7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4476 Itt nézd meg, de a taktikusról beszélsz te. -
Saka23 #4475 Mert amugy a sentri leirasavan nincs is benne ez a fejloves bonusz,csak hogy 2 darabnal kapok 4000 bonuszt.. -
Saka23 #4474 Hmm,ami nekem van set az mire jo pontosan? -
#4473 csak esne már valami jó kesztyű :( még mindig 191-es striker van ami dzben esett.. Falcon nekem nem dob :( -
#4472 Jelenleg szerintem a 4 sentry + Savage kesztyű + tetszőleges (pl reckless) a legjobb. Érdekes még a 2-es sentry + 4-es tactican fireamrsra kalibrálva (25k Skill Power elég bőven). -
Raulblanco7 #4471 Nekem lőtér 90k fejre crit 3. fejlövés után, 4-es sentry és 2-es striker szettel. Élesben egy pulse után bossba ez felmegy 225.000-re is, az volt a legnagyobb amit láttam kiírva. Lőtérrel az a gond, hogy Strikerrel könnyű felvinni 100% boostal hogy szép nagyot írjon ki, de rendes harcban jó ha negyedig megy a töltés nekem smg-vel.
A sentry elvileg nem nerf, mert eredetileg is úgy kellene működni, hogy a gépfegyverek nem kapják a buffot, csak a semi-auto fegyverek, szóval ezt csak javítják. -
#4470 Magamról beszélve: már hogy ne tudtam volna ... de az alap rendszeren kívül semmi mástól nem lesz ez Diablo ..... mert minden statikus. Ugyanazok a küldetések, ugyanazok az eventek, egy minimális random faktor sincs a játékmenetben, ráadásul az ellenfelek változatossága is csekély. Értem én, hogy 'bossok' ... de az egyediségük a nevesítésükben ki is fulladt :)
De a Diablo is monoton egy idő után ... azt azért bírtam 150 órát összesen :)
Megjegyzem, nekem a 60 óra a pénzemért jó volt, és ebben nincs is hiba. Pont azt mondom az ennél többet játszóknak, hogy örüljenek, hogy egyszeri befizetéssel még tudnak mit csinálni, mert kevés az ilyen játék ... de új tartalmat már csak valszeg lóvéért fognak kapni. És itt sokszor pont a hozzád hasonlók hozzáállásával van a baj, amikor beletesznek 300 órát majd elkezdik az elvárásaikat hangoztatni ... még egyszer: egy egyszer kifizetett tartalommal szemben, játékkal szemben, amire azt hiszik majd életük végéig csöpögtetik nekik a mannát ugyanazért a pénzért ....... hát nem, ismételgethetik ugyanazt, mint eddig.
És amúgy pont a térkép méretére panaszkodóknak mondtam anno, hogy nem mindegy mekkora a térkép, ha a tartalom nem ott zajlik?
Mert ugye a városban való kolbászolás lekorlátozódik az egyszeri szintezés közbeni gyaloglásra ... a végén pedig már csak a DZ utcáin gyalogol az ember.
Az egész városból DZ-t kellene csinálni ....
-
#4469 Sentry adja a fejlövésre a plusz 15% sebzést ami max 3 ig stackelődik. Ezt lenerfelik hogy már csak a lassú tűzgyorsaságú fegyverekre fegyverekre fog működni elméletileg. Hivatalosan nem láttam még hogy tényleg de többen mondták. Szóval a géppisztolyokkal már nem fog működni a 4es set bónusz! -
#4468 A new #OperationISAC mission starts today, 5:00PM PST. Follow to get the latest episodes. Szóval akkor ma indul az új insta ha miden igaz! -
Saka23 #4467 Mi az,hogy nerfelik? nekem csapásmérő és őrszem döntése van vegyesen...akkor csereljem le sentrire?mert az az elektronikát javitja,ha jol tudom,szoval az a sebzest nem befolyasolja tudtommal. -
#4466 Nem olyan nagy szám mások többet is összehoztak már Vector-ral. 4 db sentry és 2 db striker. Most kb mindenki ebben megy. De 1.2-vel nerfelik akkor már nem lesz annyira jó. -
Saka23 #4465 Az nem semmi.Milyen cuccaid vannak,ha szabad tudni? Lesz egy kis isőd leirnad nekem? -
Saka23 #4464 Bocsanat,lehagytam...fejre gondoltam,nalam a crit kb 50-60 koruli. -
#4463 Fejre kritben olyan 120-140K testre 50-70K de most support ban öltöztem.. sokkal kevesebb..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.05.16. 21:01:16 -
#4462 Sima vagy critical? Testre vagy fejre? :) -
Saka23 #4461 Hallo.
194-es a gear score-om és gépfegyverrel a lőtéren kb 56ezres a legmagasabb találati számom.
Kíváncsi vagyok kinek mennyi,érdekel mennyire vagyok lemaradva :) -
Droughert #4460 Látom nem sikerült értelmezni a mondanivalómat. Majd olvasd már el, hogy mire válaszoltam, és próbáld is meg értelmezni, mert látom az nem sikerült. Szép és jó a cseresznyés példád, de sajnos pont nem erről volt szó... -
lammaer #4459 Honnan a szám? -
#4458 A Diablo-hoz i s kellett két év, hogy jó legyen az a rendszer... -
Betyar070 #4457 Hagyjuk már a Diablot. Ott jól működik a loot rendszer, ebben a játékban viszont katasztrofális. Lehet hogy te a nyerőgépeken szocializálódtál ezért nem gond számodra, ha csak 100óránként adja be a 4cseresznyét. Szerinted miért lépet le a játékos közönség 86% ??? Dögunalom lett a játék ez tény.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.16. 10:22:58 -
Stief #4456 Igazad van! -
Droughert #4455 Ott lehet a probléma, hogy nem tudtátok miről szól a játék. Diablóhoz hasonlóan itt is arról van szó, hogy folyamatosan ölöd a bossokat a jobb loot reményében és ezt a végtelenségig tudod ismételni. Most he téged ez nem érdekel, vagy nem köt le, attól még nem a játék a szar, max rosszul választottál, nem tájékozódtál vásárlás előtt. kb 360 óránál járok, és nem unom, tudom, hogy ezer sebből vérzik, van mit javítani rajta, de én ebben a formájában is el tudom fogadni, és élvezem. Ha csak fele ennyi időt öltem volna bele, már akkor is többet adott volna mint sok más AA kategóriás játék a maga 7-8 órás játékidejével. -
#4454 Mondjuk ez nem jelent semmit sem ... vannak akik hihetetlenül tűrik a monotonitást ... azt pedig egyértelmű, hogy az endgame végtelen ismételgetés. Nekem 62 órám van a játékban, és már jó pár hete nem nyomom ... és már ebben a 60 órában is van vagy 15-20 ismételgetés. -
#4453 200+ óránál járok, és nem unom 10ezerért. Most akkor én vagyok a hülye és a kiadót gazdagítom? -
#4452 De lényegében igaza van. Sokan bevették a hypeot és megvették ezt az unalmas egyhangú játékot.
Én nagyjából 20óra után nem tudtam már mit kezdeni csak magamat ismételni.
(lehet hogy húdeszép hogy tele van szemetelve a map, de minden ugyan úgy néz ki)
Legalább valami normális körre osztott pvp lenne benne.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.15. 19:21:05 -
simonl #4451 Fiam, téged sem az eszedért szeretnek........ebben biztos vagyok. -
#4450 Én 263 óránál tartok és még legalább ennyit beleteszek, nem bántam meg hogy megvettem :D -
toza #4449 en csak szoltam h ugyesek vagytok h jol megvettetek. es most sok penze van kiadonak. -
Raulblanco7 #4448 Ne is akard érteni. Nagyjából annyi hogy neki nem tetszik a játék, de nem magára haragszik amiért megvette, hanem rád és rám amiért mi megvettük. -
simonl #4447 Nem értelek.
A játékkiadó egy gazdasági társaság, profitot termel, ez a dolga.
Te, mint vevő eldöntheted megveszed a portékáját vagy sem. -
toza #4446 legyetek buszkek magatokra -
Conqvistador #4445 Pedig kifejezetten jónak tűnik a 4 rész alapján. Simán nézhető lenne 2-3 évad.
A Divisiont mikor kaszálják el ? :D -
#4444 Igazából már el is kaszálták.. -
#4443 Nem lehet sajnos.. -
lacinkacinka #4442 Üdv! Fegyvereknél lehet tüzelésmódosítást váltani? Úgy értem, hogy asszem az ACR gépfegyver nekem nem lő folyamatos sorozatot, hanem csak szakaszosan. -
Raulblanco7 #4441 Nem voltam benne biztos. -
#4440 persze az a két hulladék skin lefoglal két helyet a szatyorban, ezt nem tudják megcsinálni végre :D -
#4439 ..és ezzel szerinted nem vagyok tisztába? :D -
Raulblanco7 #4438 nem ez a 2 skin és a lófasz material került ennyibe, ez csak egy semmi bónusz. 8k-ba a 3 season pass került, amit utólag drágábban vehettél volna meg külön külön. -
#4437 váo, már ez megérte a 8k-t, még úgy is ha nem kapunk semmi mást a jövőben...
/irony off