The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg is 3 csapásmérő és 2 őrszem item- em van hadrendben.
Nagyon hiányzik ezek valamelyikéből egy mellény......legalább 204 es<#nyes>#nyes>
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ready Player One
205 Szett 243e DPS és 199e Szivósság
182 -es AUG 243DPS - 11K
182 -es Első hullámú M1A 199DPS -40,3K
211 Szett 149e DPS és 203 Szivósság
204 -es Vector 12K
182 -es Első Hullám M1A 40,3K
A lényeg talán, hogy a gyengébb szett -ben még egy sárga mellényt viselek szuper értékekkel, a magasabb értékű szettben (vadász hite) semmire sem jó mellényt kell(?) viselnem.
Várhatom a jóféle item -ket a gyengébb szett -ben is??
Az hogy milyen szinten van a karakterem az befolyásolja, hogy milyen (szintű) tárgyakat dob a játék egy-egy küldetés után?
A gyakorlatban: van egy 205 -ös szintű karakterem 250k feletti DPS -el és 200k szívóssággal. Szeretem, lehet vele aprítani.
Be tudnék állítani 211 -es karaktert is de az nagyon vérszegény: 130K körüli DPS és még annyi szívósság sem. Semmire se jó, esek-kelek vele.
Ha utóbbival próbálkoznék lehet előbb összejönnének a 240 -es szettek?
Van valami jó tanácsotok.
Ready Player One
attys
Kicsit többet is adhatnának nekünk az igaz nem csak "ingyenesen" a nagy DLC-ket!
Ready Player One
Nefürgyé le!
Ready Player One
Vagy ez teljesen véletlenszerűen dobja a játék?
Striker's harness blueprint ha valaki angol nyelven nyomja😊
Köszi Srácok.....
Ready Player One
attys
Ready Player One
Ready Player One
Ha megvan a szükséges intel, csak beírom hogy "LFM weekly HVT + boss neve" és 1-2 percen belül jelentkezik 3 ember.
Ha nincs elég intel akkor a fentihez hasonló üzeneteket kell keresni, és üzenni egy invitálásért.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szintlépéshez már csapat kell, vagy vissza kell lépni 200-as DZ alá. Én most ott szórakozom, napi 2 szint + egy valag pénz és sajnos nincs sok időm játszani.
Rugó lét is változott kicsit, beszűkült a terület, régi 1-6 között össze vissza futkosásnak vége, DZ 1-4-re szűkült ez vissza, 5-6ban is van persze rugó, de az nem ilyen keresztülfutok mindenen verzió, hanem a valahol bevédem magam és várok.
Kimentés szigorúan csak DZ1 <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.05. 21:21:34
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of June 03:
Fixed a bug where High Value Target daily missions would not reset properly
Fixed a bug where the final cutscene would only trigger after completing an incursion
Fixed instances where Mobile Cover could be used to glitch through walls
Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear Sky
Please note that Clear Sky Challenge Mode will not be activated with this maintenance
A poén az, hogy tegnapra is ugyanezeket mondták, akkor tegnap konkrétan négy órán keresztül szerencsétlenkedtek és nem csináltak semmit? 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Worldwide
Akkor csak benne van a Magyar nyelv nem?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Hekkerek már rég nincsenek, gondolom csak még megy a hiszti ha egy jobb képességű csapat tevékenykedik a DZ -ban.
A bug -okat pedig javítják, már sokkal jobb a játék mint megjelenéskor.
Ha reggeltől estig játszol 0-24-ben, akkor igen, lehet hogy összefutsz akár minden nap fél perc erejéig egy hackerrel, ilyenkor válts szervert és a holnapi napig le van tudva.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Azt látom és hallom hogy tele van bugokkal és hekkerekkel a játék
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.06.02. 14:40:30
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Simon! Tegnap az egyik relytekhelyen a tábla irt egy uj küldetésfajtát, megkeresni és elkapni, vagy valami ilyesmit, de nem engedte, hogy megcsináljam, azt irta, hogy a közelben lévő mellékküldetéseket, vagy miket meg kell csinálnom előbb.
Sorry amúgy, kicsit értetlenkedem, mert a patch óta, alig alig volt időm játszani.
Három helyszínre fog elvinni, a harmadik után vissza kell menni ugyanarra a rejtekhelyre, újra megállni a faliújság előtt és újra nyomsz egy hosszú F gombot.
Még jó, hogy ma szabadnapos vagyok😊