7647
  • gibson9
    Na de ez az, hogy az elsők között voltam.. azt hiszem pont január 8-án kezdődött az előrendelés rá. Csak úgy tűnik az se jó ha túl hamar rendeled elő, mert egyszerűen elfeledkeznek rólad.
  • lostprophet
    Nekem is a 4. boltban sikerült csak hozzájutnom egy Sleeper Agent Editionhöz (hathatós segítséggel). Legközelebb majd az elsők között fogok előrendelni, hogy ne legyen belőle ilyen szívatás.
  • Negritis
    amúgy náluk a webfelületen be van ragadva jópár rendelésem "függőben"-re :D
    de igen, náluk ha rendelek akkor bízhatok benne hogy magát a programot meg is kapom

bár az extra előrendelői ajándékoknál nem megbíhatóak másodjára volt belőle balhé (a fallout4nél sem sikerült összehozni a cuccokat amit ajándékba vett anyum)
  • AJensen
    Nah megoldódott, huh nagy kő esett le a szívemről. Már jön is lefele.
  • gibson9
    Teljesen igazad van, de legalább ők nem felejtik el az előrendelésed :D ráadásul mostanában már az ő áraik sincsenek elszállva, kiváltképp előrendelésnél.
  • Negritis
    az 576 se éppen a legjobb bolt a világon :D
    köcsög gecik azok is
    cserébe sokszor még bőven feláras is a cucc
  • AJensen
    Szóval kell egy acc az nvidia oldalán utána tudom összekötni.
    Megpróbálom szólok ha sikerült.
  • MarkBlade
    mert előbb az Nvidia oldalán kell redeemelni.. és utána összekötni az uplay fiókkal.
  • gibson9
    Január 8-án előrendeltem a Sleeper Agent Editiont Pc-re a konzolok szervizénél és az 576-ban is. Meg is jöttek a visszaigazoló email-ek, hogy köszönjük az előrendelést, persze ez még nem megrendelés, azt majd akkor tudom megtenni, ha megkapták a játékokat és értesítenek, hogy még mindig akarom e. 2 napja jelent meg a játék, de a konzolok szervizétől semmit nem kaptam azóta se :D Korrekt, megbízható bolt :) Szarfaszúak :D Még jó, hogy van 576 is a világon :D
  • AJensen
    Nvidia-s kupon.
    A gond az, hogy hiába írom be a kódot nem fogadja el a Uplay.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.10. 12:43:00
  • kopaszeger
    Betyar70 küldtem a privátot légyszíves válaszolj.
    Előre is kösz
  • MarkBlade
    asus oldalán próbálod? Gondolom videokártyás kuponról van szó..
  • AJensen
    Segítséget kérnék a jelenlévőktől!

Vásároltam egy kupon kódot, de nem engedi aktiválni. Miért?
    Hiteles számlát kaptam a kódról, tehát még az sem lehet mondani, hogy kamu.
  • Betyar070
    Köszi! Erről lehet szó mert nincs olyan slot ahová feltudnám tenni. Legalább adna valami infót hogy te barom erre a fegyvere nem aktiválható mert.....
  • jutah
    Aki akar felvehet engem is FLASHP0INTER néven az ó helyére nullát írjatok...
  • AnuluWork #1738
    Szerintem nem egyről beszéltek.

Tudom miről beszél, és valaki írta, hogy magasabb szinten jön elő, más kék feletti fegyvernél. Ha jól vettem ki a játékban, L15 feletti fegyvereknél alapból lesz ilyen slot amibe beteheted, de még nem vagyok L15, így nem tudom leellenőrizni.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 11:04:17
  • AnuluWork #1737
    Nyomd meg. Lépj ki a játékból, vissza, és amikor betöltöd az állást, azonnal megadja egy másik instában.
  • AnuluWork #1736
    Alapból kilőttem menüből a bétában. Most ez az opció vagy nem kikapcsolható, vagy nem találom a menüben, úgy el van dugva.
  • Teddy99
    Kicsi, közepes és nagy kiegészítő méretek vannak tudtommal. ha a fegyódnak megfelelő méretben nincs kieg akkor sehogy :D
    Dupla kattal először a fegyver választóba mész, utána dupla kattal megváltoztatod hogy 1. vagy 2. fegyver legyen és ha ugyan arra helyre választod akkor erre a 2. dupla kattra, ha más helyre akkor a 3. dupla kattra jön elő a felület.
  • Amiga
    Félelmetes tumultus van a laptop előtt. :-D Van, hogy ott tolakszanak vagy tizen, mögöttük meg a többiek tapsolnak. :-D
  • Jabar
    Ha csapatban vagyok mivel tudok írni csapat chatre? /p /g /cs semelyikre nem reagál csak annyit ír ki hogy nincs engedélyezve a globál chat vagy mi? magyarra van állítva, nem tudom ez számít vagy sem.
  • Betyar070
    Ez eddig rendben van (ezt én is tudom),de itt hogy kell felhelyezni mert sehol sincs olyan felület ahová feltudnám tenni. Lehet hogy csak bizonyos magasabb szintű fegyókral lehet felhelyezni ? (A jelenlegi egy kék 10szintű SCAR)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:39:23
  • Teddy99
    jelentkezz ki/be és utána jó lesz. Folyamatosan kell nyomni az F-et miután voltál a hátsó szobában és beszéltél a csajjal.
  • Betyar070
    kösszi! puszi!
  • Teddy99
    Dupla katt a fegyon és akkor jön be a kiegészítők felszerelése felület.
  • Betyar070
    Átalakított tűzfegyver módosítás a neve.No ezt hol, hogy kell aktiválni a fegyverre ?

MÁS: Ilyet már rég írtam,de köszönet a készítőknek a játékért !!! SZUPER ! A nyalizó, elégedetlen trollkölykök meg ....
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:32:42
  • Amiga
    HELP!

Elkezdtem a játékot. Az első safe zone-ban van egy laptop, ott kéne befejeznem az ügynök aktiválását.

Itt hiába nyomkodom, nem történik semmi és állandóan lökdösődnek előtte. Mit kell csinálnom és minek kellene történnie?
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.03.10. 10:28:10
  • bogyimobil
    Hy all!

Nekem eddig nagyon tetszik minden téren a játék. Szerintem nagyon eltalálták.
    Lvl13 vagyok. DZ lvl8. Ha valakinek van kedve játszani összeverődve, jelöljön. (bogyimobil) Du 5-6 órától fent vagyok kifulladásig. :D

üdv:bogyi
  • Betyar070
    A fegyver módosítást hogy lehet rárakni a fegyókra ??? Az árusnál vettem egy fegyvermódosítás 890 maniért ami a tűzerőt növeli.
    Nem a kiegészítőkre gondolok ( hangtompító red dot...stb),

#1721 igen lehet menni ,de ilyenkor a csapatparancsnok ( aki kiválasztja a küldetést) szintjén fog a küldi elindulni. Vagyis, ha lvl 10 szinten vagy és kiválasztasz egy 10 szintű küldetést az újoncnak is a lvl10 szintű NPC-vel kell megküzdenie.
    Pont tegnap próbáltuk ki ezt a felállást az lvl3 szintű haver még asszisztálni se tudott annyira kevés volt a tűzereje a lvl10 NPC-hez.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 10:14:26
  • Bandicoot
  • Moby
    Nem, ez a bétában is alapból ilyen volt.
  • Jabar
    nálam bétában is így volt de tegnap ahogy nézegettem a beállításokat lehet kapcsolni hogy nyomva tartsd vagy kapcsold.
  • AnuluWork #1721
    Van korlát arra, ha mondjuk L10esként akarok menni L1es baráttal? Lehet, nem lehet?
  • AnuluWork #1720
    De korábban csak addig futott, míg nyomtam a futást. Ezt most úgy változtatták meg, hogy addig fut, míg meg nem nyomom újból a futást. :) Szerencsére a sétát nem vették ki. Anno a WDben pl. konzolon nem volt séta, csak futás. Itt szerencsére van és PCn a WDben is volt.
  • Teddy99
    X-et megnyomod futás közben :-) Most is benne van.
  • MarkBlade
    4 karaktered lehet összesen. A karakterválasztó képernyőn bal felül ott vannak a kis + kockák ahol választhatsz.
    Automata futás?Van benne olyan? Én nem találkoztam azzal :D
  • Teddy99
    Akkor elnézést a spam-ért és köszönöm a választ.
  • AnuluWork #1716
    Ahol építed a bázist, ott. A medical részlegtől jobbra.

Amúgy a fegyver skineket ÉN nem kaptam meg. A ruhát, stb. igen, de a skineket nem. Fegyvert kaptam, amin volt skin, de ez így nem biznisz, mert levenni nem lehet őket szétszereléssel.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.10. 08:06:20
  • AnuluWork #1715
    Hogyan kezeli a program azt, ha valaki mondjuk most száll be a játékba, és menne magasabb szintű játékossal pvezni?

Aki meghív, ahhoz butítja a rendszer a játékot, vagy a magasabb szintű fog számítani? Ilyenkor kap a magasabb szintű egyáltalán XPt?

Egyébként 1 karakterünk lehet csak, vagy több? (Hátha tesznek be új fejeket és kinézezet, azért kérdezem.)

Lehet valahol fizimiskát változtatni?

Lockpicket lehet valahol venni, ill. melyik küldi adja, ha adja a tervrajzot hozzá?

Az automata futást bétában be ill. ki lehetett kapcsolni. Itt nem találom. Ki lehet? Mert pár dolgot megváltoztattak a béta óta, apróságokat, és főleg zavaró irányba mentek el. (Pl. fedezék mögül a bétában egy kapcsolóval lehetett ki ill. be ugrani, most, meg kell nyomni a space-t.

• Moby
    Lehet kéne már valami FAQ-t tenni a fejlécben, mert minden nap előkerülnek ugyanazok a kérdések.