The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki elvan a pvp-ben az eddig is elvolt a DZ-ben, a pve viszont hiányos volt, elég nagy hiányt lefed az underground.
Szerintem ezzel az Undergroundal elleszünk 1 hónapig biztos és akkor augusztusban biztosan jön a második nagy DLC,ami viszont már remélem egy jó nagy területet ad majd a játék felszini világához és ujdonságokat 😊
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.06.29. 12:02:45
Ready Player One
Nem akarok ünneprontó lenni, én is örülök hogy igyekeznek megmenteni a játékot,de miért is kellene most elájulni az Ubitól? Mert kiadott egy fizetős DLC.t részben új helyszínnel?
A játék a megjelenése után a rengeteg bug, és a szabadon garázdálkodó csalók miatt elvesztette a játékosok jelentős részét.
Ezután kaptunk egy új ruhaszettet (zöld) aminek köszönhetően megint kergethettük az áhított répát.Semmi más nemtörtén mint igyekeztek kitolni a játék időt.Lényegi változás nem volt eltekintve a két aprócska pályától. Most megint kaptunk új fegyvereket, megemelték a gear szintet így megint lehet hülyegyerek módjára kergetni a répát. Ennek köszönhetően (pistikie) megint boldog. ( Természetesen ott a DLC, .Plusz maniért megvehető a tartalom is "sóherek" meg elégedjenek meg a mókuskerékkel) Rengeteg tartalék van ebben az apokaliptikus világban remélem egyszer tényleg kihasználják és nem arról szól majd a frissítés hogy kapsz 3fegyvert, kitoljuk a felszerelés szintet 240-260ra majd balance, 260-300, balance, 300-350........stb.
A valós problémákat mind a mai napig nem orvosolták, igaz elindultak egy jó irányba ( végre kalibrálható a fegyver tulajdonsága is ) ez dicséretes, de ez még mindig csak tűzoltás. Ettől viszont még nem esek hanyatt.
Ui: Tudom ne akarjak1000órányi változatos játékidőt 30euroért..
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 11:57:50
Heroic lexington, kb nem vettem észre változást challanginghez képest, simán lement.
Hard Dragon Nest, még hardon is durva volt, a rengeteg tűz elég nehézzé teszi, még 76% exotic resisstel is volt gondom, akinek meg nem volt resist az esett kelt. Challanging / heroic rémálom lesz.
G36 nagyon jó fegyver, de nerfelve lesz, nem tudom itt volt-e, de túl erős, szóval készüljetek rá hogy vissza lesz véve kicsit a sebzése.
Én ajánlom az Undergroundot, szerintem megéri.
Ready Player One
Amúgy szerintem nagyon könnyü a HARD mod,vagyis olyan pont jó játékélményileg,de a challenge mod az überdurva,habár eddig csak hárman probáltuk lehet hogy négyen kicsit könyebb. NAgyon jó ez a DLC ,nagyott nőt a szemembe a Ubisoft.
Ready Player One
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lootoltam egy új fegyót, azt akartam kipróbálni a lőtéren, de nem jutottam fel.
Modellezzük azt, hogy el is találtuk, fejenként 3 tárat lőttünk bele: 3*3*19=171 , na ez már kicsit sok.
JA, mindezt csak DZ4 -ben.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ámde a tegnapi frissítés egy szarkupaccá tette a játékot. Pár hétre el is engedem.
Tele van bug -kal, a játékélményt sikerült teljesen elrontani a visszabutított fegyverekkel és az indokolatlanul erős NPC -kel.
Az eddigi 180-200 as DPS -em 140 lett, és a 400+ -os szívóssággal esek-kelek ha egy lila színű enemy egy ferdét fingik b+.
Agyrém...
A liftes bug nekem is megvolt, harmadik próbára tudtam csak visszamenni.
Ha odalent meghalsz, akkor elölről kell kezdeni, ez nem bug. Ezt is mondja a speaker, hogy nem újraéledő zóna.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.28. 17:56:58
😞
attys
Miután ujrainditottam, a 3. delta hiba van, nem tudok visszalépni 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Jah és 3 divtech=1 bármilyen gold kraft nyersanyag illetve a stash mérete 70 lesz.
De a G36 is várós nagyon!
Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.06.27. 08:57:43
Ready Player One
Elvileg igen, ezzel jön.
Város már nagyon, de még másfél nap kb 😊.
Én még G36-ot is várom, az is jó lesz szerintem.
Ready Player One
Ready Player One
Mert ezt alapból tudja a játék, de csak 1x láttam ezt, még az elején, előcsiholni nem tudtam. A Watch Dogs némi buhera után szintén tudta, az meg ubi szintén.