The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock X99 Extreme 4, I7 5820K, Corsair LPX 16GB 2800MHz, MSI Armor GTX 1080 Ti, FSP Raider 535W, Zalman Z9 Plus, Zowie FK1+, Zowie G-SR, Corsair K70 LUX, SteelSeries Arctis 3, BenQ GW2460E(3db)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szinten kisgyerek van nalunk igy csak estenkent 8-10 kozott van game mondjuk 7bol5szor.. gearscore168-es nem vagyok hc player... tehat nem kapok agyfaszt ha wipeol a csapat.
uplay Dompi_apukaja
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Megpróbálom elmondani még egyszer: van egy játék, amiben lehet játszani egyedül. De vannak részei (challenging mission, incursion), amik kifejezetten a csapatjátékra építenek. Én 2005-től folyamatosan csak online, többjátékos játékokkal játszok, ezeket szeretem. Ez a játék hetek óta lehetőséget biztosít az exploitokra, amik az én véleményem szerint nem szórakoztatók.
Belépek a játékba, keresek egy csapatot, hogy játszhassak másokkal együtt. Megvan a csapat, 4-ből 3 ember exploit mellett dönt, én nem, vagy kilépek magamtól, vagy kirúgnak. Kezdem újra, megint ez a helyzet. Ezzel elmegy az amúgy elég kevés játékidőmből 15-20 perc, amikor is elegem lesz belőle. Kilépek, és nem megyek vissza. Az én döntésem, hogy nem akarok ezzel játszani, mert nem szórakoztat. Ha másnak jó így, hát játsszon, szíve joga eldönteni, mit akar csinálni.
Remélem sikerül kihámozni a lényeget a mondandómból: mivel én csapatban akarok játszani, kihívásokat teljesíteni és ezzel fejleszteni a karakteremet, nincs vagy csak nagyon kevés lehetőségem van ezt megtenni, mert mindenki inkább kihasználja a bugokat, hogy gyorsabban fejlessze a karakterét. Persze, szerezzek olyan embereket, akik hasonlóképpen látják a dolgokat... itt is látom, milyen sokan vannak ilyenek, mindenki exploitra keres csapatot, szóval hagyjuk ezt. Ha meg egyjátékos játékot keresek, akkor találok ennél sokkal jobbat is.
De a lényeg: játsszatok a játékkal, mert nektek tetszik így, nekem nem, de ez az én gondom. Csak gondoltam, elmondom a véleményemet egy fórumon, azért írtam le ezeket.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.15. 13:34:00
Annyi mindent lehet csinálni a játékban a Falconon kívül. Ha mást nem szépen bejárni a terüeltet PVE zónában és nézni a grafikát. Néha csak úgy 5-10 percet sétálgatok azt ha elém kérül pár 25ös szintű ellenfél oneshotolom Őket fejbe a város elég szép ahhoz hogy már csak végigmenni is érdemes legyen rajta. Ha ezért nem játszol mert más másképp csinálja akkor buta vagy. Az életbe nem zavar, hogy a politikusok sza.rrá lopják magukat míg te megdöglesz a melóba a munkahelyen? Kit érdekel mit csinál más? A játék alapjában egész jó akkor meg?
Mindenesetre nektek további jó játékot, exploittal vagy anélkül.
Ezen a néven vagy?
Challenginget 1x próbáltam, a 3 balfasz az alagútban meghalt a 2 shotis ellen, szóval nem is mentem tovább inkább kiléptem.
Igen, szívesen csinálnám rendes csapattal, mehetünk bármikor, de amíg nincs rá esély, mert kevés a rá alkalmas normális játékos, addig megyek glitchelni ha lehet. Szívesebben baszom el az időm DZ-ben a csalva szerzett szettel mint szentlelket játszva szenvedjek a balfaszokkal a sorra elbukott küldikben.
De akár DZ re is szívesen mennék valakivel.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.15. 11:44:22
"Nem ettől leszel holnapra halhatatlan pvp-s" - Azért a set bónuszok elég durván felerősítenek, ami a DZ-ben igenis sokat számít azok ellen, akik nem rendelkeznek még a 3-as, 4-es bónusszal. Elég ha véletlenül kipottyan az adott setből 1 darab, nehogy isten 2, a másik kettőt legyártod hozzá a bluprintből és máris megvan a 4-es set bónusz. Lehet, hogy neked a 4 itemből 3 kuka volt és peches voltál, de ha más szerencsésebb, annak lehet, hogy 4 itemből 3 brutál lesz.
Részemről ez mindenképpen morálisan ingoványos. Hívtak tegnap partiba hogy csináljuk meg a challange-t....köszi nem. Én inkább majd őszintén örülök ha sikerül a magam erejéből az ósdi "hagyományos" módon. 😊 Béke!!
Nem az nyer akinek nagyobb a gear scoreja, 180 GS-el is simán lelövöd a 240-est, a lényeg hogy kinek van jobb csapata, kinek van több survivor link, ki lő elsőként, crit, smg, pulse, ennyi. Lehetsz bármekkora GS bármennyi 240-es itemmel, ha a sima 180-as GS-emmel is odamegyek hozzád, pulse és halott vagy mire észreveszed hogy lövök.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.15. 10:47:25
Míg más megküzd még hard-on is a falconba....és a végén őszintén örül a zöldnek amit kapott...majd igyekszik elérni a szintet hogy menjen a challange is...addig mások falon átjárkálással lövik az inaktív pixel apc-t. Ekkor egy kicsit átértékelődik a korrektül szerzett cuccod és örömöd is.
Azt a fajta csalást megértem, hogy nem tetszik amikor pvp területen teleportálgatnak és a vadászfegyverrel gépfegyverre turbózott tűzgyorsasággal lőnek, de egy sima exploit használat miért fáj az embernek, rejtély számomra.
Egyébként sem olyan szuper halhatatlan isten leszel kategória. 2x csináltam meg, került kb 3 órába, dögunalom volt, és a 2-ből az egyik 240-es itemet töröltem is mert nem volt jó, ahogy a 214-esből pedig mindkettőt, mert nem voltak jók.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ott volt az SWG. Mindenki grindelt a jediért. Nagy unszolásra elkezdtem tolni én is, egyik szakmát a másik után, erre a vége előtt bevezették a falut, ahol FÉL év alatt force sensitive-vé lehetett válni. Csak most műr fél év alatt. Szóval, hogy ki baxik ki a játékosokkal, az nézőpont kérdése.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ráadásul nem dob annyira jó dolgot a küldi, hogy tényleg mindenki überben rohangáljon. Ráadásul a receptet (nem kell hozzá tech) párszáz phoenix kreditét meg lehet venni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.14. 20:19:30
Vicces példa, de ez kb. ilyen önbíráskodás. Kibaxtál velem? Én is kibaxok veled. Szerintem a dolgok nem így működnek. Azért, mert ők elvettek tőled valamit, még nem vagy feljogosítva, hogy te is ugyanezt csináld velük. Persze, ha engedik, tedd meg, ha valakit boldoggá tesz, hogy úgy szerez egy csomó pixelt, hogy nem kellett küzdenie érte, hát tegye. De mint egy megboldogult nagy ember mondta: az emberek a cél elérése közben sokszor elfelejtik, hogy az odavezető út az igazán fontos.
Ha pár nap múlva mindenki 230+ gs-ben szaladgál, már nem lesz értelme játszani. Itt nincs aréna... itt nincs extra challenging, vagy achievement, amit el kéne érni, hogy neked legyen, a másiknak meg ne. A játék élvezetét az adja, hogy eléred a célt (itt: jó gear a karakterednek, amilyet te építeni szeretnél), ha ez holnapra megvan, mi lesz holnapután?
De menjünk sorban.
Pár napja napokon át nem volt daily. Aztán tegnap 3x b.szott ki Russian Consulateről csapatostul Hornet előtt egyel, csak mert ŐK benne hagytak egy olyan bugot, hogy 4 sárgát dobált a főboss (Hornet), és éppen javították és kivágtak mindenkit. 3x. Az már 100 phoenix minimum. Plusz a nincs daily 3 napig, az minimum 45, de inkább 60x3. Máris 280nál járunk, csak múlt hét péntek óta amit buktam MIATTUK. Eddig egyetlen exploitot nem használtam ki, ma viszont elegem lett a DZ közepén kib.szások (heti 5-10x full tele cuccal a hátamon), küldiből kib.szások volta miatt, stb, így amit lehet, én is visszaveszek. Ha levetítem, hogy hétköznap napi másfél óra időm van erre, akkor kapják be kategória náluk, nemhogy nálam büntetendő. Most is csak azért több, mert a gyerek miatt itthon vagyok.
Persze lehet ezt ipari méretben is űzni, de az vesse rájuk az első követ, aki mindennel tökéletesen meg van elégedve ingame, és visszaadott mindent amit valaha is keszedett egy MMOból.
Egy, max. két nap, és javítják.
Mást se látok chaten, mint kinek mennyi az electronics, hogy minél jóbb cheater legyen a csapatban. Szánalmas, undorító, hihetetlen. Nincs már más csak a Falcon, csalással. Gz Obisoft, ha erre nem lépnek semmit, tényleg elkúrták a játékot. Még egy ideig Dz-ben a csíterek ölik egymást, mi, akik meg nem csalunk, vagy már meguntuk és inkább játszanánk, keresünk egy másik játékot.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.14. 19:43:34