The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia! Persze egyedül is lehet menni.

Shep
Tegnap megvettem a játékot, ma jól megszívattam magam, mert a PST-t töltöttem le 😄 Mire érdemes az elején figyelni, ha a DZ nem nagyon izgat, főleg a SP része érdekel a játéknak? A két megjelent nagy DLC single-t is tartalmaz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

inter15
Valaki felcsaphatna a mentoromnak mert 3 hét alatt nem sikerült egy épkézláb buildet kialakítanom. Nézegetem az imitt-amott belinkelgetett képeket , amin kb 6k-6k firearms-stamina kombóval 300-400k körüli dps és szívósság jön ki. Nálam ez a 6k-6k nál 170k dps és 230k stamina , ami arra elég hogy elfeküdjek a második lövedéktől. <#confused>

IGN: GrouNDSkulL

Betyar070 te milyen motyót használsz?
Szerintem a legehzebb soló küldrtés az az orosz konzulátus....
Érdekelne a véleményetek hogy a survival DLC -t megéri megvenni van valami amit csak ott lehet megszerezni? Megéri egyáltalán odamenni?Vagy csak maga a játékmód ami esetleg szórakoztató?
kiserik
A játék jelen állapotában 30-on majdnem minden megcsinálható egyedül is. Ami nem (pl.: incursion), oda meg nem árt, ha ismerik egymást és a játékot a csapattagok. 5k-t simán megér, annak, aki szereti a taktikusabb lövöldéket. A szintezés élménydús, nem unalmas, és sok-sok órán át tart. Aztán következik a gearelődés, ami kicsit monotonabb, ismétlősebb, de annyi féle formája van, hogy időbe tart, míg megunja az ember. Majd jöhet a DZ, ahol már ajánlott az összeszokott csapat, de egyedül is lehet bóklászni. Viszont, ha sikerül csapattal játszani, akkor még élvezetesebb minden.

Vedd meg nem fogják ezt sokáig így hagyni.
PiszkosFred
Neha nalam is volt ilyen (ismerosok elmondasai alapjan naluk is), de nagyon ritkan - 100 ora playtime alatt 3-4x talan - es akkor is csak pillanatra, adott szogbol nezve lathato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
Jó, akkor inkább meg se veszem. :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Zs0lt1
2-3 nap? elég oda 2-3 óra is.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

szomferi
yep, az volt a 2. fizetős DLC a 3-ból, ami majd jön

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hali.

Ha megveszem a sezon Passt, megkapom a Survival modot is?
Valamit csinálhatnának a fejlődési rendszerrel mert ez így katasztrófa. Ennyi madár még talán sose volt a szervereken. Nagyon nem tett jót a játéknak hogy ennyire könnyű fejlődni. 2-3nap alatt egy új játékos feltudja magát tornázni GS30-GS256-ra, csak ép játszani nem tud. ( nem ismeri a küldetéseket, összetákolt a motyója...stb.) Rengeteget játszok randomokkal,de ilyen siralmas társaság ami most van, még nem volt( tisztelet a kevés kivételnek ). Virít a GS256 a neve mellett,de az első lóvéstól fekszik, azt se tudja mit kell csinálni az adott küldetésben.... Ráadásul 5k körül már meglehet venni most a játékot ez csak tovább rontja a jelenlegi helyzetet. Felkészülhetünk a sok idétlen kiskölyökre, youtuberre.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.27. 12:43:44
ő az egyik csoda csíkom még árnyéka is van,a 3 szögek most korán lefeküdtek😄
Szevasztok.A segítségeteket kérném h mi lehet ez.Csak a division-él jön elő.pl a mobok oldalán vizszintes általába fekete csík,de van amikor bazi nagy szines 3 szögek vannak,ha elfordulok eltünik ha vissza akkor megint ott van.Nincs állandóan jelen,de van h elkezdek játszani és már avval kezdi(vagy nem😊 de előjöhet 4 óra múlva vagy 30 perc mulva is.szal mi lehet ez? :lenovo y50 70 i7,960m4GB 8GB ram= HDMI +TV köszi a segítséget.
Köszi 😊
PiszkosFred
Bazisodon menj le az alagsorba es ott nezz szet, majd 30-as szintet elerve megint! 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok mivel most vettem meg a játékot és még ismerkedem vele elég kezdő vagyok lvl12. Megvettem még pluszba az undergroundot úgy tudom hogy lvl 30 tól lehet elérni. Ezt jelezni fogja a játék hogy mikor hova mehetek vagy van ennek valami más modja? köszi
Zs0lt1
Boldog karácsonyt mindenkinek!

A mai survivalon szerzett cuccaim. A pisztolynál már nem maradt division tech-em 😄

Mivel hamarabb megvettem, mint hogy megkaptam volna:

Season Pass eladó

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.24. 08:52:52

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nagyon BOLDOG Karácsonyt Mindenkinek 😊

Ready Player One

Jeffjohnson
Hát nem felejtem, amit 2 kedvenc játékommal is csinált ez a cég, ezért ha lehet nem támogatom azzal őket, hogy megveszem a játékaikat. Bár ezt megint nem sikerült betartani......

Mi ez az Ubisoft para?

Zs0lt1
a fogalmam sincs mi = 1.5-ben bejött nevesített felszerelések 😄

Ne gondolkodj, nagyon jó játék lett, én is sokat vaciláltam, de nem bántam meg, főleg most hogy akciós.
Jeffjohnson
Köszi!

Igazából ha nem lenne Ubisoft-os termék már megvettem volna. Így még gondolkozom.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.23. 15:32:34

yesname
Ez inkább action RPG, mint szokott értelemben vett MMO. Diablo TPS nézetben lőfegyverekkel tömören fogalmazva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

tutituti
a te lvl25 vagy a haver meg lvl 26 akkor felskálázza az enemy AI-t lvl26-ra,
Én azt mondom Ha lehet vagy egyszerre menjetek, de nem kell rohanni.A végén a grind úgyis unalmassá válik picit.Amíg lehet élvezzétek ki a missiont.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
beírogatom, köszi <#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Jeffjohnson
Köszi a válaszokat!

Mennyire van lehetőség nagyobb szintű játékosokkal játszani? Legtöbb lvl alapú játékban mindig ott a probléma, hogy a haverokkal nem tudok együtt játszani mert ők jobban haladnak vagy én haladok jobban.

tutituti
alapot vedd meg szvsz.Aztán ha lesz year 2 akkor esetleg a year 1 dlc-ket is megveheted de pl az underground repetitiv nagyon.A survival mókás meg izgalmas csak az a másfél óra kevés ami kitölti,de két körre meg túl sok koncentráció kell.

bár én most vettem meg a season pass-t de aki most kezd bele szerintem ne tegye.Elég az alapjáték
Az alap viszont 100 órát kirak.Lvl 30-ra mire elérsz az eleve sok idő.Összeszedn echo-kat telefonokat laptopot stb.Megcsinálni az első karaktert úgy hogy azt elképzelted.Jó set itemet találni.Rare named fegyvereket összeszedni.Incursion is ott van stb. stb. és a DZ-be még bele se kóstoltál.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jeffjohnson
Sziasztok!

Most akciós a játék és azon gondolkodom, hogy megvegyem-e de kicsit elriaszt, hogy Ubisoft-os a játék.
Már most elég sok fizetős DLC van hozzá és gondolom a jövőben is ez a tendencia folytatódik de mint lövöldözős mmo mennyire életképes ez a játék?
Van-e elegendő játékos és mennyire válik repetitívvé a játék egy idő után?

Köszi! Nagyon jó infók! Kellemes ünnepeket!

Uplay: Speeddevil1969

Solid Snake
Hasznos kis gyűjtemény, ügynöktárs <#pias> Kellemes ünnepeket, mindenkinek. Jó vadászatot <#wave>
Zs0lt1

Solid Snake
Dizájn <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.22. 23:46:41
Szerintem vedd meg a season passt
Ha jól láttam, Ubi most 7 euró körül árulja az Undergroundot. Érdemes beruházni rá, vagy inkább a Survivalra célszerűbb koncentrálni? Őszintén szólva nekem a Survival a gameplay videók alapján nem igazán szimpi.
Tikal
lehet rosszul van beállitva a konverzio paypal-on, ha ők váltanak az mindig drágább mintha a bankod tenné

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Köszönöm, majd megnézem karbantartás után.
Solid Snake
Nekem is volt ilyen, néha a bázison lévő szekrénybe kellett bekukucskálni <#hehe>
Sziasztok. A mellék küldetések között vannak olyanok, hogy térj vissza x bázisra, 27-es szinten van kb 10 db a térképemen. De hiába megyek oda nem adja be, nem tudok egy npc-vel sem beszélni, nincsenek tárgyak amiket fel tudnék venni. Valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?
macleody
Survival dlc-t 4-es szinttől tudod használni, miután átmész a kezdő térképről a történet színteréül szolgáló nagy map-re. Undergroundot 30-as szint után éred majd el.
Szabi
paypalal fizetve 5900 :-/

"Nulla tenaci invia est via"

BlackShadow
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékhoz a DLC-k a végére raknak új tartalmat, vagy már 0. perctől? Tehát van-e értelme csak az alapot venni, vagy érdemes egyből az egészre beruházni? 😊
Köszi! 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Szia!
Köszi a választ!
ezt fogom tenni most csak erre megyek rá remélem sikerrel is!
Üdv!!!
patchaou
Ha nem sürgős, árukeresőn beállíthatsz árfigyelőt, így amikor valamelyik üzletben a beállított érték alá esik akkor kapsz róla egy emailt 😊

Bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő..

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú