7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Daermon #2193 Nekem simán települt, nem hiszem, hogy normális, ha gond van vele. Hibát írt ki? -
Betyar070 #2192 Ha minden igaz 12-től indulnak a szerverek. Jelenleg még nem mennek.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:41:53 -
MouQuiNewL #2191 Sziasztok!
Két rövid kérdésem lenne:
1. Most 11:38-kor van szerver? Twitteren azt írták fél órája, hogy a szerver már elérhető. Nem tudok belépni.
2. Tegnap 9 órát szívtam a telepítéssel, mert folyton leállt. Volt, hogy 7%-nál, de előfordult hogy eljutott 30%-ig is. Nálatok is ez volt?
-
Betyar070 #2190 GRATULA! Látszik hogy az Ubisoft zászlóshajóként kezeli a projektet. -
Daermon #2189 lvl30 alatt igazából mindegy DZ. lvl30-tól úgy is más lesz :)
29 a DZ rankom, jó lesz már elérni a 30-at és új cuccokat szerezni. Egyébként szaporodnak a roguek úgy vettem észre. Tegnap meg már ma is szinte mindig találkoztam velük. És nem csak magányos farkasokkal. Jó ez a DZ :) -
#2188 Hetente lesz ilyenkor egy 45 perces műsor minden karbantartás alatt és elmondják miket balanceolnak karbantartás alatt és mi várható később. Ez egy nagy plusz -
Betyar070 #2187 Benézhetsz lvl30 rang előtt is a DZ-be, csak legyen megfelelő tűzerőd. Én lvl11-nél (7400 DPS) néztem be először akkor még semmi esélyem nem volt az lvl12-15 NPC-vel. Érdemes csapathoz verődni az elején, nem gond, ha nagyobb rangúak a társak majd a nagyját eltakarítják a többivel meg már könnyen eltudsz bánni. lvl20-nál már lesz elég tűzerőd hogy egyedül is takaríts. ( azért ez a jó kraftolástól is függ )
Jelenleg lvl20 vagyok már nem okoznak gondot az lvl15-20 szintű NPC-k. Szerintem a tűzerő a legfontosabb a többi tulajdonság csak másodlagos.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:32:19 -
#2186 Hivatalos State of the game stream most megy -
Teddy99 #2185 Mehetsz DZ-be, de nem lesz olyan különleges sztem a loot.
Ha sima területen vagy DZ-ben mozogsz a csapat átlag szinthez húzza a játék az NPC-k szintjét. Ezért gondot okozhat a csapattagok között több mint 3-4 szint van. Lvl 30-tól ezzel nincs gond :-)
DZ-ben LVL 30 és DZ LVL 20 után már a sárgák is potyognak :-D -
Teddy99 #2184 Nem baj srácok majd megnő mindenki meg csinál 2. meg 3. karaktert... bla bla :-) Majd alakul :-)
TS is van már ha publikus közlöm majd :-) A lényeg az lenne akinek van igénye az találjon társakat és akinek van kérdése tudjon hol kérdezni :-) -
simonl #2183 Segítsetek légyszíves, nekem kimaradt a béta: szóval amíg el nem érem az lvl 30 as szintet nem is érdemes a DZ -be mennem?
Addig csináljam a sima küldetéseket és fejlesszem a főhadiszállás különböző szárnyait?
Jelenleg lvl 12 vagyok, egyedül nyomulok mint "csáknorisz". A feleségem csúnyán néz rám péntek óta, ez annyit jelent, hogy iszonyt jó a játék -
Betyar070 #2182 Még egy óra pause :( Pokricsák Mónikát idézve : Játszunk már,Játszunk már,Játszunk már! -
bokaHUN #2181 Én még csak lvl 13 vagyok, de felvettelek titeket. -
#2180 Na ez elég zsír! -
#2179 A CEhez nem járt soundtrack. Le lehet azt tölteni valahonnan? Az UBI nem szokta ezt kispórolni, de most valahogy megtette. -
#2178 Lehetett volna ez a gyönyörű nap holnap is, ha már ma munkaszüneti nap van, de ugye ez legyen a magyarok problémája. :) De ugye egy hete jelent meg. Gondolták, emlékeztetnek minket arra a napra. :D -
Ackronikon #2177 igen 3 órás karbantartás van néha kell az ilyen, reméljük marad a 3 óra és nem lesz több -
#2176 Ezek szerint délben jön vissza ez a fos ... -
#2175 Nem mondjátok, hogy szerver down van? :D Most ülnék le. Szopjanak le! :D -
Ackronikon #2174 hajrá! töltsd lefelé gyorsan :D -
Culram #2173 Sziasztok! Engem is felvehettek, PC-n vagyok. Thornwood1027 -
#2172 -
#2171 Köszönöm mindenkinek! :) Akkor lehet, hogy meg is veszem még ma :) -
#2170 Season pass ad valami értelmesebb dolgot menet közben is a 3 nagy dlc-n kívül ami miatt érdemes lehet előbb megvenni? -
Ackronikon #2169 ha lesz szerver én is felveszlek bár csak ilyen 26 körül vagyok de szeretném közösségben tolni :) -
kishubi #2168 Én is felvettelek, igaz még csak 26-os szinten vagyok..... -
Ackronikon #2167 Mindenképp. egyedül is nagyon élvezetes ha pedig kedved támad csapatban csak nyomsz egy matchmaking-et és mentek. Én is főleg egyedül toltam de néha csapatban is mindkettő nagyon élvezetes. Szerintem ha csak ez tart vissza akkor ne habozz vedd meg.
A játék iszonyat hangulatos és érdekes minden szempontból. Nekem bejött -
ratgab #2166 Én egyelőre egyedül tolom és nagyon is élvezem. Level 30 után azonban már nem lesz más teendőd szóval ezt azért érdemes számításba venned. Legalábbis egyjátékos üzemmódban onnantól már csak gyűjtögetés van. -
#2165 Én ugyanígy játszom és teljesen jól lehet egyedül is haladni :) -
#2164 Srácok, őszintén. Van értelme megvenni valakinek akkor, ha csak egyedül tud játszani? Mert nem lenne kivel, és a meló miatt is elég rapszodikusan tudok csak leülni játszani. Van amikor kedvem sincs. Viszont ha van akkor meg mostanában nincs mivel. BF4-et már nem játszom mert nem igazán megy, COD-ok kihaltak, Stalker már a fülemen jön ki, Fallout 4 már unalmas, Rainbow Six nekem nem jött be. Gondoltam kipróbálnám ezt, ha van értelme :/ Jó lenne ha lenne már valami amihez leülhetek gamelni, hónapok óta már lassan nem játszok semmit. :( -
#2163 Felvettelek. Most 3 órás szerver karbantartás van. -
Teddy99 #2162 Páran már elértük a 30-as szintet, az utolsó zónákban még be kell szedni a maradék küldetéseket és tárgyakat, de az magányos móka.
DZ-t is elkezdtük csinálni 20 körül járunk benne.
Arra gondoltunk össze kellene hozni a magyar játékosokat még egy TS-t is összeraknánk hozzá.
Minél többen vagyunk annál jobb. Utána akár több csapatot is bevihetnénk DZ egyszerre :-D
Egy szó mint száz akit érdekel az vegyen fel a többi majd alakul :-)
TeddyRebel99 -
Betyar070 #2161 Jó kérdés, én is pislogtam e miatt már néhányszor. Az árusnál mást értékeket mutat mint az eszközkezelőben vásárlás utam. Más a végeredmény mint a vásárlási menünél. Én az eszközkezelőben hasonlítom össze a cuccokat, mielőtt eladnám, és nem az árusnál (eladáskor).
(Remélem megtudják majd válaszolni a kérdésed mert engem is nagyon érdekelne a válasz.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 01:08:00 -
#2160 Hát ez már a Blacksite Area 51-ben is benne volt vagy 10 éve .) -
mike01010101 #2159 Azt a helyzet, hogy én jobban szeretek TPS nézetben játszani mint FPS-ben, ahol van külső nézet is (Fallout, skyrim stb) azt használom. Ez a játék után fájdalmas lesz bármilyen más TPS-sel játszani és ott a furcsán csúszkáló, sután a talaj felett 10 cm-vel szaladó figurát nézni, ez a játék olyan magas szintre emeli a karakter mozgást, fedezék és kamera kezelést. Tényleg élvezetes a szokott idegesítő TPS dolgok nélkül.
De minden más is feature is a maga módján tökélyre van csiszolva. Valaki már irt ilyesmit itt, de ez a játék a TPS lövöldék Witcher 3-a. Kategóriájában a csúcs. -
Rhonin7 #2158 hacker -
#2157 Figyeltek pár részletre. Pl. van füst lövés után. Főleg, ha egyet lőttél lehet észrevenni. :) -
#2156 Most néztem, hogy annál a gépfegyvernél, ahol belátni a csőre a markolat alatt, lövéskor piros izzó lesz a cső, ami lassan lehűl ... tök jó :) -
Betyar070 #2155 Köszi! -
Daermon #2154 Na én még csak így nézek ki: