7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
farad66 #6244 Miért? -
#6243 -
#6242 Egy éve ilyenkor valami csodálatos dolog történt. AMit aztán szép lassan sikerült elqrni. De csak a szépre emlékszünk!
Boldog születésnapot The Division! -
herminamezo54 #6241 hali mindenkinek. mi lehet a gond? uplay-t nem erem el jatszani nem tudok. skype se mukszik. mi lehet? valaszokat koszi -
#6240 incursion -re nagyon ajanlott a chat spam is mert sokan pont ezert nem is csinalnak matchmaking -et, mindig mindenki a masikra var :D -
npolos #6239 december 16 óta kb. 230 órát raktam a divisionba (ez kb. heti 21 óra), undergroundnál túlléptem a 20 szintet, DZ nem izgat annyira, ahhoz kell egy jó csapat, de Last Stand viszont tetszik, egyedül is van sikerélmény, bár már a csalók ott is vannak, este 3-4-en nem tudtuk lepuffantani vagy elkorcsolyázik :), az egy lövés per halált egyenlőre nem láttam
ilyenkor tényleg sajnálom azokat, akik olyan sokat bevállalnak és nincs rá idejük, mint te :)
akkor én ne is panaszkodjak, hogy nincs elég időm a divisionra :), pedig ez csak egy a sok közül, Shadow of The Mordort, The Crew-t, Elite dangeroust, Assassin Creed Black flag-t, Lords of The Fallen-t dobtam félre miatta :)
-
hawkie22 #6238 Én is csak randomokkal megyek, de eddig sose volt gond. Kb. 50%-os winrate-m van LS-ben, viszont ma közel 40 item esett 3 kör alatt, ezek közül 3db 256-os is volt, amit tudok használni/upgrade volt. Alakul ez. GS-em jelenleg 221, szóval van hova fejlödnöm.
Egyébként jövö hét keddtöl bajban leszek, most elkezdtem újra élvezni Divisiont, megkaptam ajándékba For Honor-t és jövö hét kedden érkezik Wildlands, amit nagyon várok már, viszont IDÖHIÁNY van meló miatt. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.03. 12:42:45 -
npolos #6237 este kipróbáltam az új last stand részt, jobban bejön, mint a DZ eddig :)
nincs túl erős cuccom, 5 mérkőzésből kb. 2 győzelem, de gyúrok még rá
ennek ellenére legalább kapok cuccokat, méghozzá annyit, ki kell lépnem egy idő után, mert gyorsan fogy a tárolom :)
DZ-be rendszerint csak a napi, heti feladatok miatt megyek be NPC-ket ölni, az akkor véletlen felvett cuccokat próbálgatom mentegetni, de kis eséllyel, mindig van hátulról jövő, sniperes, meg először barátságosan közelítő, majd orvul lelövő
nem vagyok tagja egy összeszokott csapatnak, egyedül csak ennyire futja
mindig csodálkozom valakinél a sárga NPC-k úgy olvadnak, mint nálam a lilák, de egyenlőre jobbat nem tudok összehozni -
hawkie22 #6236 Az új mód nagyon tetszik, viszont attól félek, a többi része így a játéknak el fog néptelenedni. Tegnap is 20-30 percet vártam, hogy társakat találjon Dragons's Nestre meg az új Incursion-re, de még ennyi idö után se volt tele a csapat. Mondjuk igaz is, hogy ebben a módban sokkal gyorsabban jön a cucc. Tegnap kb. 3 vagy 4 felszerelési tárgyam és fegyverem cseréltem le LS mód után. -
bekescsaba #6235 Halihó!
A D3 szet géppisztollyal, ha jól tudom, csak az alap pajzsot kapja meg, a mester kiegészítővel, aza képes regenerálódni.
A kérdéseim:
- Pisztollyal használható a pajzs összes variánsa?
- Ha igen, akkor elgondolkodtam egy Bliss Ezredes fegyvertokja + D3 kombón. Ez használhatónak tűnik szerintetek?
- Az ezredes fegyvertokja a 20. találat után EMP hatást vált ki. Ez bénítja az ellenfelet, vagy csak a skilleket reszeteli?
Köszönöm. -
#6234 Meglepően jó lett és tetszik az új játék mód.. ez a Survival kraftolj fisz faszt abszolút nem jött be, ezzel szemben tegnap este hazaértem melóból éjfél körül reggel negyed hatkor még a gép előtt ültem .. :D :D :D :D -
#6233 Esetleges driver frissítés?
-
lacinkacinka #6232 Fps drop-ra, akiknél jelentkezett 1.6 után, esetleg van valami megoldás? -
lacinkacinka #6231 Azért még nem kell így lehordani a másikat, mert megkérdezett egy olyan dolgot, ami azok számára, akik folyamatosan játszanak egyértelmű. De abban abszolút igazad van, hogy ha mindent leírnánk, ami megjelenés óta változott, egy egész lexikont lehetne írni. -
#6230 Hogyan tudom növelni a szűrőm szintjét? -
Kadarhun #6229 Érdekes! A javítás előtt nálam sokkal jobban futott a játék! pontosan 10fps mínusz! -
Betyar070 #6228 Érdeklődnék hogy a városi MDR gépkarabély vagy sima rifle? Gépkarabélynak van fordítva, de csak egyes lövésre képes. (bugos?) -
#6227 teljesen jo, legalabb nem csak a deep grind megy mint kihivas fokozaton. napalm -ot csinaltuk tegnap, teljesen szimpatikus, azert a dupla sebzes es eletero mellett van ott mozgas es gazdagabb AI is de prioban az altalad emlitett dolgok allnak. az uj incursion is jo, bar orultem volna tobb pve tartalomnak.. meg 1-2 incursion illetve par uj nagyobb kuldetes. underground fix is valahogy nagyon elmaradt, se a napi/heti se a vendor.. de vehetek drogosponys hatizsakfestest #worth -
#6226 Ismét csak magad minősíted. És nagyon vagány hogy minden mondatod végén van egy angol baromság :D
De megfogadom a tanácsod, utána olvasok a hivatalos fórumon... Köszi a segítséget
-
#6225 5 ös szintű szűrőt honnan lehet szerezni? :) -
#6224 kerdesed alapjan elkonyvelted magad kapasbol hulyenek, latatlanban, ismeretlenul. deal with it. igen trivialis, rohadt nagy baromsag volt a kerdesed, nem veletlenul kerult quote -ba mas altal is. a hulye smiley -k az afektalos mondataid vegen se teszik szebbe a helyzeted. just sayin'. meseld mar el kerlek mi a szarnak masoljuk ide be ugyan azt ami a hivatalos forumon kint van tobb nyelven is? talald mar fel magad - kint van minden egyes changelog es patch note. vergodest meg fejezd be, meg az is szarul megy -
#6223 Bocsánat, hogy számodra triviális dolgokat kérdeztem és köszönöm, hogy nem küldtél el a faszba és hogy gyakorlatilag látatlanban, - illetve ismeretlenül hülyének állítasz be ;)
Gondoltam megkérem a The Division fórumán, hogy ugyan mi a franc változott az alapjátékhoz képest az elmúlt időben. Nem is értem hogy juthatott ez eszembe :D
-
Betyar070 #6222 Azért a jól bevált recept itt is bejött. ( kell egy erős taktikus aki tolja az okos fedezéket+láda)
A Rambozást el kell felejteni különben hamar térdel a csapat!
-
Betyar070 #6221 No megint túlzásba vitték egy kicsit a fiúk! A beharangozott szuper AI ( legendary ) nem szól semmi másról mint 2x sebzés és 2x életerő az NPC-nek. GRATULA a kreativitáshoz! Az első sikeres legendary szint után ez a véleményem. Ja és vigyázat mert ha meghal minden player lehet az egész küldetést előröl kezdeni, úgy mint a régi szép időkben (sólyom). Idióta banda. -
#6220 amerika eszi a kefet vagy mi esszuk miattuk.. meg nem tiszta :D -
#6219 pedig gondolkodtam, hogy elkuldom a faszba az ilyen szintu hulye kerdes miatt de rajottem aki ilyet kerdez, meg arra sem erdemes -
Betyar070 #6218 "Változott valami benne a megjelenés óta?" -
#6217 mar miert kapnal dlc -ket ha nem vettel meg egyet se illetve season pass -od sincs? megjelenes ota meg annyi valtozas volt, hogy felesleges lenne listat irni, felet elfelejtened mire a lista kozepere ersz. minden patch note elerheto a forumon, jo szorakozast -
Joob81 #6216 Köszönöm! -
#6215 Nekem sajnos csak az alapjáték van meg. Rég el is felejtettem ezt a játékot, de most gondolkodom rajta, hogy elővegyem. Változott valami benne a megjelenés óta? Kb. megjelenés után pár héttel hagytam abba lvl30-on. DLC-ket gondolom nem kapok. -
#6214 benne -
Joob81 #6213 Ebben a DLC is benne van vagy csak az 1.6? -
Why #6212 9 GB csak a update többre számitottam,de jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.02.28. 11:19:46 -
Why #6211 De várom már nagyon! -
Why #6210 Majd várakozhatunk még tavaly tavasszal,amikor egyszerre nagyon sokan akartunk belépni a játékba. Sorban állás amire beenged a játék a szerverekre. -
#6209 "The servers will shut down for maintenance on Tuesday, February 28th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
The estimated downtime is approximately 4 hours."
mint mindig, annyi kulonbseggel, hogy 4ora lesz 3 helyett -
pupyroby1 #6208 Hali mindenkinek! Van egy problémám a játékkal kapcsolatba. 20. szinten vagyok, eddig minden ok volt, de most folyton kidobál a játék és azt írja ki hogy összeomlott... stb. de indok az nincs. Ajánlott graf. beállításon van. dx11. en más játék nem csinál ilyet csak ez . van valami ötlet hogy mitől lehet esetleg más is tapasztalt hasonlót? köszi ha segítetek -
#6207 hány órakor érkezik a patch?
-
farad66 #6206 Köszi! -
Why #6205 SHirály! Jön annyi újdonság még holnap!
:D