The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nem igaz." Sajnos nem, most is én lőttem csak rá és arany lett a végén. Talán ez a játék legnagyobb hibája. Nem jutalmaz. Nem veszi figyelembe ki hogy teljesít a küldetés során. Épp e miatt monotonná, unalmassá válik egy idő után, a játékélményt pedig felváltja a kényszeredett farmolási láz! A játék elején (story küldetés) tetten érhető volt a játékélmény, ma már csak az RND fügvény jutalomosztása, az áhítót répa hajszolása maradt. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 17:29:19
MarkBlade
ez használhatónak tűnik 😊 este letesztelem 😄
AnuluWork
Más módszerrel 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MarkBlade
Mázlis voltam 😄
MarkBlade
Nem 3-3 hanem 4-2 az arány. Csapásmérőből kell a 4 mert a 3 képessége a kemény ami megduplázza a fegyver sebzést. A taktikusból meg a fejes az első ami jó. A második csak az eliteken növeli a sebzést ami nem rossz de kár lenne érte a 4es szetett megbontani.

A legészakibb DZben rejtekház.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.16. 13:41:52
MarkBlade
Nem igaz.. Gondolom most a normál bossokról beszélsz. Mikor 4 en megyünk akkor így valakinek kellene min egy zöldet dobni, de ez nem történik meg. Falcon meg fixen dobja a zöldet.
AnuluWork
A páncél mennyisége gondolom nem változott. Amúgy, minél többen megyünk be, annál nagyobb a kurva APC páncélja. Legalábbis ezt szűrtük le. Ha egyedül mész le, elkezded bontani, akkor a többiek nem tudnak joinolni. 😊

AnuluWork
Bakter. Mellény 3 slottal. (Az már egy Slota. Bocs.) Kápd bé! 😄

Urak!

Többször megfigyeltem,hogy ha csak én sebeztem a boss-t, és nekem sikerült megölni is akkor mindig zöldet dobot !!!!
Ha csak a halálos lövést vittem be vagy sebeztem csupán akkor mindig arany volt a répa. Megtudja ezt valaki erősíteni ???

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 13:22:09
vagyis 3 - 3 darabot kéne összekombinálni.
De iszonyat sok cuccba kerül 1 tervrajz 22 szövet és 8 elektronika.
Amúgy lehet noob kérdés de hirtelen nem találom a templomot a térképen melyik szektor is az? 😄
MarkBlade
Ez "csalás" 😊 Azért írom idézőjelbe mert a csapásmérő szet miatt van 😄 A képessége ha sebzel 1%al növeli a sebzést max 100% ig. Azaz egy jó fegyverrel ha folyamatosan találsz kijön a max. De így is brutál mert ellősz egy tárat és az már maxra húzza a képességet! Ezt vegyíteni a a taktikussal ami még megnöveli a fejeseket az brutál lesz..
Atya úr isten. Ez embertelen 😄
Mennyi órád van a játékban? 😄
MarkBlade
Most ezek vannak Midas a fegyver..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.16. 12:01:49
Egyébként hogy nem tudják megoldani a fejlesztők, hogy ne lehessen átmenni a falon? Ez annyira szánalmas és amatőr hiba, hogy akár a pénzünket is visszakövetelhetnénk tőlük...
Gubberx
Az azért vicces hogy falconra ha csapatot keresek 20-ból 18x glitch partyba rak, ha esetleg nehezen összejön egy party akik letolnák ott max 6. hullámig jutunk... Azt hiszem én feladom hogy valaha meglesz falcon akárcsak hardon is... :/

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Az igen. De akkor sem vágom hiszen ha a szett 4 darabja DPS es akkor az hiányozni fog a Health ről. Vagy azt is újrakalibrálod health pontúra? Mert akkor az nagyon ütős volna. Most én 90-100k Dps és 93-110k Health között vagyok attól függően melyik cuccot rakom át.
Tudnál mutatni egy képet a cuccokról amik vannak neked?
MarkBlade
Nem.. 90k életerő.. mellé van 180k dps és 15k electronics.. A dps a set miatt felkúszik 308k-ra a képessége miatt.. 60% krit 200%crit damage és a fejlövésre 120% fejre 80k sebzések mennek folyamatosan.
Ez nem egy programhiba, az ehhez hasonlókat a programozok rakták bele, majd lassanként kiszivárogtatják a haveroknak. Azok meg menőznek,hogy milyen ügyes bug vadászok.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 11:23:12
Krisztiam
kihíváson a falcon lost nekem halál, elején egy lövés és fekszek 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A főhadiszálláson illetve a templomban a különleges felszerelések boltnál tudsz tervrajzot venni. A sólyom küldetés végén is dobott már csapásmérő mellényt. A Lexington-nál is előfordult már csapásmérő cucc. ( térdvédő, fegyvertok)
Krisztiam
ez a fal glitch ugyanúgy működik, viszont, ha belelősz a tankba lelőnek 😄
de két oldalról van két gomb azt meg lehet nyomni, azok mire valók?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Hogy is lehet azt megszerezni? 2t tervrajzból 2t bemákolva?
Azt lehet tudni melyik kereskedőnél van tervrajz?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.16. 10:37:51
Tudom ezért gyúrok arra. A nomád is elég jónak ígérkezik, de az OP set szerintem a csapásmérő. ( a szet bónusz itt a legjobb )

Még két darab hiányzik és kész a szet 😊
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 10:25:29
De ahhoz nyilván csak 30-35ezer HP társul...
Egyébként nem értem PVP be szinte semmi értelme a hp-nak 100K körül vagyok beállítva és a Mobok ellen elég jól bírom de egy rugó "szinte" one-shotol azért nem kéne annyit sebeznie.
Krisztiam
hát ez... no comment..

Lehet az egyik fejlesztő haverja, rokona és ismeri a project forráskódját és egyéb dolgait erre rájönni csak úgy lehetetlenség vagy egy kicseszett zseni 😄
MarkBlade
Egyet értek. Ez belső dolog lesz. Amúgy a csapásmérő 4es set brutál kemény. A dps 306k..tudom csak szàm de érezhető is..
Egyetértek, itt valami turpisságnak kell lennie. Egy nappal a javítás után erre, így rájönni, szinte lehetetlen.
Dögöljek meg ha értem mit láttam és hogy működik 😄
kiserik
Más: nekem ebből a nagy falcon farmból (kb 5-6 hard és 1 challenging) bizony semmi hasznom nem lett. Most reggel összegeztem a dolgokat, rakosgattam a set itemeket, amiket sikerült "kicsalnom" a játékból és arra jöttem rá, hogy nélkülük (az eddig gondosan összeválogatott, gyengébb gearemben) erősebb voltam. Hosszú lesz az út, hogy a setekből olyan darabokat sikerüljön összekaparni (főleg egy ilyen, a játékban szerencsétlenebb játékosak, mint én), amiknek a tulajdonságai meghaladják a régi cuccokét.

kiserik
Elindítja, de azok nem tudnak átmenni a falon.
Ez viszont nem normális. Ilyenre nem lehet rájönni csak úgy... Elgondolkodtató...

MarkBlade
Ez nagyon meleg ha működik 😊 Nem azt írta ha sebzed akkor elindítja a mobokat. oszt ennyi..
Nagylaci
Ennyit arról, hogy javítottak EGY glitch -et a Falcon Lost -al kapcsolatban... 😊

De nem arról volt szó, hogy ezután az APC -t nem lehet majd fegyverekkel, képességekkel sebezni?! Mert akkor ennek sem szabadna működnie. Más kérdés, hogy a fenébe jönnek rá ilyenekre a játékosok? Mennyire kell pihentnek lenni ahhoz, hogy ezt megpróbálja valaki?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

AnuluWork
Azzal. 😄

Tikal
Police Academy-t mikor javítják? Vagy azzal javították, hogy levették challenge-ről?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

April 15, 2016 Maintenance
Here is the list of changes that will be implemented with the hotfix on April 15:
Falcon Lost
Fixed an exploit where players could attack the APC without triggering new waves of NPC
Fixed a bug where the Weekly Reward for Falcon Lost was not granted correctly

Missing characters
Fixed a bug on Xbox One where players could no longer see their characters. Please note that in order to fix this issue, we restored the account data of the affected players to that of April 12, 12pm CEST | 6am EDT | 3am PDT
Ma 4x farmoltam a sólyom küldetést, mindig Taktikus cuccot dobot. Remélem más fajta zöld is pottyan majd. ( Nomád, Csapásmérő...stb.)
Krisztiam
most vajon javítják a glitch-et? 😊

MarkBlade
Érdekes mert kihívásban sem durva. A páncél része ugyanannyi mint hardon.. A HPje több a tanknak. De 4-en 1/2 óra alatt simán letoltuk..
MarkBlade
Pont írni akartam én is szerintem ennyi volt. De az az igazság hogy szerintem ez így a küldi ahogy van nagyon durva.. Legalább 5 csoportonként kellene egy ellenőrző pont hogy ne legyen már ekkora szívás..Akkor már nem is biztos hogy glichelnének az emberek..
MarkBlade
minden boss DZ ben dob. mész pár kört és ott 80% a 30 as szintű azaz 163 pontosok esnek kb 9%ban 31-es azaz 182 pontos és kb 1 % hogy kiesik a 32-es 204-es arany tárgy. Ha küldiket mész kihívásban akkor a végén a boss dob egy 31-est vagy zöld set itemet. amihez nagy mák kell.
AnuluWork
Hard egyedül 40k feletti electronics háttérrel: 30-38 perc
Kihívás ezek szerint durva. 😊

Amúgy meg server down. Szerintem javítják ... 😊

Wanted
Valaki összefoglalná a lényegét az arany/30-as/31-es szint-nek? Főleg a 30-31-es szintű cuccok érdekelnének. Honnan lehet beszerezni őket, hogy különböztethetők meg a sima arany cuccoktól?

A patch előtt ugye voltak a zöld, kék, lila és arany cuccok, plussz az egyedi névvel rendelkező fegyverek. A patch után 2 napja játszom, csak a boss-ok és a napi küldetések adnak arany cuccokat, de azok is általában valamilyen használhatatlan fegyvertok, tédvédő, hátizsák cuccok. A DZ-ben körözök órákat és ott sem hullott semmi értelmes. (Pedig nem vagyok valami nagy szinten, 170 körüli a pontom, amit levittem egy zöld pisztollyal 160 alá.)
Hol lehet az arany cuccoknál jobbat loot-olni?
A zöld szett daraboknak még hírát sem láttam, csak a megvehető receptjüket. Ezeket loot-ból nem lehet összeszedni?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

faszom már , 30 perce léptem be és azóta 5 bugos napi küldi utána végre elindul egy challenge mód majd a közepén kidob mindenkit és kezdhetjük elölről .... imádom
Nem érdemes Kihíváson tolni akkor elég Hardon is nem? 😄
kiserik
Jaja, délben kezdtem.

Ezt most toltad végig? 😄
kiserik
Egy kecseg csíter naplójából:

Lement Falcon challengingben egyedül. 5 és fél óra volt. 5 és fél óra tömény unalom. Ha wow-os hasonlattal kellene leírnom, akkor egy olyan 5 és fél órás boss fight, ahol healbotként semmi más feladatod nincs , csak a tankba időnként belehealelni egyet. Mondjuk 15 másodpercenként. Az igazi izgalom az utolsó fél órában jött el, amikor már ráparáztam, hogy nehogy valami baj legyen (áramszünet, ledob a net, a szerver, az asszony, stb).
Igen, csíter vagyok. Most már mindenkit alázni fogok DZ-ben mert olyan droppok voltak, hogy egyből felöltöztem vasemberszerkóba.

Loot:
- egy gyakorlatilag semmit sem érő GS 240-es zöld hátizsák vérzésellenállással, meg minden földi jóval.
- egy 'Rendőrségi T821' géppisztoly remek sebzéssel, és használhatatlan tulajdonságokkal (Meticulous, Restored, Capable) GS 204
- egy zöld fegyvertok, ami még használható is, persze ha Electronicra gyúr az ember GS 214
- egy 'Csúcsminőségű állóképesség módosítás' Egyedi képesség nyersanyagnöveléssel
- egy csúnya, kakafoltos kabát (nekem, aki pulcsiban járom az utcákat 😄 )

Lehet kövezni 😛

HunWindows7777
Értem. Most töltöm egyébként, 8GB-nál tartok.

Asrock X99 Extreme 4, I7 5820K, Corsair LPX 16GB 2800MHz, MSI Armor GTX 1080 Ti, FSP Raider 535W, Zalman Z9 Plus, Zowie FK1+, Zowie G-SR, Corsair K70 LUX, SteelSeries Arctis 3, BenQ GW2460E(3db)

Alacsony szinten sajna nem igen tudnak segíteni. Ha egy level 30assal mész akkor az ellenfelek is 30as szintűek lesznek ami neked 1 lövés kb a 15. szintig és fekszel. Hacsak nem találsz olyat aki egy új karaktert felhúz és vele mész. De PVE-n level harmincig simán érdemes menni random játékosokkal is.