The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ezt nem hiszem el,nekem nem jelenik meg semmi a játékoknál.
korábban a rainbow six siege beta megjelent.
ne is várjam?
Nagylaci
Ez lenne a legkevesebb! Persze eleve egyértelmű, hogy még három fővel is egy bazi nagy rizikó az egész, de itt olyan dolgok vannak amik miatt a DZ -ben köcsögnek jó lenni. Eleve veszítesz némi DZ XP -t amikor meghalsz rogue -ként, meg még pár dolgot, de ez annyira kevés, hogy jóformán el lehet mondani, hogy alig van kockázat ha Rogue -ként játszol. Ráadásul egy viszonylag rövid timer lejárta után a Rogue státusz "elmúlik" és még egy csomó XP -t is kapsz ha ez sikerül + nálad marad más játékos lootja. Namost, már most egy csomó Rogue játékos CSAK SZALAD mint a birka ha bajban van és NEM BÍROD utolérni! Ráadásul van egy instant gyógyító képessége + 3 medkit -je, szóval sok sikert ahhoz, hogy utolérd és lelődd. Komolyan mondom kevés szánalmasabb dolgot láttam ennél játékban mint ez a "gyalogkakukk szimulátor"!
Aztán egy csomó játékos azzal szemétkedik, hogy egy harc kellős közepén rád lő egyet-kettőt pisztollyal amitől ő nem lesz rogue csak vörösre vált a healthbar -ja figyelmeztetésképpen. Te viszont a kavarodásban biztosan keményen vissza fogsz lőni MIRE TE LESZEL ROGUE és ekkor még JUTALMAT IS KAP azért, hogy elveszi a lootodat!!! Eszement baromság...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Shep
Soha, uplay kliensben aktívvá válik a játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Igen, nekem is ez a bajom és ez így rohadtul kevés, pláne ennyi pénzért, ok, hogy lesznek perkek, meg még küldetés de akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is redemeltem,de ezt írja:
"Before the beta starts, we will send you a notification email that your Uplay account has been activated."
ez az email mikor jön meg a uplay accountomra?
üdv.
Krisztiam
na gyerekek ennyi volt a béta 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Gondolom oda már nagyon kell, hogy csapatba rendeződj és együttműködj a csapattársakkal.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagylaci
DZ PVP gameplay gyakorlatilag egy vicc, erősen a trolloknak kedvez, ennek így semmi értelme... Amíg a grafika nekem kellemes csalódás, bár nincs olyan szép mint az első videókon, de azért piszok jól néz ki. Viszont pont arra nem számítottam, hogy a gameplay fog csalódást okozni! Az utcák tök kihaltak, alig találkozol valakivel, DZ -ben egy csomót szaladgálsz mire NPC ellenfeleket találsz, hogy lootolhass aztán valami köcsög elveszi még azt is egy extraction közben. Én értem, hogy többé-kevésbé ez a koncepció, de ez így csak azoknak élvezhető akik szemétkedni akarnak...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

GaBika6
Közben megoldódott! Akit érdekel azért kiírom.
A lényeg, hogy az ékezetes mappákat nem ismeri fel. Egyszerűen át kell rakni a játékot. Én a C gyökérbe raktam és működik.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

tutituti
nyugi csak három órát fog tartani 😄

és ma még két ilyen leállás lesz.magyarán 3x3 óra kilőve.ezért van ennyi nap a bétára.

Mindenesetre a dz így elég húzós.talán ha majd a teljesben lvl 20 körül leszek akkor kevesebb lesz. bár ahogy nézem mindig 8/8 player van

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

gabo91
röhej komolyan... végre nekiállnák megnézni, erre nem megy...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Shep
Én tegnap a béta indulása után 20-30 perccel beléptem a DZ-be és egyből szétlőttek, este már csak a kopternél, nagyon debil így az egész.

Krisztiam
Mike leállította szervert nem megy semmi 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
igen valami olyan kaptam

Én csak kékeket és modokból is csak kékeket.
tutituti
hát ha te is valami 000065 akármit kaptál akkor ja.Én csak tippeltem hogy server error van.

legendary fegyvert talált valaki?eddig csak kéket tudtam felszedni.

Krisztiam
akkor azért írt ki nekem hibát?

tutituti
Na lelőtték ahogy nézem valami miatt a szervert vagy mi.

Kibugoltam a beta részbe, pár helyen még vissza lehet menni 😊
A DZ így elég változó.Tegnap este még mind a 8 ember együtt lootolt és senki se ölt meg semmit.mára már mikor belépek arcon lőnek az ajtó előtt kb.

grebber
30 perc alatt nem igen láttam más embereket ezt a DZ akármit meg végképp nem.Szerncsémre elég is volt ebből. Várom a Watch Dogs 2-öt

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem, te a "single" missionról beszélsz, mi meg arról ,hogy a DZ-ben kell kiküldeni a cuccot, ahol a többi játékos szarrá lő.

Valaki felvenne havernak? egyedül vagyok és így elég para DZ-ben 😄 priviben a többit

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

grebber
Ha az extractolás azt takarja hogy a tetőre kell felmenni ledarálni sok embert majd jön a helikopter akkor az nem olyan vészes. Bár ez nem tudom az volt-e amire te gondoltál. Azért meg kell vallani szépen védik pl rakétavetős foszer, 8-10 csávó + 1 erős amin van valami "pajzs" az életerő csíkon felül

Next PC upgrade: 2022

Elég kevés funkció érhető el a bétában, tulajdonképpen DZ-ben rohangálhatsz csak, mivel a PVE tartalomból ha az emlékezetem nem csal összesen 1db Main Mission vihető végig. Egyedül DZ-ben szinte halott ember vagy, nagy szerencse kell hozzá hogy kitudjál valamit extractolni 😊

Ha valakinek van kedve DZ-ben rohangálni írjon privit és megbeszéljük a részleteket.

Na valamivel több mint 5 óra bétázás (bár elég korlátolt béta) után én úgy döntöttem megveszem.
én is redemeltem a kódot,de azt írja h az accountomra még jön 1 szájba b@szott valami email ami még most se jött meg.
ilyen lassan jön meg?
GaBika6
"Error 0 checking DLL signature" hiba miatt nem indul. Mi lehet a baj?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

TDC Geronimo
Azt mondták lesznek, de lehet csak max szint után, akkor teljesen újrapopuláródik a DZ 30as ellenfelekkel.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jabar
bug, halál vagy relog után működik.

Amúgy darkzone-ban nincsenek küldetések csak random npc-k meg pvp?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

AnuluWork
Holnap szándékozom többet beletolni, most csak kipróbáltam. Tudtok mondani pár tippet, merre induljon el az ember?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Tök korrekt. A Destiny nincs meg, nem vettem meg, de az volt hasonló.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Hogy lehet ebben lőni ... meg nem emelné a fegyót ... :/
Zeller01
Hangerő maxra és onnan az is működik 😊

. : Z E L L E R : .

eleg kellemetlen h nem lehet barmelyik epuletbe bemenni,es erthetettlen h mer koszalnak civilek h rajuk tamadjanak csak egyebkent is ugyancsak miert lezengo rosszfiukra!?csodalatos dolog ugyancsak h a szarra lootolt hazakban vagy keritesek toveben megis talasz loszert meg minden szart is.. far cry 3 volt ijen vicces h a bozotban granat meg minden baromsag.
500 + loszerrel rohangalasz egy szetpukkant vilagban ahol mindenki nelkuloz elvileg.. tok jo
LasDen
az Ubi ezt is valószínűleg franchise gamenek szánta. Szóval ~2 év alatt kinyomnak 5 DLC-t és jöhet a Division 2 Washingtonban....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hatvegulis ez teljesen ua olyan csak kicsit szebb meg nyitott vilag multiplejer minta future soldier kb .. az marpedig 4 eves majdnem..
csak belaraktak par dolgot ami minden mas nyitott vilag vagy vegulis akarmi mas jatekban is benne van..
szoval semmi ujszeru nem lesz sohatobbe semelyik jatekban sem..kiraj
Shep
Hát igen, de változatos. érdekes küldetések szerintem nem ebben a játékban lesznek, főleg, hogy lényegében egy fedezék lövölde az egész. Na mindegy bétával még elszórakozok de szerintem nekem ennyi lesz.

LasDen
hunglish meg elírás, de nem vészes...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
internet... ott meg trollok laknak 101%-ban...
a tartalom meg a béta miatt elég limitált. A bázis felvirágoztatása lehet érdekes változatos küldetésekkel és jó történet vezetéssel. A játékmenet viszont tényleg elég egyszerűnek tűnik

fúj de csúnyán beszéled a magyart
Shep
Tehát ez ilyen szarrá lövünk mindenkit nehogy már neki jó legyen marhaság. Elég kevésnek tűnik amúgy nekem tartalomra ez a cucc.

LasDen
helikopáterrel lehet kijuttatni a lootot. A többi kinda rng, hogy vonz-e és milyen játékosokat a teürletre. imo a dark zoneból egyedül nem hozol ki semmit.....

Shep
A zónában mi ez a helikopteresdi, nem igazán értem, fellőttem a rakétát jött a kopter, hirtelen ott termett vagy 10 játékos, és ahogy megjött a gép szarrá lőttek, ez így mi?

LasDen
olyan mmonak tűnik, mint a többi. Csak itt NY-ban vagy nem egy fantasy világban, meg a jelenben. Grindolós mint a többi. Vagy bejön vagy nem. Bár én csak kívülről látom, nem tudok játszani vele....

Krisztiam
csak menni kell előre és lövöldözni, hát ez így nem ér 13 ezret 😄

Nagyon unalmas játék. :/
Nem rossz kis játék így 1-2 óra után 😊 De még próbálgatom.
Zeller01
akinek nem lő- játékból kilép majd vissza jó lesz
akinek hiba nélkül el sem indul- exe-t win7 kompatibilitásra állítani

csak a visszhangokat hallom :/ erre még nem jöttem rá mi a megoldás

. : Z E L L E R : .

Jim Morrison
ennyire bugos? tudom merész gondolat, de azt hittem azért csúsztattak ennyit ,hogy ilyen alap bugok ne legyenek má' benne.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Malakai
Töltési idő akasztott ki picit. Érdekes, hogy első indításkor alig töltött valamit, de másodjára folytatva 5+ percet töltött... Utána már jól futkorászik a játék, valahogy, ahogy Mike333 írta. Betudom valami bugnak.
Bétában elég sok minden blokkolva van. Spawn picit fura, előfordult, hogy zárt helyre mögém spawnolta az ellent. A menürendszer túlzottan controllerre van kitalálva, persze örüljünk, hogy legalább valamennyire támogatja az egeret? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én sem tudok lőni, mi a megoldás? meg kell halni és jó lesz?

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |