The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy szerveren mennyien lehetnek, mert eléggé gyatra volt a játékos szám, vagy csak én voltam rossz helyen? Jó ha 50 játékost láttam, azt is csak DZ-ben.
Overburner
Van Fast Travel ismert barátságos helyek között. Tehát a Dokkokból tudsz FastTravelelni a központba és igy vissza. Illetve küldetések indítóhelyére is lehet ha minden igaz mert épp az előbb teleportáltam a medic-es csaj küldetéséhez. Ezen felül ha barátot invelsz be nekem már ha jól emlékszem azt is felajánlotta hogy oda fast travelezhetek ahol ő van. Nem is igazán teszt ként van ez csak szerintem lecsekkolják mennyire birják a szerverek mennyire gáz ez az meg amaz és a főbb bugokat kijavitsák ami gamebreaking. Ez nem demó nem is annak szánták.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

este a haverral kozosen csapatunk egy jot (remelhetoleg), de mar most erzem hogy unalomba fog fulladni az egesz. par percig erdekes lesz, meg esetleg megcsinaljuk azt a 2 kuldit ami van a jatekba, meg bemegyunk a dark zone-ba, csaszkalunk egy kicsit, esetleg itt-ott talalunk ezt-azt aztan ennyi volt. o elorendelte mar de en varok vele. a watch dogs is tetszett kepeken, meg gta szeru volt amit szeretek, meg magyarul is tudott (ami kulon jo pont), de a jatek vegen megis felemas erzelmekkel alltam fel a tv elol. oke, beta, nyilvan nem az a lenyeg hogy tele legyen tomve tartalommal, de HA csak annyi lesz a valltozas a teljes jatekban hogy rengeteg ILYEN kuldetes lesz mint ami ketto a beta-ban is van akkor nekem nem kell. valamit meg kene azert tudnia mert ez igy nekem nagyon kevesnek hat. en drukkolok a jateknak, de a battlefront-nak is drukkoltam es ott is sokat segitett a beta verzio abban hogy a veglegest mar NE VEGYEM MEG!!! 😊
AnuluWork
Ez nem grind. Bár a closed miatt ismétlődött pár küldi, de mintha szarabb lenne a loot. Remek cuccosokat gyűjtöttem be ruha szinten a csövesektől, most meg ritka szarokat kaptam.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Az említett fallout-ban is hiába van sok küldetés,ugyan úgy egy hatalmas grind az egész.

Ez a béta csak ízelintő, de semmi több. A videókból sem derül ki, hogy a játék maga mit tartalmaz. Ilyen módon 13K-ót kiadni érte eléggé zsákbamacska. És ehhez még nem vettem hozzá, hogy ki tudja mekkora területek fognak DLC-be kerülni, és annak is mi lesz tartalma.
A Ubisoft-al vigyázni kell, mert eléggé becsapós üzletpolitikát folytat. Beszéltem pár játékossal természetesen angolul, és ők is egyenlőre nem tudják, hogy megveszik-e, mert a tartalmat hiányolják belőle.
A Fallout-hoz visszatérve. Hiába, hogy kicsi a térkép, de olyan szinten tömve van küldetésekkel, hogy az ember képes elveszni. Itt, adtak pár küldetést, meg egy sötét zónát. És ennyi, semmi más játékmód, vagy bármi más, ami mélyebb tartalmat mutat. Semmi más egyedi játékmód nincs, csak a grind, de az is úgy, hogy fél várost át kell szaladni, még csak gyors pontok sincsenek. HA ezt jelenti az Ubinak az idő kitöltése, hogy fél órákat kell futkosnom, a-b-be, akkor már most lehet temetni. Remélem nem, mert mindezek ellenére tetszik a játék, azt leszámítva, hogy 1000 skuló kell egy kapucnis banditába.
Shep
Hát kb. ennyit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Törölték, de a szint az megmaradt, legalábbis nekem ott folytatta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Overburner
Bétáknál így szokás.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

gabo91
Legelső zárt bétán játszottam már....
törölték a karaktereket azóta? miért kell most újat csinálni és előről kezdeni...?

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

itt jarkalok a dark zone-ban. ugye ne lojjek masik jatekosra mert akkor mindenki engem akar kinyirni. mit lehet itt csinalni a jarkalason meg a keresgeleaen kivul?
Shep
Witcher 3 😄

Srácok szánalmasak vagytok, fel nézek hogy a játékról lássak infókat, és ilyen baromságokat kell olvasnom hogy nem veszem meg, meg nem éri meg, akkor aki ilyen véleményen van menjen vegye meg a Max Payne 3-at az olcsó, és talán majd 3-4 év múlva lesz szerencséje ehhez a játékhoz is, viszont jó lenne ha magáról a játékról szólna a fórum......
AnuluWork
Rakat lakásba be lehet menni már most. Fejleszteni lehet, craftolni, ráadásul quality craft van (lesz). stb.

Van benne potenciál. A DZ csak egy része a játéknak. Sok minden később kerül majd be. Én nem temetném.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

JaSoN HuNTeR
Nálam elsősorban azért nem éri meg a 13.000ft mert még a Béta sem indul el + látom elég sokan szidjátok a játékot, Support se tudja hogy mi a hiba, a gépemen minden szükséges driver fel van telepítve. Vicc az egész.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

hala istennek megadta az elso kuldi befejezeset. megegyszer ugysem csinaltam volna meg.
Bandicoot
"Egy normálisabb játéknál annyi után vagy kezdő."

Mint írtam alaphangon. Ráadásul "normális játéknál" manapság ha elérjük a 10-15 órát már boldogok lehetünk.

"Mit sem érsz vele ha nem interaktív a 90%, csak szép háttér."

Nem mintha a hasonló játékoknál nem így lenne. Akár legyen szó MMO-ról akár a fallout 4-edről.

"Te nem játszottál a Fallouttal, ha ezt hatalmasnak nevezed."
Játszottam. A Fallout térképmérete és bejárható terepe jóval kisebb. (igen a 3-4-NV-é is).

Továbbra is ott tartunk ha ennyire nem jön be valakinek nem kell megmagyarázni hogy 3-4ezret ér. Nem kell megvenni,nem kell foglalkozni vele. És főként önigazolásból nem kell mindenféle marhaságot leírni.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 13:33:33

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

kb 2 san andreas meretu a map .se.ami 4xgta 3 kb.. aztirjak.

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 13:30:26
"Simán beleölhet az ember alaphangon 50-100 órákat"

Egy normálisabb játéknál annyi után vagy kezdő.

"egy ilyen durván aprólékosan kidolgozott"

Mit sem érsz vele ha nem interaktív a 90%, csak szép háttér.

"hatalmas bejárható tereppel"

Te nem játszottál a Fallouttal, ha ezt hatalmasnak nevezed. Tudom, hogy nem járható be még minden kerület, de abból látszik mekkora lesz a többi és mekkora a mostani.
koszi, addig dying light the following.
szomferi
nem (csak) a szintetikus tesztekben jön ki a hátránya az AMD-s prociknak, játékban méginkább

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

10-től 13 óráig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

meg mindig karbantartas van...
<#eljen>
Bandicoot
Felmerül bennem azért a kérdés akik szerint ez a játék nem éri meg a 13.000 forintot, hanem majd csak 3-4 pénzt, azoknak mi éri meg? Egy évenként megjelenő Assassins Creed? Egy Call of Duty? Vagy mégis mi?
Az Ubisoft végre nem egy évenként ismételt játékot dobott ki hanem egy eléggé összeszedett mmo rpg akciójátékot aminek a lényege a csapatozás a csapatos móka. Simán beleölhet az ember alaphangon 50-100 órákat, főként ha nem egyedül akar benne el lenni.50-100 óra (és akkor még nagyon alászámoltam) egy ilyen durván aprólékosan kidolgozott hatalmas bejárható tereppel rendelkező mmo rpgshooterben csapatmókában nem éri meg?😊
Ha nem tetszik, nem hoz lázba a csapattal haverokkal játszadozás és ökörködés,portyázás, nem kell megvenni. De ha bejön akkor nevetséges kijelentés hogy nem éri meg,még konzolon is megéri a 16-18 pénzes árát.

Ráadásul teszik ezt egyesek úgy hogy a BETA-ban gyakorlatilag szinte minden zárolva van. A portyázás bár egyhangú tud lenni, még így is baromi hangulatos hosszú órákon át haverokkal, nyilván még több és több értelme lesz ha nem lesz minden zárolva. És maga a sztori illetve a főellenfelek is ötletesek, noha egy MMO szintjét hozzák (ami lévén egy mmo-ról van részben szó nem egy eget verő probléma).

Elég erős önigazolás és ubisoft hater szagot érzek.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 12:40:54

Látom itt is elindult az AMD vs Intel. ( jó szokás szerint )

Ehhez csak annyit, hogy a haver elavult gépén is( Phenon II X4 965, R9 270, 8GB ) medium beállításokkal, 2x AA, 1440x900 felbontásban simán fut a játék. Tény hogy az AMD le van maradva,de még ez a régi konfig is képes volt kihajtani a 2015/16-os játékok zömét ( Assassin's Creed syndicate, san of rome,Division... ) Akkor most mi a gond az AMD-vel? Hogy nem überállat drága, trendei ???
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 12:38:56
tegnap este meg ma reggel kezdtem el jatszani a betaval, ma egeszen addig mig leallt a szerver. azota csak az olvashato hogy karbantartas van. xbox one nalam a platform. meg csak az utcakon kolbaszoltam meg (talan) megcsinaltam az elso kuldetest (pont amikor lelottem azt a tetut a teton vagy hol, lott a geppisztollyal mint az allat, akkor allt le a szerver). szoval a dark zone-ban meg nem voltam, igy a velemenyem nem is lehet teljes. de azert leirom eddig hogy tetszik a jatek: haaat... nem estem tole hanyatt. szep meg minden, de valahogy olyan lelketlen vagy nem tudom. szepen fut a konzol verzio legalabbis nem talaltam meg hibat, fps problemara sem emlekszem. nemntudom. az elso kuldetes nekem teljesen hidegen hagyott, csak kinomban csinaltam, az utcak meg unalmasak, a dark zone-ban lohetjuk egymast gondolom de aztan? valahogy nem benne a graftot, szimpla lovoldozesnek tunt igy hirtelen.

ha veget er a karbantartas persze meg nyomom, meg megyek a DZ-be is, hatha jobban fog tetszeni. de idaig amit lattam belole egy fillert sem adnak erte. na majd meglassuk...
Régen rossz, ha egy játékban a valóságot keresed.....Úgy is kell minden játékban kompromisszumot kötni, hogy szórakoztató legyen és ne frusztráló.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tikal
vagy hogy miért golyóálló a szélvédőjük? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Krisztiam
nekem még az is fura, hogy miért jár egyes autóknak, teherautóknak a motorjuk 😄
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.02.20. 12:04:50

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Evakuálták őket.

Shep
Hát nekem amúgy ez a fő bajom a játékkal, igazából azt sem tudni ,hogy mi van, csak úgy belöknek ,hogy menjél lövöldözni, de hogy kit meg miért, és minek ...

Tikal
Tényleg, az kiderült már hogy mi van a lakossággal? Nagy része meghalt? Mert ugye csak néhány ember kószál az utakon, azok is ugyanugy néznek ki mint akikkel egy utcával lentebb találkoztam 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ez egy egyszerü lövölde.Sokat ne várj.
Legalábbis béta alapján.Lehet a teljes jó lesz!!
ja..amd nem a legjobb jatekra..
bar dolgozik az rendesen..es csak 40-50 fok max egyszeru leghutessel.

legalabb maradt penz kenyerre.

ettol fuggetlenul a jatek alapja meg mindig az 5 eves gr online (igazabol a 10 eves gow inkabb..) es 3 uj dolgot raktak bele..de erdekes..

a legmokasabb az utcakon lezengo emberek vs rosszfickok..1 meterre vannak egymastol..

kozben meg fegyveres jofiuk masik 5 cm re nem csinalnak semmit...minek vannak az utcan egyaltalan..!?!?

meg kettesevel tapogatnak foldonfekvoket akiknel vegulis nincs is semmi osszeszedheto..

meg egymillio elhagyott ladak meg hatizsakok nem szarra fosztogatva.

szerencse h egy auto szerelo sem maradt eletben h legalabb 1 jarmut mukodo kepesse tennenek..
vagy a szemetet szedje mar ossze vki vegre legyszives.

teljesen ertelmes es valosaghu ja.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.20. 11:39:55
Bandicoot
15%... Na igen tesztprogramban alapórajelen. Azonos órajelen van az 20-30% is egy 2500k vagy egy 3570k ellen is. Játékokban jócskán kijön a különbség főleg erős vga-k mellett.Alapórajelen egy 3570k ellen egy rakás játékban 10-15 fps különbségekkel van lemaradva az az amd proci. És akkor még nem raktzk a 3570k-t az amd órajelére....
Fele annyiba kerül.....De olcsó húsnakhíg a leve...

Krisztiam
úgy látszik a játék nem szereti a radeonokat ?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

alma2
Ami viszont mondhatni szanalmas(ba rjatektol teljesen fuggetlen dolog), hogy annak ellenere, hogy server karbantartas van, ahogy lent olvasom, az ideje is megvan hatarozva, sem az uplay nem ad infot errol, mikor elinditom a jatekot, egyaltalan minek engedi elinditani ugye, majd a jatekot elinditva sem jon egy kepernyo, hogy xy ideig all, csak kiirja karbantartas.

Akik birnak mmo-kkal tobbszaz orat jatszani, vagy barmi ilyesmivel, azoknak biztos csalodas lesz, de nekem mindegy mit tolnak bele, max 1x ora utan az osszeset megunom, a foszal coopban, biztos rejteget ennyi mokat majd, bar tobbre tippelnek.

A rainbow six vegas, meg az elodei aztan igazan statikus jatekok voltak, bar ahelyett van most a siege, amire szinten ramondhato, hogy az. Sot ehhez kepest igazi csalodas az egesz, megis a legjobb elmenyeim azokhoz fuzodnek.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.02.20. 11:18:48

szerintem

JaSoN HuNTeR
Nekem már 3. újratelepítés után se indul el... Szóval nem értem, de ahogy a streameket látom nem lett valami nagy szám a történet, szóval nem tartom AAA-s játéknak. 13.000ft nem ér meg.
Tudom hogy karbantartás van.
A gépem naprakész.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.02.20. 11:19:15

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Krisztiam
3 órás szerver leállás..

Jelenleg nem lehet a szerverekre csatlakozni, vagy csak nálam van gond ezzel?
Azt írja : Division servers not avaible.....
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 11:07:35
Krisztiam
megvárom 😄

Nagyon jó single player, coop játék lett, bár a küldetések egy idő után itt is unalmasak. Sajnos a DZ egyenlőre a trolloknak kedvez, de talán patchel lehet finomítani rajta. Egyenlőre nem nagyon inspirál a DZ . A lopkodás lehetősége, illetve Day-z érzés hozz némi új színt a játékba,de a játék ezen részén még javítaniuk kell. Ettől eltekintve nekem tetszik.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.20. 11:00:38
oneal1
akkor várd meg míg annyi lesz 😄

!Forza Ferrari!

Krisztiam
egy biztos nekem se ér így 13 ezret a játék , max 3 ezret 😄

Shep
3-4e-t nekem is de többet nem igazán, úgyhogy várunk, aztán ki tudja lehet mire annyi lesz már nem fog érdekelni, pláne ha GR jó lesz.

Az a baj, hogy azt, ami a játék akarna lenni nem sikerült megvalósítani. Nagyon szép grafika, de rideg és ötlettelen. Alig van interakció, üres az egész. Nemrég megjelent a Fallout 4 és az nagyon magasra helyezte a lécet részletességben, mint akció rpg. Abban majdhogy bejárni képtelenség mindent a side questekkel együtt. Minimum ennyi elvárható lenne egy _MULTI_ tps-től. Ebbe biztos nem lehet majd 300 órát bele tolni. Azt hogy jól néz ki a hajamra kenhetem, megunom vagy hozzászokok egy nap alatt és már nem hat újdonság varázsával. A játékelemekbe sokkal többet kellett volna feccölni.
i5 3470 3,2 ghz magonként (tesztek alapján sokban nem tér el teljesítményben a maiaktól csupán 15-20%, ettől függetlenül lehet ez a szűk keresztmetszet a gépemben).

AnarchoiD
3 oras server maitenance van 😉 (a forumuk is megdoglott)

Server-Maintenance-Saturday-February-20
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.02.20. 10:25:37

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.