7647
  • Krisztiam #2273
    veszik a játékot, mint a cukrot, a cd galaxis-ba is elfogyott a játék :D
  • Shep
    Hát ok, de ez azért elég érdekes.
  • Moby
    Jajhát a pénzt aztat mindenki kedveli. Te nem? :)
  • Laza
    Ma 16-os szinten bementem a 15-19-es zónába, és konkrétan sehol nem volt másik játékos.
    Persze NPC annál többen .... amire azt kell mondanom, hogy a DZ csapatban sima hent, egyedül viszont majdnem játszhatatlan, mert pillanatok alatt leamortizálnak, főleg ha előkerül egy boss.

Pl volt, hogy lenyomtam mindenkit, csak a boss maradt, erre elfogyott a lőszerem ... szupi volt :)
  • Shep
    Azt nem értem ,hogy ez egy uborkasoftos játék akkor mit keres az origin store-ban is? Összeállt a két bagázs, vagy mi?
  • jarlaxxe
    Én se értem mitöl lenne ez mmo...inkább valami borderlands szerú coop játékra hasonlit a legjobban amit sp-ben is simán végig lehet járszani de társakkal persze jobb.
    Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2016.03.16. 14:47:04
  • Tikal #2267
    MMO? hol? néha örülök ha egyáltalán összefutok valakivel DZ-ben, nem hogy több emberrel :D
  • AntiHero
    Fegyverre nem. Ruhakra is csak abba aminek slotja van.
  • AntiHero
    Fegyverre nem. Ruhakra is csak abba aminek slotja van.
  • Negritis
    ez nem rpg :D massive multiplayer és online szal mmo :D
  • Hypo #2263
  • Daermon
    Nem MMO és nem FPS. Online TPS-RPG akkor már :D
  • Hypo #2261
    Biztos nem tökéletes a game és lehetne jobb,.Én egyet tudok, rég volt game ami így odaszegezett a display elé...:) Pedig craftból is láttunk már jobbat, sztoriból is, talan grafikából is bár én spec tök megvagyok elégedve PS4 en. És gondolom haverokkal még nagyobb fun.
  • jutah
    Az oké de fegyverekre is lehet??
    Mert a lila fegyvereimen 2 slotban vannak a kèkeken viszont csak egy és egy üres de oda nem tudok betenni másodikat mert az "f" betűnél a kiegészítőket nyitja meg pl:tár,tàvcső...stb ilyenek.
  • Moby
    Akkor már inkább TPS, mer az FPS nézet a ritkább benne :)
  • zamballa82
    Ez egy MMO RPG vagyis FPS :D
    Ebből adódóan soha nem lesz tökéletesen kiegyensúlyozva.
    Ezen nem kell meglepődni.
    Csak a játék élmény számít amit a barátaiddal tolsz!
  • Tikal #2257
    Mindegy, hogy minek nevezzük ami most van, a lényeg hogy nem egy átgondolt, kiegyensúlyozott valami.. az elképzelés jó volt, de nem lett jól megvalósítva :(
  • eje75
    Thx MINDENKINEK a segítséget! Táskánál nem próbáltam, csak a fegyóknál láttam a modokat. Több fegyvert is találtam, ahol már rajta volt, de cserélni pl. nem tudtam őket.
  • Riddick21
    Te egy teljesen más dologról beszélsz, a tiédre könnyű a válasz: nézd meg a táskádat, elvileg aktívnak kell lennie a "Mod" fülnek lent, "F" betűre van alapból konfigurálva. Megnyomod az F-et és kiválasztod a modjaid közül azt, ami neked kell, és máris beépítetted a táskádba.
    Az előző kolléga kérdésére nem tudom a választ én sem :)
  • Betyar070
    Nem csak a fegyverre, hanem esetenként a felszerelésre is lehet módosításokat tenni. (kék-től felfele,de nem mindegyikre) Pl. hátzsák,mellény,térdvédőre. Felrakni ugyanúgy kell mint a fegyverkiegészítőket. (a fejlesztett módosításokat fellehet rakni a cuccokra: pl integrált tűzerő, állóképesség...)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 11:44:48
  • Teddy99
    Igen a magasabb cuccoknál van socket.
  • eje75
    Ez engem is érdekelne, mert nem bírok rájönni, hogyan kell aktiválni ezeket... ha rájuk kattintok, azt írja ki, keressek egy üres slottal rendelkező eszközt, és aktiváljam ott... de ilyet meg nem találok... a magasabb cuccokon vannak csak üres slot-ok? Vagy mit csinálok rosszul?
  • jutah
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan amatőr kérdésem hogy a felszereléseknél vannak olyan módosítók amiket be lehet tenni pl táskánál.
    Namost vannak olyan fegyvereim amiknél szintén van ilyen és melletük üres slot mégegy ahhoz is lehet találni ilyen modokat vagy csak a ruházathoz???
  • Jabar
    Tetszik a játék de az inventory-ban ahogy húzom az egeret a felvett cuccok fölött össze-vissza ugrál minden stat, olyanok is amihez semmilyen módosítót nem ad a cucc, mást mutat karakter képernyőn, tárgy választásnál, mindenhol, nem értem én ezt.
  • Moby
    Ő ezt nem is mondta. Amikor állítjátok a nehézségi szintet, ki is írja, hogy melyiken mit fog dobni.
  • Hypo #2248
    hardon nem kapsz egy missionert tobb xp-t....
  • hawkie22
    Azért az úgy kemény. Nem csoda, hogy nehezen bírják a szerverek. IGaz, én nem tapasztaltam eddig szervergondot, lehet, hogy a szerencsések közé tartozom. :)
  • TDC Geronimo
    Még jó, mivel nincs is pvp jelenleg a játékban :(
  • Tikal #2245
  • TDC Geronimo
    The Division had biggest first week ever for a new game franchise ($330M in 5 days)

There were 1.2 million peak concurrent users over the weekend, and over 100 million hours played in the first week

1.2 millió játékos egyszerre
  • hawkie22
    Akkor rosszul fogalmaztam. Nem toltam el, csak nem érzem úgy, hogy jó lenne a karakterem. Valahogy olyan lassan haladok vele. de majd kialakul. :)
  • AntiHero
    Na kicsit kirándultam a pályán kívül. :D

• ratgab
    Hogy tudod eltolni? Kb szint mindent a felszerelésed befolyásol. Talenteket tudod cserélgetni...Perkek meg folyamatosan aktívak. Nincs mit eltolni. Modokat gyárhatod, alkatrészeket gyűjtheted, csak idő kérdése mikorra tudsz olyan karaktert kialakítani amit szeretnél.
  • hawkie22
    Én most lettem 13, de sztem kicsit eltoltam, lehet, hogy indítok egy új karaktert. :D Azt meg már csak hardon fogom nyomni. De majd még kialakul, lehet, nem lesz kedvem egyelöre újrakezdeni. :)
  • AnuluWork #2239
    Akkor nem csak nekem tűnt fel. :)
  • Zs0lt1
    az a síró csaj olyan szinten felbasz, hogy el nem tudom mondani :D
  • mike01010101
    A múltkor nem tudtam normálisan végigcsinálni egy tervrajz alapján gyártás a safehouse-ban, mert pont ott zokogott egy NPC és megörjített. Nem lehet elküldeni.
  • mike01010101
    Bármikor lesz vagy van olyan lehetőség hogy gépi társat vigyek magammal? Én nem multizok, de jó lenne társsal menni.
  • AnuluWork #2235
    Valamelyik készítő lője már fejbe Murray Hillen, fast traveles spawn területen, a Safehouseban azt a síró nőt! 1xűen baszott idegesítő. Értem én, hogy meghalt sok ember, marha szomorú, de ez komolyan emberkínzás ami ott megy sírás ügyileg. :)

Értem én Trump miről beszélt, amikor új és régi amerikai kínzási technikákat is bevezetne ismét, ha kormányra kerülne. Nem kell ide vízbefojtás. ISes faszingert lekötözni egy székhez, bekötni a szemét, és full hangerővel betenni neki ezt a nőt.
  • Daermon
    Az /csapat

Daermon85. Szivesen DZ-zek én is.