7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
farad66 #6284 Akkor örülhetsz, nekem rendszeresen összeomlik + nem csak Deltával, hanem Mikie (?) üzenettel is kidob. -
#6283 Ryan ügynök ikonikus dzsekije ad valami pluszt, vagy csak "jól néz ki"? -
#6282 piroszil:
Ez érdekes... Bizonyos fegyvereknél nálam is változik a DPS... Gondolom a fegyver (vagy egy felszerelés) valamelyik képességével lehet kapcsolatban.
DE... Azt vettem észre, ha huzamosan (cserebere nélkül) használom ugyan azt a - általában nevesített - fegyvert, akkor megemelkedik az össz DPS-e és ha lecserélem, majd visszarakom, akkor lecsökken... -
Why #6281 Olyan nincs,esetleg ha éppen másnap vendor reset volt! -
piroszil #6280 Hali. Az mért van h egyet alszok és leesik a dps? de nem csak az aktuális fegyvereké hanem az eladónál is pl ami tegnap 23,3k volt az ma 22,8k. -
Why #6279 TÉnyleg milyen cuccaid vannak erre én is nagyon kiváncsi vagyok, de titok gondolom :D -
Why #6278 The Division Hungary csoport katt ha érdekel. -
Why #6277 Nekem sokszor összeomlik úgy hetente egyszer plussz The Divisionben DELTA-val kidob már szinte normális ha nem dob ki hetente egyszer azt hiszem valami hiba van :D -
farad66 #6276 Ha újrarakod a videókari drivert? -
Tuhajohn #6275 Már lassan 30-as vagyok.
Azóta már sikerült megoldanom. REndszergazdaként indítottam az Uplay-t és így elidnul. De most megint jött egy új meglepetés. KApcsolódás után mikor megszólal a zene feketeképernyő és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép. -
#6274 Mármint indítanád a játékot és nem tölti be? Első indítás vagy már játszottál vele? -
Tuhajohn #6273 Mitől van az, hogy nem tűnik el a Uplay betöltőképernyő? Fél órát vártam, de semmi. Ezeket próbáltam: uplay újrainditás, gép újrainditás, újratelepités. De semmi. -
farad66 #6272 Buli! Berakhattad volna azt is, hogy milyen cuccaid vannak. -
nickwarren8 #6271 szisztok!
Kemény 5 hónap ment el mire készen lett a taktikai cuccom teljesen bár még mindig lehetne rajta kicsit felhuzni de szerintem már készen van! Tegnap sikerűlt eljutnom arra a szintre hogy megtudtam csinálni egyedűl az Orosz Konzulátus hibátlanul 35p alatt. De mind ezek mellett nem csak az elektronika nagy hanem az égés ellenállás az 81 százalék meg van vakság 60 százalék , igazából kész van! 1.5 ben 3mp fűrkész akna ennyi idő alatt töltött vissza most 1.6 , 12mp. pokemon labda 1.5 . 6mp most 1.6 . 14mp
viszonszont a közepe az egzotikus 2p 30mp ez állatal nem is lényeg nálam a szívosság!
Itt a tegnapi játék menetem ha gondoljátok nézzétek meg!
https://www.youtube.com/watch?v=8UmxS-Gy8Sw
sziasztok!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2017.03.15. 11:56:46 -
farad66 #6270 -
#6269 Videókártya csere után szépen fut a játék! Megszűnt a villogás, gyönyörű minden! Annyira tetszik, hogy lecseréltem a monitorom is egy full hd-re, hogy még tutibb legyen az élmény! :D
16 órát öltem bele, észre sem vettem, 10-es szintű vagyok, a fő küldi negyedét csináltam eddig. Egyedül jól elvagyok. -
#6268 farad66:
Pl. változnak az igények... Továbbá, ha jól emléxem a lehetséges képességek közül nem mindegyiket dobja fel.
Nekem mondod, több mint 200 millám van... A kereskedőknél mindig van valami sárga cucc, mindenkinél (minden rejtekhelyen 1-2 db) más, valamint ott vannak a dobozok, amik véletlenszerű cuccokat tartalmaznak. -
farad66 #6267 Ok kösz,de mi értelme van újra sorsolni azt ami már meg van? Ugyanakkor csúcskategóriás fegyvereket véletlenszerűen lehet vásárolni, mert a GTA-val ellentétben itt "kifolyik "a zsebemből a pénz, de minden cucc csak lila a kereskedőknél. -
#6266 A DZ bármikor "látogatható".
Vannak feladatok... Mondhatni... Ledobott utánpótlás megszerzése... Fertőzött terület megtisztítása... És a napi küldetések (szerezd meg, gyűjtsd be, mentsd ki, ölj meg). -
#6265 Köszönöm, így érthető. És sikerült is viszonylag kényelmesre belőnöm.
30-as szint után lehet menni a Dark Zone-ba. Ezért kell külön fizetni vagy elég hozzá az alapjáték is? Vannak itt is feladatok? -
#6264 PeeTer:
Megkövetlek, igazad van. Amelyik fegyveremnél néztem, annál már volt sorsolva... Viszont, ha valamelyiket már megváltoztattad, utána csak az sorsolható újra a többi nem. -
#6263 wtf miert ne lehetne barmelyiket ujrarollolni? mirol beszelsz? 3-bol 3 rollolhato, leszamitva exotic -nal, ott a harmadik fix.
neeeeee, ha nem megy... -
#6262 Kösz. Egyelőre nem tervezem a DLC-ket megvenni, majd talán később, ha még érdekel a játék a továbbiakban is, egyelőre elég lesz akkor még ez is amit nyújtani tud. -
#6261 farad66:
Fegyverekre nem lehet képességet rakni, kiegészítőkkel lehet felszerelni (nem mindegyikre lehet mindent és minden nem jó mindegyikhez) és a meglévő képességeket (most már csak az utolsót) lehet újrasorsoltatni.
lalakov:
Távcsőhasználat: Célzás+Ránagyítás
Shep:
Az Underground-nak, a Survival-nak és a Last Man Stand-nak is van egy mondhatni igen laza történet szála (inkább csak keret történet), de alapvetően innen kezdve a gyűjtögetésről (információk a sztorihoz és/majd tárgyak) szól a játék...
Én is örülnék, ha belekerülne egy újabb komolyabb történet szál, de így sem rossz... -
Why #6260 Gratulálok és most még jön és vár rád rengeteg minden új dolog és terület! Seasson Pass megvétel javaslom ha még nincs és irány Underground és a többi. Igen 30 as szintü vagy de 256 os szintünek is kell lenned szóval még tudsz fejlődni és új geareket össze szedned :) Szóval jó szórakozást még ! Én pl amig elértem a 30 as szintet az szinte alig 100 óra vagy kevesebb a többi 800 órát a többi helyeken és gearek megszerzésével tőltöttem csapatban persze mert egyedül számomra unalmas a játék. Szeretem azt benne ami a legnagyobb erőssége, hogy kooperativ modban lehet játszani a főstoryt és mindent. -
#6259 Elértem a 30-as szintet, megcsináltam a storyt, és most valami világi szintekről hadovál, meg további csak most, csak ma elérhető küldetésekről. Ezek jelentenek tényleges új esetlegesen a történetet is tovább szövő feladatokat, vagy csak a szokásos, tucat dolgokat? Csak az alap játék van meg. -
#6258 Alapból egérgörgő lenyomva. -
#6257 Én átállítom mindig a billentyűkiosztást. Mit takar a Tab? -
#6256 Tab-al én bele tudok nézni. -
#6255 A fegyverekre lehet olyan távcsövet tenni, amibe bele is lehet nézni? Egy VX-1 van most a SCAR-H-en de nem néz bele. :( -
farad66 #6254 Ok! Fegyverekre, hogy lehet képességet "rakni" ? Köszi! -
#6253 engem miert erdekelne O.o
kepben vagyok koszi
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.03.12. 15:55:14 -
farad66 #6252 Ha érdekel, hogy mi a " pts " : The Division PTS -
#6251 Köszönöm. -
#6250 Nem jót választott ki a letöltésnél. Ott kell lennie a játékok közt a rendesnek is. Ha máshogy nem, írjátok be a kliens keresőjébe. -
#6249 Tudnátok segíteni? Egy barátom megvette a Cdkeys-ről, de valami pts verziót ír a letöltésnél. Vett valaki onnan? Hogyan kell előcsalni a normál verziót? -
#6248 ne is mond :C -
Why #6247 Én örültem volna,vagyis biztos nem csak én egy Seasson Pass 2-nek,amivel megnyitják azokat a területeket,amik látszanak a térképen(Central Park,Szabadság Szobor stb.) és tovább folytatódik a alap story. -
farad66 #6246 Lehet, de gondolom senki nem akar ágyékkötőben fabunkóval rohangálva harcolni. Én is örültem ha magasabb cuccot szereztem, miért ne azt használjam...-juk? Mindenben van hiba, de ez a cég legalább normális nem úgy mint az RC. -
#6245 A sorozatos 'balanszolások' után kb nincs egy normális szett amit lehetne használni, az emberek nagy része HE felszerelésben játszik, mert jobban megéri az azok által nyujtott extra talentek, mint bizonyos szett bónuszok. A fegyver sebzéseket folyamatosan nerfelik, mániákusan félnek attól, ha egy szett OP és a lehető legdurvábban nerfelik azt, lásd Sentry, lásd AB. Szóval úgy összességében egy jó játékot, amiben rengeteg lehetőség volt, szépen lassan az év végére elcseszték.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.03.09. 09:03:33