The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jabar
konzolon v pc-n tolod majd májsztró?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TDC Geronimo
A lényeg, hogy úgy néz ki még a hónapban lesz beta :p

Amúgy befutott az angol trailer

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
wait, what?

TDC Geronimo

tutituti
a tactical shield menő.Várom nagyon.remélem nem dolgozok pont amikor kezdődik a tesztelés.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

TDC Geronimo
Új trailer egyelőre olaszul

Este 5-6 körül jön a hivatalos angol.

Redittes pletyka szerint január 29. a zárt béta. Jöhetne elöbb 😄
gibson9
Igen, tudom 😊

TDC Geronimo
Ilyen budge játékot ne keverjünk egy Divisionnel.

GaBika6
Azért sztem nem ilyen egyszerű! Sok játék nem fut olyan jól PC-n, mivel csak átirat és ez nagyon látszik játékélményben és kinézetben is egyaránt! Ezért is nem veszek látatlanban!

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

TDC Geronimo
alpha volt és mielőtt próbáltam volna már nem is nagyon érdekelt a játék. Mikor bemutatták nagyon tetszett, de annyi ideje húzták, hogy el is feledkeztem róla, de alpha után előrendeltem, mert pozitív csalódás volt.

Az meg szerintem nyilvánvaló, hogy PCn minden szebb, mint konzolon, mivel PCn nincsenek HW határok.

GaBika6
És akkor a konzolon csúnyább lesz a játék? Tudom, hogy nem jelent meg, nem végleges és ezek csak találgatások, de a konzol béta akkor lenyűgözött?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

TDC Geronimo
Ezt a nem is olyan a grafikát hagyjuk. Én boxon próbáltam és ahhoz képest gyönyörű volt a játék. Az egyik leghitelesebben összerakott elhagyatott város, amit valaha láttam, atmoszféra kegyetlen jó, ehhez sokat tesznek hozzá a fények/effektek meg a napszak/időjárás változás is. Az első bemutatók meg mind PCsek voltak.

TDC Geronimo
Nincs oldal FFA pvp van dark zoneba. VÁlaszthatod azt is, hogy nem ölsz senkit csak rogue agenteket, de te magad is lehetsz az. A "single" része meg olyasmi mint egy open world cucc. Kint mászkálsz egyedül ott nincsenek játékosok hacsak nem invelsz be valami barátot magad mellé. Vannak NPCk akik adnak küldetéseket, de vannak ilyen random eventek is meg gyűjthető cuccok pl hangfelvételek stb.

GaBika6
Jót kérdezel, csak nem jó helyen... <#awink>

És a pvp az mégis hogyan működik majd? Úgy értem egymást ölik majd a Division squadok? Vagy választhatunk oldalt? Lehetünk Divison-ösök is meg anarchisták (saját jelző, jobb nem jutott eszembe hirtelen) is?

"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc

GaBika6
Én úgy tudom az előzetes videók alapján, hogy vírus által kihalt az emberiség egy része a "black friday" nap után. Ezt a pénzen megtelepedett vírussal magyarázzák, ami még valahol jó alap a történetnek... Majd az U.S.A. kormánya által válsághelyzetre képzett ügynökök szerepébe bújhatnak a játékosok, akiknek a feladatuk a gyengék védelme és a normálishoz közeli, élhető állapot visszaállítása. Más játékosokkal összeállva és a.i-k valamint más játékosok legyőzése a cél, ezáltal hírnevet és újabb muníciókat szerzel a következő területek meghódítására, megtisztítására. A videók alapján gondolom, hogy a biztonságos zónákban lehet a.i-kra gyakorolni és az úgynevezett "sötét körzeteken" kapcsolódunk be a multi területre a térképen. Valami ilyesmi lesz a sztori, de kérdés hogy sikerült ezt összehozni multi környezetben úgy, hogy élvezhető legyen a játék és ne laposodjon el...
A videókkal behülyítették a népet rendesen, majd később kiderült nem is olyan a grafika amit beígértek és a béta is csúszik. Szóval kíváncsian várom mi lesz. Én tuti nem veszek elővételben játékot amíg nem próbáltam, mert mostanában elég sokat hazudnak a kiadók a több profit érdekében, amit gusztustalannak találok! Nem is értem, hogy páran hogy adhatnak ki semmire 60 euro-t, de más zsebében nem turkálok, biztos tudja mit csinál! <#worship>

oneal1
mivel nagyon kevesen próbálták, ezért nehéz olyat találni akik mesélni fognak!

a másik, hogy youtubeon azért meg tudsz nézni pár videót!

de nem a kajagyűjtés a cél! 😄 😄

!Forza Ferrari!

Hello meséljen már valaki a játékról egy kicsit, hogy működik a játék. Élelmet kell gyűjteni vagy mit jelent benne survivor game?
AnuluWork
Nem mindenhol írták még ki.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

kinguinon 38 eu meg gondolom dobnak rá valamennyit!
Én a Witcher 3 Collectorsért fizettem 40k-t.
Mostanság ennyi egy gyűjtői.
oneal1
gondolom vágja ha előrendelte.... 😄

!Forza Ferrari!

AnuluWork
Vágod, hogy 35k HUF? 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

oneal1
hát ha itthoni boltoknál rendeled elő akkor a futárnak kell fizetni ha hozza ki, ha neten veszed digitálisan akkor most kell perkálni.

!Forza Ferrari!

Hello! Valaki aki próbálta korai változatot, mesélhetne egy kicsit, hogy kell a játék menetet elképzelni, mit kell csinálni? Van főhadiszállás, onnan kell elindulni felderíteni, küldetésekre? Mi a lényeg?
Köszönöm előre is a választ!
Utoljára szerkesztette: Stief, 2016.01.10. 07:55:25
gabo91
Tudnátok valami megbízható oldalt ajánlani, ahol még jó áron lehet előrendelni most?
Illetve ha előrendelem az mit takar? Hogy működik ez? most kell fizetni vagy megjelenéskor?
köszönöm

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

GaBika6
Írj nekik. Nem hiszem, hogy hagyják az ilyet, mert sok vásárlótól esnének el...<#awink>

Shep
Ehhez képest még mindig ott van aki nekem kamu kulcsot adott, ráadásul azóta nem csak én jártam így, úgyhogy lehet régebben kizárták de úgy tűnik egy ideje csak a pénz a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

GaBika6
Nekem egy 26 forintos játékkal volt csak gondom és azzal is foglalkoztak nagyon korrekt módon. Gondoltam letesztelem! A kamu eladókat kizárják...

Hexex86
Én G2A meg Kinguint használok. Nem lehet egy rossz szavam se. Van pár game.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Eddig nekem se volt gond... Melyik amúgy a legmegbízhatóbb ?
Shep
Ja, le se szartak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Systore
elég jó support van ott. írtál nekik?
Shep
Én is vettem már ott de most belefutottam egy kamuba így többet nem fogok és azért írom ,hogy más ne járjon így, mert lehet lesz 1-2 jó aztán vesz egy kicsit drágább játékot és bebukja. Ráadásul azt sem értem ,hogy az ilyen kamu kódokat adó eladókat, hogy hagyhatják tovább árulni, tróger oldal na.

Hexex86
Én már egy jópár gamet vettem onnan és mindegyik működött. Persze lehet mindig csak pont kifogtam.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Shep
G2A-ról senki ne vegyen béta kódot, mert jó van rá esély, hogy kamu kódot kaptok! Sőt igazából semmit ne vegyetek onnan, mert lutri ,hogy jó lesz-e.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.09. 10:24:09

Hexex86
Grat! 😊 Remélem jó lesz. Én is reménykedek benne. Tudjuk milyen volt pl. a Watchdogs, de az sem volt annyira rossz mint amennyire mondták. Csak nem kellett volna elterjeszteni, hogy gta gyilkos meg hasonló.
Ha olan "kütyük" lesznek és úgy kidolgozva mint a Siege-be annak örülni fogok. Tetszik az az újítás. Nem csak sima lövölde.
Én várom a zárt bétát aztán, ha tetszik azonnal vétel.

gibson9
Collector előrendelve 😊 valamiért bízom most ebben a játèkban.

oneal1
ha igazad lesz akkor az csak egy kirakat verzió lesz. 2-3 hét alatt nem sok mindenen tudnak változtatni sajnos :S

!Forza Ferrari!

Jabar
Szerintem majd február elején lesz.

oneal1
amúgy tényleg!

nem javában már tolni kéne a betat hogy március 8 -ra minden klappoljon?

persze ha tökéletes akkor nem kell LOOOOOOL

!Forza Ferrari!

2 hónap és megjelenés.
Illene az a béta már 😄
akkor ok, köszi 😊

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Jabar
Még nem indult el. Majd küldenek levelet ha elindul.

A béta már megy? mert van kulcsom, beregeltem az oldalon kaptam mailt és ennyi.

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Jabar
Ha érdekelnek amúgy is a TC játékok most humblebundle-n a heti csomag TC-s játékok és kapsz Division béta kulcsot is.

oneal1
én belépek majd mindenképp! legalább a beta erejéig.

Igazából félek a játéktól, hogy jó lesz e. Nekem kicsit egyenlőre watch dogs szagú a dolog.
Persze közben szeretném ha nagyon jó lenne, szóval reménykedek! 😄

!Forza Ferrari!

Husimoto
Aki gondolj majd a zárt bétában csapatban játszani a játékot, vagyunk páran akik már régóta szemezgetnek a játékkal van egy face oldalunk ahová bárki jelentkezhet, aki majd gyorsan szeretne csapattagokat találni. Bárkit szeretettel várunk.

Tom Clancy's The Division Hungary

oneal1
nekem is az lett 😄

amúgy pontos dátumról még nem tudni csak hogy 2016 eleje? 😄

!Forza Ferrari!