The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legnagyobb valószínűséggel Falcon hardon esik csapásmérő és őrszem mellény,helyedben arra mennék rá.
Igazából válaszoltál is<#worship>
Jelenleg is 3 csapásmérő és 2 őrszem item- em van hadrendben.
Nagyon hiányzik ezek valamelyikéből egy mellény......legalább 204 es<#nyes>

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

A heti küldetésekben a legnehezebb és az előtte lévő szinten mindig 240-es zöld szetteket dob plussz DZ5-6-ban biztos,hogy 240-es szettek lesznek,habár oda egyedül nem lehet sőt csapatban is nagyon megizzasztó,de megéri. Amúgy aki akar vegyen fel Uplay: R5-MaX (HErBY klánja)

Ready Player One

MarkBlade
Nem teljesen értem a kérdést.. mi az hogy várhatod? Persze esnek az itemek ha csinálod a q-kat. Nem mindegy milyen szet itemet viselsz, és azon belül sem mindegy hogy mik a statjai. Mire egy használható kiesik az nem kevés idő. Jelenleg talán a 3 csapásmérő 3 őrszem a legjobb dpsre. De szerintem még nincs kiforrva még mindig.
Előre is bocsi mindenkitől a szombat reggeli matekért.Tehát.
205 Szett 243e DPS és 199e Szivósság
182 -es AUG 243DPS - 11K
182 -es Első hullámú M1A 199DPS -40,3K

211 Szett 149e DPS és 203 Szivósság
204 -es Vector 12K
182 -es Első Hullám M1A 40,3K

A lényeg talán, hogy a gyengébb szett -ben még egy sárga mellényt viselek szuper értékekkel, a magasabb értékű szettben (vadász hite) semmire sem jó mellényt kell(?) viselnem.
Várhatom a jóféle item -ket a gyengébb szett -ben is??

AnuluWork
Mennyi a damaged a fegyvereidre egyikkel és másikkal?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sziasztok srácok.
Az hogy milyen szinten van a karakterem az befolyásolja, hogy milyen (szintű) tárgyakat dob a játék egy-egy küldetés után?
A gyakorlatban: van egy 205 -ös szintű karakterem 250k feletti DPS -el és 200k szívóssággal. Szeretem, lehet vele aprítani.
Be tudnék állítani 211 -es karaktert is de az nagyon vérszegény: 130K körüli DPS és még annyi szívósság sem. Semmire se jó, esek-kelek vele.
Ha utóbbival próbálkoznék lehet előbb összejönnének a 240 -es szettek?
Van valami jó tanácsotok.

Nekem sikerült csak úgy átmásolással,de lehet,hogy keverem a battlefield 4 játékkal,mert egyszer vettem két SSD-t és átmásoltam a HDD-ről.

Ready Player One

Pocakattys
Ha át akarom helyezni egyik merevlemezről egy másikra a játékot, ez csak újratelepítéssel oldható meg, vagy átmásolható a mappa, mint néhány játék esetében?

attys

Seasson Passal együtt vettem a játékot a Sleeper Agent Edition csomagot,mondjuk az ajándékok miatt megérte nagyon 😊
Kicsit többet is adhatnának nekünk az igaz nem csak "ingyenesen" a nagy DLC-ket!

Ready Player One

Zs0lt1
A season pass tulajokat ismét busásan megjutalmazta az ubisoft 😄
1-1 kraft cucc illetve két fegyver skin. egyik - másik.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

szánalmas őskáosz ez a pass 😄
Köszi Srácok, közben találtam egy oldalt, ahol ki lettem okosodva.

Striker's Harness Blueprint nincsen, nem fogsz találni sehol. Csak Mask van és Kneepad, ezeket a BoO Special Gear Vendor-nál veheted meg.

Nefürgyé le!

DZ06-ban nézd meg a templomban vannak zöld cuccok,de igy fejből nem tudom megmondani,hogy pont csapásmérő mellény van-e.

Ready Player One

Sziasztok, segítséget kérek: hol találok a játékban egy legalább 204 -es Csapásmérő mellény tervrajzot?
Vagy ez teljesen véletlenszerűen dobja a játék?
Striker's harness blueprint ha valaki angol nyelven nyomja😊

Köszi Srácok.....

Köszi 😊

Ready Player One

Pocakattys
Ebben: 1800+ https://www.facebook.com/groups/1619387111659571/ Itt mindig vannak aktívak fent.

attys

Én megkaptam egész jó kis bőrkabát(barna kissé koptatott)azt hordom azóta 😊 Abban a csoportban amit irtam készithetek egy képet róla 😊

Ready Player One

Én a The Division Hungary facebook csoportban szoktam keresni társakat már több,mint 100-an vannak abban a csoportban.

Ready Player One

Én BoO (Base of Operations) chat-en szoktam nézni/keresni csapatot.
Ha megvan a szükséges intel, csak beírom hogy "LFM weekly HVT + boss neve" és 1-2 percen belül jelentkezik 3 ember.
Ha nincs elég intel akkor a fentihez hasonló üzeneteket kell keresni, és üzenni egy invitálásért.

Zs0lt1
Minden kerületben a safe house-okban van egy számítógép ahol dz-re illetve free roam-ra tudsz társakat keresni.

AnuluWork
Nem volt időm múlt héten, de milyen volt az az ISAC kabát amit a múlt heti (kb. 6 órája vége) ISAC heti gyilokkal lehetett megszerezni (természetesen együtt a 3 divtechel)? Sehol sem találok róla képet, pedig olvastam, hogy klasz kis bőrkabát. 😊

kiserik
DZ6-ban a nyugati bejárattól lévő első két boss simán ölhető egyedül is kis odafigyeléssel és nagy türelemmel. Ha sikerül kifogni üres szervert, akkor egész gyorsan lehet jó gearhez jutni.
Szintlépéshez már csapat kell, vagy vissza kell lépni 200-as DZ alá. Én most ott szórakozom, napi 2 szint + egy valag pénz és sajnos nincs sok időm játszani.

MarkBlade
itt, vagy faceB.. ideje növelni a friendlistet 😄
Lehet hülye kérdés, de ha nincs az embernek fix party-ja, akkor a heti boss-okhoz hogyan keres party-t..?
DZ1-2 egy normálisan megcsinált karakterrel egyedül sem gond, csak már nem lehet ész nélkül rambózni mint 1.2 előtt, hogy egyedül befutsz a tömegbe, kimész elszívni egy cigit, majd amikor visszajöttél akkor egy tárral leszeded az egész bagázst, most megint fedezéket kell használni és óvatosan menni. 3-4-ben kicsit nagyobbakat lőnek, de az sem vészes még, DZ5-6 mostmár csak csapatoknak való, oda 3-4 fővel kell felmenni.
Rugó lét is változott kicsit, beszűkült a terület, régi 1-6 között össze vissza futkosásnak vége, DZ 1-4-re szűkült ez vissza, 5-6ban is van persze rugó, de az nem ilyen keresztülfutok mindenen verzió, hanem a valahol bevédem magam és várok.
Esélytelen a DZ, én is csak DZ3 patrol másodmagammal.
Kimentés szigorúan csak DZ1 <#wink>

Ugyan így voltam én is. Javítás után bementem dz-be, majd leesett az állam. Eddig akiket simán lekaszáltam, most egy örökkévalóság, mire nagynehezen sikerül kinyírni őket, és nem is sárga páncélozott, csak lilák. Dz 4-nél feljebb nem is mertem még menni.
AnuluWork
Tegnap bemerészkedtem a DZbe egyedül egy receptet megnézni egy hónap után, és csak néztem mi van ott. Olyanok nyírtak ki, amelyik csapatot anno két tárral leszedtem. 😊

dz, falcon, clear sky, eshet akár hvt bossból is, de ott van a legkisebb esélyed.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.05. 21:21:34
Gubberx
Nekem dz-ben esett 2.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

AnuluWork
Nem tudjátok, hogy Hunter's Faith gloves-t honnan lehet a leggyakrabban lootolni?

Mennyire akarod olcsón? 8k ért elviszed? Kapsz karit is hozzá 😄 (Mellette persze új karaktert is lehet húzni)
Sajnos az Ubifos fényévekre van a Blizzard színvonalától. Ott csak röpködnek az örökös kitiltások...
Zs0lt1
A mai karbantartás:

June 03, 2016 Maintenance

Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of June 03:

Fixed a bug where High Value Target daily missions would not reset properly
Fixed a bug where the final cutscene would only trigger after completing an incursion
Fixed instances where Mobile Cover could be used to glitch through walls
Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear Sky

Please note that Clear Sky Challenge Mode will not be activated with this maintenance

A poén az, hogy tegnapra is ugyanezeket mondták, akkor tegnap konkrétan négy órán keresztül szerencsétlenkedtek és nem csináltak semmit? 😄

MarkBlade
Hypo
Első héten nyomtam sokat, volt hangulata varázsa aztán ez elkezdett elfogyni......most újra van ídő vissza térek picit mert azért minden kritika ellenére van az egésznek egy nagyon érdekes hangulata pláne az elején amikor még nem loot-olásról szól az egész meg a gear-ekről. Remélem valaki valami hasnót kidob a piacra ami inkabb single player.

MarkBlade
nem elég kimenni ki is kell logolni
Jabar
Mit értetek szerverváltás alatt? ki mentek dz-ből meg vissza, vagy hogy?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

MarkBlade
Van még hecker. Múltkor teleportálgattak..Kimentő ponton voltunk tőlünk messze egy csapat rogue és rajtuk már a manhunt. Azt egyszer csak 3an ott teremtek a kimentő helyen és vágták majd megöltek.. De jelentettem is mondjuk jó lenne visszajelzés ubi részéről hogy mi történt de mindegy. Viszont Raulnak igaza van már nem jellemző. Néha összefut vele az ember szerverváltás vagy elmész mást csinálni. Elvétve futni össze csak velük.
JaSoN HuNTeR
Region

Worldwide

Akkor csak benne van a Magyar nyelv nem?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Nem tudom, hogy a g2a vagy az instant gaming játékai hogyan vannak lokalizálva.
Hekkerek már rég nincsenek, gondolom csak még megy a hiszti ha egy jobb képességű csapat tevékenykedik a DZ -ban.
A bug -okat pedig javítják, már sokkal jobb a játék mint megjelenéskor.

Bárhol veszed, lesz benne magyar nyelv. Nekem Uplay-en keresztül vettben is van.
Ha reggeltől estig játszol 0-24-ben, akkor igen, lehet hogy összefutsz akár minden nap fél perc erejéig egy hackerrel, ilyenkor válts szervert és a holnapi napig le van tudva.
JaSoN HuNTeR
g2a-n van Magyar nyelvű?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Hol lehet a legolcsóbban megvenni a Magyar nyelvű játékot?

Azt látom és hallom hogy tele van bugokkal és hekkerekkel a játék
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.06.02. 14:40:30

MarkBlade
Sőt vannak kritikus küldetések is azok még több intel pontot adnak a térképen a safehouse körül karika van az a jelzi.
Jabar
Csak olyan területen adja ahol minden küldetés kész, viszont akkor miután leadod egyből fel is tudod venni ismét ahányszor csak akarod.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Köszönöm srácok!
Simon! Tegnap az egyik relytekhelyen a tábla irt egy uj küldetésfajtát, megkeresni és elkapni, vagy valami ilyesmit, de nem engedte, hogy megcsináljam, azt irta, hogy a közelben lévő mellékküldetéseket, vagy miket meg kell csinálnom előbb.
Sorry amúgy, kicsit értetlenkedem, mert a patch óta, alig alig volt időm játszani.
Elmész bármelyik rejtekhelyre, elsétálsz a "faliújsághoz" (nem nézed a csajokat) <#nevetes1>nyomsz egy "F" gombot és követed a GPS -t.
Három helyszínre fog elvinni, a harmadik után vissza kell menni ugyanarra a rejtekhelyre, újra megállni a faliújság előtt és újra nyomsz egy hosszú F gombot.

Még jó, hogy ma szabadnapos vagyok😊