7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Nomad90Hun #7566 Pár napja gondolkodtam én is, hogy mi legyen, mit toljak (BDO is esélyes volt, de nem Ő győzött), mai nappal meghoztam a döntést a MH:W mellett tettem le a voksom, kieget egyelőre még hagyom, alapjátékot akarom most egy darabig kóstolgatni. Következő projektig (Cyberpunk 2077) szerintem elleszek vele.
@Maala
Ezt hogy érted? Kifejtenéd bővebben? Akár privátba is mehet, hogy ne offoljunk.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.19. 18:41:46 -
#7565 Nagyon helyes, a jovo héten valszeg ott is.l nagyot fog borulni a meta. :) Fegyverek teren. -
npolos #7564 márcus 15. óta felhagytam vele, azóta csak híreket, fórumot olvasok
talán fél év múlva már nem lesz ennyi bug és szívatás a fejlesztők részéről
addig meg nagyon jól el leszek a Monster Hunter World-vel :) -
mokuci74 #7563 Akkor Nomad_Hun left your clan van ? -
Nomad90Hun #7562 WoNY-ra visszanéztem, letoltam, toltam utána is, elötte is, aztán jött a glitch (ami mint kiderült jóval korábban is bent volt már), a ban hammer sokaknak, visszaléptem felnéztem az első ban hammer után, de egyszerűen meghalt számomra a játék. Az, hogy az exotic-ok nem esnek, heteken keresztül toltam a dolgokat napi szinten már WoNY elött is, és 2 darab exo cucc esett hetek alatt, az egyik egy Acosta go-bag olyan elmegy közepes statokkal, a másik meg egy Diamondback, ami meg elég jó statokkal jött, de az ugye garantált csak végig kell kinlódni a Kenley collage-et érte, ezen kívül semmi. Aztán jött a hír az újabb ban hammerröl, és érdekes módon mintha eltűnt volna a játékosbázis. Arról nem is beszélve, hogy megint balfék módon "balance"-olnak ergó azt a 2-3 itemet ami működik le kell nerfelni, az meg, hogy bejelentették ,hogy a exotic cuccok nem azért vannak ,hogy jobbak legyenek más cuccoknál, csak a buildek megváltoztatására kellenek, számomra már a hülyeség netovábbja... Arról nem is beszélve, hogy nincs értelme magasabb nehézségen tolni a küldiket mert a loot nem jobb, csak annyi változik, hogy fél tár helyett, 1-2-3-stb tár kell 1-1 ellenfélbe, miközben a gear javítása, a oáncél / hp növelése nem érződik, mert ugyanúgy 2-3 golyó az ellenfélnek az ember ha dps builden megy, mert nem akar fél óráíg lőni 1-1- ellenfelet, nem beszélve elite / nevesített ellenfelekről.
Szóval röviden, múlt héten már megkapta az uninstal-t és kész nem tud már érdekelni sajnos a játék, pedig megjelenéskor vártam mint a messiást... -
#7561 -
Daermon #7560 Igen, ha normal akkor sima alapon vagy. -
#7559 Sziasztok!
Honnan tudom, hogy a world most milyen tier-ben van? Vagy erre szolgál a world normal...stb. beállítás? Bocsi a láma kérdésért..:) -
Sunrider924 #7558 A felszerelesen vannak statok, valamint 3nal mint fejes/hatizsak/torzspancel van mod slot is. A statok/modok szinkodja piros offenziv(crit chance, crit damage, weapon damage, headshot damage stb) kek defenziv(armor, armor regen) sarga utility(repair, skill haste/skill damage). A terdvedon a 3 stat mindegyike maxos erteku azert van az a szeles piros sav a stat ikon alatt a bal oldalon amit bekarikaztal, folotte a kesztyun detto. Hogy pontosan mikortol esnek a modok azt nem tudom, en ilyen hanyagul/pongyolan kezelem a szintezest, nem erdekel a min-maxolas amig nem ertem el a legmagasabb szintet, juss el lvl30ra vagy ha van dlc akkor lvl40re, ott mar fog esni a mobokbol garantaltan.
A tavcsovel kapcsolatban ugy tudom 8x alatt valaszthato hogy zoomolva lassal vagy ne, en alap billentyukiosztast hasznalok nalam a TAb gomb megnyomva valtok zoom-ra, 8x vagy afolotti tavcsonel csak zoomolva tudsz celozni.
Jelenleg rifle+lmg az egyeduralkodo build de a kovetkezo title update-el le fogjak venni az M1A rifle sebzeset es emelle kicsivel emelik az assault rifle sebzest. Hogy kinek mi jon be az nagyon egyenfuggo, az M1A puska most meg irto nagyot ut es a tuzsebessegehez kepest nincs recoil(visszarugas) szoval marha pontosan lehet vele loni meglehetosen gyorsan/surun, ezt fogjak valtoztatni mivel egyetlen masik puska sem ennyire jo igy nem is nagyon kiserleteznek vele a theorycrafterek, ertelmetlen.
Light machine gun meg akkora tuzsebesseg es sebzes hogy mindent borit, miek erolkodjon valaki smg-vel ha a megfelelo lmg(Negev/MG5) sokkal durvabbat sebez? Sniper az jol hangzik es borit ha talal, emiatt is foleg a Nemezis nevu exotic snipert tolja mindenki, problema csak az Ubi szervereivel van amikor 3 lovesedbol csak 1egyet regisztral. Mint mondtam egyenfuggo, hogy neked milyen fegyverparositas jon be, milyen sarga 3as set kombinacio erdekel vagy milyen 4es zold set tetszik, sajna jo ideig a zold set-ek nem mukodtek, mostanaban kezdi javitani oket a Massive, True patriot ami a kepen van altalanos kedvenc, tobbivel nem igazan talalkoztam random partyba. Sarga set-ekbol Providence 3/3, Contractor gloves, Fox prayer kneepads es innen sajat izles dolga hogy mi legyen a 6ik darab, aszerint valasztjak hogy milyen fegyverrel akar jatszani az illeto, AR buildhez Fenris set egyes bonus miatt, ha mas fegyvertipus arra is van Petrov az lmg, Sokolov smg stb -
boscorelli2 #7557 Szia!
Köszönöm szépen a gyors válaszodat. Nem tudtam, hogy több assignment küldi is an, nekem csak egyet mutat a "radar." De jutub barátunk segített, ahogy írtad. Köszönöm még egyszer. Esetleg még a lentebbi fellött piros sos rakétámra nem tudsz pár tanácsot adni (bejegyzés: tegnapelőtt, 13:07; #7553)?
Válaszodat ismételten köszönöm szépen előre is.
-
Sunrider924 #7556 Az assignment kuldi nevet/helyszin nevet ird be gugli/youtube es nezd vegig a how to videot amit talalsz. A Division 2 egyik markansan eltero ujitasa az elso reszhez kepest a puzzle, shd-tol megkezdve loot ladakon at, backpack trophy/hunter vadaszat mind mind ilyen tobblepcsos rejtveny/feladvany moge van dugva, nagyon figyelmesnek kell lenni sokszor megelolegezni tobb szobaval elore hogy az az elektronikai doboz/kapcsolo/rejtett fiok a szekrenyben/falban majd nyit valamit a tovabbiakban/roszabb esetben korabbi helyszinen/szobaban. Sok esetben eleg kovetni a foldon a szines kabeleket/jelzeseket/verfolyamot, sokszor nagyon cseles hogy atmesz egy masik epuletbe lemesz az udvarra mert csak onnan lathato az elozo epuletnek az az oldala amin a kapcsolo van ilyesmi, elsore rettenetesen idegesitett, eroltetettnek ereztem, aztan a vegen mar raereztem az izere, mas kerdes hogy looter shooter jatekban mi szukseg van ilyen felig-meddig "platformer" megoldasokra. A classified assignmentek nekem nincsennek meg ezert nem tudok konkret segitseget adni azon tul hogy keress ra, valaki garantaltan vegigcsinalta es videora vette mit hol talalsz.
Egy tanacs azert, maskor ha segitseget kersz adj meg annyi reszletet amennyit csak lehet, ez a dupla kep ez kb szarnak egy pofon, senki az egadta vilagon nem fogja tudni megmondani hogy hol vagy milyen kuldetesben.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.04.08. 13:36:01 -
boscorelli2 #7555 Sziasztok!
Még egy dologban szeretném a segítségeteket kérni. A mellékelt képen lévő helyen (Classified Assignment), hogy tudom megszerezni a backpack trophy-t?
Segítségeteket köszönöm szépen.
-
Nomad90Hun #7554 Ezt úgy itt hagyom. Igaz nyakon van öntve 1 jó nagy adag szarkazmussal, de eléggé találó.
Aki kiakad az alternatív Hitleres videóktól ne nézze meg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
boscorelli2 #7553 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a képen, pirossal bekarikázott részek, mit jelentenek a karakterlapon, illetve a felszereléseknél, hátizsák, térdvévő stb., milyen implantátumot lehet beleültetni, mert én még nem találtam semmi olyat, ami oda illene. Igaz, csak 21. szintű vagyok.
Valamint egy irányításbeli (technikai) kérdést szeretnék „kérdezni”… Ha egy fegyverre ráteszek egy távcsövet, akkor ha zoom-olok, akkor már csak „távcsőnézetben” a távcsövön keresztül tudok csak zoomolni vagy van esetleg lehetőség, hogy úgy zoomoljak, hogy elnézzen a karakter a távcső, mellett, felett stb.? Vagy ehhez mindenképpen le kell szerelni a távcsövet?
És még egy szubjektív jellegű kérdés… Nektek melyik a kedvenc fegyveretek az assault riflék csoportjából és DMR-ek közül? Exotic és nem exotic-ban is …
Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
#7552 Na, ebből a felsorolásból a te előbbi sirámod a 7/24 analógiája.
Attól, hogy "ez a munkája", még nem az a munkája, amit te, vagy én megmondunk neki. Ha ez neked, vagy nekem nem tetszik, akkor adott kontentkészítő elvesztett minket. Ez az ő baja.
De ettől még nem rabszolga, hogy megmondják neki, mit csináljon. Ha ilyet akart volna, XY kontentkészítő is inkább irodában dolgozna. -
Nomad90Hun #7551 1. - Nem vagyok bejáratott nevű / csatornájú "influenszer" "content creator" vagy hívjuk aminek akarjuk, és nem fogok csinálni ilyen videot, mert pont emiatt a nézettsége sem lenne nagy ha csinálnák is egyáltalán ilyen videót / videókat.
2. - Se időm, se technikám nincs meg az ilyen videók elkészítéséhez.
3. - Nekik pont az a munkájuk, hogy játszanak a játékkal, ezáltal nézettséget generálva, egész nap, nekem meg más a munkám napi 8 órában (sőőt most home office miatt páran a cégnél úgy gondolják jó lesz a 7/24 is, de az nem ide tartozik).
4. - Az első 3 pont miatt nekem a játék szórakozás nem munka, mikor hazajövök és leülök a gép elé én a gőzt szeretném kiengedni, 2-3-5-akárhány órában amikor gamelek.
Volt nekem is tryhard korszakom a gamingben amikor képes voltam kegyetlen rage-eket kivágni semmiségek miatt, már túl vagyok rajta, nem fogok agyérgörcsöt kapni miatta ha valami nagyon nem megy akkor alt+f4 azt csókolom pá puszi, majd jövök fél óra múlva. Részemről nem ér annyit, hogy rámenjen az egészségem az ilyen idegeskedésekre, plusz mivel megvan a havi betevő amellett ez csak gőzkieresztés mint mondtam.
-
#7550 Vagy akár te is foghatnád magad, és videókban nevelhetnéd a népet. -
Nomad90Hun #7549 Szerintem az, hogy valaki mennyire képes átlátni a mechanikákat, illetve, hogy mi kell a sikerességhez nem SHD szinthez kötött, mert nekiállhat target practice-el felhúzni magát attól még nem lesz jobb játékos, csak a statjai lesznek hajszállal jobbak.
Még a kieg előtt lvl 30-on is volt rengeteg olyan emberhez szerencsém, aki jóistennek se akarta felfogni, hogy a revive hive nem azért kell hogy szépen himbilimbizzen a seggednél, hanem ha a csapattárs elhullik azzal fel lehet szedni távolból is (már ha épp működik ugye...), vagy a másik része az amikor a kedves csapattársak nem figyelnek arra, hogy csapatban táposabbak pl. az ellenfelek, és rohan be középre mint ha a solo-zna, aztán mikor bedarálják akkor megy a sírás. Másik ilyen probléma amit én látok az a kommunikáció hiánya, itt a 2-ben végre van egy használható ingame voice comm, de ha azt nem is használja legalább írásban nyögjön már pár szót, az meg a csúcs, hogy ha bejön valaki, vagy belépek valahova (vissza)köszönni se képtelen az emberek 90%-a. A weak pointokról ne is beszéljünk, nem azért szoktam én se pl. a hiénáknak a csapkodós tasiját szétkapni mikor csapatban vannak mert jól néz ki, hanem mert taktikai előnyt ad pár másodperc erejéig. Lehetne itt sorolni az ilyeneket napestig, sajnos a gond nem ott van a balance-al sem ahol a massive-os arcok látni szeretnék, illetve player oldalról a fejekben van hatalmas probléma, és ezeket az úgynevezett "content creater"-ek pl. azzal, hogy elmagyaráznának pár dolgot, és nem csak az "ilyen baszó buildet csináltam" videokat raknák fel folyton, ezzel segíthetnének eloszlatni, de ugye nekik nem áll érdekükben, pedig szerintem 1-2 ilyen videót csinálnának azzal hosszabb távon maguknak és a community-nak is segítenének. -
#7548 Érthető, viszont conflictban biztosan nem így van. Például: a többiekenek van 1millió+ armor, nekem meg 150-200K. A sebzésről már nem is beszélve, látom, hogy nem 30-as cuccaik vannak. Valami itt el van rontva, de akkor max. nem megyek conflictba... -
Nomad90Hun #7547 NEM!. Ezt már rögtön a promózásnál elmondták, hogy akinek meg van az alapjáték és akinek a kieg is megvan az két külön csapatba van sorolva.
Tehát a lvl 30-as GS (GearScore) 500-as player lvl 30-asokkal megy conflict-ban és a DZ-ben is, a lvl 40-esek meg meg lvl 40-esekkel mennek conflictban és DZ-ben is.
A PVE rész kicsit katyvasz, ugyanis ott úgy néz ki, hogy a lvl 30 GS 500-as emberekhez a lvl 40-es be tud csatlakozni, de ekkor életbe lép a korábbról már ismerős szinkronizálás, azaz a nehézsége az ellenfeleknek valahol lvl 30 és 40 között lesz, plusz a lvl 40-es társ kicsit le lesz gyengítve, míg a lvl 30-as kap némi stat buffot, hogy ne csússzon el a banánhájon azonnal. Viszont a lvl 40-es karakter-hez a lvl 30-as már nem tud becsatlakozni. Remélem érthető volt. -
Sunrider924 #7546 Nem kell osszemosni a dolgokat, a Massive soha meg egy asztalon se emlitheto a Blizzardal nemhogy egy lapon, neadjisten egy hozzaszolasban. A Massive egy rakas idiota akiknek halvany gozuk sincs mit csinalnak, olvastam mar olyan velemenyt hogy a harom legendas csimpanzt amelyik vak suket es nema odarakod hogy random csapkodjak a billentyuzetet es az eredmeny jobb lesz mint amit a Massive kiad a kezei kozul. Es halistennek a massive-os fiuk elegedettek a jatek jelenlegi allapotaval, akkor meg nincs gond....
Mar volt rola szo hogy a solo jatek nehezsege teljesen mashogy skalazodik mint a 3 es 4 emberes, kb nincs is ertelme osszehasonlitani, ami neked 1-2 emberesbe laza az mar egyaltalan nem lesz az 4 emberesbe. Ertenek a massive-os fiuk a matekhez.
AR buff kell? kinek? 3piece providence, fox prayer, contractor, fenris az AR miatt, Famas+ akarmi, talentek Vigilance/obliterate/glass cannon, speed runoljak vele solo heroicot live streamen es nem, nem glitchel, amikor hibazik lefekszik.
Neked a lvl 3-4 shd a problema? nekem a 150 alatti, akkora hulyek hogy a fal adja a masikat, ilyenekkel egy csaptba ha lefekszek jo eselyel wipe... erdekes hogy 150 folottiek tudjak hogy a revive-os hive-ot oda is lehet dobni a masikra nem kell kifutni fedezekbol, hogy amikor a granatos rakezd a tripla combora akkor pucolni kell nem egy helyben varni, hogy nem egyszeruen csak fejre kell loni, ott a weak point mindegyik mobnak, nem nyilegyenesen kell rohanni a mobokra hanem flankelni stb
Az alakul a dolog az kb ugy fest jelenleg hogy mindig megy a fogadas vajon mit basznak el a jatekban a legfrisebb javitassal, de igen, alakul, mint pupos gyerek a pres alatt.
Szemely szerint azt varom hogy mikor veszi ki az Ubi a Massive elbaszott kezebol ezt a project-et es adja oda egy normalis programozo brigadnak hogy rakjak valahogy rendbe. Ennyi javitas utan is falba/kontenerbe ragadva spawnolnak kuldetes/insta mobok, hagyjuk mar... -
#7545 Lenne egy kérdésem. Az alapjáték van meg, LVL30 - Tier V - 500 Gear. Ha bemegyek conflictba, akkor csak olyan játékosokkal dob össze akiknek LVL 40-es cuccaik vannak, kb. instant halok egy lövésből, sebezni is alig tudom őket. Tehát aki nem veszi meg a DLC-t az megszívta? Mi a helyzet a Dark Zone-al, ez alapján ott is kb. esélytelen vagyok? -
Daermon #7544 A bugokkal tényleg vannak gondok, de lassan azért javítgatják. A balance az nehezebb kérdés mindig, Blizzard tudna mesálni... :D
Viszont azzal egyetértek, hogy a playerekkel van baj. Még pedik, hogy elérik a 40-et és egyből challengingen akarnak menni, aminek semmi értelme. Én challengingen tolom egy jó ideje (nekem lila max 10-15% esik), és soloban semmi gond: egy lvl3 CP max 5 perc, egy lvl4 meg max 10-12, de Heroic bountyt is lesoloztam tegnap kb 8-9 perc alatt, DPS buildem van. AR buff meg kell.
Csapatban sokszor jönnek ilyen 3-4 SHD lvl-esek... Katasztrófák.
Szóval vannak gondok, de alakul azért a dolog. -
Nomad90Hun #7543 Arról nem is beszélve, hogy a sima loot is borzasztóan gyenge. challange küldin (!!!!!) a loot 80%-a(!) lila bezúzni való szemét, gyenge statokkal, ami esik 1-2 high-end azok is 2-5%-os statokkal esik a 90%-a ez challange-en. Tehát nem éri meg hard-ról átmenni challange-re, mert 3x annyi lesz az idő mire letol az ember valamit, semmivel sem jobb loot-ért. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy challange-re és afeletti nehézségre kell a dedikált csapat, igen dedikált healer-el, dps-el, tank-al, pöccre beállított gearrel, enélkül esik kel az egész csapat, és ezt sokan nem akarják megérteni, számtalan küldin voltam már mióta kijött a kieg, challange nehézségen, vgy afelett (strongholdokat pl. nem éri meg csinálni véleményem szerint) és random emberek 90%-a azt se tudja mi merre hány méter, challange-en esik-kel össze-vissza gear-ben, és utána csodálkoznak, hogy le van húzva a játék, amikor semmi normális tutorial nincs "hmpf lvl 30-as boost-ot hozzávágjuk minek tutorial majd megtanulja mi van" nem nem fogja, ha csak nincs ideje és / vagy türelme valaki(k)nek elmagyarázni órákon át az illető számára, hogy a gear szettek, a statok mire jók, mi effektív, stb, ez kiöli az emberből a játék kedvet és lelket is. Ehhez hozzájön még az a mentalitás, amikor a kedves klánvezér, vagy valaki aki soloban kicsit jobban sebez adott esetben "én vagyok a faszagyerek" felkiáltással előrerohan és bedarálják, majd mikor megjegyzik neki, hogy ezzel a csapatának okoz gondot, akkor jön pl. a "de én vagyok a faszagyerek, és emiatt a legkeményebb a csapatban, ha én összecsuklok nektek ott nincs helyetek" válasz, és nem jut ez agyáig, hogy azzal, hogy megöleti magát kivon magán kivűl még 1 embert a sebzésből mert kelteni kell, akkor már csak 2 ember sebez, a legtöbb esetben aki kelti az ilyeneket azt is lelövik sec-pec, ami viszont a személyes kedvencem, hogy a fedezéket ha már megtalálta a kedves player várja már amíg bekúszik a lelőtt csapattárs a fedezék mögé, és ne az út közepén kezdje el felszedegetni azt aki fekszik, vagy még kúszóképes...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.04. 12:43:26 -
Nomad90Hun #7542 Egyet tudok sajnos érteni a video végével főként.
Arra reagálva, hogy a Contractor kesztyűt, és a Fox térdvédőt nerfelik "mert túl sok build használja" vagy valami hasonló bullshit indok miatt, üzenném a kedves fejlesztőknek akik megint a dolog könnyű végét fogják meg, hogy srácok el kéne gondolkozni azon miért használják ennyien. Talán csak nem azért, mert ezeknek a kombinációjával lehet az ellenfelekről hatékonyan leszedni az armor-t? Esetleg nem az lenne-e a megoldás, hogy a többi szettet megnézzük és megváltoztatjuk a szett bonuszokat armor ellenesre 1-2-n mondjuk a 3-ik bónuszt (fenének kell 3 szett ami crit dmg-es), esetleg a ha már ezek jönnek kifejezetten damage to armor stattal akkor mondjuk levehetővé és más cuccra rárakhatóvá tesszük, neem azt nem, de az AR-ek kapnak hp sebzés növelést... Gratulálok előtte fél órán át lődd az ellent a lőszerkészleted 80%-át felhasználva, és mikor nagy nehezen leszeded a páncélt 2 golyó a fejébe és fekszik az ellenfél.... Kicsit sarkítva, némi szarkazmussal megtoldva, de ez kb. a helyzet. Az exotic droppok elérhetősége szintén trágyadomb minőségű. A skillek szarul működnek, nekem a lángszorós turret pl. mai napig szar, satöbbi, satöbbi Egyszer már leraktam kb. 3-4 hónapra a játékot gondolkozom megint egy pihenőn, amiből lehet nem lesz visszatérés. -
#7541 -
Daermon #7540 + Ma is patcheltek egy dmg exploitot :D -
#7539 -
Daermon #7538 Tegnap patcheltek egy dmg glitchet. -
Nomad90Hun #7537 Múltkor megnéztem, nekem a jófenének se adta be. Mondjuk ha be is adta volna elveim vannak és max NPC-k ellen használtam volna, de akkor is na. Az, hogy Pestilance-el pl. csak rádnéz az ember és már hulla vagy úgy, hogy semmit reagálni se tudsz az azért számomra kimeríti a csalás fogalmát. Bár jártam már Én is úgy DZ-ben, hogy volt egy viselkedése alapján 14-15 éves kis huszár aki komolynak hitte magát, és hátulról smg-zte le az embereket (ez nemsokkal release után volt még), aztán mikor a teljes aktuális "DZ lakosság" már őrá vadászott ingame voice chat használatával akkor már nem volt olyan nagy az arca. -
#7536 Én konkrétan csak Dz nyomulok(mondjuk 3an általában) de eza damage glics ez odabasz de nagyon,rosszabb mint a csalás -
Daermon #7535 Én kiszedtem tegnap a Liga jutalmat, megcsináltam a teljes Invasiont, meg a heti Projekt is majdnem kész. Ezt a polaritys dolgot meg se néztem még, mondjuk nekem nem is hangzik izgalmasnak :) -
Nomad90Hun #7534 Hát én ennek a polarity switch global event-nek neki se álltam egyelőre (main reason: home office), az megint más kérdés, hogy bugos mint az állat. Tegnap elött pl. szerintem sikerült 2 damage glitch-et sikeresen használó emberkébe belefutni a dz-ben, mert fél(!!!!) másodperc alatt nemhogy letérdeltem, de kompletten meghaltam, többiek szintén. Szeretném tolni, de ez kissé elveszi a kedvem, DZ-be nem is járok egy ideje pont az ilyenek miatt. Pedíg az 1-ben alsóhangon a fele játékidőm ott ment el. Ez csak azért fáj, mert azon kevesek közé tartozom (remélem nem vagyunk annyira kevesen) akiknek tetszik a 2-ben is a DZ. -
#7533 Csináltak egy bugos játékból, egy elképesztően bugos játékot,a nevük bugifos,de azért tartjuk a frontot csak nem tudom ,hogy miért
-
Sunrider924 #7532 Csak halkan szolok hogy a Polarity switch-nel NE kovesd a tutorialt csak siman escape a pics@ba, vagy ugy jarsz mint en es ki fog akadni a jatek es gamerestart lesz belole. Most oszinten ehez a szintu amatorseghez en mar nem is keresem a szavakat, ja es semmi kulonos erofeszitest nem csinaltam csak kovettem(volna) a tutorial kikerulhetetlen lepeseit, aminek a vege az ami a screenshoton van es ahol mar semmilyen ingame gomb/parancs nem mukodik... bravo.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.03.24. 10:09:30 -
Nomad90Hun #7531 Nem egészen. Vannak egész jó guide-ek, és az alkatrészek többnyire bossokból esnek, 1.2 kivétellel, illetve van egy exo smg aminek a darabjait ládanyitogatással (hiéna ládákat kell nyitogatni, adott helyeken) lehet megszerezni, de ezek sajnos csak x% eséllyel esnek, a ládás cuccok nehezebbek, mert a frakció ládákat naponta 1x lehet csak kinyitni. Amúgy nekem mióta bejött a kieg tegnap esett ki az első exo cucc az Acosta Go Bag, de nem rohanok sehova. Illetve van olyan cucc ami progression lock-os, ilyen pl. az Eagle Bearer AR ami raidből eshet. -
#7530 Tehát az, hogy essen exotic alkatrész csak a randomon múlik... ? -
Nomad90Hun #7529 Annó úgy ment igen, hogy 30-ra érve előbb felhúztad magad világszint 5-re (world tier 5) és menet közben szedegetted össze az exotikus fegyverek alkatrészeit, majd világszint 5-re érve feljavítottad (upgrade) 500-asra ha korábban meglett valamelyik, aztán most 40-en ha már megvan kieshet egyben az adott exo fegyver. Neked annyiban nehezebb vagy könnyebb a dolgod, hogy most 40-en értél oda, mint más 30-on, hogy darabonként szedegeted ki a fegyvereket. -
#7528 Köszi! Közben egy file ellenőrzés megoldotta a hibát. Volt benne hibás fájl... Közben próbálok egy exotic fegyót összerakni, de a Hyena ládák nem akarják dobni az alkatrészeket. Nem tudom, hogy összefüggésben a világ szintjével? Mert V1-esen megcsináltam a DLC-t és most 40-es karim ill. 9/9 jelentsen ez bármit is, de most látok olyat a térképen amit eddig nem...pl. melyik régió milyen lootot dob...
Szóval ahhoz, h bármilyen exotic cuccot összerakjak V4 kell hozzá? -
Why #7527 Sajnos ez másnál is megvan :( Nálam 2080TI videókari és néha óránként kb pár másodpercre összefolyik a kép,mintha 420p-s lenne a kép vagy régi videokazzetás gagyi minőség. Gondolom tudnak róla a fejlesztők vagyis remélem és javitják.