7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #7526 The Division 1 és 2 csoport ha szeretnél egy közel 2000 fős Division csoport tagja lenni vagy segitséget szeretnél kérni valamiben. Én is tagja vagyok csak ajánlani tudom. -
#7525 -
Andule #7524 #7487 nehezmenyezte h a Div1 nem kap mar nagyon akciot; jelentem steam-en epp ilyen GBP13.85 a Gold verza. (amugy meg ingyenesen kiprobalhato az alap) -
#7523 Sziasztok! Ma volt valami frissítés(DIVISION 2) és azóta a játék grafikája problémás. Remegő csíkok stb. Próbáltam már driver frissítést és az se segített. Ötlet vagy tapasztalat?
I7, GTX1070, WIN10.
Utoljára szerkesztette: Titan, 2020.03.17. 17:27:07 -
-
Daermon #7521 Lehet vadászni :)
-
Sunrider924 #7520 Ezt te most komolyan gondoltad? egy coop jatek amiben kulon funkcio van ra hogy share-elheted a lootodat a party tagokkal a jatekos hibaja hogy a shared loot miat bebugzik a jatek? nem inkabb az a cimeres okorseg hogy gearscorehoz kotottek a world tier progresst es ezt megfejeltek azza hogy a progressed personal locked is legyen? ki az aki nem latja elore hogy ebbol mekkora kalamajka lehet egy olyan rendszerben ami megengedi es tamogatja a loot share-t? van valaszom, a Massive-os amatorok, azok inkabb vissza kellene menjenek a konyhaba krumplit pucolni azt talan nem cseszik el.... -
jocking #7519 Az nyilván a játék hibája, hogy te csak úgy egymásnak adogatjátok az OP cuccokat ahelyett, hogy medgoloznátok érte... :) Bár részben igen, mert enged játékosok között fegyvert csereberélgetni. Azt kéne kivenni egy az egyben és no problem. -
#7518 Épp arra gondoltam, hogy csinálok egy új ügynököt, a DLC-hez kapott level boosttal felmegyek level 30-ig és nem látogatom meg vele New Yorkot és akkor mindenféle anomália nélkül tudunk együtt játszani. Köszi a választ mindkettőtöknek! -
Sunrider924 #7517 A dlc jatekos vissza tud menni a lvl 30as alapjatekos pajtasahoz mert visszaskalazodik elvileg, gyakorlatilag ez a felkesz bughalmaz takolmany rendre fogja produkalni a csodakat mint az hogy a 30as jatekosnak is lvl 40es loot-ot dob( a tesom lvl 30as stukkerjebol csinalt egy lvl 40est amit o nyilvanvaloan nem tudott equipelni ezert a jatek lemasolta es adott belole egy lvl1-es verziot es azt hagyta meg equipelve,az ocsem meg nezett ki a fejebol hogy hova lett a dps), meg az ellenfelek is igen erdekesen viselkednek majd, gondolom az amugy sem atomstabil game engine nem tudja kovetni hogy ki lovi jobban a mobot ...
@ Daermon en a te helyedben nem ajanlgatnam ilyen nagy lelkesedessel ezt a felkesz sz@rt megvetelre: tesommal partyzva akartam felfejlodni egy karakterrel, megvettem en is az alapjatek +Warlords kiegeszito csomagot de mondom rendes leszek es nem boostolom magam 30ra, hanem szepen vegig megyek az alapjatek storyjan. Mivel a tesom mar regebb ota jatszik bejott lootot adni amit equipeltem es lett friss 30as karival 470es gearscore. Ez azt eredmenyezte hogy a jatek meghulyult es nem tudta megoldani a dilemmat hogy akkor en most world tier 5 gearben vagyok holott a personal progressem alapjan world tier 1 es, elojott az a gamebreaking bug amit 2019 marciusaban ! javitottak, allitolag, elvesztettem a world tiert, wt3-on ragadtam a karival es semmi esely a tovabblepesre, 60 oranyi jatekidot toroltem mergemben amikor forumozas kozben megtalaltam hogy ezt mar b@szhatom....
@Toby Akinek megvan a dlc az tudja hogy egy teljesen uj rendszerben jatszik ami nem gearscore alapu mint az alapjatek, ez tovabbi problemakat fog majd okozni egy olyan jatekban ami alapvetoen coop orientalt...szoval igen, ha ket haver egyutt akar jatekelmenyt keresni ebben a bughalmazban akkor legyenek legalabb mindketten ugyanabban a cipoben vagy mindketten dlc karival toljak vagy a dlc jatekosnak legyen egy lvl 30as karija amivel marad washingtonban es remelhetoleg sikerul vegig vinni a world tier progresst is bug nelkul, En szemely szerint nem ajanlom most megvetelre ezt a jatekot meg igy learazva sem, egyre masra jonnek a szerver restartok, a fejlesztocsapat a Massive mar az elso resszel is "bizonyitott", hiaba volt paratlan hangulata es tortenete a jateknak ezek az amator balfaszok nem tudnak programozni basszameg desync es anticheat hianya ez a ketto olte meg az elso reszt, na a desync az megvan most is, amikor nyilegyenesen lovod a mobot ami feledrohan es a lovesek felet elviszi a rezfaszubagoly.... mert az hogy a strafe-elo mobot nem tudod eltalalni az mar nem szamit ujdonsagnak, fincsi dolog ez a netkodolas nem is megy az mindenkinek, a Massive-os fiuknak sem...
Szoval szerintem ezzel meg varni kell par hetet amig talan valahogy stabilizaljak, mert ugye friss "baki" hogy sima dz farmolassal lehetett az abszolut baszo/legmagasabb szintu/heroic level geart szerezni (amig eszbe nem kaptak a fiuk hogy hoho szar van a palacsintaban...).
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.03.09. 16:23:45 -
Daermon #7516 Igen, úgytudom skálázódik mindenkihez. Amúgy meg vegyék meg a kieget :D -
#7515 Sziasztok!
Miután New Yorkban elértem a 40-es szintet és visszamegyek DC-be, tudok még érdemben azokkal az ismerősökkel játszani, akiknek nincs meg a DLC? -
Why #7514 Hali! Figyelj én először a sima The Division 2 alapjátékot rendeltem még tavaly elő megjelenés előtt. Azzal az összes specializációt végig kellett küzdeni az összes feladatot! 1-2 hét miután feloldodott! Ez évben megvettem a Year 1 Pass-t hozzá,mert fillérekbe kerül és ad 8 kisebb,nagyobb küldetést is. S persze a legújabb WONY-t is megvettem de minden egyes eurot megért. Egyébbként sikerlt megtalálnod minden specializációt amit kerestél? -
Why #7513 The Division 2 Hungary akiknek segitség kellene vagy klán vagy küldetésekhez keresnél csapattársakat,akkor itt a megoldás! GG! Jó játékot minden Ügynöknek! -
#7512 Sziasztok!
Magyar clan-t keresek , add me on Uplay : B52-OreaL
De clan nelkul is addolhattok , legalabb lesz kivel jatszani.
-
#7511 -
DrSoong #7510 A NY DLC-nél a mosógépes hunternél nekem nem adja be az interakciókat. A mosógépből kiesik a kulcs, felmegyek az emeletre, a 23-as ajtó alapból nyitva van, a falnál nem dobja fel az interakciót. Az összeégett hullánál sem, és a romos égő épületnél sincs interakció annak ellenére, hogy az SHD óra világít a hullán. Tud valaki megoldást erre?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2020.03.05. 02:45:07 -
Daermon #7509 Én meg is vagyok WoNY-al, nekem bejött a sztori :)
A végét felvettem, ha érdekel valakit, de spoileres természetesen.
-
jocking #7508 Eléggé pay-to-win szagú a dolog... :/ -
jocking #7507 Tárgytalan, rájottem, hogy lehet még jobbra görgetni, ahol van még 3 specialization... -
#7506 -
jocking #7505 Hali!
Lenne egy amatőr kérdésem az endgame tartalommal kapcsolatban. A Fehér Házban kiválasztottam egy specialization-t level 30 után. A neten mindenhol azt írják, hogy ez szabadon cserélgethető, nem vagy ahhoz az egyhez kötve, amit kiválasztottál. Nálam viszont az első kiválasztotton kívül az összes többinél egy lakat van, nem tudom őket aktiválni. Mi erre a magyarázat? -
#7504 Ha valaki lemaradt volna róla, megint akciós. -
Alanw #7503 Addig bosszantott a dolog hogy előfizettem Geoforce Now-ra....:-) semmi akadas stb...ha jol vettem a leirasbol ha most még mint founder előfizetsz kb 5 euro marad a dij,a későbbiek nem járnak ennyire jól...raadasul 90 napos probaidővan szoval en pl majd csak majusban kell hogy perkaljak nekik -
#7502 Sziasztok! Pár napja vettem meg a gémet, lecsaptam az akcióra.
Lvl 10 környékén járok, van esetleg magyar Discord szerver? Jó lenne néha csapatba játszani, randomokkal is ellehet lenni, de az mégse olyan fun :D -
lammaer #7501 Fene a fejüket, már felemelték 10 EURra :) -
#7500 Több a növényzet meg a szemét és az ilyen-olyan részecskék. Ennyit vettem igy elsőre észre. Az a gáz, hogy sokkal rondább graffal tudom futtatni, mint a div1-et és sokkal rosszabbul is fut. (Ezért is nem gondoltam erre a vásárláskor, hogy ezzel gond lehet, mert az első rész gyönyörűen ment.) Itt meg minden full low és kikapcsolva, 720p. Igy 55-75 fps, de hirtelen fordulásnál beakad, meg akkor akad még nagyon, ha több ellenfél aggrozik rám. -
Alanw #7499 Mondjuk erdekes,kezdetben joll futott nalam mediumon,aztan valamelyik patch utan minimumon is gond van -
Alanw #7498 https://www.allkeyshop.com/blog/buy-the-division-cd-key-compare-prices/ -
Nomad90Hun #7497 Azért van fejlődés, de ne ezen akasszunk bajszot.
Ami az akadást illeti, a proci lehet kevés, bár nekem a konfigom simán viszi, de múltkor mikor visszaraktam 2 hónapja tán hasonló bajaim voltak. Nálam játék közben eltünedeztek a textúrák, átestem a földön, fps esések stb. A megoldás nálam a driver frissítés volt.
Illetve beállításoknál nézd meg, hogy ha win 10-ed van akkor esetleg nem akar-e véletlen dx12-ben elindulni mert azt nem bírja. -
#7496 Nálam a konfig, amin simán, zökkenőmentesen fut, az i5 4460, 1050Ti, 16Gb ram, 480-as ssd. Tehát a konfigodnak bírnia kellene.
Ha mégsem bírja, annak oka van, és az nem a játék. Hiányzó driver, .net keretrendszer, stb. (Bár a processzorod, az pont gépigény alja, ráadásul K-s procit kér, az i5 2500-ból... így lehet, az a gyenge láncszem. De, sztem, ha az enyémen elmegy, a tieden is kellene.) -
#7494 kuponnal csak 847 Ft -
Daermon #7493 Tegnap visszatelepitettem, de nálam ment simán. -
#7492 Karban van tartva a gépem. De egyébként bármikor, bármire megoldások voltak ezek valaha valakinek? :) Úgy látom, hogy igazából csak hatalmas az erőforrás igénye. Pedig aztán az első részhez képes 0 a fejlődés... -
#7491 Első körben víruskergetés, aztán töredezettség-mentesítés, de a tünetek alapján én valószínűleg újrahúznám a windózt... -
Toni85 #7490 Szia!
Én és haverom most vettük meg.Nekem lenne kedvem együtt tolni. -
#7489 Várom akkor a megoldást... -
#7488 Azért az nem feltétlenül a játék hibája. -
Anonymusxx #7487 Valakinek nincs véletlen olcsón eladó első rész, vagy gold verziója? Már vagy egy éve nincs akcióba...
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2020.02.16. 16:02:19 -
#7486 Megérne 3 eurót, ha lehetne vele normálisan játszani. Telepités után vagy 3 órába telt, hogy a karaktert lekreáljam legalább. Először kért valami win frissitést. Ok, felraktam neki. Utána valamiért fullscreenben akart elindulni olyan frissitéssel, amit a monitor nem tud. Egyszer valamiért ablakosban elindult és be tudtam állitani. Utána vagy 5x karakter kreálás közbe dc. Ma próbálok játszogatni vele, de ez egy idegbaj csak. Már minden graf. beállitás minimumon. Kikapcsolva minden vacak, mégis elfogy a memória és a cpu is 98-100%-on fut. Leesik az fps mint a szemét és annyira akad, hogy játszhatatlan.