7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #5401 NAh ezt nem tudom,hogy a megszerzett cuccokat átlehet -e vinni. Azt még nem próbáltam,amióta van a PTS szerver csak azon játszom naponta 1-2 órát. De nem hinném,hogy átlehet vinni,habár ötletes lenne és jó lenne.
Állitólag dolgoznak rajta a Ubisoftnál,hogy legyen konzolokra is ilyen teszt szerver. :) -
abrakabobby #5400 Hi!
És a PTS szerver miben befolyásolja az eredeti játékot?Pl:a loot-ot át lehet vinni?
Akkor ez a PTS szerver végleg marad?Ps4-re és xbox-ra jön?
(van pár kérdés) :) -
Why #5399 Igen pontosan,ahogy mondod! Ez egy tesztszerver,ahol minden frissitést kipróbálhatunk majd a jövőben amik jönnek a játékhoz jóval előbb,mint ahogy kikerülne a teljes normál játékba,azért hogy tesztelhessük mi is hogy milyen újdonságok vannak.Plusz a fejlesztők is láthassák milyen bugokat kell javitani. Ez nagyon jó ötlet volt részükről. -
abrakabobby #5398 Ok már letöltöttem.De ezt most nem teljesen értem,akkor most van két játékunk pc-re,a sima és az 1.4-es ?
Vagy ha jön a következő nagy frissítés akkor az 1.4-es marad a végleges?
Igen egy új terület/játékmód jó lenne,az underground is jó volt. -
Why #5397 Igy van! Fel kell venni elküldeni az ilyen cheatereket a pics..ba ,mármint az Ubisoftnak :D
Amúgy letőlteni a PTS szervert ha meg van az eredeti játékod,akkor külön kell letőlteni,több mint 40 GB összesen,de nagyon jó változások vannak benne. Előremutató habár én remélem majd a novemberi új DLC-hez jön egy nagy új felfedezhető terület is. -
abrakabobby #5396 Köszi!A legnyilvánvalóbb helyen nem kerestem(uplay). :) Azt gondoltam,hogy az eredeti játékon belül kell beállítani,nem tudtam,hogy külön le kell tölteni. -
#5395 Szia, csak akkor játszhatsz vele, ha pc-n megvan az eredeti játék. Akkor vagy steamen vagy uplayen a játékok között megtalálod a PTS-t. -
abrakabobby #5394 Sziasztok!
Hogy lehet az 1.4-es patch-el játszani?
Twitch-en láttam,egy ideje már sokan játszanak vele. -
abrakabobby #5393 Pontosan az ilyen gyökerekről beszéltem,azt értem,hogy aimbot-al játszik,de azt hogy csinálják,hogy átlőnek mindenen meg olyan erős sebzésük van,hogy egyből fekszel,olyan mintha rapid fire-al lőne.
Nem baj a shadow play készen áll. :)
-
nickwarren8 #5392 6e ft annyiért simán minden gondolkodás nélkül! -
#5391 "Főleg,hogy most jön egy új 1.4. patch ami minden hibát javit ami van most a játékban"
HAHA.
Csodálom az optimizmusod :) -
Why #5390 Csak 6k? nagyon olcsó! Én amikor megjelent teljes áron vettem meg a Sleeper Agent Edition kiadást!Szóval azt mondom,hogy nagyon megéri megvenni annyiért ajándék ez a játék.Főleg,hogy most jön egy új 1.4. patch ami minden hibát javit ami van most a játékban,novemberben pedig jön a második nagy DLC. -
Thaddeus #5389 Hi, Konzolvilágnál csak 6k az alapjáték, megéri? A béta tetszett, de nem tudom, hogy most hogy állnak a dolgok. -
Why #5388 Sirva,nevetve a földön fekve :D
-
Why #5387 -
Why #5386 Egy ember jelentése is több,mint a semmi! Én véletlenül vettem fel játék közben egy ilyen aimbot,cheater játékost és küldtem is a The Division facebook oldalára a videót és jelentettem nekik. Itt is van a video FENTEBB!
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.09.29. 20:11:20 -
nickwarren8 #5385 Sziasztok! tudja valaki hogy mikor jön ps4 re az új frissítés ? -
atee73 #5384 ved fel shadowplay-el vagy fraps-el es kuld el az ubisoft supportnak akkor biztos a ban -
abrakabobby #5383 Igen tudom,hogy csalók,de csak lehet valamit csinálni,mármint nem nekünk játék közben,mert ott csak idegeskedni tud az ember,semmi esélyed ellenük,nagyon lerontják a játékélményt.
Nem lehet őket jelenteni a ubisoft-nál,hogy kibannolják őket a játékból meg az uplay-ről?
Bár mindegy is kirúgnak egyet jön helyette tíz. :( -
Betyar070 #5382 "Hogy csinálják?" Cheat enginer, vagy aimbot
"mit lehet ellenük tenni?" semmit, Pc-n ez a játék egy cheater paradise és az is marad, hála annak a hülyének aki kitalálta, hogy a kliens oldalon legyenek a karakter adatok tárolva. -
abrakabobby #5381 Sziasztok!
Eddig xbox one-on játszottam,most megint pc-én játszom,tegnap a dark zone-ban kétszer is találkoztam olyan patkányokkal,hogy messziről mindenen (falon,házon) keresztül egy lövésből lelőnek.
Xbox-on ilyen nem volt.
Hogy csinálják,mit lehet ellenük tenni? -
Mozes #5380 Köszi a választ. -
#5379 Szia, max négyen fértek be egy csoportba, már nincs mód arra, hogy többen férjetek be.. -
Mozes #5378 Sziasztok!
Ugye csak 4-en lehet coop-ban nyomni?! Van valamilyen mód ennél többen is nyomni?!
Köszi, -
macylacy #5377 gyenge idegrendszerrel ne nyissam meg itt fejeztem be ezt a játékot nincs értelme, egy tolvonással kinyirják az addig szerzett cuccokat ilyet tapasztaltatok már más játékoknál is pl destiny vagy diablo ? -
#5376 "Scavenging has been removed from the game."
Mi lesz azzal a gearrel, ami a legelején jött? Path of the Nomad vagy mi volt az. :) Még a végén valamire használni is lehet majd. :)
Nomad
Set Bonus (2): +20% health on kill
Set Bonus (3): Health can regen past the first health segment.
Set Bonus (4): Talent Unlock: Path of the Nomad: When receiving fatal damage, you are instead healed to full health. Can occur once every 4 minutes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.25. 20:52:20 -
#5375 Az a poén, hogy egyeseknek minden nerf:
"Shotgun: increased to 192 from 9"... -
Jashin #5374 Figyeltétek a shotgun lőszer nerfet ? 9db a 190db helyett... -
#5373 Első olvasatra nem is rossz. Még a végén érdemes lesz újra elővenni. -
#5372 Itt van egy nem hivatalos, teszt szerver alapján adatbányászok által kreált patch notes.
Gyenge idegrendszerrel élők ne nyissák meg :D -
#5371 na azért várd ki az 1.4-et :D
Voltam a teszt szerveren, nem voltam túl boldog a látottaktól. -
nickwarren8 #5370 Nekem 600.000 Szívósságom van még is ha olyan gyors ütemben támad be a shotis engem is lekap 2 lövésből.
Próbáltam már minden szívóssággal melyik lenne a megfelelőbb de egyik sem volt nyerő, szimplán csak csapat játék! Ha nem futkosik mindenki össze vissza oda figyel egyik a másikra akkor vigig lehet tolni kényelmesen még kis életet sem szoktam elhasználni! 3 fázis alatt sem szoktam semmit sem elhasználni az életből, ha jó csapat van elég a 400e szívósság bőven!
Az én karakterem full felcser mód minden arra be állítva nem volt egyszerű össze hozni volt vele elég nyűg meg idegeskedés, de most készen van! Reklamier cuccra gyűjtöttem de amióta elindul az Underground dlc egyetlen egyet kaptam az is egy ládába volt bent és csak 240 es! Ez kellett volna jobban a Felcserhez de mivel nem adott így megcsináltam másból! Most nem panaszkodom viszont kíváncsian várom ezt az új frissítést miből mit vesznek el megint!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.09.25. 00:29:58 -
mokee1_hun #5369 Hát engem 450.000 szívóssággal is instant fektetett egy lövésből a shotis 75% páncéllal, hozzáteszem elég messziről, de gondolom ez már mással is előfordult. Nem azt mondtam, hogy nem kell foglalkozni az életerővel, mert biztos van egy határ, de akkora jelentősége nincs, mint amekkorát tulajdonítanak neki. Így is meg úgy is meghal bárki, ha nincs összjáték, mert ez a 35-ös NPC-kel való harc már csak csapatban megy. Tegnap farmoltuk a 4 lovast este héttől éjfélig, megállás nélkül, egyszer haltunk meg, mert a gránátos pont az immunláda mellé dobta a gránátot. Amúgy semmi értelmeset nem dobott. -
Betyar070 #5368 Hmmm. Ebben az esetben akkor nincs értelme életerőt növelni, ha mindig ugyanannyi %-ot sebez az NPC az életerőhöz viszonyítva.
Teljesen felesleges lenne a nagyobb életerő, 50k is elég lenne és nagyobb hangsúlyt lehetne adni a képességre, DPS-re. Ezért gondolom, hogy nem így számol.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.22. 22:45:14 -
#5367 Óh, én túl vagyok egy Star Wars Galaxies sutyi NGEn. Nekem szemétségből nem tudsz újat mutatni. :) -
kopaszeger #5366 szia Betyár!!!!!
Látom megint beindultál -
mokee1_hun #5365 Szia!
Legjobb tudomásom szerint %-an sebeznek az NPC-k, most csak mondok egy számot 20%.
85K-nak is a 20%-a, 100K-nak is a 20%-a. Ezért érezheted úgy, hogy nagyobbat sebeznek nagyobb életerőnél, szívósságnál. -
macylacy #5364 egyébként tök jó hogy játszol és építgeted a karaktert majd egy vonással tönkrebasszák a patchel ti nem igy látjátok ? Mire összeraksz valami értelmeset jönnek belenyulnak mert túl erős a sett hát beszarok :D -
Betyar070 #5363 Az egész játék lényegében egy nyerőgép, félkarú rabló.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.21. 22:36:44 -
#5362 Elég részletes leírás az 1.4-ről:
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-268296-16&ct=tcm:148-76770-32
Van pár nagyon jó dolog, mint például nincs többé 5-ös Striker és Sentry szett, ismét 4-es van, de néhány fegyver módosítás és a skill power módosításokkal kicsit gáz lesz, de meglátjuk.