The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.15. 12:53:44
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Köszi,
Nálam most többször kifagy a játék.
Egy fájl hitelesítés most megy végig a gépen.
"Csatlakozás játékhoz"-ra kattintva 1 baráton végre elindult a game és azóta müködik rendesen nem tudom mi a franc baja volt.
Azóta masszív szopóroller van...
Nagyrészt saját hülyeségem, de azért leírom nehogy más is így járjon.
2 óra játék után gondoltam csinálok még egy karit, csak épp a karakterkészítő képernyőn jöttem rá h még tök fölösleges, hiába nyomtam bármit nem lehet "csak úgy" megszakítani a karaktergenerálást, pánikmode on és nyomtam egy ctrl-alt-del-et és feladatkezelővel bezártam a játékot, ami még nem is kellenne hogy gond legyen, csak valószinüszeg a szerveren valami mégse ok.
Merthogy hiába indítom el megint a gamet a logók után a connect to servers képernyőn kifagy, a uplay game launcher és az anti cheat szintén. Próbáltam fájlellenőrzést, uplay kilépés meg belépés, komplett ujratelepítést is, semmi nem oldotta meg... Úgy most itt ülök és mar az ideg, ubinak küldtem hibajegyet még semmi válasz délelőttöm off, remélem mire hazaérek jön valami válasz.
Toltam 1,5 órát.
Semmi gondom nem volt.
Szerintem jó lett.
😄
Már csak 2 óra.
#7227: Nutriel, felvettelek, uPlay: Sh00ter_83 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha már beletették,használjuk ki...
Egyenlőre minimális létszámmal,de megalakult a Stormcorner néven futó klán,amely szívesen lát mindenkit,aki nem egyedül szeretne mászkálni Washington utcáin. Semmi kényszer,semmi kötelező napi "farmolás",csak játék (azt nem mondom,hogy stesszmentes,mert azért vannak még hibák,amik okozhatnak kellemetlen pillanatokat).
Nincs szinthez kötve,mindegy,hogy melyik verzióval rendelkezel,amennyiben érdekel várunk szeretettel. Én személy szerint a 8 fős raidekre nagyon kíváncsi vagyok,szeretném ezt/ezeket nem PUG-gal,nem ismeretlen emberekkel kipróbálni. Nyugisan haladunk,előbb vagy utóbb úgyis elérjük a 30-as szintet.
Akár itt,akár in-game (Nutriel vagy MancuniaH néven) keress bátran,a játékban leginkább esténként vagyunk elérhetők.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A Ghost Recon Wildlands is jó lett összeségében.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.03.12. 12:16:13
Én meg majd csak este tudok leülni játszani vele.
Én majd csütörtökön este melóból hazamenet betárazok valami kólát vagy kávét aztán éjféltől nekiállok hajnali baglyot játszani, pénteken úgyse megyek sehova. <#awink>#awink>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valoszinu a day 1 patch majd javitja de ha az nem akkor valami uj video kartya driver fixalni fogja.
A directX streambe kapcsolódnak be jellemzően ezek az alkalmazások, egy közbülső rétegként. A játék nem veszi észre, szintén a technológia miatt.
Azt tudják csinálni, hogy az ismert csaló programokra keresnek rá a futás közben. Így aztán, ha új a program, vagy gyakran változik, akkor csak a szerver oldali elemzéssel lehet ellenőrizni. (pl. túl pontosan célzókat, furcsán mozgókat, esetleg a kliens által nem támogatott tevékenységeket végzőket GM-ek leellenőrzik) Ez nagyon sok munka, és eléggé kilátástalan sajnos. A jelen helyzet szerint FPS-ben mindig lesznek csalók.
Most nézem hogy csak a Phoenix, Dark zone, Ultimate és Gold edition kiadásokkal lehet 12-étől tolni elvileg.
Amúgy igen lehet előtölteni sőt a uplay nekem release-re már 12-ét ír 15-e helyett. Nem vagyok az összeesküvés elméletek 100%-os híve, de nem lehet hogy ubiék bokán akarják rúgni az éppen Anthem-el szenvedő EA-t ezzel? Mert 1-1,5 héttel ezelőtt még röhögve 15-ét írt az uplay nekem release date-re, sok magyar boltban is az ment / megy mint kiadási dátum.
lásd pl.: div 2 konzolok szervíze
Technikailag nekem speciel jobban futott az open, mint a private, ennek orultem is.
Hibaval nem talalkoztam, leszamitva egy-ket villodzo texturat. DC-m nem volt, bar olvastam valahol, hogy preorderrel elonyt elveztunk, be is tudtam lepni szinte mindig - de lehet, hogy csak jo idoben probalkoztam.
A normál szintett visszavették, a privát bétával ellenkezőleg most már rambóként tudtam végigmenni egy-egy járőrőző csapaton. A privátban sokkal nehezebb volt megszerezni a ledobott 3 supplyt is míg most nevetve... Gondolom sok volt a sírás, de én pl. a gameday iroda videóján, a szerencsétlenkedésen csak röhögtem hangosan. Hát hiába sok a noob és vissza kell venni!
Az általam jelentett és képpel megtámasztott grafikai hibák sem lettek javítva, egy sem! Ezek között van a lábon lebegő pisztolytáska is.
A nyílt számos alkalommal fagyott és kilépésnél külömböző memóriahibákat dobott, míg a zártnál egy ilyen hiba nem volt. A játékbeli fps szám is 10-15-tel kevesebb lett ugyan olyan grafikai beállítások mellett.
Én simán fogadni mernék arra, hogy 1 év múlva a legtöbb hiba ugyan úgy meglesz, mint ahogyan nem került javításra a privát és a nyílt között!
Kicsit, hogy a témához irjak:
volt alkalmam tolni mind az open, mind a privát beta-t, komolyabb teknikai gondom nem akadt, 1-2 Delta-03, kb. 2 kifagyás ennyi volt, hang 1x ment el a privát beta-ban az end-game teszt alatt a Famas-nak elment a hangja, de fegyvercsere után a másiknak volt hangja. Ezt leszámítva semmi komolyabb gondom nem volt. Nekem tetszett NY, de volt 1 eléggé depis hagulata, itt már az látszik, hogy kezdenek felállni a sokkból az emberek, maga a város is élö, és szerintem tágasabb is. Maga a terület is jóval nagyobb, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az első részben nagyjából Manhattan szigetének belvárosi részébe voltunk "beszorítva". Maga a felfedezgetés nekem külön tetszik így hogy nincs minden kis szir-szar jelölve, hogy ezt szedegesd össze. Maga a gunplay szerintem pörgősebb lett a cover végre működik, fegyverhangok nekem itt jobban tetszenek, a storyból még annyira semmit nem láttunk, hogy értelmetlen róla beszélni. Grafikailag szerintem szép (Full ultra röccenésmentesen FHD-ben khm...), a képességek változtatásai is tetszenek, számomra taktikusabbá vált ettől kissé a játék, a gear és a craft változások is tetszenek, végre nem az a fullba nyomom a kretént szarrá stack-elem a crit-et meg az összes heal-t és utána akkor halok meg ha a szembejövőnek min. 1 halálcsillag van a kezében. A szetteket meg egzotikus cuccokat még szintén nem láttuk, de egyelőre nálam nyerte a vásárlást azt kell mondjam.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2019.03.03. 22:09:08