7647
  • Rogerke
    Keresek társakat DZ-re (Ebikehbot az ign-em) :)
  • Moby
    Day1 is?
  • MouQuiNewL
    Blizzard szerver 105-110 MB / sec
  • pHNxX89
    Sziasztok! Játékos társakat keresek DZ be! Illetve egy olyan problémám van, hogy a group chat nem nagyon akar működni! Elvileg /p a parancs amit be kell gépelni a chat be de nem működik.
  • ozimak
    Akkor az még odébb lesz, mert az megint 30 euro :) Majd egy hónap múlva!
    macleody: érdekes mert nekem minden az iránygombokhoz van téve. Bal klikk nem is játszik. Bár lehet hogy mivel a sprintet áttettem a jobb shiftre...
  • Teddy99
    Vegyél fel, mert téged nem talállak. TeddyRebel99
    Lett TS is: 81.2.225.52
    jelszó nincs és elvárjuk a kulturált viselkedést :-)
    Mindenkit várunk aki csapatot keres csak kérdezne :-)

Division szoba
    Utoljára szerkesztette: Teddy99, 2016.03.15. 18:27:06
  • macleody
    A nézet váltás ha jól emlékszem bal shift+jobb klikk.
  • Lesusius
    Sziasztok! Bear-Sly néven keresnék DZ-be játékosokat, pc-n.
  • Krisztiam #2225
    ha megveszed a season pass-t abban benne van szerintem :)
  • ozimak
    Na 2 óra játék után nekem egyenlőre nagyon bejön! :) Tényleg nem bántam meg, hogy megvettem! 4-es szinten vagyok és (persze még az elején vagyok) elég jól adja a cuccokat (zöldet-kéket). Volt egy-két érdekes megmozdulása is azért :) Ott fel is húztam magamat egy kicsit. Például harc közben átváltott jobb kezes "beállásból" bal kezes fegyverfogásba :D Ez azzal járt hogy a karakterem hirtelen eltakarta az ellent (aki kb. 3-4m-re volt tőlem) és nem láttam belőle semmit. Ez volt az első halálom. Pipa is lettem, hogy ilyen hülyeség miatt halok meg és gyalogolhatok 500+m-t a Hudson központból. De összességében egyenlőre nagyon jól kitalált kis játék ez. Simán elleszek vele esténként ha van kedvem majd játszani! Mondom ezt a véleményt úgy, hogy azért főként FPS játékokat játszom. Kicsit féltem is a TPS-től, de hál' istennek semmi probléma nincs. Pár perc alatt meg is szoktam. Gondoltam leírom, hátha valaki még ebben a cipőben jár mint én. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
    Ami viszont bánt, az az hogy nem tudom megszerezni a tűzoltó ruhát :) Amint látom csak és kizárólag az előrendelők kapták meg :(
  • Moby
    LEL
    Index híreknél kicsitben megláttam ezt a képet, gondoltam magamban, na már ezek is division reklámot nyomnak.
    Aztán kiderült, hogy nem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.03.15. 16:02:52
  • Pocakattys
    Most éppen a kék küldi az alagút tábor szórakozik. Kiiktattam a két céllövészt és a robot ágyút is meghackeltem. Aztán lesétálok arra a pontra, ahol azt írja ott biztosítsam a helyet, de nem történik semmi.
  • Nicco
    Hát, nem gondoltam volna, hogy a WoW után még ráfüggő valamire ennyire... ez a játék fantasztikusra sikeredett. Én még csak 17 vagyok (család mellett sajnos nincs időm napi 10+ órát tolni, mint régen), de azért jelöljetek, nicklencz néven vagyok fent.
  • Moby
    Főleg csapatban. Úgy szimplán fergeteges :)
  • AntiHero
    Az a hajó mondjuk a térképen most is ott van jelölve. :)
  • Moby
    Ubiszerverek a leggyorsabbak. A divisiont 103MB/s-el töltöttem. Ennyi a vége a gigabitnek, soha sehonnan nem tudtam gyorsabban tölteni.
  • ratgab
    Megcsináltam 7-es szinten a Madison Square gardenes küldit hardon....Hát ha nem lett volna egy kék színű sniper puska nálam akkor ennél is nehezebb lett volna. Mellesleg így is vért izzadtam, de baromi jó volt. Nem bántam meg a vételét a játéknak. Egyszerűen szuper.
  • Moby
    Possible DLC location discovered by users.
  • AntiHero
    Jó hát igaz. De akkor is belerakhatnák valahogy. :D
  • Tikal #2214
    A Dark Zone nem elesett, az volt a járvány kiinduló pontja, azt a részt zárták le elsőnek. Szerintem logikátlan lenne, ha Brooklyn megint elesne, mikor már felszabadítottad Manhatten-t ( kivéve a DZ-t ).
  • AntiHero
    Idővel az is eleshet. :)

Másrészről, szeretnék oda visszamenni. De nem lehet sajnos. :(

Ha már kidolgozták azt a város részt, akkor biztos nem csak egy tutorial részig lesz az benne. Idővel megkapjuk szerintem.

Én úgy képzelem el, hogy marad ez tutorialnak. Majd ha lvl 30as vagy meg befejezted a fő szálat akkor vissza mehetsz, de akkor már Dark Zone része lesz.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:32:57
  • Tikal #2212
    nem hiszem.. a játék most ott kezdődött, nem? Mármint a tutorial ott volt, és még mondták is hogy Brooklyn már tiszta, mehetünk Manhatten-be...
  • AntiHero
    A végén láthatjuk Brooklynt (dark zoneként). Szerintem az lesz a bővítés majd a mostanihoz.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.03.15. 14:25:26
  • ozimak
    :D Az se rossz... Akkor itt nincs olyan szigor mint a steamen ezek szerint. Biztos ami biztos inkább az utóbbit vettem, ott fel volt tüntetve a Magyar nyelv is. Ugyanannyi mint itthon (43 euro/13.000), és azonnal megkaptam. Már jön is lefelé 11.2 MB/s-el :P
  • Pocakattys
    A semlegesítsd Craig kapitányt vagy milyen mellék küldetés nekem újra és újra elölről kezdi, mintha elhagynám a küldetés helyét, pedig kifejezetten figyelek rá, hogy ilyet ne tegyek. Mi lehet akkor az oka?

Utoljára szerkesztette: Pocakattys, 2016.03.15. 14:21:14
  • Moby
    Én a brazil ubitstoreban vettem, és van benne magyar nyelv.
  • Rhonin7
    khm khm azért nem egészen ilyen lett a végeredmény.........

• ozimak
    Ebben is? Mert itt például jelzi külön, hogy van.
    Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.15. 14:02:39
  • Moby
    Mindegyikben van.
  • ozimak
    Tudtok egy helyet ahol digitálisan meg tudom vásárolni azt a verziót amiben van Magyar nyelv is?
  • Mateo87
    Sziasztok. PS4-en keresek DZ-re társakat. ID: Maak_hu, Lvl19.
  • AntiHero
    Sima Hard Küldetés is kezdi dobálni a legendeket?
    Most kaptam pont napi hard küldin.
  • Moby
    Vagy a windowsod, vagy a géped, vagy mindkettő kehes. A világon semmi gond nincs a telepítővel. Valszeg valami ramhibád lehet.
  • MouQuiNewL
    Igen, azt a hibát írta ki, hogy "Hiba a telepítés közben".
    Vagy azt, hogy az egyik DLL nem Windows-ra lett tervezve.
    De legtöbbször nem írt ki hibát, csak állt egy helyben.

Végül DVD-ről telepítettem (mert úgy vettem). Az már eljutott 30%-ig. Aztán a sokadik próbálkozás után végig ment. Ezután írt ki mindenféle DLL hibákat. Ezeket beszereztem a netről, mire elindult a program, ami kiírta, hogy az EXE sem windows-ra van készítve.
    Aztán nyomtam egy repair gombot, és letöltötte a hiányzó fájlokat. Most is kiír egy DLL hibát, de legalább elindul.

Gondoltam arra, hogy CRC hiba, de csak ez az egy program telepítésekor van ez a baj.
    Gondoltam arra is, hogy a netem rossz. 890 / 215 megabit a speedtest, tehát ez is oké.

Röviden: a telepítő bugos, a telepített játék bugos, a szerverek lehaltak és gondolom ezért nem ment nekem az online telepítés. Mentségére legyen a Ubinak, valóban brutálisan sok a játékos, nem csoda a szerver lehalás. De az "offline" telepítő bugra nincs mentség.
    Fájlmásolást megboldogult ifjú koromban 25 évvel ezelőtt is bugmentesre programoztuk. Fura, hogy 2015-ben egy kicsomagolós fájlmásolós telepítő bugosan kerül kiadásra. Na de legalább most már tudok játszani, úgyhogy nem sírok miatt.
  • Moby
    Óriási!
  • Ackronikon
    Azt tudja valaki miért csinálja a játék hogy néha indítás után csak hang van és max egérmutató de semmi kép. alt+f4 és utána ha újraindítom simán megy.
  • TDC Geronimo
    gif

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.15. 11:59:24
  • Betyar070
    Urak, újra mennek a szerverek, mehet a móka!
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.03.15. 11:58:53
  • Tikal #2195
    ubi club
  • kiserik
    Ha egyedül akarsz DZ-ben 30 alatt szórakozni, akkor 14, 19, 24, 29 szinteken érdemes, mert a játék besorol szintenként (1-14, 15-19, 20-24, 25-29, és a 30). Nekem 14-esként nem okozott semmi problémát DZ-ben portyázni odafigyeléssel.