7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Yserac #1913 Egész nap játszottam egyszer dobott ki delta error-al. 10 perc és mehettem vissza. -
AJensen #1912 Folyamatos a szerver hiba. Szóval van még mit csinálni a játékon. Főleg ez ügyben. -
#1911 köszi az infót! :) -
#1910 Nem nagyon láttam B ösvényt (nem ajánlgatta, hogy várjak és akkor kecijó lesz nekem), szal elfogadtam a helyzetet. Buktam az aktuálküldit, de mást látaszólag nem. Nem vagyok boldog, de inkább megyek vissza aprítani feküdni másodpercenként. LOL -
#1909 én megvárom amig te rányomsz :D -
#1908 Na ilyenem még nem volt. Azt mondja nekem: Szerverhiba miatt a karaktereim zárolva vannak. feloldhatom őket, de akkor visszarak valahova, és bukom a haladást
Most akkor ha várok, akkor beleállhatok vissza a küldi közepibe ha meggyön a szerver, vaaaagy....mivan? -
#1907 Ha már serverdown ONE :) ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... nekem egy ilyenem van. -
#1906 Az. És bár arról szólnak a hírek, hogy betonkeményen nyitott, azért ezt lehetett sejteni a béta után, Szóval azt nem nagyon mondhatja a ubi, hogy nem készültek rá. Olyanok ezek, mint anno nálunk az útfenntartók. Mindig mély döbbenettel álltak előtte, amikor télen leesett az első hó. Mármint amíg a globális felmelegedés el nem vitte a telet innen. -
#1905 Addig gyorsjelentés hyperxről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Legkényelmesebb headsetem evör. Nem szól rosszul játékban, a mély kissé kevés, bár én a bársonypárnákat tettem fel, amivel félzárt(pont ezért használom avval). Zenét nem hallgatnék vele, de nem is erre van. A 7.1 iszonytató bullshit, ebben nincs újdonság. Teszi a dolgát. De hogy ebben mi kerül harmincezerbe azt nemtudom. Kőkeményen túl van ez árazva. Ettől jóóóóval olcsóbban is lehet ilyen minőségű fülest kapni, csak az nem lesz ilyen kényelmes. Tizennyolcért jó vétel lenne, ennyiért nagyon nem az.
-
kopaszeger #1904 Túlmelegedést ellenőrzöm a speed fun-al de az nem gond kb 82 fok-ot mutatott mikor elszállt múltkor -
#1903 Nem. Ez a serverisdown hibakódja. -
#1902 Vicc ez a sok szerverleállás és bosszantó is!!! -
kopaszeger #1901 ez a Mike .... nekem szól mert sajna nem értem
-
#1900 Lehet a géped túlmelegszik és leáll biztonsági okból! Ezt többféleképpen letesztelheted! Ajánlom az aida-t! -
#1899 Mike 20250383 :(
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.11. 22:28:28 -
kopaszeger #1898 A 362 verziót tettem vissza de már nagyon sokkal kipróbáltam de mindegyiknél ua az a hibajelenség. Pontosan nem tom milyen de eddig minden ment vele rendesen és a többi program is fut hiba nélkül.
Utoljára szerkesztette: kopaszeger, 2016.03.11. 22:30:36 -
#1897 A gépeddel valami kaka van.
Milyen tápod van? Bírja az? -
Yserac #1896 Nekem se, de iszonyat meghajtja a gépet, az előhozhat valamilyen kisebb rejtett hibát. Én a 364.51 Division beta drivert használom. Az utána levő alverzió viszont bugos. -
#1895 nekem nem -
kopaszeger #1894 Senki másnak nincs olyan hibája hogy játék közben egyszerűen kikapcsol a gép? Többször tettem a videó kártyát (nvidia) visszatettem egy régebbi drivert de a hiba mindig ua. Előfordult már hogy játszottam 1-2 órát is de általában 5-10 perc és a gép kikapcsol. -
Yserac #1893 Akik most kezdik és nem akarják a tartalom miatt csak egyedül játszani, azt mondom ne tegyék. Minimális sztory van benne, ámbár elég sok apróság, hogy ne zavarja meg nagyon a multis kalandozást. Csapatolásra van felépítve a játék. Viszonylag jól működik a party kereső, ami terminálokról érhető el. Ez első 30 szint csak bevezető a további Sötét Zóna 50(!) szintjéhez. Ez utóbbit rosszul írtam korábban. -
#1892 igen az első lemeznek ez a száma nekem is :D
szerintem egyforma :) -
SzocsA #1891 Az hogy lehet? mert az első lemezemnek ez a száma.
simonl
A steamnál is így van.
Viszont azt nem értem, hogy hogy a csudában volt nekem accuntom az ubinál :D mert mikor regisztrálni akartam magam kiírta, hogy használatban van az email meg a felhasználónév. :D -
Yserac #1890 Ez szerintem simán lesz az év top10 játéka ha a DLC-k jók lesznek. -
simonl #1889 Ne is mond, lomtalanítás van a belvárosban, mindenhol portyázó kisebbségiek vagy nevezzük e fórumon NPC -nek.
-
#1888 A játékos név az Uplay account névvel egyezik meg. Ha azt módosítod, a játékban is módosulni fog.
Az ellenfelek által dobott loot (fegyverek, lőszer stb) minden társnak elérhetők? Tehát ha az egyik társ felveszi, akkor a többiek is ugyanúgy fel tudják venni őket, vagy 1 loot-ot csak 1 ember vehet fel?
-
#1887 Én abból is vettem egy CE-t, de ott áll a polcon érintetlenül. Egyelőre fogalmam sincs mikor kerül sorra. -
#1886 szerintem meg ez jobban megéri, mint a FC primal, legalábbis nekem -
#1885 "Életem kockáztatásával elbringáztam zuglóból a CD Galaxisba" :))
Volt valami kaland? :) -
#1884 nyugi jó lesz :D
játékos nevet szerintem az uplay accountból generálja, nem lehet játékban megváltoztatni, legalábbis én úgy láttam -
simonl #1883 Én sem terveztem megvenni, legalábbis még nem, de úgy gondoltam jön a hosszú hétvége, mikor ha nem most!
Életem kockáztatásával elbringáztam zuglóból a CD Galaxisba, majd vissza, nemsokára húznak a gyerekek aludni és ki is próbálom.
Remélem jó lesz...
A játékos nevét a Uplay accountodból generálja a játék vagy megadhatsz bármit az elején? -
#1882 enyém 300084029 :D -
SzocsA #1881 Jó lett nem tudom, hogy miért nem ment először.
A lemezen a disc 1-5 ig felírat alatt lévő számsor micsoda? A nyomott lemezek száma? az enyém a 300084033 lemez. :D -
#1880 na kipróbáltam én is a játékot, hát nagyon jó, nekem nagyon tetszik pedig nem akartam megvenni :D
felvettem a grafikát maxra és szerintem mintha szebb lenne, mint a bétában -
Yserac #1879 Jah azért írtam, hogy pont mint a diabloban, ott ugyanígy műxik. -
Droughert #1878 Szerintem töbször rerollolhatsz, de csak ugyan azt a statot fogja random változtatni amit az elsőnél választottál, de minden ujabb reroll egyre több pénzbe kerül. (Nem próbáltam még, csak ezt írta a tutorial) -
#1877 Pénzbe kerül? -
#1876 LEL -
Yserac #1875 Igen az, és a laptoptól balra, hátra jelenik meg az újrakalibráló. -
#1874 Jól hangzik. Tech Wing? Recalibration? "Unlock item stat switching at the Recalibration Station"? (Pénzbe kerül?)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.11. 18:23:16