The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gond az volt, hogy nem igazán van PVE end game tartalom. Az underground random pályákkal és magad választotta nehezítésekkel ezt valamennyire orvosolja, persze ez sem örök, de még idén lesz több ingyenes frissítés és 2 DLC is.
Aki elvan a pvp-ben az eddig is elvolt a DZ-ben, a pve viszont hiányos volt, elég nagy hiányt lefed az underground.
Nagyon kritikus modon szemléled a játékot,habár a te szemszögedből van igazság abban amit mondasz nem is kevés.Azzal is egyetértek hogy nagy potenciál van a játékban amit még nem használtak ki és lehetne sokkal nagyobb területbővités is. SZemély szerint nekem nagyon bejön ez a game,pedig világ életemben csak FPS multiplayerrel játszottam és mégis sikerült átcsábitaniuk ezzel a játékkal egy mmorpg szerü tps játékba plussz sok wow-ost is.
Szerintem ezzel az Undergroundal elleszünk 1 hónapig biztos és akkor augusztusban biztosan jön a második nagy DLC,ami viszont már remélem egy jó nagy területet ad majd a játék felszini világához és ujdonságokat 😊
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.06.29. 12:02:45

Ready Player One

Ne legyél negatív <#wink>
Hmmm.
Nem akarok ünneprontó lenni, én is örülök hogy igyekeznek megmenteni a játékot,de miért is kellene most elájulni az Ubitól? Mert kiadott egy fizetős DLC.t részben új helyszínnel?
A játék a megjelenése után a rengeteg bug, és a szabadon garázdálkodó csalók miatt elvesztette a játékosok jelentős részét.
Ezután kaptunk egy új ruhaszettet (zöld) aminek köszönhetően megint kergethettük az áhított répát.Semmi más nemtörtén mint igyekeztek kitolni a játék időt.Lényegi változás nem volt eltekintve a két aprócska pályától. Most megint kaptunk új fegyvereket, megemelték a gear szintet így megint lehet hülyegyerek módjára kergetni a répát. Ennek köszönhetően (pistikie) megint boldog. ( Természetesen ott a DLC, .Plusz maniért megvehető a tartalom is "sóherek" meg elégedjenek meg a mókuskerékkel) Rengeteg tartalék van ebben az apokaliptikus világban remélem egyszer tényleg kihasználják és nem arról szól majd a frissítés hogy kapsz 3fegyvert, kitoljuk a felszerelés szintet 240-260ra majd balance, 260-300, balance, 300-350........stb.
A valós problémákat mind a mai napig nem orvosolták, igaz elindultak egy jó irányba ( végre kalibrálható a fegyver tulajdonsága is ) ez dicséretes, de ez még mindig csak tűzoltás. Ettől viszont még nem esek hanyatt.

Ui: Tudom ne akarjak1000órányi változatos játékidőt 30euroért..
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 11:57:50
Az underground nagyon tetszik elsőre, jó ez a változatos pályán változatos feladatok, tegnap 10-es szintre elértünk, challangen a ködöt és az őrült skilleket tudtuk bekapcsolni, amivel ha az egyiket elnyomod akkor a másik is cd-re kerül, az ultit ha valaki használ mindenkinek cd-re kerül. Párszor megfeküdtünk és buktuk, de azért többségében nem volt gond. Heroicot nem indíthattunk még, több nehezítést nem indíthattunk még. Egyelőre tetszik nagyon az underground, a többieknek is ez volt a véleménye.

Heroic lexington, kb nem vettem észre változást challanginghez képest, simán lement.

Hard Dragon Nest, még hardon is durva volt, a rengeteg tűz elég nehézzé teszi, még 76% exotic resisstel is volt gondom, akinek meg nem volt resist az esett kelt. Challanging / heroic rémálom lesz.

G36 nagyon jó fegyver, de nerfelve lesz, nem tudom itt volt-e, de túl erős, szóval készüljetek rá hogy vissza lesz véve kicsit a sebzése.

Én ajánlom az Undergroundot, szerintem megéri.
Igen és jó a sebbzése is 😊

Ready Player One

Mi haverral déltől este 22.00óráig folyamatosan nyomattuk és esett kb. 10 db.268-as gearset fel is ugrott 246-ra a Gearscore o.O
Amúgy szerintem nagyon könnyü a HARD mod,vagyis olyan pont jó játékélményileg,de a challenge mod az überdurva,habár eddig csak hárman probáltuk lehet hogy négyen kicsit könyebb. NAgyon jó ez a DLC ,nagyott nőt a szemembe a Ubisoft.

Ready Player One

AnuluWork
Ez a PP-19 smg! 😄 Százas tárat lehet kialakítani nála. Ultrabrut. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Odalenti térkép előjött, a fenti nem működött. A lift meg lift.

Lootoltam egy új fegyót, azt akartam kipróbálni a lőtéren, de nem jutottam fel.

Tegnap este: hárman lőttünk egy yetit, nem gyenge karakterekkel, ebből kettőnknél csapásmérő full szett, sniperrel, csak fejlövés.
Modellezzük azt, hogy el is találtuk, fejenként 3 tárat lőttünk bele: 3*3*19=171 , na ez már kicsit sok.
JA, mindezt csak DZ4 -ben.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Gondoltam belépek ma reggel és a kávém mellett még elkalibrálgatok kicsit, aham, deltával 2x....kib@szott

Már kezdett derengeni a fény és úgy nézett ki végre játék lesz ebből.
Ámde a tegnapi frissítés egy szarkupaccá tette a játékot. Pár hétre el is engedem.
Tele van bug -kal, a játékélményt sikerült teljesen elrontani a visszabutított fegyverekkel és az indokolatlanul erős NPC -kel.
Az eddigi 180-200 as DPS -em 140 lett, és a 400+ -os szívóssággal esek-kelek ha egy lila színű enemy egy ferdét fingik b+.
Agyrém...

Zs0lt1
a térkép bugot megjavították volt egy kb 5 perces leállás.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nem tudom, van e térkép bug, de amúgy mondja is a játék, hogy odalent nem működik a térkép.
A liftes bug nekem is megvolt, harmadik próbára tudtam csak visszamenni.
Ha odalent meghalsz, akkor elölről kell kezdeni, ez nem bug. Ezt is mondja a speaker, hogy nem újraéledő zóna.
AnuluWork
Az 1.3 egyik bugja kapcsán meglepően klassz képeket tudtam lőni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Majd légyszíves írjátok meg, ha kijavították ezt a rohadt liftes bugot az undergroundból. Remélem, holnap este már okés lesz ...

AnuluWork
Most nem tudom, hogy bug volt-e, de az underground küldiknél, ha kipurcansz, kezdheted elölről? Mert engem visszavágott a központba és kezdhettem elölről.

Megéri megvenni a sima játékot?
AnuluWork
Viszont nem tudok kijönni a metróból. Faxa.

AnuluWork
Közben felfogtam, hogy a mostani DLC nem ingyenes ...

AnuluWork
Hogy tudták elqurni a térképet!? 1xűen nem értem ...

AnuluWork
Minek van a terminálban is spec. equip. vendor és fent is? 😄

AnuluWork
Tudom, hogy patch napján ne játssz, de akkora gáz lehet, hogy a térképet se tudom megnyitni. 😊

AnuluWork
A két új outfitet miért is júliusban adják oda? Pár napja még a mai dátum szerepelt ott.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.28. 17:56:58

Nálam is több sebből vérzik....

Eddig 229-es Suplus SVD, 229-es Katonai G36 és 2db 268-as térdvédő esett.

Pocakattys
Most léptem be a játékba és azt tapasztalom, hogy a térképet magától bezárja, majd utána hiába kattingatok az M gombra, nem nyitja meg.
😞

attys

Zs0lt1
Akinek azt irja, a lejáratnál, hogy offline vedd meg a dlc-t akkor ki kell lépni a játékból és ujra kell inditani az uplayt.

Miután ujrainditottam, a 3. delta hiba van, nem tudok visszalépni 😄

Jó játékot mindekinek! 😊 Mentem

Ready Player One

1 perc 😄

Ready Player One

A Free Update 3.74GB ami meg nekünk jött Seasson PAssosoknak vagy,aki megvette a DLC-t 7.84GB 😊 19perc még 😄

Ready Player One

Persze,hogy ki.Majd 12től indul

Ready Player One

Engem sem enged be a játék! Deltával kidob!
Zs0lt1
Patchnotes

"Fixed a bug where the Moon was upside down." 😄

Úgy is leállitják nemsokára és kb 12től fog élni az első nagy DLC-vel együtt 😊 ÉN majd 12től fogok játszani az tutti.

Ready Player One

Ma kora reggel 2x kidobott a játék, nem is érdemes kora délutánig visszanézni? Nálatok mi újság??

AnuluWork
"a stash mérete 70 lesz"

Végre!

Zs0lt1
Lesz új DZ bracket, 230+ LVL35-ös mobokkal 😄
Jah és 3 divtech=1 bármilyen gold kraft nyersanyag illetve a stash mérete 70 lesz.

Köszönöm! Ne is mondd! Én már tűkön ülök, legfőképp a Dragunov miatt! A régi szép STALKERES időket idézi! Nah meg hát, a Dragunov az Dragunov, ennyi! 😄
De a G36 is várós nagyon!
Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.06.27. 08:57:43
MP5 N fegyvert dobott DZ6-ban a BOSS és három olyan nagyon jó passziv tulajdonsága van,hogy ihajj! 😊

Ready Player One

Szia!
Elvileg igen, ezzel jön.
Város már nagyon, de még másfél nap kb 😊.
Én még G36-ot is várom, az is jó lesz szerintem.
Üdv! Valaki tud valamit arról, hogy az AA-12 (Showstopper) nevű shotgun, most jön az 1.3-al?
Erről nem hallottam,de itt sok okosságokat lehet olvasni----------------<} https://www.reddit.com/r/thedivision/

Ready Player One

AnuluWork
Nem tudod, bemoddolják valaha a 4845-ös képen látható DoF-t?

ÉN maximum 2 napot hagyok ki szóval rendszeresen játszok,de én már kb az utolsó frissités óta észrevettem,hogy ULTRA felbontásban sokkal szebb a játék,jobbak a pocsojákban a tükröződések a fény/árnyék hatások.Örölök,hogy nem csak én vettem ezt igy észre,akkor csak jól látom 😊

Ready Player One

Szerezni kell olyan ruhát, nyilván én sem veszek fel minden szart, de final measure viszonylag gyakori drop DZ-ben.
AnuluWork
Egyébként nem tudjátok, hogy nincs-e olyan mod, mint amilyen a Skyrimhez volt, és kb. ezt tudja?

Mert ezt alapból tudja a játék, de csak 1x láttam ezt, még az elején, előcsiholni nem tudtam. A Watch Dogs némi buhera után szintén tudta, az meg ubi szintén.

AnuluWork
Erre gondolok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Zs0lt1
Special Ammo changes: This is a straight nerf. They have been nerfed by about 75% effectiveness Incendiary ammo's burn effect duration is reduced to 30% of what it used to last for. Explosive ammo damage is also greatly reduced. No more one-shots with the M44 with explosive ammo. It will always explode for the damage the bullet lists; it will scale one for one.

Zs0lt1
Az a baj, hogy ha berakok 2 final measure-t lemegy a szívósságom kb 330-ra, ami nem túl jó szvsz, mondjuk az elektronikám meg felmegy 23k-ra, de ez főleg dps build. ha tehetném 2 Hunter's faith-et tennék be, de az nincs sajnos.