The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
cdgalaxy 5ért adta, mediamart 4500 ért
!Forza Ferrari!
Ha tudtok majd akciót 5k körül szóljatok. Lehet megveszem a játékot.
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.21. 08:58:00
Viszont csinálhatod azt, hogy gyorsan összeszedsz 2-2 kék szövetet és szerszámot, hogy elkészítsd az alap szintű szűrőt, majd berohansz DZ-be és ott felszedsz sok division tech-et amiből sárga fegyvereket meg cuccokat tudsz csinálni.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
ki is próbálom ma minden képen!
viszont még egy kérdésem lenne !
Ha mindent megcsinálok a survival ba kimentést mindent akkor mindig újra kell kezdeni vagy már alapba a dz dob be mikor újra kezded vagy mindig mindent elölről kell végig zongorázni!?
Egy kicsit ismerni kéne a játékot és rögtön rájönnél.
Írtam, hogy az adottságok közt kell keresni.
Szóval, két adottságról van szó: kritikus mentés és a mozgás közben.
- Kritikus mentés: Használj elsősegély csomagot alacsony életerőn, hogy 40%-al növeld a sebzés ellenállást 10mp-ig. Tehát ha az utolsó szegmensen van az életed és akkor nyomod el a medkitet akkor él ez.
- Mozgás közben: Ölj meg egy ellenséget mozgás közben, hogy csökkentsd a kapott sebzést 10 mp-en keresztül.
Tehát: kevés az életed, mozogsz valamerre, úgy ölöd meg az ellent, majd elnyomsz egy elsősegélycsomagot illetve elnyomsz egy adrenalint-t (dps heal). AZ életerőd kb 100%-on lesz és van 10 mp-ed, hogy rendezd a soraid, mert addig nem tudnak meglőni.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
https://www.kinguin.net/product/515418/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key/
Még 19 órán át akciós. Én már kb egy tucat kulcsot vettem tőlük soha sem volt velük problémám. Annó megjelenéskor a gold verziómat is tőlük szereztem be.
We do not forget, we do not forgive.
a survivalba lehet megszerezni a nemesített fegyvereket a tomy gun, thompson, stb... ?
A dz csupa móka, és kacagás jeligére <#buck>#buck>
Tesztelem számláló nélkül, aztán ha akkor se jó, akkor vissza a DX11-re.
Remélem megoldodik ezekkel, vagy jön egy patch.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
még a küldik nincsenek kész 26 szintű területen vagyok vannak tippek hol érdemes farmolni ?
jatter
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
We do not forget, we do not forgive.
Kipróbáltam a mostani ingyenes hétvégén a játékot, de szeretnék tőletek segítséget kérni, mert van egy olyan gondom, amivel még máshol nem találkoztam. A hang recseg. Fogalmam sincs miért, azt hittem az elején hogy szándékos a telefonos beszélgetések során, de maga a zene is recseg és a hangbeállításoknál semmi erre utalót nem találtam. A konfigom az aláírásban látható. Sok játékot végigvittem már, soha nem volt ilyen gond.
Ha valakinek van bármilyen ötlete, előre is köszönöm.
üdv
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
egy kérdésem lenne felétek! ezeket az új fegyvereket hol adja meg a divisionban ezt a tomy gun t meg a többi ilyen nemestetett? csak lent a survival dlc ben ? vagy fent is !?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szeretném megvenni a játékot, de lenne egy kérdésem a season passról. Most ugyen ingyen lehet játszani 18-ig. Ha most megveszem csak a season passt uplayen keresztül, akkor ha később veszem meg az alapjátékot,akkor a season pass megmarad? Accounthoz köti? Csak azért kérdezem ,mert most uplayen 16euroért meg tudnám akkor venni a season passt, viszont az alapjátékot meg dobozosan szeretném megvenni és az majd csak jövő héten jönne meg. 😊
Ready Player One
Van különbség 30, 60 meg 120 FPS között is. 😊 Nem mondom, hogy harminccal nem lehet játszani, de észrevehető a különbség, főleg, mikor V-Sync-et használsz (vagy legalábbis szeretnél).
Amúgy most csak nekem szar a net (vagy valami), vagy másnak sem indul a játék? Csatlakozik vagy 5 percen keresztül, aztán kiírja, hogy hiba van a szerverrel (vagy valamivel).
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.12.16. 20:18:09
Én ilyenekre nem emlékszema bétában.
Miért is "ugyanolyan takony szar" mint a bétában ?
1076 órányi játék után a személyes tapasztalatom a következő :
- A korábbi glitchek javítva vannak.
- A siralmas fejlődési rendszert is javították ( Akik a játék megjelenése óta játszanak vele tudhatják mennyire nehéz volt fejlődni. 240GS csak a falcon heroicből vagy a DZ6 ból kaptál. Ma 30as szintről 3nap alatt felehet öltözni GS256os szintre. Igaz összetákolt valami és a legtöbb esetben nem sokat ér, de már villoghat a sok vérpistike, hogy milyen mayer játékos. Korábban hetek kelletek ahhoz hogy 30as szintről felhozd egy normális 220-as szintre. Lassan már ott tartunk hogy a kutyák is dobnak GS256 lootot 😄 )
- Bővítették a PvE tartalmat
- Bár a PvP részt is bővítették ( drop ládák ),de lényegében erről a részről elmondható, hogy maradt az ami volt. ( idétlenkedés és csíter paradise )
Összegezve én úgy látom sokat változott az 1.0hoz képest. Persze lehet hogy csak más szemüvegen nézem.
Ui: Kíváncsian várom az érvelést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.16. 19:10:15
"Nulla tenaci invia est via"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!