7647
  • Daermon
    Kipróbáltam DZ-t végre, lvl30-on. Hát jobb buli lett mint bétában :) Más lett. Nehezebbek a mobok is, tetszik. Majd belemélyülök jobban is, ha lesz időm.
  • AnuluWork #1992
    Minek sietsz? :D Vártam rá 3+ évet, amióta tudjuk, hogy jön. Nem mindegy, hogy március 12 vagy március 16 lesz a vége?
  • Tikal #1991
    Kaptam a játékhoz NYPD ruhát, meg egy shotgun-t, de csak lvl4-es... ez fejleszthető majd vagy pár szint múlva már dobhatja is el az ember? Mert akkor mi a bánatnak adták? :D
  • Jabar
    A napi küldetések amiről beszéltek azokat hol találom? Vagy az csak lvl 30-tól lesz?
  • Bandicoot
    Én így élvezem. Normalon ráadásul társakkal egy végigrohanás lenne a játék, abból én nem kérek. Társak majd DZ-ben.:)
  • Yserac
    Visszatérve a Blizzardhoz iszonyat ziccert hagyott ki, hogy nem csinálta meg a Titan-t, ami egy ehhez hasonló játék lett volna. Helyette fejlesztette az Overwatch-ot.
    Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.03.12. 13:46:27
  • ratgab
    A környezettől, a harcrendszertől és a rengeteg valós fegyvertől már a bétában dobtam egy hátast. Ha csak ezeket hozza nekem már elég lesz.
  • Yserac
    Várj nincs benne epikus sztory, ha azt keresed ne vedd meg. Sok apró informorzsa van amiből össze áll a világ, de alapvetően egy csapatolós game, nem tudom máshoz hasonlítani, mint a diablóhoz.
  • ratgab
    Na jól van meggyőztetek. Találkozunk a harctéren :-).
  • Yserac
    Nem azért de 40 óránál járok és a game felétől skipelek mindent hogy elérjem a 30-at. Mi lenne ha nem? :)
  • Yserac
    Ezzel a játékkal felül múlta magát szerintem az Ubi, vannak hibái, de nagyon ott van. Pedig már előre temettem.
  • Betyar070
    Egyetértek a játék szuper! Az AI is egész jól teljesít, a grafika, hangulat meg 5*
  • AntiHero
    Lvl 30ig oly mindegy kb mivel mész. :) normalon is kapsz olyan fegyvert amivel vigan rohangálsz.

De amugy megértem ha Hardon jatszol. Ez is kihívás. :)
  • Bandicoot
    Hardon jobb lootot ad. + frankó kihívás.:)
    Csak emiatt tolom. Meg én egyedül.:)
    Csapatozni majd DZ-ba. Ott egyedül a BETA-hoz képest iszonyat csekély a túlélési esély.
  • ratgab
    Hát így mondjuk érthető, hogy kivársz.
  • AntiHero
    A fő küldiket csapatba toltam. Normalon.
    Hardban felesleges. Majd daily-ben ugyis megcsinalod őket Hardon.

Minden mast egyedül csináltam.

Amugy mellék küldik közül a "fejvadász" kuldik a legjobbak.
  • Shep
    Persze, de lehet félre érthető volt a single, tehát akkor úgy írom hogy a story érdekel, nem a DZ ahol pár órát el lehet ökörködni haverokkal de számomra ennyi.
  • ratgab
    Elejétől fogva multis játékként volt beharangozva a Divison...Sosem az egyjátékos módon volt itt a hangsúly, szóval ez számomra egy picit sem meglepőd.
  • Lacika1992
    Sajnos így nekem nem éri meg, DZ engem se izgat annyira, max ha már nagyon unatkoznék, pár óráért meg nem adok ki 14k-t. :/
    De köszönöm szépen a válaszokat.
  • Shep
    Leírtam, hogy engem nem érdekel se a DZ se a loot, csak a single, az meg nem lesz 50-100 óra. Amúgy nem értem miért akarsz te minden topicban meggyőzni másokat.
  • AnuluWork #1973
    Napi 5-6 szint még kocaként is sima. Mondjuk én előbb bogarászok, és utána nyomom a küldit. Meg ugye craftolgatok, csak sajna az elejét elqurtam, de sebaj, magam gyűjtögetem be az alkatrészeket, ami ugye idő. Van ez így.
  • Bandicoot
    Hát nem tudom te mennyire siettél. Igaz én a sztorit és a DZ-n kívüli részt végig egyedül tolom és mindig HARD-on. De 22óra 27 percnél járok. És LvL14...:)
    Kizártnak tartom hogy a következő 10-12 órában meglegyen ennek a szitnek a duplája.:)

-Igaz 1-2 órát már eltöltöttem a DZ-ban.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.12. 12:31:39
  • Bandicoot
    A sztorinak igen ahogy a Destiny is letudható pár óra alatt. De az igazi móka (DZ, majd RAIDEK,stb) ezután indul.:)
  • Bandicoot
    Vastagon megéri,és azt kell mondjam még akkor is ha egyedül kóricálsz jóideig.
    Én egyedül mászkálok és tolom a sztori részt, DZ-be kb 20 óra után mentem be lvl 14-en,és így is extrém kihívás.
    Iszonyat hangulatosak és változatosak a helyszínek, rendesen magába szippantós a hangulat. A küldetések sem rosszak persze ne várjon senki Witcher szintű komolyságot. Jókora kihívás is van főként így egyedül HARD-on tolva a sztoriküldetéseket. DZ-ban pedig indul az igazi móka, a csapatmunkázás, portyázgatás. Minden alaposan felpimpelve, a BETA-ban vígan rohangáltam a DZ-ban, itt bármikor lekaszál a gépi ellenfél is,nagyon kemények. És a tartalom is durva, rengeteg fegyver,módosítás, skill, lehetőség.
    Igazából 1-2 bugon és gyermekbetegségen kívül illetve a korrekt tartalomhoz képest ritkafukar karaktergeneráláson túl nemigen lehet belekötni.
    Simán megéri a 8-9 pontokat amiket szórnak rá egyre több helyen a játékosok. És az árát is vastagon,nemhogy pc-n,konzolon is 16-18k-ért.
  • AntiHero
    Nekem 1 nap 9 óra tiszta játék idő volt ez. Legyen max 1 nap 12 óra és mindenki eléri.

Tovabbra is mondom, hogy nagyon jó játék. Csak mikor ezeket megcsináltad már akkor max gyújtögeted a telefonokat, echokat, stb..ezeket is ruhákért.

Meg van az item farm.
    Meg a DZ.
  • AnuluWork #1968
    Érdekes, hogy vannak fegyverek, amihez skillpont IS kell, hogy ki tudd hozni belőlük a maximumot.
  • AnuluWork #1967
    Igen. Amivel sokat játszunk, az megéri.
  • Bandicoot
    Ez a mostani árán dolog továbbra is egy bullshit egy olyan játéknál amibe alapjhangon beletesz az ember 50-100 órát.
  • ratgab
    Láttam a bétát és az nekem nagyon is tetszett.
  • Droughert
    PC-ben gondolkodom :)
  • AnuluWork #1963
    Destiny. Inkább. :)
  • Shep
    Na pont emiatt nem éri meg nekem jelenleg, eleve utálok farmolni minden játékban, az engem nem szórakoztat, DZ szintén nem hoz lázba pont emiatt, csak a single, meg nekem nem ér 40 jurót.
  • Lacika1992
    Tehát pár óra alatt feloldod a szárnyakat 3 küldivel, eléred a 30lv-t és kész vége?
    Így biztos nem veszem meg. :D
  • Betyar070
    Urak újra mennek a serverek!
  • AntiHero
    Jó játék. Én ráfüggtem teljesen az elmult 4 napban.

De tegnap meglett a lvl30 aztan mar azon gondolkodtam, hogy megyek vissza Siegezni inkabb.

Pedig minden percét élveztem eddig. Csak ha jobban belegondolok akkor minek farmoljam most a jobb itemet? Hogy a DZbrn jobb legyek? Minek? Ott is csak ietemeket szerzek.

Sajna még az sincs mint anno Destinybe ahol volt olyan item amit csak adott nehézségi szint felett sobhatott a gép. Azt is random.

Egyenlőre End Game szerintem nincs benne. Addig viszont kiválló játék.
  • Daermon
    Bőven. Én már a Season Passt is megvettem.
    A sztorival végeztem már, a lvl 30 is megvan, és teljesen elégedett vagyok. És akkor ott van még DZ, a co-op, és a kihívások.
  • Droughert
    Ha láttad a bétát akkor tudod mire számíthatsz. Nekem személy szerint nagyon bejön, de tudnod kell, hogy mit veszel, ez nem mmo, mint ahogyan sokan mondják. Inkább azt mondanám, hogy egy modern kori Diablo, ahol a max szinten lehet orrvérzésig farmolni soloban, csapatban az újabb és jobb gear reményében. Diabloban inkább a nagy hentelésen van a hangsúly, itt a játlékmenet taktikusabb, lassab, megfontoltabb. Sokan írták, hogy a térkép kicsi, a küldi kevés, gyorsan a végére lehet érni stb. Nekem van benne 23 órám, 21-es szinten vagyok és a történet 56%-nál tartok. ha csak ennyit ad, és a végén semmit nem lehetne csinálni, nekem akkor is megérte, mert végig jól szórakozom.
  • Shep
    Én csak leszűrtem az itt olvasottak alapján a dolgokat, én is tervezem a vásárlást, de inkább kivárok, mert ahogy látom nincs benne jelenleg annyi, legalábbis számomra, hogy a mostani árán megérje. Persze ha te most akarsz vele játszani és neked megéri akkor vedd.
  • ratgab
    Nem éppen ez volt a kérdésem, de azért kösz. Tudom, hogy jót akarsz.
  • Shep
    Várjál májusig, féláron megveheted.