7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#2113 #1783
-
#2112 Mi az a CA? California? :D -
#2111 Csak a CA-t kapcsolhatnád ki végre... :D -
Daermon #2110 Simán Uplayben megveheted. -
ratgab #2109 Eszméletlenül hangulatos és igényes a tálalása ennek a játéknak ez nem is kétséges. -
#2108 Még 1x nem rakom be, de nagyon szép lett ez a játék. -
#2107 A Witcher 3ból sokmindent kihoztak. Ez nem üti, de nagyon ott liheg mögötte art kategóriában. Ahogy már írtam, a The Last of Us óta nem láttam művészileg ilyen remekül megdizájnolt "posztapokaliptikus" világot. "Zombik" ugyan itt nincsenek, de nem is kellenek, mert nélkülük is működik a dolog. -
#2106 Én csak ámulok és pörgetem a kamerát E3as módon a játékidőm 80%ban :D
Én kifejezetten imádom ha jó fények vannak egy játékban, na itt aztán van az is. -
#2105 Srácok, minden második épületbe be lehet menni és fosztogatni? -
#2104 >Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.
+10000 -
#2103 Itt is meg lehet mászni, mint az AC3ban. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon profik az épület külsők és belsők. Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 20:01:50 -
#2102 ha season pass-t akarok a játékhoz, hol tudok venni hozzá?
ugye abba 3 dlc lesz benne? meg a térkép frissítés is? -
#2101 Méghogy nincsenek benne gyerekek! :D
Marha jó a karácsonyi hangulat is. Ahogy a BF után hirtelen vége lett az ünnepi készülődésnek.
Nagyon bejönnek még a fény-árnyékos dolgok.
Érdekes dolgokat talál az ember:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 19:51:39 -
#2100 Na de legalább esik egy rakat egyéb cucc, lehet mindenfelé öltözködni, nem olyan korlátos, mint az volt :)
Amúgy most nézte, h a DZ max lvl 50, nem 30, szóval a cuccokon lévő korlát még csak nem is max :) -
#2099 köszi, unlockoltam is gyorsba :) -
Yserac #2098 Itt se egyszerű azért olyan full sárga ruciba öltözni, ami passzol. Ha a tulajdonságok nem stimmelnek, akkor mehet a kukába. Vagy a most már elég korlátos főnix pénzért reforgeolhatunk. Egyedül szvsz esélytelen kifarmolni a cumót, így még a társak is lassítanak. -
pike74 #2097 Sziasztok!
Ezt csak én tapasztalom ki vagy be lépésnél?
"Eredmények szinkronizálása sikertelen"
Ha ráklikkelek a kihagy-ra megy tovább minden rendben. -
#2096 10 óra normál lvl12 szintre érés, hardon küldizés után ugyanezt a DZ lvl-t max egy óra alatt elértem.
Valszeg azért kötötték meg úgy a tárgyak szintjét, mint lvl12, DZ 30, mert sokkal kevesebb energia ráfordítással már alacsony szinten is kifarmolható a DZ szint, így meg simán hozzá lehetett jutni jobb cuccokhoz alacsonyabb szinten ... nem mintha annyira sokat számítana, mert közben a DZ-ben hullik a cucc, mint az állat.
Megmondom őszintén, nekem ez a játék kb ua, mint a Diablo vagy a Destiny, azzal a különbséggel az utóbbihoz képest, hogy van normális item rendszer, így az élvezetes gunplay mellett a lootfetisizmusban is kiélhetem magam ... a Destiny-nek ez volt a legnagyobb hibája, mikor csak nyomtad-nyomtad, sok óra után esett véletlen egy lila engram, majd beváltáskor kaptál egy olyan cuccot, fegyvert, ami ráadásul nem is kedvedre való ....... -
#2095 Jaja dobott egy legend scopot az előbb. :)
De át is adtam a havernak. :) (ha meghalsz akkor áttudja venni tőled a cuccaid.)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 18:07:58 -
#2094 Egyébként az :) -
Yserac #2093 Named boss-ra menjetek az dobhatja a sárgát. Itt a lila olyan, ha már a Diablóhoz van hasonlítva, mint abban a tucatszar rare item. -
Rhonin7 #2092 "DIABLO FOR FPS PLAYERS" by Lirik :) -
Tomi82p #2091 Mikor ment a játék,minden küldetés után,vagy csak a bázisokon? -
Rhonin7 #2090 melyik az az árus? hogyan kapod meg? -
#2089 Na kb 1 óra DZ után így fejeztem be.... Ez így rendben van?
Lvl 19..Millió Lila cucc..Kéket már fel sem vetten a végén mert minek..35k DZ Kredit..
Tessék két videó milyen csomagokat küldtem kb haza. :)
0 ellenállás amúgy..mert 3-4 ember szétszed mindent! Rouge meg nem mert belénk kötni..(nem is láttunk)
Ha véletlen belénk is lőttek a nagy npc harc közepette... már rohant el.. és tette fel a kezét a legtöbb ember, hogy nem direkt volt.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 17:23:09 -
#2088 Kifejlesztettem és a bázison van egy ilyen árus. 24 óránként cserélődik az áruja..mindig 1 új festés van. -
#2087 És mit kellett csinálni? Ölj meg 10 embert? :D -
#2086 Vendortol vettem :)
-
#2085 az a baró zöld festésed fegyón honnan van? -
#2084 Na lement a Daily Challange mode küldi.
Jesszus de király volt. Meg izzadtunk még most rendesen.:D
Első Challange módos küldim ami sikerült.
Dobott egy "legend" maskot. + Felhívnám a figyelmet a Térdvédőmre. Na az már scavenging bónusz!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 15:02:03 -
#2083 van láda, ami 10es szinten nyílik, van ami 30on és van a DZ kulcsos. -
Bandicoot #2082 A nagyládák? De. Szerintem. Namajd meghesszelem ha megint belefutok valamibe ami szinthez kötött.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.13. 14:33:26 -
#2081 de azok nem kulcsosak -
Bandicoot #2080 Nekem egy rakás nagyládára azt írta hogy csak lvl30-on.... -
#2079 Azokhoz nem kellett szint eddig se. -
Bandicoot #2078 A ládanyitást szerintem javították vagy nemtom,de még csak lvl18 vagyok (kint is bent is :D ) és ma tudtam nyitni nagyládát DZ kulccsal. -
#2077 Amúgy a zenét itt dicsérte már valaki? Szerintem nagyon jó lett -
#2076 Ahhoz nem kell meta, hogy lássák a 30as DZ itemek szart se érnek addigra, illetve a ládákban lévők se -
Yserac #2075 Nem tudhatták hogyan fog alakulni a metagame. Minden játékban elkezdik a nerfet, amit próbáltam eddig, mondjuk ennyire drasztikusan nem szoktak változtatni, ez az Ubi hatás :)
Ettől független értékelem hogy próbálkoznak. -
#2074 Kraftolni így is tudsz. :) De amúgy igen..ezeket nem tesztelték anno? Ha tesztelik ezek kibuknak..és megjelenéskor is ilyen..mindegy amugy. Legalább 1 hét alatt változott valamit.