7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#6204 Igen, lett minden! :D
Még nézelődök, aztán holnap irány a főszál! -
Why #6203 Grat! Jó választás volt, akkor most majd rádömlöttek a DLC sok újitás,ruhák plussz holnap még egy DLC. JÓ játékot! :) Csak jó lesz már az új videókariddal. -
#6202 Én most lettem 30 és azt se tudom merre menjek tovább. Még van pár főküldi gondolom még azokat kell először de omg túl sok infó. :D -
#6201 Ma megvettem a season passt, holnap jön az új videó kártya. Eddig majdnem 7 órát császkáltam, igaz a szemem jojózik a diszkófényektől néha, és az agyam is lüktetni kezd mert valamikor úgy villog, mintha a napba néznék.
A főküldiből még semmit nem csináltam, még bázist kell alapítanom. A játék így egyedül is baromi hangulatos és élvezetes! -
#6200 -
#6199 ASUS:
Tervrajzokkal tudsz tárgyakat építeni... Random tulajdonságokkal...
A kiegészítőktől fog nőni a DPS, ott vannak még a képességek, képzettségek (fegyveré, játékosé egyaránt)... -
#6198 -
#6197 ASUS Radeon RX 470 4GB ROG STRIX -
Piko888 #6196 mit rendeltél? -
#6195 A legfrissebb drivereket nem kezeli a kártyám 100%-ra. Már mindent kipróbáltam és végül rendeltem egy új vga-t. -
beef #6194 Akciós a season pass 20EUR és engedi még a -20%-ot 100U pontért, úgy már csak 16EUR. -
Piko888 #6193 a legfrissebb vga drivert rakd fel, illetve állítsd teljes képernyő ablakban-ra -
farad66 #6192 ...ez az, hogy lehet felvinni?Rárakom a kiegészítőket és nem növekszik.Illetve mire jók a tervrajzok? -
#6191 Nem segít. -
farad66 #6190 -
#6189 Én még nem láttam 200k-s fegyvert... Mesterlövészből van talán 130k-s... A kiosztott sebzést (kritikus találat, fejlövés) 350k-ig fel lehet vinni, az összDPS-t még tovább is. -
beef #6188 Próbáld esetleg a megjelenítést átkapcsolni fullscreen vagy windowed módba. -
farad66 #6187 Ok, mert videókban láttam, hogy vannak 100...200k-s fegyverek is. -
#6186 Hell!
Keresel jobb fegyvert, vagy a fegyver képzettségei is tudnak javítani rajta... -
Why #6185 Hali! Igazából keresni kell jó kiegészitőket (markolat,optica stb.) ezekkel nő a DPS stb. értékei :) -
farad66 #6184 Sziasztok! A fegyverek erősségét, hogy lehet fejleszteni?
Köszi! -
Why #6183 Amúgy kb. havonta egyszer szoktam,de van,akinek valóban segitség,hogy tud csapattársakat találni és minden ami a játékról új hir megjelenik a csoportban közé van téve. ÉN az ő érdeküket nézem,akit érdekel a játék. -
Why #6182 De,bármit lehet. Viszont a te kényed,kedved miatt nem.
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.02.24. 13:05:20 -
sata75 #6181 tripla az... -
#6180 nem lehetne ennek a szarnak a spammeleset mellozni? vagy rakasd ki banner -ba vagy csinalj egy ertelmes steam csoportot de a cancer facebook lofaszod napi szinten torteno posztolasa mar rohadt unalmas - raadasul szerkeztes helyett dupla post, double fist 4 free... -
Why #6179 Tom Clancy Ghost Recon Wildlands HUNGARY Ez is nagyon jó csoport, ha tetszik a játék és akarsz majd másokkal játszani megbeszélni,megosztani az élményeket. -
Why #6178 The Division Hungary :) Akkor katt ide és lépj be hozzánk :)
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.02.24. 12:09:51 -
Why #6177 Mondtam,hogy 28.án jön. :D -
#6176 -
#6175 McFrost:
Koránt sem biztos, hogy tisztán csak VGA hiba... Lehet valami más megesz valami erőforrást...
Shep:
A játék NPC-i respawn módszerrel generálódnak újra, tehát ez nem hiba... DZ-ben tud idegesítő lenni, mert ott nem csak te kaszálsz, így érthető és váratlan... Pl. amikor az izomcsávókat húzod magad után és belefarolsz egy másik izomcsapatba, ami 5 másodperce még nem volt ott... De ha nem lenne respawn, akkor csak egymást lehetne kaszálni... Továbbá nem lehet minden játékoshoz hozzáigazítani ezt.
A küldetés területeit pedig egyértelműen jelöli a játék, ezt el kell fogadni... Ez nem egy teljesen szabad világ, úgy minden túl könnyű lenne. De pl. nekem sikerült kimennem a játék területéről... Ekkor visszaszámol és újratölti a pályát, persze ugyan oda dob be és nincs időm visszafarolni a játék területére (esetleg éppen be vagyok akadva valamibe)... Na ez a durva, főleg, hogy kilépni is elég nehezen enged, kb. 3 másodperced van rá és várni kell 10-15 percet az újraindítással, különben ugyanoda dob vissza játék és kezdheted újra... -
#6174 DX 11/12 be próbáltad? Uplay fedőréteg off? Ilyen dolgokat próbálj ki. Steam overlay is legyen off. Bármi bejöhet mert ez valami összeakadás lesz. Nekem R9 380-on ilyen még nem volt soha legújabb driver-el. -
#6173 Nyílván nincs olyan atom konfigom mint neked, csak jeleztem, hogy fut a játék, többel együtt, viszont ez villog alacsony/közepes/magas/ultra beállításokon. De értettem a poént, tetszett is. -
#6172 egy benchmark videot szivesen megneznek az ultra beallitasokrol fullhd -ban, lehet kidobom a 1070 -et es beujitok egy 69XX -es szerias radeon -ra en is... -
#6171 Ráment a délutánom erre a villogási problémára, de nem sikerült megoldani. Régi driver nem segít, új driver nem segít, flash player nem segít. Azért ez elég bosszantó, mert a Witcher 3 gond nélkül fut, s mondjuk a For Honor is fullon megy. -
#6170 Nagyon vicces ez a játék, mikor elém teleportál vagy 10 ellenséget a semmiből. Azt várnám ,hogy 1 évvel a megjelenés után már nagyjából rendben van a játék, ezzel szemben minden nap újabb bugokba futok bele.
Másik nagy kedvencem mikor a fedezékbe húzódás közben kilépek a készítők által meghatározott küldetési területről és a percekkel ezelőtt megölt 2 miniboss újra éled és kezdhetem előröl az egész küldetést.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.22. 00:00:10 -
#6169 Lowon és ultrán is ugyan az a hiba. Ultrán fut simán. -
#6168 Danecay:
Naugye... Az nem baj, hogy barátokkal akarsz együtt játszani, de a játékban is szerezhetsz új barátokat. Nem kötelező egy tizenévessel együtt játszani, akad nyugdíjas is a játékosok közt. Van egy közös érdeklődési kör, már csak meg kell találnod azt akivel meg tudod találni a közös hangot... És pár hét múlva, lehet, hogy meló után együtt söröztök a napi küldetések előtt...
McFrost:
Nem lehet minden tökéletes... Játszani kell a beállításokkal... A videókarid rajta van a kompatibilitás listán? Legrosszabb esetben küld el az Ubinak a hibát és a konfigod, és kérd, hogy javasoljanak egy beállítást... Van magyar elérhetőségük és nem is túl bunkók ;) -
#6167 Nekem driver csere oldotta meg, visszaraktam egy régebbit. Igaz nekem NV van. -
Why #6166 Nálam úgy 3 hete szinte mindig nagyon laggol/szaggat a játék. Az biztos, hogy nem a gép teljesitmény problémája. Valakinél van még ilyen probléma? -
#6165 Igen, pont ilyen, de hol van, hol nincs.