7647
  • macleody
    Minek rohantok annyira? 34 óra és még csak 11-es vagyok :D
  • Daermon
    Na igen... 37 óra played és már World Tier 4-ben vagyok. Kicsit gyorsan átlehet ugrani a tiereket.
  • foxxi
    Meg lett a level 30. Segítséget krénék szakemberektől, akár egy barátjelöléssel és ingame talizva :)

UbiID: KisCsajszi
  • Maala
    Arra utaltam, hogy nincs annyi új tartalom lvl 30-on, hogy még 1x annyi időt eltölts ott, mint amit lvl 30-ig. Ugyanúgy (vagy inkább gyorsabban) fogsz haladni, mint előtte.

Illetve egy indok talán lehet a jelenlegi állapotában a játéknak, GS 250 modok farmolása.
  • Maala
    Tegnap raktam pont rá ezt a talentet az M700-asomra. :-o
  • PiszkosFred
    Miutan a Bill Roper fele verzio beleallt a foldbe (sajnos), nagy csend volt. Aztan jott a t3fun, egy ideig vitte a cuccot a keletieknek, jott hozza kieg is, majd az is beleallt a foldbe.

Most van egy kozossegi HGL 2038 es van a t3fun fele verzio rebootja steamen a Tokyo frissitessel.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.29. 20:53:06
  • s0n1c
    Hellgate London még van? lol Release-nél nagyon imádtam!
  • PiszkosFred
    Ellentetben masokkal, en a magam nyugdijas tempojaban elvagyok, orulok, ha nem er veget a dolog a dinggel. Van akinek szoszmotoles, nekem szorakozas :) Nem ket hetre tervezem sosem a karriert, bar ketsegtelen, nagyon lassan haladok, de hat ra is erek.

Ezert is van az, hogy a megjelenese ota folyamatosan jatszok a Hellgate Londonnal (regi es reboot), a Borderlandsokkal es a Destinykkel, a Division 1-gyel es belekostoltam az Anthembe is (bar ez utobbi most parkol, de nem vegleg) :)
  • Gilmoor
    passz nem tudom mi értelme van... mi értelme van végigrohanni rajta? :) Fene se tudja. Nekem fekszik a mojolás :)
  • Gilmoor
    kaptam egy lvl 30-as end gear M700-as mesterlövészpuskát, amin ez a talent van:
    First Blood First shot fired from a full magazine deals headshot damage to any part of the body hit.
    igaz, ez még csak WT1-en van, de ha lesz egy WT4-es M700 carbon vagy M44, akkor arra majd jól rákalibrálom.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2019.03.29. 17:41:13
  • Maala
    És annak mi értelme? WT4-et megléped minimal gearben és, és legalább normális endgame geart kapva csinálod meg a side missionöket...
  • Gilmoor
    Úgy rakd össze a matekot, hogy ha alaposan végig akarod szöszmötölni a játékot, akkor lvl 30-at elérve (fő küldik, random eventek majd 30 közelében side mission-ök a favorit prior), akkor lvl 30-on míg az összes side missiont (secret missiont) befejezed, hogy megszerezd a fegyver modokat és ki..csázod a sokkolóarcokat a rendszerből, még egyszer annyi időt fogsz eltölteni vele, mint lvl 30-ig. Majd csak aztán kezdődik a WT szintezés.
  • Maala
    Azóta fejlődött a technika (végigért a játékon a kockább réteg), így már tudnak az emberek segíteni, ha van kérdés. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.29. 13:38:27
  • PiszkosFred

En is igy vagyok vele, de amkor legutobb errol szo volt, akkor az volt a legnepszerubb tipp, hogy ne nyisd, majd kesobb.

En speciel mindig kiniytom, mert kell a loot/gear szintezes kozben (meg nem vagyok lvl30)
  • Maala
    WT4-en újra lootolható lesz rendszeresen a nagy sárga láda is, de addig csak akkor nyithatod ki, amikor elfoglalod a control pointot, utána a következő újrafoglalásig (ami meg 30. szint után jön) megint bezáródik. Tök felesleges tartogatni, egyik szinten se fogsz pár óránál többet tölteni, loot meg jön dögivel végig.

Sajnos még az se feltétlenül jó, hogy a gyors WT1-2-3 progresshez megtartod őket, mert ott meg véletlenszerű, hogy melyik control pointot tudod kilootolni (mert alapból zöld lesz a térképen), és hacsak nem foglalod el a pirosakat újra, akkor szintén nem tudod kinyitni őket, csak a 24 órás boxokat.

De ha lassan, ízlelgetve minden WT szintet szeretnél haladni, minden alkalommal foglalgatva a Control Pointokat, akkor nyugodtan tartogathatod őket későbbre...
  • Gilmoor
    A nagy sárga ládát ha nem nyitod ki akkor amikor bemész a supply room-ba, akkor később már nem is tudod kinyitni. Egyébként meg tök mindegy, annyi loot van a játékban, hogy totál mindegy lesz kinyitod -e vagy sem.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2019.03.29. 12:16:52
  • PiszkosFred
    1. nincs
    2. Az altalanos velekedes az, hogy a sarga "nagy" ladat ne nyisd ki 30 alatt. A tobbit lehet, az respawnol aranylag hamar.
  • Kazagor
    Két apró kérdés:

1./ Van auto loot a játékban? Ha igen, hogyan állitom be?
    2./ Control pontokon a loot ládákat érdemes kinyitni 30 alatt is, vagy jobb megvárni a 30-at? Egyáltalán ha kinyitom a ládát, az repopol x nap után, vagy csak 1x nyitható ki?
  • Maala
    Ty!
  • Spaceghost
    Ami ebben az évben jön Div 2-höz kiegészítők azokat megkapja az is aki az alapjátékot vette meg. Year 1 passosoknak annyi az előnyük hogy 1 héttel korábban kapják meg a nagyobb tartalmi bővítéseket, de a jövő heti az még nem Episode 1.
  • Maala
    A jövő hét pénteki Episode1-t meg kell venni? Csak sima alap Div2-m van. :-)
  • Maala
    Igen, menj be újra.

Először világoskék az ajtó, azaz egy missiont kapsz mind a 3 zónába. 3. zóna unlockhoz 23. karakterszint kell.

Mindegyik végigvezet a zónán, és scanneltet veled 3 helyen, sztori szerint így ismered meg a zónák területét. Mikor vége a van a küldetéseknek, és kijössz, majd F-et nyomsz a fali konzolra, onnantól éles a zóna (lila színnel a térképen), és ha bemész, már találkozhatsz mással. Vagy nem, mert eléggé kihaltak amúgy. :-D

Fun még, hogy ha olyasvalaki sessionjében vagy, aki még nem unlockolta az adott zónát, akkor zárva lesz a kapu, és nem tudsz kijönni (mert zónán belülre rak ilyenkor, legalábbis engem úgy rakott), csak ha ráteleportálsz egy társadra (ilyenkor hála égnek nem él a "zónán belül nem lehet teleportálni" megkötés).
  • AnuluWork #7302
    Bebugzódott side missiont lehet resetelni?
  • drholmes
    Odamentem a bejárathoz, miután egy főküldi után unlockoltam a DZ officert, s aztán egy betanító jellegű küldin mentem végig. Ekkor már látható jobban a térkép, látok egy csomó új bejáratot, de bent a zónán belül nincs semmilyen küldetés a térkép szerint. Menjek be újra, s jobb lesz?
  • Gilmoor
    story mission-t csináltad? mert akkor normális.
  • drholmes
    Sziasztok
    Tegnap végigcsináltam a Dark Zone East részét, megkaptam egy fegyvert, de nagyon üresnek tűnik az egész. Se NPC se játékos, se semmilyen küldi. Ez hiba, vagy nekem kell még vmit csinálni, hogy érdemes legyen bemenni?
  • hawkie22
    Jogosultság terén én vagyok az admin, nincs is más felhasználó a gépen. Minden más beállítást megtart a játék, csak ezt nem. Kipróbálom Windowed Fullscreenben, hátha azzal más lesz. Remélhetöleg FPS-drop se lesz. Az eddigi stabil 74-75-el teljesen elégedett vagyok High beállításon.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.28. 07:29:50
  • PiszkosFred
    Nem lehet, hogy jogosultsag kerdese a beallitasokat tartalamzo mappara vonatkozoan? Probaltal eseteg mast is atallitani (barmit az ingame settingsben), es azokat nezted e, hogy megtartja e?
  • Daermon
    Passz, de alt+enter felrakja teljesre elvileg.
  • hawkie22
    Van valami ötletetek, miért indul el a játék nálam mindig Windowed módban? Kicsit idegesítö, hogy minden egyes indításkor be kell lépjek a Beállításokba és ott mindig Fullscreenre rakni.
  • Daermon
    Én is hajlok a Survi felé, bár a nyílpuska pont nem vonz. :D Nem tudom, de valahogy egyik specet se érzem magaménak. Valami jó Assault Rifles spec kéne nekem. Remélem a 3 új közül az egyik ilyesmi lesz.
  • Maala
    Mondjuk én először mindet fulloznám, és csak utána mondok véleményt róla... Pl. azért a Tier 4-es sebzésnövelés (+146%) elég jót tett a Survivalistemnek, már nem "csak" CC-zésre és a csapat healelésére jó elsősorban, hanem single boss burstbe is beszállhatok a többiek mellé. :-D

Bár engem a nyíl lövedék sebessége idegesít inkább. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.25. 13:02:53
  • Nomad90Hun
    Fura én is így vagyok a demo-val beta-ban marhára tetszett fullban meg nem bírom, a survivalist sokkal jobban bejön a nyilpuskát kezelhetőbbnek érzem magam részéről.

Amúgy csak én néztem be valamit vagy a "vagyon" nincs megosztva account szinten? Mert kezdtem új karit és meglepődtem hogy pénzt stb ujra kell gyüjtögetni, mondjuk a crafting matik-ról tudtam hogy nem egybe gyüjti de lehetne azt is, de pénzt pl. nem láttam h közös lenne. Amúgy részemről survivalist arat szépen, tegnap occipied dz-ben belementem egy 1v1-be szegény csóka/csaj azt se tudta mi van, rámentem a dobtáras shotival aztán mikor pakolgatta volna pajzsot magára odarohantam és kapott 1 egész tárat az ar-ből szegény csóka/csaj úgy csuklott össze hogy csak néztem.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2019.03.25. 12:56:34
  • Daermon
    Nekem mondjuk egyik se az az igazán bejövős :) De még van 2 szintem eldönteni, hogy Demo vagy Surv.
    Szerencsére majd tesznek be újakat.
  • hawkie22
    Közben rájöttem. :)
  • hawkie22
    Ha le akarom adni a specializációmat, mert nem tetszik és egy másikat akarok felvenni, meg lehet tenni? Vagy azzal kell együttélnem, amit választottam? Szeretem a mesterlövészt, de annyira nem jött be, mint gondoltam. :)
  • Maala
    Hát, kicsit broken ez az endgame fejlődés így...

Vendorok heti resettel; control pontok és egyéb loot ládák 24 órás resettel... Így kevesebb, mint 24 óra alatt megvolt tier 1 -> tier 4. :-D Nem csodálom, hogy páran már a 3 extra nap végére elérték a tier 4-et. :-D

Jöhet a fun farm rész. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.03.24. 21:32:21
  • Jonesy73
    Üdv mindenkinek,
    van arra valami mód, hogy megakadályozzam, hogy valaki társként mellém szegődjön a játékban, vagy csak az, ha belépett, akkor én kilépek? Néhány mission-nél nagyon jó, ha valaki segít, de amit én akarok kipucolni, ott iszonyúan dühít, ha valaki, főleg a végén egyszercsak belép...
  • Zsolt_99
    NA vegre meg van,Hardon dobta ki ;))
    Kemeny 3 napi vadaszas utan
    Koszike az idodet
  • Zsolt_99
    Hat igen jo neked,en mar 3 napja probalom de semmi,lehet valtoztatni a trier levelt mint az 1-ben?Mert meg probalnam en is trier 2 ben,vagy ha akarsz vegyel fel baratnak aszt probajuk egyut,FattyDaddy-HUN,most megyek aszt meg probalom en is hardon