7647
  • ratgab
    Na srácok...Most hogy eltelt egy pár nap kíváncsi lennék szerintetek megéri-e megvenni a játékot. Most jutottam oda, hogy lenne rá időm.

Szóval megér 45 eurót vagy sem?
  • Nagylaci
    DZ nekem nem tetszik, még mindig sír a szám miatta, de nyugi csak a mesterlövész puskám kompenzátora :D van a DZ -ből! Minden mást HARD -on dobtak az ellenfelek, kraftoltam vagy phoenix kreditért vettem. Ha high-end cuccok kellenek akkor a legjobb módszer az, hogy:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az ENSZ -es küldit nyomod HARD -on. Ott a két rogue mindig dob phoenix kreditet és tűrhető eséllyel high end cuccot is! Legrosszabb esetben is 8-10 lila cucc esik ami azért nem rossz. Illetve phoenix kreditből vagy rendes pénzből is lehet high-end cuccot venni.
  • Betyar070
    Ha még ilyen stat-al is vért izzadsz a DZ-ben akkor ezt a részt valóban end game-nek szánták a készítők. Egyébként feltűnően kevesen vannak a DZ-ben. Egy-két játékossal találkoztam eddig, így már érthető miért. A béta hemzsegett a játékosoktól, most más lett a helyzet
  • AnuluWork #1950
    Meddig szokott szerver down lenni?
  • AnuluWork #1949
    Csak DZből, vagy nyugtass meg, hogy van azért PVE is? :)
  • Nagylaci
    Sajnos nem... Az igazán őrülteknek 100K felett van, de ahhoz már nagyon sokat kell gyűjtögetni. Ezzel a build -el röhögve farmolom az utolsó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ENSZ székházas
    küldetést HARD -on, de a DZ magasabb szintjein is csak vért izzadva bírom a gyűrődést.
    Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.12. 11:10:37
  • Systore #1947
    tegnap challenge módba lement az egyik küldi randomokkal. az ellenfelek rioterek voltak, szóval talán könnyebb volt emiatt

szerverek megint nem működnek? hibával visszadobál
    Utoljára szerkesztette: Systore, 2016.03.12. 11:10:29
  • Betyar070
    81371 DPS ? Ez már valami!
    Ja kérem így már értem miért purcanok ki a nyamvadt 6400-as életerővel :D

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:07:03
  • Nagylaci

Én megint kicsit túltoltam a játékot! :D De a challenge még így is esélytelen...
  • AnuluWork #1944
    B.szki, van egy side mission, supply dropos. Elvileg 3x kellene más-más supplyt védeni, de az utolsót úgy elqurja a francba, csak a hangokat hallom, hogy lőnek rá, de nem találom, hogy folyamatosan failed a küldi. Remélem, a reset megoldja a dolgokat!
  • Betyar070
    lvl 16 szinten vagyok, ( DZ meg lvl7) 10800 sebez a fagyó, élet erő 6400 és egyedül semmi esélyem a DZ-ben. Egy lövés és kipurcanok
    Szerintem azért nehezítettek a DZ-t, hogy ösztönözzék a játékosokat a csapat munkára.

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.12. 11:02:37
  • Laza
    Ne is mond ... még lvl7-esen mondom benézek DZ-be, ezen a szinten a bétában simán lehetett ott csatangolni ....... ahha, amint beléptem az első sarkon pofánlőttek az NPC-k, egy lövés, halál ... biztos csak véletlen ... ahha, visszamentem, másik sarkon megint :)

Inkább kijöttem.
  • AntiHero
    Lootolt. A játék vége felé már dobálja.

Igaz sokat nem ér a 32es ellenfelekkel szembe. (Challange mód)

Első ellenfeleken nem jutunk át. :)
  • Betyar070
    Igen ,erre gondoltam. Nem figyeltem hogy a páncélok is módosíthatóak.
    Köszi!
  • Droughert
    Szerintem te azokra gondolsz amiket a péncélokra lehet feltenni. Vannak olyan péncélok, amelyeknek van mod slotja, hasonlóan mint a fegyvereknek, azokra tudod ezeket feltenni.
  • Betyar070
    Tudd valaki segíteni abban, hogy hol lehet aktiválni a módosított fejlesztéseket. ( tűzerő, állóképesség...) Ha kiválasztom azt írja hogy a fegyver módosításoknál,de nincs olyan hely ahová feltudnám tenni őket. ( elég sok ilyen cuccom van már (zöld,kék) jó lenne használni is őket már ) Előre is köszi!
  • Krisztiam #1937
    nekem a játék azt írja 1 óra múlva szerverleállás lesz :D
    utána meg delta hibával kidobott
  • alma2
    Csak en maradtam le errol, miota vasarolhatok meg origin-bol a ubisoft-os jatekok?
  • Jabar
    Nekem meg olyat csinál néha (béta alatt nem volt ilyen) hogy ha elnézel egy adott irányba akkor szétesnek az épületek/objektumok, nagy vonalak vannak keresztbe kasul a képernyőn, ha elfordulsz onnan akkor meg minden tökéletes :D
    Mondjuk drivert nem frissítettem, várni szoktam vele hogy kijöjjenek másnál a problémák vele.
  • zaep
    Alapból nem lehet. A térképen ha bejelölsz egy küldit. Bal oldalt bedobja a lehetőségeket. Vagy ha odaérsz a küldetés kezdőpontjára.
  • simonl #1933
    Hol lehet beállítani a játék nehézségi fokozatit?
  • zaep
    Nehéz fokozaton a küldik elég jó kihívást nyújtanak. Engem nem zavar, hogy mutat pár dolgot.
    A HUD-ot és az LVL jelzőt ki tudod kapcsolni.
  • repvez

Ezt a videót néztem és itt minden kis bizbasz jelölve van,mennyi hp fogy egy lövéssel,merre gurul a gránát mekkora hatósugara robban mitt nyomj meg stb
    Sztem marhára felesleges ennyi minden
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.03.12. 08:18:33
  • zaep
    Ki lehet kapcsolni!
  • Daermon
    Hát te miről beszélsz? :D Én PC-n játszom és semmi nem takarja el a képetnyőt. Teljesen kényelmes a HUD.
  • repvez
    még nem próbáltam ki a játékot, de a vide ok alapján elszomorít, hogy szinte az egész képernyőt eltakarják a különféle kijelzések.
    Nem hiszem el,hogy erre lenne szükség,hogy minden találat meg egyéb értékek folyamatosan látszódjon.
    Látszik hogy konzolra koncentráltak.
    Miért nem lehet nagyobb szabadságot hagyni a játékosnak,hogy gondolkodjon és ne rágják a szájába minden lépését?
    Kikapcsolható a kijelzés egyébként?
  • AnuluWork #1927
    Lootolt rózsaszínűeid vannak, vagy vetted őket?
  • AnuluWork #1926
    Valaki el van bújva valahol (beragadt) és ezért nem tudsz tovább lépni?
  • AnuluWork #1925
    Valami Pamela 43550505 írt ki késő este. Nekem is volt Mike 20250383 is. Néztem, hogy biztos? Pamela Biztos? :D
  • Daermon
    Na 28 óra után tegnap este meglett a lvl30. Main story kész, a bázis 100%. :)
    Az utolsó küldetés nagyon jó volt :D
  • lostprophet
    Nekem is HyperX-em van (az 1-es), de tudja nyomni a fülem. Biztosan valami baszott nagy fejem van, és itt is meg kell mozgatnom azért a fejest időnként, hogy mozogjon egy kicsit a fülem.

Más:
    Nekem folyamatosan azt csinálja, hogy időnként fogja magát a játék, egy pillanatra befagy a kép, és kivág asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. FX-8320 és GTX 970 mellett, 16GB 2400Mhz RAM-mal, 364.51-es driverrel. Most teljesen újrapakoltam a Win10-et, kíváncsi vagyok, most is csinálja fogja-e.
    Utoljára szerkesztette: lostprophet, 2016.03.12. 01:13:12
  • Pocakattys
    Négy karaktert tudsz csinálni.
  • SzocsA
    Lehet egy accuntra több profilt is csinálni? ha az öcsém akar vele játszani újrakezdeni?
  • Yserac
    GZ mindenesetre! Elkezdheted építed a godmode seted. Kíváncsi leszek mikor jön rá valaki a legjobb skill/item összeállításra. Van pár variáció.
  • Moby
    Nojsz
  • AntiHero
    Azok majd most jönnek. :)

Most a "Challange" módba csinálom a küldiket. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.12. 00:27:03
  • Pocakattys
    A napalm üzemben a "biztosítsd a területet" részen vagyok ahol volt egylila és egy sárga ellenfél a sok piros mellett. Nem megy tovább a küldetés, de ellenség sincs már. :(

Valami ötlet ?
  • Yserac
    Telefonokat, agenteket, dronokat, jegyzeteket stb mind begyűjtötted? Jár érte ruha :)
  • AntiHero
    (1nap, 8 óra 44 perc) Lvl 30, Minden 100%, Fő küldik Készen..Jöhet a Dark Zone

+ 1 DLC-s Küldit találtam! (ami majd jön valamikor)

• AJensen
    Engem csak 5x ma. Minden esetben egy kódra hivatkozott.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.11. 23:51:24