7647
  • mokee1_hun
    Arra figyelj, hogy kereken 100% ne legyen, mert bugos.
    Ubisoft szerint a 100% gyűjtögetés az 0% gyűjtögetés!
    Amúgy az én meglátásom, hogy mindegy, én 15%-kal jobb cuccokat kaptam, mint akinek 100% felett volt.
  • macylacy
    érdemes 100% felett tartani a gyűjtögetést ?
  • mokee1_hun
    Erre csak azt tudom mondani, hogy hozzáállás kérdése. Nekem most 252-es Gs-em van sentry, tegnap mentünk Falcon heroic-ot egy sráccal, akinek 229-es volt a GS-ja. Feküdt párszor, de kibírta, végigcsináltuk, utána mentünk 4 lovasra, akik ilyen GS-kurvák azokat csak szánni tudom.
    "Jajj, kevesebb egyel a GS-od, távozz tőlünk" , szánalmas.
  • Betyar070
    Nagyon elszaladt a ló a GS irányába. Két hónap kihagyás után újra elővettem a játékot gondoltam benézek a kedvenc küldetésembe (sólyom). Óvatosságból csak a nehéz szintet választottam ki. Ekkor jött a pofára esés.A három random "koléga" felszólított hogy lépjek ki mivel kicsi a GS szintem. Mi van????
    Már a 243GS nem elég a sólyom (nehéz) küldetéshez ? A kérdésre a válasz hogy nincs legalább 250-es szintem.
    Kezdetektől játszok a játékkal számtalanszor megcsináltam már ( randomal is ) a sólyom küldetést kihívás szinten, tehát kimerem jelenteni hogy jól ismerem a küldetést. No de mindez nem számít úgy látszik, ha nem vagy legalább GS250-es szinten.Elmebaj.
    (csak halkan megjegyezném,hogy egy GS240-es karakterrel még hősies szinten is meglehet csinálni a sólyom küldetést egy összeszokott csapattal.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.08.31. 13:28:51
  • Zs0lt1
    A +20%-os sebzés a fegyvered alapsebzését sorozza fel.
    A védelem pedig azt jelenti, hogy a páncélod által csökkentett sebzésből még 20%-ot csökkent.
    Tegyük fel kapsz egy 100k-s sebzést, abból leszed a páncélod 75%-ot, marad 25k-s sebzés. Ebből vesz le 20%-ot az elit elleni védelem, tehát marad 20k-s sebzés.
  • bekescsaba
    Nem diablóztam. Esetleg a többi kérdésre a válasz?
  • Culram #5315
    Az elite-k a sárga ellenfelek, a gyűjtögetés pedig a Diablo-s Magicfind-dal egyezik.
  • bekescsaba
    Valaki segítsen már, mit jelentenek ezek:

- Mik pontosan az elitek?
    - a + 20 % sebzés elit ellen, az mit szoroz fel? A teljes sebzést módosítókkal, vagy csak a fegyver alapsebzését.
    - A + 20 % elit elleni védelem a páncél által csökkentet védelemből jön le, vagy először az elit elleni védelem csökkenti a sebzést, aztán jön még rá a 75 %-os páncélvédelem?
    - Mit jelent a gyűjtögetésnek fordított képesség?

Megéri az elit elleni védelmek, és sebzések halmozása? Többet ér mondjuk + 15 % elit elleni sebzés, mint + 2600 mesterlövészpuska sebzés?
  • Zs0lt1
    DZ4-ben lehet kapni most electronic gear modot 32-est, 238k-ért.
  • macylacy
    régen a dz ben lehetett venni elektronikai,állóképesség,tűzfegyver módosító tervrajzot (240.000-ért) most egy hiányzik nekem és nem találom egyik boltban sem pls help...
  • Laza
    Szépek ezek a 250+os karik ... én még 170 GS körül abbahagytam, és már akkor kivágtak egy rakat csapatból, pedig simán nyomtam a napi kihívásokat, csak ugye bejött a GS és már ez lett az emberi mérce :)

Lassan vissza kéne nézni.
  • Zs0lt1
    Nem lehetetlen a dolog, valószínűleg volt rajtad kívül 1-2 sentry és egy taktikus.
    Itt egy video is róla, hogy meg lehet csinálni hamar.
  • Saka23
    Rengeteget segítettél,köszi a gyors választ ! :)
  • bekescsaba
    Sziasztok!

MA elmentem szerencsét próbálni a 4 lovashoz. Összehozott a sors egy 3 fős csapattal, beengedtek maguk közé, egy kérésük volt, ha sentry maszkot kapok, azt adjam oda nekik. Oké, áll az alku.

A pálya elején, amikor a busztól indultunk, a berohantak a robbantás után, a lángszórósók mire leértek a lépcsőn, már halottak voltak. Két tárat tudtam előnni, és vége volt. Ez már gyanús volt.

Na de ami ezután történt, írd és mond 4 perc 47 másodperc volt, mire kitakarítottuk a parkolót, és minden ellen halott volt. Az időt a küldetés kezdetétől mértem, tehát ebbe benne volt minden, az indulástól. Én nem is tudom, minek kellettem. Amikor megjelent a doboz mögött az első lovas, még a kilincset se tudta elengedni, már halott volt. A második le se tudott jönni az emeletről, a harmadik és a negyedik nem jutott el az első gumi akadályig. Az utolsó lovas 6 lövést kapott, és halott volt.

Nem tudom mit és hogyan csináltak, de a 10,500-at sebző géppisztolyom a vége felé már 68 000-et sebzett lövésenként, a mesterlövészpuskám sebzését meg felvitték 460 000-re/lövés.

Kb 30-at mentünk, mire kipörgött nekik a sentry mask, és is kaptam egy halom zöldet, fel is tuningoltam a karimat, de fegyvert nem dobott, csak shotgunt, és pisztolyt, meg egy halom sárga mellényt,, és kesztyűt.

Azt, hogy hogyan lehetnek ennyire hatékonyak, nem tudom. Gondolom, Sentryben lehettek mind a hárman. Félelmetesen hatékony volt.

Néztem, hogy ezek a sárga ruhák egész jó talenteket is adhatnak. Találtam olyat, amelyik fedezékben 47 %-al megnöveli a páncélt, de gondolom, így sem mehet 75 % fölé.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.08.28. 23:55:44
  • mokee1_hun
    Szia!
    Ez azért van, mert elérted a maximális 75%-ot, aminek az értéke 5354, ha jól tudom.
    Lehet Neked, most csak mondok valamit : 9999 értékű páncélod, az 5354-ig veszi figyelembe, ezért nem lesz több a szívósságod.
    Az életerő növelésével viszont tudod növelni.
    Remélem érthető, amit írtam és tudtam segíteni.
  • Saka23
    Sziasztok!
    Mitől van az,hogy a nagyobb páncél értékű hátitáskám (800) nem változtatja meg a szívósságom értékét(a mostani kb 670 páncél)?
  • atee73
    Hali
    keresek gamereket kozos puffogtatashoz , nem gond ha nem profik sot, (nekem is a max csak gs195) ha kezdo segitunk, jelenleg csak 2-3-an vagyunk , allando ts3 server van.
    ha vkit erdekel irjon ram privat-ot, vagy ingame/uplay-en irjon (ateee73)
    ha esetleg vkit erdekel az eletkor ,30-40 az atlag nalunk
    Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.08.26. 21:01:28
  • Why
    Ez nem jó hir. Habár jó is és nem is. A következő Survival DLC-t elhalasztják valószinüleg novemberre. Viszont kiadnak egy hatalmas patch 1.4 amivel minden hibát javitanak a játékban ami van,de azt csak októberben sajnos. Nem értem más játékoknál mint /Rainbow six:siege vagy Deus Ex:Mankind Divided/ tudnak rögtön szinte másnapra vagy 1 héten belül javitást késziteni és kiadni,akkor The Divisionnal miért nem tudják mind ezt?! o.O
    Deus Ex:Mankind Divided játék most 2016.08.23.án jelent meg és nem indult tovább a játék csak a training modot letudtam ami mondjuk 1 óra hosszú,utána jött maga a játék,vagyis jött volna mert Crash 10szer próbáltam mindig Crach volt kidobott a játék. Másnap reggel már ki is adtak egy patch-et a játékhoz ami tökéletesen javitotta a problémát. Gyorsak voltak,határozottak. Vajon mi lehet e mögött?
  • Raulblanco7
    legyen nálad egy lonestar páncél és backpack amin van statként extra ammo, amikor ammot veszel fel ezt a kettőt felveszed, amikor megvan visszaöltözöl a normál cuccodba.
  • a6m2mszero
    Lone Star cuccból kettőt vegyél fel /kesztyű, tok pl/+ha Season Passod van a Police táskát, és legyen rajtad olyan mellény ami +48-49% lőszerkapacitást ad még pluszba.
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Hogy lehet azt megcsinálni ill. milyen felszerelés kell ahhoz hogy egy tipusú fegyverhez legyen vagy 1-2 ezer
    töltényem?
    Előre is köszönöm!
  • bekescsaba
    beenegedett....miután újraindítottam a gépet.
  • Zs0lt1
    Kiír valami hibát?
  • bekescsaba
    Akkor miért nem enged be engem?
  • bekescsaba
    Gondolom ilyen kitiltás nem lehetséges...
  • Zs0lt1
    Szia, nálam működik megfelelően, tegnap volt karbantartás.
  • bekescsaba
    HAli. Meddig, és miért nincsen szerver?
  • Tomi82p
    Írtad,hogy az Underground megy heroicban,akkor meg tudod csinálni a Dragont is,a 4 lovasig meg pláne. Felmásztok a ládákra és nem ugrál le senki közületek,míg ki nem nyírtatok mindenkit? Van veletek taktikus,aki folyamatosan rak okos fedezéket,amihez hozzá lapul végig mindenki? Nem akarok okoskodni,csak kíváncsi lettem,mert nekem a Dragon már simán ment,amikor az Underground még nem nagyon szokott sikerülni.

UI.:hello Mokee :)
  • Raulblanco7
    Jogos, itt kevésbé kell, hiába a tűz. Clear sky-ra fontos nagyon ha tetőn vagytok.
  • kiserik
    Elég okos fedezék, immun láda és folyamatos heal. Exo resist nem fontos.
  • Raulblanco7
    Igazából a három közül a dragon nest a legegyszerűbb, csak vinni kell exotic resistet és felülni valahova a kocsik elől, onnantól pedig sétagalopp az egész.
  • Raulblanco7
    Nem lehet 23 milliót lőni, meg sem nézem mert nem érdekel az újab bug, mert csak bug lehet.
  • Why
    Dragon Nest Hard mode-ban megcsináltuk valamelyik nap háromszor is. Mondhatom könnyü nagyon.De ha már nehezebb fokozatban próbáltuk,akkor olyan nagy a külömbség,hogy egyszerüen nem tudtuk megcsinálni. Ezt nem szeretem benne,hogy nincs egy folyamatos átmenet a nehézségek között.
  • mokee1_hun
    Nem csak a sebzés számít, túl is kell élni
    Majd valamikor mehetünk, kellene jópár 268-as sentry, csak még nem tudom mikor.
    Utoljára szerkesztette: mokee1_hun, 2016.08.22. 22:10:29
  • kiserik
    Mert nem akarod farmolni a 4 lovast A firearmsod kevés, a fegyvered alapsebzése is kevés, nem tudom, hogy mennyire sikerült felvinni a crit dmg-t, de úgy emlékszem, hogy ott is lehetne csiszolni egy csőelőkével, és a 3 talentből 2 nem ér semmit a sebzéshez. Mellesleg egy jó reclaimer is elkél
  • AnuluWork #5286
    Az 5258ban a srác 23 millás critet lőtt ... :)
  • mokee1_hun
    Sziasztok!
    Kettő olyan kell, akiknek nagy a képzettségük és kettő aki lő.
    Én 5 sentryben vagyok 237-240-es gearscore-ral.
    Okosfedezékben és jó pulse-zal lővök 1,8M-t 3 jelöléssel. Aztán változó, ahogy sikerül eltalálni. Van, hogy 70.000
    204-es FW M1A-m van, DZ receptes, ha jól emlékszem pontos, halálos és hidegfejűt pörgettem rá.

U.i.: Szia Tomi82p!
    Utoljára szerkesztette: mokee1_hun, 2016.08.22. 18:27:00
  • Why
    Yes,helyesebben 4 DeadEye+1sárga kesztyü+1Vadász hite. :)
  • kapalaci1972
    Ott a pont!
  • lacinkacinka
    Ezért nem szeretek én sem külföldi random játékosokkal játszani, bár a kényszer néha nagy úr. A legjobb megoldás, hogy magyar srácokat keresel, akikkel tudtok rendesen kommunikálni. Ők nem fognak kidobni. Ugyanakkor ahogy MarkBlade is írta, a gs is rengeteget számít, mert pl egy 191-es gs számú szettben mondjuk lőssz smg-vel 8000 körül, addig mondjuk 255 körül meg 12 000-et. És az a 4000-es sebzéskülönbség már igen is sokat jelent.

A mesterlövészek közül a 2 legjobb az M1A illetve a Dragunov! (SVD) Az m1a kétszer annyit sebez, de a tapasztalatom az, hogy a Dragunov talán pontosabb, és nem sokkal kell többet lőnni vele, mint az m1a-val, hogy feküdjön az ellen, főleg ha jó talentjei vannak.