The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Konzolok szervize is 4500-ért adta.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

oneal1
szerintem itthon pont most lett vége az akcióknak.

cdgalaxy 5ért adta, mediamart 4500 ért

!Forza Ferrari!

Sziasztok.

Ha tudtok majd akciót 5k körül szóljatok. Lehet megveszem a játékot.
Solid Snake
Köszönöm a tippet, nem régen kezdtem ezért is keresgélek társakat. <#pias><#worship>

Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.21. 08:58:00
Zs0lt1
Minden kezdésnél nulláról indulsz, semmi értelme nem lenne az egésznek, ha egyből bedobna DZ-be.

Viszont csinálhatod azt, hogy gyorsan összeszedsz 2-2 kék szövetet és szerszámot, hogy elkészítsd az alap szintű szűrőt, majd berohansz DZ-be és ott felszedsz sok division tech-et amiből sárga fegyvereket meg cuccokat tudsz csinálni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Szia!
Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
ki is próbálom ma minden képen!
viszont még egy kérdésem lenne !
Ha mindent megcsinálok a survival ba kimentést mindent akkor mindig újra kell kezdeni vagy már alapba a dz dob be mikor újra kezded vagy mindig mindent elölről kell végig zongorázni!?
Zs0lt1
Nem az!

Egy kicsit ismerni kéne a játékot és rögtön rájönnél.

Írtam, hogy az adottságok közt kell keresni.
Szóval, két adottságról van szó: kritikus mentés és a mozgás közben.
- Kritikus mentés: Használj elsősegély csomagot alacsony életerőn, hogy 40%-al növeld a sebzés ellenállást 10mp-ig. Tehát ha az utolsó szegmensen van az életed és akkor nyomod el a medkitet akkor él ez.
- Mozgás közben: Ölj meg egy ellenséget mozgás közben, hogy csökkentsd a kapott sebzést 10 mp-en keresztül.

Tehát: kevés az életed, mozogsz valamerre, úgy ölöd meg az ellent, majd elnyomsz egy elsősegélycsomagot illetve elnyomsz egy adrenalint-t (dps heal). AZ életerőd kb 100%-on lesz és van 10 mp-ed, hogy rendezd a soraid, mert addig nem tudnak meglőni.

Solid Snake
Fotoshop <#buck><#banplz>
Ez azért nem mondható olcsónak annak tükrében, hogy hetente lemegy 4550ft-ra magyarországon a dobozos ára...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Amennyiben valakinek még kellene olcsóbban.
https://www.kinguin.net/product/515418/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key/
Még 19 órán át akciós. Én már kb egy tucat kulcsot vettem tőlük soha sem volt velük problémám. Annó megjelenéskor a gold verziómat is tőlük szereztem be.

We do not forget, we do not forgive.

szeva! mi az a kis trükk hogy ekkora lett a szívósságod ?
sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
a survivalba lehet megszerezni a nemesített fegyvereket a tomy gun, thompson, stb... ?
Egyedül is lehet menni.
Zs0lt1
ugyanugy 4-en lehet menni Survival-t, viszont, ott már ha van egy loot akkor csak egy ember veheti fel.

Zs0lt1
Egy kis trükkel ennyi szívósság is elérhető: KÉP :-)

Solid Snake
Akinek van kedve kis szinten is kalandozni az vegyen fel bátran: vz4jcev
A dz csupa móka, és kacagás jeligére <#buck>
FPS számláló csak az uplayes megy, Afterburn nincs, DX12 van.
Tesztelem számláló nélkül, aztán ha akkor se jó, akkor vissza a DX11-re.
Remélem megoldodik ezekkel, vagy jön egy patch.
sziasztok! még csak holnap jön meg PS4 re a Survival Dlc! Kérdésem csak annyi lenne hogy egyedül lehet e játszani a dlc t ?
A DX12 mód háklis lehet külső tuning programokra, FPS számlálókra, pl Afterburner és társai. Próbáld kikapcsolni azt, ha használsz ilyeneket.
frango
Én is. Jó, hogy nem vártam vele. 😊 A konzolos tényleg 8k HUF, de a PC-s 4.5, viszont már csak jövő héten szállítják ki.

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Már 8K itt is. Még jó hogy szombaton rendeltem egyet 4,5K -ért. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

drop
na meglett a 30 szint köszi a segítséget egy két embernek,ha valaki tolná friss 30 szintüvel vegyen fel Sipi_Hun az id
még a küldik nincsenek kész 26 szintű területen vagyok vannak tippek hol érdemes farmolni ?

jatiking
Nekem is folyamatosan összeomlott a játék,aztán vissza raktam dx11-re.Most fut már rendesen.

jatter

Nem hiszem el, hogy nekem kell kompromisszumot kötnöm, hogy menjen a játék, amikor a videokártyám bírná.
Igen. Nekem is ezt csinálta. Lehet fogja is, de mióta -Ablakban (teljes képernyőn) fut és a -v-sync = auto, a -récsecske részletesség = alacsony, a -szél hatásának megjelenése a hópehyheken = nem, azóta nem omlasztja össze a vidkártya drivert.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Hétvége óta nektem folyton kilép a játékból? Elinditom, ablakban indul, belépek az optionsba beállítom teljes képernyőre rányomok a beállítások elfogadására erre leáll a játék. Steames a játék. Nektek volt ilyen?
Lehet hogy átállítottad a hangbeállításokat, akkor hallottam ilyen hibáról. Állítsd vissza 16 bit 48000 Hz-re, ha változtattál rajta, ha nem akkor passzolom a kérdést.

We do not forget, we do not forgive.

Sziasztok!

Kipróbáltam a mostani ingyenes hétvégén a játékot, de szeretnék tőletek segítséget kérni, mert van egy olyan gondom, amivel még máshol nem találkoztam. A hang recseg. Fogalmam sincs miért, azt hittem az elején hogy szándékos a telefonos beszélgetések során, de maga a zene is recseg és a hangbeállításoknál semmi erre utalót nem találtam. A konfigom az aláírásban látható. Sok játékot végigvittem már, soha nem volt ilyen gond.
Ha valakinek van bármilyen ötlete, előre is köszönöm.

üdv
tfrecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

sziasztok!
egy kérdésem lenne felétek! ezeket az új fegyvereket hol adja meg a divisionban ezt a tomy gun t meg a többi ilyen nemestetett? csak lent a survival dlc ben ? vagy fent is !?
patchaou
Nekem a10_5800k-van, de néha a fények kegyetlenül elcsesződnek, villognak stb... nálad nincsenek ilyen gondok?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

macleody
Igen, megkavart, hogy steames verzió is van, csak ugye ahhoz is kell a uplay 😊
oneal1
nem lehet hanem kell 😄

!Forza Ferrari!

macleody
És ezt a dobozos verziót is lehet uplayen aktiválni?
frango
Itt pl. 😊

A képzettség mit határoz meg?
macleody
Hol lehet kapni dobozosan?
frango
Üdv!
Szeretném megvenni a játékot, de lenne egy kérdésem a season passról. Most ugyen ingyen lehet játszani 18-ig. Ha most megveszem csak a season passt uplayen keresztül, akkor ha később veszem meg az alapjátékot,akkor a season pass megmarad? Accounthoz köti? Csak azért kérdezem ,mert most uplayen 16euroért meg tudnám akkor venni a season passt, viszont az alapjátékot meg dobozosan szeretném megvenni és az majd csak jövő héten jönne meg. 😊

Nem tudom folytatni a játékot ez mindig így van? Nem túl jó reklám, hogy eddig 4 belépésből 3-szor nem sikerült, most meg egyáltalán nem megy...
Igen és ezzel egyidőben pedig 50%-os leértékeléssel tudja bárki megvenni 18.áig a játékot!

Ready Player One

Akkor jókor tették ingyenessé... 😄

Van különbség 30, 60 meg 120 FPS között is. 😊 Nem mondom, hogy harminccal nem lehet játszani, de észrevehető a különbség, főleg, mikor V-Sync-et használsz (vagy legalábbis szeretnél).

Amúgy most csak nekem szar a net (vagy valami), vagy másnak sem indul a játék? Csatlakozik vagy 5 percen keresztül, aztán kiírja, hogy hiba van a szerverrel (vagy valamivel).
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.12.16. 20:18:09
Az 1.5 patch után sajnos megjelentek azok a hibák amikről írtál. Remélhetőleg már dolgoznak rajta a srácok.
A játékmenetről nem tudok nyilatkozni, de teljesítményben rosszabb. A bétában azt hiszem, megvolt a 60 FPS (vagy legalábbis közel volt hozzá) max beállításokkal. Most 30-35, de néha lemegy az alá is. Sőt, most még grafikai glitch-ekkel is tele van. A különböző effektek random villognak, de egyszer szinte teljesen el is szürkült a kép. Valamint előttem 10-20 méterre rajzolódik ki a terep teljes pompájában, de nem egyszer láttam, ahogy az orrom előtt jelennek meg a tereptárgyak is.

Én ilyenekre nem emlékszema bétában.
Kérlek fejtsd ki bővebben! Ha bírálsz írd oda azt is hogy miért,mert ez ebben a formában nem más mint trollkodás.
Miért is "ugyanolyan takony szar" mint a bétában ?
1076 órányi játék után a személyes tapasztalatom a következő :
- A korábbi glitchek javítva vannak.
- A siralmas fejlődési rendszert is javították ( Akik a játék megjelenése óta játszanak vele tudhatják mennyire nehéz volt fejlődni. 240GS csak a falcon heroicből vagy a DZ6 ból kaptál. Ma 30as szintről 3nap alatt felehet öltözni GS256os szintre. Igaz összetákolt valami és a legtöbb esetben nem sokat ér, de már villoghat a sok vérpistike, hogy milyen mayer játékos. Korábban hetek kelletek ahhoz hogy 30as szintről felhozd egy normális 220-as szintre. Lassan már ott tartunk hogy a kutyák is dobnak GS256 lootot 😄 )
- Bővítették a PvE tartalmat
- Bár a PvP részt is bővítették ( drop ládák ),de lényegében erről a részről elmondható, hogy maradt az ami volt. ( idétlenkedés és csíter paradise )
Összegezve én úgy látom sokat változott az 1.0hoz képest. Persze lehet hogy csak más szemüvegen nézem.
Ui: Kíváncsian várom az érvelést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.16. 19:10:15
Szerintem pedig ezerszer jobb, mint a betában volt. Folyamatosan jönnek rá a patch-ek. Nagyon jó játék lett, bárkinek ajánlom.
Szabi
ezt most nemigazán értem, szar, de ha ingyen lenne örökbe akkor már jó ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

JethroHUN
Örökbe. Mert ugyan olyan takony szar mint volt bétába... pénzt nem ér.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Szabi
ingyenes hétvége van 😄

"Nulla tenaci invia est via"

JethroHUN
Ezt a játékot is ideadhatnák ingyen. <#vigyor3>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Sziasztok! Lvl30(182) wt2-be keresek csapattársakat kihívásokhoz. 00-00- tól hajnalig