7647
  • Bandicoot
    Tudnám ebbe mi a játékélmény meg a skill...
    Aztán az agyontáp cuccaival meg Rogue-olás lesz "godmode" szinten...És mind pronak érzi magát...
  • Laza
    Néztem utána, hogy amikor újraéled a menedékhelyen, egy csomóban áll egy rakat ember, és kb mind elkezd futni a kijárat felé ... azaz csak ott, csak akkor is már egy rakat másik ember farmolta ugyanazt.

Érdekes endgame tartalom :)

Mondjuk kell hozzá egy alapcucc is, mert messze vagyok én még attól, hogy a saját szintemen lévő named bossokat csak így szimplán 3mp alatt öljem :)
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.03.18. 14:13:26
  • Jabar
    köszi
  • Nagylaci
    Na most képzeld el amíg 10-13 kredit is esett egy named boss -ból!
  • TDC Geronimo
    Ott nem a loot a lényeg, hanem hogy 2-3 phoenix creditet is kap 1 percenként kb. Néztem sokan már 1k felett vannak, mindenki ezt farmolja, vicc...
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.03.18. 12:46:18
  • Nagylaci
    Ja értem, ezek a "Talent" -ek a fegyvereken és sokaknál látom, hogy még csak nem is aktívak mert nem figyelnek arra, hogy ezeknek elsődleges tulajdonság (firearms, stamina, electronics) követelményei vannak! Emiatt néha el érdemes térni az általad optimálisnak tartott build -től és az éppen használt fegyverhez igazítani a tulajdonságaidat szerintem. Itt vannak a Caduceus -om Talent -jei:

Szóval csak a fegyver miatt folyamatosan gyógyulok harc közben, a skilljeim folyamatosan fel vannak szinte töltve és nem igazán gyulladok meg, leszek vak meg effélék. Ez a fegyver nem a DPS -e miatt jó hanem nagyrészt ezek miatt!
  • Laza
    Azért fura, mert korábban tele volt.
  • Daermon
    Gondolom a legtöbben csak lvl30-tól DZ-znek, és így inkább sztorit csinálják. Megnyugtatlak 30-on nincs ilyen gond :)
  • Laza
    Pf, twitchen milyen farmolást csinál egy gyerek ... egyik sfae pontról kirohanva nem messze van egy csoport egy bossal, odarohan, csak a bosst leszedi, felszedi a lila dropot, majd megöleti magát, és mivel a boss társai nem haltak meg, mikor megint kifut, ott a boss ... megint elöli, meghal, megint kifut, ezt ismételgetni, egy kör kb 20 mp, és mindig lila drop.
  • Laza
    Gyerekek, történt valami az utóbbi 2-3 napban a DZ-vel, vagy csak lemaradtam? :)

Két napja, előbb 18-19-es voltam, a DZ-ben kolbászoltam (parkolóház körül), és sehol nem volt egyetlen player sem.

Tegnap 20-ason egy 23-as sráccal kolbászoltunk, elmentünk az utolsó zónáig, sehol sem volt egyetlen más játékos sem.

Ehhez képest mikor 17-es voltam még hétfőn, már a DZ eleje is tele volt játékosokkal .........
  • Wallcroft
    Sziasztok!

Emberek, ez a DZ mennyire eszméletlenül kiszámíthatatlan! Két napja a checkpointon belépve kb 10szer haltam meg 2 rogue agent miatt, azon szórakoztak, hogy öldözték az ott érkező (loot nélküli...) játékosokat. Úgy ovltam vele, hogy akkor majd Endgame visszatérek, viszont csak nem bírtam ki...

10-es szinten mentem be újból, ahol 2 sráccal összeállva leöltünk egy nevesített karaktert aki dobott nekem két kék lootot (nálam azért ez még nem annyira gyakori az alacsony szint miatt), én meg mint a boldog hülyegyerek megyek, hogy felveszem, amdj megjelenik 2 rogue... 13-as szintűek. Ahogy bírtam, úgy futottam el, mert közben mindkét társamat lelőtték. Futás a kimenekítési pontra, ahol 2 játékos lőtte le éppen az utolsó NPC-t. Hívtuk a koptert, özönlenek a spawnolt NPC, nagy tűzharc, megjön a heli. Rohanok, hogy feltűzöm, közben a 2 srác puff meghal... NPC már nem maradt. MEgjelent 3 rogue, nekem csak annyi tűnt fel, hogy épp sikerül felraknom a cuccost, elkezdenek lőni... ugrás, ráfordulás, látom 3 rogue, M1 elő. Puff-puff 4-5 fejest az első beleraktam, meg is purcant (kicsivel alacsonyabb szintűek voltak mint én). Ledobott 4 kék lootot, felveszem, rohanok vissza a kopterhez, feltűzöm, közben a maradék két rogue kénytelen a rájuk törő NPC-kkel és egy sima játékossak küzdeni, na több se kellett, szanaszét lőttem őket. Elvettem a lootot és még pont volt időm feltűzni. Így szereztem egyetlen kimenekítéssel 14 cuccot :D:D:D Ráadásul kaptam egy szuper mellényt ami 2x jobb, mint ami rajtam volt, és a fegyveremet is cserélhettem ;)

Zseniális, hogy mennyire különbözik két DZ kaland!!!
  • barmi
    Még be kell gyűjtsek néhány sárgát, de azért már alakul a dolog .

Utoljára szerkesztette: barmi, 2016.03.18. 09:42:30
  • Nesuten
    Az én eredetem tűzoltó ,vadakat terelő juhász ...

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.03.18. 09:36:05
  • Itsy
    sziasztok,

van esetleg közös magyar TS vagy bármi más lehetőség , ahol lehet dumálni, és csapatba szerveződni?

köszi
  • Moby
  • Jabar
    köszi a képeket, bár a bónuszokra lennék kíváncsi (lehet nem ez a neve és rosszul fogalmaztam), a fegyver mellett jobbra miket ad (páncél átütés, elitek elleni sebzés, ilyesmi) :)
  • DummyBoy
    Ohhh, én még csak fejlődök (lvl27), ráadásul én inkább support - healer vagyok, szóval az én statom nem mérvadó :)
  • zamballa82
    Ez engem is érdekelne.
    +
    Melyek azok a fegyver képességek "kitartás, stb" amik a legjobb a dps-hez???
  • AnuluWork #2336
    Mennyi most a legnagyobb damage a legjobb fegyvereteknek? Csak érdeklődöm. (Tudom, hogy gearrel ez is változik), de mennyit lehet kihozni pl. a legjobb shotgunból - főleg a kettőnél több lövetűekből -, submachineből, assault rifleből, mesterlövészpuskából - itt is főleg az 5+ töltényesek érdekelnének -, pisztolyból mondjuk egy dpsre gyúrt gearrel?

Csak, hogy tudjam: sárga cuccokkal meddig lehet fejlődni még. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.18. 06:31:45
  • DummyBoy
    A DPS, a sebzés, az életerő meg az armor kicsit megbonyolítja ám ezt.

A DPS-be minden beleszámít: Firearms, accuracy, sebzés, ROF, tár méret, reload time, crit chance, crit damage, stb. (Van erről pár komolyabb szössznet a neten, hogyan lehet DPS-t számolni.

De ettől még megvan, hogy egy lövés mennyit sebez ... Aztán persze ebből lejön az armor, és egyebek (távolság, pl.), és csak a megmaradt érték vonódik le a HP-ból.
  • hawkie22
    Azt mondja már meg nekem valaki, hogy számolódik a HP? Pontosabban, ahogy nézem, vannak itt 100K meg a fölötti DPS-el rohangáló emberkék, de ha valakinek csak 70-80K HP-ja van, akkor 2-3 lövésböl leteríthetö. Vagy én néztem el valamit?
  • Nagylaci
    Az enyém ilyen:

de szerintem ezek sem egyformák hanem bizonyos értékek között mozog a statjuk mint minden más cuccnak.
    És közben szépen be is sárgultam:
  • AnuluWork #2332
    Az csak pár szám.
  • Jabar
    ezen véletlenszerű bónuszok vannak? tolnátok úgy is egy képet?
  • Tyrant01
    Nekem akkor adta, amikor bementem a legelső alap hardra :-)

• Krisztiam #2329
    amúgy ott van az uplay-ben a Jutalmak között, 30 ubisoft pénz :D
  • AnuluWork #2328
    Letölthetőben? Hmm
  • Moby
    Dehogynem, adtak letölthetőben valamit. Le is töltöttem, de még rá sem néztem.
  • AnuluWork #2326
    Most nem akarok kukacoskodni, de a CEhez nem adtak soundtracket? Ilyen böszmeséget az ubi nem szokott csinálni.

Nem lehet valahonnan letölteni?
  • Moby
    Borzasztó érdekes amit írsz!
    Alig várom az estét, hogy tolhassam ^.^
  • MarkBlade
    Ha realisztikus harcot szeretnél arra ott van az Arma 3.. ez egy Diabló csak nem fantasy környezetben. Szép és szórakoztató. Nem kell töménytelen idő hozzá és munka után kikapcsol. Nekem ez kell :P
  • AntiHero
    Mit vártál pontosan? Érdekelne minden kötözködés nélkül. :)
  • TDC Geronimo
    Nekem is az dobta. Amúgy a daily hard missionök rewardja is kék, nem is nehéz cserébe, de másra nem jók az ott kapott rewardok csak lebontásra.
  • AntiHero
    Na hát igen :) Bár én felszedek mindent és töröm be. Jó az craftnál.

Scavenging mennyi nálad?

Nálam 164% csak.
  • Tikal #2320
    Akkor te három óra béta után eldöntötted, hogy ez szar..
  • andrew83hun
    Teljesen mindegy hanyas mobok, a Ubi értelmes és változatos tartalom helyett ezt kínálta, és úgy látszik ez kell a népeknek. Tartalom helyett a mennyiség. Amikor azt látom hogy 4 játékos HMG-vel fél percig pumpál ólmot egy enemy fejébe, akkor azért elgondolkozom hogy jó hogy a polcon hagytam. Persze kinek a pap és stb. Ez a játék egy darálógép végtelen szabadidővel rendelkező embereknek, igazából én vártam sokat a 2013-as E3 videó miatt. Akkor azt hittem lesz benne lélek. Próbáltam a bétát, 3 óra játék után szomorúan léptem ki egy mission közepén azzal a gondolattal hogy ez a szar elvett 2 órát az estémből, de csak magamat hibáztathatom ezért.
    Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:29:44
  • Nagylaci
    Challenging módban dobta a Lincoln Tunnel végén a boss. Meg is lepődtem mert fel sem szoktam szedni a sok kék szemetet amit dobál, de szerencsére azért a pár phoenix kreditért mindig felszaladok a kamion tetejére és akkor láttam, hogy arany színű a fényoszlop. Amúgy ez tiszta vicc, hogy kihívás módban kékeket dobál amikor itt már mindenkin arany meg lila cucc van...
  • Tikal #2317
    LevelCap is meg a többiek is már sokszor elmondták, hogy ha nem tudod magad túltenni azon hogy ez egy RPG, akkor ez a játék nem neked való, menjél WoW-ozni. Engem ezzel kapcsolatban csak az zavar, amikor lerohannak az NPC-k, mintha vérfarkasok lennének a Witcherből, de ja, ezt el kell fogadni, mert ez egy RPG :)
  • AntiHero
    lvl 32es mobokról beszélünk. :)
  • andrew83hun
    Azt hiszem a spoiler alatti LevelCap videó 3:55-nél kezdődő része mindent elmond erről a játékról. Másodpercekig lövi többedmagával az enemy FEJÉT és az állja a heavy machine gunból ömlő tölténymennyiséget. Meg ami még utána következik. Ne vicceljünk már. Ennyi lenne a játék?

Utoljára szerkesztette: andrew83hun, 2016.03.17. 16:10:53