7647
  • AntiHero
    Már 16nál is érzem, hogy nehezedett.

Van még mit csinálnom. :) Még vannak olyan helyek ahol nem is jártam. :O

• Systore #1792
    ha valaki esetleg szeretne DZ-t tolni, vegyen fel lvl 30 vagyok

Uplay: danee47
  • Yserac
    Szereld fel magad 19-20-ig mert onnan elég szopó :)
  • AntiHero
    Hol? :D
  • Bandicoot
    De ki lehet PS4-en is...:)
  • Tarki
    Nekem is 362-es driver van fent, gond nélkül megy vele a játék.
  • kopaszeger
    Feltettem az új nvidia drivert 364.51 sajna ugyanúgy pár perc után kikapcsol. Valószínű a driver lesz hibás mert a proc hőfoka felment 72-73 fok fölé és azért állítja le a rendszer a gépet.Előzőleg olvastam hogy ez sajna az nvidia hibája akár teljesen tönkre tehet mindent. Meg kell várni egy újabb frissítést ami orvosolni fogja ezt a problémát addig ez a játék sajna részemről felejtős. Azonban ha vki tud vmi megoldást szívesen fogadom a jó tanácsot.
  • Fantasy18
    Második felvonásunk most már 3an :) még itt bénáztunk de majd jobbak leszünk.... elején küldizés utána dark zone!
  • AntiHero
    mert ps4 :D
  • MarkBlade
    ááá.. köszi. Holtáig tanul az ember.
  • Moby
    Chromatic Aberration.

/a currgen húgyfiltere
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.10. 19:15:52
  • MarkBlade
    Mi az a CA? :)
  • AJensen
    Van kezdő játékos, aki 5-ös szinten tart? Mert jelenleg senkihez nem tudok odaverődni társnak.
  • Moby
    CA-t mé nem kapcsolod ki?
  • Prince23
    A mai drivert probáltad?
  • Systore #1778
    dailyt nem lehet matchmakingbe csinálni, vagy csak nem adja be ha bedob küldi közbe valakihez?
  • AntiHero
    15 óra és lvl 15. :)

• kopaszeger
    Nekem most a 361.91 sz verzió ezt tettem fel mert nekem is a 362 volt fent, de sajna ezzel is kidobott igaz jóval később.
  • Betyar070
    Igaz, ezért tartott csak 3évig a fejlesztés. Ha azt az igényt elégítenék ki amit ma egyes elkényeztetett gémerek szeretnének, akkor viszont 5-7évig fejlesztenék, és csak és kizárólag NASA gépeken futna a játék. Ja és kutyaszarral nem találkozni a játékban, nem is életszerű az egész, micsoda vacak, igaz? Na mibe kössünk még bele ?
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.10. 18:14:58
  • Krisztiam #1774
    nekem most 362 van fent..
  • kopaszeger
    én most teszek vissza egy régebbit,majd leírom hogy kilép-e
  • Prince23
    Új NVIDIA driver

érdemes felrakni? :DD
  • bazccka
    Nálam hasonló a probléma. Beírtam a kódot, az Uplay játéklistában nem jelenik meg a játék.
  • Jabar
    Jópofa meg minden, szép is, csak épp van kb 3 féle épület belsőfelépítés, meg udvar stb, folyamatosan ugyan úgy néz ki minden (még a létrák, dobozok, stb is ugyan ott vannak). Azt hittem a beltereket is kidolgozzák rendesen ha már az utcákat megcsinálták.
  • NagyiBMX
    És erre mi lett a válasz? :D uPlaybe hiába írom a kódot, azt írja hogy invalid...
  • Moby
    LOL
  • lostprophet
    Lehet, hogy csak olyan izgalmas a tűzharc, hogy kirúgtad a tápkábelt a lábaddal.
    Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.10. 16:48:50
  • kopaszeger
    Hali!!!!
    Találkozott már vki olyan hibával hogy most telepítettem fel a játékot semmi gondja nincs, de ha elkezdek löni leállítja az egész gépet.
  • AnuluWork #1765
    Kicsit sokat dobál le ma a szerver ...
  • mike01010101
    Irtam a cégnek akitől a kulcsot vettem (instant gaming), rögtön válaszoltak, elnézést kértek és küldték az új kulcsot. Ők zavartak össze valamit. Most már telepítem .)
  • chris0000
    hi.
    u.í. jártam én is mikor a beta kulcsot aktíváltam.
    sajnos csak a support segített,de 24 órán belül válaszoltak is és megoldódott.
    üdv.
  • Teddy99
    Ez a hirdetménytől függ.
    Valahol a készlet erejéig volt kiírva valahol pedig nem. A csomag része volt :-)
    A kisebb boltok ilyenkor jók, mert ott tuti lesz még ahogy nekem is volt :-)
  • Negritis
    neeem, simát csak ugye ő póló + sapkával látta reklámozni és mi az hogy neki nem jut pedig neki JÁR mind2
  • AJensen
    Kösz, kösz!
    Megvolt. Most töltöm lefele.
    Kicsit hülyén hangzik, de vegyetek fel barátnak, aztán majd kiderül mennyire megy együtt a játék.
    Nick nevem - AJensenM
  • Tarki
    Szerintem felszerelésre való modot vettél.
    Ami modok a Firearms, Stamine, Electronics skilleket növelik, azokat csak "ruházatra" tudod tenni (pl: mellény, kesztyű, térdvédő, fegyverszíj).
    Onnan látod hogy egy cuccra rá tudod tenni, hogy az ikon bal alsó sarkában van egy téglalap (hasonlóan mint a fegyvereknél).
  • AnuluWork #1758
    Másfél hete rendelt CE? :D Merész. Annyi azért nem szokott jönni. :)
  • Negritis
    nem volt emberi méretben (értsd XL, XXL) így nekem is maradt a sapi
    de az tényleg tök jó

de amúgy ez tényleg gáz volt amit műveltek
    mondjuk a boltba vicces volt reggel, előttem a hipszter hülyegyerek leállt agonizálni, hogy neki miért nem jár mikor már 1,5 hete előrendelte :D
    aztán mikor én meg kaptam akkor megkérdezte a kiscsaj hogy sapka vagy póló még jobban nekiállt hisztizni
    kurva jót röhögtem :D már ezért megérte 10 percet sorban állni
  • AnuluWork #1756
    Jaja. Sapka és póló helyett választani kellett. Mivel a sapka kurva jó, így ... :D
  • AnuluWork #1755
    2015 júliusában rendeltem elő ... :)
  • AnuluWork #1754
    Nvidian aktiválod, és kapsz egy mailt, benne egy kóddal, amit be kell írnod az ubira. Elvileg ennyi.