7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
kapalaci1972 #5281 Sziasztok!
Teljes mértékben egyetértek bekescsabával!
Mivel nekem is nagyon hasonlóak az értékeim ,igy nagyon nehéz a hősi szintet végignyomni!
(csak erősebb társakkal lehetséges-máshogy lehetetlen-csak az a baj,hogy az erősebbek
is csak hasonló szintű játékosokkal játszanak-minek szenvedjenek velünk!)
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.08.21. 20:43:21 -
bekescsaba #5280 Hol vagyok én a Heroic módtól...
Ezt vázolom, hogy ha fejlődni akarsz, akkor a lehetetlenre kell vállalkozni. -
#5279 Az hét darab ruha, vagy rosszul értem? -
Why #5278 Első hullám M1A1 snipert ajánlom az a legjobb jelenleg a játékban,mint sniper.Legalábbis én nem találtam még annál jobbat,de mások se nagyon.
Lent undergroundban lehet nagyon gyorsan és nem kinek hogy,de nekem a legkönnyebb módon felturbozni a szettjeid és fegyvereidet. Heroic mode-ban végigtolom naponta 2-8 alkalommal és minden egyes alkalomkor legalább 2-4 darab 229es fegyver plussz 2-5 darab 268-as szintü zöld szett cuccot kapok.Annyi sok van már,hogy tele van a lerakat 70darab 268-as szettel és a hátizsákom is ami 65 férőhelyes pedig már biztosan eladtam rengeteget is mert van 8 millió creditem. DarkZone-ban pedig mindig DZ5-6ban kell gondolkozni,mert ott vannak nyitható ládák is plussz a BOSSok,akik mindig csúcs szetteket dobnak,de sajnos a passziv tulajdonságaik nem annyira jók mint amilyenek lehetnének.
Én 4 DeadEye van betéve + 1 sárga kesztyü + 2 VADÁSZ HITE 268-as szett van betéve ami sniper szett. -
#5277 Kill után autocrit. -
bekescsaba #5276 Az SVD-nek mi az előnye a többi puskával szemben? NAgyon alacsony sebzés párosul hozzá a többihez képest. -
bekescsaba #5275 Értem.
Jelenleg nekem minden tárgyamon életerő van, így van 515 000 szívósságom, és 153 000-es dps-em.
Igaz, a tárgyaim 212-es, és 240-esek csupán. Mennyi lenne az optimális dps? Hogyan tudom növelni?
Mivel most dead eye-al nyomom, így minden tárgyamon plusz crit sebzés van, és mesterlövész puska sebzés növelés. Milyen tulajdonságokat preferáljak, hogy nagyot sebezzek dead eye settel?
Vagy van jobb szett is?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.08.21. 12:19:10 -
#5274 Sokszor volt téma a gs már. Ha visszaolvasol láthatod. A 183 fegyver nagyon kevés.. 229-es socom vagy hasonló fegyver milla felett lehet lőni simán. De ez a sebzés amit írtál nagyon kevés. Ennyit a smgvel is lehet lőni. Ez nem beszólás hanem tény. A 255gs gyerekek azért fekszenek mert dpsre gyúrnak az életerőt lexarják. Hozzáteszem az sem biztos hogy rossza ha jó a csapat. De egy egészséges 400k életerő azért javasolt. -
bekescsaba #5273 Tegnap DZ-ben kaptam egy MiDAS nevesített géppisztolyt. Nem rossz, nem rossz.
Más. Nagyon nehéz fejlődni. 237-el 10 ból 7-szer kirúgnak a hősi csapatokból, bár már 5-ször sikerült megcsinálni hősies fokozaton a sólyom végveszélybent. A 12-es és 13-as hullámra be kell tartalékolni egy immunitás, és egy sebzésnövelő képességet, és akkor megvan. 3 hete képtelen dobni egy 204-es vagy 229-es mesterlövész puskát. Hogyan fejlődjek úgy, ha csak olyan szintű tárgyakért tudok harcolni, ami nem visz előrébb. Még Főnixért sem tudok venni semmit, pedig azzal tele vagyok.
Jelenleg DEAD EYE setben nyomom, így egy 183-as SOCOM puskával tudok az elitekbe lőni 98 000-et, ha van egy felturbózott PULSE-s a csapatban, akkor megy a 230 - 260 000 is. (Így nekem nem jelent sokat a megálító fegyver.)
Sokszor látom, hogy 255-ös gearben feszítő játékosok hullanak mint a legyek, valószínűleg felrakja magára a legnagyobb gear scores cuccait, hogy ne reptessék a csapatból, s még annyit sem tud hozzátenni a csatához, mint én 237-el. Gondolkoztam rajta. Fel tudnék már öltözni én is csupa 268 és 229-be, s akkor talán nem rugdosnának ki állandóan a magas szintű csapatból.
Dark Zone meg egy ha néha dob egy 229-est, az tuti pisztoly. . -
Why #5272 Igen gondoltam, hogy csak heroic mode-ban ad csak 229es fegyvereket és 268-as szetteket,úgy mint Undergroundban. Én és a többiek,ketten mindig vagyunk undergound heroic mode-ot toljuk van,hogy 8-9 órán át.Ez a Dragon Nest heroic azért jó nehéz,de majd megcsinálom nem adom fel :) -
Tomi82p #5271 Pedig a 229-es fegyvereket és 268-as ruhákat hősiben adja,de elég,ha csak leölitek a 4 lovast és összeszeditek amiket dobnak. Kell hozzá egy taktikus,aki folyamatosan tud smart covert tenni,immunláda sem árt,ha van mindig,meg elég dps. -
Why #5270 Nekem a sárkányfészek küldetést eddig csak egyszer sikerült megcsinálni azt is csak simán hard mode-ban sajnos. -
Why #5269 Hősi mod igen a missiokban tudod beállitani plussz undergroundban. -
Why #5268 Gratulálok! Azt nagyon kevés játékos kapja meg. Nekem körülbelül 110-120 szor kellett végigmennem lexingtone-ba mire megadta,akikkel játszom nekik 130 szor sem adta . A tálenteket vagyis egyet tudsz rajta modositani ennyi :) -
lacinkacinka #5267 Az egy nagyon jó csúzli! :D Szerintem lehet kalibrálni a talent-jeit annak is, bár én még nem próbáltam, mivel egész jó értékekkel adta nekem a játék, és mind aktív is. -
bekescsaba #5266 Kaptam egy ilyen megállító nevű automata shotgunt. A rajta lévő értékek fixek, vagy ebből is van több fajta?
Sok ilyen nevesített egyedi tárgy van a játékban? -
Tomi82p #5265 Én úgy vettem észre,hogy leggyorsabban a Sárkányfészekben lehet új cuccokat szerezni a 4 lovas gyilkolászásával,de persze az Underground is jó. -
kapalaci1972 #5264 Ja persze a hősi! -
kapalaci1972 #5263 Sziasztok!
Bocs a hlye kérdésért de mi az a Heroic Mod?
Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.08.19. 10:43:32 -
Why #5262 Felvettelek én is amúgy van egy facebook csoport The Division Hungary a neve:
https://www.facebook.com/groups/587624428072919/?ref=bookmarks -
Why #5261 Azt csak Originen tudod megvenni. Nekem is úgy van meg a Seasson Pass. Amúgy azt jobban megéri megvenni főleg,hogy szeptemberben jön a legújabb nagy Survival DLC! -
Why #5260 Undergroundban nagyon jól feltudod magad tunningolni a legjobb cuccokkal. Habár persze ott is főleg Heroic Mode-ban. -
silverchain #5259 Ha elértem a lvl30-at, utána csak DZ-ben lehet fejlődni (érsd: jobb felszerelést szerezni), vagy máshogy is (ahol nem futok össze speedhack-es játékossal)? -
#5258 -
#5257 köszönöm visszajelöltem, ma mar faradt vagyok de hetvegen jatszhatunk egy ket kört. En megmondom öszinten nem ertem meg el a 3o as szintet de igyekszem :) -
kapalaci1972 #5256 Szia!
Felvettelek!(kapalaci1919) -
#5255 Aki szeretne velem csapatba jatszani az kerem adjon a listajahoz. "mgjani" kent vagyok elerheto.
Köszönöm. -
SzocsA #5254 A kiegészítő dlc vagy mi, azt meg lehet venni CD-n? vagy csak egy kódot kapok boltban amit aktiválni kell? -
a6m2mszero #5253 Multizni, ügynök keresése, vagy barát meghívása, vagy a környező ügynökök meghívása. Max 4 ember egy csoport.
Max level 30 utána pedig szeded a jobb cuccokat. DZ 99, UG 40 szint. GS pedig cuccban 268, fegyverben pedig 229. /jelenleg, ki tudja mit hoz a jövő/. -
SzocsA #5252 Egyet használunk. De ez a játék olyan mint a legenda vagyok film, csak még zombik nincsenek benne.
Amúgy hogy lehet ebben multizni?
Hányas szint a max? -
a6m2mszero #5251 Ha egy Division szoftvert használtok csak külön karit akkor látjátok a láda tartalmát mindketten és tudtok cserélni is cuccokat. Egy játékkal négy karakter indítható és a négy karakter ugyan azt az egy ládát látja. -
SzocsA #5250 De az öcsémé 30as szintű... xd de az övét hogy látom akkor? -
Java33 #5249 Szia!
Elvileg csak te látod, nincs véletlenül egy nagyobb karid, amivel már pakoltál be..? -
SzocsA #5248 A lerakat cuccaimat csak én látom? Hogy van benne 30as szintű cucc? Vagy csak én rakhatok bele cuccot lerakatomba?
Mert eladok egyet és tudok venni egy csomó mindent. :D -
Raulblanco7 #5247 Az ilyennel van a kevesebb gond, ezt kb azonnal jelentik fél tucatnyian pár óra alatt, és ki lesz baszva véglegesen, egyszer zavart téged, szervert váltottál és ennyi.
Aki viszont okosan csal, auto aim kicsit, falon átlátás, azt nem biztos hogy kiszűrik, engem azok jobban zavarnak. -
Why #5246 Speed hack és falon is átlőt a vasládán pffff. FÚj de utálom az ilyen csalókat én is! -
#5245 Köszönöm a segítséget!
-
#5244 Vagy ha esetleg videód is van róla, ami a legjobb eset, mert ha bizonyított tuti bannolják, akkor írj az Ubi Supportnak ITT. -
mokee1_hun #5243 Ha magyarul játszol, akkor /jelent felhasználónév -
Java33 #5242 /report [felhasználónév]