The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pocakattys
Nem biztos, hogy feltétlenül viselned kell a 240-es tokot, ha van jobb, de kisebb GS-el! A GS nem minden!
Most is össze tudnám rakni a 224-et, de nem teszem. 214-es GS-el tolom, mert a szett így jobb statokat ad.

attys

Pont olyan holsterem van, amin nincs elektronika, az a bajom, de 240-es csapásmérő, így ez a legjobb, amit eddig dobott.
Általában mindig van egy taktikus a csapatban, ezért nem tulajdonítok nagy jelentőséget, hogy ennyi a képzettségem, de szeretnék többet, rajta is vagyok, de még semmi nem jött össze. Majd 10 nap múlva <#smile>
Ugyan olyan mint 20k-val, csak a healed kevesebbet healel, a pulse-od pedig kevesebb bónusz crit esélyt és sebzést ad.

Igazából az 5k és a 20k között nagyon minimális plusz igény van.
5k az alap, erre ha 3 statos holstered van, rögtön rájön még 5k.
maszkra lehet rollolni 4-5k skill powert statnak, bőven megéri
backpackra lehet rollolni 5-6k-t, és rögtön ott vagy hogy 20k
Ennél kevesebbel én biztos nem rohangálnék, de izlések és pofonok.
milyen 10k s képzettséggel játszani ?
3 kari, 3 különböző cuccokkal
DPS 200 / 370 / 23k - 2 sentry 4 striker
TAC 110 / 300 / 49k - 3 final 3 tac
Tank 70 / 480 / 35k - 3 final 3 tac

sebzése a tacnak és a tanknak nem igazán van, ott a sticky bombával írtom az embereket DZ-ben.
(emberek alatt pvp-t értek, pve nem nagyon izgat)
Nekem most 254.538 az elsődleges DPS-em, 315.129 a szívósságom, ez viszont a képzettség rovására ment, ami 10.919, páncélom 73,6%.
Egy végső megoldás mellény van rajtam, 2 őrszem és 3 csapásmérő.
Dehát minden érték attól függ, mi van rajtad és milyen tulajdonságai vannak.
Fel tudnék öltözni én is 228-as gear-be, de akkor az értékeim nem is látnák a béka seggét sem <#smile>
a listán ahol más adatokat is mutat, lesz egy olyan, hogy damage reduction vagy sebzéscsökkentés vagy mi, egy százalékos érték
Azt hol is látom? Mármint a karakterem páncéljának % os értékét?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zs0lt1
én a szívósságot mondanám, persze fontos, hogy meglegyen a 75%-os páncél is.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Srácok, mi a fontosabb érték a szett összeállításánál? Primary DPS vagy a Toughness ?
Optimális esetbennyilván mindkettő de amikor döntened, variálnod kell??

Igen, közben utánanéztem, és valóban az 1.3-al fog jönni. Ha jól tudom 2 héten belül ki is jön az 1.3?!
A medved az nem az a forgótáras sorozatlövő, csak a jelenleg is eső egyik shoti nevesített változata.
A showstopper lesz az amire gondolsz, de az 1.2-ben nem megszerezhető, valószínűleg 1.3-tól lesz az.
AnuluWork
Jaja. Mentős, police, lone star.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pocakattys
Nem kell harc közben viselni a szett két elemét és semmi más lőszer kapacitás növelőt, csak a lőszeres láda nyitásakor. Aztán felveheted azt a szettet, amiben harcolni akarsz. A lőszered túl lesz töltve. Csak úgy, mint a mentős hátizsákkal a +2 healt pack.

attys

Értem. És mi a neve? Azt tudom, hogy az egyik a Medved, vagy mi!? Az asszem a Saiga megfelelője, de ennek nem tudom a nevét.
Zs0lt1
Clear Sky incursion adja kihívás fokozaton. Elég szar lett sajnos,ahogy láttam youtube videókon.

Üdv! Még az 1.2 bemutatójába volt a videon egy forgótáras shotgun. Az hol lelhető fel a játékban?

https://www.youtube.com/watch?v=A44kBnlTkMY

Ami a videoba 6:29-nél van!
MarkBlade
A front line brutálul hangzik!!!
Zs0lt1
Új szettek:

B.L.I.N.D.

2-Piece Bonus: +100% Pulse critical hit damage
3-Piece Bonus: +100% Blind/Deaf Resistance
4-Piece Bonus: Killing a target creates a flashbang effect at that position

FireCrest

2-Piece Bonus: +3 Incendiary Bullets Capacity
3-Piece Bonus: +100% Reload Speed
4-Piece Bonus: Killing a burning target grants incendiary bullets for 10 seconds

FrontLine

2-Piece Bonus: +300% Ballistic Shield Health
3-Piece Bonus: +100% Ballistic Shield damage resilience
4-Piece Bonus: Allows use of an equipped SMG while Ballistic Shield is deployed

Egyik jobb, mint a másik 😄

Mivel eleve nem FPS így nem... 😊
AnuluWork

+

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.15. 17:47:52

Zs0lt1
ez nem kifejezetten az a lövöldözős játék amire te gondolsz szerintem :-)

Hali,

Belekukkantottam a Divisionba - még nagyon az elején vagyok (alig túl a prológuson) - az lenne a kérdésem, hogy a későbbiekben is arról fog szólni a játék hogy minden egyes jöttment kukabúvárt hosszú másodpercekig kell tunkolni egy M16-ossal hogy megfeküdjön? Fejesből 5-6 kell meg ilyenek... szóval nem lesz rendes FPS élmény ebből a szempontból?

MarkBlade
Lassan játék lesz ebből is 😄 És megkapjuk majd még Manhattant is.. majd valamikor.. nem lesz rossz 😄
Zs0lt1
xb1+pc jun 28m ps4 később.

És mikor lesz 1.3?

Zs0lt1
1.3 fegyver változások:

-SMGs losing their base crit, replaced with crit hit dmg
-LMGs +30% dmg to targets out of cover
-Assault Rifles 20% armour dmg (pve only)
-Shotguns increased stagger chance (pve only)

Csak már nincs értelme glitchet farmolni, DZ annyira tolja ki a 240-es cuccokat, hogy aki geart akar, az nem megy clear sky-t glitchelni, mert kevesebbet kap mintha DZ-be menne. Tegnap is töröltem egy stashnyi 240-est mert a karik is tele voltak már, a gagyi - átlagos 240-esek mentek kukába, csak a jó cuccokból maradt tele a stash, majd ha megint megtelik minden kari megint szelektálok.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.14. 14:14:54
Üdv! Keresek 3 embert esti falcon challange-hez. Akinek van kedve írjon!
Újabb glitch farmolást!!! <#nevetes1>
( Már a tiszta égboltot is agyon farmoták a glitchelők. Talán találóbb lett volna The Glitchvision cím. )
igen

Season Pass tulajdonosoknak ingyenes lesz?

MarkBlade
juni 28? 😄 ez jól hangzik kíváncsi leszek mennyit ad a játékhoz..

kiserik
Lőszerre mindig szükség van <#wink> Felső+2 lone star+rendőr tatyó és simán van 2000 lőszerem, így nem kell rohangálni töltögetni DZ-ben. Persze küldikhez elég 600 is, mert elég sok helyen van láda.

a magányos csillag (lone star) addig jó amíg nem építed fel a dps-t minimum 220 fölé, onnantól már nincs szükség annyi lőszerre
macleody
Nálam még van +2 magányos csillag ruci is a +100% lőszerért 😊
Zs0lt1
ugyanott szokott lenni, de most nincs.

tűzfegyver módosító tervrajz és állóképesség módosító tervrajz (blueprint) van a DZ4be 230.000 körül az eddig oke, de hol az energia módosító tervrajz a DZ-ben ? segítsetek köszi
Zs0lt1
Baszki, mindig láttam youtubereknél, hogy ott van a táskáknál két kis zöld táska, police illetve paramedic backpack. Nem tudtam rájönni, miért v an ott nekik. Már tudom 😄

AnuluWork
Nem nagyon jártam DZben az elmúlt hónapokban. Heti 3x játszom, közben haverrel kiskarizunk, hétvégén pedig tervezek valamit, és már aznap reggel bedönti a család az egészet. Plusz a jó idő, plusz az EB. Napira van időm, max. egy óra, plusz még pár intel hétvégén, és kész. Egy ideje lepattantam a játékról. Két hónappal ezelőtt még napi szinten voltam bent DZben, mára ez már felejtős lett.

AnuluWork
Direkt. Azt a sok fos fordítást ... Még a buszon lévő feliratokat is lefordították ...

Én annyira nem értem angolul,németes vagyok ezért a sok kis apró kalibrálni való cucckombók miatt muszály vagyok magyarul játszani,hogy értsem,ha totál angolul lenne nem is tudnák vele játszani és ezzel nem vagyok egyedül szerintem 😊
A legelső nagy DLC időpontját mikorra lehet betájolni ? Mert én július 7körülire gondolok.

Ready Player One

szomferi
én már attól hányni tudok, ha meglátok pár dolgot magyarul ebben a játékban... 😄
nem is értem, hogy aki beszéli a nyelvet, miért nem úgy játszik, valami borzalom a fordítás

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

macleody
Meg minek annyi fegyver? 😊
Direkt játszol angolul? Egyébbként ,ahogy látom neked kellenének 204-es fegyverek,amiket DZ4-5-6-ban tudsz szerezni 😊

Ready Player One

AnuluWork
A fő fegyverzet amit használok, az most ezt tudja. Már csak kocajátékolok, nagyon keveset vagyok fent. Gearben szar, de a négyes szett Striker az amit hordok, plusz aa Hunter Holsterhez kellene egy két slotos páncél ammo capacityvel, de eddig nem dobott ilyet a játék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MarkBlade
Az a szar hogy most kb semmi értelme a craftnak mert nem tudsz jót craftolni. max 182-est ami kb semmire sem jó. Kivétel egy két szet ami 214 de ha ráfordítasz egy kis időt kb 2-3 hét és sokkal jobbak esnek.
AnuluWork
Az a szar, hogy pl. mellény craftnál bugos a +1 mod slot rész. Ha van rajta slot, nem tudsz továbbit rátenni, míg, lootolt esetében igen. Ha ezt kivennék, máris jobb lenne ...