7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4516 Egy kis matek :D
1.2 Toughness = Health: (100 - Armor%) x 100 -
Java33 #4515 No most reggel változott..
Érdekes módon most egy hetet ír.., úgyhogy neked is igazat adok.. ;) -
#4514 Mi van már megint? Csütörtök dél már elmúlt? Nem bírok bejelentkezni, pedig három nap óta most lenne először időm. :) -
#4513 Jólvan, akkor nem én vagyok a hülye, hogy azt hittem mintha ez már lett volna :) De valami cserélődött nem? Nem figyeltem igazán pontosan miket árul a kofa. -
Java33 #4512 Óóó...., az hányszor körbement már..
Én olyan egy hétre tippeltem, de a mostani uzi már több mint egy hete bent van már.. -
#4511 Kiírja a bal felső sarokban. -
Java33 #4510 Sziasztok!
Bázison a credit-es vendor milyen sűrűn változtatja a fegyvereket..? -
Softcore44 #4509 Ne kovezzetek meg felve irom be mivel abszolut 0 idom van jatszani. Division steamostul elado. (Csak az az egy jatek van rajta) gs:186
Árat nem irok akir erdekel azzal megbeszelem szivesen .
Tenyleg nooffense de otletem se volt hol hirdessem meg :( -
#4508 Dont feed the troll! :)
-
Raulblanco7 #4507 Minden csütörtök délelőtt. -
lacinkacinka #4506 Ma is karbantartás van? Vagy csak engem nem enged játszani? -
Vicces lesz azt tuti.. reméljük nem nagyon bugosan jőn majd ki. Jó lenne már egy nagyobb dz hely is. Bár oda akkor a jatékosok létszámát is emelni kell ekkor majd. Mert azért van olyan hogy embert nem találunk egesz nap. Néha meg bebugzik és egyszerre megjelennek 30an.. -
EFRM #4504 foleg a solo ninja-extractolos emberkeket erinti rosszul majd -.- -
#4503 Azért ez nagyon gonosz volt :D -
Raulblanco7 #4502 Ne felejtsd el azt sem, hogy nem tetszik hogy PVP-re akarnak kényszeríteni a játékban, Te nem azért vetted meg, hogy csak pvp-z, legyen rendes end game.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.05.18. 01:03:11 -
Barnus #4501 overwatch nem rossz de division megjelenés előtt bétáztam vele 3 hónapon át, bőven elég volt, meguntam. nem veszem meg. de lehet azért átmegyek overwatch forumra sírni, hogy unalmas egy idő után :) -
Speedy1989 #4500 Sziasztok! :)
Akinek lenne kedved csapatban játszani az vegyen fel!
Uplay nevem: SpeedyHun1989 -
#4499 Igazából sok szempotból az a játék eléggé Team Fortress 3 -nak tűnik nekem! De a lényeg, hogy az Overwatch mellett könnyen lehet, hogy ez a DLC már nem nagyon rúg majd labdába. -
#4498 Én ezzel fogok..a blizz lövöldéje nem izgat. Borderland grafika aréna harcba tekerve.. -
#4497 Május 24?! Tökéletes időzítés... Valami Overwatch című szutyok is pont aznap jelenik meg egy Blizzard nevű alig ismert fejlesztőtől... De biztos inkább ezzel játszanak majd az emberek. Hogyne. (Pedig a DLC amúgy jól néz ki!)
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.05.17. 21:59:24 -
#4496 Ez úgy lenne izgi ha látod is mi az amit levágsz..;) -
Raulblanco7 #4495 Aki eddig a lootodat akarta, az lelőtt mikor a helire vártál. Most meg kell várja amíg felrakod. Nyomsz egy survivor linket legrosszabb esetben, és megpróbálod túlélni. Nem azonnal fogja levágni szerintem, nála is végig fog menni egy csík mint felrakáskor. Ilyenkor rugó is lesz, szóval egyhelyben álló tiszta célpont, lesz esélyed szétlőni őt. Aki eddig nem ölt meg, az ezután sem fog, ha a lootod kell neki, tökmindegy hogy helire vársz és akkor öl meg, vagy mikor feltetted akkor vágja le. Rugó lesz, és meg kell öljön téged. Emiatt nem lesz több rugó, csak jobban megéri annak lenni. Ma is bent voltunk pár órát, az volt a gond, hogy unatkoztunk, mert alig van rugó akit lehetne vadászni, többnyire mi voltunk azok mikor volt. -
Barnus #4494 kurva jó ötlet szerintem, nagyon várom. -
#4493 ez a loot levágós dolog elbaszott béna dolog szerintem ... -
#4492 1.2: május 24
video info meg egyebek. -
Raulblanco7 #4491 Jogos, én a heti videós livestream műsorral kevertem, ott az FL-ről is volt videó, azt hittem ez az. -
Barnus #4490 Milyen új? Most te az Incursionre gondolsz? Az majd 1.2 patch-el jön. Nem lett még bejelentve, hogy mikor, de kétlem, hogy most csütörtökön már jönne, mivel már kedd van és még semmi híre. Pár nappal megjelenés előtte biztos kiírják a teljes változásokat, milyen új seteket kapunk, milyen fixeket, stb. stb.
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.05.17. 14:38:15 -
#4489 de most a héten jön az új vagy rosszul tudom? -
Barnus #4488 Kevertek két dolgot. Ez nem új insta. Minden héten van ilyen új videó. Ez a heti Assignmenthez egy kis videó. Ebben van egy kis körítés a gépteremben ülő hapsitól, aztán felsorolják, hogy mik a heti teendők. Ölj meg 50 ilyet, craftolj 30 olyat, csinálj meg 10 missiont. Ennyi. -
Barnus #4487 Szuper megfogalmazás :) Én mondjuk egy kárörvendő buzi vagyok és én kimondottan élvezem az ilyen ideböfögőket, nevesítik magukat, hogy kit kell kiröhögnöm, amiért elbaszott a játékra 10k-t, megbánta, nem élvezi, de aztán még belerak szánalmasan 40-60-100 órát, "ha már megvettem, akkor játszom vele alapon", majd végső bánatában idejön leoltani azokat, akiknek bejött a játék, akik játszanak vele, és nem bánták meg, hogy megvették.
Elég büntetés nekik, hogy nem tetszett nekik a játék, de hogy utána még továbbra is olvasgatják a játék fórumát. Érthetetlen számomra. Szánalmas. Basszunk el még több időt valami fosra, amire sajnáljuk, hogy 5 percnél több időt elbasztunk. Gratula :)
Ezt a toti vagy milyen nevü gyereket végképp nem tudom hova tenni. Ez már annyira az alja, hogy idejön egy hírrel, hogy megvették 9.5 millióan és gratulál hozzá. Lehet ezt még fokozni?:) Naiv lennék, ha azt mondanám, hogy nem. Az idő úgyis rámcáfolna itt a jövőben :P
Remélem, hogy a következő játékokhoz is túl igényesek lesztek, és ha már a játékot magát élvezni nem tudjátok, legalább mehettek ismét a fórumra megmondani, hogy ti mennyivel jobb fejek vagytok, mert bár ugyanúgy megvettétek a játékot, ugyanúgy gazdagítottátok a kiadót, de azért ti különbek vagytok, mert ti UTÓLAG szarnak mondtátok a játékot :P -
Raulblanco7 #4486 Szerintem csak videó lesz róla amin bemutatják, nem hiszem hogy holnap azonnal be is teszik.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.05.17. 13:12:12 -
Raulblanco7 #4485 Lőtéren bőven jó az. Mi sem lőnénk nagyobbat strikerrel ott. Nekünk is 60 körül van a sima, abból lesz 45% sentry miatt ilyen 80-90, az kb ugyan az mintha striker teljessen 120-130.
Mobokra nagyobbat lősz, ha pulse után fejbe sorozod közelről. Persze élesben nem lesz feltöltött strikered, nekünk pedig élesben 1.2-től nem lesz sentry gépfegyverre, változik majd az erősség. -
#4484 Főleg mikor lövöm a gyökér mobot és egyszercsak arrébb ugrik 5 métert :) -
#4483 Elég 4db a szet bónuszhoz! És minden találat emeli a sebzést 1%al max 100.. és minden nem találat csökkenti ezt 2%-al. Ami papíron jól hangzik.. de játék közben a lag miatt gyakorlatilag nem nagyon muzsikál. -
Saka23 #4482 Mit jelent az,hogy feltöltött Striker?Megvan mind a hat striker felszereles? -
#4481 Nekem feltöltött strikerrel ennyi:
Harmatgyenge vagyok még. -
#4480 Kíváncsi leszek az új instára.. holnap meg is nézhetjük. :D -
#4479 Én is lenyomtam.. Kihíváson elsőnek én aztán egy másik kolléga is be dc-zet utána visszalogolás és még így is lenyomtuk :D Nem olyan vészes már.. nekem már megvan a jó full set mindenből. kivétel a kesztyű.. csak hát... :D -
Saka23 #4478 Igaza van :) Elneztem. -
Raulblanco7 #4477 Ne is mond, striker 240-est kaptam még annó bugolt challangen, múlthéten veled megcsináltuk megint 240-es striker kesztyű, tegnap másik magyar srácokkal megcsináltuk sentry 240-es kesztyű :D
Bezzeg packpack még mindig csak 191-es van, oké, van 214-es de gyengébb mint a 191-es szóval marad az fent.
Tegnapi challange run már-már unalmas volt, 4 jó / erős játékos, és a bombafelrakás volt a legnehezebb, mert ott a turret azért ránk lőtt mikor lejárt a kikapcsolás, hardot is mentünk utána a heti miatt, de az már átment trollkodásba, össze vissza futkároztunk bent, én javasoltam a csak pisztollyal ér verziót is, de leszavaztak, mert időhúzás.