7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2153 Fel mész a bázison a lépcsőn és balra lesz az árus. -
Daermon #2152 Felső emelten van, az elektronikai részlegen. -
Betyar070 #2151 Érdeklődnék hogy a jutalom kereskedőnél beszerzett Phonix kredittel hol,mit lehet vásárolni ? A sima árusnál illetve a fegyvertárban lévő árusnál ( fejlesztett fegyverek ) nem tudtam vele fizetni. Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.14. 20:45:26 -
#2150 Nem lenne hülyeség. :)
Egyenlőre ezek jönnek:
- új, endgame tartalomnak szánt raid + loot cserélgetés áprilisban. (ingyenes)
- Raid + bónusz Dark Zone tartalom májusban. (ingyenes)
- Underground expanzió (június) / Survival expanzió (nyár) / Last Stand expanzió (tél) - ezek a fizetős pakkok, és megkapjuk őket a Season Pass-szel. -
#2149 Olyan vagyok ez a rühes játék miatt mint a mostszar, de...
tegnap óta érezhetően kevesebb a ledobálás, kilépegetés, stb. Imprúvolgatják a sztébilitit érezhetően -
#2148 Karma rendszer lesz a játékban? Pl. ahol megleshető a profil néző felületen, hogy az illető hányszor volt Rogue. + a neve mellett lenne vmi jelzés, hogy sokszor volt kisgeci... Ilyenről hallottatok, hogy lesz e benne? Meg aki nagyon jófiú, azt is jelezné vmi karma. -
#2147 Illetve jut eszembe három emberhez csatlakoznék DZ farm route vagy challenging napi kalandokat csinálni :-) -
#2146 Incursion, már rajta van a térképen. Mi az a gear score? Vagy azt majd most fogják bevezetni? :D -
#2145 Engem is felvehet havernak aki akar: Dear0ne (második o az egy nulla) lvl 9 vagyok még csak de lelkes :D -
Tomi82p #2144 A win tűzfala is blokkolhatja.Megnézted a beállításainál,h átengedi e? -
#2143 Ha magyarra van állítva akkor /csoport kell beírnia a party chathez. -
#2142 Kéne egy magyarszki játékoslista :)
Engem is felvehet, aki akar: LazaHuntr (korábban lazahunt, csak átírtam) -
hawkie22 #2141 Igen, ez nálam is gond, voltam csapatban, de nem tudtam írni nekik, mert ezt a "hibaüzenetet" kaptam én is, amit az elöttem szóló. Van erre megoldás? -
#2140 Lehet valahol engedélyezni a chat minden funkcióját? Egy csomószor azt írja, hogy nem engedélyezett, állítsam be itt és itt, de ilyen opciót nem is találtam ..... gondolom a magyar fordítás rákfenéje :) -
simonl #2139 Még egy kérdés srácok, elakadtam: az oktatási szárnyat kellene fejlesztenem, a térkép a kórházi szárny laptopjához vezet de ott nem találom ezt az opciót.
Minden megoldás érdekel:)
-
Yserac #2138 Minimum 30-as alapszintnek kell lenni és akkor DZ nevesített bossok, napi küldetések adják. -
pike74 #2137 Ki van pipálva igen, de mégsem.
Nincs külön tűzfalam csak a win sajátja.
Lehet, hogy még most lenne érdemes újratelepíteni nem később amikor már van mit vesztenem... -
Droughert #2136 Középső egérgomb. Több scope-nak van olyan zoomja mint az fps-ekben. -
simonl #2135 Srácok, a fegyvereken lévő távcsöveknek - bármilyen is - van jelentősége?
ill. lehet olyan módban célozni? mint egy fps -ben?
Kösözi -
#2134 Ez engem is érdekelne mert sokszor kiírja hogy 1 játékfelkérés de hogy hol vagy mivel lehet elfogadni én sem jöttem még rá :D -
Daermon #2133 Ha meghívnak játékba, azt hogy tudom megnézni, hogy ki az és, hogy tudom elfogadni? Mert van, hogy kiírja, hogy van meghívásom, de reagálni nem tudok rá. -
Vape_HUN #2132 Mindenem lila a fegyver alkatrészek és a modok is a ruhában. Egy részük esik, és vehetsz vendoroktól is 90% bossokbol esett pedig csak két napja vagyok 30. :)
Ha valaki akarja csapatni velem : Metrax1350
Csapathoz is csatlakoznék szívesen.
Utoljára szerkesztette: Vape_HUN, 2016.03.14. 15:32:08 -
#2131 "12-es szinten vagyok, ez a baj?"
igen -
#2130 Hi!
Hogy szereztek ilyen lila fegyvereket és cuccokat? Háromszor voltam eddig a DZ-ben és csak zöld és kék térdvédőket kaptam (kb vagy 10-et). 12-es szinten vagyok, ez a baj?
-
#2129 Összesen fél órás. Legalább is amit én láttam az fél órás volt, tehát még van 2 ilyen 10 perces rész. -
Yserac #2128 Ennyi erővel már csinálhatnának egy egész estés, de AA-s mozit. Egész jó sztory-t lehetne alá rittyenteni. -
#2127 Mitől van az hogy egy tárgy cserénél zölden írja hogy mi fog változni de amikor felveszem akkor nem változik valamelyik érték?
pl.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt elvileg csökkennie kellene a sebzésnek és nőnie az életerőnek és az elektronikának (bár ahhoz semmi statot nem ad, már ez is érdekes), de nem változik csak az első 2
ez csere után:
-
hawkie22 #2126 Ez nagyon baba volt. Van ennek több része is? :D Miután megnéztem, azonnal akartam menni játszani. Kár, hogy csak késöbb lesz rá idöm. :( -
Tomi82p #2125 Be van kapcsolva a felhőbe mentés uplay-n? Beállítások-általános-mentésszinkronizálás engedélyezése felhőbe négyzetben legyen pipa.
Az is lehet,hogy a virusírtód tűzfala blokkolja a uplay-t,azért nem tud szinkronizálni.
Utoljára szerkesztette: Tomi82p, 2016.03.14. 12:05:16 -
Rhonin7 #2124 nem gyenge mozit rittyentettek a játékhoz! jó az összes rövid rész is -
Rhonin7 #2123 -
pike74 #2122 Ilyenkor ha újraraknám a gépemet, vagy máshonnan logolnék be kezdhetném elölről?
Gondolom nem menti a felhőbe, de miért? -
pike74 #2121 Senki nem tapasztalja az alábbiakat?
Utoljára szerkesztette: pike74, 2016.03.14. 10:59:04 -
#2120 Én meg a Lincoln Tunnel -ből... XD
-
#2119 Közben én szépen alakulok DZ-ből. :)
Ja és ma 30 percig rektelt amúgy egy 3 fős rouge csapat minket. Kezdik unni a sima játékot az emberek. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 22:13:12 -
#2118 Ennek mi értelme van? -
Rhonin7 #2117 hello szia
-
#2116 Akkor ez adja Anulu kolléga képeinek szétfolyását? Kb mint egy mosott szar, úgy néz ki. De jó értelemben :D Mert annyira nem gáz. -
#2115 Nekem is be van :o Nézegettem anélkül, de itt valahogy tetszik az effekt :D -
Droughert #2114 Akartam is írni, hogy nekem a bázison is játszott két gyerkőc, szóval vannak benne. Sőt, az utcán kóborló kutyák néha levizelik a kocsik kerekét, aztán szagolgatják, pont mint itthon az udvarban :). Ma délután az egyik utcában az egyik kutyát furcsa pózban találtam, épp a dolgát véhezte majd kapart rá egy kis havat, odaszagolt és tovább ment... Apróságok ezek, de nagyon nagyot dobnak a hangulaton, életszerűvé teszik az utcaképet.