7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
ratgab #1953 Na srácok...Most hogy eltelt egy pár nap kíváncsi lennék szerintetek megéri-e megvenni a játékot. Most jutottam oda, hogy lenne rá időm.
Szóval megér 45 eurót vagy sem? -
#1952 DZ nekem nem tetszik, még mindig sír a szám miatta, de nyugi csak a mesterlövész puskám kompenzátora :D van a DZ -ből! Minden mást HARD -on dobtak az ellenfelek, kraftoltam vagy phoenix kreditért vettem. Ha high-end cuccok kellenek akkor a legjobb módszer az, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ENSZ -es küldit nyomod HARD -on. Ott a két rogue mindig dob phoenix kreditet és tűrhető eséllyel high end cuccot is! Legrosszabb esetben is 8-10 lila cucc esik ami azért nem rossz. Illetve phoenix kreditből vagy rendes pénzből is lehet high-end cuccot venni. -
Betyar070 #1951 Ha még ilyen stat-al is vért izzadsz a DZ-ben akkor ezt a részt valóban end game-nek szánták a készítők. Egyébként feltűnően kevesen vannak a DZ-ben. Egy-két játékossal találkoztam eddig, így már érthető miért. A béta hemzsegett a játékosoktól, most más lett a helyzet -
#1950 Meddig szokott szerver down lenni? -
#1949 Csak DZből, vagy nyugtass meg, hogy van azért PVE is? :) -
#1948 Sajnos nem... Az igazán őrülteknek 100K felett van, de ahhoz már nagyon sokat kell gyűjtögetni. Ezzel a build -el röhögve farmolom az utolsó SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!küldetést HARD -on, de a DZ magasabb szintjein is csak vért izzadva bírom a gyűrődést.ENSZ székházas
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.12. 11:10:37 -
#1947 tegnap challenge módba lement az egyik küldi randomokkal. az ellenfelek rioterek voltak, szóval talán könnyebb volt emiatt
szerverek megint nem működnek? hibával visszadobál
Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.03.12. 11:10:29 -
Betyar070 #1946 81371 DPS ? Ez már valami!
Ja kérem így már értem miért purcanok ki a nyamvadt 6400-as életerővel :D
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:07:03 -
Én megint kicsit túltoltam a játékot! :D De a challenge még így is esélytelen... -
#1944 B.szki, van egy side mission, supply dropos. Elvileg 3x kellene más-más supplyt védeni, de az utolsót úgy elqurja a francba, csak a hangokat hallom, hogy lőnek rá, de nem találom, hogy folyamatosan failed a küldi. Remélem, a reset megoldja a dolgokat! -
Betyar070 #1943 lvl 16 szinten vagyok, ( DZ meg lvl7) 10800 sebez a fagyó, élet erő 6400 és egyedül semmi esélyem a DZ-ben. Egy lövés és kipurcanok
Szerintem azért nehezítettek a DZ-t, hogy ösztönözzék a játékosokat a csapat munkára.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:02:37 -
#1942 Ne is mond ... még lvl7-esen mondom benézek DZ-be, ezen a szinten a bétában simán lehetett ott csatangolni ....... ahha, amint beléptem az első sarkon pofánlőttek az NPC-k, egy lövés, halál ... biztos csak véletlen ... ahha, visszamentem, másik sarkon megint :)
Inkább kijöttem. -
#1941 Lootolt. A játék vége felé már dobálja.
Igaz sokat nem ér a 32es ellenfelekkel szembe. (Challange mód)
Első ellenfeleken nem jutunk át. :) -
Betyar070 #1940 Igen ,erre gondoltam. Nem figyeltem hogy a páncélok is módosíthatóak.
Köszi! -
Droughert #1939 Szerintem te azokra gondolsz amiket a péncélokra lehet feltenni. Vannak olyan péncélok, amelyeknek van mod slotja, hasonlóan mint a fegyvereknek, azokra tudod ezeket feltenni. -
Betyar070 #1938 Tudd valaki segíteni abban, hogy hol lehet aktiválni a módosított fejlesztéseket. ( tűzerő, állóképesség...) Ha kiválasztom azt írja hogy a fegyver módosításoknál,de nincs olyan hely ahová feltudnám tenni őket. ( elég sok ilyen cuccom van már (zöld,kék) jó lenne használni is őket már ) Előre is köszi! -
#1937 nekem a játék azt írja 1 óra múlva szerverleállás lesz :D
utána meg delta hibával kidobott -
#1936 Csak en maradtam le errol, miota vasarolhatok meg origin-bol a ubisoft-os jatekok? -
#1935 Nekem meg olyat csinál néha (béta alatt nem volt ilyen) hogy ha elnézel egy adott irányba akkor szétesnek az épületek/objektumok, nagy vonalak vannak keresztbe kasul a képernyőn, ha elfordulsz onnan akkor meg minden tökéletes :D
Mondjuk drivert nem frissítettem, várni szoktam vele hogy kijöjjenek másnál a problémák vele. -
zaep #1934 Alapból nem lehet. A térképen ha bejelölsz egy küldit. Bal oldalt bedobja a lehetőségeket. Vagy ha odaérsz a küldetés kezdőpontjára. -
simonl #1933 Hol lehet beállítani a játék nehézségi fokozatit?
-
zaep #1932 Nehéz fokozaton a küldik elég jó kihívást nyújtanak. Engem nem zavar, hogy mutat pár dolgot.
A HUD-ot és az LVL jelzőt ki tudod kapcsolni. -
Ezt a videót néztem és itt minden kis bizbasz jelölve van,mennyi hp fogy egy lövéssel,merre gurul a gránát mekkora hatósugara robban mitt nyomj meg stb
Sztem marhára felesleges ennyi minden
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.12. 08:18:33 -
zaep #1930 Ki lehet kapcsolni! -
Daermon #1929 Hát te miről beszélsz? :D Én PC-n játszom és semmi nem takarja el a képetnyőt. Teljesen kényelmes a HUD. -
#1928 még nem próbáltam ki a játékot, de a vide ok alapján elszomorít, hogy szinte az egész képernyőt eltakarják a különféle kijelzések.
Nem hiszem el,hogy erre lenne szükség,hogy minden találat meg egyéb értékek folyamatosan látszódjon.
Látszik hogy konzolra koncentráltak.
Miért nem lehet nagyobb szabadságot hagyni a játékosnak,hogy gondolkodjon és ne rágják a szájába minden lépését?
Kikapcsolható a kijelzés egyébként? -
#1927 Lootolt rózsaszínűeid vannak, vagy vetted őket? -
#1926 Valaki el van bújva valahol (beragadt) és ezért nem tudsz tovább lépni? -
#1925 Valami Pamela 43550505 írt ki késő este. Nekem is volt Mike 20250383 is. Néztem, hogy biztos? Pamela Biztos? :D -
Daermon #1924 Na 28 óra után tegnap este meglett a lvl30. Main story kész, a bázis 100%. :)
Az utolsó küldetés nagyon jó volt :D -
#1923 Nekem is HyperX-em van (az 1-es), de tudja nyomni a fülem. Biztosan valami baszott nagy fejem van, és itt is meg kell mozgatnom azért a fejest időnként, hogy mozogjon egy kicsit a fülem.
Más:
Nekem folyamatosan azt csinálja, hogy időnként fogja magát a játék, egy pillanatra befagy a kép, és kivág asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. FX-8320 és GTX 970 mellett, 16GB 2400Mhz RAM-mal, 364.51-es driverrel. Most teljesen újrapakoltam a Win10-et, kíváncsi vagyok, most is csinálja fogja-e.
Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.12. 01:13:12 -
#1922 Négy karaktert tudsz csinálni. -
SzocsA #1921 Lehet egy accuntra több profilt is csinálni? ha az öcsém akar vele játszani újrakezdeni? -
Yserac #1920 GZ mindenesetre! Elkezdheted építed a godmode seted. Kíváncsi leszek mikor jön rá valaki a legjobb skill/item összeállításra. Van pár variáció. -
#1919 Nojsz -
#1918 Azok majd most jönnek. :)
Most a "Challange" módba csinálom a küldiket. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.12. 00:27:03 -
#1917 A napalm üzemben a "biztosítsd a területet" részen vagyok ahol volt egylila és egy sárga ellenfél a sok piros mellett. Nem megy tovább a küldetés, de ellenség sincs már. :(
Valami ötlet ? -
Yserac #1916 Telefonokat, agenteket, dronokat, jegyzeteket stb mind begyűjtötted? Jár érte ruha :) -
#1915 (1nap, 8 óra 44 perc) Lvl 30, Minden 100%, Fő küldik Készen..Jöhet a Dark Zone
+ 1 DLC-s Küldit találtam! (ami majd jön valamikor)
-
AJensen #1914 Engem csak 5x ma. Minden esetben egy kódra hivatkozott.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.11. 23:51:24