7647
  • soo277
    Hali,kezdő vagyok még,segítség kellene,megvettem az Underground Dlc t,ezt hol érni el,mit kell teljesíteni,vagy mit csináljak?köszi
  • droppinPanties
    Ingyenes lesz, minden platformon egyszerre jön, és akinek nincs season pass-e az is megkapja ezzel a patch-el az undergrounddal kijott gearsetteket.
  • nickwarren8
    Sziasztok! Ez az 1.4 es frissítés ami jön Divisionra ez ingyenes lesz vagy fizetős mint az Uderground ?
  • nickwarren8
    Szia! Köszönöm a válaszodat! És köszönöm az információt is nagyon jól jön ez nekem! Most neki is ugrok a Divisionak!
    Ki szoktam nyitogatni a ládákat de akkor most ezen túl sztornózom!
    Köszi mindent! Üdv!
  • soo277
    Pc m van , de köszi
  • Zs0lt1
    Lehet dz-ben is szerezni ilyen cuccokat, de ott megvan az esély, hogy nem fogod tudni kivinni. Az underground ládákat egyébként ne nyisd ki, csak majd a frissités után, hátha abból is dobál.

A weboldal, amit linkeltél, német, nem tudom elolvasni, de bármi ami az 1.4 patchhal kapcsolatos, azt itt találod a hivatalos patch notes-ben. A megjelenésről azt tudni, hogy október, én a jövő hét csütörtökre gondolom, bár ez csak egy vad tipp :-)
  • nickwarren8
    Nem lehet h este lehetett áram szünet mikor már aludtál, aztán reggelre már igaz volt áram mert akkor szokott így akadozni nekem volt hasonló de akkor pihentetni kellett a ps t bekapcsolás után! Ami azt jelenti h teljesen áramtalanítsd le! kis idővel vissza lehet kapcsolni! Nekem volt ilyen akkor csináltam ez! De azóta semmi! De azért ne sűrűn áramtalanítgasd ha lehet mert nem tesz jót a ps nek persze ha konzolod van! A pc hez nem tudok mit hozzá szólni!
  • nickwarren8
    szia! Hősin nyomattam az undegroundot lassan meg lesz ott is a 40 es szint de még sosem adott illyes fajta fegyvert!
    A Sárkányfészket egyszer próbáltam de sikertelenül persze mindig kilépkedtek! aztán újra már nem volt kedvem játszani!
    Olvastam egy ilyen információt nem tudom h ez valóban így lesz e itt az oldal ami olvastam.
    http://mein-mmo.de/the-division-update-1-4-wird-gewaltig/
  • soo277
    Sziasztok
    Problémám az lenne,tegnap ment gondtalanul a gém,de ma reggeltől nem tudom mi lett,de eszméletlenül akad a játék, játszhatatlan,frissités meg volt de változatlan :(
  • Zs0lt1
    Hősi fokozaton underground vagy Sárkányfészek, de ott elég csak a 4 bosst farmolni.
  • nickwarren8
    Szia! tegnap nyomattam vagy 6 órán keresztül a divisiont de nem kaptam még sosem M4 et meg MK20 az sem meg M44 sem! hol adja meg ezeket a fegyvereket? még az automata shootgunt sem kaptam meg :(
  • nickwarren8
    Milyen az óra ? csak azért kérdezem mert tudnának nekem hozni! igaz meg van a sima de érdekel milyen az óra ? csak egy sima óra vagy tud is valamit ?
  • Why
    Én azt a kiadást vettem meg mielőtt megjelent volna a játék,de nem sokat hoztak Magyarországra belőle.
    Nekem megérte :)
  • nickwarren8
    Nem is értem hogy miért jó ez így! Akkor legalább lehetne csak a ps pro 4 en minden akkor megérteném a le cserélését a két konzol között most meg csak egy kiegészítő miatt újra megvenni! Viszont lenne még egy kérdésem:
    TOM CLANCY'S THE DIVISION SLEEPER AGENT EDITION ezt a kiadást megvette valaki közületek ? megéri megvenni ? óra milyen bent ?
  • Why
    Igen,ahogy irod pontosan :)
  • nickwarren8
    De a VR az megy a sima ps4 is! Igaz hogy nem 4K-ban de megy! Hát nem tudom döntés képtelen vagyok per pillanat! Azért köszi a választ! Üdv!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.08. 15:41:13
  • Zs0lt1
    Én azt hallottam, hogy csak a VR miatt lesz érdemes váltani.
  • nickwarren8
    Szia! Játék szempontjából akkor nem érdemes ? nem fogom észre venni a különbséget ?
    De hát gyorsabb lesz meg nagyobb is, valamiben jobb lesz mint az utód ? vagy ez csak tényleg a VR miatt lesz ?
  • Zs0lt1
    Max ha tervezed megvásárolni a PS VR-t, más esetben nem érdemes.
  • nickwarren8
    Egy kérdésem lenne felétek: szerintetek érdemes lecserélni a PlaySation 4 et a PlayStation Pro 4 re ?
  • nickwarren8
    Köszönöm az infót a fegyverekkel kapcsoltban!!!
  • nickwarren8
    Egyet értek veled, tényleg unalmasak már a folyton ismétlődő pályák, nem tud egyszerűen ujjat mutatni és nagyon sokan lerakták ez miatt is! Nekem nagyon bejön ez a játék de most nagyon kellene már az a frissítés hogy újra erőre kapjon!
    Rászántam magam mondom egyet lövöldözök de nagyon üres az underground alig van fent ember :( Köszi az infót a megjelenésével kapcsoltban.
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.07. 21:45:50
  • Why
    Pontosan,ahogy irod! Most ezzel, hogy igy eltolták az új DLC-k megjelenését is a Divisionhoz elég nagyon sok embert veszitenek,mint állandó játékost,mivel most kezdődik e hónaptól a legjobb játékok paradicsoma. De mondjuk az is igaz, hogy biztos, hogy amint jön az új DLC november végén,akkor biztos,hogy megint fogok menni Divisionnal játszani,mert ebben a játékban valami hatalmas újdonság lenne ha rendesen megcsinálnák :)
  • Why
    Októberben jön azaz ebben a hónapban azt igérték és szerintem 20-28 környékén. Én a következő nagy DLC-t várom már és nagyon remélem , hogy új területek is lesznek hozzá már végre,mert unalmas kicsit az ugyan az a helyszinek :)
  • Zs0lt1
    Az néhány smg jobb lesz (előbb nerfet, majd a PTS 2. hetében buffot kaptak), még ha kicsit is, pl az mp5 jobb lesz, az mp7 még ha az alapsebzése kicsit rosszabb, mint volt, a tázgyorsasága miatt továbbra is jó fegyver lesz. Sokat javítottak az LMG-ken. Illetve pár sniper is sokkal jobb lett, az MK20 a 400+ dps-sel szinte az egyik legjobb, de az m44, a scar-h is elég jó lett. Az assault rifle-k is jók lettek, egy jó m4-el sok mindent megtehetsz. A DPS-t egyébként most nem kell annyira nézni, mert eléggé elcseszték a számítását
  • nickwarren8
    Sziasztok! igen mivel újra írják az 1.4 es frissitéssel a divisiont így nem érdemes ebben ami van nagyon időt rakni mivel az egyik karakterem tényleg full a felcser a karakterem és valóban mindenből full!!!
    De mivel jön az új frissítés és azzal meg teljesen megváltozik minden így amit most fejleszeték akár fegyver vagy bár mi más az kevesebb lesz! mint pl: ott a G36C amikor legelőször megkaptam 350e DPS volt utána vissza vették mert túl erős volt!
    Most több nap vagy inkább hetek elteltéve sikerült vissza raknom 300e DPS re most meg megint kisebb lesz! Pedig ez az egyik legjobbik fegyver! Most meg minden majdnem kisebb lesz vagy kevesebb! KB tudni hogy mikor jön ki az 1.4 es frissítés!?
  • kiserik
    A cuccokkal annyi értelme van babrálni, hogy nem csak 1-2 használható set legyen a játékban.
  • macylacy
    cuccokhoz nem kellett volna nyúlni csak a további fejlődést biztosítani igy egy kalap szar. Ha jól értem most öljél bele megint egy csomo órát hogy összerakj egy karit amivel nyomulhatsz ugy hogy nemfekszel meg minden pillanatban és még lőni is tudsz, majd egy tolvonással megint átirják a progit és dobhatod ki a kukába széééééép ubi yeahh kreativitás felsőfokon nulla IQ
  • MarkBlade
    Pont azért csinálják hogy növeljek a játszhatóságot. Így megint farmolhatod a cuccokat :D
  • simonl #5412
    Alapjaiban? Viccelsz?
    Megint le lesz butítva az eddig nehezen megszerzett, összerakott és bekalibrált karaktered.
    Korábban is ez volt.
    afalonátlövőteleportálóskisköcsögökkel pedig újfent nem foglalkoznak.
  • Zs0lt1
    Az, hogy nem foglalkoznak vele, az nem igaz. Nézd meg, teljesen alapjaiban újraírják a játékot az 1.4-es patch-re. Ezenkívül van még két DLC, illetve én úgy hallottam több évre terveztek.
  • MarkBlade
    Az a baj hogy ez a játék kiégett.. nem tudom mit fog adni a kieg de már nem hiszem hogy sokat dob rajta. Látszik hogy már nem ezzel a programmal foglalkoznak fő állásban. Mondjuk amennyit játszottam vele megérte a pénzét. Viszont a Ghost Recon egyre jobban tetszik..szerintem megveszem. A BF1 ránézésre átszkinezett BF4.. nem teszteltem kiváncsi vagyok rá de sokat nem várok tőle.. A Maffia viszont város még..
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.05. 08:26:34
  • nickwarren8
    Hát igen nagyon úgy van ahogy mondjátok kezd unalmas lenni jó pár napja már én sem tolom, mindig ugyan azokat a cuccokat adja csak kisebben, fegyverbe semmi extrát nincs hová miért fejlődni, meg hát igen jönnek a komolyabb játékok!
    Bf 1 tuti vétel meg a Maffia 3 is!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.05. 00:28:54
  • simonl #5408
    Bizony jönnek az új játékok, ha ezzel nem csinálnak valamit vége is van. Unalmas.
    Én ma megvettem a SW Death Star DLC -t, pénteken jön a maffia 3, aztán BF1 nálam is.

• Why
    Nem akarom hirdetni,de ráfüggtem a Origin:New Dawn játékra,valami eszméletlenül lenyügöző és grafikailag is nagyon ott van.Én úgy döntöttem,hogy amig nem jön a legújabb DLC a játékhoz nem is nagyon játszok vele. Plussz jön 21.étől a BF1 is szóval,gondolom november közepén már kiadják a legújabb DLC-t mihez nagyon remélem,hogy adnak nagy bejárható ÚJ HEJSZINEKET is,mert az még nagyon hiányzik a játékban a bővités.
  • Why
    MOndjuk ez igaz!
  • nickwarren8
    Ahhoz képest hogy nyomják a frissítéseket meg a javításokat, nincsen olyan nap hogy nem találnék hibát ps4 en! Mindig van valami és csak azt hallom hogy majd a következő ferrites ki küszöböli de még mindig nem láttam olyant h na végre bug nélkül lement volna egy nap rendesen! meg mi az hogy van egy kis karakterem ami 14 es per pillanat azzal be enged a játékba a fullos ami mindenből jó az 255 ös de kidobja delta hibával! Nem értem ezt!
  • Zs0lt1
    Amit a PTS-en módosítasz, megszerzel valamit stb, az ott is marad. Ez úgy működik, hogy a játékos adatbázist átmásolják arra a szerverre, de nem fogják visszamásolni.

Elméletileg dolgoznak azon, hogy legyen ilyen konzolon is, de nagy gáz van vele, mert minden dolgot amit konzolra kiadnak sok helyen átnézik. PC-n ezt sokkal gyorsabban lehet kezelni, a frissítéseket telepíteni stb.
  • nickwarren8
    konzolra is jöhetne ilyen szerver!!
    Bár nem tudom hogy meddig fog ez menni hiszen már csak 2 dlc van most jön a Vadász dlc meg még egy fent maradt ami talán Karácsonykor ki is jön aztán ennyi, hacsak nem rukkolnak elő még folytatással!
  • Betyar070
    "ötletes lenne és jó lenne."
    Átgondolatlan és unfair lenne. Nem lenne fair mivel a PTS szerveren más feltételek mellett lehet gyűjtögetni.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.10.01. 20:15:14