7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
jocking #7607 Hosszú kihagyás után folytatnám a játékot. Amikor abba kellett hagynom, akkor valahol a 2. manhunt célpontot nyírtam ki a Season 1 Manhunt-ban (ahol Jupiter a fő célpont). Most belépés után láttam, hogy már Season 2-nél tart a dolog. Van arra valami lehetőség, hogy a Season 1-et folytathassam ott, ahol félbemaradt? -
Why #7606 Több mint 2000 taggal! Gyertek és remélem megtaláljátok a játékostársakat.Kattincs erre! Jó játékot Ügynökök!
Utoljára szerkesztette: Why, 2020.09.14. 21:47:41 -
Legendrush30 #7604 Szia, én is letöltöttem azért nem olyan rossz lehet néha bele nezegetek hátha megjön a kedvem :) -
Zoolee1976 #7603 Szia!Én most próbáltam ki,de nem jött be, viszont rajtam kívül még voltak vagy tizen abban a kezdő épületben!Xboxon tegnap olyan 14:00 körül, úgy hogy gondolom Európaiak voltak. -
Legendrush30 #7602 Van még élet a div1ben xboxon ? Érdemes letölteni ha csak a multi rész erdekel ? Most gwg lett csak azért probalnám ki. -
JonasSandor #7601 Nehézfokozatra állítottam be. -
#7600 Es az meg csak a tutorial resze :) Egyedul nagyon kinlodas, de csapattal nem veszes. -
JonasSandor #7599 Jó durva volt a rendörőrs. -
JonasSandor #7598 Direct x 12-be elmosódott az ég, nálatok is? Vagy valamit elcsesztem. -
JonasSandor #7597 Bevan húzva az első része, még jóhogy nem vettem meg. -
#7596 -
Bosco II #7595 Szia!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha jól figyeltem a játékban - és nincs meg a Warlords of New York kiegészítő, - a tárgyak, felszerelések maximum gear score (vagy pontértéke) értéke 515 pont lehet. Ha van egy tárgyam, aminek a pontértéke pl.: 495 pont, azt lehet e bárhol „húzni,” növelni egy kis anyagi ráfordítással vagy ilyenre egyáltalán nincs lehetőség?
És mitől függ a talált tárgyak pontértéke? Régebben könnyebbek jöttek akár az 515 pontértékű tárgyak, de mostanában alig „dob a gép” 500-as pontértékűt is. Pedig hard meg challenging fokozaton is teljesítem a küldetéseket folyamatosan.
Tárgykészítésnél a fehér házban, ha szeretnék készíteni egy tárgyat, akkor azt írja, hogy a maximum pontértéke 505 pontos lehet. Megéri készíteni? Vagyis számomra akkor érné meg, ha utána odamehetnék egy másik munkapadhoz és tovább húzhatnám a pontértékét? Szóval Te szoktál készíteni tárgyakat? Vagy csak ideiglenesen, ilyen pótlónak, hogy megadja a bónuszt, hogy ki legyen a harmadik darab és utána keresgélsz jobbat?
Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm szépen. -
#7594 -
Why #7593 The Division Hungary csoport közel 2000 taggal,heti 34 új bejegyzéssel átlagban. Ha szeretnél egy jó közösség tagja lenni gyere csatlakozz. -
Bosco II #7592 Szia!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha jól figyeltem a játékban - és nincs meg a Warlords of New York kiegészítő, - a tárgyak, felszerelések maximum gear score (vagy pontértéke) értéke 515 pont lehet. Ha van egy tárgyam, aminek a pontértéke pl.: 495 pont, azt lehet e bárhol „húzni,” növelni egy kis anyagi ráfordítással vagy ilyenre egyáltalán nincs lehetőség?
És mitől függ a talált tárgyak pontértéke? Régebben könnyebbek jöttek akár az 515 pontértékű tárgyak, de mostanában alig „dob a gép” 500-as pontértékűt is. Pedig hard meg challenging fokozaton is teljesítem a küldetéseket folyamatosan.
Tárgykészítésnél a fehér házban, ha szeretnék készíteni egy tárgyat, akkor azt írja, hogy a maximum pontértéke 505 pontos lehet. Megéri készíteni? Vagyis számomra akkor érné meg, ha utána odamehetnék egy másik munkapadhoz és tovább húzhatnám a pontértékét? Szóval Te szoktál készíteni tárgyakat? Vagy csak ideiglenesen, ilyen pótlónak, hogy megadja a bónuszt, hogy ki legyen a harmadik darab és utána keresgélsz jobbat?
Sajnos én nem vagyok fent az arckönyvön.
Válaszodat és segítségedet előre is köszönöm szépen.
-
Why #7591 Elkezdődött a legújabb Hutsman! Érdekes,mert csak LUNA-t csináltam meg eddig, termite még vár és persze a legújabb is. -
Why #7590 Igy van! Sőt! Szerintem az első rész volt az a játék,ami miatt imádom mind a mai napig is a DIVISION játékot! -
Why #7589 The Division és The Division 2 csoport facebookon közel 2000 taggal! Ha szeretnél csatlakozni! -
JonasSandor #7588 Az igaz a gold edítion utólag nézve nincs is pc-re. -
Alanw #7587 A helyzet az hogy még az első rész szerverei is élnek -
JonasSandor #7586 Division 2 gold edítionba mi van?, most 7 rugó megéri?
Meg ennél a játéknál ha leállnak a szerverek akkor mivan? -
#7585 -
#7584 -
#7583 -
#7582 -
Why #7581 The Division 1 és 2 csoport facebookon! Több,mint 1800 taggal! Havi 69 tagok álltal publikált tanácsok,tippek.Segitség új játékosoknak és régieknek. -
Why #7580 -
Why #7579 -
#7578 -
#7577 -
#7576 -
#7575 -
Bosco II #7574 Sziasztok!
Köszönöm szépen a múltkori segítséget, tanácsokat Sunrider924.
Elértem a 30-as szintet.
Specializációt (robbantós, gatlingos stb.) akkor fogom tudni majd kiválasztani, ha a három pirossal jelölt küldetést megcsinálom? Térkép szélein találhatóak.
Valamint érdeklődnék, hogy zöld szetteket honnan tudok majd szerezni? Csak raid-ekből és dark zone-ból? Vagy event-ek során (időszakos események)?
Valamint a raid-ek mikor jelennek meg a térképen? Specializáció megjelenése után (esetlegesen a három piros küldetés teljesítését követően)?
Valamint nem nyitottam ki egy supply room-ot sem még a térképen. Elfoglaltam az összes control pointot, de a supply room-jaikat nem nyitogattam ki. Érdemes előtte a control point officereknél feljebb tornászni a control point szintjét, food és water adományokkal, vagy az a supply room-ban lévő "kincsekre" (felszerelések, fegyverek stb.) nincs semmilyen hatással, szóval nyugodtan menjek végig az összesen és nyitogassam őket bátran?
Valamint van e olyan felszerelés, ami a skill-re is ad egy pontot és még az assult rifle sebzését is növeli 10%-al? Olyan felszerelés van, rögtön az első szintje az (ha csak egy darabot birtokolunk a felszerelésből), hogy 10%-ot ad az assault rifle sebzésére, de a skill-re nem ad pontot.
És a fegyver kiegészítőknél (távcső, tár stb.) melyikek a "jobb" vagy "hatékonyabb" kiegészítők, amit SHD pontokból tudunk kiváltani a skill-es csávónál a fehérházban vagy amit küldetések (project) során tudunk megszerezni tervrajzok? Szóval érdemes e SHD pontokat költeni a skill-es gyereknél a kiegészítők kiváltására?
Válaszaitokat és segítségeteket ismételten köszönöm szépen előre is, és mindenkinek jó játékot! :) -
#7573 -
DrSoong #7572 Akinek van esze az ezután a DLC után nem ad ki több pénzt a játékra. A gáz az, hogy aki nem vette meg a DLC-t annak jelenleg mégszarabb a játékban. -
#7571 -
Nomad90Hun #7570 Mégjobb... Amit nem értek ,hogy hogyan voltak képesek kb. fél éve kipatchelt hibákat visszahozni a játékba, ha tippelnem kéne, szerintem a régi verzióra fejlesztették rá a WoNY-t, utána fel lett patch-elve a jelenlegire, és nem nézték át. Másik amin még gondolkoztam, hogy ha már voltak olyan jófejek és kivették az elite dmg-et nem kellett volna mondjuk az ellenfelek páncélját is csökkenteni ezzel egy időben.
Meg ami nekem is bajom a WoNY-val, hogy, megint a dolog könnyebbik végét fogták meg, és rámentek a nosztalgia érzésre, nesze nektek 5 küldi oszt jónapot. Ne mondják már nekem, hogy a grind fogja életben tartani a játékot mert nem fogja.
Olyan nehéz lett volna berakni mondjuk new york-ba egy underground 2.0-t, ha már az alagútfúróval a story szerint a cleanerek hónapok óta jobb-balra keresztül-kasul furkáltak, nem kellet volna mást csinálni, csak azt a küldit amikor Kajika-t kergetjük berakni a pályát és a pálya elemeit random generálva berakosgatni, storynak-nak meg betenni, hogy le kell menni stabilitási méréseket végezni. Esetleg még a cleanerek mellé még beengedni a rikereket, meg mondjuk a black tuskot, plusz nyakon önteni a random érkező rouge agentekkel, rengeteg embernek bejött volna valószínűleg. Másik ami így hirtelenjében eszembe jutott, az meg hogy washington mellett tuti, hogy van valami kisváros erdőkkel, meg dombokkal, esetleg 1-2 barlanggal. Na és ott megcsinálni a survival 2.0-t, a ködös-esős időjárás még 1 jó kis silent hill hangulatot is adott volna a dolognak, azzal kezdve, hogy a black tusk valamivel csapdába csalja az agentet, lelövik a helikopterünket, és zavarják a kommunikációt már adta volna magát 2 objektív, hogy serült vagy, keress valamit amivel meggyógyítod magad, plusz teremts kapcsolatot újra a divisionnel, és maradj életben amíg érted nem jönnek, plusz juss el a kivonási pontra. Most így reggelizés + kávékészítés közben gondolkoztam kicsit, azaz 10 perc alatt, már ez így beugrott, nem hiszem, hogy a massive-os arcoknak sokkal kevesebb idejük lenne kreatívkodni, és nem tudtak volna valami hasonlóval előrukkolni.
Na de mindegy, hagyom is a fenébe az egészet mert csak ideges leszek.
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.22. 08:49:51 -
#7569 van itt több probléma is. nekem pl eltűnt a 40-es striker kneepad-em, és kaptam helyette valami 1-es szintű szürke fost. (nem egyedi bug) ezen kívül pár misszio is bugos lett, olyan szinten hogy tovább sem lehet menni,. -
Nomad90Hun #7568 Most munka közben volt 30 perc pihenőm megnéztem 1-2 értékelést a TU9-ről, plusz beleolvastam én is, és szög a koporsóba ez a véleményem...
A loot továbbra is egy kalap bikaürülék, az ellenfelek már-már félisten szinten vannak hp-val, és sébzéssel dmg builden 3 golyó vagy egy sima elite lila enemynek challange-en, miközben az ember azt érzi, hogy őket mintha vízipisztollyal lőné, közel god rollos fegyverrel a kezében, és ez így jól van... Másik, hogy nerfelni kell azt a 2-3 itemet majdnem 50%-al ami már már olyan szintre emelte a sebzést, hogy az ember azt mondta rá, hogy ok ez már jó lesz, nem azt hogy húha végre faszán sebzek, csak szimplán ez már ok sebzés..., eközben javítottak egy láthatatlan dobozt, miközben a world tier váltós bug visszatért, zseniális tényleg.... Csak úgy próbaképp ránéztem a discordra, az a dedikált klán discord ahol pár hónappal ezelőtt napi szinten több tucat ember volt jelen és tolta a div 2-t egyszerre, és aminek van 100+ tagja, ahol naponta mentek (akár többször is) egyszerre 2-3 csapattal raid-et, azon a discord-on most 100+ emberből 1 azaz EGY ember aki aktívan nyomja a div 2-t...... Biró Úr / Asszony köszönöm ennyi volt...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.04.21. 11:29:34 -
#7567 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Monster Hunter World-be 23-án jön Master Rank Kulve Taroth, amivel a High Rank fegyvereket lehet fejleszteni, szóval valószínűleg minimum sidegradeket kapunk a jelenlegi fegyverekhez, de pár fegyvertípusban (14 van, ugye) biztos, hogy új Best in Slot is lesz. Eddig azért elég soknál a Safi fegyverek voltak a legjobbak.