The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játék szerintem sem lenne rossz (mármint az alapötlet), de annyira statikus, hogy állandóan azt várom, mi fog történni. A spawn rendszer elképesztően elavult, az egészet kb. 2-3 óra alatt annyira megutáltam, hogy le is töröltem. Persze lehet, hogy csak nekem nem jött be.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ez szigoruan az en maganvelemenyem (ami nem biztos es nem is kell hogy egyezzen masok velemenyevel) amit igy kb 5 ora utan ereztem a BETA jatekkal kapcsolatban, ez egy topik a jateknak ahol mindenki elmondhatja a velemenyet, en is ezt tettem, eltem a lehetoseggel, es nem, nem tegnap regisztraltam az SG-re. Hehe.... 😊
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.21. 09:42:00
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Lehet hogy az ön készülékében van a hiba. (Talán ideje lenne a monitort lecserélni.)
Áááá tényleg igazad lehet a grafikával kapcsolatosan, mert a kutyaszar az aszfalton nem olyan undorító és büdös mint a valóságban <#nevetes1>#nevetes1>
Az gépigényről meg csak annyit, hogy egy Phenon II X4 965 is megy medium beállításon simán, és még így is a játék nagyon szép. Egy FX 6350-en meg high/medium beállításon fut.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.02.21. 09:24:42
TAB a playeren, és invite.
A reward vendor hol van? Ami a lángszórósok kapcsán jár.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Eddig nagyon bejött, ha laptopomon is futni fog kellö sebességgel, akkor instant vétel, talán még elörendelés is. 😊 (i5 2,2GHz, 16GB, Radeon R9 M375 2G😎
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.02.21. 08:21:06
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elég sok helyszín lesz benne. Nem kötelező megvenni senkinek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Bár nekem a sima single része tetszik, de maga a megvalósítás, a grafika, az optimalizáció, a DZ minden egy kalap szar.
A sebzés pedig lévén MMO abszolút nem probléma. Ennyi erővel ne legyen emberi ellenfél egyetlen MMO-ban sem mert hülyeség hogy a kard/lőfegyver/bárd/lándzsa meg tököm tudja még mi nem öli meg egyből.
Ráadásul ami külön pozitívum nekem az a fegyverbalansz. Eddig úgy fest nagyon eltalálták. Végre egy olyan játék amiben a közelre hasznos fegyverek távolabbra mit sem érnek, ahol egy olyan fegyverrel amivel kell tudni célozni van esélyünk közelharcban is egy gépágyús ellen. Abszolút random fegyverarzenált használnak a népek, és nem az van mint a legtöbb online shooterben hogy mindig ugyan attól az egyébként OP fegyvertől halok.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
a demo alapján egyelőre nem...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.02.20. 23:18:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
UI: amúgy elég érdekes, hogy egy kutyát le lehet lőni minden további nélkül, de a civileket nem...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Küldetések semmi különös. Menj ide csináld meg ezt azt, és kapsz érte ezt.
Játékmódokból vannak kevesek, illetve ami nagyon arcon ütött, a történet szerint nyomozunk, és helyreállítjuk a rendet. Viszont ez a túlélős rész ez teljesen elveszett. Egy fertőzött városban ekkora potenciált nem kihasználni szerintem elég nagy kihagyás. Nem kell Dayz szintű trollkodásra gondolni. Inkább a világ az, ami nincs befolyással a játékosra.
Mindegy is. Ez a játék inkább egy destiny fallout keverék megspékelve egy kis mass effect-el.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.02.20. 22:18:03
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
pc-sek és konzolosok tudnak együtt játszani?
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nomeg elég egyszer leírni ugyan azt,nem kell 345-ször ugyan annak az embernek. Ha nem tetszik leírod és elfelejted,ennyi.
Egyébként lehetne bőven diskurálni például mikor hol lehet legendary cuccokat találni,stb.
De a topik napok óta csak fikatopik. Azokat megértem hogy problémáznak akiknek nem is indul el, ez gond. De a többiek....
Amúgy meg ahogy én észleltem a világ olyan mint guild wars 1-ben volt, vannak (bétában 1) HUB-ok ahol mindenki látja a másikat de kint a quest területeken mindenkinek saját instance-a van, csak olyannal találkozol akivel beinvoljátok egymást ill DZ-ben a többi 23-at vagy mennyit.
Ha ez nyújt single/coop-ban (pve) 80+ órát már simán megéri az árát (nekem legalábbis).
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azért ez elég érdekes:Link
Utoljára szerkesztette: hqx, 2016.02.20. 20:58:42
" a bejárható terep és annak kidolgozottsága, az aprólékosság amikre odafigyeltek,páratlan."
Ez nem lenne baj, bár nálam egy játéknál elsődleges szempont a játékmechanika és a tartósság, utána a kinézet. Ha tényleg lesz benne mit csinálni és leköt 100 óra múlva nem a festményeket fogod nézegetni a falon. Sőt a PC-n még hátrány is mert rohadtul rosszul van optimalizálva. Mint általában majdnem minden konzol port.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.02.20. 20:47:26
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Falvakat építhetsz - aminek az ég egy adta világon semmi értelme, ráadásul a "faluépítés" bármiféle mod nélkül bukta a limitek miatt.
Kraftolás? Itt is van már csak a demóban kismillió fegyver kismillió lehetőséggel és akkor még a legtöbb dolog és kraft lehetőség zárolva van, ahogyan a bázis lehetőségeinek színe java is.
Lentebb írták hogy "jó de a fallout 4 tömve van"...Tömve. Csak a küldetések színe javában pontosan ugyan azt csinálod,más helyszínen. A Falloutok a 3. rész óta alig voltak képesek túlmutatni egy MMORPG szintjénél küldetések és sztori tekintetében. Mégis száz órákat ölnek bele a fanok.
De vehetjük a Destiny-t is amivel rengeteget játszottam ismerősömnél. Jószerivel ugyan azokat a feladatokat és egyéb dolgokat csinálod,sőt még a kraftolás is elég lapos. Mégis milliók szeretik.
Ez egy mmo rpg shooter játék, nem több és nem kevesebb. Ehhez képest a bejárható terep és annak kidolgozottsága, az aprólékosság amikre odafigyeltek,páratlan. Aki szereti a máfajt simán bele fog ölni többszáz órákat is. Ennek fényében röhej hogy egyesek fintorognak az árcédulára,illetve mindenféle baromsággal próbálják leoltani a játékot.
Egyébként úgy látom hogy amikor a nyilt világban vagyok és rácsatlakozok valakire az ő világába kerülök tehát az ő játékállapota él nem az enyém (azok a küldik vannak kész ami neki és azok nem amik neki hiába csináltam már meg mindet kb mint a borderlands)
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.20. 19:46:25
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A fejlesztők helyébe egy random generátort raktam volna a játékba, hogy a küldetéseket nem területhez kötik, hanem célpontokhoz, amikből több van egy pályán és folyamatosan spawn-nolja őket.
Elméletben ennek a játéknak több száz órát kellene elrabolni az életedből. Most csak ennyit írnék ki. ???
Eléggé lehúzom a fórumon a ezt gémet, pedig valószínűleg megveszem (inkább igen, mint nem), ha pozitívak lesznek a véglegesről a vélemények. Előrendelni biztosan nem fogom.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2016.02.20. 17:40:07