7647
  • Metalmilitiakid
    Sejtem az a Disable fullscreen opt. vágja tönkre a dolgot. Próbálj utánanézni hogy konfig fáljal lehet e pl. Borderless Fullscreen be állítani a játékot, az hátha megoldja.

Más kérdés.
    Mikortól lesz majd a High-End drop többségben ? Most World Tier 2-ben vagyok és drop kb 80+ %-ban még mindig lila, amiről esetleg a talent ha használható, amúgy kuka.
  • bekescsaba
    Most viszont csak ablakban fut..Megőrülök!!!

Alt+Enternél jön a fekete képernyő
  • bekescsaba
    ez megoldotta:

Go to directory where your game is installed (usually C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's The Division 2)

Right click on TheDivision.exe and click Properties

Go to Compatibility tab

Press "Change high DPI settings"

Check "Override high DPI scaling...." and set it to "Application"

Check "Disable fullscreen optimisations"

Launch your game

• bekescsaba
    Hali!

Megvettem (letöltöttem) a Divisont az UPLAy mappába. Rányomok a play gombra, és egy fekete képernyő jön be, a kurzorral, más semmi. Mi lehet a probléma?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.05.21. 21:50:04
  • Metalmilitiakid
    Én most verekedtem fel magam a Tidal Basin részbe és kezdem a lépkedést a World Tier-ekben. Ha valaki hasonló cipőben jár és van kedve együtt játszani akkor szívesen veszem a társaságot.
  • hawkie22
    Volt már valaki raidben? Jó? Nehéz? Érdemes hajkurászni a lootot benne? Mondjuk nem mintha mostanság a közelébe jutnék, annyira kevesen vannak online a klánból
  • DrSoong
    Most kezdte nekem sima küldetésekért szórni a játék az új eventes fehér láda kulcsait.
  • Metalmilitiakid
    Level 30-on mi alapján megy az enemy scale ? Csináltam most a Federal Bunker-es main küldit egyedül. Mind a két fegyómban volt speciál lőszer, szóval gondoltan nem pazarlom el az elején a randomokra és lőttem őket a M1911-emmel, 9.4K damage-es. A harmadik szoba után már csak poénból mondom megpróbálom végig pisztollyal, még az utolsó boss a BloodHound is úgy halt meg hogy pont nem ért oda hozzám és nem kellett menekülnöm előle. Akkor nő csak meg igazán az enemy szintje ha többen vagyunk ?
  • Metalmilitiakid
    Természetesen nem találom meg a helyet mégegyszer... Egy park volt viszonylag nagy szobrokkal kb mint a Hősök tere nálunk és talán egy repülő csapott egy krátert a közepébe úgy lehetett lemenni egy kis földalatti részbe ahol szokásos lakat lelövős loot szoba volt. Vagy West Potomac Park nyugati végén volt, vagy Foggy Bottom Dél-Nyugati részén. Ha valaki tudja hol van szívesen venném az infót, mert akkor tesztelgetném a beállításaimat rajta. Köszi!
  • Metalmilitiakid
    Pont most akartam bekapcsolni, mert néztem, hogy az ami nincs bekapcsolva. Am. jelenleg azt sejtem hogy valami particle problémája lehet, mert ahogy észreveszem akkor van gáz ha ködös/gázos területen van sötét. Furcsáltam is a különböző füstök elég hatékonyak a játékban átláthatóság szempontjából, de lehet az is a hiba része.
  • PeeTeR
    DX12 -ot kapcsold ki
  • Metalmilitiakid
    Szerintem nem, a legfrissebb van fent és eddig 30 óra alatt kb 3-4 alkalommal fordult elő. Csak ez pont 3-4 alkalommal több mint amennyivel szeretném :D Mondjuk nem lepődnék meg, hogy ma ha belépek is visszamegyek ugyanoda akkor tökéletes lenne.
  • DrSoong
    Ez szerintem VGA driver probléma lesz.
  • Metalmilitiakid
    Nagyrészt High-Ultran van a játék, nagyon kevés dolgot állította a gyárihoz képest. Mit kellene ki/be kapcsolnom ahhoz hogy ne legyenek ilyen random vaksötét részek, főleg földalatt? Egyértelmű hogy ott kellene mászkálnom, nincs lámpa kapcsoló és ha kintről benézek távcsővel minden tök fasza látom, hogy a lépcső egy láda.... de amint lemegyek vak sötét, kb csak úgy tudok közlekedni, hogy Esc el menü, akkor kb 5 méteres körben látok és az alapján megyek tovább. Ez elég irritáló.
  • DrSoong
    Az jó hír, hogy a project ötöt ad, mert az 3x volt az előző eventnél igaz akkor csak 3 kulcsot adott. Egyet kapott mindenki indulásnál. Következő 3 napban nem dolgozok remélem sikerül pár raidbe benne lenni és meglesz a 40 kulcs.
  • Vorrhess
    Nekem 5-öt adott a kék feliratos Apperal Project nevű küldi. Másik 3 meg jött csak úgy valahogy, ne kérdezd hogy :D Ma reggel belogoláskor csak úgy random volt 1 pl. Igen elég sanszos ,hogy nem lesz meg a 40. Valószínűleg nem véletlen ,hogy Wallet-ből is lehet venni 100 "dollárért" :D
  • DrSoong
    A weekly az előzőnél is csak 3 kulcsot adott, abból nem lesz meg a 40. Aküldiket meg csinálom a magam 491GS-ével inváziósan meg simán is de nem dob eventes kulcsot szintlépésnél.
  • Vorrhess
    Nem kell hozzá raid ,csak 30 utáni end-game. Van egy jó hosszú listás küldi, de pár óra alatt megvan solo-ban is.
  • DrSoong
    Azokból a kulcstöredékekből kulcsot tudsz kraftolni. Én általában a kéket szoktam az 100db/1 abból is esnek mindenféle szintű ruha elemek. Ezek amúgy dublikálódhatnak, ha olyan esik ami már megvan akkor xp-t kapsz.

Az eventes kulcsból való nyitásnál nincs duplikálódás. Jelenleg 40db kell az összes eventes ruha elem megszerzéséhez. Csak én ilyet még nem kaptam a "szintlépéseknél" úgy, mint az előző eventnél. Feltételezem, hogy raidet kellene mennem amin jelenleg még nem voltam.
  • Metalmilitiakid
    Pont hasonlót akartam kérdezni, hogy esnek Key Fragmentek fejlődés közben is a küldik végén, azok is ilyen ruhás ládákat nyitnak ? Most kezdtek el csak megjelenni nekem, lehet hogy csak Level 20 felett kezd esni, vagy nemtom.
  • DrSoong
    Ez az új ruhás kulcs csak raidből esik, az lenne jelenleg az event? Az előző egyértelmű volt, de ennél nem igazán világos számomra a leírás.
  • hawkie22
    Nálunk is ez van. 50/50, de abból úgy max 6-8 aktív, ebböl 4-en szoktunk egy csapatba nyomni, a tööbiek randomoznak vagy szólóznak.
  • Metalmilitiakid
    Nemtudom innen hányan játszanak, de akár elkezdhetnék összerántani egy helyi klánt is.
  • zamballa82
    Sok sikert.
    Kevés klán van ami aktiv.
    A tegnapi raid sok embert megmozgatott talán kicsit összefognak az emberek.
    Én is keresek aktív klánt.
    Amiben vagyok 50/50 de max 4 ember aktív.
    Siralmas.
  • Metalmilitiakid
    Sziasztok!
    Pár napja vettem még a Division 2-t. Elértem a klán hozzáférést, keresnék egy klánt ahol ha lehet 20+ os emberek(IRL level-ben, nem játékbeli :D) vannak nagyrészt és nem csak PvP orientált a csapat. Az se baj, ha esetleg angol nyelvű azt is elég jól beszélem. Discord, TS3, mikrofon, van minden. Jelenleg nem az a célom a játékkal, hogy a lehető leggyorsabban kimaxoljak mindent és végigrohanjak a játékon, hanem szeretek szórakozni közben.
  • hawkie22
    Hát akkor ez nekem ki fog maradni. Van ugyan klánom, de az utóbbi idöben csak este 8 után tudtam felmenni játszani, akkor meg már nem olyan sokan vannak online a klánból. De talán szerencsém lesz, majd hétvégén ránézek.
  • zamballa82
    Aki rédelni akar az csak fix csapattal teheti meg.
    Tehát klán kell!
    Van olyan klán ahol 8-nál több ember aktív?
  • zamballa82
  • PeeTeR
  • DrSoong
    Igazából költői kérdés volt, nem akarom, hogy bug kihasználás miatt kidobjanak. Nem azért adtam 15 ezret a játékért.
  • sata75
    Várjuk a teszt eredményét!
  • DrSoong
    Div2-be létrehoztam második karakteremet. A bevezető rész után kaptam 3 ingyen ruha kulcsot amit elnyitottam. Felmerült bennem a gondolat, hogy vajon ezt a 3 kulcsot végtelenségig lehet farmolni, karakter törlés majd újra létrehozással?
  • PeeTeR
  • sata75
    és ez mikor jön? azt lehet tudni?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • soo277
    Nekem eddig ezek vannak meg
    Harmadik part: Invaded Roosevelt Island Stronghold
    Negyedik part: Invaded District Union Arena Stronghold
    Blueprint: "Puck" Boss Grand Washington Hotel Mission
  • mate23
    kosz
  • Daermon
    *Division 1, *Division 2 :D
    Újat kell kezdeni.
  • mate23
    udv
    ha megvan az 1 division es megveszem a 2division. akkor ott hasznalhatom 1 levo karaktert vagy ujatt kell kezdenem?