The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
IGN: GrouNDSkulL
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Ha megveszem a sezon Passt, megkapom a Survival modot is?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.27. 12:43:44

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A mai survivalon szerzett cuccaim. A pisztolynál már nem maradt division tech-em 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Season Pass eladó
Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.24. 08:52:52
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ready Player One
Ready Player One
Igazából ha nem lenne Ubisoft-os termék már megvettem volna. Így még gondolkozom.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.23. 15:32:34
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én azt mondom Ha lehet vagy egyszerre menjetek, de nem kell rohanni.A végén a grind úgyis unalmassá válik picit.Amíg lehet élvezzétek ki a missiont.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mennyire van lehetőség nagyobb szintű játékosokkal játszani? Legtöbb lvl alapú játékban mindig ott a probléma, hogy a haverokkal nem tudok együtt játszani mert ők jobban haladnak vagy én haladok jobban.
bár én most vettem meg a season pass-t de aki most kezd bele szerintem ne tegye.Elég az alapjáték
Az alap viszont 100 órát kirak.Lvl 30-ra mire elérsz az eleve sok idő.Összeszedn echo-kat telefonokat laptopot stb.Megcsinálni az első karaktert úgy hogy azt elképzelted.Jó set itemet találni.Rare named fegyvereket összeszedni.Incursion is ott van stb. stb. és a DZ-be még bele se kóstoltál.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Most akciós a játék és azon gondolkodom, hogy megvegyem-e de kicsit elriaszt, hogy Ubisoft-os a játék.
Már most elég sok fizetős DLC van hozzá és gondolom a jövőben is ez a tendencia folytatódik de mint lövöldözős mmo mennyire életképes ez a játék?
Van-e elegendő játékos és mennyire válik repetitívvé a játék egy idő után?
Uplay: Speeddevil1969
Linkek még:
- Hivatalos fórum
- Felszerelés tulajdonság leírások
- Heti vendor reset (mi hol található)
- Open world bossok
- Skill kalkulátor
- 1.5 nevesített felszerelések
Hirtelen kb ennyi :-)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékhoz a DLC-k a végére raknak új tartalmat, vagy már 0. perctől? Tehát van-e értelme csak az alapot venni, vagy érdemes egyből az egészre beruházni? 😊
Köszi! 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Köszi a választ!
ezt fogom tenni most csak erre megyek rá remélem sikerrel is!
Üdv!!!
Bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő..
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú