7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Daermon #2314 Én meg kesztyűt -.- -
#2313 Szerencsés. :D én 5x egymás után Térdvédőt kaptam xD -
#2312 Nekem is esett, egyből az első challenge mód bossból :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.17. 15:25:14 -
Daermon #2311 DZ vagy küldetés kihívás módban? -
#2310 Tyűűű grat. :) DZ boss dobta? :) -
#2309 Zárt béta legdurvább fegyvere és most sikerült beszereznem és picit felturbózni! :D Amióta játszom ez volt az első High-End fegyver amit a játék dobott egy boss -tól.
-
Daermon #2308 Én eddig randomokkal is egyből a roguet vadásztuk, ha jelezte a térkép :) -
Betyar070 #2307 Még jó ,hogy a többség nem így viselkedik a DZ-ban.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.17. 14:02:44 -
Daermon #2306 Rogue = meglátod és gondolkodás nélkül lövöd :) Én mondjuk megemelném a rogue időt 10 percre. -
barmi #2305 Lőszerért mehetsz a legközelebbi menedékszobába is, nem kell a kapuhoz visszamenned! Ezek a rohampuskák tényleg ennyire semmire se jók? Kár értük ... -
AJensen #2304 Akkor nagy szerencséd van! Tegnap a pár óra játék alatt folyamatosan jelezte a piros koponyákat.
Nagyon kell vigyázni velük, mert szemét egy banda tud lenni.
Azt is meg kell érteni, aki hibázik viselje a következményeket. Látsz egy rouge ügynököt, ne habozz kinyírni!
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2016.03.17. 13:07:55 -
#2303 Soha nem találkozom Rouge-gal... vagyis eddig csak egyszer, egy négy fős csapatba botlottam. Jaja, én is a DZ01-ből viszem ki a cuccokat, a de ott szerintem mindkettő kivonási pont jól védhető.
az egyik legnagyobb gondom, hogy ha épp nincs nálam olyan felszerelés aminek van valami lőszer bonusza, akkor elég hamar kifogyok és még akkor is szűkös, és nagyon szar, hogy mindig vissza kell menni lőszerért a kapukhoz :( -
Andule #2302 hétvégén mentem egyedül DZ-ben (lvl20 voltam akkor kb) pár hasznos tipp röviden amit gyűjtöttem:
- tanuld meg a shortcut-okat mert életet menthet. szintúgy a /wave ill / salute parancs is :)
- rugót ne akarj egyedül ölni, jó eséllyel fejletteb nálad gear-ügyileg
- menekítéshez én a dz01-es benzinkút mellettit használtam mert ott a sátorból hívható a heli (és azt könnyű bevédeni egyedül) + tapasztalatom szerint az zsúfoltabb terület játéjkosügyileg így kevesebb a rugó. (+ előtakarítást is könyebb intézni sniperrel)
- bossok és sleppje ölhető de kihívás, vagy egy 3ik tuningolt fegyver vagy safe house-ba rohangálás tuti elkel majd.
-
pockanywi #2301 Sziasztok!
Aki 20-as szint környékén van és szeretné csapatban csinálni a küldiket vagy későbbi DZ-re társakat keres, az nyugodtan jelölhet.
Pamlacs néven megtaláltok.
-
#2300 Az miért van, hogy kb mióta lvl15 vagyok a DZ árustól semmit nem tudok venni, csak 30as cuccai vannak... a bázison is van egy árusom, és az se ad el nekem semmit... -
Java33 #2299 Sziasztok!
Csak pár észrevételt szeretnék megosztani veletek, hátha valaki érintett...
Nekem folyamatosan crash-elt a játék, random időközönként (2 perc és 2 óra között, főleg story q alatt)
Mivel régi vinyón volt a game, hirtelen felindulásból vettem egy ssd-t és arra telepítettem, a crash megszűnt.
A másik dolog az indításnál a fekete képernyő. Ha az indítás és a betöltés között használom a TS gombját, akkor jön elő. Így egyenlőre kussolok ezen időben. :D
-
Daermon #2298 Csapattal menj :) Főleg a mélyebb területeken egyedül már esélytelen. Én randomokkal is szoktam menni, ha nincs más. -
#2297 Ez A DZ egy folyamatos szopás :D belépek, alig megyek pár métert, NPC-k, legyilkolom őket.. megyek tovább belefutok két NPC csapatba akik egymást ölik, muszáj csatlakoznom, mert már a hátam mögött is NPC ( mondjuk ez a spawnolás elég idegesítő ) végül menekülőre fogom, de lehetetlen lerázni őket, mikor azt gondolnám, hogy két utcával odébb már biztonságban vagyok, rám rohan egy kis baseball ütös mocsok mögötte a többiekkel... nagy nehezen elbánok a hordával, irány az Extraction... már csak 5 másodperc van hátra, ekkor a semmiből egy csapat NPC és kezdődik előről a szopás, ésitt néha már anyázásba fullad a játékom :) Én nem tudom mi lenne ha még a játékosok is basztatnának... mondjuk tény, hogy ez egyedül nagyobb szivás mint mondjuk ketten hárman. -
AJensen #2296 Aki szeretne egy jó csapathoz tartozni írjon rám, vagy ide TS-re, már van egy egész kis magánhadseregünk. Folyamatos DZ és napi küldik magasabb szinten is. Lvl 30 és 40-es szint nálam most a max, de besegítünk a kisebb játékosoknak is. Természetesen a játék kipörgetése ajánlott DZ előtt 30-as szintre. -
Wallcroft #2295 Sziasztok!
Pofás a játék, eszméletlenül jól rakták össze. Régóta csak olvasgatom a fórumot a véleményetekre kíváncsian, de tegnap úgy felhúzták az agyamat a DZ-ben, hogy arra szavak nincsenek...
Eddig viszonylag pozitívan álltam hozzá, volt, hogy 5-6-an vártuk a helikoptert és közösen leölve az NPC-t újrahívtuk, hogy akinek nem fért fel a cucca az is ki tudja menekíteni. Teamwork. Tegnap viszont ahogy beléptem (8-as szintűként) a DZ-be, hopsz szét is lőttek... semmi loot nem volt nálam. 15-20 percen keresztül folyamat megöltek, fél utcányit nem tudtam megtenni... 3 rogue ellen azért elég nehéz, főleg ha 4-5 szinttel magasabbak.
Belátom, egyedül mocsok nehéz a DZ, ezért szeretnék olyanokat keresni, akinek van kedve együtt játszani.
PS4-es verzióm van, felhasználónevem vOdin92, akinek van kedve vegyen fel barátnak és mehetünk DZ-zni. Most vagyok 10-es szinten.
Várom a felkéréseket! ;) -
#2294 Gondolom full Firearms gearekkel meg modokkal, meg megfelelő buildekkel meg lehet oldani ...
Az más kérdés, hogy van-e értelme, mert az eddigi képeken ahol nagy DPS-t láttam, ott majdnem mindig nem voltak aktívak a fegyverek extra tulajdonságai ... pedig pont ez lenne a lényege az arany cuccoknak.
DPS sokat nem jelent, jelenleg 25k a DPS-e az Augomnak és 20k a Socomnak ... mégis a Socom a brutálisabb :) Főleg hogy a DPS-be rengeteg minden beleszámít. -
Daermon #2293 Lentebb ott egy kép a karimról.107k dps 0 sárgával. Full sárgával szerintem elérhető lehet. -
zamballa82 #2292 Egy gyakorlati kérdés.
Hogy lehet 170K DPS elérni?
A legendás fegyverek kiegészítőkkel nem tudják elérni jelenleg nálam.
Vagy a fegyver kiegészítőknek is legendásnak kell lennie?
Vagy a többi hordható cuccok nak is legendásnak kell lennie?
Kicsit elvagyok veszve.
2db legendás fegyverem van és 90-100K meg fog velük.
Tudom hogy van különbség legendás meg legendás fegyver között, de ennyi?
Kis útba igazítást kérnék. -
zamballa82 #2291 Ez várható volt. Főleg azok akik DZ ben elérték az 50 szintet.
A másik dolog hogy a magasabb szintűeknek és azoknak akik tele vannak sárga cuccokkal sokall nagyom statjaik vannak.
Én nekem kb 100K DPS sem van és a Ts sen kikel beszélgetek 170K nál járnak.
Gondoljunk bele mekkora különbség. -
Daermon #2290 Szerintem egyre sűrűbben vannak már roguek is. Legalábbis a lvl30-as szinten. Már naponta találkozok velük. Úgyhogy azért akad bőven. -
#2289 Amikor először bementem DZ-be, egyik cimborámmal nézelődni (Mindkét bétában próbáltam, most véglegesben annyira nem vonzott ...) beleszaladtunk egy lvl 23-as arcba, aki egyedül ölögette a kisebb, magányos karaktereket (mi voltunk lvl 19). Elkezdtük kergetni ketten, aztán becsatlakoztak még páran, és leöltük ... Visszajött, próbált vadászni az egyedülállókra, megint elkezdtük kergetni, erre bedobott a game az épületek alá, szóval már nem mentem vissza többször, de jó móka volt, még úgy is hogy gyakrabban feküdtünk mint a delikvens.
-
AJensen #2288 Várd ki, mert vannak olyan paraszt cheater játékosok, ahova 4 ember nem lenne elég, hogy leszedd! És ez DZ2-ben volt pont ma.
PC-n vannak csalók, bárki bármit mondhat. Ahol 4 játékos 80k+ dps-el nem tud megfektetni 1 játékost fejlövésekkel, oda 10 is kevés lenne.
A másik, hogy vannak olyanok, akik ok nélkül megtámadnak még akkor is, ha nincs nálad semmi. Sárga puttonnyal még csak megértem, hogy rád támadnak, de üresen, az már szimpla pofátlanság.
No meg ezek a laggok. Nem tom mit csinál az Ubi, de olyan szerver laggok vannak, hogy azon áll vagy bukik egy komolyabb csata, aminek az eredménye áltagban halál. Arról nem is beszélve, hogy a köcsök rouge játékosokat, ha visszamennél újra elintézni, másik session-ba dob át a köcsög szerver. Ez most már a 3. alkalommal játszotta el velem. -
#2287 én meg azt vettem észre, hogy felveszek cipőket és nem rakja be a kinézet/cipőkhöz amit felvettem, ez valami bug? :) -
#2286 Ez a játék komolyan mondom szivat engem :D
Lincoln alagutat mentem pár kört kihívás nehézségen és az a mocsok csak táskát dobott mindig... :p -
Betyar070 #2285 DZlvl21 szinten állok jelenleg,de komoly mondom paraszt játékossal még nem akadtam össze. Várjam ki a végét, igaz ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 23:03:33 -
#2284 Pedig kurva sokan tolják... ha eddig nem találkoztál vérpistikével, akkor ez egy ien kultúrált játék nagy "gyerekeknek" :) -
Betyar070 #2283 Hát igen, nem mindenkinek volt gyerekszobája. Lehet hogy mostanáig csak szerencsém volt elkerülni a vérpistikéket,
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam eddig. A rogue-ra se lőnek egyből, kivárnak, mert lehet hogy a nagy dirr-durr közepette véletlen találta el a másikat. Ha a rogue felrakott kézzel jelezte hogy véletlen találat volt békén hagyták. Igazi fairpaly, nem idegbeteg hülye gyerek az ilyen gémer.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 22:59:11 -
#2282 Remélem fog jönni egy karma rendszer. Aki Rogue jelzőben fog állni, azonnal le fogom lőni, nem érdekel, hogy be akar szállni a teambe. megérdemli. -
zenoka #2280 haat bent solozgattam (elso probak) majd megjelent egy 3 fos parti (1-2 szintel alacsonyabb) szepen leoltuk az ellent majd mikozbe szedtem a lootot korbealltak es szaneszetszedtek.. aztan mikor visszamentek bosszut allni elbujtak egy olyan fertozott helyen amihez kicsi volt az ellenallasom es ott megvartak mig lepereg a rouge idejuk.. ilyen is van:) -
Betyar070 #2279 Mi a véleményetek a DZ-ben vadászó játékosokról, illetve magáról a játékmenetről ? Én eddig még nem futottam bele trollkodó hülye gyerekbe, csapatba.Többször voltam bent egyedül, és a tapasztalatom az, hogy mindenki törekszik a fairpaly-re Egyenlőre nagyon pozitív a tapasztalatom az ott lévő játékról. Remélem így marad.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.16. 22:48:26 -
Daermon #2278 Ma végre volt időm játszani. Napiztam és meglett a DZ lvl32. Messze az az 50 :D
Itt a kari:
-
#2277 Ohh en hány legendet buktam mar xD igaz minket az npc olt le vegul. Iszonyat jo az AI siman bekeritenek, radrohannak.
Igaz mi a 31-32-es mobokat farmoljuk. -
#2276 bázisodon ahogy felmész a lépcsőn bal oldalon van az árus. napi küldetés (15 azt hiszem), neves ellenségek dz-ben (1-2-t) illetve a legmagasabb szintű küldetések adnak 30-at (kihívás azt hiszem), de az nem egyszerű :) -
#2275 Na végére értem ma a story küldetéseknek. Ezeket a phoenix krediteket vagy miket honnan lehet szerezni? Csak napi küldetésekkel? És ezeket hol találom meg a térképen? Illetve hol tudom beváltani majd? Írta a játék, hogy a bázison, de eddig nem találtam. Vagy csak akkor lesz majd elérhető ha már lesz phoenix kreditem? -
hawkie22 #2274 Azért ez így ebben a formában nem igaz, attól függ, milyen szinten mész be. Én ma bementem 14-esen DZ-be, kb. 1 perc játék után hozzám csapódott egy 12-es szintü, így mentünk tovább, szépen gyült a kék loot, tele is lett a tatyónk, elmentünk a kimenekítési pontra, megjelent hirtelen 8 13-as szintü lila NPC, 3 sárga 12-14-es szintüek valamint egy nevesített sárga 14-es szintü. Ahogy öltük öket, megjelent egy 4 fös csoport, besegítettek, kimenekítettük a cuccokat (nekem valamiért nem sikerült), erre megjelent mégy egy nagyobb NPC csapat, ahogy kinyírtuk öket, a következö kimenekítésnél nemes egyszerüséggel hátbalöttek minket a 4 fös csapat tagjai. Mindketten buktuk a cuccainkat. :)
Szóval van élet, bár annyira nem tetszett, hogy leöltek, elég jó cuccokat buktam, mind upgrade lett volna. :(
Egyébként DZ sztem is csak csapatban érdemes, egyébként, hacsak nincs valami ultra jó geared, akkor szólóban levadásznak, mint a pinty. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.16. 19:57:07