7647
  • Moby
  • Prince23
    Mi az a CA? California? :D
  • Moby
    Csak a CA-t kapcsolhatnád ki végre... :D
  • Daermon
    Simán Uplayben megveheted.
  • ratgab
    Eszméletlenül hangulatos és igényes a tálalása ennek a játéknak ez nem is kétséges.
  • AnuluWork #2108
    Még 1x nem rakom be, de nagyon szép lett ez a játék.
  • AnuluWork #2107
    A Witcher 3ból sokmindent kihoztak. Ez nem üti, de nagyon ott liheg mögötte art kategóriában. Ahogy már írtam, a The Last of Us óta nem láttam művészileg ilyen remekül megdizájnolt "posztapokaliptikus" világot. "Zombik" ugyan itt nincsenek, de nem is kellenek, mert nélkülük is működik a dolog.
  • TDC Geronimo
    Én csak ámulok és pörgetem a kamerát E3as módon a játékidőm 80%ban :D

Én kifejezetten imádom ha jó fények vannak egy játékban, na itt aztán van az is.
  • Prince23
    Srácok, minden második épületbe be lehet menni és fosztogatni?
  • Moby
    >Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.

+10000
  • AnuluWork #2103
    Itt is meg lehet mászni, mint az AC3ban. :)

Nagyon profik az épület külsők és belsők. Ha lenne Oscar ebben a kategóriában is, odaadnám a hangulatért a készítőknek.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 20:01:50
  • Krisztiam #2102
    ha season pass-t akarok a játékhoz, hol tudok venni hozzá?
    ugye abba 3 dlc lesz benne? meg a térkép frissítés is?
  • AnuluWork #2101
    Méghogy nincsenek benne gyerekek! :D

Marha jó a karácsonyi hangulat is. Ahogy a BF után hirtelen vége lett az ünnepi készülődésnek.

Nagyon bejönnek még a fény-árnyékos dolgok.

Érdekes dolgokat talál az ember:

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 19:51:39
  • Laza
    Na de legalább esik egy rakat egyéb cucc, lehet mindenfelé öltözködni, nem olyan korlátos, mint az volt :)

Amúgy most nézte, h a DZ max lvl 50, nem 30, szóval a cuccokon lévő korlát még csak nem is max :)
  • Jabar
    köszi, unlockoltam is gyorsba :)
  • Yserac
    Itt se egyszerű azért olyan full sárga ruciba öltözni, ami passzol. Ha a tulajdonságok nem stimmelnek, akkor mehet a kukába. Vagy a most már elég korlátos főnix pénzért reforgeolhatunk. Egyedül szvsz esélytelen kifarmolni a cumót, így még a társak is lassítanak.
  • pike74
    Sziasztok!

Ezt csak én tapasztalom ki vagy be lépésnél?

"Eredmények szinkronizálása sikertelen"

Ha ráklikkelek a kihagy-ra megy tovább minden rendben.
  • Laza
    10 óra normál lvl12 szintre érés, hardon küldizés után ugyanezt a DZ lvl-t max egy óra alatt elértem.

Valszeg azért kötötték meg úgy a tárgyak szintjét, mint lvl12, DZ 30, mert sokkal kevesebb energia ráfordítással már alacsony szinten is kifarmolható a DZ szint, így meg simán hozzá lehetett jutni jobb cuccokhoz alacsonyabb szinten ... nem mintha annyira sokat számítana, mert közben a DZ-ben hullik a cucc, mint az állat.

Megmondom őszintén, nekem ez a játék kb ua, mint a Diablo vagy a Destiny, azzal a különbséggel az utóbbihoz képest, hogy van normális item rendszer, így az élvezetes gunplay mellett a lootfetisizmusban is kiélhetem magam ... a Destiny-nek ez volt a legnagyobb hibája, mikor csak nyomtad-nyomtad, sok óra után esett véletlen egy lila engram, majd beváltáskor kaptál egy olyan cuccot, fegyvert, ami ráadásul nem is kedvedre való .......
  • AntiHero
    Jaja dobott egy legend scopot az előbb. :)

De át is adtam a havernak. :) (ha meghalsz akkor áttudja venni tőled a cuccaid.)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 18:07:58
  • Laza
    Egyébként az :)
  • Yserac
    Named boss-ra menjetek az dobhatja a sárgát. Itt a lila olyan, ha már a Diablóhoz van hasonlítva, mint abban a tucatszar rare item.
  • Rhonin7
    "DIABLO FOR FPS PLAYERS" by Lirik :)
  • Tomi82p
    Mikor ment a játék,minden küldetés után,vagy csak a bázisokon?
  • Rhonin7
    melyik az az árus? hogyan kapod meg?
  • AntiHero
    Na kb 1 óra DZ után így fejeztem be.... Ez így rendben van?
    Lvl 19..Millió Lila cucc..Kéket már fel sem vetten a végén mert minek..35k DZ Kredit..
    Tessék két videó milyen csomagokat küldtem kb haza. :)
    0 ellenállás amúgy..mert 3-4 ember szétszed mindent! Rouge meg nem mert belénk kötni..(nem is láttunk)
    Ha véletlen belénk is lőttek a nagy npc harc közepette... már rohant el.. és tette fel a kezét a legtöbb ember, hogy nem direkt volt.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 17:23:09
  • AntiHero
    Kifejlesztettem és a bázison van egy ilyen árus. 24 óránként cserélődik az áruja..mindig 1 új festés van.
  • Prince23
    És mit kellett csinálni? Ölj meg 10 embert? :D
  • AntiHero
    Vendortol vettem :)

• Jabar
    az a baró zöld festésed fegyón honnan van?
  • AntiHero
    Na lement a Daily Challange mode küldi.

Jesszus de király volt. Meg izzadtunk még most rendesen.:D

Első Challange módos küldim ami sikerült.
    Dobott egy "legend" maskot. + Felhívnám a figyelmet a Térdvédőmre. Na az már scavenging bónusz!

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.13. 15:02:03
  • TDC Geronimo
    van láda, ami 10es szinten nyílik, van ami 30on és van a DZ kulcsos.
  • Bandicoot
    A nagyládák? De. Szerintem. Namajd meghesszelem ha megint belefutok valamibe ami szinthez kötött.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.03.13. 14:33:26
  • TDC Geronimo
    de azok nem kulcsosak
  • Bandicoot
    Nekem egy rakás nagyládára azt írta hogy csak lvl30-on....
  • TDC Geronimo
    Azokhoz nem kellett szint eddig se.
  • Bandicoot
    A ládanyitást szerintem javították vagy nemtom,de még csak lvl18 vagyok (kint is bent is :D ) és ma tudtam nyitni nagyládát DZ kulccsal.
  • TDC Geronimo
    Amúgy a zenét itt dicsérte már valaki? Szerintem nagyon jó lett
  • TDC Geronimo
    Ahhoz nem kell meta, hogy lássák a 30as DZ itemek szart se érnek addigra, illetve a ládákban lévők se
  • Yserac
    Nem tudhatták hogyan fog alakulni a metagame. Minden játékban elkezdik a nerfet, amit próbáltam eddig, mondjuk ennyire drasztikusan nem szoktak változtatni, ez az Ubi hatás :)

Ettől független értékelem hogy próbálkoznak.
  • AntiHero
    Kraftolni így is tudsz. :) De amúgy igen..ezeket nem tesztelték anno? Ha tesztelik ezek kibuknak..és megjelenéskor is ilyen..mindegy amugy. Legalább 1 hét alatt változott valamit.