The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.23. 22:13:20
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ready Player One
Ready Player One
A speciális ammot nem is irtam, ezentúl felesleges lesz használni ... -.-
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ready Player One
Erre kikkel futok össze, akik előbb rámlőttek, kb együtt mentünk, kérdeztem hogy megint megpróbáltok majd megölni, válaszolta hogy persze, supply után, mondtam neki hogy oké, akkor jövök veletek, ne kelljen vacakolni utána a megkeresésemmel.
igazából csak trollkodni akartam kicsit, amikor elkezdte nyitni a ládát akkor alálőttem stickyt meg elkezdtem lőni hogy ne tudja kinyitni, de rövid úton kinyírtak. valamicske elégtételt akartam az előző próbáért, de nem igazán jött össze.
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Focused: When no skills are on cooldown, your weapon damage is increased by 12.50%
Decisive: Killing a target will make your next shot with the weapon be an automatic critical hit.
Distracted: Your damage is increased by 100% against blind/deaf targets
Utoljára szerkesztette: mokee1_hun, 2016.06.22. 23:22:42
Ready Player One
Ready Player One
Srácok, ne vitázzatok már komolyan kérem. Tudom, valaki a pvp-t preferálja, van aki pedig a pve-t, Én is inkább az utóbbit, bár néha egy jó pvp harc nem árt 😄 De tény, hogy a DZ egy pvp terület, ez sajnos tény. Úgy kell bemenni DZ-be, hogy bármi megtörténhet.
Ready Player One
Az nem azt jelenti, hogy én már nem válaszolhatok neked, engem nem érdekel te mikor fejezed be, írtál, válaszoltam, hogy befejezés után mégis írtál háromszor is, az megint nem nagyon izgat, de fejezd csak be nyugodtan.
Nem legyőzni akarlak, csak megállapítom, hogy míg én ingame vagyok rosszfiú, amit te elítélsz, addig te a való életben vagy egy primitív agresszív ember aki rögtön tettlegességgel akar megoldani mindent, amit viszont én ítélek el nagyon 😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Igazad van, te vagy a jobb játékos, agresszív, és tudatlan műveletlen paraszt vagyok....így elég lesz vagy küldjem el aláírva 3 pld -ban a részedre és egy-egy példányt archiváljunk mindkettőnk ügyvédjénél??
"Az életed is pont ilyen nyomorult lehet b+."
"amit te összecsaltál vagy összeloptál korábban."
"Nem lenne sokáig nagy arc...... meg tank karakter b+" (nyílván itt is csak továbbgondoltad hogy folytatnád a kísérletet)
"Nem akarlak megverni, egy atyai lengő"
Végülis Te nem vagy agresszív, le is írod, csak már 2 szóval odébb mégis verekednél. De Te nem vagy ám agresszív, csak nem tudsz káromkodás nélkül írni azokról sem akik zavarnak téged ingame, és 2 hozzászólásból 2-ben már tettlegességre tereled a témát.
Szerintem nézz kicsit magadba, mert nem, közel sem tudod helyén kezelni a játékot.
de ott van, igazad van.....(megkönnyebbült sóhaj)
Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.06.22. 14:00:59
Elküldtem a feleségemnek is, hátha újra a Tarzant látja bennem és lesz egy jó esténk😊
Hidd el minden játékot, sportot helyén kezelek, soha nem emeltem kezet senkire életemben, két csodaszép gyermeket nevelek.
Még mindig nem érted: azzal a pökhendi, nagyképű hozzáállással volt bajom ahogy itt előadtad magad.
Nem akarlak megverni, egy atyai lengő és a szobád felporszívózása után elbeszélgetnék veled, ennyi.
Esetleg már rugók 3-4-es státuszban ilyenkor kell még 1-2 kill hogy elinduljon az 5 perces manhunt státusz.
Szóval az hogy nincs nálad loot, az nem jelenti azt, hogy nem adsz nekik semmit, többségében egyáltalán nem a lootod érdekli a rugót, ha loot is kell, akkor DZ 5-6-ban lesznek rugók, ott van esély értelmes lootot is szerezni, lent csak játékélmény, xp, pénz van inkább.
Én azt nem értem,hogy ha például nincs egy játékosnál semmi loot,akkor miért kell rálönni/megölni a játékban?
Ready Player One
Aki ezt nem képes felfogni, azzal nem lehet mit csinálni, engem is nagyon sokszor lelőttek bent, mikor szólóban mentem akkor is, mikor csapatban mentem akkor is. Nem gondolom azt, hogy emiatt a másik egy szar ember, csak játszik a játékkal.
Simon a tipikus másik véglet, aki minden játékban előfordul, ha veszít, jön azzal hogy de élőben jól megverném, mert agresszív unintelligens ember, aki nem tud helyén kezelni egy játékot, és rögtön összekapcsolja, hogyha a játékban valaki rosszfiút játszik, akkor a valóságban is csak egy szar bűnöző lehet. Gondolom ő még a mobokat sem lövi le, mert az milyen dolog lenne már.
A harcok nagy többsége nem abból áll, hogy valakit aki farmol lelövünk. Több harc és csata van, amíg rugó státuszban vagy, mert ilyenkor a játékosok megindulnak rád, már persze azok akik nem félnek a pvp-től. Egy 4 fős csapat ha van, az többnyire megy ha tud.
Sokkal több harc van rugó státusz közben olyanokkal, akik utánad mennek vadászni rád, mert rugó vagy, mint azokkal akiket farmolás közben elkaptok.
Illetve harcok után is, többnyire azokat keressük meg megint, akik ellen harcoltunk, szóval ha van balra egy 4 fős ex rugó banda, akikkel már harcoltunk, és jobbra egy 2 fős kis farmoló banda, akkor egyértelműen balra megyünk utána.
Nem ritka hogy a 4 fős rugó bandát 6-8 fő üldözi.
Mi kevesebbszer futunk el, az átlag rugó lelő és világgá fut hogy lejárjon a timer, mi gyakran ott maradunk és adunk esélyt a visszavágásra.
Ready Player One
Részemről inkább a különböző buildek és hozzá való játékstílus az ami érdekel. Más pvp-zni egy dps karakterrel és más egy tank + sticky karakterrel. A másik két karakter nincs még nagy szinten, még mindkettő 50 körüli csak DZ szintben, de PVP-vel folyamatosan megy fel, mert mint mondtam, nem lehet vele bukni hosszútávon, max 1-1 alkalommal amit hamar visszaszerzel a következő csatában. Creditből is 1,3 illetve 1,7 millió van azoknál is.
A PVP a leggyorsabb módja a fejlődésnek és pénzszerzésnek, de nyilván ezt 4-en kell.
Ready Player One
Ahol találkozhatnánk, láthatnánk azokat akik "nem bántanak" vagy eldöntik, hogy bántanak -e minket egyszerű hétköznapi játékosokat......Akik zömmel meló után, meccs előtt játszunk egy-két órát ....
Nem lenne sokáig nagy arc...... meg tank karakter b+ <#wink>#wink>
Kis DZ-ben nyugodtan lehet egyedül játszani. DZ szintet húzni, DZ creditet farmolni, rugózni, stb. Jajj, hogy nem esik 240-es gear? Na bumm. Attól még lehet jókat játszani úgy is, hogy nem az lebeg a szemem előtt, hogy nekem legyen a legjobb gearem, hanem az, hogy kikapcsolódjak, jól érezzem magam.
Amúgy DZ 5-6 boss dobhat 240-es itemet, ha pontos akarok lenni, de ha kis DZ-ben játszom, pont nem érdekel a loot.
Nekem 3 karim van. 1 30-as, 1 6-os meg 1 4-es. Ezek csak azért vannak, hogy náluk tároljam a nagyobb szintű cuccokat, így be tudok nyugodtan alacsony DZ-be menni. Azt viszont nem értem, hogy minek az embereknek 3-4 30-as kari (dps, tank, taktikus, stb)? Egy értelmes magyarázat van. hogy ha rugók akarnak lenni, akkor ne bukjanak a jófiú karin semmit.
Csak ki akartam próbálni kisebbik DZ-t, kisebb gear-el, de nem volt jó, mert ugye lerakat tele volt 214-es és 240-es cuccal.
Azt is nézi, hogy mi van stash-ben, mert ha benn vagy, könnyű lenne átgear-elni, ezért írta 179-esre, hogy 201+ DZ.
Ready Player One
Ready Player One
Így nem mentem be 😊.
Ready Player One
be kell menni csapattal a nagyba és farmolni a 240-est, ennyi.