7647
  • Yserac
    Bővebben annyi, hogy mint a diablo-ban egy kiválasztott értéket a tárgyon rerollozhatsz, de csak egyszer.
  • Yserac
    Hát most éppen nem tudom megnézni melyik adja mert behalt a szerver.
  • Nicco
    Sziasztok! Most karbantartás van, vagy csak nálam nem akar menni a játék?
  • SzocsA
    Boltban vásárolt játékot lehet aktiválni steamen? Elvileg a dobozban a kódnál bele van írva, hogy uplay activation code. szóval nem. :D
    Uplayt akarja telepíteni, de nem csinál semmit sem meddig kell várni míg feltelepít?
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.03.11. 18:09:43
  • AnuluWork #1869
    Mivanmivanmivan? :D

Melyik adja? Átkonvertálni? Ezt bővebben.

Valaki tegnap már L30 volt, biztos élvezte, de én kiélvezem minden pillanatát, ha már erre vártam nem kis időt. Idáig még nem jutottam el, de erről pls. mesélj!
  • Yserac
    Jah a tech szárnyban minden cuccom arra alakítom. Át lehet konvertálni az értékeket.
  • Prince23
    Hungamer teszt 9/10
  • Bandicoot
    Csak tanácsként ha nem így lenne:
    Aki tank karaktert akar az minden cuccát sebzésre (töltény ikon) és életerőre(EÜ jel) gyúrja, a tech cuccokat (elem) hagyja a francba.:)
  • bazccka
    Az elmúlt napokban általam benyújtott ticketek sorszámai alapján láttam, hogy rengeteg kérés érkezik be a support.ubi.com-hoz. Naponta több ezer(!) csak ehhez az egy játékukhoz. Nyilván ezért is tart hosszabb ideig, mire egyáltalán elolvassák, majd csak azt követően válaszolnak. Szóval csak türelmesnek kell lenni, de megoldják a problémádat, csak türelem ;)
    Utoljára szerkesztette: bazccka, 2016.03.11. 17:47:45
  • Systore #1864
    DZ dióhéjban :D

• Zs0lt1
    Baszki a térkép jobb oldalán az LMB irtó brutál. Nem lehet végigmenni az utcán h rád ne lőjjenek ráadásul majdnem minden sarkon áll egy arany csíkos köcsög :D
  • games4ever
    Aha, rendben. A cuccokat amiket aktiváltál a kóddal, a játékban tudod az árusnál elkérni.
  • Yserac
    Én swarci styleban könnyűgéppuskával csípőből. Iszonyat hosszú ideig tűz alatt tudja tartani a bossokat. :)
  • Yserac
    Majd DZ-ben a 3x-es bossok ott lesz esés-kelés :)
  • Krisztiam #1859
    na nekem is megjött :)
  • lostprophet
    Gyors kérdés: a gyűjtői kiadáshoz volt egy papírfecnin két kód (asszem valamilyen cuccokat adnak, tehát nem a Season Pass), amiket beírtam UPlay-be, bezárult a kódkérő ablak, de nem írt ki semmit. Ez így rendben van?
    Mármint amikor a játékot és a Season Passt hozzáadtam, a jobb alsó sarokban felugrott egy kis üzenet, hogy mit adtam hozzá.
  • jutah
    A tanácsodra én is nyitottam egy ticketet...aztán meglátom hátha történik valami az ügyben.
  • Moby
    Ez esetben én értettem félre a kérdést.
  • bazccka
    A disztributor a mai napon nagyon segítőkészen és rugalmasan megoldotta a panaszomat! ;)
  • Bandicoot
    Már ha a páncélokon lévő skillekre gondolsz.
  • Moby
    Jajmostlátomcsak a logód...15-ös szinten szerintem te azeket már jobban tudod :DD
  • Bandicoot
    Tűzerő értelemszerű. Minél nagyobb annál nagyobb sebzés.
    Eü minél nagyobb annál több életerő, strapabírás.
    Tech minél nagyobb annál hatásosabb speciális képzettség. Nagyobb sebzés spécikkel, gyorsabb spécitöltődés, stb.
  • Moby
    Irreleváns a fejlesztési "idő". Egyetlen idő van, az emberóra. Az meg semmilyen összefüggésben nincs a naptári napokkal.
  • Moby
    A képességeknél van a fejlesztés. Az egyes fejlesztéseknél látod, hogy a bázisod részlegeinek fejlesztése milyen kihatással van az adott képességre. Azaz céltudatosan, a bázis fejlesztésén keresztül tudod az egyes, neked fontos képességed gyúrni. Ezt érdemes nézegetni, mert ugye nem hullanak olyan bődületes sebességgel a pontok. De van is erről jópár tutorial, mire érdemes rámenni (én egyelőre megpróbálok saját tapasztalatok alapján menni, kicsit el is kúrtam pár pontot feleslegesen, de ebből tanulok én is).
  • Tikal #1849
    később le lehet venni szemüveget meg warpaint-et vagy az örök marad? ( még éjszaka is szemüvegben fogja nyomni? )
  • Betyar070
    A 3év fejlesztést illetően igazad van,de a lényegen nem változtat. Sokkal több fejlesztési időre lenne szükség ha minden (ma) felmerülő vágyat sóhajt, óhajt kielégítenének a fejlesztők. Lehet hogy elfogult vagyok vele,de sértő egyáltalán nem voltam. (bár mindenkinek más az inger küszöbe)
    Még csak nem is személyeskedtem, ( "egyes elkényeztetett gémerek") , pusztán felhívtam egy mai tendenciára a figyelmet: Ez pedig a trollkodás.
    Ha magadra vetted Sorry ! Nem ez volt a cél !
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.11. 15:22:37
  • GaBika6
    A képességeknél van a tűzfegyverek, életerő és elektronika! Az elektronika képzettség az mire jó? A technikai eszközök sebzése abból adódik? Vagy mi? THX! Részletesen ha lehet...
  • Prof William
    Sőt majd kiderül hogy csakis a melegek immúnisak vírusra, mert ők az új faj. :)

A rövid női haj még valamilyen szinten logikus is, hiszen itt a (majdnem)világvége és valószínűleg hajszalonok is zárva tartanak, szóval praktikusabb ez a frizura. Esetleg a női ügynök azzal kezdi hogy rövidre vágja a haját.
  • Moby
    Biztos jó sok bioware játékkal játszottak a készítők (ahogy én is) :D
  • Systore #1844
    mit vársz, a játékban mindenki leszbikus vagy meleg
  • Moby
    2015-ben még oké lett volna?
  • Laza
    A női hajak a legviccesebbek ... 5 hajból 4 rövid ... köszönjük szépen ... 2016 :)

Az, hogy egyébként milyen eldeformálódott, buciravert női fejeket tudtak kreaálni, a másik vicc :)
  • Moby
    Az nem lenne baj, sőt, csak ez így nagyon nincs egyensúlyban. És hát bevallom, én is csak forgattam a szemem a karaktergenerálás közben, hogy ez így ennyi? Tényleg?
  • Moby
    Nem kell bocsánatot kérni, csak használni a spoiler taget, és attól még ugyanúgy mehet a csörte, csak így nem keveredik bele más. Kötekedni meg főleg nem kell, mert többen is megjegyeztük már. De a legjobb az, ha az embör nem mérlegel, csak szimplán bedobja spoilertagbe, így mindenki eldönti maga, hogy akarja-e vagy sem.
  • MarkBlade
    Season passba most mi van benne? A Marine meg Soldier pack nincsen?
  • Bandicoot
    Cserébe beleraktak egy westendnyi csudálatos ruhakollekciót...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.11. 13:48:14
  • Jabar
    na ez aztán egy hatalmas spoiler volt mondhatom... na mind1, ha valakit megbántottam vele akkor bocsánat...
  • Moby
    Igen. Ez a játék leggyengébb része abból, amit eddig láttam belőle.
  • Bandicoot
    V1 mikrofon részét sok helyen szidják. Zajos sistergős. Rendes zajszűrése sincs. V2-ben javították.
  • Tikal #1834
    A karakter generálás elég fos lett... ahogy néztem van vagy két vállalható arc a többi elég debil... alátámasztja ezt az is, hogy amint beléptem az első safehouse-ba csupa egyforma arc mindenhol :D