7647
  • Futocsiga84
    OK rendi köszi.
    akkor rámegyek a történetre :-)
  • Daermon
    Csak jbb gearrel, semmi extra.
  • Futocsiga84
    Sziasztok.
    Lehet egy hülye kérdésem?
    Láttam videókat ahol az armor fehér vonalak nagyon sűrűn vannak azt hogy lehet elérni???
    Tier 1 -ben vagyok , minden perk fullon.
    lehet én hagytam ki valamit vagy még ott nem tartok?
    köszönöm szépen a segítséget :-)
  • Kazagor
    A Nemezis exotic snipert összerakta már valaki? Blueprintet merre lehet találni?
  • PeeTeR
  • Maala
    Rámész a control pontra, és piros vonalak jelzik a hozzá tartozó activityket, ezeket megcsinálod, és növekszik a control pont szintje eggyel.
  • Daermon
    Ez miben másabb, mint a 6500 tagos The Division Hungary csoport?
  • Why
    Közel 2000 taggal rendelkező csoport várja ügynökeit : https : The Division 1 és 2 Group
  • Kazagor
    Hogyan lehet triggerelni level 3-as control pontot?
  • cyber
    Meg lett köszönöm.
    Egy küldit benéztem.
  • Daermon
    Nem is lesz. Az üres pult a skilles mellett, oda mész és F betű.
  • cyber
    Igen kész és wt1.ben vagyok.A csávó nincs ott.
  • Daermon
    Stronghold kész és WT1-ben vagy? Ha igen akkor a skilles/perkes csávó mellett a pult (ember nincs ott).
  • cyber
    Üdv.
    Tisztelettel kérdezném hogy a Fehér házban ahogy belépünk bal kéz felől mikor vagy mitől lesz elérhető a speciális fegyverkereskedő?
    Jelenleg 30 fölött vagyok de még nem jelent meg.
    A választ előre is köszönöm.
  • DrSoong
    Mitől függ az, hogy "szintlépésenként" kapok-e eventes kulcsot vagy nem? Már csak 5db kellene és megint elkezdte nem adni...
  • Maala
    Tippre Uplay kliensben a játéknál bal oldalt a Club jutalmaknál vannak?
  • Kazagor
    A season pass-ban szerepel +8 küldetés, Agent ward outfit, scout emote, +projectek, +bountyk stb. Ezeket megkapta már valaki? Én utólag vettem meg a season passt, de semmit sem kaptam ezekből. Valaki?
  • PeeTeR
    anelkul is, felesleges kombinalni, szar ugy ahogy van
  • Maala
    Néha bugos, néha nem. Ha chem launchert vagy bármi healt használsz halálod előtt közvetlenül, akkor általában bugos. :-)
  • Gilmoor
    Sajnos a reviver bugos. Többször is leellenőriztem, és reditten is írják, hogy sajnos még mindíg az.

más: Ez a felszerelés kalkulátor nekem elég hasznosnak tűnt, gondoltam megosztom.
    div2 brandset kalkulátor
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2019.04.08. 11:17:17
  • Maala
    Hive reviver csak akkor fog működni normálisan, ha nem mozogsz, miután downolnak. Már, ha saját magadra akarod használni, ha másra, akkor neki kell mozdulatlannak lennie.
  • Gilmoor
    Nektek sem működik a hive reviver? Vagy csak engem szivatott meg zsinórban 14 szer? Lvl 3-as control pont 3 ból nulla alkalommal adott receptet. A recept szabadkőműves ikonja ugyan szerepelt a revard fejléc alatt, de semmi nem volt alatta. Pedig még egy receptet sem kaptam lvl 3-as CP foglalásból. Láthatalan ellenfelek? Gondolom ez nem egy terezett fícsör, én viszont rendszeresen találkoztam velük. Hangok? Hallom hogy fut felém valaki (hyena assaulter) de nem látom hiba forgok körbe-körbe, majd hátulról jól lesokkol (mert ugye az elite már nem gázzal üti ki magát, hanem nagyfeszültséggel)... jó ez az új peccs...
  • PeeTeR
  • Daermon
    Inkább realista :D
  • Gilmoor
    szörnyen lehangoló tudsz lenni...
  • hawkie22
    Én ma kezdtem el a kulcsokat gyüjteni, összejött 8db Hyena kulcs, meg mellé még pár másik frakció is, holnap WT5 után pedig gyüjtögetés a Chatterboxhoz. Elötte viszont fel kell húzni maxra a crafting stationt. :) A többi Exotic nem érdekel, egy Exotic AR-nek viszont nagyon örülnék. A shotgunokat rühellem, Rifle-t nem szeretek, még ha jó sebzése van, akkor se, marksman-t meg nem használok. :)
  • Daermon
    Buli, hogy a hunterek kiszöknek a spawn helyről az utcára :D
  • Spaceghost
    De minek? Holnap jön a WT5 dobhatod ki és farmolhatod ki újra a hozzávalókat. Én a héten szinte be se léptem, az exoticokat WT5 előtt le se craftoltam, mert csak kidobás. Nekem kicsit azért visszás lett ez, hogy WT5-öt visszatartják, mert semmi értelmét nem láttam a gear farmolásnak, ha holnap úgyis kukázom az összeset.
    Utoljára szerkesztette: Spaceghost, 2019.04.04. 15:15:26
  • Gilmoor
    Tegnap végre sikerült lekraftolni a chatterboxot. max 9,6K damage ből 9,3-at sikerült kihozni elsőre.
  • Gilmoor
    Szia,
    Én nem tapasztaltam ilyet eddig.
  • Pardon82
    Sziasztok,
    Bank HQ küldetés alatt nektek is kilép a játékból? Valaki tudja mi lehet a gond?
  • hawkie22
    Nekem is van egy nagyon jó Vectorom, de most az átkerült másodlagos fegyvernek. Fö fegyvernek AR-t használok, F2000-t. :) Survi talent, AR-t támogató felszereléssel. Egész jól elvagyok WT4-en, challenge küldi még nem megy szólóban, de mint mondották elöttem, pénteken nyílik WT5, azután úgyis át kell öltözni. :)
  • Daermon
    Pedig, de. Nekem pl rohadtúl nem jön be a Vector, nem is használom :D
    Egyenlőre Rifle+AR van nálam. Assault Drone + Chem Launcher, vagy Crusader Shield + Chem Launcher.
    Ami pl most állandó nekem az a chesten a Berserk talent (fogy az armor, az +dmg).
    Egész jól elvagyok WT4-en.

Aztán WT5-ön meglátjuk mi lesz majd. Álltalában úgy játszom, ahogy kedvem van, ahogy nekem kézre áll. A metaból max ötleteket lesek.
    DZ-ben meg inkább AR a fő fegyver.
  • Maala
    Nah, akkor pont jó, most úgyis a Vector a meta. :-D De azt már nem akartam írni, így is mindenki úgy játszik, ahogy akar, aztán még megszólnak itten-e.
  • Daermon
    Annyira ne lendülj bele még, mert pénteken nyilik a WT5. :)
  • Gilmoor
    kaptam egy tactical vektort most épp 1,2 RPM-el, 1,4-es reloaddal (+20 crit chance supressorral) .. azt akarom kiegészíteni chatterbox-al, és valami smg-t segítő ruhaszettel... Nem tudom hanyas az a gear score ahol már tatósan lehet recalibrálni, de majd ez is kiderül.
  • Maala
    Crit chance, Crit damage, meg egy jó kis SMG hozzá... Másra nem is nagyon van szükséged.

Vagy mehetsz a haladó útvonalra, és 5 +Armoros kék skillel felveszed a +2% dmg / 10k armoronként talentet (aminek nyilván ilyen korán reggel nagyon nem akar a neve eszembe jutni), és picivel több armorral lesz ugyanolyan dmg-ed. Persze emellé is ugyanúgy crit/crit kell. :-D
  • Gilmoor
    Én is elértem a WT4-et, és most azon vagyok, hogy valami hatékony koncepciót hozzak ki a temérdek loot-ból és lehetőségből. Pillanatnyilag egy totális káosznak nevezném azt amit hordok. Próbálom megszerezni a chatterbox smg alkotó elemeit, a 4ből kettő már meg is van. Arra viszont árjüttem, hogy érdemes a küldetéseket magas szinten csinálni másokkal (akik jobban állnak gear-el) mert onnan sokkal értékelhetőbb cuccok potyognak, mint szólóban.
    Korábban láttam egy videót ahol kitakarítja a lvl 1-es kontroll pontot, majd feltornázza a szintjét lvl 3 -ra. Nekem nem működött, lehet azóta már kijavították. Ha a CP fehér (unclaimed) akkor nem tudtam már növelni a szintjén. A lvl 3-as CP-k meg elég nehezek, a jelenlegi felszerelésemmel persze.
  • hawkie22
    Nálam lvl30 GS449-el 50 óra játék után, World Tier4, de még van egy rakat SHD Tech, amit nem szedtem össze, egy csomó bounty nincs még kész és még Huntert se öltem. DZ-ben is csak lvl6 vagyok még. :)
  • Daermon
    Rohanni? :D Mindem side mission is kész, egy csomó SHD tech, DZ-tem is kicsit (ott lvl20), sőt már Huntert is öltem... Szóval igazából mindent csináltam :D