7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Mikeopolo #5361 Sziasztok!
Furcsa egy játék az biztos, tegnap falcon küldetésben 15. hullámnál egy robbanás berepített a lépcső alatti elzárt részbe, nem tudtam kijönni, majd amikor megcsináltuk a küldetést kaptam egy taktikus 268 kesztyűt.Kiteleportáltam, hogy kijussak a lépcsőből, visszagyalogoltam a helyszínre, hogy felvehessem a többi tárgyat.Amit kaptam: Egy ugyanolyan kesztűt mint az előbbi, ez valami hiba, vagy értelmes dolog hősi 40 perces küldetés végeztével, két mindenben megegyező tárgyat adni? -
macylacy #5360 valljuk be szerencse kérdése is ez a játék :) -
#5359 Hallottam már erről én is. -
Betyar070 #5358 Megtudja valaki erősíteni azt a tézist, hogy mimnél nagyobb a karakter életereje annál nagyobbat sebeznek rajta az NPC.
(Személy szerint nem igazán érzek különbséget a 85K és a 100K életerő között az NPC elleni küzdelemben.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.21. 12:34:06 -
#5357 Meg van adva százalékos arányban, hogy egy küldetés vagy incursion vagy bármi mit dobhat. Nem néz semmi mást csak azt a százalékot. Nem nézi a táskádat sem és a ládádat sem, ez szerintem nem hiba. Nekem például nem tudom mióta nem dob egy olyan Sentry maszkot amiben van képzettség és nem minimum kettőt kell rajta módosítani. De át kell ilyenkor módosítani a dolgokat, hogy valamennyire is ellentételezd annak a hiányát. -
macylacy #5356 a fejlődés lehetőségét is újragondolnám igen is jó pár órát beletettem a játékba és a kívánt cuccot még se dobta ki ugy hogy már a szaros ládám fullon volt 268 as cuccokkal. Nem tudom hogy figyeli a rendszer nem látja hogy egyik settemben van már csak egy 240 es akkor az ezredik sólyom dz négy lovas után nem dobná ki? eddig azt hittem szépen fel van építve de most kételkedem -
#5355 Egyetértek. Mondjuk én az összes incursionnál azt csinálnám, hogy a matchmakinget kikapcsolnám. Csak akkor menj be ha megvan a csapatod (erre chat, fórum, reddit stb lehetőségek megvannak), tudtok rendesen kommunikálni, mindenkinek van mikrofonja és ismeri a játékot annyira, hogy nem úgy kezdtek, hogy 70% a bukás. De egyébként én bizakodó vagyok ezzel az 1.4-el kapcsolatban, meg lesz ugye a teszt szerver, biztos ki fogom próbálni. Remélem lassan ismét növekedni fog a létszám, bár annak is megvan az előnye, hogy éjszaka pár szerverváltás után van rá esélyed, hogy teljesen üres szerverre lépj be farmolni :D -
Betyar070 #5354 Egy checkpoint ráférne a Sólyom küldetésre, de tartok attól, hogy szétcsapják a falcont és a clear sky-t. Pusztán azért hogy Pistike is az összetákolt, vacak karakterével elboldoguljon. Ez a két küldetés jelenleg még kihívással jár,de sok a balfasz ezért szét kell barmolni ezeket is. Sajnos ez a mai trend. Nem rinyálni kellene hanem megtanulni játszani a játékokkal,de a kölykök azonnal akarnak mindent (siker). Ezért van a multijátékokban annyi szarházi csaló. Emlékszem annak idején GS180 mentünk be a nehéz fokozatra és valóban kapaszkodni kellett hogy megcsináljuk. Az egyedüli lehetőség volt a fejlődésre, leszámítva a DZ-t. Ma szarásig kapja a játékos a GS240-es cuccokat amikről mi csak álmodoztunk( illetve keményen megdolgoztunk), de ez sem elég. Azonnal kell minden, kihívás nélkül.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.20. 08:58:17 -
#5353 A sólyommal várnék a helyedben októberig. Az 1.4 után lesznek benne checkpointok, illetve mivel lecsökkentik az időt, míg megölsz egy npc-t sokkal könnyebb lesz majd. -
#5352 Heroic sólyom, heroic 4 lovas vagy DZ/UG.
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.09.19. 15:48:46 -
macylacy #5351 sentry 268 hátizsákot hol találok ? beledöglök se dob sehol :D -
Saka23 #5350 Igaz :) Köszönöm !
-
Betyar070 #5349 A kérdésre már válaszoltam. (Minden csapásmérő cucc a legnagyobb eséllyel ott található.) -
Saka23 #5348 Köszi betyar, de nekem fegyvertokra van most szükségem. Azt nem tudod véletlenül hol talalok?
-
Betyar070 #5347 A legnagyobb eséllyel a sólyom küldetés illetve a magasabb szintű DZ suport dobja. (sok sikert . kb. 2 hétig szenvedtem mire egy normális 268as kesztyűt össze tudtam hozni,de megérte.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.17. 16:47:10 -
Saka23 #5346 Sziasztok. Striker fegyvertokot keresek... Hol talalhatok a leggyorsabban? -
#5345 A shotik alapsebzését nyolccal kell osztani, akkor kapod meg az egyes 'golyók' sebzését, mivel egy lövésre nyolc kis 'golyót' lő. -
bekescsaba #5344 én meg eladtam véletlenül. Amúgy nem túl jó...... -
Betyar070 #5343 Másnál is jelentkezett-e az, hogy a sotiknak a lőtéren és az NPC-re a sebzése hibás!?
Pl A fegyver SEB 34K de a lőtéren vagy az NPC-n csak 5200 az alapsebzés 12K a krit. (konkrét adat) Minden sotgán nálam így működik, jelenleg egy 204 soti kb egy 30as pisztollyal ér fel
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.16. 08:42:19 -
Betyar070 #5342 Urak!
Eddig kb.100x farmoltam le a Lexingtont a megállítóért erre ma az orosz küldetésnél bedobott egy 229es megállítót halálos,stabil tulajdonságokkal
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.15. 22:47:47 -
#5341 A kritikus találati esélynek 60% a max. Ezt nem tudod növelni semmivel, pulse-szal sem. A kritikus találati sebzésnek nem tudom mennyi a maximuma, talán nincs is. -
Betyar070 #5340 Érdeklődnék mekkora a maximális értéke a krit illetve a krit esélynek? Egyáltalán maximalizálva van?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.15. 15:39:05 -
#5339 Szia, karbantartás volt 9-12-ig, de a fenti szöveg is írta ^^ -
nickwarren8 #5338 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni felétek!?
Ps4 en tolom a divisiont de reggel óta nem enged be!
Bejön a szöveg ahogy szokott de a karaktert már nem tudom kiválasztani mert egyszerre Delta hiba!
Kérdésem ez csak most nálam van vagy több mindenkinél is? -
kapalaci1972 #5337 Szia!
A másik fiókommal semmi gond ,csak ezzel!
Köszönöm! -
#5336 Jaa, értem, akkor szerintem próbálj meg írni a supportnak, ők fognak tudni segíteni.
Másik hitelesítőt nem próbáltál meg? Nekem xiaomi telefonom van és csak annak a saját hitelesítőjét fogadta el ... -
kapalaci1972 #5335 Köszi,csak az a gond ,hogy második lépésként a GOOGLE hitelesitő
által megadott számot utasitja el-tehát be sem tudok jutni a fiókomba ,hogy kikapcsoljam?!!! -
#5334 Hihetetlen bugos az a két lépéses hitelesítés, én kikapcsoltam inkább. Itt tudod kikapcsolni, ha belépsz, balról a második lapfül: Security settings.
https://account-uplay.ubi.com/en-GB/account/security-settings -
kapalaci1972 #5333 Sziasztok!
Az lenne a problémám,hogy az egyik UPLAY fiókomba az istennek sem tudok belépni, a GOOGLE hitelesitő
által generált számot nem fogadja el!?
Tévedés nincs,sokszor ellenőriztem de nem jó!
Előre is köszönöm! -
#5332 -
macylacy #5331 nálam a fejlövés bonusz 400% de hogy miért lövésem sincs :) -
#5330 Egyébként ha nagy kritet akarsz lőni akkor a deadeye-t felejtsd el, mert a fejlövés sebzés bónusz nem számít ott ugye. -
#5329 Az, hogy kritre húzod a karit az még nem elég, sebzés elitek ellen vagymi, nem tudom mi a neve az is kell, kell egy jó m44 aminek az egyik talentje az, hogy a tár utolsó golyója kb 50%-al nagyobb sebzést ad. a másik kettő meg brutal+deadly.
Én a jelenlegi szettemmel (5 sentry+1 reckless mellény) kb 27k képzettséggel, ha tolok egy pulse-ot kb 1.2 milliót lövök. Ha egy jó taktikus tol egy pulse-ot, smart coverben simán lövök 2-3-4 milliót is. Van egy BreezyPeazy nevű youtuber akinek van egy ilyen videója amiben bemutat egy nagy kritre épített karaktert érdemes megnézni. -
bekescsaba #5328 én dead eyel full critre húzva, pulsal és smart coverrel tudok 1. 300 000-et lőni.
Hogy????? -
macylacy #5327 lőtt már valaki 20 millió criticet én még csak 13 milliót természetesen amikor gugolunk a ládán onnan :D -
macylacy #5326 Mondjuk ez már nagyon nagy elmebaj lehet miért rúgják ki a sólyom végén nem értem ilyennel csak DZ ben találkoztam hogy kimentés előtt kirúgnak és elveszik a cuccomat :D -
bekescsaba #5325 Megtaláltam Szaddam arany kalasnyikovát, Warlord néven. -
#5324 Hogyne basznák ki. Haver lenyomta randomokkal a sólymot, mikor vette volna fel a jutalmat kikúrták a picsába. -
macylacy #5323 nemértelek Laza miért nem öltözöl be 255 -be mikor elindultok visszaöltözöl és már akkor nem basznak ki -
#5322 Őszintén szólva a GS miatt hagytam abba a játékot ... előtte fejlesztgettem a felszerelésem, tök jól ki lehetett maxolni arra amire akartam, aztán jött a GS, és elkezdtek kibaszogatni random csapatokból, én meg kénytelen voltam felvenni a magasabb szinttel rendelkező SZAR cuccokat, csak hogy ne basszanak ki, és szápen elkezdődött a karakter amortizálódása ... mert ugye ebben a játékban a statok is randomok, így nem elég, hogy kiessen egy cucc, jóféle roll is kell hozzá.
Szerintem ezt a buzi GS-t el kellett volna rejtsék az emberek elöl, és csak a DZ zónákhoz és a machmakinghez szabadott volna felhasználni. Mert azon kívül, hogy szeparálja az embereket a DZ-ben, hogy az 5x erősebb ne öljön mindenkit halomra bent, semmi értelme.