7647
  • soo277
    sziasztok
    meg tudná nekem valaki mondani,milyen küldit kell megcsinálni,és hol?Underground dlc hez
    köszi
  • Why
    Igaz egyetértek csak az a baj,hogy új bejárható területek kellenének már,ahogy látszik is a nagy Mappon hol vannak még olyan helyek,amiket fognak még hozzá adni a játékhoz és látszik,hogy az a terület nagyobb,mint amin most játszunk!Szerintem ezzel vagyis az új DLC-kel fognak majd új ügyfeleket hozni maguknak.Amúgy igen az új játékaikat is megveszem/megvesszük pl Wildland 2017-ben.
  • Why
    Nekem is! A maffia 3 óriási csalódás volt nekem is sajnos.
  • Zs0lt1
    AZ 1.4 után, ha elérted a 30-as szintet, akkor minden 400000 xp után kapsz egy ládát. Amiben van két db vagy sárga vagy szett cucc.
  • Culram #5477
    És mit tudok majd kezdeni azzal a rengeteg XP-vel?
  • Zs0lt1
    Hát akkor azok eléggé vakon vannak :D
  • nickwarren8
    Én csak azért mondtam mert rengeteg emberrel beszéltem akik ugyan ezt állítják h nem foglakoknak a konzolosokkal!
  • Zs0lt1
    Nincsenek leszarva a konzolosok, nem tudom honnan veszed, komolyan mondom. ITT van leírva, hogy miért nem megoldható konzolra a teszt. Nagyjából annyi, hogy konzolokra van valami tanúsítvány vagymi amin át kell esni minden játéknak. Ez nem egy rövid ideig tartó dolog, ezért nem megoldható, hogy heti szinten lehessen változtatni rajta.
  • nickwarren8
    Hát már nagyon kíváncsi leszek arra az 1.4 es frissítésre! a Pc sek tolják a tesztet a Ps4 konzolosok meg le vannak Sz..va!
  • nickwarren8
    2016 legnagyobb csalódása játékokban! A Mafia 3 amilyen gyorsan megvettem olyan gyorsan el is adtam!!!
  • Zs0lt1
    Az 1.4 után lesznek majd dupla xp hétvégék :D
    Most tesztelik a PTS-en, próbálkoznak visszaszerezni a régi játékosokat gondolom :-)
  • simonl #5470
    Sajnos egy kiadó is csak úgy működik, mint más multi nagyvállalat, ebből a játékból már nem fognak többet eladni mert jön egy 1.4 -es patch. Mi már megvettük a játékot, gyakorlatilag le vagyunk sz@rva, régi ügyfelek vagyunk.
    Nekik már új ügyfeleket, előfizetőket, vásárlókat kell keresni. Korábban írták már a megjelenésre váró játékokat, arra koncentrálnak.
    És mi megvesszük azokat is......így kerek a világ.

OFF
    A BF1 azért nem lesz annyira hidegzuhany, rengeteg preview és béta teszt előzte meg a kiadást, és még most is "tesztelik" gyakorlatilag ezzel a korai hozzáféréssel.

Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.15. 16:49:34
  • Why
    Igy van a BF1 előrendeltem onnantól kezdve ha jön a 1.4-es patch ha nem,akkor is BF1-ezni fogok nagyon nagyon sokat! De persze attól még a divisionnal is fogok játszani,de amig nem adják ki a új DLC-t novemberben addig nem igen nézek be legfeljebb kiváncsiságból 1-2 órára :) Pedig én nagyon-nagyon vártam amikor megjelent a division előrendeltem a Sleeper Agent Edition kiadást :D
  • Betyar070
    OFF
    Közhellyel élve :Puding próbálja az evés. Sajnos volt már félresikerült Bf,( SW battlefrontról már nem is szólva ) jobb a kellő óvatosság ,ha a DICE& EA logó szerepel egy játékon. Nem kell mindjárt felülni a hype vonatra.
    Remekül értenek a marketinghez a külső körítéshez, azután meg jön a hideg zuhany.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.10.15. 15:09:41
  • Zs0lt1
    nem fog nőni.
  • AnuluWork #5466
    Nem tudjátok, hogy 1.4el nő-e majd a raktárméret?
  • nickwarren8
    BF tényleg nagy lesz talán az egyik legnagyobb is!!! az biztos h a kategóriájában minden játékot lealáz!!!!
  • nickwarren8
    Szia! Mennyire biztos ez az 1.4 es frissítés ami kijön még konzolra is ? mert hallottam hogy még semmi sem biztos mert a fejlesztők folyton változtatnak!
  • MarkBlade
    Nem egy kaliber a kettő.. de "ennek itt már vége". Nem fognak kevesebben játszani mert kijön a BF. Már így is le van írva a játék. A többi nem oszt vagy szoroz rajta. A Wachdog 2 a ForHonor és a GhostRecon -t nyomják már ezerrel. Azon sem lepődnék meg ha Ubi 30-ban kiadnák.
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.14. 16:12:38
  • simonl #5462
    Nem hiszem, hogy valami világmegváltó lenne az 1.4 patch, bár mindenki úgy várja mint valami ellenszert (a történeti hűség kedvéért)
    Bár véleményem szerint most már sietniük is kell, jövő hét péntek BF1.
    Ha az beindul ennek itt vége.
  • Zs0lt1
    Milyen mélységekbe süllyedhet ez a játék? 15$ az Amazonon! :D

Nem, hogy jönni fognak, hanem menni az emberek, ha a jelenlegi verzióval kijön az 1.4-es patch ...
  • nickwarren8
    szia! próbáld meg itt jelenteni!http://forums.ubi.com/private.php?do=newpm
    tudsz írni az ubisoftnak de jelentkezz be az oldalra! én itt írtam nekik privát üzenetet egyszer mikor gondom volt a divisional!
  • abrakabobby
    Sziasztok!

A napokban játszottam gy kis dark zone-t,nagyon jó volt
    https://www.youtube.com/watch?v=0haatS4sBzU
    ezért szeretem ezt a játékot. ;) a második perctől kezdődik a móka. :)
    Kilóméterről,falon átlövő patkányok.
    Hol tudom őket jelenteni?
  • Why
    AZ igaz! :)
  • Why
    Egyetértek! Nem félévente kellene új tartalom pontosan. És nem úgy,mint most,hogy 2 hónappal elhalasztják egy javitás kiadását plussz azt sem mondják meg,hogy mikor adják ki a következő nagy DLC-t.Azért ez igy nem müködik.Az emberek,mi játékosok számitani akarunk rá és tudni,hogy mikor jönnek a DLC-k.Miért nem mondanak semmit erről? Én arra gondolok,hogy novemberben jön a második DLC és februárban a legutolsó.Amit szerintem azért is csinálnak hogy kitartson márciusig,amikor is jön a legújabb Tom Clancy nevével fémjelzett Wildland,amit nagyon-nagyon várok! :) Mint a Battlefield 1 játékot is,habár azzal már 21.étől játszok!
  • silverchain
    Az soha nem jön vissza, mert ahhoz MMO szinten kellene fejleszteni (lásd wow vagy swtor) csak nem félévente kiadni hozzá új tartalmat, hanem legalább 3 havonta. Csak a Division is beleesett ugyanabba a hibába, mint a Diablo 3, tárgyfarmolás lett az endgame, csak itt van pvp rész is. (Csak az is gáz a rengeteg csaló miatt).
  • simonl #5455
    Mindig a piac áraz be egy terméket.
    Szerintem ezért iparkodnak rendbe tenni az év végére.
  • Why
    Jól le van árazva ez azért nagyon furcsa. 7 hónapja jelent meg még csak a játék és már is kevesebb mint fél áron hozzá lehet jutni! Azért ez kicsit durva,habár a rengeteg bugot ismerve és hogy erre a 1.4-es patch-re is 2 hónapot kell várni,amig kiadják azért ez kiábránditó. Ennek a játéknak ez a patch nagyon jól jön,de kellenének az új bejárható területek,ellenfelek az új DLC-k,amivel fellehetne újból lelkesiteni a játékközönséget!
    Amúgy én nagyon szeretem a The Division játékot és egy hatalmas előrelépésnek tekintem a játékpiacon és nagyon remélem,hogy visszahozzák azt a játékélményt,amit az első 30.-as szint eléréséig éreztünk sokan akik játszottunk vele! :)
  • Why
    Szia! Igen azt szinte 98%-ban PC-sek használják :)
  • Thaddeus
    Edigitalnál csak 5k a division
  • Zs0lt1
    nm :-)
  • nickwarren8
    Szia! Köszönöm a választ!!! Üdv!
  • Zs0lt1
    Igen, így van pontosan :-)
  • nickwarren8
    Akkor ez az 1.4 es ez csak egy Frissítés lesz ami nem foglal magában semmilyen DLc-t!? És a vadász Című DLC jelenik meg majd csak novemberben ?
  • nickwarren8
    A facebook os division hurgaryn nem sok mindent tudtam meg konzolosként az inkább pc seknek jó! akár milyen kérdésem volt a játékkal kapcsolatban nem kaptam választ csak annyit hogy majd a frissítés megold mindent! Itt több segítséget kaptam tőletek amit Köszönök mindenkinek!!! Üdv!
  • Tomi82p
    Hello,van egy melléküldetés,amit meg kell csinálni,utána mehetsz le. A nevét már nem tudom,de mostanra talán meg is találtad..
  • Why
    The Division Hungary
  • Why
    Itt egy nagyon jó facebook csoport The Divison Hungary a neve , aki akar sok mindenre választ kap vagy a legújabb hirekről is plussz sok akvit játékossal lehet tapasztalatot cserélni.
    Itt a link----> https://www.facebook.com/groups/587624428072919/?ref=bookmarks
  • Why
    Ingyenes,de a következő nagy DLC ami november végén jön az már fizetős.
  • Why
    Hello! Semmit. Simán le tudsz menni most már az Underground-ba. Amúgy van egy játék fan oldal a facebookon: The Division Hungary ott nagyon sok játékos van és mindenre tudnak válaszolni :)
    Ez itt a cim:
    https://www.facebook.com/groups/587624428072919/?ref=bookmarks