7647
  • Why
    The Division Hungary facebookon vár mindenkit szeretettel :)
  • Why
    Semmilyen bugot nem tapasztaltam és szinte megélénkült minden.Olyan,mint amikor először kezdtem el játszani a játékkal nagyon élvezetes és leköt! :)
  • simonl #4554
    Nálam sem volt semmi hiba, jól kipofozták a játékot. Visszatért az élet és a csatazaj a városba.
    Ilyet még nem is hallottam, hogy eltűnnek karakterek.
    Finoman kérdezem: nem lehet, hogy azokat pattintják ki akik korábban csaltak?
  • kiserik
    Én eddig semmi bugot, hibát nem észleltem. Egyszer összeakadt a menü, de egy mezei restart megoldotta.
  • Conqvistador
    Hát Gamestar fórumon nem ezt hallani. Meg a külföldieken. Állítólag tele van hibákkal bugokkal. Nem merek belépni mert nem szeretném ha elveszne végleg a karakterem mint sok más embernek. Mert ha igen akkor onnan azonnal törölnék végleg.
  • Barnus
    Sajnos ez ilyen. Céltáblán szuper, csak ugye nem állva, céltáblára lövöldözünk. A gyakorlatban nem működik valami jól a striker set. Mármint nem bugos. Egyszerűen csak béna a koncepció. Sajnos ha nem 1 méterre áll tőled az ellenfél, akkor van akkora szórás a golyóknak, hogy minden mellé ment golyó 2%-ot csökkent. Most gondolt el, van egy 50-es tárad. Abból 30 golyó eltalálja az ellenséget, felmenne 30%-ra a bónusz, viszont közben 10 golyó simán elmegy a célpont füle mellett, ami 20%-al csökkenti a bónuszt. És a minimális lag-ról akkor még nem is beszéltünk. Meghal az NPC, már nincs kit lőnöd, de a te képernyődön még 5-10 golyónyi ideig él. Lövöd, közben összeesik, de addigra már azt a 10 lövedéket kilőtted a semmibe, mire meghal az NPC, nullán vagy buffal, megint kezdheted előlről :(
  • Why
    DUrvábbak lettek a mobok és bossok DZ-ben! De viszont nagyon sokszor dobnak ZÖLD itemeket és akár 240-es weaponokat is :) Nagyon tetszik ez az új 1.2PATCH oda tettek magukért nagyon a UBISOFTNÁL!!
  • AnuluWork #4549
    Na oda be se még. :D Jó, hogy szóltál! :D

DZ1 32es lila mobok. Ízlelgetem. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.25. 06:11:22
  • Zs0lt1
    Elég durva lett ez a +201 GS DZ. DZ1-ben 32-es lila moboktól meghaltam, csk lestem, hogy mi volt ez. Korábban ezekből egy csapat megvolt egy tárból kb :D
  • AnuluWork #4547
    Teljesen jó lett a loot. Meg minden más is szimpatikus. Munka mellett, kockulás nélkül ez így teljesen jó. :)
  • Laza
    Lehet ezt az 5MB-os letöltési korlátot átállítani az UPlay kliensben? Máshonnan jön a jóság 12MB-al is, de itt 5 a max.
  • Why
    Helyesbitek: csak ha elbukja valaki a küldetést,akkor kell újra megvenni :)
  • BalikaHUN
    De újra lehet játszani, én 4x ismételtem meg az egyik 15 inteles napit mire sikerült pedig csak 5 intel pontom volt.
  • Why
    Igen ehhez hozzá kell szokni ,hogy előbb inteleket kell gyüjteni.Jah és arra figyeljetek,hogy ha elbukjátok a küldit nem lehet csak úgy újrajátszani,hanem meg kell venni a BÁZISON megint,.
  • Why
    Sikerült is elsőre megcsinálni a Conflict-et :)
  • simonl #4541
    Láma vagyok, előbb intel -ket kell gyűjtenem a rejtekhelyeken, azután lehet felvenni a küldetést.
  • simonl #4540
    Én is megcsináltam egy "napi" kiemelt célpontot, de utána nem enged többet, pedig van még a listában. Miért? Fura.
    És a napi kihívás -on is szett -et dob.
  • Zs0lt1
    Ez a high value target nagyon jó dolog. A legkissebbhez kér 5 intelt amit kb 5 perc alatt össze lehet szedni. A végén adott 15 PC-t és a boss dobott egy 214-es szett darabot.
  • Why
    Köszi.Már megyek is ;) COffein+Taurin on :D
  • Ragnaer
    Él a szerver!
  • Why
    Igazából mától új szettek lesznek elérhetőek.Szerintem ne is nagyon foglalkozz azokkal,habár,amit irtál az egy jó összeállitás.
  • Java33
    Jó reggelt.
    Jobbnak érzem a 4+2 csapásmérő set-et.
    Viszont olyan érzésem van, hogy valamiért nem tudom felvinni 100%-ra harc közben.
    A lőtéren nincs gond, látom felmegy simán.
    A fegyót jónak mondanám, szinte nulla kilengés és mégis bossfight alatt nem nagyon megy fel 20-30% fölé..
    Tanács?
  • Why
    12-órától indul el azt irja :)
  • kopaszeger
    igen jön lefelé a letöltés de hiába tölti le a játék még nem indul el
  • Why
    3.92 GB le is töltötte 60MB/seccel- nah nézzük is :)
  • Why
    Már most? Elég korán van még hozzá :) De ránézek! VÁrjuk!%!!
  • simonl #4530
    Már csordogál valami.......1.32GB......Várjuk!
  • Why
    Ma jön az új 1.2 Patch gondolom olyan 12órától vagy legkésőbb este 18-órakkor már elérhető lesz!
    Nagyon várom mert ez a game valami forradalmi alkotás minden hibája ellenére áttudott csalogatni nagyon sok megrögzött FPS játékost és WOW játékost is ami azért nem kis teljesitmény. Én FPS játékos vagyok főleg multiplayerben csak FPS játékokkal toltam eddig!
    The Division Hungary facebook csoport is sokat segitett ha elakadtam vagy akartam valakivel játszani és nem egyedül Dark Zone-ban.
  • Zs0lt1
    http://divisiontracker.com

• laszlodomokos
    OK!
    Megvan, sikerült!
    Hogy nem vettem eddig észre!
    Köszönöm a segítséget!
  • Droughert
    Vagy a bal felsőben éehet újat indítani.
  • kopaszeger
    bal alsó sarokban lehet törölni az adott karaktert és lehet helyette másikat csinálni
  • laszlodomokos
    Hali!
    Szeretném újrakezdeni a játékot teljesen az elejétől.
    A menüben csak folytatás van!
    Magára hagytam a gépet a játék telepítésekor, rokon gyerek majd két órát játszott a gémmel.
  • AnuluWork #4523
    Ezt a MS890 vs M870 dolgot viszont nem tudom elhinni. Ennyit számít az, hogy viszonylag kevesebb a MS90 sebzése az M870hez képest, viszont alapból 3 tölténnyel van több a MS90nek, mint a M870nek? Mert ugye reloadolni kell az M870t, miközben a MS90nek még van három lőszere, mielőtt reloadolni kell, viszont hiába alapból cirka -20k a sebzése a MS90nek, az a három lőszerrel hangyafosnyibban jobb lenne, mint az M870? One is None talenttel viszont ha fejre megyünk változhatnak a dolgok. Az is érdekes, hogy 1.2 után az MP7 lesz a legjobb smg?
  • simonl #4522
    Annak idején - még megjelenés előtt - volt egy béta.
    Ha tanácstalan vagy szerintem kérdezz meg pár haverodat akik játszanak a játékkal. Vagy ha nem játszanak vele akkor azért....
    Vagy olvasd el ezt a topicot mondjuk a játék megjelenésétől haladva időben....
    Véleményem szerint nagyon jó kis játék.
  • AnuluWork #4521
    Egyelőre még nincs. Osztogatnak ugye kódot videókártyához is, de trial még nem volt.
  • lammaer
    Skacok,
    Van ebből a játékból vmi trial mód? Vagy csak megvásárlássl lehet kipróbálni?
  • AnuluWork #4519
  • AnuluWork #4518
  • AnuluWork #4517
    Hehe. Nem is figyeltem, hogy sutyiban kivették a credit and item find +25%ből a phoenix creditet. Ügyes.