The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
komolyan mondom 😄 örüljön akinek csak az alap játék van meg 😄DDD ott gondolom nem csinálja ezt,mert nem volt frissítés 😄
Nekem 229-es fegyver, 268-as térdvédő és backpack a dps jelenleg, a másik 4 cuccom még 240-es, persze, kaptam egy csomó 268-ast, de csak azért nem veszem fel mert 268-as, majd ha szettben stimmel, statokban is stimmel, akkor igen, csak mert magasabb GS még nem jobb, így a többi maradt 240-esen.
216 - 417 - 24k jelenleg a statok.
216 - 417 - 24k jelenleg a statok.
Erre a térképes hibára van egy nehézkes megoldás, de meg kell nyitni a térképet, a nyilak közül valamelyiket nyomni, majd katt a térképre, és a bal egérgombbal folyamatos nyomva tartással elkezdeni húzogatni a térképet. Ha elakadnátok, katt a térképen bal egérgombbal, majd ismét bal egérgombban folyamatosan nyomva húzogatni a térképet. Óvatosan, de lehet navigálni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
a frissítés előttig semmi gond nem volt a térképpel...meg más játékok is hibátlanul futnak,csak ez nem,letolta a frissítést és azóta kaka az egész,driver legujabb,direkt néztem már azt is,szal majd kiderül mi lesz,ha marad igy akkor kuka
Az igen! Mi is próbáltuk heroic modot de ezek a 34-esek kifognak még rajtunk pedig szinte csak 268-as cuccok vannak rajtam és 229-es fegyver habár igy is 240.000dps és csak 300.000 a szivósság,amit feljebb szeretnék majd persze vinni,majd neki állok valamikor átkalibrálgatni gondolom bele kell ölni abba is 3-4 órát
Ready Player One
Nekem szerencsére nincs ilyen térkép bug 😊
Ready Player One
Őszintén szólva nem tudom melyik általános változtatás, és melyik a heroic a kihíváshoz képest, ehhez menni kellene egy kihívást.
Régen nem voltam már ott, szóval ami nekem a régihez képest új:
APC lelő a gödörbe, és sebződsz is, szóval nem lehet ott lent sem egyhelyben állni.
Kicsit erősebb mobok, talán 35-ösek ha jól emlékszem.
A kereplős mobok is gyakrabban lejönnek, nem csak a shotisok.
Őszintén szólva én a healer taktikus voltam, kb annyi volt részemről az insta hogy immunizer + overheal 5-10mp-enként a 3 dps-re. Nem nagyon vettem észre hogy sokkal nehezebb lenne mint challenge.
Underground heroic pedig viszonylag sima, ok felélesztettük egymást vagy 5-5 alkalommal minimum, és volt hogy otthagytunk egy groupot visszamenni restockolni az ammot, de leszámítva azt mikor jött az 1-2 shotis, nem volt vészes ketten sem.
Régen nem voltam már ott, szóval ami nekem a régihez képest új:
APC lelő a gödörbe, és sebződsz is, szóval nem lehet ott lent sem egyhelyben állni.
Kicsit erősebb mobok, talán 35-ösek ha jól emlékszem.
A kereplős mobok is gyakrabban lejönnek, nem csak a shotisok.
Őszintén szólva én a healer taktikus voltam, kb annyi volt részemről az insta hogy immunizer + overheal 5-10mp-enként a 3 dps-re. Nem nagyon vettem észre hogy sokkal nehezebb lenne mint challenge.
Underground heroic pedig viszonylag sima, ok felélesztettük egymást vagy 5-5 alkalommal minimum, és volt hogy otthagytunk egy groupot visszamenni restockolni az ammot, de leszámítva azt mikor jött az 1-2 shotis, nem volt vészes ketten sem.
Köszönöm Zsolt! Arra gondoltam!
Laci! Jaja, úgy vártam mint a messiást, de segáz, így is a kedvencem marad. 😄
Laci! Jaja, úgy vártam mint a messiást, de segáz, így is a kedvencem marad. 😄
Még szerdán Falcon Heroic letudva, 2db 268-as szett item és 2db 229-es fegyver esett, illetve többiektől kaptam még 2db 268-as szett itemet, taktikus cuccok nekik nem kellettek, nekem a többi karinak nagyon is.
Tegnap 20-as szint elérése után undergroundban ketten letoltunk egy 2 phase-es heroicot, nehezítés nélkül, azért mégiscsak ketten vagyunk, ott a 2 részesség miatt 1-1 boss illetve 1-1 láda, nekem összesen 3db 229-es és 1db 268-as, brownage-nek 2db 268-as és 3db 229-es.
Tegnap 20-as szint elérése után undergroundban ketten letoltunk egy 2 phase-es heroicot, nehezítés nélkül, azért mégiscsak ketten vagyunk, ott a 2 részesség miatt 1-1 boss illetve 1-1 láda, nekem összesen 3db 229-es és 1db 268-as, brownage-nek 2db 268-as és 3db 229-es.
Ha a Showstopperre gondolsz akkor azt a fő küldetéseknél adja hősies nehézségen.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Pedig de vártad ezt a Dragunovot😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Itt külön csak az Underground megvásárolható!
Üdv! Valaki találkozott már az AA-12-vel?
Amúgy a Dragunovot jól elqrták a maga 27k-s sebzésével. Szerintem az lett volna reális, ha adnak neki is vagy 30-40k-t.
Amúgy a Dragunovot jól elqrták a maga 27k-s sebzésével. Szerintem az lett volna reális, ha adnak neki is vagy 30-40k-t.
Szerintem csak digitális formában tudod megvásárolni: legpraktikusabb az uPlay, de van a Steam -en is. Esetleg Instant Gaming.
Az hogy bemész a boltba, adsz vidám forintot és kapsz egy kódot, nem tudom elképzelni.
Az hogy bemész a boltba, adsz vidám forintot és kapsz egy kódot, nem tudom elképzelni.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egy másik kérdés: Hol vásárolható meg az Underground DLC? Külön nem elérhető, aki annak idején csak az alapjátékot vette meg?
A uPlayen csak PayPal, meg Visa kártyás lehetőség van. Aktiváló kód külön a DLC-hez, vagy Season Pass nem vásárolható valahol???
A uPlayen csak PayPal, meg Visa kártyás lehetőség van. Aktiváló kód külön a DLC-hez, vagy Season Pass nem vásárolható valahol???
pár perc erejéig eddig 3x nálam is előjött, de arrébb sétáltam pár 10 métert, megnyitottam újra a térképet és volt.
Ez a térkép téma játszhatatlanná teszi az egészet. Lassan csatlakozom azokhoz, akik belefáradtak a rengeteg hibába.
Nem idegelem tovább magam, uninstall!
Nem idegelem tovább magam, uninstall!
Egy kis trükk a waste not want not nehezítéshez, ha úgy mész be, hogy rajtad van a 2 lone star szett + a rendőrségi hátizsák, sokkal több ammód lesz és nem szed le olyan sokat 😄
Ez mindenhol így működik úgy hívják balansz.. Wowban pl havonta más kaszt az op. Itt a szetitemekkel variálnak.
Vedd fel az 5. darabot és ugyan azt tudja mint régen.
Iszonyat mennyire szétcsapták a csapásmérő szettet, kb a 40% tudja mint a patch előtt. Persze az nem érdekli őket mennyi időt kellet beleölni ,hogy normális szettet összerakjon a játékos. (köszönjük Emese! ) Ne ők döntsék már el hogy milyen irányba fejlődjenek a játékosok.Ha egy szet esetleg túl erősre sikerült akkor erősítsék meg a többit vagy az enemy szintjén emeljenek. Nem kell szétb...ni a régit csak azért, hogy az újat is használjuk.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.30. 10:57:40
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.30. 10:57:40
Nem, az az első 20 levellel nem unlockolódik, szóval még messze van hogy próbáljam.
Challangingen ne számíts jobbra 240-es szettnél és 204-es fegyvernél, max ha esetleg majd sok nehezítés van benne.
A szintlépésekért kapott cache adhat 229-est vagy 268-ast.
Challangingen ne számíts jobbra 240-es szettnél és 204-es fegyvernél, max ha esetleg majd sok nehezítés van benne.
A szintlépésekért kapott cache adhat 229-est vagy 268-ast.
Érdeklődnék, hogy a drop hogyan alakul a nehézség függvényében? Mert eddig oké a 214es zöld, néha 204es fegyó, de a nagyja alacsonyabb szétszedni való lvl 13-on.. :S
"másik pedig hogy folyamatosan sérül a karaktered amíg csak 1 harmad hp-d van, fel lehet healelni, de folyamatosan sérül vissza magától"
Próbáltad már ezt? Érdekes lehet.
Próbáltad már ezt? Érdekes lehet.
Látom követed a fejleményeket.
Az undergroundnak megfogtad a lényegét, nem küldetések vannak, hanem random generált pálya minden alkalommal.
Nincs mit fejlesztened, csak szintet kell lépni azzal hogy csinálod a küldetéseket.
Az elején beállítod a nehézséget, az első normál után már enged majd hardra és challangre is, heroic később lesz feloldva bizonyos szint elérésével. A másodiknál a hosszát adod meg a küldinek, 1-2-3 részes vagy valami ilyesmi a lényege. Majd utána lehet betenni 5 nehezítést magadnak, amivel a küldi nehezebb / izgalmasabb lesz, viszont több xp-t és jobb jutalmat ad érte.
Az elsővel nincs minitérképed, a másodiknál a skilleket egyszerre vágja cd-re ha elnyomod valamelyiket, és ultit is csak 1 nyomhat a csapatban, mindenkinek cd, a harmadik majd menet közben nem lesz restock és a mobok sem dobnak ammot, a 4-5 sorrendet nem tudom, de az egyik az hogy a mobok is használnak special ammot, a másik pedig hogy folyamatosan sérül a karaktered amíg csak 1 harmad hp-d van, fel lehet healelni, de folyamatosan sérül vissza magától.
Az undergroundnak megfogtad a lényegét, nem küldetések vannak, hanem random generált pálya minden alkalommal.
Nincs mit fejlesztened, csak szintet kell lépni azzal hogy csinálod a küldetéseket.
Az elején beállítod a nehézséget, az első normál után már enged majd hardra és challangre is, heroic később lesz feloldva bizonyos szint elérésével. A másodiknál a hosszát adod meg a küldinek, 1-2-3 részes vagy valami ilyesmi a lényege. Majd utána lehet betenni 5 nehezítést magadnak, amivel a küldi nehezebb / izgalmasabb lesz, viszont több xp-t és jobb jutalmat ad érte.
Az elsővel nincs minitérképed, a másodiknál a skilleket egyszerre vágja cd-re ha elnyomod valamelyiket, és ultit is csak 1 nyomhat a csapatban, mindenkinek cd, a harmadik majd menet közben nem lesz restock és a mobok sem dobnak ammot, a 4-5 sorrendet nem tudom, de az egyik az hogy a mobok is használnak special ammot, a másik pedig hogy folyamatosan sérül a karaktered amíg csak 1 harmad hp-d van, fel lehet healelni, de folyamatosan sérül vissza magától.
Sziasztok!
Most vágtam neki a DLC-nek de pár dolog nem világos. Hol lehet fejleszteni az állomást? Csak a műveleti asztalt tudom használni. Aztán kiválasztok egy küldetést, de ettől függetlenül ott a lakat a küldi neve előtt és megcsináltam normálon (A háború köde), és ugyanúgy szürke lakat maradt. Kiválasztottam megint ugyanazt és más volt a küldetés. Ezeket nem értem. Van vagy 5 ilyen küldetés. Ha azokat megcsinálom mindet akkor ennyi? Ugyanazokat tudom más nehézségen csinálni? A fő küldi ami levitt a metróba annyi volt hogy levitt és vége. Ennyi a sztori?
Amúgy a Háború köde normál rewardja egy G36 volt. Nagyon örültem mert az airsoft fegyverem is az 😊 Amúgy nagyon hangulatos ez a lenti világ. Remélem lesz később USA-n kívüli terület is.
Utoljára szerkesztette: HyperManiax, 2016.06.29. 22:26:21
Most vágtam neki a DLC-nek de pár dolog nem világos. Hol lehet fejleszteni az állomást? Csak a műveleti asztalt tudom használni. Aztán kiválasztok egy küldetést, de ettől függetlenül ott a lakat a küldi neve előtt és megcsináltam normálon (A háború köde), és ugyanúgy szürke lakat maradt. Kiválasztottam megint ugyanazt és más volt a küldetés. Ezeket nem értem. Van vagy 5 ilyen küldetés. Ha azokat megcsinálom mindet akkor ennyi? Ugyanazokat tudom más nehézségen csinálni? A fő küldi ami levitt a metróba annyi volt hogy levitt és vége. Ennyi a sztori?
Amúgy a Háború köde normál rewardja egy G36 volt. Nagyon örültem mert az airsoft fegyverem is az 😊 Amúgy nagyon hangulatos ez a lenti világ. Remélem lesz később USA-n kívüli terület is.
Utoljára szerkesztette: HyperManiax, 2016.06.29. 22:26:21
Most sétáltam ingame 1,9 km-et a célponthoz, mert nem jelenítette meg a térképet, így nem tudtam gyors-utazni.
attys
Csinálnak egy jó kieget, és játszhatatlanná qurják a játékot a metrón kívül a térkép kicsinálásával.
egyet értek....játszhatatlan nélküle a game... :/
Azért ilyet nem kijavítani egy nap alatt! Komolyan, ez már a legalja. Ez olyan dolog, ami nem tucat probléma. Kb. kicsinálja a játékot. Perceket qurok el arra, hogy egyáltalán megnézzem, hogy ma mi a napi, és hogyan tudok a bázisig eljutni. Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.29. 19:23:15
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.29. 19:23:15
Type of bug: UI
Name of bug: Map not loading
Description: We’re aware of an issue where the Map may not open correctly.
Exploit: No
Status: Under investigation
Szóval attól tartok ezt nem mostanában fogják javítani 😞
A játék apokaliptikus világa nagyon jó, ha szereted a véletlen generátorra épülő fejlődési rendszert akkor mindenképp ajánlani tudom.
(Diablo alapú ) Személy szerint mindig rühelltem a nyerőgépeket (félkarú rabló), de ugyan erre a logikára épülő Divisionba még én is beletoltam 580órát. Ennyire eltalálták a körítést. Annak ellenére hogy ez a játék nem igazán az én stílusom, nálam a Division 8/10
MMO-t kedvelőknek meg kötelező darab!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 18:43:46
(Diablo alapú ) Személy szerint mindig rühelltem a nyerőgépeket (félkarú rabló), de ugyan erre a logikára épülő Divisionba még én is beletoltam 580órát. Ennyire eltalálták a körítést. Annak ellenére hogy ez a játék nem igazán az én stílusom, nálam a Division 8/10
MMO-t kedvelőknek meg kötelező darab!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 18:43:46
Én is most vettem meg PC-re, és nem bántam meg. Számomra adja a hangulatot, 10+ évnyi fantasy MMO-k után igazi felüdülés.
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
Sziasztok!
A térképes bug nekem még mindig meg van,nem csak lent a felszin alatt,hanem a városban is...behivom a térképet,kb 3x be is jön,aztán semmi,üres minden,tegyem ujra az egész játékot vagy ez is egy gyönyörü bug amit még nem csináltak meg?
A térképes bug nekem még mindig meg van,nem csak lent a felszin alatt,hanem a városban is...behivom a térképet,kb 3x be is jön,aztán semmi,üres minden,tegyem ujra az egész játékot vagy ez is egy gyönyörü bug amit még nem csináltak meg?
Szia!
Eddig 578 órám van a játékban, kezdett laposodni, ami engem illet, pont jókor jött a kiegészítés
A játékot 13.990-ért, a Season Pass-t 11.990-ért, ami legyen 26.000. Ez kb 45Ft/óra.
Nem bántásképp, de ezt egy nincstelen is ki tudja fizetni.
A "sírós kislányok"-ra kitérve, pedig azért van, mert eddig mindent megkaptak, ami a szájukon kiesett, elégedetlenek azzal, amijük van.
Az én időmben beszóltam a tanárnak, kaptam tőle egyet, hazamentem, elmeséltem, kaptam a következőt, régen így mentek a dolgok.
Nemhogy feljelentem a tanárt. Dehát ez van, más kor gyermekei vagyunk.
Eddig 578 órám van a játékban, kezdett laposodni, ami engem illet, pont jókor jött a kiegészítés
A játékot 13.990-ért, a Season Pass-t 11.990-ért, ami legyen 26.000. Ez kb 45Ft/óra.
Nem bántásképp, de ezt egy nincstelen is ki tudja fizetni.
A "sírós kislányok"-ra kitérve, pedig azért van, mert eddig mindent megkaptak, ami a szájukon kiesett, elégedetlenek azzal, amijük van.
Az én időmben beszóltam a tanárnak, kaptam tőle egyet, hazamentem, elmeséltem, kaptam a következőt, régen így mentek a dolgok.
Nemhogy feljelentem a tanárt. Dehát ez van, más kor gyermekei vagyunk.
francba,mégse lesz meg péntekre.
Nagyon sokan vannak fent magyarok, ez inkább attól függ hogy mikor vagy online, pve vagy pvp, hosszabb ideig vagy csak 10 percekig vagy.
Ha aktívabban játszol inkább javaslom a prohardveres fórumot, ez itt eléggé üres és kihalt.
Ha aktívabban játszol inkább javaslom a prohardveres fórumot, ez itt eléggé üres és kihalt.
Egyébként,szerintem péntekre meglesz a játék,kivel lehet majd játszani?😄
Nagyon meggondolandó,mert a steam-en nagyon lehúzták!
Köszönöm szépen a gyors választ!
Laci
Laci
Szerintem megéri, de itt többnyire (80%-ban) a sírós kislányok vannak akiknek nem tetszik semmi (nem az én hibám ha magadra veszed mert magadra ismersz), szóval lehet a többiek mást mondanak.
DLC előtt 400 óra volt benne, most a DLC után ki tudja még mennyi részemről. Nekem bejön.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.29. 16:32:06
DLC előtt 400 óra volt benne, most a DLC után ki tudja még mennyi részemről. Nekem bejön.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.29. 16:32:06
Most ez lebaszás volt vagy csak figyelem felkeltés!
ugyanezt kérdeztem előbb 😄
Sziasztok!
Lenne egy hlye kérdésem:
-szerintetek ezt a játékot érdemes megvenni 8.000-ért?
Mert a cd g.-ban annyiért adják!-vagy inkább felejtsem el?
Köszönöm !
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.06.29. 16:26:33
Lenne egy hlye kérdésem:
-szerintetek ezt a játékot érdemes megvenni 8.000-ért?
Mert a cd g.-ban annyiért adják!-vagy inkább felejtsem el?
Köszönöm !
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.06.29. 16:26:33
Ezek a 268-as szettek elég jól megtolják a szívósságot. Beraktam 4 FireCrest-et, tudom nem a legjobb, és a dps-em kb 40k-val, a szívósságom 105k-val lett jobb.