos és egyetértek! még nem tökéletes de melyik játék volt az ebben a korban? -
Daermon #3920 Mikori a videokártya? -
Fuji324 #3919 Sziasztok!
Nem nagyon találtam megoldást a bajomra, ezért megkérdezlek titeket.
Legújabb AMD driver fel van telepítve, a látótávolsággal is játszottam (le,fel állítottam). De az embereket (az én oldalamon harcolókat és az ellenfelet) állandóan kb.30-40 másodperces késéssel jeleníti meg! Ott kell bújkálnom a fedezékek mögött, hogy ne halljak meg addig, amíg az ellenséges erőket nem látom. Van esetleg még valami, amit megpróbálhatok telepíteni, beállítani, hogy ez a hiba megszünjön?
Másnak is van ilyen problémája? -
#3918 Mostanában mindenhil lag van kisebb nagyobb.. valamit nagyon mókólnak. Nem vágom hogy eddig mièrt volt jó.. -
Daermon #3917 DZ-ben 3-4mp-s lagg van... Pont mikor időm lett volna rogue vadászatra meg öldösni a mobokat -.- Úgyhogy ha,mar lépett az egész csapat. Mára pihi.